Keuken zottigheden.
Foto
Foto
Foto
Inhoud blog
  • Beetje terug van geweest weg.
  • 2007.
  • Schoteloven.
  • Pechte.
  • Kiek.
    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Trage belevenissen van een supertrage kok.
    12-02-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ikke eet uit geweest ben.

    Ikke ook enen keer eten uit ben gegaan in Gente.

    Hebbe gekiest voor restoke eenvoud voor daageskottel te eet.

    Begin met soppe van dag, hutsepotte soeppe in bolsoep.

    Eerste zicht op zien uit lekker, maar bij eerste roer ik zagen pattatten haff naar boof kom, ook spuuttes en brokkes karotte, daar niet hadden mikster om te maal fijn, stinken naar spruutte tot in ondebroek mijn.

    Dan kreeg snietselbrok met frietpatat en mayovet, was te vreet helemaal niet, beste nog zijn dat mayovet, kok niet gemaakt zelf.

    Zal maar kook zelve vervolgende dags !

    12-02-2006, 22:07 Geschreven door Piet Patat
    Reageren (0)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    11-02-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Niet kook.
    Vandaag niet zelf gekokt te heb, ikke weest uit te eten ben.
    Niet zo lekker was, morgen beetje vertel over dat.

    11-02-2006, 22:29 Geschreven door Piet Patat
    Reageren (0)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    10-02-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Grootmoe zalige al dood gerecht.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Fameus gerechte van moedergroot zalig al dood zijnde.

    Men neme schellen hespe met elke stuk smeltekaas, rollen smeltekaas in hespeschellen, en in steenvaste vuurschotel legge.

    Bter doen in potte en ajoen en looketenen stoven aan, dan doen bij matotten en stoven laten.

    En danne miksteren met bloem beetje bij voor binden aan elkaar, dan gieten de soort mattottensoos over de hespe schellen giet. Een eigekoot hard in shellen kappen en bij doen.

    Dan steek in de oof an 205° en dat durende 30 tot 40 minuuttekes.

    Oppedienen met pattatpuree en….

    Kees is terugom klaar. Smikkelik.

    10-02-2006, 00:00 Geschreven door Piet Patat
    Reageren (0)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (4 Stemmen)
    09-02-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Specialse.
    Gerecht volgende zijn zal iet specialse van moedergroot zalige die dood is al.
    Zeker op blok dit morgen staan, en den appellemoese van in "reaketie" voor week volgende zijn.

    09-02-2006, 22:34 Geschreven door Piet Patat
    Reageren (1)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Os Biefstek
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Eindlijk vonden de tijd om oshaas met matotten en pijpende ajuinen te maak klaar.

    Wat nodig? 4 matotten – 50gr speghetti – 2 letelseet balsamicoazin – 600gr oshaas – 100gr botter voor bak of braad – 1 botteke pijpende ajuints – en oliefriet.

    Kruid de oshaas – vel af en pit uit de matotten en in blokskes snij – snij ook pijpende ajuints in 2cm stukkies – bak de oshaas bruin onder en dan ander kant en voeg bij blokskes matotten en ook pijpende ajuits – 3 minuut laten garen verder en sprenkellen met balsamicoazin.

    Frieteren stokjes van speghetti in oliefriet.

    Serveren de oshaas met de matotten en sier met stokspeghetties.

    En kees is weer klaar. Smikkelik.

    09-02-2006, 15:21 Geschreven door Piet Patat
    Reageren (0)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (1 Stemmen)
    08-02-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Menu volgende.
    Starks menu volgende zijn zal: steek met pijpende ajuintjes en matotten.

    08-02-2006, 11:22 Geschreven door Piet Patat
    Reageren (0)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    07-02-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mossellekes.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Veel mensen graag smullen mosselekes, ikken ook, veelmogelijk manieren om te maak klaar, ik nu begin met natuurlijke mossel, ikke nie weet of de mossel is vrouwelijk of mannekens, ikke eerder dek vrouwtjesmossel, hebbe eens gehoord dat.
    Eerst kopen gaan de mossellekes, ikke graag hebben grote turbo GT mossel, lekker lig in de mond.
    Men snijde ajuin eerste in ringelen, voegen stengels 2 selder derbij met aan de blaadjes, ook looke doen bij en maar stoven. Dan bijkap de mossellekes ook 2 lepeleet moesterd best met pittekkes en 1 flesselke bier wit doen bij. 3 minuuttekens garen laten en ,least but not last, doen bij basilikumme.
    En kees is nieuwop klaar.

    07-02-2006, 13:41 Geschreven door Piet Patat
    Reageren (0)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (1 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mossels.
    Ikke staks zal maak mossels klaar, zal zijn héééél lekker mossels natuur puur.

    07-02-2006, 08:44 Geschreven door Piet Patat
    Reageren (0)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    Foto

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Foto

    Foto

    Archief per week
  • 19/03-25/03 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 27/11-03/12 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 15/05-21/05 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 20/02-26/02 2006
  • 13/02-19/02 2006
  • 06/02-12/02 2006
  • 30/01-05/02 2006
  • 23/01-29/01 2006

    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!