Keuken zottigheden.
Foto
Foto
Foto
Inhoud blog
  • Beetje terug van geweest weg.
  • 2007.
  • Schoteloven.
  • Pechte.
  • Kiek.
    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Trage belevenissen van een supertrage kok.
    22-10-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Morgene.
    Ikke morgene maak klaar rostenbief met erwtjes groene en krokketetten.

    22-10-2006, 20:24 Geschreven door Piet Patat
    Reageren (0)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
    20-10-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kieken gepluimde.

    Kokke oo vin.

    Image Hosted by ImageShack.us

    Zal ooit eene keer kokke oo vin maken klaar, hebbe daar nog een kokke rondloop gepluimd al een beetje.
    Ook mogen mensen mij tippe geef!

    20-10-2006, 13:01 Geschreven door Piet Patat
    Reageren (0)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
    19-10-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ooberginne

    Gerechte likken vingers af.

    Image Hosted by ImageShack.us

    Eerst maken souwse van tomat.

    Dan ooberginne snijden in shijf en bakken in pan met vele olieolijf. De gebakte ooberginnes dan leg in schotelvuurvastvooroven, voegen toe zoute en pepper, en kappen sowse van tomat eroovere.

    Dan snij kaas van mozzerella in stukskens en leggen erop, ook nog watte kaas van parmezanne strooi over.

    Steel oven in voor 15 minutenne op 180 gradennes.

    Kanne gediend op met rijste en stukke gebakke borst van eendenne.

    Saus van bakken eendenne smukken op met glas van porto rood en twee  lepellen van balsomico azijnne en nog paar klompekkes botere bijvoeg voor sueugheid, afwerk met kleine stukkeje boellion van runde.

    Lekker speciaale, gerechte voor vingers lekken affe.

    Probeer en laten weten mij of lekker was.

     

    Smikkelijk.

    19-10-2006, 14:11 Geschreven door Piet Patat
    Reageren (0)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe gerechte.

    Stakkes ikke kook ooberginnes met parmezanne.
    Zeker kijk later strakse een beetje latere na sie ista van mij.

    19-10-2006, 12:40 Geschreven door Piet Patat
    Reageren (0)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    16-10-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Soeppe.

    Soeppe van dikzak pompoenne.

    Image Hosted by ImageShack.us

    Men pakke een groot pot voor soeppe, men pelle een pompoene, liefst groot als dik gat van dikke madam, dan pellen de pompoene en sij in stukjes van niet groot te. Wat wit van de preie kap erbij wat patat, wortelles ofte karooten en stoven laten.

    Twee appelen van sinaas persen uit en bijkap, dan water voeg toe, kruiden goed en ook watte boeljon bijedoen.

    Drie kwartieren van uure laten kook, dan alles miksenne en toevoeg room.

    Doen besliste, want zeere lekkere.

     

    Smikkelijk.

    16-10-2006, 20:04 Geschreven door Piet Patat
    Reageren (0)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Foto

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Foto

    Foto

    Archief per week
  • 19/03-25/03 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 27/11-03/12 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 15/05-21/05 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 20/02-26/02 2006
  • 13/02-19/02 2006
  • 06/02-12/02 2006
  • 30/01-05/02 2006
  • 23/01-29/01 2006

    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!