Keuken zottigheden.
Foto
Foto
Foto
Inhoud blog
  • Beetje terug van geweest weg.
  • 2007.
  • Schoteloven.
  • Pechte.
  • Kiek.
    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Trage belevenissen van een supertrage kok.
    30-01-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Keukentenu.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Doortussentje.
    Soms plezantig hoe vaktenu kan heb invloed als bediening doet.
    Op fotoklikje beelvoord van plezantig bedieningsoptenu.

    Kliek op beeldeke.

    30-01-2006, 14:22 Geschreven door Piet Patat
    Reageren (0)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Godmiddag.
    Zal vandaag in de namiddagloop menufeest klaarmaak. Kornijn op Vlaamse moedergrootse wijze met preumen.

    30-01-2006, 11:55 Geschreven door Piet Patat
    Reageren (0)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (1 Stemmen)
    29-01-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Godmiddag.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Vandaag ikke iets maak gewoon en anders toch, maar proberen zeker.
    Bollekens in mattottensows á la Piet patat.
    Men pakke klomp gekapte of americaansfilet voor die minder vet eten moog.
    Bollekens draai met handen tot groot naar wens van u, maar groot liever niet.Dan bollekens in bloem een beetje draai, en dan in pot met waternat koken laten.
    Na kook bollekens afgiet en stukje van boellion houden voor maak van sows.
    Dan in pot botter doen en laten smelt, dan sjallot snijden fijn en inkappen en bruinen laten.
    Dan veel stuks matot snijden fijn (of vers matotten en beetje matottenpuree) en met beetje van boellion mieksterren met mieksmachien, dan wat bloem, pieper en zowt doen bij en roer.
    Dan gekookte bollekens bijkap in sows, en kees is klaar.
    Echt probeer eens, niet gebruiken melk, sows beste zijn er kan, jij zal zien Piet nog zo zot nie zijn.

    Smikkelijk iederallemaal.

    29-01-2006, 18:53 Geschreven door Piet Patat
    Reageren (0)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    28-01-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Slapwel
    Hoop rokkefort steakbief gesmakt, morgen nog gerechtje eentje maken.
    Nu ikke ga slappen, slappewel iederallemaal.

    28-01-2006, 21:31 Geschreven door Piet Patat
    Reageren (0)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Steakbief.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Nu geen eierkluts klaarmaak, maar wel lekker steakbief met rokkefort sows.
    Nemen een steakbief volgens grote opeet kunnen, men werpe eerst zout en pieper op de bief.
    Zet pan op vuur en laten smelt klop botter, botter niet aanbrand laten, dan steakbief in pan kletsen voorzichtig, schoeien laten aan kant één, dan draai en laat schroei langs ander kant van eerst kant.
    Laten bak volgens jij gedacht bloed of niet meer bloed in binnen vlees.
    Dan nemen brok rokkefortkaas en in natvlees van bak mengelen en fijnmaak van rokkefort.
    Een kluts room voegen toe en alles oproer tot gebonden mooi sows.
    Sows over steakbeaf kappen in voorwarm bord, werk af met wat sla van veld en kan nu lekker eet.
    Smikkelijk.

    28-01-2006, 19:22 Geschreven door Piet Patat
    Reageren (0)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Godmiddag.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Ikke laat opgestaan een beetje, goed slaap door drink aan tepelkoe gister.
    Vandaag echt beginnen werk, ik straks geen ei meer bak of kook, maar gerecht maken klaar, voor ieder zal zijn gezond.
    Oppe foto mijn kastkoel voor sneden groentes.

    28-01-2006, 13:51 Geschreven door Piet Patat
    Reageren (0)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    27-01-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Laat te thuis.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Ben laat te huis gekom, nie tijd heb meer om te kook.
    Zal voedingbron voor me wel pak aan tepelkoe, en dan slaap gaan.
    Morgen nieuw kook maken op blok.
    Slapwel iederallemal.

    27-01-2006, 22:56 Geschreven door Piet Patat
    Reageren (0)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eiroer.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Godmorgen alle iedereen, vadaag wij eten roerei á la Piet Patat.

    Men pan pak en zet op vuur, beetje botter in pan doen en smelt laten.
    Dan ei pak, en niet laat val, breek in stukken van twee, en laat eibinnenste in pan vallen.
    Dan pak rapskaas en smijt erop, beetje zout en pieper, en begin in de pan alles door elkaar te smos, niet hard roer dat ei niet uit pan vliegt.
    Nu smijt ook stukjes matot bij, en verder smossen tot geheel wat gebonden komt over.
    Dan afzetten van vuur, in assiete leg, wat seliepeter rond leg, en kees is klaar.
    Smikkelik.

    Volgen item gaan over eislade

    27-01-2006, 14:50 Geschreven door Piet Patat
    Reageren (0)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    26-01-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ei puf
    Jij ook eten veel ei vandaag? ikke wel, zit beetje met eipuf.

    26-01-2006, 21:05 Geschreven door Piet Patat
    Reageren (0)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eindelijk kook ei
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Scharrel ei niet laten val vandaag, ei niet kapoet.
    Om nu ei te kook eerst neem pan of pot, die vullen met water nat van kraan liefst.
    Vul pot volgens aantal ei er inlig moete, dan gaatje prik in ei om ontplof van ei te voorkomt.
    Eerst laat water warm tot begin broebel te, dan voorzichtig leg ei in water van pot.
    Voor zacht eikook 3 minuut laten kook, dan uithaal en afkoel ei met koud waternat.
    Voor half zacht eikook zelfde doen maar uithaal zonder afkoel.
    Voor hard eikook laat broebelen maar tot 5 minuten en langer, dan ei uithaal en niet afkoel.
    Smikkelijk eet .

    Volgende ikke eiroer klaarmaak.

    26-01-2006, 17:20 Geschreven door Piet Patat
    Reageren (1)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Godmorgen
    Ben gestaan op deze morg, en heb verse ei geraapt op in kotkiek.
    Na de noen terug poging voor bewerken ei's.

    26-01-2006, 10:17 Geschreven door Piet Patat
    Reageren (0)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    25-01-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Oei oeie
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Heb ei laten val, ei kapoet.
    Heb versiering gemaakt van kapoet ei, lont in geelei steek en kees is klaar.
    Zal wacht morgen af voor vers kiekei te raap in kotkiek.
    Ook nie kan shrijf in gastboks, veel te lang duurt, ik duw let voor let op mijn bordtoetser en nog ook veel mis klop, en ook niet heb knop. Maar wel ik ga kijk naar bloks die schrijf in gastenboek mijn.
    Vele gloetjes.

    25-01-2006, 21:41 Geschreven door Piet Patat
    Reageren (1)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.haii
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Terug van weggeweest van stap uit.
    Beginnen nu bij scharrel kiek in liefst omgeving ruim. Veel geven afval keuken en ook kiekgraan.
    Ook maak dat kiek kot hebt om te kunnen stokopgaan tijdens nacht.
    Mag ook veel kiek samen breng in omgeving eerste kiek, hoe méér kiek hoe méér ei.
    Na veel weken enkele, en na veel "tok tok" en veel "keut keut" zal kunnen raap eerste ei. Wel vuil schoe doen aan, want rond kiekkot niet proper zo zijn.
    Op foto ei 1 van scharrel. Straks probeer te kook.

    25-01-2006, 19:47 Geschreven door Piet Patat
    Reageren (0)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Godmorgen
    Zal achter de noen verder doen, eerst weg moet.

    25-01-2006, 07:10 Geschreven door Piet Patat
    Reageren (0)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    24-01-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vraag.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Iemand mij vroeg wat was eerst, kiek of ei.
    Ik alleen weet dat ik kiek eerst moet heb om dan ei te heb.

    Kuik is al aan het groei, geduld een beetje, kuik kan nog nie leg ei, dus ik nog nie kan kook ei.

    24-01-2006, 17:45 Geschreven door Piet Patat
    Reageren (0)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kuikjong.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Voor ei bak, eerst goed ei kweek, kopen moeten kleine kuik en verzorgen goed.
    In ruimte warm, als in huis, of keuken achter, of kamerslaap, steek kuik in doos karton, zorg water heb tegen droog uit.
    Als kuik heeft te koud, dan lamp branden laten boven doos karton, belangrijk voor goe groei van kuik. Bij verzorgen goed zal kuik groeien snel tot kiek, wanneer kiek genoeg groot is, pas dan laat buiten in omgeving voor scharrel.
    Volgende ietem gaan zal om  zien te hoe kuik in scharrel leven moet om goed ei te verkrijg.
    Groet Piet van zotte keuken.

    24-01-2006, 13:11 Geschreven door Piet Patat
    Reageren (1)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Morgen.
    Ik morgen met begin begin, maklijk doen te.
    Zal leg uit van kiek tot ei kook, later bakken ei en ei in spiegel.

    24-01-2006, 00:36 Geschreven door Piet Patat
    Reageren (0)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    23-01-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Allemal dag.
    Ik klungel ben ik de keuk, zal probeer dan en nu iets van mezelve te maken klaar. Voorbereidingen zal ook bespreekt zijn.
    Beetje probleem me spreek, als j verstaat nie, zeg mie dan.

    23-01-2006, 18:54 Geschreven door Piet Patat
    Reageren (0)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Foto

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Foto

    Foto

    Archief per week
  • 19/03-25/03 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 27/11-03/12 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 15/05-21/05 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 20/02-26/02 2006
  • 13/02-19/02 2006
  • 06/02-12/02 2006
  • 30/01-05/02 2006
  • 23/01-29/01 2006

    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!