Vandaag ikke iets maak gewoon en anders toch, maar proberen zeker. Bollekens in mattottensows รก la Piet patat. Men pakke klomp gekapte of americaansfilet voor die minder vet eten moog. Bollekens draai met handen tot groot naar wens van u, maar groot liever niet.Dan bollekens in bloem een beetje draai, en dan in pot met waternat koken laten. Na kook bollekens afgiet en stukje van boellion houden voor maak van sows. Dan in pot botter doen en laten smelt, dan sjallot snijden fijn en inkappen en bruinen laten. Dan veel stuks matot snijden fijn (of vers matotten en beetje matottenpuree) en met beetje van boellion mieksterren met mieksmachien, dan wat bloem, pieper en zowt doen bij en roer. Dan gekookte bollekens bijkap in sows, en kees is klaar. Echt probeer eens, niet gebruiken melk, sows beste zijn er kan, jij zal zien Piet nog zo zot nie zijn.
Smikkelijk iederallemaal.
Reacties op bericht (0)
Gastenboek
Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek