ET LES OISEAUX CHANTAIENT door ALAIN MORISOD
MIJN TRIESTE
JEUGD VERHAAL LEZEN?

KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER


100%
150%
200%
Vergroot hier de tekst
of druk op ctrl en het = teken

Page copy protected against web site content infringement by Copyscape


Laatste commentaren
  • dag Lulu (Klaproosje)
        op FEELS LIKE HOME
  • sterkte (cecile)
        op FEELS LIKE HOME
  • lieve Mus (ani)
        op FEELS LIKE HOME
  • hé Mus (ani)
        op FEELS LIKE HOME
  • maar Mus toch , terug ? (ani)
        op FEELS LIKE HOME
  • Wil je graag weten wat er in jouw geboortejaar gebeurde?
  • Klik hier
  • Foto
    STOP DIERENMOORD! DRAAG GEEN BONT

    Omdat er geen zinvol geweld is!

    I LIKE TO CHANCE THE WORLD TODAY
    IN PERFECT HARMONY

    SCHOONHEID IS VERGANKELIJK.
    LELIJKHEID DAARENTEGEN
    BLIJFT FASCINEREN




    DIT IS MIJN DIERENRIEMTEKEN.
    STIER 20 APRIL-21 MEI



    Slogan van een fuifbeest

    Ik kwam, ik zag,

    en....

    Ik bleef plakken!

    ©

    Foto
    ZO ÉÉNTJE BEN IK!

    Your Blogging Type is Unique and Avant Garde
    You're a bit ... unusual. And so is your blog.
    You're impulsive, and you'll often post the first thing that pops in your head.
    Completely uncensored, you blog tends to shock... even though that's not your intent.
    You tend to change your blog often, experimenting with new designs and content.


    Bedankt voor uw bezoek,
     waardering, reactie, of berichtje!
    Graag tot weerzien.

    HUISMUSJE'S NESTJE
    HIER LEG IK MIJN EI!

    30-11-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.MUS IS PISNIJDIG
    Dag lieve blogvrienden! Allereerst heel erg bedankt voor jullie medeleven bij het overlijden van een dierbare vriend. Niet enkel ontroerde dit mij heel erg, maar ongetwijfeld heeft het ook warmte gebracht in het hart van zijn vrouwtje die na lange tijd van zorgen en leed hier weer kwam lezen. Dus ook uit naam van Maria, heel erg bedankt allemaal!

    Mijn lange stilte op dit blog heeft evenwel ook nog een andere oorzaak. Jullie gaan het misschien niet geloven (ik kan het nauwelijks zelf geloven) maar ik zit weer volledig gevangen in de klauwen van het administratiemonster. En vermits ik totaal geen letter meer kan lezen met het blote oog neemt dit heel wat van mijn tijd in beslag. Volg me maar even mee…
    …Allereerst de brievenbus leeg maken natuurlijk. Als de lift het doet gaat dat tamelijk snel. Zo niet, dan moet ik 8 trappen af en weer op strompelen. En met pijnlijke knoken gaat dat niet echt vlot. Dan terug boven gekomen allereerst mijn laptop aanzetten, mijn digitale leeslamp instellen en al schuivend van links naar rechts proberen te weten te komen wat men nu weer van me wil. Lukt het niet met de leeslamp omdat er teveel tekst staat en ik door het heen en weer geschuif steeds weer de draad kwijt raak, dan moet ik de brief eerst inscannen om hem vervolgens te laten voorlezen met mijn spraaksoftware. Allemaal heel tijdrovend en vooral heel frustrerend voor uw Mus.

    Als ik al gedacht had dat men mij nu wel met rust zou laten daar ik geen invaliditeitsvergoeding meer ontvang en overgeheveld ben naar een overlevingspensioen (dat wonderwel snel in orde is gekomen dank zij de mobiele hulp van twee lieve vrienden) dan had ik verkeerd gedacht.
    Nu komen er brieven van de belastingen, de notaris, deurwaarders en de curator in voege met het overlijden van Paul. Allemaal laten zij me beleefd weten op de hoogte te zijn dat ik de erfenis verworpen heb, maar toch vragen ze mij (ook beleefd trouwens) inlichtingen over eventuele andere erfgenamen. “Leven zijn ouders nog.. heeft hij kinderen…heeft hij zussen broers nichten of neven…en zo ja, zou ik hen dan eens willen doorgeven waar die wonen?”
    Tureluurs word ik ervan!
    Plichtsgetrouw heb ik hen allen per brief geantwoord of uren met hen aan de telefoon gehangen. Maar vanaf nu neem ik het besluit niets van dit alles nog te doen. Ik ben niet van zin om het werk te blijven doen waarvoor zij betaald worden. Nem.

    Maar de grootste schok kreeg ik wanneer er een boete van 100€ in mijn bus viel wegens sluikstorten.
    SLUIKSTORTEN!!! ??? MOI!!! ???
    Ik die verdorie zo nauwgezet alles sorteer en netjes drop in de daarvoor voorziene plastiek zak of containers! Hun zogenaamde bijgevoegde bewijsvoering gaf me oprispingen. Eén (1!) enkel papiertje met mijn naam erop dat naast de papiercontainer ligt. Dus ben ik in een Franse kolere geschoten en heb hen een zo danig lang en boos bezwaarschrift toegezonden met mijn bewijsvoering (foto’s van uitpuilende containers) dat ze er bleek van zullen uitslaan.
    ME IEL ANTWAARPE MOAR NIE ME MAAI HE!
    Desnoods tot in de rechtbank als het moet, meneer de dienstdoende en vaststellende ambtenaar! ’t Is dan …………………………….(vul vloek naar eigen keuze in) nog ene van het soort volk dat zelf alle huisvuilwetten aan hun laars lapt en de o.a. vieze Pampers in de papiermandjes dropt i.p.v. in hun eigen witte vuilzak.

    De klap op de vuurpijl was een brief van Ziekenzorg. Die melde me dat er een controleur zou langskomen om te controleren of ik wel degelijk slechtziende ben.
    Maar dat verhaal is voor een volgende keer. ‘k Moet eerst dringend terug wat afkoelen van al het bovenstaande voor ik me opnieuw boos  maak. Want dat ambtenaartje van mijn voeten wist niet met wie hij te maken kreeg.

    Ik wens jullie nu al vast een fijn weekend toe en  zonder uitschuivers op de eerste sneeuw.
    Tot de volgende…



    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie * Very Happy Smile Sad Surprised Shocked Confused Cool Laughing Mad Razz Embarassed Crying or Very sad Evil or Very Mad Twisted Evil Rolling Eyes Wink Exclamation Question Idea Arrow
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (10)

    02-12-2012
    ..
    Kalm blijven Muske, en op die vragen die niet rechtstreeks met jou te maken hebben, niet antwoorden. Laat ze het zelf uitzoeken, daar worden ze voor betaald. Langs de andere kant kan ik alleen maar veel bewondering hebben voor de manier waarop jij je nog uit de slag trekt. Kuskes en tot vrijdag.

    {} geschreven door ludovikus


    Een frisse zondaggroet
    Bij zo'n weer kan je enkel bloggen , allé voor eventjes toch haha. Een hartelijke groet Mus en dikke knuffel

    vis.gif

    {} geschreven door Natoken


    01-12-2012
    *
    Een mens zou al uit z'n vel wippen wanneer men als onschuldige beschuldigd wordt, maar er dan nog moeten voor opdraaien .... dan zouden ze echt liever m'n hielen dan m'n tenen zien, en ik ben ervan overtuigd dat het bij jou identiek zal geweest zijn. De administratie kan zelf een onderzoek instellen om je man zaliger's familie op te sporen, maar waarom zouden ze het moeilijk maken als gemakkelijk ook gaat?

    {} geschreven door camille


    30-11-2012
    Je zou al voor minder...
    Ik heb zo de indruk dat ze je altijd voor het verkeerde weten te vinden Mus....En zeggen dat ze feitelijk alles beter weten dan wijzelf maar neen .. toch vallen ze een mens lastig!! Weet je wat .. als het moet dan zullen we volgende week eens allemaal heel gemeend meesakkeren ... Een dikke kus en take it easy !!

    {} geschreven door Natoken


    Groeten van Fjak@

    Ja ik begrijp je colère Musje. dat is hier hetzelfde als je de hond uitlaat, twee personen rapen de vuiligheid van hun hond op, dat zijn een Nederlandse dame en ikzelf. Wel juist wij worden lastig gevallen door mensen dat we te lui zijn om het op te rapen. In de week was ik bezig het in een plastiek zakje aan het oprapen dat die mensen die daar wonen thuis komen met hun wagen de lichten extra doen branden , die vrouw vliegt uit haar wagen en zegt ja weer ene dat tegen mijn brievenbus komt kakken, ik zei mevrouw je ziet toch dat ik dat opgeraakt heb, ja omdat wij nu thuiskomen, ik zeg ik was al bezig het aan proper maken want ik ga er telkens nog eens met een doekje over en dat gaat mee in het zakje dat ik dichtknoop en thuis in de vuilbak smijt.

    enfin ik heb daar alle vieze woorden naar mijn hoofd geslingerd gekregen en ik ben zelf razend kwaad op al diegenen die het niet doen, als ik zo'n mensen aanspreek ja ze hebben gezocht en gezocht maar vonden niks!!! kom he als ze hun eens dukken zullen ze het wel zien.

    Ik schrijf dit omdat jij met dat ene briefje dat per ongeluk naast de vuilbak komt je een boete krijgt voor hondepoep staat er hier een boete van 250

    nog niemand gehoord die dat gekregen heeft en het ligt hier vol op de stoep.

    En dan de administratie, daar weet ik ook zo wat alles van, met het overlijden van mijn nonkel die alles correct voorbereid had , juiste adressen enz, maar waarom moeten die diensten alles drie keren alles opnieuw vragen, naar ene dienst heb ik al doorgefaxt dat tenslotte mijn nonkel maar éénmaal is overleden, omdat ik hun onnozele vragen beu was mijn tante leeft nog, en ik geloof dat ze dat nog niet begrepen hebben dat mijn tante er nog wel is.

    Ik ben dat ook kotsbeu want op drie dagen tijd had ik alle juiste diensten verwittigd zoals het hoort, maar ja wat doen ze daar op die ministeries

    de krant lezen . Musje dikke kus en stevige knuf van Fjak@

     

    {} geschreven door Fjak@


    ..
    Ik zal je leed en je smart en je woede even delen, want gedeeld leed is half leed ... hier komt het ...
    nondemiljaarde ...................... enz enz ..... enz.... vul ook zelf naar believen maar in!    Hoe is't in godsnaam mogelijk? !!!!

    {} geschreven door bojako


    awel
    ik ben niet gauw " pisnijdig " , maar zou het ook zijn als ze je verwijten en boetes geven die je niet verdient
    ikzelf ben iemand die ( bijna ) altijd alles volgens het boekje doet en zie hier op straat ( op de buiten dan nog ) 't een en 't ander liggen , schande !
    maar ik heb vooral met je te doen als ik lees dat jij zoveel verdiepen hoog moet , met een heup die niet altijd meewil ?? , dan zal ik voortaan niet meer klagen petra , met mijn gelijkvloerse huisje !
    en die administratie , wel verdorie , dat ze het uitzoeken , ze beschikken wel over de middelen om jou te vinden !!
    probeer wat kalm aan te doen in 't weekend en .... tot ziens !

    {} geschreven door ani


    ...
    godvermiljaardevlammenstegetaten..zou mijn vader gezegd hebben,(weet nog altijd ni wat hij daarmee bedoelde )dat de molens van de administratie (ondanks de hele virtuele wereld )héél traag malen wist ik al langer,maar van dat sluikstorten zou ik verdorie ook pisnijdig worden,je zou moeten zien wat er allemaal gedeponeerd wordt aan die containers bij ons..ik gooi ook nooit iets op straat,steek het nog liever in mijn zak tot thuis,maar zoiets...bah..je kunt tegenwoordig beter alles aan je laars lappen ,die komen er wel altijd door! dikke,dikke troostkus van mij!

    {} geschreven door lipske


    *
    Er ontrbreken in de voorgaande reactie wat lettertjes, hier en daar, maar die plak je er zelf wel bij he?

    {} geschreven door Loewiesa


    Hoi Mus

    Ik heb hier weer recht op één lijntje, dus ik hou het kort) Nen je al wat afgekoeld? Bah ik voel met je mee, ik zou meteen denken dat de hele wereld tegen mij is. Dat van t sluikstorten is echt wel de laatste druppel lijkt mij. Van d administratie kun je gezeur nu eenmaal verwachten. . Vaak sturen die gewoon, procedurebrieven. Maar luikstorten. Zeggg pssst heb je het echt niet gedaan?

    Gemeende troostknu

    Loes

    {} geschreven door Loewiesa





    Over mijzelf
    Ik ben Lulu , en gebruik soms ook wel de schuilnaam Huismusje.
    Ik ben een vrouw en woon in Antwerpen (België) en mijn beroep is femme au foyer (klinkt belangrijk in 't frans).
    Ik ben geboren op 21/04/1952 en ben nu dus 72 jaar jong.
    Mijn hobby's zijn: Elke dag iets positiefs bijleren uit het leven!.
    Wanneer ik strijd lever doe ik dat met open vizier. Ik heb geen kuddegeest, maar zal het de kudde nooit verwijten! Ik ben open en eerlijk in woord en daad, en ik wens voor u hetzelfde!
    Categorieën
  • EIGEN MENING (51)
  • LIEF DAGBOEK (1)
  • MIJMERINGEN (0)
  • OOGZIEKTE/MACULADEGENERATIE (56)
  • WAT LEES IK (6)


  • Bezoek je ook eens
    mijn muziek blogje?

    Klik maar op het vogeltje.




    THIS IS MY
    BIRTHDAY FLOWER


    OPENBARE MAILBOX

    Mails die mij toekomen zullen niet als prive worden aanschouwd! TRY ME!


    Foto

    Free Image Hosting at www.ImageShack.us
    Inhoud blog
  • FEELS LIKE HOME
  • HERSTEL VERSLAG
  • TERUG THUIS
  • GELUKKIG NIEUWJAAR
  • KERTMIS 2013
  • LIEF DAGBOEK
  • bEHANDELING LMD
  • ZO BEGON DECEMBER 2013
  • PANNE
  • OP RUST?


    Mijn seksleven?
    Wel.....

    Er zijn er die
    "HET" beter doen dan ik.

    Er zijn er die
    "HET" vaker doen dan ik.

    Maar er zijn weinigen die
     "HET" liever doen dan ik!

    ©



    WIJ WANDELEN DOOR BLOGLAND NAAR....
  • BARON ERNST
  • MIEKEMUIS&MAATJE
  • MEERMIN
  • ALEX
  • DIDI
  • HOTLIPS
  • P.B.
  • NOYO
  • BLOGNIEUWS
  • ROMANTICA

    EN WIJ WANDELEN DOOR NAAR.....
  • BLOGTIPS
  • MEER BLOGTIPS
  • PLAATJES
  • LEERRIJK BLOG
  • KLAPROOSJE 1
  • HET ROMMELPOTJE
  • LOEWIESA
  • PETRA'S OLDIES

    ER WAS EENS...
    IS HET BEGIN VAN ELK SPROOKJE.
    ER WAS EENS...
    IS HET EINDE VAN ELK LIEFDESVERHAAL





    WebChef Recept


    Blog als favoriet !

     GET FIREFOX 
DE VEILIGE BROWSER!
KLIK HIER
    Archief per jaar
  • 2018
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • 2007
  • 2006
  • 2005




    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!