ET LES OISEAUX CHANTAIENT door ALAIN MORISOD
MIJN TRIESTE
JEUGD VERHAAL LEZEN?

KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER


100%
150%
200%
Vergroot hier de tekst
of druk op ctrl en het = teken

Page copy protected against web site content infringement by Copyscape


Laatste commentaren
  • dag Lulu (Klaproosje)
        op FEELS LIKE HOME
  • sterkte (cecile)
        op FEELS LIKE HOME
  • lieve Mus (ani)
        op FEELS LIKE HOME
  • hé Mus (ani)
        op FEELS LIKE HOME
  • maar Mus toch , terug ? (ani)
        op FEELS LIKE HOME
  • Wil je graag weten wat er in jouw geboortejaar gebeurde?
  • Klik hier
  • Foto
    STOP DIERENMOORD! DRAAG GEEN BONT

    Omdat er geen zinvol geweld is!

    I LIKE TO CHANCE THE WORLD TODAY
    IN PERFECT HARMONY

    SCHOONHEID IS VERGANKELIJK.
    LELIJKHEID DAARENTEGEN
    BLIJFT FASCINEREN




    DIT IS MIJN DIERENRIEMTEKEN.
    STIER 20 APRIL-21 MEI



    Slogan van een fuifbeest

    Ik kwam, ik zag,

    en....

    Ik bleef plakken!

    ©

    Foto
    ZO ÉÉNTJE BEN IK!

    Your Blogging Type is Unique and Avant Garde
    You're a bit ... unusual. And so is your blog.
    You're impulsive, and you'll often post the first thing that pops in your head.
    Completely uncensored, you blog tends to shock... even though that's not your intent.
    You tend to change your blog often, experimenting with new designs and content.


    Bedankt voor uw bezoek,
     waardering, reactie, of berichtje!
    Graag tot weerzien.

    HUISMUSJE'S NESTJE
    HIER LEG IK MIJN EI!

    06-10-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BAALDAG V/D MAAND
    Vrijdag 3 oktober was mijn baaldag pur sang en dat kwam zo…
    In de loop van de vorige week brak er plots een stuk van mijn tand. De bewuste tand was lang geleden ontzenuwd en mooi weer opgevuld geweest en dus gaf hij me geen pijn. Maar het venijnig scherp stukje dat er nog over bleef molesteerde wel mijn tong en dus zat ik, naast mijn vele andere gebreken, nu ook nog met een spraakgebrek. Gelukkig kon ik nog deze week woensdag bij mijn tandarts terecht om het euvel te laten verwijderen. Vermits ik vrij van angst ben voor de tandarts ging ik met een gerust gemoed op weg.

    Mijn tandarts had waarschijnlijk nog wat verdoving over van de vorige patiënt vermoed ik en dus werd ik extra bedeeld. De verdoving deed zijn werk, het stukje tand was in mum van tijd verwijderd en ik mocht gaan met de geijkte woorden: “Geen warme dranken en niet roken de eerste uren.”
    En laat die beide nu mijn grootste verslaving zijn!

    ’s Avonds laat was die verdoving nog steeds niet uitgewerkt en ik kreeg zo stilaan een onweerstaanbare drang naar mijn kopje koffie en sigaretje en gaf er zonder enige weerstand aan toe. Drinken ging niet zonder morsen en het sigaretje moest ik roken a la Lucky Luke. Maar ik ben een doorzetter, oefening baart kunst dacht ik , en allengs ging het beter en beter.
    Maar o wee, ’s nachts werd ik wakker met een pijnlijk gevoel in mijn rechter wang. Nu slik ik sowieso al elke dag een flinke dosis ontstekingsremmers en pijnstillers dus eentje meer kon geen kwaad, maar de pijn bleef hardnekkig toenemen.
    Menslievendeugd, ik heb twee kinderen gebaard op de wijze van onze oermoeders, d.w.z. zonder enige verdoving of andere tralala, maar als er één pijn is die ik niet kan verdagen en waar ik zo ongeveer hysterisch van wordt, dan is het tandpijn!

    De dag na de behandeling was mijn rechterwang dubbel zo dik als normaal, het leek alsof ik een struisvogelei in mijn mond had zitten. Zelfs mijn oog zat half dicht. En pijn mannekes!!!
    Mijn tandarts had geen spreekuur en een spoeddienst hebben wij hier niet meer in de buurt, dus trok ik noodgedwongen maar naar de apotheek. Die stelde vast wat ik al vreesde, een ontsteking van de wonde en een joekel van een abces.

    En dat was balen! Want 's anderdaags zou het onze maandelijkse blogvrienden bijeenkomst zijn, iets waar ik altijd gretig naar uit kijk. We doen dit nu al vele jaren en het is altijd een gezellige boel. Ik heb nog even getwijfeld maar ik kon me echt zo niet vertonen. Van een klappeke doen was bij mij geen sprake en bovendien verging ik van de pijn. En geloof me, een Mus met tandpijn is geen pretje om naast je te hebben. En zodoende moest ik forfait geven.

    Vandaag, zondag, is de pijn al wat draaglijker maar mijn minnelijk smoeleke staat nog altijd een beetje scheef.

    Ik heb jullie vreselijk gemist lieve vrienden en dat was behoorlijk balen!

    Tot de volgende….



    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie * Very Happy Smile Sad Surprised Shocked Confused Cool Laughing Mad Razz Embarassed Crying or Very sad Evil or Very Mad Twisted Evil Rolling Eyes Wink Exclamation Question Idea Arrow
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (11)

    16-10-2013
    Zomaar
    Ik kom zomaar even langs met een glimlach en een knuffel om jou dag te kleuren ( allé dat hoop ik toch!!) Hartelijke groetjes!

    vis.gif

    {} geschreven door Natoken


    13-10-2013
    en ...


    zondag en slecht weer , tijd voor vrienden bezoek ? !
    ben je ondertussen al van je tandpijn af ?
    nog eens bedankt voor de reactie Mus , ik ben er mee " gediend " in 't west-vlams , daaag


    Image and video hosting by TinyPic

    {} geschreven door ani


    Beste manier om de vroege ochtenduren te kleuren is een blogbezoekje bij vrienden...
    Hoewel ik gisteren kapot was nadat heel ons bendeke was komen eten en blijven plakken ( haha) slaap ik de nacht er op meestal niet goed. Mijn body mag dan wel stipkapot zijn, mijn geest valt dan niet direct stil..Dat heb ik de laatste jaren wel meer en zal er mee moeten leren leven zeker. Maar het goede eraan is dat het een ideaal moment is om logjes te schrijven terwijl het hier in mijn bovenkamer nog wat in " overdrive" is haha! Nog een gezellige zondag Mus al zal dat binnen moeten gevonden worden want het regent hier al heel de nacht en er wordt niet veel beters voorspeld vandaag! Kus en knuffel

    vis.gif

    {} geschreven door Natoken


    12-10-2013
    Spoedig herstel!
    Toevallig bij het zomaar eens loeren gezien dat je hier terug bent. Drinken en roken zijn nefast voor deze aandoening dat aveolitis noemt. Wie niet horen wil moet voelen zei m'n pa altijd. Wink

    {} geschreven door camille


    11-10-2013
    ..
    <font size="7"> We hebben jou ook heel erg gemist hoor, maar we begrijpen het wel. Tandpijn is een van die pijnen die soms niet te harden zijn, en dat plus een gezwollen kaak, 't is een echt scheef gezicht. Hier thuis weten we er ook van mee te spreken. Muske, ik vind niets abnormaals aan het uitzicht van mijn blog. Raar want jij bent de enige die dat vindt. Heb toch de linkse kolom wat smaller gemaakt. Hopelijk alles goed nu. Kuskes.

    {} geschreven door Ludovikus


    09-10-2013
    Even een vraagje..
    Ik dacht dat jij deze maand  terug een operatie hebt of heb ik het fout? Laat eens weten.. En hoe is het met de bieterkes? Nog een voorzichtige knuffel

    {} geschreven door Natoken


    07-10-2013
    hopelijk
    is alles aan de beterhand met je bijterkens... geen meevaller hé.
    fijne groetjes
    gaby

    {} geschreven door puntanderelijn


    jammer
    ja jammer dat je niet naar je vrienden kon en .. die pijn , ik heb het maar een keer meegemaakt , maar wel onthouden !
    ondertussen maandag , en 'k hoop dat het al betert en je weer je normale mooie smile hebt , ( ik keek nog eens naar je foto waar zo breed lachend opstaat ) dag lieve Petra , hou je goed

    {} geschreven door ani


    06-10-2013
    Amaaaaaaaaaaaaaaaaai
    Amaaaaai en nog eens amaaaai, ik weet wat een abces kan aanrichten... vertelde het nog op de blogmeeting... toen ik pas kennis had met 't manneke kreeg ik toch wel een abces op een van mijn voortanden zeker... en pijn... niet te doen... om de muren op te lopen... maar het ergste was nog dat ik er monsterlijk uitzag en dat onnozel manneke van mij... altijd even fijngevoelig... wilde me perse bekijken en ik me maar verstoppen... haha... allee ik hoop dat je er volgende keer zult bijzijn of is dat dan weer te vroeg na je operatie... doemme toch!!!

    {} geschreven door Myette


    We hebben jou ook wel gemist hoor Mus
    Het was gezellig  buiten op het terras en geloof me, we zouden er geen aanstoot aan genomen hebben om jou met een scheve kaak te bekijken, kwestie van solidair te zijn haha. Ons Lea zat ook niet op haar stoefstoel met haar tandproblemen maar gelukkig kon zij toch nog even bij ons geraken want anders waren er drie minder ( Paz was er ook niet). Maar ik begrijp het meisje , tandpijn is een echte gesel en daarom ga ik nooit graag naar mijn jaarlijks controle want er mocht eens wat scheef zitten ( haha voor de woordspeling) . Soit, volgende maand beter, hopelijk en ik hoop dat jouw pijn stilaan afneemt, jouw smoeleke weer zijn lieve vorm aanneemt en de wartaal terug gedrongen wordt naar dat sappige Antwerps om te concurreren met wat West Vlaams haha!Voorzichtige kus en knuffel

    {} geschreven door Natoken


    ...
    Arme jij,maar toch ben ik een beetje teleurgesteld,iedereen bleek op de hoogte,maar ik wist van toeten noch blazen,mooi zenne! Allee,hopelijk komt die smile van jou vlug terug,heb een fijne zondag!

    {} geschreven door lipske





    Over mijzelf
    Ik ben Lulu , en gebruik soms ook wel de schuilnaam Huismusje.
    Ik ben een vrouw en woon in Antwerpen (België) en mijn beroep is femme au foyer (klinkt belangrijk in 't frans).
    Ik ben geboren op 21/04/1952 en ben nu dus 72 jaar jong.
    Mijn hobby's zijn: Elke dag iets positiefs bijleren uit het leven!.
    Wanneer ik strijd lever doe ik dat met open vizier. Ik heb geen kuddegeest, maar zal het de kudde nooit verwijten! Ik ben open en eerlijk in woord en daad, en ik wens voor u hetzelfde!
    Categorieën
  • EIGEN MENING (51)
  • LIEF DAGBOEK (1)
  • MIJMERINGEN (0)
  • OOGZIEKTE/MACULADEGENERATIE (56)
  • WAT LEES IK (6)


  • Bezoek je ook eens
    mijn muziek blogje?

    Klik maar op het vogeltje.




    THIS IS MY
    BIRTHDAY FLOWER


    OPENBARE MAILBOX

    Mails die mij toekomen zullen niet als prive worden aanschouwd! TRY ME!


    Foto

    Free Image Hosting at www.ImageShack.us
    Inhoud blog
  • FEELS LIKE HOME
  • HERSTEL VERSLAG
  • TERUG THUIS
  • GELUKKIG NIEUWJAAR
  • KERTMIS 2013
  • LIEF DAGBOEK
  • bEHANDELING LMD
  • ZO BEGON DECEMBER 2013
  • PANNE
  • OP RUST?


    Mijn seksleven?
    Wel.....

    Er zijn er die
    "HET" beter doen dan ik.

    Er zijn er die
    "HET" vaker doen dan ik.

    Maar er zijn weinigen die
     "HET" liever doen dan ik!

    ©



    WIJ WANDELEN DOOR BLOGLAND NAAR....
  • BARON ERNST
  • MIEKEMUIS&MAATJE
  • MEERMIN
  • ALEX
  • DIDI
  • HOTLIPS
  • P.B.
  • NOYO
  • BLOGNIEUWS
  • ROMANTICA

    EN WIJ WANDELEN DOOR NAAR.....
  • BLOGTIPS
  • MEER BLOGTIPS
  • PLAATJES
  • LEERRIJK BLOG
  • KLAPROOSJE 1
  • HET ROMMELPOTJE
  • LOEWIESA
  • PETRA'S OLDIES

    ER WAS EENS...
    IS HET BEGIN VAN ELK SPROOKJE.
    ER WAS EENS...
    IS HET EINDE VAN ELK LIEFDESVERHAAL





    WebChef Recept


    Blog als favoriet !

     GET FIREFOX 
DE VEILIGE BROWSER!
KLIK HIER
    Archief per jaar
  • 2018
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • 2007
  • 2006
  • 2005




    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!