Maandag krijgen vrienden op bezoek en de voorbereidingen van de lunch zijn al een tijdje bezig. Eerst recepten uitzoeken en uitschrijven, aanpassen, stilaan alle ingrediënten aanhalen met de verse op het laatst. Met 5 kookplaten en 2 ovens moet het lukken . 3 kleine hapjes, voorgerecht, hoofdgerecht en dessert zullen moeten volstaan. Volgende week meer daarover. Dus deze morgen nog 3 winkels gedaan om het meeste aan te halen en bijgevolg moest we deze middag een snelle lunch bijeensprokkelen. Met een bokaaltje tomaten-Pecorinosaus en verse penne (Lidl), 100g zure room (Spar), een 25-tal reeds gepelde ontdarmde geblancheerde tijgerscampi's (Delhaize) en een gesnipperd bosuitje lukte dat op een kwartiertje. Mijn eega vond alles wat te rubberachtig maar verse penne is dat meestal en de scampi hadden wellicht een beetje te lang opgewarmd in de saus. Haastige spoed is zelden goed maar voor mezelf toch een 7/10 ![](https://blog.seniorennet.be/Richtext2.3/tinymce/plugins/emoticons/img/smiley-wink.gif)
|