Vandaag is het de verjaardag van onze oudste zoon en we gaan hem deze avond verrassen in zijn restaurant. Voor de lunch keek ik even in de ijskast en vond er nog overschot van de chili con carne en het linzensoepje van nog eerder. Gisterenavond had onze jongste zoon er al een mix van gemaakt en vond die heerlijk (hij is eveneens hobbykok) bijgevolg was de lunch snel beslist. Er moest nog een weinig zout bij en enkele druppels van die heerlijke chipotlesaus. Een geboterde toast als toemaatje en we kunnen er weeral tegen tot straks. Ik ben blij dat ik mijn liefde voor het koken aan onze beide kinderen heb kunnen doorgeven. Mijn moeder en haar moeder kookten zeer goed en waren zelfs "kokkin" aan huis bij andere mensen en mijn eega, die regentaat huishoudkunde volgde, heeft mij verder op weg gezet. Ik kook altijd in de weekends sinds we getrouwd zijn in 1972 en elke dag sinds einde 2006, als we thuis zijn, een heerlijke hobby!
|