Op uitnodiging van de zoon gaan lunchen in het restaurant van PIVA waar ikzelf, de zoon en de kleinzoon lessen gevolgd hebben of nog volgen... Het is interressant te zien hoe zowel in de keuken als de zaal iedereen bijgestuurd wordt en alles geduldig wordt uitgelegd. Bovendien was het eten zeer lekker en de bediening OK. Ons menu (45€ p.p.) bestond uit 3 aperitiefapjes, 4 gangen en nog 2 verrassingsdessertjes. We namen een gewurztraminer uit de Elzas en een Graves uit de streek van Pessac-Léognan (la Louvière 2005), beide perfect op dronk en professioneel uitgeschonken en kregen ook nog een glaasje lekkere Sauternes als toemaatje. Het menu: 1° Canneloni van rog en bloemspruiten - kort gewokte courgettes - tijmolie 2° Pompoensoep - citroengras - macadamianoot 3° Fazantenhen - knolselder - zuurkool - cognacsausje - aardappelchip 4° Peer - kataifi - amandelmelkijs - krokantje van pistache De extra gerechtjes waren een lekkere sabayon met amandelsmaak en een café-glacé. We gaan nog!
|