Inhoud blog
  • Dankbare Walen
  • Klassejustitie - Geldjustitie - de kleine man zal wel betalen en boeten
  • Meester Vannesten VRT NU
  • De Kroo en zijn diamantjes
  • Denkt men nu echt dat men met die solidariteit alles oplost of is dit een schaamtelapje.
    Zoeken in blog

    JAVA :: Free Executable jar programs

    1.Een eenvoudige Autocue

    2.Een eenvoudige  abc sorteer programma voor woordlijsten.

     Download info


    Verzameling reakties op reklame die bij menigeen in het verkeerde keelgat is geschoten of die echt belachelijk overkwamen.
    Ik heb nog nooit tijdens een begrafenis iemand op de preekstoel dialect horen spreken. Je moet echt wel dwaas zijn om een akteur of aktrice aan te wenden om even voor slechte reklame te komen zorgen.(sp)


    Het kan best zijn dat jullie jullie groenten slechts snij"j"en, daarom zijn wij voor merken die hun groenten snijden, dan wij er zeker van dat we een volledig afgewerkt product krijgen.(cm)
    Tartineren jullie er maar op los, wij nemen liever een degelijk Vlaams ontbijt. Ondernemingen die onze taal niet respecteren maar hier wel hun product willen verkopen komen ons huis niet in. Punt Amen en uit! (dm)
    Het interesseert me net waar mijn enerzjee naar toegaat, wat ik wel weet is waar mijn geld naar toegaat. Bovendien gebruik ik energie...(kj)



    En dan nu een DANONE NATUUR hmm, lekker. Eindelijk een merk dat onze taal respekteert.(kj)


    Orrrol b (Oral-b) geraakt blijkbaar niet van haar tandenborstels af. Ze zijn daar veer met hun verrrvelende rreklame.(dm)

    Poscimur
    De WeekKroniek
    20-02-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Oekraine : op de rand van het bankroet.

    Groot nieuws:

    Op kanaal Z kregen we te horen dat de teerlingen voor Oekraïne omver geworpen zijn...

    Het tema in deze was : Oekranine zit op de rand van het bankroet..

    Alea iacta est is een Latijnse zegswijze die wij in onze Vlaamse taal hebben overgenomen als: de teerling is geworpen

    jp voor de weekkroniek.

    20-02-2014 om 16:26 geschreven door weekkroniek

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De lokroep naar uw gedachten ... Sluit U aan op het internet vragen onze politiekers.

    De alles behalve “onze” Vlomse media en de alles behalve “onze” politiekers willen de 50 ten honderd nog niet op het internet– aangesloten 50 plussers naar het internet lokken...

    Als je als oudere vindt dat je het internet niet nodig hebt, hou je dan aan deze gedachte, laat je niet op kosten jagen om je iets aan te schaffen dat je toch niet gaat gebruiken. Laat je niet beïnvloeden door de Vlomse media die omwille van welke duistere reden dan ook trachten hun wil op te dringen via belangengroepen, politisi en loopjongetjes... Een namiddag kaarten, naaien, mechanika, muziek maken, bloemschikken of koken zijn menselijk gezien duizend keer meer waard dan het internetgebeuren.

    We hebben het al meermaals gezegd, Het internet is GEEN sosiaal medium. Hier en daar vind je wel sosiale webzuilen, doch algemeen gezien tracht men via dit medium de greep op de mensen te verhogen door hun gedachten te distilleren.

    Bovendien is het openen van een internet verbinding gevaarlijk. Uw persoonlijke gegevens, bankgegevens zijn niet behoorlijk beschermd, ook al zullen sommigen zeggen dat dit wel zo is. Indien je niet echt onderlegd bent, doen binnen de kortste keren al deze gegevens de ronde op het internet met alle gevolgen van dien. (Wanneer je tuis bent, waar je woont, wat je van plan ben te doen, wat je over een bepaald onderwerp denkt....)

    Indien je toch van plan bent om je door onze “geliefde” politici te laten verleiden om te gaan surfen op het internet wees dan voorzichtig met wat je daar verteld, want dààr is het hem bij de grote mannen eigenlijk om te doen.

    Er bestaan zoveel kommunikasie middelen maar ze worden niet naar behoren gebruikt. De televisie wordt misbruikt, de radio, films het internet worden misbruikt. Ze worden gebruikt om de meest absurde, walgelijke, misplaatste dingen te promoten en de meest gevaarlijke leugens te verspreiden die je je maar kan indenken. Dit alles omwille van de macht met als middel het geld.

    Hoe dan ook, deze anti demokraten kunnen ons dan wel doden (monddood maken, en alle verzet bestraffen), doch onze geest krijgen ze niet te pakken...

    Noot:

    Ikzelf werk veel op de pc (programmeren) doch niet om te surfen. Je kan je pc volledig afgesloten houden van het internet door een verbinding hiermee onmogelijk te maken. Dit is zelfs aan te raden voor schrijvers, ontwerpers kortweg, voor de industrie.

    Een kompjuter vergemakkelijkt vele zaken, verwar een pc dus niet met het internet.

    PC = machine , internet = medium (informatiebank)

    Een internet- verbinding = een vrije toegang instellen tot je pc.

    saturnus voor de weekkroniek.

    20-02-2014 om 00:00 geschreven door weekkroniek

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Tags:gevaaklijke politici
    >> Reageer (0)
    19-02-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wat een prachtige weireld...

    We doen het uitstekend in België... zo wordt toch gezegd.

    Kopstukken Belgisse politiek voelen zich aangesproken: “: Paniek in VS: Er dreigt een landelijk tekort aan clowns”.. Enkel de wedde blijkt voor het ogenblik voor onze hoogwaardigheidsbekleders nog een probleem...

    Burn out Kathy Pauwels (Royalty). Niet dat ze letterlijk opgebrand is (dit komt meer voor bij onze vrienden uit het Midden-Oosten) maar ze zou er naar het schijnt erg tegen vechten... (Misschien even voorstellen aan de EU om de naam Nabije Oosten terug in te voeren)

    25-jarige man uit Antwerpen omgekomen bij een steekpartij. In sentrum Keerbergen

    ANTWERPEN/WILLEBROEK - Drie jongemannen verkrachtten twee tienermeisjes...

    Buitenlandse Zaken roept Belgen die in Egypte zijn of het land gaan bezoeken op tot verhoogde waakzaamheid. Hun veiligheid is dus niet gewaarborgd.

    Veurne heeft de aanhouding van een 18-jarige Kameroener met een maand verlengd verkrachting op kerkhof...

    Gewapende overval op Pizza Hut in Charleroi

    First floor-diefstallen in België in opmars

    Een negentienjarige man is aangehouden door de lokale politie van de zone Beringen-Ham-Tessenderlo voor het plegen van tientallen inbraken...

    Twee mannen, die zich voordeden als Electrabel-medewerkers, zouden geprobeerd hebben een kind te ontvoeren uit Dilbeek.

    En dan is er nog het gevaarlijke Brussel met z'n taksi-verkrachters.

    enz...

    En hoe zit het met de verfransing-verhollandsing van ons mooie Vlaams.(Ook verschillende Vlaamse? Blogs doen ijverig mee aan de rekuperatie die gestart werd via de vrt. En het lukt nog ook.. Ook de jeugd die op goeie weg was horen we al geregeld merci en sava gebruiken... Zalig toch al deze Vlomse ijveraars!)

    Gearriveerd : Hoogstaan Vloms voor aangekomen...

    Gecorrigeerd : een echt Vloms klassewoord voor het slappe “verbetert “

    Onacceptabel : nee, echt hé mensen hier kan je toch echt niets positiefs over schrijven, zo een aardslelijk verhollands woord hoe is het in Gods naam mogelijk dat mensen dat blijven gebruiken. Zeg nu eens eerlijk wat is er verkeerd met onaanvaardbaar?

    jp voor de weekkroniek

    19-02-2014 om 23:00 geschreven door weekkroniek

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    18-02-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wat als...

    Het einde van...

    Dat de heel rijken en de heel goed betaalden (zoals de regeerders van Europa) zich geen bal aantrekken van de burgers in Europa leid geen twijfel. Integendeel, zij zijn het die solidariteit, en de zo gezegde verdraagzaamheid als een wapen ter bescherming van zichzelf gebruiken om zich buiten het gezichtsveld van de vijand te plaatsen. Zij zijn het die via allerhande wetten de burger willen verplichten enkel hun wil te aanvaarden. Zij zijn het die de burger die zich hiertegen verzet willen bestraffen. Zij zijn diegenen die via hun poppetjes en loopjongetjes de burger in de pas doen lopen. Zij zijn het die de burger verplichten om van hun zuurverdiende geld een deel af te staan om in allerlei projekten te steken die dienen om zichzelf en hun rijkdom te beschermen. Alles wat zij in hun schild voeren wordt uitgevoerd met geld dat niet van hen is.

    Doch ooit komt er een ogenblik dat al het gespaarde geld bij de gewone burger zal op zijn,. Dat ook de gewone burger die hard en eerlijk gewerkt heeft niets meer zal hebben. Hebben de rijken hier al aan gedacht en zal men dan over deze massa uitgeperste sitroenen nog enige kontrole hebben? Zal er op dat ogenblik geen ekstreme minderheid een tegenpool vormen die geweld als machtswapen gebruikt in plaats van geld? Zal het dan niet zo zijn dat bij een dergelijk scenario niet de gewone mensen uitgekleed zullen worden, maar zullen het niet de zich tot dan toe veilig wanende machtshebbers zijn die naar de slachtbank zullen geleid worden?

    Noot:

    Wanneer je ziet dat men nu reeds zonder meer bij minister Peeters inbreekt stellen we vast dat het deze “inbrekers” niets uitmaakt “wie” de man is bij wie men inbreekt. Maw net zoals de gewone burger het gevaar loopt neergekogeld te worden als er iets fout loopt, zo ook liepen minister Peeters en zijn familie dit risiko... Welke stap zal de volgende zijn? Ook criminele organisaties (machtswellustelingen) evolueren...

    ldm voor de weekkroniek.

    Bref:    graag gebruikt vloms voor kortweg, in t'kort, botweg, kortaf...

    Enfin:  uitstekend en gevat Vloms voor: nuja, kortom, tot slot, om te eindigen...

    Soit !   Zeer geliefd Vloms woord voor het aftands te mijden "Tot daar", "het zij zo", "nuja". Enz...

    Faillissement: Vloms voor bankroet, faling. Dus als de EU-heersers u verbieden om dit woord nog te gebruiken kan je beter luisteren, want wie wil er nu een afgrijselijk, lelijk, walchelijk woord als “faling” of “bankroet” gebruiken, dat is toch echt een vloeming onwaardig, niet?

    Attenderen: gebruikt door de meer snoevende, snobistise belgisistisse Vloeming, en, wanneer op z'n Frans uitgesproken: att-”en”-deren (je weet wel met de onnatuurlijke neusklank dus, net zoals je kan doen met pres-”en”-teren), sta je bij deze vlomse meute nog hoger in aanzien....vraag maar aan B-”en” Crabbeèèbeèè. Dus als je wil dat de andere vloemingen voor u op de knieën vallen, weet je wat je moet doen!

    18-02-2014 om 14:39 geschreven door weekkroniek

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 10/07-16/07 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 23/05-29/05 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 13/04-19/04 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 02/12-08/12 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 04/06-10/06 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 11/12-17/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 19/10-25/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    java autocue (Leesprogramma)
    WERKING:
    Kies uit het menu "autocue"
    Kies een snelheid en start met lezen.
    muiswielklik : trager
    linkermuisklik : start - stilstand
    rechtermuisklik : sneller

    AFHALEN en INSTALLEREN

    1.Java downloaden indien dit nog op je pc is geïnstalleerd.
    Download java
    2.autocue.jar bestand downloaden
    3.In de map waarin je het jar-bestand staat maak je een map "icons" aan.
    4.Klik op het ikoon vóór de naam van de ikoon-bestanden en klik "afbeelding opslaan als". Plaats de afbeelding in de map "icons".
    Download autocue.jar bestand en ikonen
    5.Start het programma door op het jar bestand te klikken.

    Programmatie : De Weekkroniek (pw (c) 2012).


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!