Als de moed je in de schoenen zakt, ga dan op je kop staan.Gaat het niet zoals het moet, dan moet het maar zoals het gaat. Ik heb alles wel op een rijtje, maar niet in de goede volgorde.Je kan beter een muisarm hebben dan een apestaartje.
Over mijzelf
Ik ben
Ik ben een vrouw en woon in () en mijn beroep is .
Ik ben geboren op 01/03/1945 en ben nu dus 79 jaar jong.
Mijn hobby's zijn: .

De twee " oudjes"

Foto
Mijn favorieten
  • Ani
  • Jos
  • Marisca
  • Albert en Lenie
  • Michelly
  • Myette
  • Folion
    Mijn favorieten
  • Rud
  • Cecile
  • Chrisje
  • Ingrid
  • Jeske
  • Ria
  • Meeuw
  • Redpoppy
  • Patty enFreddy
    Mijn favorieten
  • Jeannine
  • Dion
  • Rita
  • Myriam
  • Maarten
  • Dirk
  • Rebecca
  • Annie
  • Jansen
    Mijn favorieten
  • Roosje
  • Kinrooiradio
  • Monique
  • Ella
  • Klaproosje
  • Monica
  • Vifke
  • Tiny en Ans
    Categorieën
  • Humor (562)
  • Onze jaren in het buitenland A: Mexico (27)
  • Onze jaren in het buitenland B: Venezuela (19)
  • Onze jaren in het buitenland C: Peru (16)
  • Onze jaren in het buitenland D: Nigeria (69)
  • poëzie (163)
  • Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Een interessant adres?
    Blog als favoriet !
    Een interessant adres?
    Een interessant adres?
    voor-blog-2022

    08-12-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Internet is watching you....

    Staan we wel voldoende stil bij de impact die internet, face book, twitter enz op ons leven kunnen hebben?
    Die vraag heb ik mij al een paar keer gesteld na wat er recent gebeurt met WikiLeaks.
    Voor diegenen die absoluut nieuwsvreemd zijn even kort schetsen:
    WikiLeaks is een in 2006 opgezette website die bedoeld is als een plaats waar klokkenluiders uit overheidsinstellingen en bedrijven, waar ook ter wereld, anoniem documenten kunnen plaatsen (lees: lekken) teneinde misstanden aan de kaak te stellen.
    Uiteraard moet het kunnen dat er “ klokkenluiders” zijn die wantoestanden en doofpotoperaties aan de kaak stellen, fouten moeten openbaar gemaakt worden. Alleen blijf ik wel even met de vraag zitten: met welk exact doel doet Wilikeaks dat? Willen ze zo ijveren voor een betere wereld dan is dat ok , is het enkel de bedoeling om bepaalde mensen te “ verbranden” want niet alles wat onlangs gepubliceerd werd, is onschuldig of gaat het hier ook weer om het grote geld?
    Hoe dan ook, dat er op “ zere tenen “ getrapt werd is duidelijk.
    Terwijl WikiLeaks nog steeds een stroom nieuwe documenten publiceert, neemt de weerstand toe. Directeur van PayPal, Osama Bedier, heeft toegegeven dat ze onder druk van de Amerikaanse regering hebben besloten om WikiLeaks te weren en dat is niet de enige geldschieter die zich terugtrekt. Een typisch staaltje van Amerikaanse wereld dominantie. . Als je iets doet wat BB onwelgevallig is, pakken ze je.en dat heeft de grote baas achter WikiLeaks  letterlijk ondervonden.
    Nu is hij opgepakt ( heeft zichzelf aangeboden) wegens vermeende verkrachting van twee Zweedse vrouwen. Aanvankelijk waren die niet van plan om aangifte te doen bij de politie maar toen ze erachter kwamen dat ze beiden het bed deelden met de op dit moment meest besproken man ter wereld besloten beide vrouwen – uit angst voor gelachtsziekten- toch maar naar de politie te stappen. Ik zou uit angst voor geslachtsziekten naar een dokter gaan in plaats van naar de politie, maar dat is wellicht zeer naïef gedacht van mij.
    Maar mij gaat het erom om nog eens aan te stippen welk een krachtig mediamiddel internet geworden is.
    Vandaag werden we er in ons eigen “ kippenland” nog eens mee geconfronteerd toen een e-mail van Frank Vandenbroucke uitlekte en een bom legt onder de al zo moeilijke gesprekken!.
    Is het dan ook niet te begrijpen dat ook in bloggenland veel mensen niet echt voor hun mening durven uitkomen uit schrik om een sticker opgeplakt te worden? Tot zover internet en BB.

    Hebben jullie gisterenavond ook naar God en klein Pierke gekeken?
    God en klein Pierke was een prachtige reportage van zeer hoog niveau van Martin Heylen, waarin Ex kardinaal Danneels niet gespaard werd.
    Na zijn gesmaakte odysseeën door Amerika, Siberië en China is Martin Heylen voor zijn nieuwe programma 'God en klein Pierke' maar eens in eigen land gaan zoeken. Een jaar lang “stalkte” hij acht bekende Belgen en daaronder ook Godfried Danneels. Heylen kreeg af en toe de mens achter de sfinx Danneels te zien, een mens die zegt dat hij “ veel pijn heeft” maar blijft volhouden dat hem weinig schuld treft! Danneels oogde nooit zo kapot als in dat stukje televisie. Hij was in mijn ogen een zeer integer man, en dat sierde hem. Ooit was het een man van aanzien, nu mag hij mee in de poel van het verderf zwemmen samen met zijn maat Vangeluwe en die andere deugnieten.
    Ik ben katholiek opgevoed maar heb dat intussen naast mij gelegd. Ik balanceerde dan ook tussen medelijden met een oude man en ontgoocheling dat hij die unieke kans niet aangreep om excuses te vragen of een “ mea culpa” te slaan. Neen , er kwam zelfs geen woord over een inschattingsfout over zijn lippen. Gelukkig had hij met Heylen niet de journalist die in een interview iemand hard aanpakt!
    Helemaal op het einde verloor de schijnbaar onverstoorbare kardinaal zowaar even zijn geduld en ging zijn stemtimbre even de hoogte in omdat Heylen toch maar bleef doorbomen over het misbruik in de kerk!
    "We moeten een beetje ophouden met over die pedofilie nog verder te doen. Op het einde word je daar zo moe van”.. reageerde Danneels….
    Moet er nog zout zijn?

    Absoluut want we zitten blijkbaar in sommige gemeente al aan het einde van onze reserves en de winter moet nog beginnen!!


    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie * Very Happy Smile Sad Surprised Shocked Confused Cool Laughing Mad Razz Embarassed Crying or Very sad Evil or Very Mad Twisted Evil Rolling Eyes Wink Exclamation Question Idea Arrow
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (8)

    09-12-2010
    @Mus/Petra
    Jouw eruit gooien, nooit !! Ik vind het juist boeiend dat je hier voor je mening uitkomt, je kan je gedachten goed verwoorden en dat wil ik juist uitlokken met bepaalde logjes! Dus... laat die one - liners maar Mus . Sennet zal het wel zeggen als het bij 1 lijntje moet blijven  Very Happy

    09-12-2010 om 19:43 geschreven door natoken


    *
    Daneels:Ik heb de man nooit ervaren als minzaam of sereen. Au contraire, lang voor de pedofiel schandalen vond ik rond de man een zweem van schijnheiligheid hangen, iets wat op zijn gezicht te lezen stond. Motiveren of verklaren kan ik die indruk niet, het is louter een gevoel. Ik krijg dan ook de kriebels telkens de man in beeld komt.

    Meningsuiting:Mensen die geen mening durven geven of zogenaamd geen mening hebben, ervaar ik als gevaarlijk en hypocriet. Het zijn ook mensen die door hun stilzwijgen het verpesten voor elke rechtgeaarde mens. Het zijn mensen waar je in nood nooit kunt op rekenen. Stel je even de vraag waar wij vandaag zouden staan wanneer nooit iemand zijn mening zou te kennen gegeven hebben, al dan niet in een gekuiste versie? En ik ben fier dat ik niet tot die groep zwijgende behoor, ook al krijg ik daarbij dan wellicht ne ferme stempel. Ik zal hem met trots dragen.

    WikiLeaks: Julian Assange wist als klokkenluider waar hij aan begon en kende het gevaar ervan. Daarom leefde hij ook al jaren ondergedoken en bleef nooit lang op dezelfde plaats. Dat hij nu is opgepakt wegens verkrachting is bijna lachwekkend te noemen moest het gevaar er niet inzitten dat de man alzo geliquideerd wordt. En de beslissingen van sommige websites om WikiLeaks te verwijderen bewijst nog maar eens dat Big Brother almachtig is en je hem vooral niet mag tegenspreken of tegenwerken. Zouden we dat ook niet te danken hebben aan de vele ja-knikkers?

    Vandenbroucke:Wat de man met het Augusta geld gedaan heeft stuit mij tegen de borst, maar wat nu speelt bewijst enkel maar dat er totaal geen vertrouwen is tussen onze politiekers en iedereen desnoods over lijken gaat voor eigen gewin. Coruptie viert hoog tij in dit apelandje. Ben heel benieuwd hoelang het nog gaat duren voordat men ook Bart De Wever onderuit haalt, want die man staat ook duidelijk in de weg van velen.

    Zout:Aan mij zal het tekort niet liggen want ik gebruik al veertig jaar geen zout in de keuken en dat is ondertussen al een heel pak uitgespaard he! In Antwerpen hebben we nog wel wat voorraad en anders kunnen we nog wat halen bij Solvay. Neemt niet weg dat je in mijn buurt nog gemakkelijk al je botten kan breken omdat men er nooit strooit.

    Epiloog:Ondertussen is mijn reactie bijna langer dan jouw logje! Tja, wanneer ik op dreef ben;)) Misschien moet ik maar een cursus one-liners gaan volgen!!! Tijd dus om te vertrekken voor jij er me er hier uitgooit. En dat doe ik met hele dikke knuffels voor jullie 2.

    09-12-2010 om 19:12 geschreven door Petra/Huismusje


    Ik griezel van die huichelarij ...


    ik kom gewoon effe binnen

    met een donders goeie donderdagsgroetje

    ik ben zo verder

    er staat nog wat op het progamma

    en den tijd .die gaat zo vlug

    Image and video hosting by TinyPic

    En knuffel is een prachtig geschenk

    past altijd en t is een makkie om terug te geven

    lieve groetjes en knuff

    van ons voor jo

    09-12-2010 om 18:03 geschreven door Jeske


    Verdorie
    Was weer de titel vergeten en kan terug beginnen... dat hij moe word kan ik begrijpen en ook dat hij om niet te moe te worden de hele tijd heeft gedaan of er niks gebeurde... is ook veel gemakkelijker dan de daders op het matje te roepen... al die rompslomp toch... maar waar ik ook moe van word zijn die eindeloze debatten van onze "regering" die maar niet tot een akkoord kunnen komen... ze verdedigen elk hun eigen kleine stukje stoep en het grote geheel lappen ze aan hun botten... na... ik heb gezegd!

    09-12-2010 om 17:01 geschreven door Myette


    ..
    George Orwell zat er niet ver naast met 1984 en Big Brother toestanden hé Natoken?    Het zat er gewoon met een beetje retard aan te komen.


    Ik heb ook naar God en klein Pierke gekeken en vroeger stelde ik mij al de vraag bij Daneels : hoe kan iemand die 'zo slim' is nog zo 'devoot gelovig' zijn?
    Na het programma had ik enkel de bedenking dat Daneels echt 'wereldvreemd' overkwam, alsof hij al het kwade dat gebeurd is verdrongen heeft of niet heeft willen of kunnen zien.
    In deze huidige tijden - hij werkt toch met een laptop - vind ik zijn wereldvreemdheid wel bijzonder bizar.
    Nonnetjes in kloosters die nooit buitenkomen of spreken met iemand buiten het klooster, die zou je noch echt wereldvreemd kunnen noemen, maar Daneels ??????   Ik denk dat hij gewoon nog in shock is en een ontkenningsfase doormaakt. 
    Nooit zal hij gedacht hebben dat de zaak zo uit de hand zou lopen en zeker niet dat hij er pal tussenin zou zitten als mede schuldige.
    Hij handelt nu zoals een kind ... ik hou mijn handen voor mijn ogen en dan bestaat het gewoon niet.  Hij denkt waarschijnlijk dat mettertijd heel de zaak zal overwaaien, maar ik denk dat hij zich daar heel erg in vergist.
    Lieve groetjes,

    09-12-2010 om 11:38 geschreven door bojako


    08-12-2010
    Dag Natoken
    Ik heb niet naar Danneels gekeken. Maar ik kan me er het een en ander bij voorstellen en ben de schijnheiligheid  van de kerk een heel klein beetje beu......... Interpol voor een gescheurd condoom is inderdaad wel heel erg overdreven. Ik ben benieuwd waar dit alles toe gaat leiden.

    Warme groetjes
    van mij



    Image and video hosting by TinyPic

    08-12-2010 om 18:11 geschreven door Loewiesa


    CHEERY , wel dat is eens klare taal , knap geschreven Natoken


    08-12-2010 om 17:38 geschreven door CHEERY


    Danneels wil er mee ophouden maar in Rome gaan ze nu pas beginnen..... wie weet wat dat zal geven...ha ha ha

    Een aangename avond toegewenst vanwege Amor Fati !

    Het verleden bestaat niet meer, de toekomst kan je niet voorspellen, vandaag is een cadeau

    In het leven is het niet belangrijk het mooiste spel te hebben... maar met dat te spelen dat men heeft


     

    08-12-2010 om 16:55 geschreven door Amor Fati









    Laatste commentaren
  • Groetjes (Maarten)
        op Jaja, ik ben er nog
  • Wens u nog een hele fijne dag (Dirk)
        op Jaja, ik ben er nog
  • Dag Nancy (Tiny & Ans)
        op Jaja, ik ben er nog
  • Midweek bezoekje (Jan en Elena )
        op Jaja, ik ben er nog
  • Goedemorgen lieve Natoken wens jou een mooie dag xxx (Lenie)
        op Jaja, ik ben er nog
  • de hemelsluizen stonden open ... (meeuw)
        op Jaja, ik ben er nog
  • Dag Natoken ,, (Ingrid.)
        op Jaja, ik ben er nog
  • Morgen weer op post voor Remko. (eddy meuris)
        op Het is al wat verteerd
  • Ik mis je! Tot heel gauw! (Maarten)
        op Het is al wat verteerd
  • Lieve groetjes (annie1201)
        op Het is al wat verteerd
  • E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Archief per jaar
  • 2024
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • 2007

    Archief
  • Alle berichten

    Zoeken in blog



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!