Foto
Inhoud blog
  • Nieuwe berichten op creta-amaltheia.blogspot.com
  • Zongedroogde tomaten
  • Kretenzisch koken
  • Pame laïki
  • De keuken van Amaltheia
    Zoeken in blog

    Over mijzelf
    Ik ben Anne
    Ik ben een vrouw en woon in Chania, Kreta (Griekenland) en mijn beroep is gids.
    Ik ben geboren op 09/11/1960 en ben nu dus 63 jaar jong.
    Mijn hobby's zijn: koken, lezen en wandelen.
    Voor "Amaltheia", een vereniging actief rond duurzaam toerisme op Kreta, geef ik als vrijwilligster kookworkshops.
    amaltheia
    Kreta anders
    Ontdek Kreta eens totaal anders ... met de bus, per fiets, of gewoon te voet. Geniet samen met de locale bevolking van een goed glas wijn, ontdek Kreta culinair tijdens kookworkshops, wandel en dans de sterren van de hemel. Kortom, ontdek het authentieke Kreta en geniet ervan. Auteur van de blog is Anne. Zij werkt tijdens de zomermaanden als (natuur-)gids op het eiland. Zij is tevens vrijwillig lesgever en gids voor "Amaltheia", een vereniging actief rond duurzaam toerisme. Haar persoonlijke visie op leven, werken en koken op Kreta kan je lezen in "De keuken van Amaltheia" via http://creta-amaltheia.blogspot.com
    21-03-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe lente, nieuw kleurtje
    Na 3 jaar leek het een goed idee om deze blog in een nieuw kleedje te steken. Lavendelblauw, dat staat perfect bij de blauwe luchten in Kreta. Ook onze kookblog "De keuken van Amaltheia" (te bekijken via creta-amaltheia.blogspot.com) zit in een nieuw kleedje. We kijken uit naar jullie reacties!

    21-03-2009 om 11:50 geschreven door anne


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kooklessen op Kreta
    Ook dit jaar is het weer mogelijk om deel te nemen aan de eendaagse kooklessen in "De keuken van Amaltheia". Zo'n eendaagse kookworkshop geeft kookliefhebbers de kans om een kookles tijdens de vakantie te volgen, zonder meteen enkele dagen achter de potten te staan! Je bent ook niet afhankelijk van voldoende inschrijvingen: er wordt al gekookt vanaf 1 deelnemer (een persoonlijker kookatelier is moeilijk in te beelden!)

    Er wordt gestart rond 11.00 en de kooksessie wordt uiteraard afgerond met een heerlijke maaltijd met aangepaste wijntjes. Niet-kokers kunnen uiteraard aanschuiven voor de maaltijd.

    De kooklessen gaan door in West-Kreta tussen de steden Rethymnon en Chania. De locatie is goed bereikbaar per auto en met het openbaar vervoer (u wordt opgehaald aan de dichtstbijzijnde bushalte).
     
    Voor alle info: creta-amaltheia@live.net

    21-03-2009 om 11:48 geschreven door anne


    >> Reageer (0)
    11-02-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kookateliers 2009

    De toeristische sector kijkt het komende seizoen somber tegemoet. Heel wat grote hotels die all-inclusiveformules aanbieden, hebben tot nu toe erg weinig boekingen binnen gekregen. Sommige charmehotels daarentegen vrezen geen drastische vermindering van hun cliënteel. Zij hopen dat Kreta terug een bestemming wordt waar toeristen van locale charme èn een goede keuken genieten.

     

    Veel of weinig volk op het eiland èn voor onze kookworkshops … er zal gekookt worden. Aangezien “De keuken van Amaltheia” een non-profitinitiatief is, dat bovendien op vrijwilligers draait, kunnen we ons veroorloven om ook voor 1 of 2 deelnemers te koken. Dat was vroeger zo, en zo zal het ook deze zomer zijn. Zolang het maar leuk èn lekker blijft.

    Ook dit jaar kan je kiezen uit dagworkshops of meerdaagse workshops. Voor de liefhebbers van een meerdaags kookatelier, organiseren we 3-daagse workshops tijdens de maand april en eind oktober. De vluchten zijn dan een stuk goedkoper en zowel de lente- als de herfstkeuken zijn erg boeiend. Er wordt uiteraard met de typische seizoensproducten gekookt die op de markt èn in de omringende moestuinen verkrijgbaar zijn. Bovendien dompelen we je onder in het locale leven, met een bezoek aan de “laiki”, de locale markt, en bij plaatselijke producenten. Zo is er een bezoek aan een kaasmakerij en een wijnboer tijdens dit atelier voorzien.

     

    Programma meerdaagse kookateliers

     

    Het programma van deze 3-daagse workshops ziet er als volgt uit …

     

    Dag 1

     

    Onthaal en voorstelling van het programma, het alom geroemde Kretenzische dieet en een basisbestanddeel van de Kretenzische keuken … de olijfolie. We bereiden een heerlijk ovengerecht met een reeks bijgerechten, en genieten nadien van onze zelfbereide maaltijd. Op het menu staan natuurlijk ook een huisbereid aperitiefje, een goede locale wijn en koffie en een borrel ter afsluiting.

     

    Dag 2 en 3

     

    Bezoek aan de “laïki”, de locale markt of een plaatselijke bioboer. Ook een bezoek aan een locale kaasmakerij en wijnboer staat op het programma. Kaas speelt immers een essentiële rol in het Kretenzische dieet en de locale keuken. Met de aangekochte producten, bereiden we onze maaltijd. Na het diner bereiden we nog rakomelo (een schnapps op basis van raki, honing en kruiden) en geparfumeerde olijfolie.

     

    Het programma kan – indien gewenst – verlengd worden tot een kookatelier van 5 dagen. Niet-kokende partners kunnen kiezen voor een alternatief programma. Zij kunnen uiteraard ook deelnemen aan de maaltijden (€ 20,00, ter plaatse te betalen).

     

    Onze kooksessies zijn niet residentieel. We kunnen jullie natuurlijk adviseren bij het boeken van een charmehotelletje of een gîte in de buurt.

     

    Je kan inschrijven voor de volgende data:

    6, 7, 8 april 2009 (verlengbaar)

    13, 14,15 april 2009 (verlengbaar)

    20, 21, 22 april 2009 (verlengbaar)

    26, 27, 28 april 2009 (verlengbaar)

    30 oktober, 31 oktober, 1 november 2009 (verlengbaar)

     

    Inschrijven

     

    Wil je inschrijven voor één van onze kookateliers, contacteer ons via creta-amaltheia@live.com of telefonisch. Tot 20 maart kan je ons bereiken op het nummer 0032/499 36 48 10. Na die datum zijn wij bereikbaar op het nummer 0030/6946 87 15 67.

     

     

    11-02-2009 om 00:00 geschreven door anne


    >> Reageer (0)
    14-06-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Workshops herfstkoken
    Eind oktober hebben we een kookworkshop herfstkoken gepland. Het kookatelier gaat van start op 31 oktober en eindigt op 3 november (verlenging mogelijk). Meer info kan je krijgen via creta-amaltheia@live.com

    14-06-2008 om 09:29 geschreven door anne


    >> Reageer (0)
    08-03-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe website
    In ons vorig berichtje meldden we, dat we nogal wat (aanhoudende) problemen hebben met onze website. We hebben ondertussen een nieuwe site: www.everyoneweb.com/amaltheiaworkshop.We kozen voor een gratis website, omdat de andere al té veel geld heeft gekost voor activiteiten zonder winstoogmerk. Voorwaarde is wel dat de site geregeld bekeken wordt, anders vliegen we eruit.Dat zou jammer zijn natuurlijk. Daarom doen we een oproep aan onze lezers om geregeld eens naar onze site door te klikken... zo blijven jullie steeds op de hoogte van onze meest actuele berichten!

    08-03-2008 om 09:52 geschreven door anne


    >> Reageer (0)
    03-03-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
    Het toeristisch seizoen gaat binnenkort van start. Dit jaar worden de kookworkshops "Kretenzisch en mediterraans koken" telkens op zaterdag gehouden. Een korte versie (koken en diner) kost € 40,00 pp, de lange versie (mét marktbezoek) € 70,00. Voor inschrijvingen kan je terecht op het nieuwe e-mailadres creta-amaltheia@live.com.

    03-03-2008 om 15:04 geschreven door anne


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Problemen met onze website
    Van bij de start van onze website hadden we geregeld problemen. De webbuilder plaatste sommigen teksten pas maanden nadien, ook kleine wijzigen duurden een eeuwigheid. Tot overmaat van ramp kan je de website al ruim een week niet meer raadplegen. Voor ons heeft dit ook vervelende gevolgen: we kunnen onze email die aan de website gekoppeld is ook niet meer raadplegen. We hebben ondertussen een nieuw emailadres: creta-amaltheia@live.com. We zoeken ondertussen een goedkope oplossing voor onze website. Aangezien onze werkgroep geen winstoogmerk heeft, ligt het niet voor de hand om 2X voor een website te betalen. We houden jullie op de hoogte!

    03-03-2008 om 14:56 geschreven door anne


    >> Reageer (0)
    09-02-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De keuken van Amaltheia
    Sinds de start van deze blog kregen we heel wat positieve reacties over de teksten èn onze activiteiten. Heel wat lezers die een reis naar Griekenland of Kreta planden, vroegen ons ook tips om hun vakantie optimaal te laten verlopen. Sommigen vonden het echter jammer dat er geen persoonlijke anecdotes op de blog staan. Het is en blijft echter een blog om de activiteiten van Amaltheia en het duurzame toerisme op Kreta te promoten. We bleven natuurlijk niet ongevoelig voor jullie argumenten. Vandaar dat jullie voortaan kunnen lezen over leven, werken en koken op Kreta kunnen lezen in "De keuken van Amaltheia" via http://creta-amaltheia.blogspot.com.

    Met vriendelijke groeten,
    Anne

    09-02-2008 om 09:32 geschreven door anne


    >> Reageer (0)
    11-01-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Klimaatcompensatie
    Alsmaar meer Belgen reizen vaker en verder met het vliegtuig. Dankzij de tarieven van de low-costmaatschappijen is het soms goedkoper om naar Spanje of Noord-Afrika te vliegen, dan met de taxi vanuit Brussel naar Zaventem te rijden. Steeds lagere tarieven zijn goed nieuws voor onze portemonnee, maar het klimaat vaart er allesbehalve wel bij! Toch vliegen, maar tevens je CO2-uitstoot van de vlucht compenseren? Het kan nu via de Belgische afdeling van Trees for Travel. Via www.treesfortravel.be kan je berekenen hoeveel bomen er geplant moeten worden om je CO2-uitstoot te compenseren. Voor een vliegreis (heen en terug) naar Kreta komt dit op 17,00 euro. Meld je aan via de website van Trees for Travel, en na enkele minuten krijg je het referentienummer doorgestuurd dat je kan vermelden bij je overschrijving. Na betaling krijg je via mail een certificaat doorgestuurd. 

    11-01-2008 om 09:26 geschreven door anne


    >> Reageer (0)
    30-12-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Chronia polla!
    We wensen al onze lezers een gezond, creatief en gelukkig 2008 toe.

    Chronia polla! ... nog vele jaren!

    30-12-2007 om 09:47 geschreven door anne


    >> Reageer (0)
    16-12-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Natuurlijke EHBO

    Respect voor mens, dier en milieu staan centraal tijdens de activiteiten van Amaltheia. Het spreekt dan ook vanzelf dat we tijdens onze activiteiten verzorgingsproducten gebruiken waarin deze filosofie centraal staat. Tijdens onze trekkings en wandelingen nemen we bijvoorbeeld zo natuurlijk mogelijke producten mee. Drie producten die nooit in onze ontbreken zijn Weleda Voetbalsem (hèt product bij uitstek om blaren te voorkomen), arnica massage-olie van Weleda (ideaal bij stijve spieren) en Combudoron van Weleda om jeuk en insectenbeten te verlichten. Ook de zonneproducten van Weleda (gezichtscrème, zonnemelk en aftersun) hebben een vaste plaats in onze rugzakken. Onze keuze viel zeer bewust op Weleda aangezien de producten volledig natuurlijk zijn, en geproduceerd worden vanuit een mens-, dier en milieuvriendelijke filosofie. Bovendien zijn ze erg zacht voor de huid, maar wel superefficiënt... ideaal als EHBO of andere ongemakken!

    De bovenvermelde Weleda-producten zijn verkrijgbaar bij de meeste biowinkels. Meer info over de producten kan je ook lezen in de "Weleda Berichten", of op de site www.weleda.be.

    16-12-2007 om 09:36 geschreven door anne


    >> Reageer (0)
    11-12-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Containerhaven bedreigt de zuidkust van Kreta
    Enkele maanden geleden werden vrij concrete plannen bekend gemaakt om aan de Kretenzische zuidkust een containerhaven te bouwen. Zo'n haven zou een ernstige bedreiging vormen voor de locale flora en fauna, zowel op het eiland zelf als in de Lybische Zee. Naast de bouw van de haveninstallaties brengt dit natuurlijk ook een ernstige verhoging mee van het scheepvaartverkeer. Meer schepen betekent een verhoogde kans op aanvaringen, leeggespoelde tanks en dergelijke.
    Griekse milieuorganisaties èn de bewoners van de kustplaatsjes in de buurt (o.m Matala en Agia Galini) roepen op om een petitie te ondertekenen. De Zuidkust is immers een geliefde stopplaats voor heel wat trekvogels.
    Wilt u de bouw van deze containerhaven tegenhouden? Onderteken dan de petitie via www.PetitionOnline.com/forcrete/petition.html

    11-12-2007 om 09:30 geschreven door anne


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Onze workshops vermeld in Griekenland Magazine
    Onze workshops staan vermeld in het herfstnummer van Griekenland Magazine. Weliswaar in een piepklein artikeltje, maar ... "wie het kleine niet eert, ...".

    Griekenland Magazine bevat heel wat nuttige informatie voor de Griekenlandreiziger: leuke hotelletjes, huizen te huur, het leven in Griekenland, en activiteiten die ter plaatste worden georganiseerd. Griekenland Magazine wordt verdeeld via de krantenwinkel.

    11-12-2007 om 09:22 geschreven door anne


    >> Reageer (0)
    09-12-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Met de auto naar Kreta
    Het lijkt niet evident, maar het is prima te organiseren: per auto reizen naar Kreta. Aangezien je per traject zo'n 3 tot 4 dagen moet uittrekken, is zo'n tocht natuurlijk enkel zinvol wanneer je voldoende tijd hebt. Een maand vakantie is ideaal! Persoonlijk rij ik steeds over Duitsland, Oostenrijk en Italie, maar Frankrijk en Zwitserland zijn misschien meer voor de hand liggend. In Duitsland moet je geen wegentaks betalen, in Frankrijk en Zwitserland wel. Wie voor het traject over Oostenrijk kiest, moet ook daar een wegenvignet kopen èn de "Europabrücke" betalen. Dit jaar was dit samen ongeveer 15, euro. Neem je de ferry in Venetie (2 nachten overtocht) moet je in Italie nog eens 20,00 autostradetaks betalen. Rij je door to Ancona (25 uur overtocht), betaal je ongeveer 35,00 euro.

    Voor de oversteek per ferry heb je keuze uit de volgende maatschappijen: Anek, Minoan Lines en Superfast (beste service, beste maaltijden). De tarieven voor 2008 verschijnen binnenkort op de volgende sites:
    www.anek.gr; www.minoan.gr; www.superfast.com.
    Alle maatschappijen bieden speciale tarieven aan voor heen-en terugtochten èn combinaties met binnenlandse lijnen.

    Na de overtocht kom je aan in Patras, met een "trendy" stadscentrum en enkele interessante musea. Vanuit Patras is het een kleine 4 uur rijden tot Athene. Je rijdt een heel stuk langs de baai van Korinthe, en over het gelijknamige kanaal. Ter hoogte van Perama staan de eerste aanduidingen naar de ferryhaven van Piraeus (de terminals naar Kreta liggen rechts als je aan de haven komt. Kies je voor een verblijf in Athene, dan wordt het natuurlijk ècht spannend. Het verkeer is er hectisch, de stad gigantisch en de parkeerproblemen gigantisch. Een bezoek aan Athene is echter beslist de moeite waard. Naar aanleiding van de olympische spelen kreeg het oude centrum een ware "facelift". De wijk rond de Acropolis en de ganse "Plaka" zijn verkeersvrij gemaakt, en ook de traditionele winkelstraten (Ermou, ...) werden omgetoverd tot winkelwandelstraten. Naast de gekende musea is het Benaki Museum (traditionele kunst, locale kleding, historische voorwerpen, ...) zeker de moeite waard.

    Voor de oversteek naar Kreta zijn Anek Lines (overtochten naar Chania en Heraklion), Minoan Lines (Heraklion) en Hellenic Seaways (Chania en Heraklion) het meest aangewezen. De ferry's vertrekken rond 16 uur of rond 21 uur. Tijdens de zomermaanden zijn er extra vaarten voorzien. Met de snelferry's duurt de overtocht ongeveer 5u30.

    Nog meer weten? Stuur gewoon een berichtje naar info@amaltheia-workshops.com.

    09-12-2007 om 09:56 geschreven door anne


    >> Reageer (0)
    28-11-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Olijfolie en het Kretenzisch dieet

    Olijfolie is de laatste jaren aan een culinaire opmars begonnen. Terecht: de olie van de "Olea Europea" is lekker en bovendien erg gezond! Ook het Kretenzische dieet krijgt meer en meer belangstelling. Kretenzers leven van oudsher een stuk langer dan de gemiddelde Europeaan. Hun dieet bestond traditiegetrouw namelijk uit weinig vlees en veel verse (wilde) groenten en fruit. Wil je meer te weten komen over (Kretenzische) olie, het mediterrane dieet, dan komen we voor jullie vereniging een lezing geven over "het vloeibare goud van Kreta". Je krijgt bovendien een heleboel tips over het aankopen van olie, en waar je allemaal moet op letten om een goed product in huis te halen. Uiteraard wordt er tijdens de voordracht ook olijfolie geproefd. Belangstelling? Contacteer ons via info@amaltheia-workshops.com of op het nummer 0499/36.48.10

    28-11-2007 om 14:01 geschreven door anne


    >> Reageer (0)
    23-11-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zomer 2008
    Tijdens het zomerseizoen 2008 begeleiden onze medewerkers wandeltochten in West-Kreta voor Heliades Diakopes. Ook de kookworkshops worden verder georganiseerd. Binnenkort vindt je het programma op deze blog en op www.amaltheia-workshops.com.

    23-11-2007 om 10:28 geschreven door anne


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Belgisch contactnummer
    Het zomerseizoen 2007 zit er inmiddels op. U kan ons tijdens de wintermaanden contacteren op volgend (Belgisch) telefoonnummer: 0032/499 36 48 10.
    Kalo cheimona!

    23-11-2007 om 10:23 geschreven door anne


    >> Reageer (0)
    15-09-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Grieks telefoonnummer van Amaltheia
    Aangezien we - Griekenland o Griekenland - nog steeds problemen hebben met een internetaansluiting, kunnen we onze e-mail maar 1 keer per week checken. Wie ons (last minute" wil contacteren voor wandelingen, kookworkshops etc., doet dit best telefonisch of per fax. Het fax- en telefoonnummer is 0030-28250 71065 (best bellen na de werkuren).

    15-09-2007 om 16:39 geschreven door anne


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bosbranden in Griekenland
    De afgelopen zomer werd Griekenland geteisterd door honderden bosbranden. De ergste branden ontstonden eind augustus in de Peloponessos, het Griekse vasteland. Tientallen mensen, duizenden stuks vee kwamen om in de vlammen. Zelfs de historische stad Olympia en het historisch museum wenden door de vlammen bedreigd. De meeste branden werden aangestoken (volgens een BBC-reportage in opdracht van de Calabrese maffia), om het gebied nadien te verkavelen.

    We zijn ondertussen een aantal weken verder ... in het buitenland wordt er intussen niet meer over deze brandstichtingen gesproken. Toch is financiele hulp voor het getroffen gebied nog altijd noodzakelijk. De Griekse regering heeft ondertussen een rekening geopend waarop vanuit het buitenland geld gestort kan worden:

    IBAN GR-980 1000 230 000 0023 4110 3053 SWIFT/BIC BNGRGRAA GR

    15-09-2007 om 16:34 geschreven door anne


    >> Reageer (0)
    06-11-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Herfst op Kreta

    De laatste chartervluchten zijn uit Kreta vertrokken. Op het eiland maakt iedereen zicht stilletjesaan klaar voor de olijvenoogst. Een leuk intermezzo tussen de zomerdrukte en de oogst, is het stoken van de "tsikoudia", de locale sterke drank. Dit gebeurt zo'n anderhalve maand na de wijnoogst. Het druivenafval (velletjes, pitjes, ...) heeft al die tijd gegist in houten of plastieken vaten, en kan nu verwerkt worden. Het stoken gebeurt in een koperen "kazani", of distilleerinstallatie. Deze enorme ketels worden op houtvuren gestookt en gevuld met gedroogde tijm of bremtakken (naargelang de streek). Hierdoor wordt vermeden dat de druivenafval in de ketel blijft kleven.
    Het stoken is traditioneel een echt familie- en dorpsgebeuren. De mannen nemen traditioneel enkele dagen vrij, omdat sinds enkele jaren voor een beperkte tijd stookvergunningen worden afgeleverd. Het stoken gaat - hoe kan het anders - gepaard met het nodige drankgebruik, en copieuze maaltijden in open lucht. Eens de "tsikoudia" gestookt, wordt dit dé Kretenzische drank bij uitstek: aperitief, digestief, medicijn, psychiater. Zelf zweren wij bij verkoudheid voor een Kretenzische grog: het sap van 2 citroenen vermengen met een flinke lepel tijmhoning, een "royale" scheut "tsikoudia" en kokende bergthee ... warm drinken!

    06-11-2006 om 17:50 geschreven door anne


    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 10/08-16/08 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 09/06-15/06 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 06/11-12/11 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 21/08-27/08 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006

    kijk voor het (kook-)dagboek van de auteur op http://creta-amaltheia.blogspot.com
    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Gastenboek
  • Groeten uit De Haan
  • Wandelgroetjes uit Borgloon
  • Kreta is mooi, ik verbleef er in Agua Galini, en vond de kloof de moeite
  • fijne avond en voor straks, slaap zacht
  • Zonnige meer frisse groetjes uit de Kempen.

    Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    freddy11wandelt
    blog.seniorennet.be/freddy1
    Mijn favorieten
  • SeniorenNet.be
  • amaltheia
  • trees for travel
  • voetenbank
  • kamares houses
  • creta-amaltheia
  • archeokriti
  • kreta.2link.

  • E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Startpagina !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!