Hallo daar!

28-07-2018
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Brexit: komt ie er of komt ie er niet?

 Steeds meer Britten beginnen zich te realiseren dat uit Europa stappen zeer zware gevolgen kan/ zal hebben.  En de onderhandelingen zitten muurvast, terwijl de uitstapdatum akelig dichtbij komt.  Een meerderheid van de Britten zou een tweede referendum wensen.  Of daar ook een politiek draagvlak voor is valt vooralsnog af te wachten.  Ik benijd Theresa May niet.  Het is een quasi onmogelijke opdracht waar zij voor staat.  En de grote voorstanders hebben ontslag genomen, als ratten het zinkend schip verlaten... Gemakkelijk!  Dan kan je volop kritiek geven zonder te zoeken naar werkbare alternatieven.

Mijn neef, die in Engeland woont en werkt, maakt zich grote zorgen over zijn toekomst en die van andere expats.

Afbeeldingsresultaat voor Brexit

28-07-2018 om 13:27 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Premier Michel

In de weekendeditie van Het Nieuwsblad las ik een interview met onze premier.  Hij is heel tevreden over het beleid en de resultaten van zijn regering ( valt over te twisten ), vindt dat Trump een vriendelijk en warm persoon is ( Hoe warm was het tijdens dat gesprek? ) en reageert op de kritiek van advocaat Sven Mary dat politici zich steeds meer proberen te moeien met uitspraken van rechters door te zeggen dat "men in België en ook in de rest van Europa geconfronteerd wordt met rechters die het recht willen veranderen".  Raar dat de journalist hier niet verder op ingaat!  Want hier zou ik toch wel wat concrete voorbeelden willen horen: over welke vonnissen gaat het dan?  Volgens mij zijn rechters toch gebonden aan de wet, aan wat in het wetboek als straf wordt voorzien voor een overtreding/ misdrijf.  De scheiding der machten is het fundament van onze rechtsstaat, beste premier.  Nu zijn  er bepaalde pafrtijen in uw coalitie die daar moeite mee hebben, maar dan moeten zij de parlementaire weg bewandelen, zoals in de grondwet is voorzien.  de rest is- pardonnez-moi l'expression- "bullshit"!

Afbeeldingsresultaat voor rechtspraak

28-07-2018 om 13:18 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Smartphones zijn ergerlijk

Steeds meer mensen ergeren zich aan het smartphonegebruik van kennissen, vrienden, partner...  Begrijp ik volkomen!  Als je met iemand samen bent en die zit voortdurend op dat ding te staren is dat eigenlijk zoveel als aangeven dat je gewoon minder interessant bent dan...  En heel veel mensen doen het!!!  Op een terrasje, op restaurant... let er maar eens op; i.p.v. met elkaar te praten zijn mensen vaak op hun eentje met hun toestel bezig.  Ik ben nog zo'n zeldzaam fenomeen: ik heb een doodgewone GSM, geen smartphone.  En anderen vinden dat "raar" en "ouderwets"; kan mij lekker niet schelen!!!  Ik hoef niet zonodig elk moment van de dag bij te blijven met de laatste nieuwtjes.  Als ik op internet wil, zoals nu, ga ik aan mijn bureau zitten met de laptop.  Ik vind computeren leuk maar menselijk contact nog véél leuker!

Afbeeldingsresultaat voor smartphoneverslavi ng

Afbeeldingsresultaat voor gif smartphoneverslaving

28-07-2018 om 13:07 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een flop...

Doodjammer, maar de maansverduistering is aan mij voorbij gegaan.  Veel te bewolkt.  Ben wel meerdere keren gestoken door allerlei insecten.  Sta vol rode boebels.  En jeuken!!!  Er is een Chinese vloek die luidt als volgt: "Ik wens je veel jeuk en korte armpjes".  Begrijp het volkomen!  Maar de temperatuur is vandaag stukken draaglijker.  Het heeft zelfs geregend. En ons ma voelt zich ook beter.  Genieten zolang het duurt, want vanaf maandag zou het kwik weer tot 30° oplopen.

Afbeeldingsresultaat voor insectenbeten

Azijn helpt wel, maar esthetisch is het niet.  

Afbeeldingsresultaat voor gif insecten

De liefde is niet wederzijds!!!

28-07-2018 om 12:58 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
Tags:nq
>> Reageer (0)
27-07-2018
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bakken en braden

Amai, amai, amai!  Wat een hitte!  Ben net naar binnen gevlucht om de sites van de kranten te bekijken en wat toe te voegen aan mijn blog.  Ons ma ( 89 jaar ) was deze namiddag echt mottig, maar het gaat nu beter.  Er viel wat regen, maar veel te weinig en veel te kort om verkoeling te brengen.  Ik denk niet dat ik ga koken: een omeletje en wat tomaatjes en voilà.  Dit weekend wordt wat koeler weer voorspeld, god zij dank.  En vanavond de maansverduistering bewonderen.  Wat een zomer!!!

Afbeeldingsresultaat voor gif hitte

27-07-2018 om 17:27 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.geen ziektedagen opsparen meer voor ambtenaren

Ik heb 43 jaar les gegeven en zoals in het onderwijs mogelijk is had ik 30 "ziektedagen" per jaar die ik kon meenemen naar de volgende jaren.  Ik heb het geluk gehad een robuuste gezondheid te hebben en had dus aan het einde van mijn loopbaan 27 maand "ziektedagen" over.  Ik heb die NIET opgenomen door "ziek te worden" zoals inderdaad heel wat collega's doen.  Waarom niet?  Omdat die dagen bestemd zijn om op te nemen als je echt ziek bent en niet om "uit te bollen".  Voor wie echt ziek wordt is dit een prima systeem, maar zoals overal wordt er misbruik gemaakt en dan is het jammer dat iedereen dit moet bekopen.  A propos, in mijn eerste jaar pensioen heb ik dan darmkanker gekregen.  Indien ik toen nog had gewerkt had ik kunnen thuisblijven met 100% loonbehoud.  Gedurende 1 jaar, want wie boven de 60 jaar is kan niet langer dan 1 jaar lang ziek zijn. En dan wordt je verplicht op pensioen gestuurd. Trouwens, in het onderwijs is het zo- ook voor jongere mensen die vastbenoemd zijn- dat je, als al je ziektedagen verbruikt zijn en je kan nog niet gaan werken je voor een speciale commissie moet komen die dan kan beslissen dat je op pensioen moet.  Een pensioen, berekend op de reeds gewerkte jaren.  Voor een jong iemand die bijvoorbeeld kanker krijgt kan dit een serieuze financiële strop betekenen!

Afbeeldingsresultaat voor ziektedagen ambtenaren 

Maar ik kan het niet laten: de mensen die dit beslissen krijgen een royaal pensioen na véél minder dienstjaren!  Mensen zouden maatregelen zoals deze makkelijker aanvaarden indien de politici ook eens in eigen vel zouden snijden.  Wishful thinking, dat spreekt!!!  Welke politicus denkt nu eerst aan de mensen en dan pas aan eigenbelang?  Er zijn er misschien, maar het zullen witte raven  zijn!

Afbeeldingsresultaat voor witte raven

27-07-2018 om 13:01 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoe een klein land inderdaad klein kan zijn

De militairen die na de aanslag van 22 maart spontaan in actie schoten en mensen hebben gered en verzorgd in afwachting van de hulpdiensten krijgen geen eremedaille.  Hoe kleintjes!  Terwijl dit toch een blijk van waardering zou zijn! 

Afbeeldingsresultaat voor militairen in Zaventem 22 maart 2017 

Dankbaarheid is een mooie deugd!!!

27-07-2018 om 12:43 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
26-07-2018
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Te warm!

Ben net verhuisd naar de living.  Heb ons ma opgehaald uit het dagzorgcentrum en het was ongelooflijk heet buiten!  Niet te doen gewoon!  Ik beklaag iedereen die in  deze hitte moet werken!  Denk dat ik pas om 7 u aan de kookpot ga beginnen en pas ga wandelen met de Carlos na 9 u vanavond.  Goddank slaap ik nog goed; wel wat minder uren dan normaal, maar toch zo'n 7 u continu.  Daarover valt niet te klagen. Heb daarnet gelezen dat er mogelijk onweer komt en kans op wateroverlast en hagelbollen... Wat een zomer!

Afbeeldingsresultaat voor gif hitte

26-07-2018 om 17:24 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Trump-ster vernield

Voor de tweede keer is de ster met Trumps naam erop vernield; deze keer door een man met een pikhouweel.  Ondertussen is de vernielde ster al een toeristische attractie geworden.

Afbeeldingsresultaat voor ster trump vernield

26-07-2018 om 17:18 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Google- ,perikelen

Google heeft dit kwartaal meer winst gemaakt dan ooit.  Fantastisch, zou je dan zeggen.  Niet dus!  Voor het eerst in de geschiedenis van google maken MINDER mensen er gebruik van en dat heeft voor een paniekreactie gezorgd bij aandeelhouders.  Het aandeel is met niet meer dan 20% gezakt, waardoor Google meteen miljarden minder waard is.  Geld is toch een raar beest!!!  En geldzucht nog veel meer!!!

Afbeeldingsresultaat voor aandeel goog;le

26-07-2018 om 17:17 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Straf van God

De uitspraak van een Griekse bisschop dat de bosbranden "een straf van God" zijn omdat de Griekse premier atheïst is, is TE DOM VOOR WOORDEN!!!  Doe zo voort, makker, en binnenkort is er niemand meer bereid lid van jouw clubje te worden of te blijven!

Of plan een carrièreswitch en voeg je bij IS; daar zitten nog debielen zoals jij!

Dit maakt me nu zo kwaad!!!  

Afbeeldingsresultaat voor gif boosheid

26-07-2018 om 12:30 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Boycot Ryanair!

De manier waarop Ryanair reageert op de stakingen is echt tenenkrullend!  De enige taal die zij verstaan is die van de portemonnee.  Daarom: kies een andere vliegtuigmaatschappij; werk niet mee aan het instandhouden van asociale toestanden!  Ook als dat wat meer kost!  

Afbeeldingsresultaat voor staking ryanair

26-07-2018 om 12:13 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Op weg naar een dictatuur

Het Witte Huis heeft de opname van de persconferentie Trump- Poetin gecensureerd!  Du jamais vu!  Een journaliste van CNN mag niet meer naar persbriefings komen omdat haar vragen "ongepast" zijn.  Er wordt geen lijst meer gegeven van mensen die de president bezoeken, geen verslag van wat er werd gezegd... De USA glijdt af naar het niveau, een rechtsstaat onwaardig!!!  En Trump, hij doet rustig verder en niemand kan hem raken blijkbaar.  "1984" en "2018" beginnen akelig veel ,op elkaar te lijken

Afbeeldingsresultaat voor persvrijheid

Afbeeldingsresultaat voor persvrijheid

26-07-2018 om 10:44 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Triest!

In Wichelen wordt een dame en haar 2 volwassen zonen al jarenlang gestalkt door de zoon van haar buren.  De man bedreigt haar, gooit rommel in de tuin, steekt haar banden plat, smijt vuiligheid tegen de gevel enz...  Zelfs na herhaaldelijke klachten blijft dit spelletje duren.  Moet er eerst een moord gebeuren eer de autoriteiten ingrijpen?  Een absolute schande!!!

Afbeeldingsresultaat voor stalking

26-07-2018 om 10:39 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verbod om te scheiden

Een Britse dame heeft van de rechtbank geen toestemming gekregen om te scheiden.  "Al 40 jaar vastzitten in een liefdeloos huwelijk" is geen juridische grond tot echtscheiding.  Ze moet dus 5 jaar officieel apart van haar man wonen eer ze officieel kan scheiden.  Als de wet zo is, ok...  Maar waarom je partner niet loslaten als die absoluut een relatie niet meer ziet zitten?  Dat snap ik niet goed.  Tenzij het een machtsspelletje is om haar nog wat langer te k.....

Afbeeldingsresultaat voor echtscheiding

26-07-2018 om 10:35 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.En daar ging het weer mis!

Het monitoringcomité had kritiek op de begrotingscijfers van de regering; oplossing: ze hoeven geen begrotingsanalyses meer te maken!?  En dan achteraf, als er een enorm tekort is, zullen de gewone burgers het weer voelen.  Wat een bende knoeiers!!!

Afbeeldingsresultaat voor monitoringcomité

26-07-2018 om 10:31 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Truuken van de foor!

n

26-07-2018 om 10:28 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
25-07-2018
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Water op Mars

Belangrijke ontdekking: een ondergronds meer met vloeibaar water op Mars.  Zou een teken kunnen zijn dat er ooit leven is geweest op de rode planeet of, wie weet, dat er nog leven is! 

Afbeeldingsresultaat voor Mars planeet 

Afbeeldingsresultaat voor water op Mars

25-07-2018 om 19:03 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dit is geen "fake news"

Lees en huiver...

Afbeeldingsresultaat voor handelsoorlog

25-07-2018 om 12:40 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Is dat dan geen "socialisme"?

Als gevolg van het protectionisme van het beleid Trump komen steeds meer boeren inn de USA in problemen.  Nu gaat Trump hen financiële compensaties geven !!! Hallo!?  Dus gezondheidszorg voor iedereen is "socialisme" maar dit is "staatssteun"?  Hier gaat het wel om zijn eigen kiezers natuurlijk!  Wat een ongelooflijk DOM beleid!!!  Eens benieuwd of de ultieme poging van Juncker om een handelsoorlog met Europa te vermijden succes zal hebben.  En hierbij 2 vragen: Is Juncker nuchter genoeg deze keer?  En als er een akkoord komt, hoe lang eer de Amerikaanse president alweer van mening verandert?  

Afbeeldingsresultaat voor handelsoorlog

25-07-2018 om 12:38 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)


Archief per week
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 04/06-10/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Foto

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     


    Inhoud blog
  • Doktersconsult
  • The gilded age
  • Groeien en Bloeien
  • De Planckaerts
  • Verrassing
  • "Verdachten"
  • dat belooft!
  • Waarom?
  • Dubbel!
  • Hovenier

    Startpagina !

    Categorieën

    Inhoud blog
  • Doktersconsult
  • The gilded age
  • Groeien en Bloeien
  • De Planckaerts
  • Verrassing
  • "Verdachten"
  • dat belooft!
  • Waarom?
  • Dubbel!
  • Hovenier
  • Hovenier
  • Briefjes van 5 euro
  • Eufemisme
  • En morgen ...
  • Neos Aalst
  • Stage
  • Ziekjes
  • Europapa
  • Een man van de vrede
  • Bankroet door de liefde
  • Oef!
  • Verjaardag
  • 53!
  • Onbegrijpelijk
  • Brand
  • Niet akkoord
  • Siesta
  • Geen medelijden
  • Evident bis
  • Evident
  • Vrijwillig
  • Timothée Chalamet
  • Zoals verwacht
  • Goede Vrijdag
  • Menswaardig einde
  • Wraakroepend
  • Luis in de pels
  • Abortus
  • Goede beslissing
  • Dood is niet dood
  • Op naam van ...
  • Kleurrijk
  • Dune 2
  • 't Zijn zotten
  • "Banale" ingreep
  • Gewonnen!
  • Hoop
  • Liever een Chinese bus
  • Mjammie!
  • Wokeversie?

    Inhoud blog
  • Doktersconsult
  • The gilded age
  • Groeien en Bloeien
  • De Planckaerts
  • Verrassing
  • "Verdachten"
  • dat belooft!
  • Waarom?
  • Dubbel!
  • Hovenier
  • Hovenier
  • Briefjes van 5 euro
  • Eufemisme
  • En morgen ...
  • Neos Aalst
  • Stage
  • Ziekjes
  • Europapa
  • Een man van de vrede
  • Bankroet door de liefde
  • Oef!
  • Verjaardag
  • 53!
  • Onbegrijpelijk
  • Brand
  • Niet akkoord
  • Siesta
  • Geen medelijden
  • Evident bis
  • Evident
  • Vrijwillig
  • Timothée Chalamet
  • Zoals verwacht
  • Goede Vrijdag
  • Menswaardig einde
  • Wraakroepend
  • Luis in de pels
  • Abortus
  • Goede beslissing
  • Dood is niet dood
  • Op naam van ...
  • Kleurrijk
  • Dune 2
  • 't Zijn zotten
  • "Banale" ingreep
  • Gewonnen!
  • Hoop
  • Liever een Chinese bus
  • Mjammie!
  • Wokeversie?
  • de logica zelf
  • de logica zelf
  • Ultiem protest
  • Alcoholslot in alle auto's
  • Foei!
  • Dune 2
  • Als een bom
  • Coat of many colors
  • Sorry, Elise!
  • Tevreden
  • Kan iedereen gebeuren
  • Schade
  • deugddoend
  • Vrijheid
  • Gewone balletjes
  • Mislukte balletjes
  • Stereotypen
  • "het hart op de tong"
  • Strenger dan de daders
  • Onbegrijpelijk
  • de ware aard van het beest
  • Eigenbelang
  • Jawadde!
  • In verkiezingsmodus
  • zelf de afwas gedaan
  • Pas na 2 jaar
  • een kogel in je kop
  • Housewarming
  • Dood
  • Pathologisch
  • Boos
  • Regi
  • Kritische vragen
  • Hoopvol
  • Privacy
  • Kritische vragen
  • Pater Familias
  • Vooruit
  • Alweer regen!
  • Gemengde gevoelens
  • Carnaval Aalst
  • Plastische chirurgie
  • "Gelukkig"
  • Openbaar vervoer
  • Gefrustreerd
  • Kanye West
  • Spoed
  • Ritsen
  • Bredere parkeervakken
  • Slecht signaal
  • Carnaval Aalst
  • Workaholic
  • Vreselijke dood
  • Belgian Cats
  • Verbod
  • Pakkend afscheid
  • Energie
  • Luc
  • Leasing
  • Ach
  • Eendracht Aalst
  • Niet ok
  • Ze menen het niet
  • Ouderlijke verantwoordelijkheid
  • Vreselijk
  • Taylor Swift
  • Gekke prijzen
  • Poetshulpen
  • Niet terugbellen
  • Zever, gezever!
  • Vernietigend
  • Verwend nest
  • Bescherm de natuur!
  • Huren en verhuren
  • Genderneutraal
  • Gevolgen op lange termijn
  • Blij!
  • Ontslag
  • "mijn" plaats"
  • Goklobby
  • Blind gekocht
  • Probeersel
  • Tradwives
  • Schimmel
  • Vuile boel!
  • Voedselfabrieken
  • Lichtmis
  • Wat eten we vandaag?
  • 30 jaar
  • Niet sympathiek
  • Boerenprotest
  • Lekker restje
  • kraantjeswater
  • Carnaval Aalst
  • Vlaamse regering
  • Duur stulpje
  • Vervelend
  • Lieve Luc
  • Afscheid van een vriend
  • Blikschade
  • Uit het strafrecht
  • Groen
  • Sterke vrouw
  • Bushalte voor de deur
  • Propere auto
  • AI
  • Conflict
  • Hard
  • USA
  • Respect
  • Akkoord!
  • Steun aan de landbouw
  • "Perverselingen"
  • Niet de eerste
  • Streng?
  • BNP Paribas Fortis
  • Blutsen
  • Niet meer zoals vroeger
  • Eetgeluiden
  • Advocaten
  • Lonen
  • Genieten van je oude dag
  • Dure wagen
  • Oscars
  • Nazipraktijken
  • Goddelijk gebod
  • Artistieke integriteit
  • Schuldgevoel
  • De politie, uw vriend
  • Studentenjobs
  • Dubbele kin
  • Gesplitste rekening
  • Opslag!
  • Ach
  • Darmkanker
  • Superrijk
  • Affligem
  • Dure festivals
  • Eenzaamheid
  • State of Hate
  • Eddy Snelders
  • Hackers
  • Brouwershuis
  • Koude
  • Bodycams
  • Geschonden vertrouwen
  • Glad
  • Grinnik
  • Voyeurisme
  • Nachtmerrie


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!