De Italiaanse keuken staat bekend om z'n eenvoud. Een erg gemakkelijk en typisch Italiaans voorgerecht zijn crostini's. Deze heerlijke hapjes kunt u ook heel goed bij een borrel serveren. U kunt voor veel soorten beleg kiezen. Deze met makreel zijn erg lekker en gezond vanwege de visvetzuren.
Bereiden: Oven voorverwarmen op 225ºC of gasovenstand 5. Brood in dunne plakjes snijden. Knoflook pellen, uitpersen en met olie vermengen. Plakje brood aan een zijde met olie besmeren. Plakken met oliezijde naar boven op de bakplaat leggen en ca. 5 minuten in oven bruin roosteren.Intussen bosui schoonmaken en in dunne ringetjes snijden. Makreel met bosui mengen. Warme crostini's met makreel besmeren. Direct serveren.
Tip: de corstini's zijn ook erg lekker met in blokjes gesneden tomaten die u vermengt met een beetje zout, peper, wat olijfolie en een paar blaadjes basilicum.
Een goed begin van een nieuwe wens ik je toe Bedankt voor het medeleven en begrip Ik ga het proberen maar mijn bezoekjes halveren Warme knuffel X van Valerieke