Buitentemperatuur om ?
.




















Inhoud blog
  • Sergio opent zijn café in Lommel
  • Zijn we zoektocht naar Rechtvaardige Rechters beu?
  • Nog wekelijks tips over verdwenen paneel Rechtvaardige Rechters
  • Koppel in paashaaskostuum versiert huis met 2.222 eieren
  • Big heeft drie ogen en twee muilen
  • Vrouw lijmt oog dicht met nagellak
  • We vliegen straks op huttentutten en schijtnoten
  • "Zomeruur schendt mensenrechten"
  • 'Neuzen' zijn streekproduct
  • Draag je litteken als een juweel
  • Eikenprocessierups rukt weer op in Nederland
  • Goedkope make-up is nieuwste partydrug
  • Boterham met spek is beste middel tegen kater
  • Bouwfirma zet ook huisjes voor honden
  • Eerste robot-model trippelt op de catwalk
  • 'Sojascheten en een kilo gekakt, alsjeblieft'
  • Bejaarde loopt dertig jaar lang met spijker in neus rond
  • Middelvinger eraf voor slecht bereid broodje
  • Duurste fles champagne verkocht voor 16.000 euro
  • Boer slacht kip en sterft door steekvlam
























     







































    Oeps je bent bij El Diablo - Welkom



    06-08-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Raket met asse van Scotty uit 'Star Trek' ontploft

    Raket met asse van Scotty uit 'Star Trek' ontploft

                                                           
    De laatste wens van James Doohan, de acteur die hoofdingenieur Scotty speelde in 'Star Trek', is weer niet uitgekomen. Doohan wilde dat zijn asse naar de ruimte zou gestuurd worden, maar de raket waarmee dat gebeurde ontplofte en zijn asse belandde in de Stille Oceaan.

    Tweehonderd mensen
    Doohan was slechts één van de tweehonderd mensen wiens asse in de raket zat. Ook de asse van astronaut Gordon Cooper, die in 1963 lid was van de Mercury 7-missie, was aan boord.

    De Falcon 1 raket, die werd gelanceerd vanop de atol Kwajalein, gaf vijf minuten na de lancering zelf de geest. De fabrikant van het tuig, SpaceX, belooft de zaak te zullen onderzoeken.

    Het was niet de eerste keer dat geprobeerd werd de asse van Doohan de ruimte in te sturen. Er waren al mislukte pogingen in 2007 en 2007.

    Zoon is het beu
    Een blogger die beweert de zoon van Doohan te zijn, vertelde aan een Amerikaanse website dat hij zwaar teleurgesteld is. "Bij elke lancering herbeleef ik de begrafenis van mijn vader. Tijdens de ceremonie wordt telkens weer zijn hele leven uit de doeken gedaan. Maar uiteindelijk gaat er altijd iets fout en weet je dat je die hele rimram nog eens moet meemaken", aldus Ehrich Blackhound.
    Doohan overleed in 2005 aan een longontsteking en Alzheimer. (lb)

    06-08-2008 om 18:01 geschreven door diabloke  


    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ook uw vagina moet fit zijn

                    Ook uw vagina moet fit zijn

                                

    Vaginafitness, iedere vrouw zou het moeten doen. Toch als het aan de Amerikaanse gynaecologe Lauri Romanzi ligt. "Het is een persoonlijke training van je vagina, die zowel helpt om je blaas beter te controleren als om intensere orgasmes te krijgen."

    Romanzi richt zich daarbij op oudere vrouwen, of vrouwen die een of meerdere bevallingen hebben doorstaan. "Al kunnen volgens mij alle vrouwen profiteren van de oefeningen, ook al hebben ze geen specifieke klachten."

    Fit van binnenuit
    Romanzi, die zelf ook reconstructie-operaties aan het bekken uitvoert, heeft in New York pas de eerste spa geopend die zich concentreert op vagina- en bekkenoefeningen volgens een techniek die Romanzi zelf ontwikkeld heeft. Ze noemt het Phit, wat staat voor 'pelvic health integrated techniques', wat zoveel betekent als 'bekkengezondheidstechnieken'. "Het maakt je fit van binnenuit", zegt Romanzi.

    Elektrostimulaties
    De spa is een onderzoeksruimte in Romanzi's praktijk waar je 100 euro betaalt voor een gynaecologisch onderzoek dat zal bepalen of je spieren slap, gemiddeld of sterk zijn. Vervolgens krijg je oefeningen voorgeschreven.

    Wie die niet wil doen, kan zich ook laten behandelen met elektrostimulaties. Voor wie het uitzicht van haar vagina wil laten aanpakken, is er trouwens ook een laserbehandeling die de huid strakker maken bij vrouwen in en na de menopauze.

    Wat is een fitte vagina?
    Niet alle collega's steunen Romanzi in haar project. "Er bestaan geen gestandaardiseerde technieken om de fitheid van een vagina te bepalen, laat staan dat geweten is hoe de gemiddelde fitte vagina er uit ziet", klinkt het kritisch bij gynaecoloog Abbey Berenson.

    Geen bewijs
    Een andere gynaecologe, Erin Tracy, voegt er aan toe dat er geen bewijs is dat de oefeningen ook preventief helpen, en latere problemen voorkomen. Bovendien is de laserbehandeling nog niet bestudeerd op veiligheid en effectiviteit. Ook al kan de laser volgens Romanzi niet aan organen, vele gynaecologen zouden liever de sprong niet wagen.

    Problemen maken waar er geen zijn
    "Normaal geldt in de geneeskunde dat er geen behandeling voorgeschreven wordt aan mensen die geen ziektesymptomen vertonen."

    Maar je kan er gif op in nemen dat eens dokters zeggen dat er een probleem is, mensen dit probleem ook werkelijk gaan ervaren. Het is een techniek die de farmaceutische bedrijven vaak en met succes toepassen. Met andere woorden: Romanzi 'creëert' een probleem, en zal er wellicht voor zorgen dat 'vaginafitheid' over een paar jaar een echt na te streven doel is. (edp)

    06-08-2008 om 15:48 geschreven door diabloke  


    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vitamine C injectie valt kankercellen aan

       Vitamine C injectie valt kankercellen aan

                               

    Een hoge dosis vitamine C injecteren kan kanker helpen bestrijden. De injectie zou een zuur vormen die tumorcellen aanvalt, zeggen Amerikaanse wetenschappers.

    Halvering
    De onderzoekers testten de injecties op muizen, ze gebruikten een dosis van bijna vier gram per kilogram lichaamsgewicht. Dit zijn zulke grote hoeveelheden, dat je het onmogelijk uit voeding kan halen. Later bleek dat tumoren in de hersenen, eierstokken en pancreas werden gehalveerd en uitzaaiing volledig werd voorkomen, meldt nu.nl. De wetenschappers willen nu verder onderzoeken of deze methode ook werkt bij mensen. Deelnemers zouden dan ook een vitamine C injectie moeten krijgen.

    Behandeling verstoren
    In laboratoriumtests werd eerder al aangetoond dat vitamine C kankercellen kan vernietigen. Maar andere wetenschappers waarschuwen wel dat vitamine C bij sommige kankers de behandeling kan verstoren. (ep)

    06-08-2008 om 15:42 geschreven door diabloke  


    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Matador (10) mag arena niet in

                 Matador (10) mag arena niet in

                                
                                                      
                                                                                   Michelito.

    De autoriteiten in het zuid-Franse Arles hebben gisteravond een stokje gestoken voor het optreden van de tienjarige matador Michelito in de arena. Dat weet 'De Telegraaf'. De Mexicaans-Franse jongen, die in Mexico sinds zijn zesde zestig stieren heeft gedood, reageerde teleurgesteld. "Het is alsof je een kind verbiedt een partijtje voetbal te spelen", zei Michelito, die voluit Michel Lagravere Peniche heet.

    Kalveren
    Michelito zou het in Arles tegen kalveren moeten opnemen. Hoewel de dieren niet zouden worden gedood, verzocht de Anti-corrida Alliance, een organisatie tegen stierenvechten, de autoriteiten het gevecht te verbieden. De Anti-corrida Alliance stelde dat de jongen het risico liep gewond te raken en dat de arbeidswetten voor minderjarigen zouden worden overtreden.

    Enkele uren voordat het gevecht zou plaatsvinden, kreeg Michelito te horen dat zijn optreden niet doorging. Volgens de Franse autoriteiten voldeed de arena niet aan de veiligheidseisen. (tlg/svm)

    06-08-2008 om 15:35 geschreven door diabloke  


    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Dode' Indiër komt weer tot leven in mortuarium

    'Dode' Indiër komt weer tot leven in mortuarium

                            

    Een man die zondag om het leven zou zijn gekomen bij een stormloop bij een hindoetempel in India, is in het mortuarium weer tot leven gekomen. Dat meldt de Indiase krant Times of India.

    Glas water, graag
    Een lijkschouwer stond volgens de krant op het punt het lichaam van de 19-jarige man te onderzoeken, toen die zijn ogen opende en een glas water vroeg. Een arts verklaarde dat mensen na de stormloop van vorige zondag lukraak in vrachtwagens werden gegooid "zonder dat er een procedure was om te controleren of ze nog leefden".

    Ravage
    Bij de hindoetempel Naina Devi in de Noord-Indiase deelstaat Himachal Pradesh brak zondag paniek uit tijdens een pelgrimstocht. Zeker 145 mensen werden vertrapt. Onder hen veel vrouwen en kinderen. (eb)

    06-08-2008 om 15:26 geschreven door diabloke  


    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Man wil baas vermoorden maar sterft zelf

    Man wil baas vermoorden maar sterft zelf

                                                      
    Een boze werknemer van een bedrijf in Sarajevo is omgekomen toen hij een handgranaat wilde gooien naar zijn baas, zo melden Bosnische media.

    De 56-jarige Ahmet Kutijar stapte gisteren het bureau van zijn baas Mirsad Mahmutovic binnen omdat hij ontevreden was met zijn takenpakket. De twee maakte ruzie en Kutijar haalde een handgranaat tevoorschijn.

    Mahmutovic reageerde snel en sprong uit het raam van zijn bureau. Hij liep enkele verwondingen op aan zijn gezicht en borst en werd naar het ziekenhuis gebracht. Voor Kutijar kwam echter alle hulp te laat. Hij kwam om toen de granaat ontplofte. (dpa/tdb)

    06-08-2008 om 14:13 geschreven door diabloke  


    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrouw betrapt man op porno kijken en sluit hem op

    Vrouw betrapt man op porno kijken en sluit hem op

                             

    Een vrouw betrapte haar man toen hij in de slaapkamer porno aan het kijken was. De vrouw twijfelde geen seconde en sloot haar echtgenoot op. De zoon belde de politie en die kwam de arme Noor bevrijden.

    Porno kijken kan opwindend zijn maar gevaarlijk wordt het als je vrouw over jouw schouder meekijkt. Dat ondervond een Noor in Fana. De ongeruste zoon belde een dag later de politie. Hij vertelde wat er gebeurd was en de agenten kwamen de man bevrijden. "Zijn vrouw was razend omdat hij porno aan het kijken was op websites. De man heeft geen klacht ingediend tegen haar", aldus Helge Laasted van de politie in Fana. (vsv)

    06-08-2008 om 14:09 geschreven door diabloke  


    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.111-jarige wordt vader

                        111-jarige wordt vader

                            

    Henry-de-brughagedis, een zeldzaam Nieuw Zeelands reptiel, wordt opnieuw vader. Henry woont in het Southland Museum in Invercargill sinds 1970. Sindsdien blonk hij uit in dik worden, luiigheid en een voor de soort a-typische desinteresse voor seks. Maar dat is veranderd sinds er eerder dit jaar een kankergezwel uit zijn achterste werd verwijderd.

    Mildred
    Henry kan sindsdien niet van Mildred blijven, zijn 80-jarige gezelschapsdame, naar wie hij 38 jaar niet eens omkeek. Mildred heeft ondertussen elf eieren gelegd, die naar verwachting over zes maanden uitkomen.

    Geen hagedis
    Brughagedissen of tuatara's behoren ondanks de sterke uiterlijke gelijkenis niet tot de hagedissen, maar vormen een aparte groep binnen de reptielen.

    De brughagedisssen komen alleen in Nieuw-Zeeland voor. Ze zijn grijs tot bruin van kleur en worden 40 tot 60 centimeter lang, alleen grotere mannetjes bereieken een maximale lengte van ongeveer 80 centimeter. Brughagedissen zijn aangepast aan een koel klimaat, in tegenstelling tot vrijwel alle andere reptielen. Ze leven in holen, soms samen met bepaalde vogels. (mvl)

    06-08-2008 om 14:08 geschreven door diabloke  


    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Koppel gaat van de grond om te trouwen

    Koppel gaat van de grond om te trouwen

                              
     
    Een Brits koppel is in het huwelijksvliegtuigje gestapt. Darren (24) en Katie (23) schreeuwden elkaar het jawoord toe, 300 meter hoog in de lucht boven Cirencester.

    Het jonge stel werd, apart, vastgemaakt op het dak van een tweedekker. De dominee die de ceremonie voltrok, vloog netjes in een derde vliegtuig tussen het bruidspaar. Familie en vrienden konden via luidsprekers op de begane grond horen hoe het koppel elkaar via een communicatiesysteem elkaar eeuwige trouw beloofden.

    "Ik vroeg Katie ten huwelijk in het Braziliaans regenwoud", zegt Darren. "Dat vond ik al vrij straf, maar ik wou dat ons huwelijk nog straffer zou worden. Vandaar deze stunt". (eb)

    06-08-2008 om 14:04 geschreven door diabloke  


    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Grootste bloem in plantentuin Meise in volle bloei

    Grootste bloem in plantentuin Meise in volle bloei

                               
                                                           

    De bloem van een zeldzame reuzenaronskelk - de grootste bloem ter wereld - is in de Plantentuin van Meise opengebloeid. De spectaculaire bloei duurt slechts 72 uur, waarna het schutblad en de bloeikolf zal verwelken. Berichten over de nakende bloei van de bloem hebben de afgelopen dagen al heel wat bezoekers naar de Plantentuin gelokt. Tot en met donderdag 7 augustus blijft de Plantentuin uitzonderlijk tot 22 uur open.

    Lijkgeur
    De bloei gaat gepaard met de verspreiding van een doordringende lijkgeur om bestuivers te lokken. In de natuur is de geur ruikbaar tot op een afstand van 800 meter. De Plantentuin waarschuwt er in dit verband voor dat mensen onwel kunnen worden door de combinatie van de penetrante geur en het tropische klimaat in de kas van de Plantentuin. Een zakdoek in de aanslag houden, is daarom aangeraden.

    Tot 6 meter hoog
    Van de knol van 9,7 kilo blijft na de verwelking en verdorring nog nauwelijks iets over. Enkel indien na verloop van tijd een nieuw blad verschijnt, kan de plant overleven. Dit blad kan tot 6 meter hoog worden met een bladschijf van 5 meter omtrek. Op die manier kan de knol via fotosynthese opnieuw krachten opdoen voor een nieuwe bloem. Die wordt ten vroegste over drie jaar verwacht, als de knol weer dik genoeg is. (belga/svm)

    06-08-2008 om 12:35 geschreven door diabloke  


    » Reageer (1)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Emmers met stront verboden op congres Democraten

    Emmers met stront verboden op congres Democraten

                                                                         
    Het stadsbestuur van Denver heeft unaniem een reglement goedgekeurd waarbij het verboden is emmers met uitwerpselen mee te brengen naar het nationaal congres van de Democraten. Dat congres loopt van 25 tot 28 augustus in de hoofdstad van Colorado. Tijdens die conventie zal Barack Obama officieel zijn kandidatuur als presidentskandidaat voor de Democraten aanvaarden.

    Schriftelijk

    Actiegroepen vinden het 'strontverbod' wat overdreven. Toch hebben al drie organisaties schriftelijk beloofd dat ze niet met uitwerpselen zullen gooien. Het gaat om Re-create 68, Unconventional Action en Tent State University.

    Barricades

    Het nieuwe stadsreglement verbiedt volgens de website van The Denver Channel in één adem het bezit van kettingen, sloten of andere spullen waarmee je (menselijke) barricades kan opwerpen. (eb)

    06-08-2008 om 12:32 geschreven door diabloke  


    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Site politie Bergen promoot weekend lang casino en porno

    Site politie Bergen promoot weekend lang casino en porno

                                                        
                             Deze meisjes waren dit weekend te bewonderen op de site van de Bergense politie.

    Op de website van de politie van Bergen-Quévy stond minstens heel het weekend reclame voor een online casino en een site voor muziekdownloads. Deze laatste werd geïllustreerd door erg jonge naakte meisjes, meldde de krant La Dernière Heure zondag en maandag. Volgens de politie van Bergen werd het probleem veroorzaakt door een "gratis" functie toegevoegd door een stagiair.

    De reclame, onder de vorm van een "pop-under" (opduikend venster onderaan het scherm) werd zaterdagavond ontdekt op de site www.policemonsquevy.be. Een tijdje geleden had een stagiaire een functie geïnstalleerd om het aantal bezoekers op de website te tellen. Dit bestaat in betalende versie, maar er zijn ook gratis exemplaren die dan gepaard gaan met reclameboodschappen.

    Bezoekers tellen
    "De weg naar de hel is geplaveid met goede voornemens. Wie had kunnen denken dat de reclame van deze aard zou zijn?", legde de commissaris vandaag uit. Hij ontkende ook het illegale karakter van de foto. "We hebben de reclameregie in kwestie gecontacteerd en het probleem is opgelost. Ik geloof niet dat het om minderjarige meisjes ging. Dit soort bedrijf heeft te veel te verliezen om zo'n fout te begaan", verklaarde hij.

    De omstreden reclame is vanochtend van de website verdwenen, net als de applicatie om het bezoekersaantal te meten. (belga/ka)

    06-08-2008 om 12:16 geschreven door diabloke  


    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jongetje (7) moet zich van vader dooddrinken

    Jongetje (7) moet zich van vader dooddrinken

                             

    De Vietnamese politie heeft een 34-jarige man aangehouden, die zijn 7-jarige zoon zou hebben gedwongen tot het drinken van alcohol. De jongen moest zo veel drinken, dat hij er aan bezweek. Dat meldt de Vietnamese politie.

    Moeder prostituee
    Het drama deed zich voor in de provincie Ha Tinh, zo'n 350 kilometer ten zuiden van de hoofdstad Hanoi. Volgens de politie moest de jongen van zijn vader dertien glazen rijstwijn drinken. De Vietnamees zou zijn zoon vaker hebben mishandeld. Hij dacht dat hij niet de echte vader van het kind was, omdat de moeder als prostituee werkte. (eb)

    06-08-2008 om 12:11 geschreven door diabloke  


    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Franse mannen vechten voor recht om rok te dragen

    Franse mannen vechten voor recht om rok te dragen

                                 
                                                         
                                                                       Beckham in zijn sarong

    Na make-up en panty's voor mannen kon het niet achterblijven: een Franse vereniging van 30 mannen vecht voor het recht om rokken te dragen. Bij hen is het geen kwestie van stijl, ze willen de strijd aangaan met clichés en stereotypes.

    Homme en Jupe
    Dominique Moreau is de voorzitter van 'Hommes en Jupe', een associatie van ongeveer 30 mannen in Poitiers die met rokken door het dagelijkse leven gaan. "Tegenwoordig dragen miljoenen mannen een rok, zoals de sarong in Azië of de djellaba in Afrika, zonder dat ze zich er voor moeten schamen", aldus Dominique Moreau. "Waarom kunnen wij dat in het westen ook niet? 'Hommes en Jupes' vecht tegen vooroordelen en clichés. Vrouwen hebben gestreden om broeken te mogen dragen, wij doen hetzelfde met de rok." De mannen uit Poitiers weten dat het moeilijk zal zijn om het vooroordeel tegenover de rok te veranderen, maar ze zijn David Beckham wel dankbaar dat hij zich ooit in het openbaar vertoonde met een sarong.

    Webshops
    Aangezien de rok voor mannen nog geen wijdverspreid mode-item is, zoeken de mannen hun gading online. Want er is wel degelijk een verschil tussen een rok voor mannen en vrouwen. De mannelijke exemplaren hebben een bredere taille, smallere heupen en mannelijke patronen. Je betaalt er ongeveer tussen de 100 en 400 euro voor en vindt ze op gespecialiseerde websites.

    Kilts
    Maar deze beweging voor mannelijke rokken beperkt zich niet enkel tot Frankrijk. In Europa vind je nog verschillende mannen in exemplaren die aan kilts doen denken. Tim Stannard, een fervent aanhanger van de kilt, draagt elke dag een rok. Hij geeft toe veel vijandige reacties te krijgen van familie en vriendinnen. "Mijn wereldje is niet klaar voor een man in een rok, zelfs al is het een stoer ontwerp." Maar sinds hij vorig jaar een hartaanval kreeg, vindt hij het leven te kort om rekening te houden met de mening van anderen. (ep)

    06-08-2008 om 12:06 geschreven door diabloke  


    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bulgaar kruipt achter stuur na 20 liter bier

        Bulgaar kruipt achter stuur na 20 liter bier

                            
     
    In Bulgarije heeft de politie een dronken bestuurder onderschept. De man had ongezien veel alcohol in zijn bloed, en gaf toe dat hij twintig liter bier achter de kiezen had. Na zijn bekentenis viel de man flauw, meldde televisiezender bTV.

    De 25-jarige man had met 8,51 promille meer dan twee keer meer alcohol in zijn bloed dan de 4 die dodelijk is voor normale mensen. De limiet voor bestuurders is in Bulgarije 0,5 promille. (sam)

    06-08-2008 om 12:03 geschreven door diabloke  


    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Honden geeuwen als baas geeuwt

              Honden geeuwen als baas geeuwt

                                                           
    Honden vinden het geeuwen van mensen aanstekelijk. Dat suggereert dat de viervoeters goed menselijke signalen kunnen lezen en waarschijnlijk zelfs empathie kunnen voelen. Dat meldden Britse wetenschappers in het vaktijdschrift Biology Letters.

    Hoewel geeuwen bij veel dieren voorkomt, was bewijs voor aanstekelijk geeuwen - een geeuw naar aanleiding van het geeuwen van anderen - vooralsnog alleen bij mensen en chimpansees geconstateerd.

    Het onderzoek van de wetenschappers wees echter uit dat 72 procent van de 29 geteste honden hier ook vatbaar voor was. (anp/mvl)

    06-08-2008 om 11:59 geschreven door diabloke  


    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.90 per uur bij zomersmog is zinloos

              90 per uur bij zomersmog is zinloos

                                

    Hoewel er de voorbije weken geregeld smogalarm was in ons land werd de maximumsnelheid op snelwegen nergens teruggebracht naar 90 per uur, zoals in maart en december vorig jaar. "De reden is simpel: tijdens de zomer helpt die maatregel niet", zegt Mie Van den Kerchove van de Vlaamse Milieumaatschappij.

    "Zomersmog bestaat uit veel meer ozon dan wintersmog. En om ozon af te breken, heb je stikstofoxiden nodig, die worden uitgestoten door wagens. Laat je wagens trager rijden, dan heb je minder stikstofoxiden en breekt de ozon dus moeilijker af. Het beste bewijs is Brussel waar ozonwaarden altijd het laagst zijn." (belga/tdb)

    06-08-2008 om 11:56 geschreven door diabloke  


    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hond neemt veerboot naar huis

             Hond neemt veerboot naar huis

                                                         
    Een verdwaalde Jack Russell Terriër wist op originele manier weer bij zijn baasje terug te keren. Het hondje nam de veerboot terug naar huis. Dat meldt The Sun.

    Jarvis, zo heet het hondje, was zijn baasje kwijtgeraakt tijden een wandeling in een park bij de Engelse stad Plymouth. Nadat eigenaar Vivienne Oxley twee uur had gezocht gaf ze het op en ging naar huis. Toen werd ze gebeld en hoorde dat het personeel van de veerboot een Jack Russel aan boord had gezien.

    Kwispelstaartend
    De 6-jarige Jarvis is vervolgens zelf naar zijn huis teruggelopen dat een paar kilometer van de veerboothalte af staat. Vivienne werd door haar man gebeld met het nieuws en vond haar hond vrolijk kwispelend achter de ramen alsof er niets aan de hand was. Volgens het veerbootpersoneel is het beestje meerdere keren heen en weer gevaren voordat hij weer aan land ging. (eb)

    06-08-2008 om 11:52 geschreven door diabloke  


    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Man met 12 vingers en 14 tenen

                 Man met 12 vingers en 14 tenen

                                  
                                    Foto: Telegraph.
     
    Geen teenslippers in de zomer of handschoenen in de winter voor Haramb Ashok Kumthekar. De 22-jarige student marketing uit de Indiase staat Goa heeft zowaar aan elke hand zes vingers en aan elke voet zeven tenen. Kumthekar heeft een aangeboren afwijking die 'Polydactylie' (Grieks voor veel vingers) wordt genoemd.

    Geen officieel record
    Kumthekar staat wel niet in het Guinness Book of Records, omdat hij sommige van zijn vingers of tenen niet kan bewegen ondanks dat ze wel elk afzonderlijke beentjes hebben. Die recordeer is weggelegd voor zijn 13-jarige landgenoot Devendra Hame, de trotse bezitter van 12 vingers en 13 tenen.

    Alien
    Kumthekar beschouwt zijn speciale handen en voeten niet als een handicap, maar is er best fier op. "Ik heb er nooit een probleem mee gehad", aldus Kumthekar. "Door de vele aandacht ben ik zelfs beroemd geworden. Soms lachen mijn vrienden me weleens uit en zeggen ze dat ik een alien ben. Maar dat trek ik me niet aan. Ik ben blij omdat ik iets heb wat anderen niet hebben." (hlnsydney/odbs)

    06-08-2008 om 11:49 geschreven door diabloke  


    » Reageer (0)
    05-08-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gefrustreerde man heeft seks met 400 koeien

    Gefrustreerde man heeft seks met 400 koeien

                              

    De Braziliaanse politie heeft een man aangehouden die in de afgelopen vier jaar seks heeft gehad met meer dan vierhonderd koeien.

    De man slachtte de dieren na de daad. Dat maakte de politie dinsdag bekend. Inwoners van het gebied rond de stad Goiania vonden de laatste tijd steeds meer dode koeien. Daarom stelde de politie een jaar geleden een onderzoek in.

    Koeien binnen houden
    Boeren probeerden hun dieren zoveel mogelijk binnen te houden, maar toch wist de man steeds weer koeien te vinden. De 53-jarige man heeft bekend.

    Misbruik
    Hij zegt dit te hebben gedaan omdat hij in zijn jeugd seksueel is mishandeld en niemand hem daarna meer wilde. De man is aangeklaagd voor het beschadigen van eigendommen. Hij kan daarvoor maximaal vijf jaar cel krijgen. (anp/mvl)

    05-08-2008 om 23:08 geschreven door diabloke  


    » Reageer (0)






    Gastenboek
  • smakelijk
  • Prettig weekend
  • Lieve groetjes van Erwin
  • Vriendelijke groetjes
  • Groetjes

    Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


























    Welkom op mijn blog!
    Blog als favoriet !

    Archief per maand
  • 04-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008




     



























































































    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!