Inhoud blog
  • HET EINDE.
  • DE BIESENWEIDEN.
  • 28ste BROEKVENTJESTOCHT TE HEINDONK.
  • LAKEBOSSCHENTOCHT TE RUDDERVOORDE.
  • MIDWEEKTOCHT TE WORTEL.
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    aquarellen_van_jp
    blog.seniorennet.be/aquarel
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    thomas
    blog.seniorennet.be/thomas
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    gonda
    blog.seniorennet.be/gonda
    Foto
    Lichtpuntje.
    Foto
    Koning Boudewijn op linkeroever.
    Foto
    Te Wintam voor alle binnenschippers
    Foto
    Eventjes bewegende feestverlichting.
    Foto
    Kunst te Nieuwpoort.
    Foto
    Kasteel van Beloeil.
    Foto
    Vliegenzwammen.
    Foto
    Een interessant adres?
    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Foto

    Een mooi kasteel te Overijse.

    Foto
    Foto
    Ludo in de putstraat in Overijse.
    Foto

    Kasteel van Bouchout

    Foto
    Nationale plantentuin Meise.
    Foto
    Afrit linkeroever te Antwerpen.
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    boetseren
    blog.seniorennet.be/boetser
    Foto
    Foto
    Foto
    De wandelaar

    26-02-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.NATIONALE WANDELDAG 2009.

    Klokslag 7:00 uur vertrekt WSV Schelle met 2 autobussen clubleden naar de Nationale Wandeldag, dit is de officiële opening van het wandelseizoen, maar velen onder ons zoals ik, stopt het wandelseizoen niet omdat we de ganse winter doorstappen. We rijden eerst naar Puurs, hier is het hoofdgebeuren voor de provincie Antwerpen. We doen hier even een acte de presénce met de club, dit is zeker belangrijk voor onze club omdat wij volgend jaar op 28 februari 2010 de inrichtende club voor de provincie Antwerpen zijn, en intussen eens rondkijken hoe de organisatie van zo een omvang in zijn werk gaat, “stelen met de ogen”, noemde men dat vroeger. Om 8:45 uur vertrekken we dan naar Genk waar het gebeuren is voor de provincie Limburg. Lees hier verder.

    26-02-2009 om 10:36 geschreven door freddy11

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    18-02-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BELGIAN ENERGY SAVING ANNOUNCEMENT.
    DUE TO THE HIGH COST OF UTILITIES, THE POOR ECONOMY, LAYOFFS, FURLOUGHS, GAS PRICES, DECADES OF GOVERNMENT AND CORPORATE SCANDAL.

    WE SEND YOU THE FOLLOWING ANNOUNCEMENT:

    THE LIGHT AT THE END OF THE TUNNEL HAS BEEN TURNED OFF.

    WE APOLOGIZE FOR ANY INCONVENIENCE.

    18-02-2009 om 08:22 geschreven door freddy11

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (2)
    17-02-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.HOE GAAT HET MET ONZE ECONOMIE ?

    De tabakshandelaar is de sigaar , de bakker verdient zijn brood niet meer en de herenmode is de das omgedaan, de lampenwinkeliers zien de toekomst duister in en de scheepvaart is de wind uit de zeilen genomen, de timmerman weet niet meer van welk hout pijlen maken, menig houthakker heeft er net het bijltje bij neergelegd terwijl de kousenfabrieken er geen gaten meer in zien.
    De horlogemakers zouden de tijd willen terugzetten en de confectie-industrie moet er een mouw aan passen, de tuinders heeft men knollen voor citroenen verkocht en de binnenschippers zijn aan lager wal geraakt, de chauffeurs zijn de macht over het stuur kwijt omdat de wegen aan belasting bezweken zijn, de wielrenners weten niet meer rond te komen en de badmeesters kunnen het hoofd niet meer boven water houden.
    De bierbrouwers moeten uit een ander vaatje tappen en voor vele bioscopen valt het doek, de kwekers zitten op zwart zaad, de schoorsteenvegers komen op straat te staan en de stratenmakers kunnen wel op het dak gaan zitten, de mijnbouw graaft zijn eigen graf en de N.M.B.S. is het spoor bijster, bij de luchtvaartmaatschappijen hangt er nog heel wat in de lucht en dat terwijl de metselaars in de put zitten en de caféhouder het zat is.
    De kapper zit met zijn handen in het haar, de boeren zijn uit het veld geslagen en winnen zeker geen veld meer, de helderziende schemert het voor de ogen..............
    Zou het helpen als de wapenindustrie inzag dat er geen schot meer in de zaak zit???

    17-02-2009 om 15:42 geschreven door freddy11

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    10-02-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.STORM EN PIJN.

    Het is dan weer zover, de zoveelste storm raast dit jaar over den Belgique, en daar zijn ze met de pijn in mijn voet weer. Niets is er tegen opgewassen en deftig slapen is er dan ook weer niet meer bij. Dan sta je maar op omdat je steeds maar draait en keert in bed, en je hiermee enkel maar je bedgenoot wakker maakt.
    Dus staan we maar op en zit je dan om 3 uur 38 aan de computer in de hoop dat de storm stormachtig snel zal overwaaien, hij dan zal luwen en ook de pijn zal luwen. Hoe sneller hoe liever.

    10-02-2009 om 07:22 geschreven door freddy11

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    05-02-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.FOTOREIS ROND DE WERELD.
    Wanneer je met je muis over de landkaart gaat en een plaats aanklikt (met de linkerkmuisknop), komen er rechts kleine foto's te staan. Als je er daarvan één aanklikt, verschijnt deze iets groter. Klik je weer, wordt hij nog groter. Verder staan er nog veel leuke dingen op deze fantastische foto-site. Klik op de link hieronder voor een gratis fotoreis. Zo bespaar je jezelf een reis naar het vakantiesalon, weeral 8 € gespaard, het is tenslotte voor iedereen slechte tijd.

    http://www.woophy.com/map/index.php

    05-02-2009 om 11:35 geschreven door freddy11

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    03-02-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.20ste WINTERTOCHT TE HEMIKSEM.

    Zondag richtte WSV Schelle haar 20ste winterwandeling in die vertrok vanuit de zaal “Lux” een oude cinemazaal te Hemiksem, het was gedeeltelijk overtrokken, droog maar er stond wel een ijzige wind die het flink koud maakte. Ik vertrok voor 21 km, even voorbij de startzaal lag het bedrijf Bekaert er triest bij sinds de sluiting, vele vlaggen uit protest vielen zeker op, ook hier gaan 260 banen verloren, weer een zware slag voor de tewerkstelling in de Rupelstreek.
    Rechtsaf langs de Lindelei, de spoorweg over en dan maken we een rondje langs de sporthal op weg om langs kasteel Cleydael te lopen, langs deze kant kunnen we enkel de oude ingangspoort zien, via de markt komen we na 3 km op de eerste rustpost in de oude boekerij. Ik neem er mijn stempel, even een goedendag tegen de medewerkers en ik ga ineens verder naar de volgende rustpost in Fort 8 te
    Hoboken. Lees hier verder.

    03-02-2009 om 09:44 geschreven door freddy11

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    30-01-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.NIET TE VERGETEN.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    30-01-2009 om 09:47 geschreven door freddy11

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    24-01-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DE BELGISCHE ECONOMIE.
    Jan Janssen wou zijn dag vroeg beginnen en had zijn wekkerradio (made in Japan) op 6 uur gezet. Terwijl zijn koffiezetapparaat (made in China) pruttelde, was hij zich aan het scheren met zijn elektrisch scheerapparaat (made in Hong Kong). Hij trok zijn hemd (made in Sri Lanka) aan en zijn Jeans (made in Singapore) en zijn tennis schoenen (made in Korea).
    Nadat hij zijn eten had klaargemaakt in zijn microgolfoven (made in India) nam hij zijn rekenmachine (made in Mexico) om te berekenen hoeveel hij die dag kon uitgeven, hij zette zijn horloge (made in Taiwan) juist volgens zijn radio (made in India), stapte in zijn auto (made in Japan), tankte hem vol met benzine (van Saudi Arabië) en ging verder met zijn zoektocht naar een goed betalende job in België !

    Na een ontmoedigende en vruchteloze zoektocht kwam hij thuis en keek zijn mails na op zijn computer (made in Malysia), Jan wou nu even rusten. Hij deed zijn sandalen (made in Brazil) aan en goot zichzelf een glas wijn (made in Chili) in en zette zijn televisie (made in Indonisia) aan en vroeg zich af waarom hij in België geen goed betaalde job kon vinden !!!

    24-01-2009 om 13:40 geschreven door freddy11

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    23-01-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DE DADERS VAN DE VLIEGTUIGCRASH OP DE HUDSON RIVIER.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    23-01-2009 om 11:17 geschreven door freddy11

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    22-01-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ONS TANTE MAGDA.

    De kinderen van een lagere school krijgen les over moraal. Ze krijgen als opdracht thuis aan hun ouders te vragen een verhaal te vertellen waaraan een moraal aan verbonden is. Wanneer ze terug in de klas komen, mogen ze vertellen wat ze gehoord hebben.
    Mieke vertelt : 'Mijn ouders zijn kippenboeren, ze hebben een legbatterij. Op een dag hadden ze in de auto een mand eieren staan. Ze reden over een grote bobbel in de weg, waardoor de eieren braken, de moraal luidt: 'Wees zeer voorzichtig met fragiele voorwerpen'.
    Elsje vertelt : 'Mijn grootouders hebben ook een kippenboerderij, maar zij kweken kuikentjes. Op een dag hadden ze wel twintig eitjes. Ze verwachtten dus ook twintig kuikentjes. Ze verzorgden de eitjes heel goed, maar toch zijn er maar vijftien van uitgekomen'. De moraal luidt : 'Tel je kuikentjes pas als ze uitkomen'.
    Dan nu aan Anneke : 'Mijn papa heeft verteld over ons tante Magda; ons tante Magda is piloot bij de luchtmacht en heeft meegevochten in Desert Storm. Op een dag werd haar vliegtuig geraakt en moest ze springen. Het enige dat ze bij had was een fles whisky, een machinegeweer en een zakmes.
    Terwijl ze aan haar parachute bengelde, dronk ze de fles whisky leeg, dan was ze die al kwijt. Toen ze beneden kwam, werd ze omsingeld door wel zeventig Irakezen. Ze pakte haar machinegeweer en schoot het leeg,vijftig Irakezen vielen dood neer. Met haar zakmes kon ze er nog vijftien doden, toen brak het mes af. De vijf laatste heeft ze met haar blote handen gedood'. De juf kijkt Anneke ontdaan aan en vraagt na enige stilte, 'En ', vraagt de juf, 'Wat is de moraal van dit verhaal?'
    Anneke antwoordt: 'Blijf uit de buurt van tante Magda als ze gezopen heeft !'

    22-01-2009 om 10:32 geschreven door freddy11

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    21-01-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.GEKLUISTERD.

    Reeds vele jaren geleden heb ik aan beide voeten mijn beide enkels gebroken, aan de rechtervoet is er zelfs een hele hoop ijzerwerk aan te pas gekomen, dit alles gaat redelijk zolang er geen stormwinden aan te pas komen, dan is het hek van de dam en komen er zeer pijnlijke dagen aan, de ene keer al minder pijnlijk dan de andere.
    Vorige week vrijdag begon ik het al te voelen dat er iets op komst was, zaterdag ging ik dan zoals gepland 26 km stappen in Brugge, slecht weer, veel wind en veel regen was het menu en van bij de start had ik pijn in de linkervoet. Uiteindelijk heb ik maar 20 van de 26 km gestapt omdat het steeds erger werd. De wandeling van zondag heb ik niet gedaan en was thuis aan de zetel gekluisterd en dat is nu nog zo door de elkaar opvolgende stormen die over ons komen.
    Voor vrijdag wordt er dan alweer een volgende storm aangekondigd. Ik hoop dat het dan wel letterlijk en figuurlijk zal overwaaien en dat ik zaterdag zou kunnen gaan stappen in Oosteeklo. Anders zal ik nog wat op mijn tanden moeten bijten en met hevige pijn in de voet moeten wachten op betere tijden.

    21-01-2009 om 09:28 geschreven door freddy11

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    20-01-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VROEGE VAKANTIEBOEKING.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    20-01-2009 om 11:50 geschreven door freddy11

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.COMME CHEZ COIS.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    20-01-2009 om 07:57 geschreven door freddy11

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    15-01-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WAT DOEN WE HET VOLGENDE WEEKEND.

    Zaterdag 17 januari spoor ik met de trein richting Brugge, nog steeds tot het einde van de maand  voor het zachte prijsje van 8 €, tot zolang kunnen we profiteren van het shoppingbiljet van de NMBS, we zouden gek zijn als we het niet moesten doen. Daar ga ik voor de derde keer deelnemen aan de wandeling “Rondom Brugge Brugse Vesten Tocht”, ik ga er de langste afstand wandelen, nl. 26 km. 
    Lees hier verder.

    15-01-2009 om 12:48 geschreven door freddy11

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    14-01-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.STRAND EN POLDERWANDELING TE HEIST.

    Het is zonnig maar bitterkoud als we zondag 11 januari de trein verlaten te Heist, we schrijven ons in, in De Zeeparel het schooltje in de Kursaalstraat voor de 21 km . Na enkele straten komen we al in het natuurgebied “De Sashul”, eens hier doorheen steken we de nieuwe voetgangersbrug “De Lichtlijn” over en komen op de verlaten en witgevroren zeedijk waar we onmiddellijk linksaf het natuurgebied “De Baai van Heist” instappen, even verder komen we op het strand, hier volgen we de bevroren vloedlijn voor 2,3 km om in Duinbergen terug de dijk op te stappen.
    Lees hier het volledige verslag
    met foto's.

    14-01-2009 om 11:09 geschreven door freddy11

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    13-01-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.17 DE VERBROEDERINGSTOCHT AALTER-BEERNEM-AALTER.

    Zaterdag 10 januari spoorde ik per trein naar Aalter, vanuit het Emmaüsinstituut aldaar vertrok ik voor een lus die me naar Maria-Aalter en terug zou brengen. Het was berekoud maar gelukkig was er geen wind, de zon daarentegen scheen volop.
    Enkele straten door en dan gaan we links en zijn we naast de spoorweg met rechts de volle natuur in zijn witte pracht die we niet vaak onder ogen krijgen. Een beetje verder rechtsaf zodat we voorlopig van de drukke spoorweg weggaan, het zou zeker niet de laatste maal zijn, ik denk dat we deze lijn een 5 tal keren overgestoken of ernaast gelopen hebben, gelukkig maakte het landschap alles goed.
    Om verder te lezen met foto's
    klik hier.

    13-01-2009 om 11:49 geschreven door freddy11

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    09-01-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WAT GAAN WE DIT WEEKEND DOEN.


    Zaterdag met de trein naar Aalter om te wandelen in 17de Vebroederingstocht Aalter - Beernem - Aalter, daar ga ik de 20 km stappen, zondag gaan we dan met de trein richting Heist aan Zee, voor 8 € pp. is dat mooi meegenomen voor een shoppingbiljet, daar gaan we de 21 km stappen in de Strand en Polderwandeling, de deelnemers aan deze wandeling hebben ook nog gratis toegang tot het Heemkundig Museum Sincfala, en dat is ook nog maar eens meegenomen. Ik heb steeds het spreekwoord in gedachte "Gratis, steendood".

    09-01-2009 om 09:13 geschreven door freddy11

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    06-01-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.EURAUDAX 25 KM TE LAKEN.


    Op vrijdag 2 januari zijn we er terug ingevlogen met onze eerste wandeling in het nieuwe jaar, een Euraudax 25 km die vertrekt vanuit taverne “Le Beau Rivage” aan de Houba De Strooperlaan te Laken.
    Antoine is vandaag kopman van dienst en stipt om 10 uur vertrekken we vanuit de taverne die door het grote aantal deelnemers, 118 man sterk, toch ietwat bekrompen overkwam. We gaan in een sterk tempo op weg via de parking van het “Koning Boudewijnstadion” richting het 102 meter hoge Atomium wat een ijzerkristal moet voorstellen, maar dan wel 165 miljard keer uitvergroot. Als we er langs lopen voel je jezelf toch even een nietig wezentje.
    Vervolgens gaan we door het park van Laken op weg naar het monument ter ere van “Koning Leopold I”. In de verte zien we ook het paleis van Laken. Verder het park uit en door de straten bereiken we dan eindelijk de open velden op weg naar Koningslo, steeds verder door de grijze koude dag gaan we naar de parking voor het “Tangebeekbos” op het grondgebied van Vilvoorde waar we onze eerste wagenrust hebben na een goede 8 km te hebben gestapt. Een stuk kaas, een suikerwafel en een limonade later gaan we om 11:25 uur terug op weg.
    Lees het volledige verslag hier verder
    .

    06-01-2009 om 07:49 geschreven door freddy11

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    05-01-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.AAN HET INTERNET.


    Onze moeder was een schat. 
    Die kookte, naaide, dagelijks bad.
     
    Nimmer was haar iets te veel.
     
    Ieder kreeg op tijd zijn deel.

    en vader kreeg voor ieder klusje
     
    Altijd weer een dankbaar kusje.
     
    's avonds rustig bij de haard,
     
    's zondags lekker appeltaart.
     
    Helaas, het is over met de pret:
     
    Mammie is aan het internet.
     
    Nog steeds is pappie in de weer,
     
    maar hij krijgt geen kusje meer,
     
    Zit vaak zielig bij de buis.
     
    Mammie liefkoost nu een muis.
     
    Nooit meer is er appeltaart,
     
    't is Hotmail, Dot Com, Apestaart.
     
    Zelden is er warm eten,
     
    haar kookkunst is ze mooi vergeten.
     
    Internetten uur na uur,
     
    eten trekken uit de muur.
     
    Een bal gehakt en een kroket,
     
    Want mammie is aan het internet.
     
    Laatst verloor zij duizend yen,
     
    poker spelend met Dzjapaen.
     
    En een man uit San Francisco,
     
    wil nu met haar naar de disco.
     
    Ze deed zich voor als een jonge meid
     
    en nu raakt ze hem niet meer kwijt.
     
    Pappie gaat alleen naar bed,
     
    want mammie is aan het internet!!!

    05-01-2009 om 10:16 geschreven door freddy11

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    31-12-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.MAAND DECEMBER TEN EINDE.


    De maand is uit en daarmee komt er ook een einde aan 2008. Het was een jaar dat ik moeilijk kan vergeten, einde juni stopte ik met werken en zo kwam er uiteraard meer tijd vrij voor de hobby’s, daarmee steeg natuurlijk het aantal gewandelde kilometers tegenover de vorige jaren en of maanden.
    We hebben ook deze maand toch zeker niet stilgezeten, waar hebben we nog gestapt?
    Op 7 dec. te Heindonk, 22 kilometer, op 14 dec. te Veurne, 21 km, op 16 dec. te Schoten, 20 km, op 19 dec. te Lokeren, 25 km, op 20 dec. te Brugge, 22 km, op 21 dec. te Waarloos, 23 km, op 26 dec. te Branst, 18 km, op 28 dec. te Puurs, 18 km, op 29 dec. te Nieuwenrode 15 km en dan mijn laatste wandeling voor 2008 op 30 dec. nog 20 kilometer te Halle – Zoersel.
    Deze wandeling was ook meteen mijn 100ste wandeling dit jaar, alles samen heb ik in 2008 de totale afstand gestapt van 2800 kilometer, een mooi gemiddelde van 28 km per wandeling.
    Op 4 januari 2006 ben ik begonnen met mijn wandelingen, intussen heb ik in deze 3 jaar 267 keer mijn stapschoenen aangebonden om dan, tot nu toe de afstand van 6638 kilometer te hebben gewandeld.
    In deze tijd heb ik vele plaatsen leren kennen, mooie foto’s kunnen nemen, en wat ik het bijzonderste vond in deze 3 jaar, ik heb ongelooflijk toffe mensen leren kennen en heb er veel vrienden bij gekregen.
    Hopelijk kunnen we in 2009 een even goed wandeljaar beleven met deze vele toffe wandelaars, te veel om op te noemen. Langs deze weg wil ik iedereen een gezond en gelukkig wandeljaar 2009 toewensen, en ………tot wandels volgend jaar ergens in België of erbuiten.

    31-12-2008 om 11:26 geschreven door freddy11

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    eerda
    blog.seniorennet.be/eerda
    Archief per jaar
  • 2009
  • 2008
  • 2007
  • 2006

    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    mam
    blog.seniorennet.be/mam
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    enieuws2
    blog.seniorennet.be/enieuws

    http://hetfotograafje.blogspot.com


    Foto

    Werk van Jan Fabre Nieuwpoort.
    Foto

    Foto

    Kasteel van Beloeil.
    Mijn favorieten
  • katjesnest
  • smiling cobra
  • Alcyon's nest
  • wimblog
  • sportfanaat
  • pierre du coin
  • Wandelclub Schelle
  • kladblog
  • comicsken
  • Maya's leven

    Mijn favorieten
  • borriquito
  • pliske
  • freddy11
  • slabber
  • keukenweetjes
  • panthera
  • jenthes keuken
  • Het fotograafje
  • Mijn hobby's

  • Foto

    Kasteel van Bouchout.
    Foto

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.



    Blog als favoriet !


    Gastenboek
  • hallo
  • Bezoekje uit Oostende en de hemel is blauw, het zonneke schijnt!
  • Lieve groetjes van uit De Klinge
  • Wandelgroetjes uit Borgloon
  • Goedemorgen ,

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Zoeken in blog


    Foto

    Kasteel Wissekerke te Bazel.
    Foto

    Een uitgeregende 15/08 te Steenhuffel.
    Foto

    WSV Schelle te Overijse.
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    filfot
    blog.seniorennet.be/filfot
    Foto

    Foto

    Foto

    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    knumaa
    blog.seniorennet.be/knumaa
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    mick
    blog.seniorennet.be/mick

    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!