Inhoud blog
  • Polariteit en de lente
  • Polariteit kom toch weer terug bij heel veel ziekten
  • Lupus, dat kennen de artsen in België niet
  • Hoe komen wij aan zoveel ontstekingen !!
  • Immuniteitsziekten ! Wat zijn N K cellen !!!
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Gezond oud worden
    Laat de zon schijnen
    Leven het leven
    15-06-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waarom is de buitenkant belangrijker dan de binnenkant?
    Het is soms onbegrijpenlijk , dat mensen geld uitgeven aan de buitenkant van hun lichaam, maar niet aan de binnenkant. Het zou net andersom moeten zijn. Want wat zijn wij zonder een goede gezondheid. Waarom kijken mensen niet verder dan hun neus lang is? Soms kan ik het niet begrijpen.Iedereen zou zijn binnenkant ook eens moeten zien. Dan zouden er veel schrikken.  Ik heb vandaag nog met mensen gesproken die wel naar hun binnenkant kijken en hun organen ook goed verzorgen. en wat blijkt? Hun gezondheid is goed en ze moeten nu maar twee keer per jaar naar de arts voor een controle, en dat op 75 jarige leeftijd. Ik krijg te horen dat ze nu veel geld uitsparen bij de dokter en de apotheker. En dat ze LEVENSKWALITEIT  hebben. Lieve mensen die af en toe eens komen lezen. Zorg dat de binnenkant van je lichaam goed funcioneerd, en geef daar geld voor om kwaliteit te kopen , in plaats van nagels, zonnebank, kleding, enz. Want om het met een gezegde af te sluiten " 90 % van ons geluk is afhankelijk van onze gezondheid".
    Ik ga liever op vakantie dan mijn geld aan artsen , kiné, massage, naelstudio, enz. Te geven. Ik probeer mijn organen te verzorgen, zodat ze lang kunnen werken. en dan kan men ook ten volle genieten van het leven.
    Aan iedereen nog een prachige , zonnige week gewenst. Lieve, fitte groetjes. Leoni

    15-06-2010 om 22:21 geschreven door Ghipa

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    07-06-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Preventieve gezondheidszorg met polariteit !!!!!!!!!!!!

    Nu er verkiezingen zijn zou ik zo graag eens een politieker aanspreken over de preventie op gezondheid. Mensen die preventief werken aan hun lichaam om niet ziek te worden , en die ook nog belonen zou een grote stap in de goede richting zijn.
    Als ik zie hoe mensen hun lichaam kunnen verbeteren door meer omega 3 ( genanomicileerd ) met vitamines D3 te gebruiken , kan dat alleen maar goed zijn. En preventief werken tegen hart en bloedvaten. Allergiën, Osteoperose, Artrose, enz. Het zou de gezondheidszorg pakken geld besparen, maar ook de mensen hun eigen geldbeugel. Want het geld dat je uit spaart is veel. En je voelt je goed. Dit brengt ons lichaam echt meer in evenwicht. Een tekort aan vit. D is zeker al wel meer bekend nu . Want heel veel wetenschappers komen tot dezelfde bevindingen. Te weinig vit. D veroorzaakt heel veel problemen. En als die werkstoffen dan nog dadelijk naar de lichaamscellen worden getransporteerd binnen de 10 minuten zijn de resultaten altijd uniek. Dit kan enkel door goede stoffen te nemen die de lichaamscellen kunnen bereiken, want heel veel mensen hebben darm problemen en kunnen geen werkstoffen meer opnemen. Dus neem altijd vitamines die de lichaamscellen kunnen bereiken. En dat kan alleen met nanomicilering.
    Ik hoop dat iedereen van de zon geniet als ze er is. Nog een fijne week. Met fitte, gezonde, groetjes. Leoni

    07-06-2010 om 11:30 geschreven door Ghipa

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    21-05-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Energetische scan en Omega 3 met vit. D
    Het is zo druk de laatste tijd, wij waren in Italië en Zwitserland .Op vier dagen hebben wij 2600 km. gereden. Daarom zijn ook al mijn mails nog niet beantwoord. Maar ik heb zo een super nieuws omdat ik gisteren bij de arts was  en die teste mij met een nieuwe , energetische scan. Dat is gewoon niet te geloven. Geen inspuitingen , geen onaangename onderzoeken. Een heel eenvoudige scan. En wat bleek ?,Er waren een paar kleine adertjes aan mijn hart die het begin van verkalking aan gaven. Ik heb hem dadelijk gevraagd om mijn flesje met de omega 3 + vit. E en D 3 te testen op mijn hart. En jawel!!!! de verkalking verdwijnt als ik deze druppels inneem. Dat had ik nog nooit gezien en de arts ook niet.
    Wij hebben dus een heel goed product met een unieke samenstelling. Prachtig voor hart en bloedvaten, maar ook tegen artrose, parkinson, en zeker ook heel goed om dementie te voorkomen. Ik heb verschillende mensen van in de 80 die dit aan het nemen zijn, en wat blijkt na 1 maand : hun geheugen is heel sterk verbeterd. Iemand zei me, mijn moeder van 89 jaar geef ik het alle dagen, en ze is veel allerter geworden. Vitamine D 3 in combinatie met E en Omega 3 is gewoon een super product. Het is trouwens de eerste keer dat deze combinatie te stand kwam. Want je kan het wel samen stellen, maar het lichaam moet het ook nog opnemen. ( HET BELANGRIJKSTE )
    Normaal geven wij een cursus op 8 juni , maar wegens de ruimte die wij huren is deze datum niet haalbaar. Het zal september worden. Over deze curus zal er nog heel wat verschijnen voor het zover is. Ik wens iedereen een prachtig lang en gezond weekend,Met lieve , fitte groetjes. Leoni

    21-05-2010 om 10:12 geschreven door Ghipa

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    10-05-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jong- oud worden !!!!!!!
    Dit is misschien een titel die mensen niet allemaal begrijpen, maar met een jong uiterlijk oud worden is niet onbestaande. En mensen zijn zich niet bewust dat ze alle dagen hun lichaam en zeker hun organen constant onder druk zetten door hun voeding. Voeding is dodelijker voor onze organen dat artsen tot nu toe wilden toe geven. En nochtans is dit een heel normaal gegeven. Want wat wij in ons lichaam stoppen moeten onze organen verwerken. En daarom gaan wij een cursus geven over " Hoe kan ik gemakkelijk mijn voeding veranderen". Deze cusus gaat door op dinsdag 8 Juni 2010 om 20 uur. Mensen die interesse hebben kunnen altijd een mailtje sturen zodat wij de uitnodigingen kunnen sturen naar degene die wil komen.
    Ik hoorde gisteren nog zeggen van een man die " van zijn dokter " een lijst met voeding had gekregen die hij " weg moet laten" . Dan kan ik niets meer eten. en dat is zo fout, want ik weet nu al dat hij geen mooie , oude dag tegemoet gaat.
    Lieve mensen , hou van je zelf, en maak er een aangename week van .Met fitte groeten, Leoni

    10-05-2010 om 11:10 geschreven door Ghipa

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    26-04-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vitamine D .Heel belangrijk voor het lichaam
    Onlangs hebben wij een nieuwe Omega 3 met extra vit. E en vit. D3 ontvangen.
    Dit is gewoonweg iets prachtig. !!!
    Goed om allegieën te bestrijden , zeer goed om de cellen van de hersenen te voeden zodat ze in hele goede staat blijven. En dat allemaal wordt door de lichaamscellen opgenomen in een grote snelheid.
    Het NTC. Heel belangrijk voor de opname omdat veel mensen geen vitamines of mineralen meer kunnen opnemen door te slechte darmfuctie. Wij voelen ons iedere dag fit en gezond.  Net sprak ik nog met een arts en hij zei dat heel veel mensen een tekort aan vitamine D hebben. Het houd ons immuniteitsystheem heel sterk. En mijn gewicht gaat ook goed omlaag. Nu zijn er al 7 kilo af.
    Ik ben heel blij en gelukkig. Een sterk en gezond lichaam is het belangrijkste wat er is.
    Vorige week waren er veel telefoontjes van mensen die keelinfecties hadden. Te veel slijmen, in de keel en in de longen. Zou het vulkaanas er dan toch voor iets tussen zitten.?, Het is wel opmerkelijk dat het er zoveel zijn.Laat ons maar hopen de vulkaan weer terug tot rust komt .De zon schijnt en het is een prachige dag, dus geniet er van. Met vele fitte groeten, Leoni

    26-04-2010 om 13:17 geschreven door Ghipa

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (2)
    20-04-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Maak je imuniteitsysteem sterk tegen bacterien en virussen
    Wij zijn al weer volop in de lente, wij hadden een paar dagen geen luchtverkeer. Wat kan de natuur toch sterk zijn en de mens zwak. Dan komen wij allemaal weer met ons twee voeten op de grond en weten weer dat wij niet op kunnen tegen de natuur en dat is goed.
    Ik voel mij al een tijdje super goed. en de kilo's gaan goed naar beneden nu. en dat alleen omdat ik mij echt bewust was van het feit dat mijn inmuniteitsysteem sterker moet zijn. Want er zijn weer nieuwe bacteriën en virussen op gedoken. Toen wij veertien dagen geleden een lang weekend een opleiding volgde in zuid Duitsland zag ik in de keuken van het bedrijf een zeer sterk antioxydant staan. en toen dacht ik :" Dat ga ik dadelijk drie maal per dag nemen. " Ik ga mijn imuniteit versterken, want dat is het enige wat wij kunnen doen aan preventie.
    En nu, na bijna 14  dagen voel ik mij super goed, en slank ik verder af.
    Heel veel mensen die mij niet meer gezien hadden, vroegen wat ik gedaan had. Wel voor mij mag iedereen dit heel sterk beschermingspreparaat in nemen. en dan worden wij allemaal jong- oud.
    De" celbeschemer "noemt PM het . En dat is het ook. Onze cellen goed voeden. En dat doen heel veel mensen niet meer. Op 5 mei is er een voordracht in Gent . Jullie mogen altijd komen luisteren.
    Stuur maar een mailtje , en dan weten wij ook waar wij moeten zijn.
    Geniet nog van het prachtige weer,Met fitte, slankere groetjes. Leoni

    20-04-2010 om 16:59 geschreven door Ghipa

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (3 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    07-04-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Polariteitgeneeskunde en allergie
    Wij hopen dat iedereen die komt lezen een prachtig paasweekend had.
    Wij hebben nogmaals ondervonden hoe belangrijk voeding is in ons dagelijks leven.
    En zeker als je uit eten gaat. Met Pasen hebben wij met de ganse familie het overlijden van onze moeder herdacht. Ze is achtentwintig jaar geleden overleden op Pasen.
    Voor ons heeft Pasen een dubbele betekenis. Nieuw leven en dood.
    Wij zijn dan ook mee gaan eten in een restaurant , en het was lekker. Maar, het dessert was er voor ons eigelijk te veel aan. Maar we hebben het toch maar genomen. En wat was dat een vergissing. !!
    Mijn man en ik zijn een paar uur later ziek geworden, en hebben voor de rest van de avond op de W C door gebracht. Alles wat wij daar aten heeft ons lichaam verlaten, of van boven , of van onder. En dan denk ik. "Wat een geluk dat ons lichaam zo reageerde." Want wij zijn dat niet meer gewoon, en onze organen reageren dadelijk. Dat is prachtig , maar niet fijn. En daarom wil ik toch even waarschuwen, dat teveel zoet echt niet goed is voor niemand. Allerlei ziekten en allergiëen zijn heel dikwijls het gevolg van teveel aan zoetigheden. Onze organen worden constant belast met al het zoet dat wij dagelijks binnen krijgen. Denk aan jou organen als je weer eens lust hebt op chocolade of een toetje bij de bakker . Het is allemaal zo verleidelijk , maar zo slecht voor ons lichaam.
    En de jeugd heeft nu al zo veel last van allergiëen. Hoe gaan die zich voelen binnen tien jaar??? Dan zijn het medicatie machines die alleen overleven op pillen. En dat alleen omdat ze in hun jeugd vergiftigd zijn door het zogezegde " lekker".
    Haal het zoet en scherpe kruiden weg , en alles zal veel beter functioneren. Wij hebben onze FitLine en dat zijn de beste mineralen en vitamines die er zijn. Wij blijven gezond, jullie ook ?
    Nog een hele fijne, zonnige week. Met lieve , fitte groeten, Leoni

    07-04-2010 om 09:48 geschreven door Ghipa

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    15-03-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wat is gezonde voeding voor het lichaam
    Nu de lente weer langzaam ons land binnen komt zijn er al heel wat mensen blij.
    Het is dan nu ook weer op passen met onze voeding.
    Vorige keer heb ik mijn briefje moeten afbreken door de bel, en ik wilde het toch nog even hebben over fast food en de smaakversterkers.  Teveel lekkere recepten worden met uitheemse kruiden gemaakt . Telkens hoor ik ( op de radio) of lees ik dat er look of paprika, curry bij moet. En dat zijn zeker smaakmakers die wij in de lente helemaal moeten weg laten. Wij kunnen gerust iets lekkers maken zonder deze dingen. Het is een gewoonte. En heel veel mensen zijn zo ziek en gebruiken dit nu . Het beste zou toch zijn om onze organen nu rust te geven. Zo weinig mogelijk eten, en dan liefst vast voedsel. De lente staat ook gelijk aan vasten . Heel wat godsdiensten , maar ook culturen doen dat. Niet alleen uit religieuze overwegingen, maar een beetje minder eten, en de juiste dingen eten zou al heel veel mensen bij de dokter weg houden.
    Dus lieve mensen, niet te veel zoet, ook chocolade tegen Pasen, niet teveel look, curry , paprika en zeker geen pepers. Probeer het eens . Je organen zullen je dankbaar zijn. Nog een hele aangename week, Met fitte , lieve groeten, Leoni

    15-03-2010 om 13:42 geschreven door Ghipa

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (3 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    05-03-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoe gezond is fruit
    Er is weer een wetenschappelijke studie verschenen over fruit.
    Daarin is er duidelijk aan gegeven dat teveel fruit natuurlijk te veel suikers bevat.
    Vooral druiven. Maar wij zien ook dat er heel wat mensen te kampen hebben met zuren en dan zijn citrusvruchten zeker af te raden. Alhoewel ik deze week ook in een krant las dat pompelmoezen zo gezond zijn. Dat is echt wel verwarrend voor de mensen. Want deze vruchten kunnen dan wel goede vitamines bevatten, maar ze hebben ook teveel zuren. en dat is dan heel slecht voor het grote deel van de bevolking hier in België . En zeker in de winter. Dan ook nog al de kook programma's op TV . Daarin worden nog altijd smaakversterkers gebruikt. Vooral de kruiden van Piet zitten er vol van . Ik denk toch dat wij dat eens even aan die man moeten duidelijk maken.

    05-03-2010 om 15:17 geschreven door Ghipa

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (3 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    16-02-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zin en onzin van vitamines en mineralen
    Net heb ik een artikel gelezen in de krant dat wereldsterren zoals Madona enz. zich laten injecteren met vitamines en mineralen ( rechtstreeks in het bloed). Wel dat is heel goed ,maar ze vergeten dat het lichaam constant aan het verbranden is, en dus de vitamines en mineralen ook weer snel weg zijn.  Dus zouden zij dat dagelijks moeten doen. En dat kost zo te lezen 250 €. Dan is dat wel duur .Heel veel mensen vergeten dat ons lichaamscellen constant aan het afbreken zijn. Dus hebben wij toch wel dagelijks onze vitaminen en mineralen nodig , anders zouden wij sterven. Wij eten toch ook alle dagen om ons lichaam van al de vitaminen en mineralen te voorzien. Maar het spijtige  is dat het niet meer allemaal in onze voeding zit. En veel mensen nemen dan wel een extra vitamine of een mineraal, maar ze vergeten ook dat het lichaam dat moet opnemen via de darmen ( het grote deel) .Mensen met slechte darmfucties kunnen niets meer opnemen . De meeste mensen denken dat ze goed zijn als ze een paar pillen slikken, maar ze vergeten dat het dikwijls niet opgenomen wordt door het lichaam. Dus mensen als je iets kiest om bij het nemen , neem dat goede suplementen die wel tot in de lichaamscellen geraken en dat kost zeker geen 250 €. Laat je niet vangen. Normaal zouden ze de firma's moeten verplichten om dat erop te zetten. Nog een hele fijne , witte week. Wees voorzichtig op de baan . Lieve groetjes
    Leoni

    16-02-2010 om 14:38 geschreven door Ghipa

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    05-02-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Omega vetzuren en lezing hierover.
    Gisteravond naar een lezing geweest van een arts over vetzuren. En het was zeker interessant.
    Nu weten wij weer wat meer over de werkingen van omega's die er moeten zijn voor een perfect evenwicht en om celmembranen te voeden. In de scheikunde worden deze vetzuren omega's genoemd.Wat zeker belangrijk is zijn de vetzuren met de meeste dubbele bindingen. En dat is omega 3 .
    Maar omega 6 heeft een mens ook nodig en zal ons eigen lichaam aanmaken. En er zijn er nog meer.Er verschijnt alle dagen we een artikel over een nieuw aminozuur of een vetzuur.
    Maar toen ik op het einde van de avond vroeg aan de arts of het zeker zo belangrijk is wat onze cellen kunnen opnemen?? En toen heeft hij volmondig " Ja " gezegd.
    Wij kunnen nog zoveel in nemen als wij willen,maar de werkstoffen moeten wel in onze cellen geraken. en dat is bij de meeste mensen een groot probleem. De darmen zijn bij de meeste mensen zo slecht , dat ze geen werkstoffen meer af geven. En dan??? was de vraag. "Eerst de darmen opnieuw herstellen. "
    Deze arts onderstreepte nogmaals het belang van voedingsuplementen. Omdat het niet meer in onze voeding zit.
    Maar ook dat deze werkstoffen maar slecht in onze cellen geraken.
    Wel ik was zo blij met mijn FitLine toen ik daar buiten ging , omdat dit wel het enige product is dat al zijn werkstoffen binnen de 10 minuten naar onze cellen brengt.
    En het zijn heel zuivere producten . Zonder toevoegingen van smaak, verdikking, of eender wel toegevoede stof.
    En ik dacht gisteravond toen ik die arts zag. Och God, die is zeker helemaal uit evenwicht.
    Mensen in de winter aan raden om rauwe groenten te eten is niet verstandig.
    Maar leven en laten leven is de boodschap.
    Dat wou ik toch nog even met jullie delen.
    Maak er een prachtig weekend van. Met lieve, fitte groetjes . Leoni

    05-02-2010 om 12:42 geschreven door Ghipa

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    23-11-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zuren in onze voeding veroorzaken veel ontstekingen.
    Wij waren weer aan het werk in het buitenland , en dan zien wij weer hoe belangrijk voeding is.
    De arts waar wij mee samenwerken in de polariteitsgeneeskunde was er ook . En weer zien wij dat de meeste mensen teveel zuren hebben in hun lichaam. Die veroorzaken zoveel ontstekingen. En vooral hebben heel veel mensen een groot tekort aan mineralen. Mineralen zoals koper, ijzer, zink , calcium, fosfor. Het is heel belangrijk dat die in evenwicht zijn. En het spijtige is dat het niet meer in onze voeding, ( vooral de groenten ) aanwezig is. Het lichaaam eerst reinigen is zeer belangrijk. Want er zijn teveel slechte bacteriën en virussen aanwezig in het lichaam die heel wat ontstekingen veroorzaken. Veel mensen zijn zich echt niet bewust van dit fijt. Een goede voeding zonder piekante stoffen is heel belangrijk. En dat zit nu net veel in sauzen die je kant en klaar kan kopen. In fijte zouden ze dat moeten verbieden . Heel veel kinderen krijgen nu ook weer teveel zuren en suikers binnen omdat het bijna sinterklaas is. Mandarijnen, chocolade, appelsienen, citroenen, worden nu veel volop gekocht. En dat is heel spijtig. Want dan begint de ellende. Dan kunnen veel bacterën weer volop gaan leven in een lichaam. Mensen eten zich ziek , en de meeste grootouders vertroetellen hun kleinkinderen met veel snoep. Zij zijn dan mee verantwoordelijk voor de ziekten die bij hun kleinkinderen ontstaan. Men kan best feesten zonder al die suikers en zuren.
    Lieve mensen allemaal , geniet van de volgende week, hou je gezond en gelukkig. Met lieve groeten. Leoni

    23-11-2009 om 09:30 geschreven door Ghipa

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    06-11-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Omega 3 - Q 10 en vitaminen B als anti-depressieva
    Weer is een jonge sporter uit het leven gestapt.Het is niet meer normaal hoeveel mensen in een depressie geraken. Maar kunnen wij er wel iets aan doen ?? Dat is zeker. Het is toch bewezen dat neurotrasmitters zoals dopamine, serotonine enz. zorgen dat wij ons goed voelen . Als deze stoffen niet meer worden aangemaakt door het lichaam worden wij depressief. Vitaminen B6,B5en B12 zijn heel belangrijke vitaminen om ons goed te voelen, omdat ze deze neurotrasmitters aanmaken. Want als wij ons niet goed voelen hebben wij een tekort aan vitaminen B . Maar dan wel in de juiste verhouding. Want de opname in de lichaamscellen is van het grootste belang. Wij kunnen nog zoveel nemen als we willen, indien de werkstoffen onze cellen niet bereiken heeft het geen enkele zin.
    Q 10 in een zuivere vorm is een zeer goed anti oxydant. Mensen die veel medicatie nemen kunnen dit zeker bij nemen. Maandagavond geven wij een informatieavond over al deze zaken in het buurthuis in Genendijk. Kerkstraat.om 20 uur. Gezondheid is ons hoogste goed. Verzorg je lichaam goed. Eet niet teveel suikers. Drink niet te veel alcohol. En draag zorg voor je hart en bloedvaten.
    Aan iedereen een prettig weekend. Dikke knuffels. Leoni

    06-11-2009 om 15:55 geschreven door Ghipa

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    21-10-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hart en vaatziekten
    Het is opmerkelijk hoeveel jonge mensen er plots sterven aan hartstilstand of infarcten.
    Toen ik de foto van Paul Leyers zag in de krant was mijn eerste gedacht. Die man is zo katabool  en heeft zijn eigen lichaam en hart totaal uitgeput. Door zware loopwedstrijden te lopen heeft hij dat nog meer gedaan. Deze mensen moeten zeker hun mineralen en proteine genoeg aanvullen, en op tijd rust nemen. Hij heeft net hetzelfde gedaan dan Dre Steemans. Zijn eigen lichaam uitgeput . Spijtig, en triest voor de familie. Dus mensen geef je organen goede dingen, en heb respect voor je eigen lichaam. Geef je hart nu  Q 10 en Omega 3 . De beste verstevigers voor het hart en de bloedbanen.
    De FitLine zijn nog altijd het beste, omdat ze heel veel werkstoffen dadelijk in de cellen brengen. Op 27 oktober geven wij dan ook nog eens een informatieavond in Genendijk in het buurthuis. En omdat wij in het weekend in Zwitserland gewerkt hebben zijn wij niet naar de beurs in Genk kunnen gaan van SeniorenNet. Maar volgende keer gaan wij dat zeker doen. Want gezond ouder worden is toch het mooiste wat er is. En let zeker op de voeding. Laat nu look, curry, sambal , sla en al die pikante zaken weg omdat ze echt niet goed zijn in de herfst en in de winter. Nog een prachtige week aan iedereen die komt lezen, Met lieve, fitte groetjes. Leoni

    21-10-2009 om 13:20 geschreven door Ghipa

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    04-09-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Smaakversterkers en bewaarmiddelen
    De zomer is weer bijna voorbij hier in ons kleine landje.
    En wat ben was ik gisteravond blij toen ik naar het nieuws keek en hoorde dat er aan de ouders van kleine kinderen gevraagd word om zoboterhammen van hun kinde weinig mogelijk bereide charcuterie mee te geven tussen debotterhamen van hun kinderen . De toegevoegde middelen zijn voor het lichaam echt niet goed. Natuurlijk is dat weer een hele aanpassing voor de mensen. En wat ik spijtig vind is dat mensen het zo gewoon worden om zonder na te denken alles maar in hun lichaam proppen en ook in dat van hun kinderen.
    En als ik sommige koks op radio of TV zie werken met look, pepers , en schillen van citrusvruchten word ik echt niet goed. Ook zij moeten terug naar een gezonde kookkunst gaan. Want ze beseffen niet dat ze de mensen mee helpen ziek maken.
    Lieve mensen allemaal , probeer eens aan de gezondheid van Uw kinderen, en kleinkinderen te denken. Heb respect voor jezelf en geef het goede voorbeeld.
    Als wij aan de mensen vragen om bepaalde dingen minder te gebruiken, beginnen de meesten al te stijgeren. Dat zeggen wij niet zomaar, en de meesten beseffen niet dat het voor hun eigen goed is.
    Doe alles met mate, en het leven lacht je toe. Geniet er van , want een gezond lichaam is het belangrijkste wat er bestaat op aarde. Maak er allemaal nog een mooie nazomer van. Hou je gezond. Met lieve, fitte groetjes . Leoni

    04-09-2009 om 10:39 geschreven door Ghipa

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    23-08-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Turf thee drinken op een warme dag
    Ja, het is een prachtige zomer nu hier in België . Wij hoeven zeker nergens anders naar toe te gaan.
    Op ons terras met een heerlijke koele turf thee voelen wij ons echt op vakantie.
    De mooie natuur , rustig wonen, en de zon. !!!!!! En natuurlijk een gezonde levenstijl zijn heel belangrijk om te genieten van dit weertje samen met mijn lieve partner. Soms denk ik wel eens dat wij toch geluk hebben dat wij elkaar al bijna 10 jaar geleden zijn tegen gekomen. Als wij rondom ons kijken en dikwijls zien hoe andere koppels tegen elkaar snauwen of roepen, prijs ik mij heel gelukkig. Ik hoop dat er nog koppels zijn zoals wij. En nu ga ik terug ons terras op om mijn kopje turf thee uit te drinken en nog genieten van dit prachtige weer. Met hele lieve groetjes. leoni

    23-08-2009 om 13:25 geschreven door Ghipa

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (2)
    23-04-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Evenwicht met de seizoenen !!!!
    De zon is weer in België , en dat doet heel wat mensen goed. Zeker degene die aan de katabole kant van de polariteit staan. Wij gaan nu stillaan over van de lente ( extreem uitzettend en dus niet goed voor kabole mensen) naar de zomer. En dat is een anabool of vast , warm seizoen. Dus gaan er ook heel wat klachten verminderen. De vermoeidheid zal zeker afnemen van katobole mensen want met de zon voelen al deze mensen zich goed.
    Vandaag is mijn kleinzoon bij mij omdat hij gisteravond wat koorts maakte , en dan kan hij niet naar de kinderopvang. En omdat ik vandaag thuis werk heb ik hem vanmorgen met open armen ontvangen. Nu slaapt hij en heb ik even tijd. Hij is nu 16 maanden en dan heb ik mijn handen vol.
    Dat zullen vele grootouders wel erkennen. Maar het is toch fantastisch om ze bij te houden af en toe.
    Met pasen dacht ik zo. ik koop zeker geen chocolade voor hem. En dus kocht ik maar een kleine kruiwagen met alles voor in het zand te spelen. Zelf had ik nog een gekookt ei gekeurd en een gezicht op getekend. Daar nog een eiermus op en mijn kleinkind was heel blij!!!!!!!
    Ik hoop dat ik dat volgend jaar ook nog kan doen. Want chocolade en suiker zal hij hier niet krijgen. Ook zijn mama en mijn zoon geven hem geen zoetigheden en daar ben ik heel blij om. En nu maar hopen dat ook zij dat niet gaan geven in de toekomst. Maar we zijn op goede weg . Spijtig dat de voedselindustrie nog veel verborgen suikers in hun producten doet. Ook dat moet veranderen. Teveel kindervoeding bevat verborgen suikers , en wij kopen dat maar.
    Ik hoop maar dat meer en meer mensen zich daar van bewust gaan worden.
    Ik wens iedereen die komt lezen een heel zonnig weekend toe. Met vele lieve groetjes. Leoni

    23-04-2009 om 11:52 geschreven door Ghipa

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    03-03-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geef je lichaam niet meer dan het kan verwerken !!!!
    Nog even tussen twee afspraken door. Wij gaan nu naar de lente en heel veel mensen hebben lente moeheid.:) Dat is ook niet verwonderlijk. De lente is in de polariteit een heel extreem uitzettende tijd.
    Alles gaat weer open. In de natuur zie je dagelijks veranderingen. En dat is prachtig. Dit is eigenlijk een tijd om ons lichaam weer op peil te brengen door onze organen de kans te geven alles uit het lichaam te verwijderen. Daarom is het ook vasten tijd ( zoals in de katholieke kerk) . Het zou goed zijn als iedereen dat zou doen. De afvalstoffen zoveel mogelijk uit het lichaam te verwijderen. En dat door onze natuurlijke organen die daar perfect voor in staat zijn bij vele mensen. Mensen die zich nu nog vol steken met allerlei zoet en alcohol misbruiken hun eigen lichaam. Zuiveren is nu de boodschap. Wij zijn er al heel goed in geslaag de afvalstoffen uit ons lichaam te halen. Al het wintervet verdwijnt als sneeuw in de zon. EN dat is heel aangenaam. Mijn kleren zitten allemaal al losser. In ik ga door tot ik 10 kilo minder weeg. Er zijn er toch al heel wat minder. En ik voel me jeugdig en goed in mijn vel. Ook mijn man voelt zich goed. Hij is ook al 6 kilo verloren. En wat nog het beste is. Het zijn de plaatselijke vetten die weg smelten. Idereen zou nu beter wat minder en soberder moeten eten. Je kan je lichaam op deze manier het grootste plezier doen. Met wat restorate ( mineralen die heel snel werken) erbij en het gaat fantastisch. !!! Probeer het eens als je van je lichaam houd en gezond wil oud worden , zonder een arts erbij en zonder medicatie. !!! Het zou iedereen gelukkiger maken.Geef je kinderen of kleinkinderen ook geen snoep of fruitsap en frisdrank. Doe ook hun lichaam een plezier. !!! Nog een fijne , slanke week aan iedereen. Lieve groetjes . Leoni

    03-03-2009 om 12:02 geschreven door Ghipa

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    04-03-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Laat de zon in je leven schijnen

    Tien jaar geleden werd ik ernstig ziek. Mijn huisarts zei me dat ik mijn voeding moest aanpassen op basis van de polariteit. Vermits ik een borstabces had vond ik toch dat ik beter naar een professor kon gaan in een UZ ziekenhuis . Ik koos voor het VUB in Brussel. Daar hebben ze me geopereerd en weer naar huis gestuurd met een hoop antibiotica. Alle dagen kwam een verpleegster mijn wonde verzorgen. Telken kwam de abces en moest ik weer terug voor een operatie. Na de vierde keer zei de professor dat het beter was om mijn borst te amputeren .Uit grote angst ging ik naar Gasthuisberg in Leuven. . Daar werd ik door een professor weer geopereerd. Maar zij zei na de eerste operatie al dat er de volgende keer een amputatie zou volgen. Drie jaar later en acht operaties verder , met een lichaam vol antibiotica zat ik nog steeds met hetzelfde probleem. Pijnlijk, moe en bijna 100 kilo zwaar.Ik stond letterlijk met mijn rug tegen de muur. Maar ik had nog een laatste kans voor een borstamputatie. Het polariteitsdieet. Ik begon eraan en deed dit voor 100 % . En de borstabcessen verdwenen en zijn nooit meer terug gekomen.Sindsdien heb ik nog altijd twee volledige borsten waar ik fier op ben.  Ik heb ondertussen cusussen gevolgd in de polariteit en ben sinds vorig jaar terug aan het werk. En dit op zelfstandige basis.Als 56 jarige nog beginnen is de beste beslissing die ik kon nemen want iedere dag is een prachtige dag . Ik doe mijn werk met heel veel plezier , want zo kan ik andere mensen ook helpen. Gezond blijven zonder medicatie !!!! dat is wat wij allemaal zouden kunnen . Al het geld dat ik nu uitspaar omdat ik geen dokters en apotheek kosten heb kan nu naar een mooie vakantie gaan. Iedere dag sta ik blij gezind weer op. Ik heb een prachtige relatie en voel me heel goed in mijn vel. Ik laat de zon alle dagen in mijn hart schijnen en kijk met heel veel respect naar het leven. Wij hebben allemaal maar één lichaam. En daar kunnen we best maar heel goed voor zorgen. Met heel veel lieve, fitte groetjes. Leonie

    04-03-2008 om 23:26 geschreven door Ghipa

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (1)


    Archief per week
  • 02/03-08/03 2015
  • 13/05-19/05 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 03/12-09/12 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 14/11-20/11 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 20/12-26/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 23/11-29/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 31/08-06/09 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 02/03-08/03 2009

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!