Foto
Foto
Foto
Inhoud blog
  • Islamitische parasieten
  • Marcel Van Landeghem heeft deze post opnieuw geplaatst
  • Dit is de toekomst van Europa
  • Niet vergeten!
  • een enorme NAVO basis.
  • Ik verdedig mijn huis met mijn leven.
  • ferdinand meeus
  • aantal orkanen
  • percentage uitkeringsontvangers statushouders
  • dan weten we dat ook weer
    "Je beledigt islam al als je geen moslim wordt"
    Hans Jansen
    Foto
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    gedichten_van_bo
    blog.seniorennet.be/gedicht
    Foto
    Foto
    Leven is strijd, wat u niet verdedigt raakt u kwijt. 
    Foto
    Foto
    Mijn favorieten
  • E.J.Bron
  • Cimategate
  • Likud
  • Brabosh
  • Xandernieuws
  • Fenixx
  • Israel en het middenoostem. IMO blog
  • The Post Online
    Andermans geld wensen wordt tegenwoordig 'behoefte' genoemd, de wens om je eigen geld te houden wordt 'egoïstisch' genoemd en het heet 'compassie' wanneer politici de overdracht regelen.

    Joe Sobran
    Foto
    Volgens een richtlijn van de burgemeester mogen wij over dergelijke zaken niets zeggen.

    de Amsterdamse politie over aggressie & intimidatie door Moslim-jongeren
    Foto
    Foto
    “Je kunt niet seculier en moslim tegelijk zijn. De anderhalf miljard moslims in de wereld wachten op de opstand van het Turkse volk. We zullen in opstand komen. Met goedkeuring van Allah zal de rebellie beginnen.”

    Recep Erdogan, nu president van Turkije
    Foto

    Europa capituleert op

    elk terrein dat

    te maken heeft

    met de islam,

    in een geest van

    zelfvernedering,

    politieke correctheid

    en multiculturalisme''.

    "In plaats van dat

    de Europeanen

    deze dreiging weerstaan,

    hebben ze

    de strijd opgegeven.

     

    Bernard Lewis

    Foto

    Genade voor de

    schuldigen  is wreedheid

     voor de onschuldigen

    Adam Smith

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Koningin Margrethe van Denemarken (Nieuwjaarstoespraak 1 januari 2005)
    Foto
    "We worden tegenwoordig uitgedaagd door de islam zowel op mondiaal als op lokaal niveau. Deze uitdaging moeten we serieus nemen. We hebben dit probleem ongeveer twee jaar lang onaangeroerd gelaten omdat we tolerant en lui zijn. We moeten oppositie bieden aan de islam en we zullen moeten accepteren dat we zo nu en dan een wat minder prettig label opgeplakt zullen krijgen, omdat er bepaalde dingen zijn waarvoor we geen tolerantie moeten hebben. En áls we tolerant zijn, moeten we weten of het uit gemakszucht of overtuiging is".
    Foto
    Blog als favoriet !
    De Islam in Nederland

    Untitled

    Stop de Islamisering van Nederland
    14-12-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.België betaalt hoge prijs voor creëren paradijs voor criminele immigranten
    Klik op de afbeelding om de link te volgen
    België betaalt hoge prijs voor creëren paradijs voor criminele immigranten


      
    Nordine Amrani (foto), drugsdealer en zedendelinquent, had volgens de Belgische wetgeving al láng in een Marokkaanse gevangenis moeten zitten. Desondanks liet de politie hem jaren ongehinderd zijn gang gaan. (Foto: vermoedelijk het lichaam van Amrani, die of per ongeluk, of door zelfmoord om het   leven kwam).
     
    De 32 jarige Marokkaanse immigrant Nordine Amrani, die gisteren bij de kerstmarkt in Luik een bloedbad aanrichtte (huidige stand: 5 doden en 125 gewonden), werd hier feitelijk toe in staat gesteld door de Belgische politiek, die de afgelopen jaren een waar paradijs voor criminele immigranten heeft geschapen. Volgens de Financial Times worden moslim immigranten in België alleen in zeer ernstige gevallen gerechtelijk vervolgd en gaan ze bij straffen die lager uitvallen dan één jaar deels of geheel vrijuit. Ondertussen is de aantrekkingskracht van België zó groot geworden dat onze zuiderburen de toestroom al lang niet meer aankunnen, waardoor inmiddels zo'n 5000 immigranten op straat moeten slapen.
    Meer lezen op:
    xandernieuws


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Egypte ontbiedt Nederlandse ambassadeur vanwege Wilders

    Egypte ontbiedt Nederlandse ambassadeur vanwege Wilders

    woensdag 14 december 2011 16:30

    Egypte heeft de Nederlandse ambassadeur ter verantwoording geroepen vanwege mogelijke anti-islamitische uitspraken van PVV-leider Geert Wilders.

    Egypte maakt zich druk over het boek van Wilders Egypte maakt zich druk over het boek van Wilders

    Boek tegen islam
    Egypte zegt volgens de diplomaten niet voorbij te kunnen gaan aan het onacceptabele gedrag van Wilders. Ambassadrice Susan Blankhart zou vooral zijn aangesproken op de plannen van Wilders om een boek uit te brengen over de gevaren van de islam en de wereldwijde strijd tegen de islamisering.



    Meer lezen op:
    elsevier.nl

    13-12-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Engeland: schoppers van “blanke hoer” vrij

    Engeland: schoppers van “blanke hoer” vrij

    Door: E.J. Bron
     
    Zoals hier enkele dagen geleden werd bericht, hadden vier Somalische vrouwen een interculturele dialoog met een Engelse in Leicester gevoerd. De communicatie begon met “Blanke hoer” en werd voortgezet met “Vermoord de blanke hoer!”. Daarna kwamen ze per ongeluk met hun handen en voeten tegen de zich plotseling op de grond bevindende 22-jarige sociaal werkster Rhea Page aan. Dit voorval werd daadwerkelijk volledig cultuurgevoelig voor de rechtbank gebracht, zoals Sezession meldt.
     
    Allah zij dank erkende rechter Brown de alcoholinvloed van de vier cultuurverrijksters als verontschuldiging, want zuipen zijn moslims gezien hun religie per slot van rekening niet gewend. Bovendien zou de vriend van Rhea toch daadwerkelijk geprobeerd hebben om haar te hulp te snellen, waardoor de arme moslima´s zich nu als “slachtoffers van overmatig geweld” konden zien (geen grap!). En dus lopen de vier ware gelovigen alweer vrij rond:
    Meer lezen op:
    amsterdampost.nl

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Onderzoeker Pierre Piccinin: Arabische lente is een mythe

    Onderzoeker Pierre Piccinin: Arabische lente is een mythe

    10-12-2011 09:10 | Mark Wallet

    Pierre Piccinin met enkele Libische opstandelingen, eind oktober.
    Pierre Piccinin met enkele Libische opstandelingen, eind oktober.
     

    De Arabische lente is een mythe, zegt de Brusselse onderzoeker Pierre Piccinin. Hij bezocht de revolutielanden het afgelopen jaar verschillende keren en zag geen democratisering, maar islamisering. De grote kracht daar­achter lijkt het golfstaatje Qatar.

    Piccinin is er de man niet naar om enkel vanachter zijn bureau onderzoek te doen naar de verwikkelingen in de Arabische wereld. Het afgelopen jaar was hij verschillende malen in Tunesië, Libië, Egypte en Syrië, om met eigen ogen te zien wat er gebeurde. Erg optimistisch is hij van zijn reizen niet geworden. „Islamistische groeperingen nemen in rap tempo de macht over”, zegt hij. „In Egypte kon ik in verschillende restaurants al geen wijn meer krijgen, terwijl dat een halfjaar geleden nog geen probleem was.”
    Meer lezen op:
    redag.nl


    12-12-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De waarheid over het vluchtelingenprobleem”
    De waarheid over het vluchtelingenprobleem”


    Israël´s plaatsvervangende Minister van Buitenlandse Zaken Danny Ajalon heeft de Verenigde Naties bekritiseerd, dat zij niet voor alle vluchtelingen wereldwijd dezelfde maatstaf hanteert. Op een persconferentie in het VN-hoofdkwartier in Genève stelde hij donderdag bovendien zijn nieuwe video “De waarheid over de vluchtelingen” voor, waarin hij het Palestijnse vluchtelingenprobleem uitlegt.
    Meer lezen op:
    e.j.bron


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Top justitie ruziede over vervolging Wilders'

    'Top justitie ruziede over vervolging Wilders'

    Redactie − 10/12/11, 13:48
    © anp

    De vervolging van PVV-leider Geert Wilders zorgde voor onenigheid binnen justitie. Dat blijkt uit het tweede deel van de HUMAN-documentaire Het Proces Wilders, dat maandag wordt uitgezonden.

    Voormalig OM-topman Harm Brouwer wilde niet vervolgen, in tegenstelling tot toenmalig minister van justitie Hirsch Ballin. Twee hooggeplaatste openbaar aanklagers wilden wel vervolgen, maar werden teruggefloten, zo stelt de omroep.
    Meer lezen op:
    volkskrant.nl

    11-12-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Toont pedo-imam ware gezicht islam?

    Toont pedo-imam ware gezicht islam?

    Geplaatst door Sven op 10 december, 2011 - 17:45
    Khadija Arib

    PvdA'er Khadija Arib heeft weinig inzicht in de principiële kanten van haar kruistocht tegen pedo-imam Mohammed al-Maghraoui.

    Als het aan PvdA'er Khadija Arib ligt, wordt imam Mohammed Al-Maghraoui een visum geweigerd omdat hij met een beroep op de islam seks met 9-jarigen zou goedkeuren. De imam is door de Haagse As Soennah-moskee uitgenodigd om te spreken bij de heropening van de moskee, en Arib vreest dat hij zijn pedoseksuelaliteit verheerlijkende boodschap ook daar zal uitdragen. Pikant detail is dat de PvdA hier de door de partij zo verafschuwde PVV aan haar zijde vindt.
     Meer lezen op:
    dagelijksestandaard


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hamas sluit zich officieel aan bij Moslim Broederschap in strijd tegen Israël
    Klik op de afbeelding om de link te volgen
    Hamas sluit zich officieel aan bij Moslim Broederschap in strijd tegen Israël


    Afgelopen donderdag werd een belangrijke Palestijnse terroristencommandant het slachtoffer van een Israëlische luchtaanval.
    De Palestijnse terreurbeweging Hamas heeft zich officieel aangesloten bij de wereldwijde Moslim Broederschap, de islamistische organisatie waar Hamas oorspronkelijk door werd opgericht. Ondertussen zijn er de afgelopen 24 uur 17 raketten vanaf de door Hamas gecontroleerde Gazastrook op Israël afgevuurd. De rakettenregen is een reactie op het elimineren van Isamil Batash, een belangrijke Palestijnse terrorist, afgelopen donderdag door het Israëlische leger. Batash was commandant van het 'Leger van Gelovigen', een onderdeel van Hamas dat voorbereidingen trof om vanuit de Sinaï nieuwe terreuraanslagen op Israël te gaan plegen.
    Meer lezen op:
    xandernieuws

    10-12-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Onbegrijpelijk dat deze haatzaaiende knokploeg niet werd opgepakt
    Onbegrijpelijk dat deze haatzaaiende knokploeg niet werd opgepakt



    Op dit door de ‘helden’ vervaardigde filmpje worden moslims bedreigd en uitgescholden door leden van een knokploeg. Om in het jargon van de antiracisten te spreken: het gaat om islamofobie van het ergste soort. Daarnaast is er op grote schaal sprake van homohaat en antisemitisme. Drie vormen van haatzaaierij in één film. Rond minuut 15’23” roept een van de knokploegleden: “Ik breek je nek!” Werk aan de winkel dus voor politie en justitie, voor de (in de afgelopen 48 uur nog erg stille) bestrijders van racisme en discriminatie, en vooral voor de veiligheidsdiensten
    Meer lezen op:
    hoei boei.com

    09-12-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geen celstraf na laffe aanval: "Niet gewend om te drinken omdat we moslims zijn"

    Geen celstraf na laffe aanval: "Niet gewend om te drinken omdat we moslims zijn"

    Vier moslimvrouwen die een voorbijgangster in het centrum van de Engelse stad Leicester brutaal aanvielen en op het hoofd trapten, moeten niet naar de cel. Hoewel op dit soort misdrijven een celstraf tot vijf jaar staat, gaf de rechter het drietal voorwaardelijke straffen. Hij had oren naar het argument van de verdediging dat de Somalische moslimvrouwen stomdronken waren omdat ze door hun godsdienst niet gewend zijn van te drinken en de misdaden enkel pleegden in een stomdronken bui.
    Meer lezen op:
    hln.be


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De mythe van de “vreedzame, gematigde” moslims
     De mythe van de “vreedzame, gematigde” moslims



    De in Mumbai levende Indische schrijver Sujit Das publiceert o.a. op internetsites zoals Faithfreedom, Islamwatch en Islammonitor. Hij heeft ook een boek geschreven over de profeet Mohammed: “Unmasking Muhammad” – the malignant narcissist and his grand delusion Allah. In dit artikel belicht hij de mythe van de “vreedzame en gematigde” moslims.

    “Net zoals de Romeinse god Janus heeft de islam twee gezichten” (Abul Kasem)

    “De militante moslim is hij, die de ongelovigen de kop afsnijdt, terwijl de gematigde moslim de voeten van het slachtoffer vasthoudt” (Dr. M. Sabieski)

    In een land, waarin de moslims in de minderheid zijn, eisen ze steeds meer privileges en rechten voor minderheden van het gastland. Als hun aantal door geboorte of immigratie toeneemt, willen ze de sharia invoeren. Als ze een meerderheid worden, beginnen ze dood en vernietiging over hun gastland te brengen en starten ze met etnische zuiveringen. Dat is de ergste soort van onoprechtheid en huichelarij.
    Meer lezen op:
    pim-fortuyn.nl



    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.‘Ik raakte eraan gewend dat ze me een vuile Jodin noemen’

    Belgische Oceane Sluijzer spreekt: ‘Ik raakte eraan gewend dat ze me een vuile Jodin noemen’


    Het beruchte Atheneum van de Pagodes in Laken (Brussel), haard van woekerend antisemitisme van vreemde origine. De overheid en de media zwijgen en laten betijen

    Op 22 november berichtte ik hier over hoe het Belgisch-Joodse meisje Oceane Sluijzer, dertien jaar oud, op vrijdagnamiddag 18 november ’11 werd afgetuigd door vijf oudere meisjes van Marokkaanse origine toen zij het sportcentrum in Neder-Over-Heembeek verliet. De vijf moslimmeisjes gaven Oceane wat rake klappen, sleurden haar met de haren op de grond en gaven een kniestoot in haar gezicht. Aanvankelijk weigerde de reguliere media hierover te berichten. Maar niét in Israël waar iedereen blijkbaar meer geschokt is door het voorval in Brussel dan de Belgen zèlf. Begrijpe wie begrijpe kan! Hieronder een interview met een reporter van Ynet News hoe het Oceane Sluijzer sindsdien is vergaan en dat klinkt niet zo best.
    Meer lezen op:
    brabosh.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.AEI rapport: Reële kans dat Iran niet gestopt wordt door sancties

    AEI rapport: Reële kans dat Iran niet gestopt wordt door sancties

    By Missing Peace

    Ayatolla Khamenei tijdens bijeenkomst met IRGC veteranen

    De Israëlische nieuwssite Ynet publiceerde deze week een artikel over een nieuw rapport betreffende het Iraanse nucleaire programma. 

    Dat rapport werd uitgebracht door AEI ( American Enterprise Institute for Public Policy Research).

     Volgens AEI zou Iran nog voor 2013 een atoom wapen kunnen hebben. Verder stelt het rapport  dat de huidige Westerse pogingen om het Iraanse nucleaire programma te stoppen hoogst waarschijnlijk zullen mislukken.
    Meer lezen op:
    missingpeace.eu


    08-12-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Belgische gedachtepolitie op dreef

    De Belgische gedachtepolitie die met belastinggeld de ideologie van het multiculturalisme veilig moet stellen, het Centrum voor Gelijkheid van Kansen en voor Racismebestrijding (CGKR), heeft een dossier geopend naar aanleiding van uitspraken van Vlaams Belang-boegbeeld Filip Dewinter. Het CGKR is te vinden via diversiteit.be (uiteraard ook via diversite.be voor de Franstaligen) – de URL’s zijn veelzeggend – en kan worden beschouwd als de Belgische versie van de Nederlandse Commissie Gelijke Behandeling (CGB). Er zijn kleine verschillen, die overigens cultuurgebonden zijn, zoals het feit dat de CGB zakelijker en transparanter is dan het CGKR.

    Ik heb de CGB bestudeerd toen ik voor de Partij voor de Vrijheid werkte, en het volgende stramien keert telkens opnieuw terug:

    1. Een bedrijf/school/instelling stelt redelijke (functie)eisen, eisen m.b.t. veiligheid of eisen m.b.t. omgangsvormen/fatsoen.
    2. Een moslim weigert zich naar die eisen te schikken en stapt naar de CGB.
    3. De CGB geeft bijna altijd de moslim gelijk en maant het bedrijf/de school/de instelling in kwestie aan om te zoeken naar alternatieven/aanpassingen.
      Meer lezen op:
      huisvanafgevaardigden.nl

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wie moskeeën zaait, zal terreur oogsten

    Wie moskeeën zaait, zal terreur oogsten

    De rol van de moskeeën bij de terreur en de islamisering van Europa aan de hand van het voorbeeld Italië.

    Net zoals in de overige westerse landen schieten ook in Italië de moskeeën als paddenstoelen uit de grond. Om de vier dagen is er in Italië een nieuwe moskee. Bij de bouw worden de moslims daarbij gesteund door de politiek, de Italiaanse justitie, door links en door delen van de katholieke kerk. Zogenaamd zou het bij moskeeën gaan om “Godshuizen”, zoals andere religies die ook bezitten. Maar dit is de volgende vergissing van de westerse islamappeasers. In de landen van de “ongelovigen”, het zogenaamde Dar al-Harb (“Huis van de Oorlog”) zijn moskeeën de militant-klerikale voorposten van hun imperiale islamisering.
    Meer lezen op:
    ej bron


    07-12-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Egyptische krant gebruikt dubieus verslag NOS over kerk Kopten

    Egyptische krant gebruikt dubieus verslag NOS over kerk Kopten

    07-12-2011 11:03 | gewijzigd 07-12-2011 13:34 | Jacob Hoekman | reacties (8)
     

    CAÏRO – Ingrediënten: een kerkbrand in Egypte en een verslag bij de NOS. De uitkomst: koptische christenen die nog verder in het nauw komen. Reconstructie van een kwestie waarin de NOS een weinig verheffende rol speelt.

    Het is 30 september dit jaar als de nieuwbouw van een kerk in het Zuid-Egyptische dorp Marinab, aan de Nijl, in vlammen opgaat. De brand verstoort de verhoudingen tussen de kleine christelijke minderheid in het dorp en de islamitische meerderheid flink.
     Meer lezen op:
    refdag.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een Linkse Joodse Identiteit

    Een Linkse Joodse Identiteit

    Kan dat?
    Ik hoor je nu al vragen. Wat is links? Wat is Joods en wat is identiteit? Maar voor zulke woordspelletjes heb ik nu geen tijd. Joodse Linkse Mensen hebben het maar moeilijk, is mijn stelling van vandaag en wij zouden hen moeten ondersteunen waar we maar kunnen. Wat is namelijk het geval?

    Je wilt een beetje redelijk zijn tegenover de allochtone medemens. Je wilt niet lullig doen als er een Arabische Lente in Egypte, Lybië en Tunesië uitbreekt. "Meer democratie wagen" staat bij jou hoog in het vaandel en als het zo nodig moet wil je best meewerken aan een eigen Palestijnse staat als dat de vrede bevordert. Tot zover nog allemaal redelijk en verdedigbaar.
    Meer lezen op:
    keesjemaduraatje.nl

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Arnon Grunberg is een poedel die teksten schijt

    Arnon Grunberg is een poedel die teksten schijt

    Door: Filantroop

    Nee lieve lezers, ik verzin dit niet, maar Arnon Grunberg komt met de prognose dat Wilders eerst de Marokkanen te grazen neemt en zich vervolgens op Joden en homo's gaat uitleven. En dan krijg je alras de indruk dat het successchrijvertje niet met zijn herseninhoud maar met zijn darmen denkt. Je beoordeelt een politicus op zijn daden, niet op wat een paragnost een politicus in de schoenen schuift. Als je dit leest, krijg je het angstige gevoel dat politici ook van daden beticht kunnen worden die ze nooit gepleegd hebben en ook nooit zullen plegen: Het is naïef om te denken dat extreem-rechts in Nederland zich alleen op de Marokkanen richt. Als dat probleem is opgelost, zijn andere minderheden, zoals homo’s in het Westerpark of Joden, aan de beurt. Een fatsoenlijke samenleving vernedert zijn burgers niet, Wilders doet dat wel en daar wijs ik de mensen op.
    Meer lezen op:
    amsterdampost.nl


    06-12-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De islamitische Renaissance

    De islamitische Renaissance

    Net zoals in Tunesië en Marokko kwamen ook in Egypte de islamisten als winnaars uit de verkiezingen tevoorschijn. Weliswaar was dit pas de eerste van de in totaal drie verkiezingsronden, waarvan het ingewikkelde Egyptische kiessysteem de oorzaak is, maar er moet van worden uitgegaan dat het resultaat bij de volgende twee ronden niet veel anders zal zijn
    Door E.J. Bron

    De grote winnaars
    De grote winnaars zijn de Moslimbroeders. Die opgekomen zijn voor de invoering van de sharia. Volgens de laatste berekeningen halen ze meer dan 40% van de stemmen. Nog radicaler zijn de Salafisten, die waarschijnlijk 25% van de stemmen haalden. Daarmee hebben de islamisten bij de eerste vrije verkiezingen in Egypte samen meer dan tweederde deel van de stemmen behaald. Dat zijn zelfs duidelijk meer dan in andere Noord-Afrikaanse landen.
    Meer lezen op:
    artikel7.nu

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Folkert Jensma was 'slordig' over Martin Bosma

    Folkert Jensma was 'slordig' over Martin Bosma

    Geplaatst door Joost Niemoller op 6 december, 2011 - 08:59

    Jensma betichtte Bosma in NRC van Berufsverbot. Oeps, foutje.Het is me nogal wat. Folkert Jensma betichtte in zijn column in NRC Handelsblad vorige week Martin Bosma ervan dat die een beroepsverbod wilde instellen als hij aan de macht was. Hij schreef toen:

    In Bosma’s boek worden lijsten bepleit van mensen die de verkeerde mening aanhangen of die het land „verraden” aan de moslims. Deze mensen moeten uit hun beroep worden gezet.

    Geen dagelijkse lezer meer van NRC, was deze column me ontgaan. Door enkele alerte collega's werd ik er op attent gemaakt dat Jensma deze aantijging gisteren terecht moest zetten:
    Meer lezen op:
    dagelijksestandaard.nl




    Foto

    Foto

    Foto

    Gehoord:
    Ik heb nooit geleerd om voor mijn vrijheid te vechten, alleen maar om ervan te genieten.
    Ik heb wel geleerd om diegenen die wél willen vechten voor mijn vrijheid, zonder nadenken te verketteren.

    Hans Jansen.

     "Wie islam zaait, zal sharia oogsten."


    Archief per jaar
  • 2024
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • 2007

    Foto

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Foto

    Als alle Israëlieten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    wordt Israël morgen
    van de kaart geveegd.

    Als alle Arabieren
    in het Midden-Oosten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    is het morgen vrede!


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een reactie achter te laten in mijn gastenboek


    De inherente ondeugd van kapitalisme is de ongelijke verdeling van zegeningen, de inherente deugd van socialisme is de gelijke verdeling van ellende

    Winston Churchill

    Foto

    Vrijheid kan slechts bestaan als wij bereid zijn haar te verdedigen.
    Clark Kent


    Foto

    Het getuigt niet van ‘respect’ mensen opvattingen te laten verkondigen die je absurd vindt zonder hen daarvan in kennis te stellen.

    Paul Cliteur

    Foto

    Een volk dat voor tirannen zwicht ...
    zal meer dan lijf en goed verliezen:
    dan dooft het licht...
    Hendrik Mattheus van Randwijk



    Foto

    Langzamerhand begin ik te begrijpen waarom de Duitsers Nederland binnen vijf dagen hebben kunnen innemen.

    Afshin Ellian

    Foto

    Foto

    De politiek, met name het CDA en de VVD, heeft slappe knieën en zijn sterk in de ban van de orthodoxe Turkse lobby. Terwijl links de moslims doodknuffelt.

    Hikmat Khan bij zijn vertrek als leider van de Contactgroep Islam

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Laatste commentaren
  • Cheap sex dolls (make)
        op
  • Female Sex Dolls (Make)
        op
  • Cenforce 100 Online (Cenforce)
        op
  • Real dank vapes (buy dank vape online/ dank vape for sale)
        op
  • cbd oil Canada (cbd oil Canada)
        op

  • Foto

    Het is de soldaat, niet de reporter
    Die ons de persvrijheid heeft gegeven.
    Het is de soldaat, niet de dichter
    Die voor de vrijheid van het woord heeft
    gestreden.
    Het is de soldaat, niet de campagneleider
    Die ons het recht tot demonstreren gaf.
    Het is de soldaat, die zijn vlag groet
    En onder die vlag het land dient
    Wiens doodskist wordt gedrapeerd met die vlag,
    En die het de protestactivist mogelijk maakt die
    vlag te verbranden
    .

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!