Foto
Foto
Foto
Inhoud blog
  • zeespiegel
  • BTW tarief energie
  • Islamitische parasieten
  • Marcel Van Landeghem heeft deze post opnieuw geplaatst
  • Dit is de toekomst van Europa
  • Niet vergeten!
  • een enorme NAVO basis.
  • Ik verdedig mijn huis met mijn leven.
  • ferdinand meeus
  • aantal orkanen
    "Je beledigt islam al als je geen moslim wordt"
    Hans Jansen
    Foto
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    lambretta_patrick
    blog.seniorennet.be/lambret
    Foto
    Foto
    Leven is strijd, wat u niet verdedigt raakt u kwijt. 
    Foto
    Foto
    Mijn favorieten
  • E.J.Bron
  • Cimategate
  • Likud
  • Brabosh
  • Xandernieuws
  • Fenixx
  • Israel en het middenoostem. IMO blog
  • The Post Online
    Andermans geld wensen wordt tegenwoordig 'behoefte' genoemd, de wens om je eigen geld te houden wordt 'egoïstisch' genoemd en het heet 'compassie' wanneer politici de overdracht regelen.

    Joe Sobran
    Foto
    Volgens een richtlijn van de burgemeester mogen wij over dergelijke zaken niets zeggen.

    de Amsterdamse politie over aggressie & intimidatie door Moslim-jongeren
    Foto
    Foto
    “Je kunt niet seculier en moslim tegelijk zijn. De anderhalf miljard moslims in de wereld wachten op de opstand van het Turkse volk. We zullen in opstand komen. Met goedkeuring van Allah zal de rebellie beginnen.”

    Recep Erdogan, nu president van Turkije
    Foto

    Europa capituleert op

    elk terrein dat

    te maken heeft

    met de islam,

    in een geest van

    zelfvernedering,

    politieke correctheid

    en multiculturalisme''.

    "In plaats van dat

    de Europeanen

    deze dreiging weerstaan,

    hebben ze

    de strijd opgegeven.

     

    Bernard Lewis

    Foto

    Genade voor de

    schuldigen  is wreedheid

     voor de onschuldigen

    Adam Smith

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Koningin Margrethe van Denemarken (Nieuwjaarstoespraak 1 januari 2005)
    Foto
    "We worden tegenwoordig uitgedaagd door de islam zowel op mondiaal als op lokaal niveau. Deze uitdaging moeten we serieus nemen. We hebben dit probleem ongeveer twee jaar lang onaangeroerd gelaten omdat we tolerant en lui zijn. We moeten oppositie bieden aan de islam en we zullen moeten accepteren dat we zo nu en dan een wat minder prettig label opgeplakt zullen krijgen, omdat er bepaalde dingen zijn waarvoor we geen tolerantie moeten hebben. En áls we tolerant zijn, moeten we weten of het uit gemakszucht of overtuiging is".
    Foto
    Blog als favoriet !
    De Islam in Nederland

    Untitled

    Stop de Islamisering van Nederland
    24-05-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zuid-Afrika verbiedt Mohammedcartoon niet

    Zuid-Afrika verbiedt Mohammedcartoon niet

    Zapiro (l). Foto ANP

    JOHANNESBURG - Een uiterst conservatieve groep Zuid-Afrikaanse moslimgeestelijken is er niet in geslaagd een spotprent over de islamitische profeet Mohammed verboden te krijgen. De Zuid-Afrikaanse rechters wezen erop dat de cartoon al is gepubliceerd op de website van de krant Mail and Guardian.

    De tekening van kunstenaar Jonathan Shapiro, bekend als Zapiro, toont Mohammed op een sofa bij een psychiater, terwijl hij klaagt over het gebrek aan humor bij zijn volgelingen.Meer lezen op:
    het parool

    23-05-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Weiger islamitische fundamentalisten toegang tot Nederland

    Weiger islamitische fundamentalisten toegang tot Nederland

    Hieronder volgt mijn inbreng in het Kamerdebat van eerder deze week over het islamcongres “Islam in Holland”.

    Na lezing van de brief van de minister van 17 mei jl. had ik eigenlijk maar één gevoel: ik vertrouw dit voor geen meter. Ik doel dan met name op de conferentie “Islam in Holland – Meditating on the present and future horizons” die 28 t/m 30 mei – althans, naar verluidt – wordt gehouden in Amsterdam. Georganiseerd door twee clubs: De “International Support Organisation (SIO)”en de “Federatie Islamitische Organisaties in Nederland (FION)”.
    Meer lezen op:
    dagelijkse standaard


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Mijn plan om Amerika / Nederland te vernietigen'
    Klik op de afbeelding om de link te volgen 'Mijn plan om Amerika / Nederland te vernietigen'


    Moslims verbranden de Nederlandse vlag uit protest tegen Geert Wilders' film 'Fitna'. Multiculturele samenlevingen zijn historisch gezien gedoemd ten onder te gaan.
     
    In 2004 hield de voormalige Democratische gouverneur van de staat Colorado, Dick Lamm, een inmiddels beroemd geworden toespraak met de titel 'Mijn plan om Amerika te vernietigen'. Niet alleen lijken zijn woorden zes jaar later profetisch te zijn geweest, maar ook kunnen ze verontrustend genoeg vrijwel naadloos worden toegepast op ons eigen land. Lees dus 'Mijn plan om Amerika / Nederland te vernietigen' - en huiver over hoe dicht wij inmiddels volgens de visie van Lamm tot dat punt genaderd zijn.


    Lahm was gedurende drie termijnen gouverneur van Colorado, en stond erom bekend dat hij wars van sterallures. Limousines en privé vliegtuigen waren aan hem niet besteed; hij reisde vooral te voet. In 1996 uitte hij forse kritiek op beide politieke partijen in Amerika: 'Ik denk dat beide politieke partijen gecontroleerd worden door 'special interest' geld, en daar heb ik genoeg van. De Democraten zitten te dicht op de procesadvocaten en de Natonale Onderwijs Vereniging, en de Republikeinen zitten te dicht bij radicaal rechts.' (2)
    Meer lezen op:
    xandernieuws

    22-05-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bij de psychiater
    Bij de psychiater

     

     

     

    Andere profeten hebben volgelingen met zin voor humor

    (cartoon van Shapiro)

    Nadat de Facebook-groep “Draw Mohammed Day” (“Teken Mohammed-dag) met bijna 100.000 leden van het net genomen werd, worden de karikaturen als een lopend vuurtje via het internet verspreid … vooral dan de grenzeloze verontwaardiging erover.  Na de opstanden en rellen in Pakistan is nu ook bij de Zuid-Afrikaanse moslims het beledigd-zijn uitgebroken.  Duizenden Pakistani betoogden, zelfs met stratenbarricades, tegen Facebook en Youtube.  Zij scandeerden “dood aan Facebook” en “dood aan Molly”. 

    Meer lezen op:
    angeltjes

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Grote zorgen over internationaal islamcongres Amsterdam
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Grote zorgen over internationaal islamcongres Amsterdam

    donderdag 20 mei 2010 15:53

    De Tweede Kamer is niet gerust op een internationaal islamcongres dat voor volgende week gepland staat in Amsterdam. De organisatie is in handen van de Federatie Islamitische Organisaties Nederland (FION), dat gelieerd is aan het omstreden Moslim Broederschap.

    Het congres, niet te verwarren met het Nationaal Islam Congres volgende week in de RAI, zou eind mei gehouden worden in het Mövenpick Hotel in Amsterdam.

    Sharia
    De FION is aangesloten bij de FIOE, de Europese vertegenwoordiger van het Moslim Broederschap, een radicaal-islamitische organisatie die streeft naar de invoering van de sharia en 'herislamisering' van Europese moslims.

    In een debat met demissionair minister Ernst Hirsch Ballin (CDA, Binnenlandse Zaken) drongen verschillende partijen er donderdag op aan omstreden sprekers toegang tot Nederland te ontzeggen. Bas van der Vlies (SGP) zei dat bij hem 'alle seinen op rood' staan.
    Meer lezen op:
    elsevier


    21-05-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Overheid maakt eindexamens '˜met boodschap'

    Overheid maakt eindexamens ‘met boodschap’


    Het zal u niet zijn ontgaan. Deze week zijn de eindexamens in het Voortgezet Onderwijs weer begonnen. Dat betekent blokken, blokken en nog eens blokken voor meer dan 200.000 scholieren. Het is voor mij alweer een hele tijd geleden dat ik mijn vwo-diploma behaalde. Ik had dan ook geen flauw idee hoe die schriftelijke examens er tegenwoordig uitzien, tot mijn vrouw (zelf docente!) me erop wees, dat die tegenwoordig heel overzichtelijk zijn bijeengebracht op één website. Nieuwsgierig als ik ben, dook ik meteen in de eindexamens Nederlands van dit jaar. Dat werd een nogal verrassende confrontatie. Toen ik de examenopdrachten onder ogen kreeg moest ik namelijk tot mijn schrik vaststellen dat het linkse indoctrinatiemonster zijn tentakels tegenwoordig al uitstrekt tot diep in het hart van het Voortgezet Onderwijs
    Meer  lezen op :
    het nieuwe journaal


    19-05-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Europa zal op het einde van deze eeuw islamitisch zijn

    Europa zal op het einde van deze eeuw islamitisch zijn

    18 Mei 2010 | Door Max | Category: Aktueel

    protestersWat de islam niet gelukt is bij Poitiers in AD 732 en in AD 1683 bij Wenen lijkt nu langzaam maar zeker te gaan lukken middels migratie en voortplanting. De miljoenen en miljoenen immigranten uit islamitische landen die onze progressieve vrienden hebben binnengelaten om de ondergang van het Oude Europa te voorspoedigen staan –mede dankzij het multiculturalisme– in het geheel niet los van hun wereld van herkomst.

    Nog niet zo lang geleden ervoer geen enkele Westerling de islam als bedreigend. Groot-Brittannië werd een thuishaven voor een hoog aantal moslimextremisten en criminelen. Brits moslimextremist en voormalig advocaat Anjem Choudary:"Ik wil een islamitische revolutie ontketenen en mensen, gelovigen en niet-gelovigen ervan overtuigen dat er maar één soort samenleving kan bestaan: een samenleving die gebaseerd is op de heilige wet van de islam.
    meer lezen op:
    amsterdam post


    17-05-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Amsterdam? Nee man, dit is Congo
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Oorlog achter de dijken Zonder wapen kun je niet oveleven in Zuidoost

    Amsterdam? Nee man, dit is Congo

     
    Foto: Shirley de Jong, via Flickr

    Door: Arnold Karskens
    Gepubliceerd: vandaag 00:00
    Update: vandaag 09:14
    Amsterdam Zuidoost geldt officieel als een ‘veiligheidsrisicogebied’. Dat is een mooi woord voor conflictzone.

    De lage grijze bewolking, het woekerende gras langs de gevels en het zwerfvuil in Gaasperdam doen denken aan Congo tijdens het regenseizoen.

    Drie jongens loeren naar voorbijgangers, als waren ze kindsoldaten op patrouille. Ze kennen het slagveld rond metrostation Gein en wijzen naar de supermarkt: dáár werd iemand neergestoken. Bij de skatebaan werd een mes in iemands nek geplant en bij de pinautomaat was er ook iets gebeurd. ‘Ze rippen je hier al voor 100 euro’, weten ze.
    Meer lezen op:
    de pers


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geert Wilders is extreem 'œniks'

    Geert Wilders is extreem “niks”

    15 Mei 2010 | Door Max | Category: Max

    Wilders4Geert Wilders zou haat zaaien. Het meest belachelijke dat ik gehoord heb. Het is niet Geert Wilders die haat uit de Koran haalt, maar het zijn juist de radicale moslims die de Koran gebruiken om geweld te vergoelijken. De Koran van de extremisten is precies dezelfde Koran als die van 'gematigden. In plaats dat men het recht van Wilders op zijn voorkeur voor de ware liberale waarden verdedigt tracht men hem het zwijgen op te leggen en wordt hij beschouwd als een racistische islamofoob.

    De bevolking van Nederland[Europa] wordt beslist niet tot de vriendenkring van de islam gerekend, maar behoort net als de joden tot hun doelwit. Door de massale immigratie en het hoge geboortecijfer van de moslimpopulatie, begint de islam in Europa een politieke macht van betekenis te worden. Moskeeën, islamscholen en islamitische centra schieten overal als paddestoelen uit de grond. Segregatie, armoede, werkloosheid en integratieproblemen spelen vrijwel in elke stad een rol.
    Meer lezen op:
    amsterdam post.nl  


    16-05-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De moslims en de Holocaust

    De moslims en de Holocaust

    Het onvermogen om te rouwen plaagt ook de immigranten uit Turkije.

    Zoals u wellicht weet, ben ik in Turkije geboren en in 1967 op 10-jarige leeftijd naar Duitsland gekomen en intussen Duits staatsburger. Ik deel deze biografie met duizenden anderen en moet mezelf afvragen: ben ik voor datgene, dat voor mijn tijd in Duitsland tussen 1933 en 1945 gebeurde, medeverantwoordelijk? Gaat mij datgene, dat decennia geleden in Turkije gebeurde en nu gebeurt, nog iets aan?

    Veel van mijn Turkse landgenoten, vooral de jongeren, leven tegenwoordig in een soort zelfgekozen historische en onverantwoordelijke toestand. De historie en de omstandigheden in Turkije kennen ze niet en ze kunnen ze ook niet beïnvloeden.
    Meer lezen op:
    hoei boei


    14-05-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Van overlast tot roof en brandstichting

    Van overlast tot roof en brandstichting

    De gebroeders Sanjai (L) & Mukerjiet Jairam, de eigenaren van Ram's Roti. Foto Marc Driessen
    Een hoge pet van de straatcoaches hebben de broers Mukerjiet en Sanjai Jairam van Ram's Roti niet. ''Pfff, daar heb je helemaal niks aan. Die spelen gewoon tikkertje met de hangjongeren.''

    En juist die jongeren zorgen volgens de broers voor een hoop overlast in de Jan van Galenstraat. In de nacht van maandag op dinsdag werd de rotizaak van de familie Jairam voor de derde keer dit jaar doelwit van vandalisme.
    meer lezen op:
    Het parool

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Raad van Europa tegen algemeen boerkaverbod

    Raad van Europa tegen algemeen boerkaverbod

    Raad van Europa tegen algemeen boerkaverbod
    Di. 11 mei 2010

    De commissie Cultuur, Wetenschappen en Onderwijs van de Raad van Europa is tegen een algemeen verbod op het dragen van de boerka. De commissie heeft dinsdag in Istanboel een resolutie met die strekking goedgekeurd.





    Volgens de commissie ontzegt een algemeen verbod vrouwen ,,die dit in alle vrijheid wensen'' het recht om hun gezicht te bedekken.
    Meer lezen op:
    kerknieuws


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Politiek en de klap van de windmolen

    Politiek en de klap van de windmolen


    windmolens

    Wat doe je als demissionair minister met je beleid, voor zover dat tot nu toe als overwegend mislukt moet worden beschouwd? Nou, dan doe je er nog even een schepje bovenop. Als je tenminste Maria van der Hoeven heet.

    Lees eerst even dit bericht

    Kijk eens hoe mooi het ministerie van Economische Zaken het formuleert:

    "Het vermogen van de toekomstige parken bedraagt samen 600 Megawatt, genoeg om 660.000 huishoudens van elektriciteit te voorzien."

    Dat klinkt toch prachtig? Een stad als Rotterdam, waarvan de elektriciteit wordt geleverd door windmolens! Onzin natuurlijk, want het gaat hier om huishoudens en om slechts een beperkt deel van het energiegebruik, te weten de elektriciteit. Maar het zijn dit soort 'gegevens', dit soort zinnetjes die het kwijl in de mond doen lopen bij de milieufetisjisten van GroenLinks en hun verwanten, zoals de GL-infiltrant Diederik Samsom in de PvdA.
    Meer lezen op:
    bloggers nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Libië gekozen in VN-Mensenrechtenraad

    Libië gekozen in VN-Mensenrechtenraad

    NEW YORK -  Ondanks massaal protest van mensenrechtenorganisaties is Libië donderdag gekozen als nieuw lid van de VN-Mensenrechtenraad. Tripoli kreeg echter met afstand de minste stemmen van de veertien kersverse leden.
    Meer lezen op:
    de telegraaf

    12-05-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Onwetende moslima's in pro-hoofddoekvideoclip
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Afshin Ellian

    Onwetende moslima’s in pro-hoofddoekvideoclip

    woensdag 12 mei 2010 10:22


    Op dit reclamebord in Teheran zien we de echte betekenis van hijab, de kledingvoorschriften voor vrouwen

    O, mijn lieve zuster
    voor jou zing ik dit lied
    ga heen met alle trots
    want onderdrukt dat ben je niet.

    Zo begint een liedje ter verheerlijking van het dragen van een hoofddoek. De multiculturele verslaggeefster van NRC Handelsblad brengt regelmatig twee soorten nieuws voort: Wilders is een monster en de hoofddoek is goed. Althans dit lezen we in haar allerlaatste verslaggeving (met video van liedje).

    Waarom zegt het gehoofddoekte meisje in het liedje dat moslima’s niet worden onderdrukt? Hoe komt zij aan deze wereldschokkende wijsheid?
    meer lezen op:
    elsevier


    11-05-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Openbare' scholen. Ouders (van Slotervaart), wakker worden!

    'Openbare' scholen. Ouders (van Slotervaart), wakker worden!

    Jan Engel

     

    Het AT5-nieuws en het Parool hebben deze week bericht dat de drie bestuurders van het Amsterdamse stadsdeel Slotervaart, het plan hebben (her)opgevat om de openbare scholen binnen dat stadsdeel, religieuze lessen aan de leerlingen te laten aanbieden, te weten koranlessen. De beoogde koranlessen zullen, als dit plan doorgang vindt, in het openbare schoolgebouw worden gegeven, zij het buiten de gebruikelijke lestijden. De lessen zullen niet door imams worden gegeven, maar door godsdienstleraren (ik neem aan dat daarmee bedoeld wordt: personen die theologie hebben gestudeerd). Het plan is een bedenksel van scheidend bestuurder Ahmed Marcouch, die over een paar maanden waarschijnlijk een zetel in de Tweede Kamer toebedeeld zal krijgen.
    Meer lezen op:
    jan engel.nl


    10-05-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Kereltje Pechtold kost ons gewoon geld, erg veel geld

    maandag 10 mei 2010 10:33

    De Britse verkiezingen resulteerden in een grote nee tegen de sociaal-democraten. Ook in Spanje zijn de kiezers ontevreden over de sociaal-democraten. Maar de Spanjaarden moeten nog wachten tot de volgende verkiezingen.

    Wat in Groot-Brittannië vooral opviel was dat, in tegenstellingen tot wat peilingen beweerden, de Britse LibDems flink hebben verloren. Wat zijn de LibDems eigenlijk?

    Het D66 van Groot-Brittannië. Een chique, anarchistische, rare partij.

    Hoe gaat het eigenlijk met onze D66?
    meer lezen op:
    elsevier


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het enige wat ik wil

    Het enige wat ik wil

    Nomade

    (...) Het enige wat ik wil, is dat vrijdenkende, atheïstische Verlichtingsdenkers zich spontaan organiseren om de dreiging die uitgaat van de gestaag oprukkende radicale islam te bestrijden. Maar de kans dat zo'n beweging steun krijgt lijkt klein, want de kinderen van de Verlichting zijn hopeloos verdeeld over de vraag hoe de islam het best kan worden tegemoetgetreden. Veel eigentijdse westerse denkers hebben met de ideeën van gelijkheid en vrijheid van meningsuiting onbewust ook het gif van de verzoeningspolitiek binnengekregen. Apologeten van de islam krijgen leerstoelen in de best aangeschreven westerse onderwijsinstellingen. Er is geen eenheid, geen eensgezindheid over de manier waarop deze dreiging het best kan worden afgewend. Sterker nog, mensen die zoals ik wijzen op het gevaar, wordt verweten paniek te zaaien.
    Meer lezen op:
    hoei boei

    09-05-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Cohen en zijn arrogante propagandamannetjes
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Cohen en zijn arrogante propagandamannetjes

    vrijdag 7 mei 2010 09:07

    Collega-columnist Frits Abrahams van NRC Handelsblad was erg boos op NOVA. Hij schreef: 'Goedenavond, mijn naam is Twan Huys, ik ben presentator van NOVA en goede vriend van Ayaan Hirsi Ali die ik daarom altijd met veel respect interview, en ik zal vanavond Job Cohen interviewen.'

    Waarom is Frits boos op NOVA?

    ‘Goedenavond, mijn naam is Frits Abrahams, ik ben journalist van NRC en goede vriend van PvdA’ers, die ik daarom altijd met veel respect beschrijf.’

    Goedkeuring
    Wie zijn de vrienden van Frits? Frits is slim en houdt dat geheim. Maar uit zijn teksten weten we dat tv-programma’s waarin de PvdA schittert, mogen rekenen op zijn enthousiasme en goedkeuring.
    meer lezen op:
    Elsevier


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De islam als veroveringsideologie

    De islam als veroveringsideologie

    Let op: De cijfers hier gegeven zijn van 2007, dus de werkelijkheid ligt helaas stukken hoger, maar dát is ook wel te zien in onze steden!

    Islam is geen religie, en ook geen cultus. Het is een compleet systeem.De islam heeft religieuze, juridische, economische en militaire componenten. De religieuze component is een weerhaak voor alle andere componenten.

    Islamisering doet zich voor wanneer er genoeg moslims in een land zijn om actie te voeren voor hun zogenoemde “recht om hun geloof te mogen belijden”.
    meer lezen op:
    silviavideler




    Foto

    Foto

    Foto

    Gehoord:
    Ik heb nooit geleerd om voor mijn vrijheid te vechten, alleen maar om ervan te genieten.
    Ik heb wel geleerd om diegenen die wél willen vechten voor mijn vrijheid, zonder nadenken te verketteren.

    Hans Jansen.

     "Wie islam zaait, zal sharia oogsten."


    Archief per jaar
  • 2024
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • 2007

    Foto

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Foto

    Als alle Israëlieten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    wordt Israël morgen
    van de kaart geveegd.

    Als alle Arabieren
    in het Midden-Oosten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    is het morgen vrede!


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een reactie achter te laten in mijn gastenboek


    De inherente ondeugd van kapitalisme is de ongelijke verdeling van zegeningen, de inherente deugd van socialisme is de gelijke verdeling van ellende

    Winston Churchill

    Foto

    Vrijheid kan slechts bestaan als wij bereid zijn haar te verdedigen.
    Clark Kent


    Foto

    Het getuigt niet van ‘respect’ mensen opvattingen te laten verkondigen die je absurd vindt zonder hen daarvan in kennis te stellen.

    Paul Cliteur

    Foto

    Een volk dat voor tirannen zwicht ...
    zal meer dan lijf en goed verliezen:
    dan dooft het licht...
    Hendrik Mattheus van Randwijk



    Foto

    Langzamerhand begin ik te begrijpen waarom de Duitsers Nederland binnen vijf dagen hebben kunnen innemen.

    Afshin Ellian

    Foto

    Foto

    De politiek, met name het CDA en de VVD, heeft slappe knieën en zijn sterk in de ban van de orthodoxe Turkse lobby. Terwijl links de moslims doodknuffelt.

    Hikmat Khan bij zijn vertrek als leider van de Contactgroep Islam

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Laatste commentaren
  • Cheap sex dolls (make)
        op
  • Female Sex Dolls (Make)
        op
  • Cenforce 100 Online (Cenforce)
        op
  • Real dank vapes (buy dank vape online/ dank vape for sale)
        op
  • cbd oil Canada (cbd oil Canada)
        op

  • Foto

    Het is de soldaat, niet de reporter
    Die ons de persvrijheid heeft gegeven.
    Het is de soldaat, niet de dichter
    Die voor de vrijheid van het woord heeft
    gestreden.
    Het is de soldaat, niet de campagneleider
    Die ons het recht tot demonstreren gaf.
    Het is de soldaat, die zijn vlag groet
    En onder die vlag het land dient
    Wiens doodskist wordt gedrapeerd met die vlag,
    En die het de protestactivist mogelijk maakt die
    vlag te verbranden
    .

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!