HOME
Inhoud blog
Mousse van patrijs op krokante toast met madeira
Rillettes van fazant, slaatje met gebakken appeltjes en vinaigrette met walnoten
Taartje van met truffelolie gemarineerde tonijn
Terrine van Franse oesters met sjalottenconfituur
Rivierkreeftjes in vinaigrette met flan van prei
Bavarois van zeekreeft op zure room
Slaatje van tong met gemarineerde groenten
Chartreuse van patrijs met boleten en truffel
Zalm met mosterd, tomaat en tagliatelle
Baklava met banaan en pistachevulling
Bressekip gebraden met sherryazijn en dragon
Mignonnette in brickdeeg
Pollo al Andaluz
Driekleurige lasagne met garnalen
Fruittempura met wortelsorbet met gember en sinaasappel
Rode poon met rodewijnsaus, tijm, ui en spek
Tarte tatin met calvadosroom
crème brûlée
Flensjes met kruidig kippenwit
Koude groene asperges met sinaasappel-vinaigrette
Koude wortelsoep met komijn
Hapjes met vulling van ganzenlever en zwezerik
Aardbeiencharlotte
Lamsrug in filodeeg met verse basilicum en gekonfijte tomaten
Gebraden polderkip met citroen, marjolein en serranoham
Roomsoepje van paling en salie
Kreeftensalade met schaaldierenvinaigrette
Tilapia met kerriesaus en wilde rijst
Aardbeienbavarois met vanillesaus
Krokant deegje met verse kaas en rabarber
Papillotte van doradefilet met venkelbrunoise
Ananassalade met rucola en scampi's
Zeebaars met groentenkrans en vanillesaus
Ardense forel met Ganda Ham
A la minute gemarineerde kabeljauw met limoen, dille en olijfolie
Zeehapjes met kerrie
Aardappelsnoepertje verrijkt met bosuitjes, gebakken langoustines en Belgische kaviaar
Rog met zure sjalotjes en spek
Geplette aardappel met gepocheerd ei en grijze garnalen
Tongreepjes in een licht groentensoepje
Fettucini met romige scampi's
Slaatje van crottin de chavignol, camembert en raketsla met rabarber-honingvinaigrette
Zeeduivel met rodewijnsaus, tijm,zilveruitjes en spek
Gegrilde kreeft met pikante sambaldressing
Gebakken zeewolf met bloedappelsienboter en geroosterde venkel
Groene asperges met roerei, rauwe ham en boereboter
Babykreeft in een soepje van roze en gele pompelmoes geparfumeerd met verse koriander
Asperges gestoofd in Hoegaarden, op vel gebakken keizersbaars en waterkers coulis
Gebraden kabeljauw met amandel, koriander en bieslook
Gepocheerde peer met ganache, pistache en peperkoek
Chocoladetruffels
Terrine van kip,spinazie en walnoten
Gebakken pijlinktvis met rode Spaanse peper en lentuitjes
Terrine van rog met linzen een zurig sausje .......
vispotje met tuinkruiden
Couscous met kruidige scampis
Aardappelsalade met gerookte heilbot en kervel
WELKOM KEUKENPIETEN
Zoeken in blog
Beoordeel dit blog
Zeer goed
Goed
Voldoende
Nog wat bijwerken
Nog veel werk aan
Bekijk de resultaten
Gastenboek
Groetjes
ben even op bezoek gekomen, en heb er geen spijt van
Hallo
Vriendelijke groetjes
hallo beste blogvrienden
Laat maar een berichtje achter in mijn gastenboekje dat zou ik zeer leuk vinden!!!
kokerellen
receptjes à la façon du chef
Uw beoordeling is opgeslagen
De waardering die u gegeven heeft aan dit blog werd correct opgeslagen.
U kan hieronder de tussenstand bekijken:
Heel goed
33 %
Goed
67 %
Voldoende
0 %
Nog wat bijwerken
0 %
Nog veel werk aan
0 %
Totaal aantal stemmen: 3
U komt dadelijk terug op de pagina van de berichten...
Of klik hier om onmiddellijk terug te gaan...
>
Blog tegen de regels?
Meld het ons!
Gratis blog op http://blog.seniorennet.be
-
SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!