Wanneer je bij HEMA komt en er is een koffiebuffet aanwezig moet je zeker één van hun koffiespecialiteiten proeven.
Vervolg op log van 29 maart laatstleden. (slot)
Chocola: Pittige arabicakoffie met zoete chocoladesiroop. Lekker romig dankzij een royale toef slagroom, die bestrooid is met krokante chocoladebolletjes in drie kleuren.
Zo doe je het thuis: Ingrediënten: 6 dessertlepels gemalen koffie 6 koppen water 4 repen bittere chocolade 1/2 glas water 100 g suiker 4 soeplepels slagroom Snufje poederkaneel 6 soeplepels whisky
Bereiding: Zet de koffie . Doe de chocola in een pannetje met het water, laat het smelten en roer erin om een smeuïge massa te krijgen. Haal de pan van het vuur, doe er de koffie, de suiker, de licht opgeklopte room, de kaneel en de whisky bij en vermeng alles goed. Laat de drank in de koelkast afkoelen. Zeer koud serveren
Info: folder HEMA en koffierecepten
Reacties op bericht (1)
09-04-2007
hallo
allee hop ,met zijn allen naar de Hema!
Lipske wenst je een heel prettige week toe!
09-04-2007 om 18:11
geschreven door hotlips
Over mezelf... Ik ben Pierre V alias Pedro Op Sinterklaasdag, anno 1948, ben ik als Mechelaar de wereld op gezet. Nu al geruime tijd woonachtig in "mijn dorp in de Kempen". Hobby's: Fietsen in de vrije natuur Geocaching en koffieleut... Heb net een fietstocht als peregrino naar Santiago de Compostela achter de rug ten voordele van... LCH Belgium vzw (Langerhans Cel Histiocytose)