Benodigdheden Voor 4 à 6 personen 100 g fondant chocolade 2 eetl. melk 1/2 dl hete, sterke espresso 1 eiwit 1/2 theel. suiker 2 dl slagroom
Bereiding Verwarm de melk met de chocolade en laat de chocolade uitsmelten. Voeg de espresso toe en laat wat afkoelen. Klop het eiwit met de suiker tot sneeuw en hef het onder het chocolademengsel. Klop de slagroom stijf en meng tot slot onder het chocolademengsel. Laat alles in de koelkast opstijven. Schep met een ijslepel bolletjes van de koffiemousse en versier met chocoladeschilfers.
Info: Oxfam Fairtrade Foto: Gaelens.be
Reacties op bericht (1)
18-11-2007
Lieve Mechelaar
Elk snoepje door mijn mondje, hangt de volgende dag aan mijn kontje. Ik slurp dus nu maar weer ladylike aan mijn tas dampende zwarte koffie zonder extraatjes fijne zondag!
18-11-2007 om 11:30
geschreven door Bojako
Over mezelf... Ik ben Pierre V alias Pedro Op Sinterklaasdag, anno 1948, ben ik als Mechelaar de wereld op gezet. Nu al geruime tijd woonachtig in "mijn dorp in de Kempen". Hobby's: Fietsen in de vrije natuur Geocaching en koffieleut... Heb net een fietstocht als peregrino naar Santiago de Compostela achter de rug ten voordele van... LCH Belgium vzw (Langerhans Cel Histiocytose)