Bereiding Maak de espressokoffie, eventueel van een zakje instantpoeder. Breek er de chocolade in. Laat de chocolade in de magnetron of in een pannetje met heet water smelten. Roer de saus glad. Doe in 2 coupes een bolletjes vanille-ijs en schenk de warme saus er over.
Info: Voedingscentrum
Reacties op bericht (1)
02-02-2007
Koffietic.
Hoi Pedro,
Het klinkt afgezaagd, maar ik moet dat toch eens komen proberen. Hoe staat het met de training voor de Camino?
Groetjes,
Gerard
www.schoss.web-log.nl
02-02-2007 om 13:59
geschreven door Gerard
Over mezelf... Ik ben Pierre V alias Pedro Op Sinterklaasdag, anno 1948, ben ik als Mechelaar de wereld op gezet. Nu al geruime tijd woonachtig in "mijn dorp in de Kempen". Hobby's: Fietsen in de vrije natuur Geocaching en koffieleut... Heb net een fietstocht als peregrino naar Santiago de Compostela achter de rug ten voordele van... LCH Belgium vzw (Langerhans Cel Histiocytose)