Beoordeel dit blog
  Zeer goed
  Goed
  Voldoende
  Nog wat bijwerken
  Nog veel werk aan
 
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Zoeken met Google


Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

Free CursorsMyspace LayoutsMyspace Comments
Groetjes aan iedereen
Foto
Inhoud blog
  • blogpauze
  • avondgroetjes
  • lol
  • Mooie meid van de dag
  • Goeie morgen
    Foto
    Foto
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    flupke
    blog.seniorennet.be/flupke
    Blog als favoriet !
    Een interessant adres?
    Humor en mooie meiden enz.....

    25-02-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mooie meid van de dag,

    Estella Warren

    25-02-2013 om 09:25 geschreven door Rud

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (3)
    24-02-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De bib

    Een man komt de bib binnen en vraagt aan de dame achter het buro waar het boek (Mannen de baas) ligt!!
    de dame zegt hem op het 2de verdiep bij de sprookjes...

    24-02-2013 om 18:40 geschreven door Rud

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (2)
    22-02-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Talenknobbel??

    Ne Vlaming rijdt in de straten van Milaan. Hij zoekt de weg naar Bologna. Hij ziet twee mooie Italianen staan, die het aan mekaar aan het uitleggen zijn met al de nodige gestes. De Vlaming stopt. Doet zijn raam naar beneden en vraagt aan de twee Italianen. "Do you know the way to Bologna?" De twee Italianen kijken mekaar verbijsterd aan. Kijken terug naar de vlaming en zeggen: "NO Capito, no capito!" De Vlaming laat zich niet te vlug afschepen en vraagt in 't frans:"Savez-vous le chemin vers Bologna?" De twee Italianen kijken mekaar verbijsterd aan. Kijken terug naar de vlaming en zeggen: "NO Capito, no capito!". Dus probeert de Vlaming het in het Duits : "Kennen Sie den Weg nach Bologna?"Weer kijken de twee Italianen elkaar verbijsterd aan. Kijken terug naar de vlaming en zeggen: "NO Capito, no capito!". De Vlaming krabt in zijn haar en fier als hij is op zijn talenkennis vraagt hij het uiteindelijk in het Nederlands : " Kennen jullie de weg naar Bologna?"
    Maar weer kijken de twee Italianen mekaar verbijsterd aan. Kijken terug naar de vlaming en zeggen: "NO Capito, no capito!".
    Nadat de Vlaming gefrustreerd is weggereden zegt
    de slimste van de twee Italianen tegen zijne vriend:"Ikke denke dat het toch tijd wordt om een andere taal leren,....!?" Waarop zijn vriend antwoordt:"Maar waarom?" Kijke maar naar die gast, die kent vier talen, en wat kan hij er mee doen, niets..."

    22-02-2013 om 12:25 geschreven door Rud

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (5)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mooie meid van de dag,

    Kristy Swanson

    22-02-2013 om 09:12 geschreven door Rud

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    21-02-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.lol

    Trainingsprogramma:
    Ga op een vlakke, stabiele ondergrond met genoeg ruimte rondom staan.
    Neem in iedere hand een 2,5 kg aardappelzak, strek de armen zijwaarts en hou ze daar zolang mogelijk.
    Probeer één minuut te bereiken en ontspan daarna.

    Je zal voelen dat je deze houding iedere dag een beetje langer kan houden.
    Na een paar weken neem je een 5 kg aardappelzak.
    Zelfde werkwijze en na een paar weken neem je 25 kg zak.
    Uiteindelijk ga je over naar een 50 kg aardappelzak die je ook met de armen zijwaarts gestrekt één minuut omhoog houdt (dit heb ik reeds bereikt).
    Nadat je vertrouwen groot genoeg is op dit niveau, ga je verder. Steek nu één aardappel in iedere aardappelzak.

    21-02-2013 om 09:41 geschreven door Rud

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (2)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mooie meid van de dag,

    Sylvi Van Der Vaart

    21-02-2013 om 09:10 geschreven door Rud

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (2)
    20-02-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.wagenpark,

    Ik heb mijn wagens eens bij elkaar gezet!!

    20-02-2013 om 10:31 geschreven door Rud

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mooie meid van de dag,

    Kathy Ireland

    20-02-2013 om 08:37 geschreven door Rud

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (4)
    19-02-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Status Quo

    Status Quo (band)

    Status Quo is een Britse rockband, opgericht in 1962 door Alan Lancaster en Francis Rossi.

    Biografie

    De engelstalige beschrijving van Status Quo (welke hier gevonden kan worden: http://en.wikipedia.org/wiki/Status_Quo) begint, vrij vertaald, met de tekst: "Status Quo,[1] Ook wel bekend als The Quo of gewoon Quo, is een Engelse rock band wiens muziek gekarakteriseerd wordt door een sterke boogie en boogie-woogie stijl. De wortels van de groep lagen bij "The Scorpions" opgericht door schoolgangers Francis Rossi en Alan Lancaster in 1962. Na diverse lineup veranderingen, werd de band eind 1967 "The Status Quo", hetgeen uiteindelijk "StatusQuo" werd in 1970. Ze hadden uiteindelijk meer dan 60 bekende hits in de UK, meer dan welke andere rock band ook in de geschiedenis.[2] 22 van hen bereikten de top tien.".

    De band begon in de Underground rock in de jaren 60 onder de naam The Spectres (Niet te verwarren met de Australische groep The Spectres, waar Bon Scott in meespeelde voordat hij bij AC/DC kwam). Rond 1967 ontdekten ze de psychedelische rock en veranderden ze hun naam in Traffic en niet veel later in Traffic Jam (om verwarring te voorkomen met de band Traffic van Steve Winwood). Aan het einde van dat jaar trokken ze Rick Parfitt aan en noemden ze zich Status Quo. Na een korte psychedelische periode met enkele kleine hits zoals Ice in the Sun en Pictures of matchstick men veranderde Quo van stijl met het album Dogs of two head. Geleidelijk werd met de albums Piledriver en Hello begin jaren zeventig een breed publiek bereikt. De band ontwikkelde een eigen kenmerkende stijl van weinig akkoorden, makkelijke teksten en een stevig ritme. De band scoorde wereldwijd grote hits met onder andere Mean Girl, Paper Plane, Caroline, Down down, Break the Rules, Whatever you want, Rockin all over the world, The wanderer en In the army now, maar brak nooit echt door in de VS. De grootste hit had de band in 1975 met de live versie van Roll over lay down, van het album Hello (1973).

    Het jaar 1982 stond wat Status Quo betreft in het teken van hun twintigjarig jubileum. De band bracht een album uit getiteld: 1+9+8+2 (de som van de cijfers is 20). Drummer John Coghlan verliet de band tijdens de opname van dit album en werd vervangen door Pete Kircher. Ook Andy Bown werd toen officieel lid van Status Quo. Bown werkte al jaren intensief mee met de band, maar was tot dan toe nooit officieel als bandlid genoemd.

    Op 14 mei 1982 speelde Status Quo in de N.E.C. in Birmingham. Onder het 11.000-koppige publiek bevond zich het koninklijke paar Charles en Diana. Een gedeelte van dit concert verscheen later dat jaar op een album getiteld: Live At The N.E.C..

    In 1984 besloot de band om te stoppen met touren. Nog eenmaal werd een grootschalige wereldtournee ondernomen: de The End Of The Road Tour. Deze werd afgesloten met een laatste optreden in Milton Keynes. Bassist Alan Lancaster verliet Status Quo en vestigde zich in Australië. Francis Rossi en Rick Parfitt werkten in 1984 mee aan de Band Aid single Do they know it's Christmas. Dit nummer, dat wereldwijd een nummer 1-hit werd, werd opgenomen om geld in te zamelen voor de gigantische hongersnood in Afrika.

    Alan Lancaster kwam nog eenmaal terug toen Status Quo in 1985 Live Aid opende met Rocking all over the world. Dit concert was een vervolg op de inzameling van Band Aid en werd op twee podia, Wembley Stadium Londen en JFK stadium Philadelphia gespeeld. Hoewel op dit optreden kritiek in de media werd geuit, kreeg de band het 72.000 man tellende publiek aan het meezingen en dansen. Achteraf gezien hebben de sceptici hun ongelijk erkend: de opening was een sublieme zet van Bob Geldof gebleken. De sfeer was vanaf het eerste nummer weergaloos.

    In april 1986 besloten Parfitt en Rossi, na enig juridisch getouwtrek met Alan Lancaster over de naam Status Quo, toch weer op tournee te gaan, ditmaal in gezelschap van John 'Rhino' Edwards op bas, Jeff Rich op drums en Andy Bown op keyboards. In augustus van dat jaar kwam een nieuw album uit: In The Army Now. De titeltrack was een cover van het Nederlandse duo: Bolland en Bolland. Dit nummer werd uitgebracht op single en de band scoorde hier een van hun grootste hits mee. In de voormalige Sovjet-Unie, waar toen de Perestrojka was begonnen, verkreeg Status Quo met live optredens een supersterrenstatus.

    Alan Lancaster gaf het Status Quo-repertoire een Australisch vervolg met zijn Lancaster bombers. Ook John Coghlan bleef actief met het oude Status Quo-repertoire.

    Na een aantal albums kwam Status Quo in 2002 met "Heavy Traffic". Inmiddels was drummer Jeff Rich vertrokken en hij werd vervangen door Matt Letley. Met dit nieuwe album sloeg Status Quo opnieuw de weg van begin jaren zeventig in: stevige en ongecompliceerde rock.

    Heavy Traffic werd in 2003 gevolgd door een coveralbum, genaamd "Riffs". Hierop waren niet alleen maar covers te beluisteren, maar ook opnieuw opgenomen klassiekers als Caroline, Whatever you want, Down the dustpipe en Rockin' all over the world.

    Op 19 september 2005 bracht de band weer een album uit: The Party Ain't Over Yet. De release van dit album ging vergezeld van een wereldtournee. Bovendien werd in 2005 het feit gevierd dat Francis Rossi en Rick Parfitt elkaar veertig jaar geleden daarvoor hadden leren kennen. De tournee werd in december 2005 onderbroken vanwege gezondheidsproblemen van Rick Parfitt. Aanvankelijk werd keelkanker bij hem vermoed, maar dat bleek niet het geval te zijn.

    De band speelde in 2006 op het Arrow Rock Festival in Lichtenvoorde. Op 6 november 2006 kwam de eerste officiële live-DVD uit: Just Doin' It. Deze bevatte opnamen van het concert dat Status Quo in mei 2006 gaf in de N.E.C. in Birmingham.

    Het Britse muziekblad NME riep Status Quo in 2006 uit tot de succesvolste Britse band ooit, omdat ze meer hitnoteringen (61) hebben gescoord dan welke andere Britse band ook.

    Op 1 juli 2007 speelde de band tijdens het "Concert for Diana" in het Wembley stadion, het nummer Rockin' All Over The World. Op 27 juli 2007 trad de band op tijdens de openingsdag van het Zwarte Cross festival in Lichtenvoorde. Op 11 augustus van dat jaar was Status Quo afsluiter van de eerste editie van Pinkpop Classic.

    Het 33ste album van Status Quo verscheen op 17 september 2007: In Search of the Fourth Chord, een naam die verwees naar het feit dat Status Quo regelmatig (ten onrechte) werd verweten slechts van drie akkoorden gebruik te maken.

    In september 2008 bracht de band, samen met de Duitse band 'Scooter', een Hiphop versie uit van 'Whatever you want'. Begin december van dat jaar kwam de band met haar eerste kerstsingle ooit: 'It's christmas time'.

    Februari 2010 werden Rick en Francis in Engeland voor bedrage aan popmuziek en werk voor goede doelen benoemd tot OBE [Order of the British Empire].

    2011 komt de nieuwe cd Quid Pro Quo uit. De cd staat vol nieuwe songs die doen denken aan vroegere tijden.

    In september 2012 komt een nieuwe Documentaire uit Hello Quo van Alan G Parker. Daar werken ook de oud-leden van de Frantic Four: Alan Lancaster en John Coghlan aan mee. Lancaster en Coghlan spelen zelfs mee met Parfitt en Rossi tijdens een 9 concerten tellende toernee in Groot Brittanië, maart 2013.

    In 2013 komt er ook een echte speelfilm met Parfitt en Rossi in de hoofdrol. Deze heet Bula Quo geregisseerd door Stuart St Paul. Het is een actie comedy. Er komt een soundtrack met opnieuw opgenomen hits en enkele nieuwe songs.





    19-02-2013 om 12:10 geschreven door Rud

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (2)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mooie meid van de dag,

    Daphne Joy

    19-02-2013 om 09:07 geschreven door Rud

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (3)
    14-02-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Valentijn

    Hoi lieve bloggertjes,ik maak toch even tijd om jullie een fijne valentijn toe te wensen en ook bedankt voor jullie talrijk bezoek aan mijn blog ondanks mijn afwezigheid,maar vanaf maandag zijn we terug,voor morgen veel plezier en geniet ervan,groetjes Rudy

    14-02-2013 om 00:00 geschreven door Rud

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (4)
    09-02-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.tijdsgebrek,
    Beste blogmaatjes, ik ga dit blog een tijdje stop zetten door gebrek aan tijd,mijn blog blijft wel bestaan en later ga ik er mee verder als de tijd het terug toe laat,tot later lieve vrienden,groetjes Rudy

    09-02-2013 om 14:14 geschreven door Rud

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (7)
    08-02-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mooie meid van de dag,

    Miranda Kerr

    08-02-2013 om 12:37 geschreven door Rud

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (3 Stemmen)
    >> Reageer (2)
    07-02-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De eerste keer!!

    De nieuwe pastoor was zo zenuwachtig dat hij de eerste mis bijna niet kon spreken. Hij vroeg de bisschop om raad. Deze raadde hem aan voor de mis twee à drie druppels wodka in een glas water te doen en dit op te drinken. De pastoor deed dit en de mis verliep prima: hij was de rust zelve en alles ging zoals het moet. Nadat de pastoor het recept nogmaals had genomen maar deze keer met iets meer wodka bleef hij zelfs rustig tijdens de mis terwijl het buiten regende en stormde alsof de wereld verging. Toen hij na de mis weer in de pastorie kwam lag er een briefje voor hem van de bisschop:

    Beste Pastoor,

    Bij deze neem ik de vrijheid enige feedback te geven op uw laatste mis en hoop dat u aan deze punten zult werken:
    Het is niet nodig citroenschijfjes op de rand van de misbeker te steken;
    Het hokje naast het altaar is de biechtstoel en geen WC;
    Er zijn 10 geboden, geen 12;
    Er waren 12 apostelen, geen 14;
    Geen van de apostelen was een dwerg en niemand droeg een rood kapje;
    Jezus Christus en de Apostelen duiden we niet aan als "J.C. and the Gang";
    David won van Goliath maar niet door het geven van een "trap in zijn ballen";
    We noemen Judas niet Hoerenjong en de paus noemen we niet El Padrino;
    Bin Laden heeft niets te maken met de dood van Jezus;
    Het wijwater is er om te zegenen, niet om de nek mee te verfrissen;
    Waarom u de miswijn in één teug heeft leeggedronken, dan zout heeft gelikt en daarna in een citroen heeft gebeten snap ik nog steeds niet;
    Die "muts met die kleine tieten" was Moeder Maria;
    In het vervolg niet meer steunen op de beelden, deze al helemaal niet meer zoenen;
    De "Freak in het midden" is overigens Jezus. Hij hangt daar niet uit verveling maar is aan het kruis genageld;
    Diegene in de hoek bij het koor welke u eerst betitelde als homo en later als travestiet in een nachtpon was ik;
    De volgende keer graag twee druppels wodka in het water en niet omgekeerd.

    Met vriendelijke groet,
    De Bisschop.

    07-02-2013 om 22:58 geschreven door Rud

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (4)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mooie meid van de dag,

    Shakira

    07-02-2013 om 09:14 geschreven door Rud

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (3)
    06-02-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Trap!!!!!!
    trap

    Ge neemt de trap en dan naar....????

    06-02-2013 om 14:33 geschreven door Rud

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (3 Stemmen)
    >> Reageer (4)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Freddy Quinn,

    Freddy Quinn

         
    Freddy Quinn in 1985

    Franz Eugen Helmuth Manfred Nidl, beter bekend onder pseudoniem Freddy Quinn (Hardegg, 27 september 1931) is een Oostenrijks schlagerzanger en acteur. Hij was vooral bekend in de jaren vijftig en zestig van de 20e eeuw.

    In 1956 was hij de eerste vertegenwoordiger van West-Duitsland op het Eurovisiesongfestival met So geht das jede Nacht.

    Met liedjes als Heimweh, Junge komm bald wieder, Die Gitarre und das Meer, Unter fremden Sternen, La Paloma, Der Legionär und Heimatlos had Quinn tussen 1956 en 1966 tien nummer-1-hits en was hij Duitslands absolute nummer 1 (in totaal heeft hij 23 liedjes in de top-10 gehad).

    Zijn melancholische liedjes over komen en gaan, afscheid nemen, drang naar verre landen vonden een groot publiek in het naoorlogse Duitsland.

    Quinn woonde ook een tijdje in de Verenigde Staten en speelde mee in musicals.

    Met de komst van The Beatles en The Rolling Stones die de Duitse markt veroverden taande het succes van Quinn, hij had nog een nummer 1-hit, maar de teksten waren erg kritisch. Hoewel hij geen grote hits meer scoorde bleef hij optreden en vaak op televisie komen.

    In 1997 werd hem de Paul-Lincke-Ring voor zijn buitengewone verdiensten voor de Duitstalige amusementsmuziek toegekend.

    In 2004 kwam Quinn in de kranten door belastingontduiking (€ 900.000). Hij gaf Zwitserland als zijn hoofdverblijfplaats op, maar woont toch overwegend in Hamburg waardoor hij in Duitsland belastingplichtig was. Het gerecht oordeelde dat hij zijn schulden moest vereffenen. Hij kreeg er nog een voorwaardelijke straf van twee jaar bovenop en een boete van € 150.000.

    In januari 2008 overleed zijn vrouw Lily Blessmann (89 jaar). Hij had zoveel verdriet, dat hij er zelf ook geen zin meer in had, zo meldde hij de pers.








    06-02-2013 om 09:09 geschreven door Rud

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    05-02-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mopje

    Weet je nog die keer dat we met de trein op reis gingen?
    Weet je nog dat plezier dat we toen hadden?
    Jij stak je kont buiten het raam en ik mijn hoofd!
    Iedereen dacht dat we tweelingen waren....

    05-02-2013 om 21:47 geschreven door Rud

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (2)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mooie meid van de dag,

    Kate Upton

    05-02-2013 om 00:09 geschreven door Rud

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (3 Stemmen)
    >> Reageer (2)
    04-02-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mooie meid van de dag,

    Stefhanie Seymo

    04-02-2013 om 13:25 geschreven door Rud

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (3)


    Foto

    Over mijzelf
    Ik ben Rudy, en gebruik soms ook wel de schuilnaam Rud.
    Ik ben een man en woon in Wetteren () en mijn beroep is gepensioneerd.
    Ik ben geboren op 13/07/1952 en ben nu dus 71 jaar jong.
    Mijn hobby's zijn: Humor en mooie meiden..... .

    Gastenboek
  • Groetjes op deze Palmzondag van ... Jack !
  • De beste groetjes beste vrienden van Jeannine en Sylvain
  • Goede morgen Rud.
  • Zalige Hoogdag van Kerstmis aan al mijn blogvrienden !!!
  • Kerstavond !!!

    Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Foto

    Foto

    Foto

    Zoeken in blog


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto


    Archief per jaar
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Laatste commentaren
  • Donderdag avond bezoekje. (alois)
        op blogpauze
  • Goeden avond (Dirk)
        op avondgroetjes
  • Goedemorgen (Dirk)
        op blogpauze
  • Goeden avond (Dirk)
        op avondgroetjes
  • Vrijdagavond bezoekje. (alois)
        op avondgroetjes

  • Willekeurig SeniorenNet Blogs
    maroua_meme
    blog.seniorennet.be/maroua_
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    pipopke
    blog.seniorennet.be/pipopke
    Categorieën

    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    titanic
    blog.seniorennet.be/titanic

    Gastenboek
  • Groetjes op deze Palmzondag van ... Jack !
  • De beste groetjes beste vrienden van Jeannine en Sylvain
  • Goede morgen Rud.
  • Zalige Hoogdag van Kerstmis aan al mijn blogvrienden !!!
  • Kerstavond !!!

    Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!