Gezondheid
Inhoud blog
  • Gezonde voeding.
  • Hoge bloeddruk en een verhoogd cholesterolpeil.
  • Geestelijke Gezondheid, Stress, Angst. Vervolg.
  • Geestelijke Gezondheid, Stress, Angst, Paniekaanvallen.
  • Depressie, Burnout, Autisme, Nierfalen, Nierdialyse, CVS.
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Pijn & Stress
    13-11-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Onze immuniteit en een besmetting met het covid-19 virus.

    Onze immuniteit en een besmetting met het covid-19 virus.

    Onze immuniteit of met andere woorden onze natuurlijke afweer.

    De goede werking van ons natuurlijke afweersysteem of met andere woorden ons Immuunsysteem, is afhankelijk van een aantal zeer belangrijke factoren, namelijk:

    1. Het lichaam moet volledig intakt zijn.

    2. Het lymfesysteem moet optimaal werken.

    3. De aanwezige levensnoodzakelijke bacterieflora overal in en op ons lichaam moet optimaal zijn.

    4. De juiste hoeveelheid maagzuur en de optimale PH waarde van dat maagzuur.

    5. Een optimale geestelijke gezondheid en emotionele stabiliteit.

    6. Een regelmatige en optimale beweging van alle spieren en gewrichten in ons lichaam.

    7. Het lichaam en de geest moeten kunnen beschikken over al de nodige vitale stoffen en energieën.

    8. Het lichaam en de geest mogen niet overbelast worden met schadelijke stoffen en energiën.

    9. Het lichaam moet volledig vrij zijn van niet lichaamseigen stoffen en materialen.

    10. De verhouding tussen de orthosympatische- en de parasympatische reactie van het zenuwstelsel moet gelijk zijn aan 0/100.

    Werkt onze natuurlijke afweer niet meer optimaal, dan worden we heel vatbaar voor een bacteriële- en/of een virale infectie. Hoe erger de verstoring, hoe sneller we besmet kunnen worden en hoe erger de gevolgen zullen zijn. Ook zullen we onderhevig zijn aan de vorming van "Stress", die dan weer onze bloeddruk gaat verhogen en de werking van de nieren zal onderdrukken. Hoe minder aan de hiervoor vermelde voorwaarden voldaan is hoe erger de "Stress" en de gevolgen hiervan zullen zijn. 

    1. Het lichaam moet volledig intakt zijn.

    Hiermee bedoelen we dat alle organen, spieren en gewrichten die in het lichaam aanwezig zijn, vrij moeten zijn van beschadigingen en dus optimaal moeten kunnen functioneren. Is dit niet zo dan zal er altijd een structurele vorm van stress ontstaan die altijd een negatieve uitwerking zal hebben op de werking van de nieren. Hierdoor gaan de afvalstoffen zich opstapelen in het lichaam en zal het normaal functioneren in het gedrang komen. Bovendien zal ook de bloeddruk hierdoor stijgen.

    2. Het lymfesysteem moet optimaal werken.

    Het lymfesysteem bevat 2 soorten lymfocyten die zeer belangrijk zijn voor de goede werking van onze natuurlijke afweer namelijk, de B-Lymfocyten die aangemaakt worden in het beenmerg en de T-Lymfocyten die aangemaakt worden in de thymusklier. Van beide Lymfocyten dienen er een optimale hoeveelheid in ons lichaam aanwezig te zijn wil onze natuurlijke afweer optimaal kunnen werken. Een tekort aan T-Lymfocyten kan indien nodig aangevuld worden door tijdelijk het product “T-Force = Thymusextract” in te nemen. Een tekort aan B-Lymfocyten kan mogelijk aangevuld worden door een beenmergtransplantatie.

    Van de “T-Lymfocyten” bestaan er 2 soorten namelijk de “T-Helpercellen” en de “T-Supressorcellen”. T-Helpercellen stimuleren de natuurlijke afweer wanneer de betroffen persoon ziek wordt, terwijl de T-Suppressorcellen de natuurlijke afweer afremmen wanneer hij gezonder aan het worden is. Zij dienen, wanneer de betroffen persoon volledig gezond is, in de verhouding van ongeveer 65/35 aanwezig te zijn in het lichaam.

    • Bij een zieke persoon die allergisch is voor melk en melkproducten, kenmerk verhoogde cholesterolwaarden, zal de verhouding tussen de “T-Helpercellen” en de “T-Suppressorcellen” verstoord worden ten nadele van de "T-Helpercellen". Bij deze personen wordt dus de werking van het lymfesysteem en dus ook de natuurlijke afweer of met andere woorden de immuniteit onderdrukt.

    Door de te grote toevoer van kalk (Melk en melkproducten) in het lichaam, zal ook de zuur/base verhouding in het lichaam verstoord worden ten nadele van de zuren, waardoor de intensiteit van de werking van het zenuwstelsel ook zal onderdrukt worden. Hierdoor komen de signalen van het zenuwstelsel minder sterk door in de betroffen organen en/of lichaamsfuncties, waardoor die minder goed gaan functioneren en mogelijk uitvallen. Kenmerk, de verschillende soorten ontstekingen, kanker, hart- en vaatziekten, spierziekten, verlammingen, enz. Bij een optimale werking van het zenuwstelsel is de zuur/base verhouding van de lichamsvochten ongeveer 35% zuur en 65% basen.

    Het choolesterolpeil is dus een signaal van het lichaam dat aangeeft dat, en in welke mate iemand allergisch is voor melk en melkproducten. Het cholesterolpeil onderdrukken door het innemen van statines en/of rode gistrijst tabletten, staat dan ook gelijk met het ontkennen dat iemand allergisch is voor melk en melkproducten.

    De beste manier om het cholesterolpeil te normaliseren is dan ook, het volledig en zonder uitzondering schrappen van alle melk, melkproducten en dierlijke vetten uit de voeding. Een goed cholesterolpeil kan schommelen tussen 150 mg/dl (Normaal) en 170 mg/dl (Nagenoeg normaal). Men kan zonder problemen melk en melkproducten vervangen door gelijkaardige producten van plantaardige oorsprong.

    • Bij een zieke persoon die onderhevig is aan chronische spierpijn, pijn in de gewrichten en/of migraine, kenmerk te veel zuur en dus een tekort aan calcium in het lichaam, zal de verhouding tussen de “T- Helpercellen” en de “T-Suppressorcellen” verstoord worden ten nadele van de "T-suppressorcellen". Bij deze personen wordt dus de natuurlijke afweer overmatig geactiveerd waardoor er chronische pijnen ergens in het lichaam zullen ontstaan.

    Bij deze personen zal ook de zuur/base verhouding van de lichaamsvochten verstoord zijn ten nadele van de basen in het lichaam. Hierdoor wordt het zenuwstelsel overprikkeld en ontstaan er chronische pijnen in de spieren en/of gewrichten ergens in het lichaam. Kenmerken hiervan zijn, te veel urinezuur, ureumzuur en bij sporters ook nog te veel melkzuur (Lactaat) in het lichaam. Dit is bij sporters de grote oorzaak van steeds ergere en steeds vaker voorkomende kwetsuren.

    De beste manier om in dit geval, de verhouding tussen de "T-helpercellen en de "T-suppressorcellen en de zuur/base verhouding te herstellen, is het innemen van "Urticalcin" (Kalktabletjes) van Dr. Vogel. "Urticalcin" is geen pijnstiller maar een voedingssupplement (Kalk + vitamine D3) dat de kalkopname in het lichaam stimuleert en de zuren neutraliseert.  Hierdoor wordt de verhouding tussen de "T-helpercellen en de "T-suppressorcellen, en de zuur/base verhouding van de lichaamsvochten hersteld, waardoor het zenuwstelsel in het lichaam terug optimaal gaat werken en de chronische pijnen in het lichaam zullen verdwijnen.

    Wanneer men "Urticalcin" gaat innemen moet men wel, gedurende de eerste 4 à 5 dagen de innamedosis verhogen naar 3 maal per dag 5 tabletjes die men op de tong laat smelten. Vervolgens schakelt men over op de normale onderhoudsdosis van 2 maal 3 tabletjes per dag. Na die 5 dagen inname zal de chronische pijn nagenoeg of helemaal verdwenen zijn. Stop dan zo vlug mogelijk met het innemen van pijnstillers. Vanaf dan zal ook de verhouding tussen de "T-helpercellen" en de "T-suppressorcellen" en de zuur/base verhouding in het lichaam nagenoeg of helemaal hersteld zijn waardoor onze natuurlijke afweer voor dit punt weer normaal zal werken.

    Chronische pijnproblemen onderdrukken met pijnstillers staat in dit geval gelijk met het ontkennen van het feit dat er iets misloopt in het lichaam. Bovendien zullen die pijnstillers op termijn het lichaam nog meer verzuren, waardoor er steeds ergere pijnen ontstaan die de aanleiding zullen zijn voor het innemen van nog sterkere pijnstillers.

    3. De aanwezige levensnoodzakelijke bacterieflora overal in en op ons lichaam moet optimaal zijn.

    Waneer er over bacteriën gesproken wordt, dan gaan we al direct denken dat alle bacteriën schadelijk zijn voor ons lichaam en dat ze dus zo snel mogelijk met antibiotica vernietigd dienen te worden. In een aantal gevallen zoals bij een operatie, gaat men zelfs preventief antibiotica toedienen om zogezegd te voorkomen dat er na die operatie een ontsteking in het lichaam zou optreden. Men gaat dus iets bestrijden dat er niet aanwezig is. Ook het spoelen van uw mond met een ontsmettingsmiddel kan een deel van de nuttige bacteriën in uw mond vernietigen.

    Wat men echter vergeet is, dat er overal in en op ons lichaam ook levensnoodzakelijke bacteriën aanwezig zijn. Deze bacteriën zorgen voor een goede spijsvertering, een goede ademhaling en een optimale opname van vitale stoffen in het lichaam. Bovendien vormen ze zowel in als op ons lichaam een beschermend schild tegen verschillende schadelijke bacteriën en virussen waarmede we op alle mogelijke manieren mee in aanraking kunnen komen.

    Gaat men aan iemand, al dan niet verantwoord, antibiotica toedienen, dan zullen ook een deel van deze zeer levensnoodzakelijke bacteriën afsterven en wordt dat beschermend schild voor een stuk afgebroken. De beschermende bacterieflora van het lichaam wordt dus voor een stuk vernietigd waardoor ook onze natuurlijke afweer voor een stuk zal onderdrukt worden. Hierdoor worden we vatbaarder voor bacteriële- en virale infecties zoals het covid-19 virus.

    De bacterieflora in en op het lichaam, ontstaat wanneer we als baby (Die steriel is) uit de baarmoeder door het geboortekanaal ter wereld komen. In het geboortekanaal kom je als baby in contact met de bacterieflora van de moeder. Bij het doorschuiven in het geboortekanaal schraapt het lichaam van de baby als het ware de bacteriën af van de schedewand van de moeder.

    Op het ogenblik dat hij dan ter wereld komt is het lichaam van de baby volledig bedekt met de levensnoodzakelijke bacteriën van de moeder. Is de bacterieflora van de moeder op het ogenblik van de geboorte niet optimaal, dan zal ook die van de baby niet optimaal zijn en begint zijn leven al met een handicap.

    Opdat die bacterieflora zich optimaal zou kunnen verspreiden en ontwikkelen na de geboorte, is het absoluut noodzakelijk dat de baby zo lang mogelijk niet gewassen wordt. Het gebruik van ontsmettingsmiddelen bij het wassen van de baby kan ook de werking van deze levensnoodzakelijke bacterieflora verstoren. Een baby die geboren wordt bij middel van een keizersnede, blijft verstoken van deze levensnoodzakelijke bacteriën en start zijn leven dus zonder een beschermend schild van levensnoodzakelijke bacteriën tegen de schadelijke bacteriën en virussen die in het ziekenhuis aanwezig kunnen zijn.

    Een optimale bacterieflora kan volgens wetenschappelijk onderzoek 300 tot 500 verschillende bacteriestammen bevatten die elk kunnen bestaan uit miljarden bacteriën. Een kuur met antibiotica kan dus een ware verwoesting aanrichten in het bacteriële verdedigingssysteem van ons lichaam.

    Een van de redenen waarom kinderen beneden de 12 jaar minder vatbaar zijn voor virale- en bacteriële besmettingen is dan ook, dat ze veel minder behandeld zijn met antibiotica, waardoor hun natuurlijke afweer meestal nog bijna perfect werkt.

    Is een deel van die bacterieflora vernietigd, kenmerk diarree, een voedselvergiftiging of het onverantwoord en langdurig gebruik van antibiotica, dan kan men die bacterieflora voor het grootste deel herstellen door het innemen van het probiotica "Orthiflor Original" (Nuttige bacteriën) van de firma Orthica, te bestellen bij uw apotheker.

    "Orthiflor Original" is een probiotica dat 9 verschillende bacteristammen bevat. Voor het innemen doet men de inhoud van 1 capsule in een glas plat water op kamertemperatuur. Roer vervolgens het mengsel goed rond en laat het een tiental minuten trekken zodat de bacteriën zich kunnen vermenigvuldigen. Roer het vervolgens nogmaals goed rond en neem dan een slok in de mond. Zet die ook daar goed rond zodat de bacteriëen zich goed kunnen verspreiden in de mond en de neus en slik hem vervolgens door. Herhaal dit tot het glas leeg is.

    Indien nodig kan men ook enkele druppels van dit mengsel aanbrengen in de neus, waardoor de bacteriëen zich ook naar de longen kunnen verspreiden. Meestal is de inname van 3 capsules per dag gedurende 4 à 5 dagen voldoende om de bacterieflora in de mate van het mogelijke te herstellen. Dit is ook optimaal toepasbaar bij reizigersdiarree.

    4. De hoeveelheid maagzuur en de optimale PH waarde van dat maagzuur.

    Door een voeding die rijk is aan zuren en/of zuurvormend is, kan het zijn dat er in ons maag- darmkanaal te veel zuur aanwezig is. Bovendien kan hierdoor de PH waarde van dat zuur enorm stijgen. Een normale PH waarde varieert tussen 1,35 en 3,5. Dit heeft dan weer voor gevolg dat die zuren de zenuwen in de darmwand en de darmwand aantasten waardoor er spijsverteringsproblemen ontstaan in het lichaam. Men spreekt dan van "Het prikkelbare darmsyndroom".

    Door die toestand onstaat er dan weer stress in het lichaam waardoor de werking van de nieren onderdrukt wordt, de afvalstoffen zich in het lichaam gaan ophopen, de natuurlijke afweer onderdrukt wordt en de bloeddruk zal stijgen.

    Men kan dit vermijden door de toevoer van zuren in het lichaam zo veel mogelijk te beperken. Azijnzuur, koffie en cafeïnehoudende dranken zijn hiervan zeker de voornaamste oorzaken.

    Is er een teveel aan magzuur in het maag- darmkanaal aanwezig en/of is de PH waarde van het maagzuur te hoog, dan kan men men dit optmaliseren door het innemen van "Gaviscon antizuur - antireflux" tabletten of vloeistof. Men dient wel met de inname te stoppen wanneer de hoeveelheid zuur en de zuurtegraad geoptimalisserd zijn. 

    5. Een optimale geestelijke gezondheid en emotionele stabiliteit.

    Onze geestelijke gezondheid is vooral afhankelijk van al de gebeurtenissen die we in ons leven vanaf de conceptie meemaken zoals:

    • Is het ontstaan van ons leven het gevolg van een verkrachting van onze moeder?
    • Zijn we als verwekt kind gewild of niet?
    • Is onze moeder gezond en vrij van traumatische ervaringen?
    • Rookt onze moeder?
    • Is ze verslaafd aan alcohol en/of drugs?
    • Draagt ze genoeg zorg voor ons en zichzelf wanneer we in de baarmoeder verblijven? 
    • Is onze moeder onderhevig aan partnergeweld? enz. enz.

    Allemaal factoren of met andere woorden, traumatische ervaringen, waarop we als ongeboren kind geen invloed kunnen op uitoefenen, maar die we wel moeten ondergaan en die de opbouw van onze geestelijke gezondheid en onze emotionele stabiliteit zeer negatief zullen beïnvloeden. We kunnen dus nog voor we geboren zijn al geestelijk zeer ongezond en emotioneel heel onstabiel zijn.

    Al deze problemen zullen, zowel bij de moeder als bij het ongeboren kind, overlevingsstress veroorzaken. In die mate zelfs dat er ernstige complicaties bij de geboorte kunnen optreden waardoor zowel het leven van de baby als van de moeder in gevaar is en men moet overgaan tot een keizersnede. Door die keizersnede komt dan ook nog de opbouw van de bacterieflora van het pasgeboren kind in gevaar.

    Na de geboorte, zal de baby in het leerproces van zijn leven, ook nog allerlei andere traumatische ervaringen doormaken die zeer bepalend zullen zijn voor de ontwikkeling van zijn geestelijke gezondheid.

    Om er enkele te noemen:

    • Wordt hij met de nodige liefde en zorg behandeld?
    • Leven zijn vader en moeder in harmonie met elkaar?
    • Zijn ze gescheiden of gaan ze scheiden?
    • Maken ze een vechtscheiding mee?
    • Moet hij naar een crèche of wordt hij opgevangen door zijn grootouders?
    • Wordt hij door zijn moeder zelf opgevoed? 
    • Wordt hij gepest op school of in zijn latere leven?
    • Woont hij in een land van oorlog?
    • Leeft hij in een harmonische natuurlijke leefomgeving?
    • enz. enz.

    Allemaal traumatische ervaringen die altijd overlevingsstress veroorzaken die de nierwerking zal onderdrukken en de bloeddruk zal verhogen. Een traumatische ervaring die iemand meerdere malen na elkaar in zijn leven moet doormaken zal dan ook nog een gevoel van angst veroorzaken met mogelijk "Autisme" als gevolg.

    Om die traumatische ervaringen en die angsten te verwerken kan men 2 dingen doen namelijk:

    • Indien het mogelijk is, de omstandigheden waarin die traumatische ervaringen of die angst ontstaan, vermijden of elimineren.
    • Is dit niet mogelijk, dan kan men die traumatische ervaringen en die angst verwerken door het innemen van Bach- en aanverwante bloesemremedies. 

    De meeste traumatische ervaringen kan men verwerken door het innemen van de Bach Bloesem "Star of Bethlehem" (Vogelmelk). Deze bloesem wordt vooral gebruikt in het geval van het doormaken van geestelijke schok, een lichamelijke schok en/of een traumatische ervaring.

    Angst kan men meestal verwerken door het innemen van de Bach Bloesem "Aspen" (Ratelpopulier). "Aspen" wordt toegepast bij, vage angsten, ongerustheid en angstige voorgevoelens.

    Meestal volstaat de inname van 10 tot 12 druppels uit het voorraadflesje per bloesem, in te nemen 1 druppel in de morgen en 1 druppel in de avond. Men doet daartoe dus telkens 1 druppel in een glas met een weinig plat water op kamertemperatuur. Men zet het mengsel goed rond, neemt vervolgens een slok in de mond, zet die ook daar goed rond en slikt hem vervolgens door.

    Indien het noodzakelijk is om meer dan 1 bloesem in te nemen, neem dan 1 druppel van 1 bloesem in de morgen en van de andere bloesem 1 druppel in de avond. Neem zeker geen 2 druppels van dezelfde bloesem in op hetzelfde moment, want dat kan heel hevige verwerkingsreacties (Geen bijwerkingen) veroorzaken die op zichzelf niet schadelijk voor u zijn, maar u wel door de verwerking enkele rotslechte dagen kunnen bezorgen.

    Maakt de betrokken persoon na de inname van die 10 tot 12 druppels later nog een traumatische ervaring door dan zal de inname van 2 tot 3 druppels van de bloesem "Star of Bethlehem" meestal volstaan om die te verwerken. Na het verwerken van die truama's en die angsten zal men meestal ook beter slapen. Verder is het aan te bevelen om 1 of meerdere malen per week, afhankelijk van de omstandigheden waarin men leeft, voor de rest van uw leven 1 druppel van "Star of Bethlehem" in te nemen.

    Er kunnen zich natuurlijk ook nog vele andere spirituele problemen voordoen maar, om die te verwerken dient op de betrokken persoon zelf uitgezocht te worden welke bloesems hij daarvoor moet innemen.

    Er zijn echter, omdat die therapiën nog niet zo lang bestaan, weinig personen die dat zeer nauwkeurig kunnen uitzoeken. Het is wel zeker dat, indien men onnodig een bloesem inneemt, dit geen negatieve gevolgen zal hebben voor de betrokken persoon. 

    6. Een regelmatige en optimale beweging van alle spieren en gewrichten in ons lichaam.

    Een optimale lichaamsbeweging moet voldoen aan 4 voorwaarden namelijk

    1. Ze moet de hoeveelheid zuurstof in het bloed optimaliseren.
    2. Ze moet alle gewrichten in het lichaam in alle mogelijke richtingen bewegen.
    3. Ze moet alle spieren in het lichaam zonder te forceren opspannen, ontspannen en in alle richtingen torsen.
    4. Ze mag niet de oorzaak zijn voor het ontstaan van te veel melkzuur (Lactaat) in het lichaam.

    De beste manier om voldoende en juist te bewegen is het doen van Yoga oefeningen gedurende ongeveer 15 minuten per dag. Bij het beoefenen van Yoga gaat men langzaam in een bepaalde richting bewegen (Kria) tot aan de pijngrens, waar men een aantal seconden blijft staan (Asana), zodat de betroffen spieren langzaam gerokken en niet overbelast worden. Het regelmatig beoefenen van die oefeningen zullen dan de spieren langzaamaan soepeler worden. Het is dus zeker geen wedstrijd met zichzelf of iemand anders om zo snel mogelijk resultaat te boeken.

    Wat de voor- en de nadelen zijn van de andere verschillende manieren van bewegen kan je uitgebreid terugvinden op blog http://blog.seniorennet.be/s8s0i9k artikel "Beweging, lichaamsbeweging, sport". 

    7. Het lichaam en de geest moeten kunnen beschikken over al de nodige vitale stoffen en energieën.

    Wil een lichaam goed kunnen functioneren, dan moet het kunnen beschikken over al de juiste stoffen in de gepaste hoeveelheden die nodig zijn om goed te kunnen functioneren. Ik denk daarbij aan vitamines, mineralen, eiwitten, koolhydraten, oligo- elementen, biochemische zouten, enz.

    Wil een geest goed kunnen functioneren, dan moet de betrokken persoon kunnen leven in natuurlijke-, harmonieuze-, liefdevolle en conflictvrije omstandigheden. 

    8. Het lichaam en de geest mogen niet overbelast worden met schadelijke stoffen en energiën.

    Beschikt het lichaam over al de levensnoodzakelijke stoffen, maar wordt het overbelast met stoffen zoals, herbicieden, pesticieden, scheikundige producten, hormonen, antibiotica, pijnstillers, continue ingenomen medicijnen met bijwerkingen, bestralingen, chemotherapie, enz. dan zal er ook een vorm van "Stress" ontstaan die het optimaal functioneren van het lichaam en de geest zullen verhinderen.

    9. Het lichaam moet volledig vrij zijn van niet lichaamseigen stoffen en/of materialen.

    Ik denk hier aan schroeven en andere materialen om bijvoorbeeld gebroken lichaamsdelen aan elkaar te zetten, overbruggingen, kunstmatige hartkleppen of hartkleppen van varkens, pacemakers, enz. Dat wil niet zeggen dat die middelen niet nodig zullen zijn in het lichaam van bepaalde personen maar wel, dat ze altijd een vorm van "Stress" in het lichaam en/of de geest zullen veroorzaken die negatief zal inwerken op de gezondheid van de betroffen persoon en dus van de natuurlijke afweer.

    10. De verhouding tussen de orthosympatische- en de parasympatische reactie van het zenuwstelsel moet gelijk zijn aan 0/100.

    Onze natuurlijke afweer of met andere woorden onze immuniteit, kan maar optimaal werken wanneer de orthosypatische reactie van ons zenuwstelsel volledig is afgebouwd door een parasympathische reactie van datzelfde zenuwstelsel. We moeten met andere woorden volledig ontspannen en tot rust gekomen zijn, wil ons lichaam en onze natuurlijke afweer maximaal kunnen werken.

    Is aan één van de hierboven vermelde punten niet of maar gedeeltelijk voldaan, dan zal er altijd bij de betroffen persoon een bepaalde vorm van "Stress" aanwezig zijn, waardoor zijn natuurlijke afweer niet optimaal kan functioneren. De betroffen persoon bevind zich dan in een zogenaamde "Vecht/vluchtsituatie".

    Hierdoor zal zijn bloeddruk stijgen en zal de werking van zijn nieren onderdrukt worden waardoor de afvalstoffen gaan opstapelen in zijn lichaam.

    Wat kan men doen bij een besmetting met het covid-19 virus?

    Uit de voorgaande uiteenzetting komt duidelijk naar voor, dat we in de eerste plaats het nodige moeten doen om de bacterieflora in en op het ganse lichaam te herstellen. Vervolgens dienen we de nodige acties te ondernemen om de werking van het lymfesysteem te optimaliseren en de traumatische ervaringen van ons leven te verwerken.

    Bij een besmetting met het covid-19 virus die samengaat met ademhalingsproblemen kan men er van uitgaan, dat de bacterieflora van de longen voor een groot stuk vernietigd zal zijn. Hoe erger de ademhalingsproblemen hoe erger de vernietiging. Het innemen van het Probiotica "Orthiflor Original" gedurende 5 à 6 dagen is dan meestal aan te bevelen.

    Acties om te kunnen genezen van een covid-19 en/of een andere virale besmetting.

    Om te kunnen genezen van een covid-19 besmetting, zijn er 3 factoren die onderzocht en eventueel bijgestuurd moeten worden namelijk:

    1. Is de betroffen persoon allergisch voor melk en melkproducten? Of iemand allergisch is voor melk en melkproducten kan men zien aan de hoeveelheid cholesterol in zijn lichaam. Een cholesterolwaarde van 150 tot 170 mg/dl is gelijk aan normaal tot nagenoeg normaal. Een waarde van 170 tot ongeveer 200 mg/dl komt overeen met een lichte allergie voor melk en melkproducten. Een waarde van 200 tot 240 mg/dl komt overeen met een matige allergie, 240 tot 280 mg/dl met een zware allergie en boven de 280 mg/dl met een zeer zware allergie. Voor deze laatste mensen zijn melk en melkproducten als het ware puur vergif. De minste hoeveelheid die ze er dan van gebruiken kan fatale gevolgen hebben. Nemen mensen statines of rode gistrijst tabletten in om het cholesterolpeil te doen dalen, dan zijn ze zeker allergisch voor melk en melkproducten. De actie die hier moet ondernomen worden is het zonder uitzondering en voor altijd schrappen van melk en melkproducten uit de voeding. Ze kunnen allen vervangen worden door plantaardige alternatieven, die verkrijgbaar zijn in een grootwarenhuis.

    2. Heeft de betroffen persoon chronische pijnen ergens in zijn lichaam en/of migraine? Chronische pijnen worden veroorzaakt door een verzuring van het lichaam. Meestal gaat het om urinezuur, ureumzuur en bij sporters melkzuur. Deze zuren kunnen enkel geneutraliseerd worde door voldoende “Urticalcin” (Kalk) toe te voeren in het lichaam. De eerste 4 à 5 dagen dient men wel de inname op te drijven naar 3 x 5 tabletjes per dag die men op de tong laat smelten. Vervolgens gaat men voor altijd over op de normale dosis van 2 x 3 per dag. De chronische pijn zal na 2 à 3 dagen beginnen afnemen of zal dan nagenoeg verdwenen zijn.

    3. Heeft de betroffen persoon ademhalingsproblemen? Indien er zich bij een covid-19 besmetting ademhalingsproblemen of diarree voordoen, dan kan je er zeker van zijn dat de bacterieflora van de longen voor een groot stuk vernietigd zal zijn. Hierdoor kan het virus zich zonder problemen in de longen vestigen en daar zijn verwoestende werk verrichten, mogelijk met de dood als gevolg. In de meeste gevallen kan men de bacterieflora herstellen door het Probiotica “Orthiflor Original” van de firma Orthica in te nemen. Men kan: “Orthiflor” bestellen bij uw apotheker. Men doet daartoe telkens de inhoud van 1 capsule in een glas plat water op kamertemperatuur. Men roert het mengsel goed rond en laat het vervolgens een tiental minuten trekken zodat de bacteriën zich kunnen vermenigvuldigen. Roer het mengsel vervolgens nog een keer op en neemt een slok in de mond. Zet die slok zo lang mogelijk goed rond in de mond, zodanig dat de bacteriën de kans krijgen om zich overal in de mond en de neus te verspreiden. Bij een inademing zullen die bacteriën zich dan ook naar de longen verspreiden. Doe ook regelmatig een paar druppels van het mengsel in uw neusgaten om ze vervolgens door te snuiven naar de longen. Bij mensen die aangesloten zijn op een beademingsapparaat, dient men dit mengsel in de luchtstroom van het apparaat aan te brengen zodanig dat de bacteriën mee naar de longen gezogen worden tijdens de inademing. De eerste drie dagen herhaalt men deze bewerking 3 x per dag en voor de rest van de week 1 x per dag. Op uitzonderingen na zal dit voldoende zijn om de bacterieflora in het ganse lichaam te herstellen.

    4. Verwerk al de traumatische ervaringen en angsten door het innemen van de Bach Bloesems "Star of Bethlehem en Aspen" zoals hiervoor beschreven.

    Besluit.

    • Indien men deze behandeling nauwgezet toepast dan heeft men 80 tot 90% kans om van een covid-19 besmetting te genezen. Aangezien er echter nog maar weinig gekend is van de samenstelling van de “Bacterieflora” van de longen, kan het nodig zijn om nog andere bacteriestammen op te zoeken die covid-19 en eventueel andere virussen kan vernietigen. Ik denk hier bijvoorbeeld aan “Ebola“ en “HIV”.
    • Bij mensen die lijden aan chronische pijn, zal de pijn in 90 tot 95% van de gevallen na 3 tot 4 dagen nagenoeg of helemaal verdwenen zijn.
    • Bij mensen die allergisch zijn voor melk en melkproducten zal het cholesterolpeil na ongeveer 1 maand tot onder de 200 mg/dl gedaald zijn, zonder dat men daar statines of rode gistrijsttabletten voor dient in te nemen.
    • Heeft men na het doorvoeren van deze behandeling nog last van hoesten of kortademigheid, dan kan het nodig zijn om nog gedurende een drietal weken het middel “Tussin Vanocomplex nr. 9” in te nemen. Dit middel past men toe bij, aandoeningen van de bovenste luchtwegen, kinkhoest, astma en hoestaanvallen. Men kan dit bestellen bij uw apotheker.

    13-11-2020, 00:00 Geschreven door bartjeb  
    Reageren (1)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (2 Stemmen)
    Archief per week
  • 27/03-02/04 2023
  • 14/11-20/11 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 09/11-15/11 2020
  • 15/04-21/04 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 05/03-11/03 2018
  • 18/12-24/12 2017
  • 23/03-29/03 2015
  • 27/10-02/11 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 21/10-27/10 2013
  • 10/12-16/12 2012
  • 11/07-17/07 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 08/11-14/11 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 20/07-26/07 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 19/01-25/01 2009

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!