Gezondheid
Inhoud blog
  • Gezonde voeding.
  • Hoge bloeddruk en een verhoogd cholesterolpeil.
  • Geestelijke Gezondheid, Stress, Angst. Vervolg.
  • Geestelijke Gezondheid, Stress, Angst, Paniekaanvallen.
  • Depressie, Burnout, Autisme, Nierfalen, Nierdialyse, CVS.
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Pijn & Stress
    02-11-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hartziekten, vaatziekten, hoge cholesterol, hoge bloeddruk, arteriosclerose, multiple sclerose.

    Hartziekten, vaatziekten, hoge cholesterol, hoge bloeddruk, arteriosclerose, multiple sclerose.

    Hartziekten.

    Hartziekten kunnen we over het algemeen onderverdelen in drie grote categoriën:

    1. Structurele hartproblemen.
    2. Niet structurele chronische hartproblemen.
    3. De combinatie van beide hartproblemen.

    Structurele hartproblemen.

    Structurele hartproblemen of met andere woorden afwijkingenn in de bouw van het hart, kunnen al van bij de geboorte aanwezifg zijn in het lichaam van de mens. Ze kunnen ook ontstaan door een ongeval, door een operatie, of als gevolg van niet structurele chronische hartproblemen.

    Deze problemen vallen buiten mijnkennisveld en ik wil me dan ook hierover niet uitspreken.

    Niet structurele chronische hartproblemen.

    Niet structurele chronische hartproblemen, ontstaan volgen mijn persoonlijke bevindingen, hoofdzakelijk door een foutieve voeding en in mindere mate door een foutieve levenswijze. Ook spirituele problemen kunnen echter chronische hartproblemen veroorzaken.

    De combinatie van beide hartproblemen.

    Niet structurele chronische hartproblemen hebben uiteindelijk voor gevolg, dat er vroeg of laat door een overbelasting, in het hart en/of de aders allerlei beschadigingen kunnen optreden die zelfs fataal kunnnen zijn voor de betroffen persoon.

    Op basis van mijn persoonlijke ervaring en onderzoek dat ik de laatste jaren gedaan heb, wil ik in dit artikel wat dieper ingaan op "Niet structurele chronische hartproblemen".

    Niet structurele chronische hartproblemen.

    Foutieve voeding.

    Bij foutieve voeding kunnen we stellen dat, niet alleen de soort van voeding belangrijk is, maar ook de hoeveelheid van ieder voedingsmiddel apart dat tot zich neemt.

    Het is die foutieve voedingswijze die in de eerste plaats, de zuur/base verhouding in het lichaam verstoort ten nadele van het zuur. Er wordt dus in het lichaam te veel base vormend voedsel aangevoerd, waardoor er een tekort aan zuur ontstaat. Dit tekort aan zuur veroorzaakt dan op zijn beurt een minder intensieve werking van het zenuwstelsel.

    Als regel kan men stellen dat, hoe groter het tekort aan zuur is, hoe minder efficiënt het zenuwstelsel zal werken. Ook de werking van de hartspier zal hierdoor in intensiteit afnemen. Meer specifiek gaat het hier om de pompfunctie van het hart. Die gaat afzwakken en kan zelfs in het uiterste geval helemaal uitvallen.

    Tegelijkertijd met de verstoring van de zuur/base verhouding, zal ook de verhouding tussen de T-helpercellen en de t-suppressorcellen verstoord worden ten nadele van de T-helpercellen. Het gevolg hiervan is dan weer dat het lichaam zijn eigen natuurlijke afweer meer en meer gaat onderdrukken, waardoor men vatbaarder wordt voor allerlei ziekten.

    Wanneer we spreken over basenvormend voedsel, dan dienen we vooral te denken aan voeding die we veel gebruiken en die bovendien veel kalk (Calcium) bevat namelijk, melk, alle voedsel dat van melk gemaakt wordt en voedsel dat met melk en melkproducten bereid wordt. Ook voedingsmiddelen die verrijkt worden met calcium (kalk) en voedingssupplementen die veel calcium bevatten spelen hierin dus een grote rol.

    Arterioslerose, multiple sclerose.

    Melk, alle voedsel dat van melk gemaakt wordt of met melk/melkproducten bereid wordt, voedingsmiddelen die verrijkt zijn met calcium (kalk) en voedingssupplementen die veel calcium bevatten, werken niet alleen negatief in op de pompfunctie van het hart, maaar veoorzaken bovendien ook een vernauwing van de aders en slagaders.

    Adervernauwing of met andere woorden arteriosclerose/multiple scelose, ontstaat voornamelijk door de vorming van plaque in het aderstelsel. Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat die plaque voor meer dan 90% bestaat uit calcium of met andere woorden kalk. Dus ook bij adervernauwing is de overmatige aanvoer van calcium een zeer belangrijke oorzaak. In de geneeskunde wordt echter alleen maar aandacht besteed aan de cholesterol die in de plaque aanwezig is. Men zal dan ook enkel medicijnen laten innemen om het cholesterolpeil te verlagen.

    De grote hoeveelheid calcium in het bloed, is volgens mijn persoonlijke bevindingen, eveneens de grootste oorzaak voor een mogelijke klontervorming.

    Door dit alles zal het hart krachtiger moeten pompen om het bloed optimaal te laten circuleren in het lichaam. Door die verhoging van kracht zal de bloeddruk verhogen, gaan ook de aderwanden zwaarder belast worden en is de kans groter dat ze scheuren, waardoor er interne bloedingen kunnen optreden. Een mogelijke overbelasting, beschadiging of zelfs een uitval van de pompfunctie van het hart, kan hier dan weer het gevolg van zijn.

    Adervernauwing kan zich echter overal in het lichaam en dus ook in de hersenen voordoen, waardoor er dan een hersenbloeding kan ontstaan.

    Mogelijke acties om chronische hart- en vaatziekten te genezen.

    De uiteenzettingen over "Foutieve voeding" en "Arteriosclerose" , geven ons al een aanwijzijng van dat wat we eerst en vooral dienen te doen. Het volledig, zonder uitzondering, voor altijd, uit onze voeding schrappen van alle melk, melkproducten, alle voedsel dat met melk en/of melkproducten bereid wordt, met calcium verrijkt voedsel en voedingssupplementen die veel calcium bevatten.

    Deze actie zal meestal al na drie dagen resulteren in een duidelijke verbetering van de gezondheid. De betroffen persoon die dit toepast zal zich dan al veel gelukkiger voelen, zal minder gespannen zijn en over veel meer energie kunnen beschikken.

    Na 1 week zal in 90 tot 95% van de gevallen, zijn natuurlijke afweer en zijn uitscheidingsorganen terug normaal werken waardoor het lichaam zich gaat zuiveren van afvalstoffen. Vanaf dan kan het lichaaam, in de mate van het nog mogelijke, beginnen regenereren.

    Na 4 weken, zal men een duidelijk merkbare verbetering van de problemen kunnen vaststellen. De zuur/base verhouding in het lichaam zal hersteld zijn, waardoor de pompfunctie van het hart duidelijk zal verbeteren of mogelijk in een aantal gevallen zal optimaliseren. De verhouding tussen de T-helpercellen en de T-suppressorcellen, de natuurlijke afweer en de werking van de uitscheidingsorganen zal dan in de meeste gevallen optimaal zijn. De hoeveelheid cholesterol zal merkbaar gedaald zijn en de plaque in de aders zal voor een groot stuk of helemaal verdwenen zijn. Hierdoor zal ook de bloeddruk beginnen dalen.

    Is de pompfunctie van het hart op dat moment nog niet helemaal in orde, dan zijn er mogelijk nog structurele en/of spirituele factoren die zijn werking negatief beïnvloeden. Dit moet echter van persoon tot persoon uitgezocht worden.

    Niet te geloven, te simpel.

    Als je weet, dat de geneeskunde al honderden mogelijk duizenden jaren beweert, dat melk en melkproducten het beste voedsel zijn voor de mens, dan kan ik best begrijpen dat de hierboven vermelde actie als "Niet te geloven" en "Te simpel" bij u zullen overkomen.

    Nochthans is er in een natuur in evenwicht, alleen moedermelk als voedsel voorzien voor de mens en dan bovendien nog maar voor een bepaalde periode van zijn leven. De mens krijgt zelfs een nieuw gebit na de overschakeling op vaste voeding. Ook zullen in het wild levende dieren zich niet laten melken.

    Wanneer je op "Het Internet" eens de samenstelling van melk gaat opzoeken, dan vind je daar alleen wat elementaire stoffen zoals vet, mineralen, vitamines, calcium, lactose enz.. Van medicijnen zoals bijvoorbeeld antibiotica die in de veeteelt gebruikt worden, hormonen van de koe of hormonen die gebruikt worden om dieren vet te mesten, zal men echter niets terugvinden in de analyses.

    Wanneer je dan weet, dat men bij een gericht onderzoek van het Nederlandse drinkwater, men van de 22 medicijnen die men zocht, men er 15 in aantoonbare hoeveelheden heeft teruggevonden, dan stel ik mij grote vragen bij de samenstelling van melk die op het internet te vinden is.

    Ik heb echter geen enkel wetenschappelijk bewijs van wat ik hier neergeschreven heb. Wat ik wel heb is mijn persoonlijke ervaring dienaangaande.

    De hierboven vermelde acties zijn volgens mijn persoonlijke bevindingen ook van toepassing bij alle mogelijke gevallen van kanker, cystes, gezwellen en tumoren. Ik weet dat deze bewering bij u nog meer de wekbrouwen zal doen fronsen, maar toch ben ik er vast van overtuigd dat ze juist is.

    Allergie voor melk en melkproducten.

    Dat men allergisch kan zijn voor melk en melkproducten is in de geneeskunde al lang geweten. Dat er ook een graad van allergie bestaat, is echter door diezelfde geneeskunde niet gekend.

    Volgens mijn persoonlijke bevindingen en onderzoek, heeft een perfect gezonde mens een allergiegraad van ongeveer 3% voor melk en melkproducten. Wordt die mens ziek door bijvoorbeeld een verkoudheid, een griep, een keelontsteking, enz. dan kan die graad van allergie al vlug oplopen tot 20 à 40%. Krijgt de betroffen persoon een chronische ziekte dan kan de graad van allergie al vlug oplopen tot 80% of zelfs, naargelang de ziekte ernstiger wordt tot 95% en meer.

    Als regel kan men stellen dat, hoe groter de allergiegraad voor melk en melkproducten is, hoe giftiger de uitwerking ervan op het lichaam van de mens zal zijn. Het omgekeerde is echter ook waar namelijk, dat de allergiegraad sneller en spectaculairder zal dalen, wanneer deze mensen melk en melkproducten volledig zonder uitzondering uit hun voeding schrappen. Al na 1 dag zal men zich meer ontspannen en gelukkiger voelen en kan men bovendien over meer energie beschikken.

    Mensen met "Niet structurele chronische hartproblemen" hebben in 90 tot 95% van de gevallen een zware tot zeer zware allergie voor melk en melkproducten. Melk en melkproducten zijn voor die mensen als het ware vergif. Voor mensen met die allergiegraad, kan dan ook het eten van een "dame Blanche" met slagroom de dood voor gevolg hebben.

    Besluit.

    Indien je nu nog niet overtuigd bent van wat ik hier beweer, dan rest er nog maar 1 manier om uit te zoeken of het juist is, het zelf toepassen. Eén ding is echter zeker, het volledig zonder uitzondering voor altijd uit uw voeding schrappen van, alle melk, melkproducten, alle voedsel dat met melk of melkproducten bereid wordt, met calcium verrijkt voedsel en voedingssupplementen die veel calcium bevatten, zal zeker geen enkele negatieve bijwerking voor gevolg hebben. Dit kan niet gezegd worden van de pillen die je anders voor de est van je leven dag in dag uit zult moeten slikken.

    Je zult de nodige moed moeten vergaren om er aan te beginnen en natuurlijk over voldoende karakter moeten kunnen beschikken om het vol te houden. Ik kan je echter verzekeren dat je verbaast zult zijn van de resultaten, niet alleen op het gebied van hart- en vaatziekten maar ook op het gebied van acute ziekten. Je zult er niet alleen minder vatbaar voor zijn,  maar wanneer je ze toch krijgt, zullen ze ook minder intensief doorkomen.

    Dit artikel maakt deel uit van de blogs http://blog.senoirennet.be/s1s0i9k en http://blog.seniorennet.be/s8s0i9k , waarop je nog andere uiteenzettingen kan vinden over gezondheidsproblemen.



    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per week
  • 27/03-02/04 2023
  • 14/11-20/11 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 09/11-15/11 2020
  • 15/04-21/04 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 05/03-11/03 2018
  • 18/12-24/12 2017
  • 23/03-29/03 2015
  • 27/10-02/11 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 21/10-27/10 2013
  • 10/12-16/12 2012
  • 11/07-17/07 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 08/11-14/11 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 20/07-26/07 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 19/01-25/01 2009

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !

    Klik hier
    om dit blog bij uw favorieten te plaatsen!


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!