seniorenmeise
Foto


Inhoud blog
  • 485 Levensverwachtig
  • 484 Meerwaarde 7
  • 483 Meerwaarde 6
  • 482 Meerwaarde 5
  • 481 Meerwaarde 4

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    niet bij een seniorenvereniging aangesloten ouderen
    13-02-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Uit de krant
    De federale adviesraad voor Ouderen werd in de kamercommissie sociale zaken goedgekeurd.
    De nieuwe raad moet de senioren een stem geven en zal de regering niet - bindende adviezen overmaken over pensioenen, gezondheidszorg, veiligheid, openbaar vervoer.  Als de regering geen gevolg geeft aan een advies moet ze dat wel motiveren.
    Ondertussen is bekend dat maar de helft van de Belgen verwacht rond te komen met zijn (haar) pensioen.De aanzet tot langer werken uit het generatiepact heeft blijkbaar zijn effect niet gemist : de gemiddelde Belg denkt nu tot zijn 61ste te moeten werken.
    Zouden wij ook stilaan de leeftijd van 55+ niet wat opschuiven of liever niet ?

    13-02-2007, 00:00 geschreven door Jef De Cuyper

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    06-02-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lokaal Sociaal Beleidsplan
    Via een decreet vraagt men onze medewerking rond deze problematiek.
    De bedoeling is om via een strategische planning tot een betere onderbouw te komen van het lokaal beleid.  De prioriteiten van de gemeente en het O.C.M.W. worden samengebracht, in samenwerking met de bevolking en de lokale actoren.  Overleg en discussie wordt gehouden op 27.2 om 19.30 u. in de fusieschool.
    De 4 peilers zijn : samenwerking, planning, sociaal huis en participatie.  Tegen 31 december 2007 wil men komen tot een lokaal gedragen beleidsplan.  Een samenwerkingsakkoord zou er al moeten zijn.  Maar voor zover wij weten maakt de voorzitter van het O.C.M.W. nog geen deel uit van het schepencollege.  Op pragmatisch vlak is dat een must!
    Rond 7 beleidsdomeinen zullen themagroepen werken : algemene sociale dienst, administratieve ondersteuning, thuiszorg, wonen voor bejaarden en andersvaliden, wonen, jongeren en tewerkstelling.
    Wij danken Okra Meise (via Jos) voor de suggestie tot kwaliteitsverbetering : vermelding organisator

    06-02-2007, 00:00 geschreven door Jef De Cuyper

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    30-01-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

    O.(a).r. 29.1.07
    De nieuwe schepen van welzijn Marie Jeanne Thaelemans maakte haar debuut op de vergadering. Zij gebruikte terecht de term Ouderenraad naar analogie met Jeugdraad, Cultuurraad en Sportraad. Dit is mee te nemen naar de statutenwijziging, waarvoor een werkgroep opgericht werd en die vergadert op 26.2
    Het nieuwe bestuur werd verkozen, alhoewel in de praktijk geen onderscheid meer zou gemaakt worden met de algemene vergadering. Voor ons, onafhankelijken, werd gecoöpteerd. Er waren maar 2 kandidaten en toch werd er gestemd met twee tegenstemmen en een variante! Ik voel dat aan als een discriminatie en zal in die zin voorstellen de statuten aan te passen en dat met alle middelen bestrijden.
    Voor de verenigingen verandert er niet veel. Jean De Smedt komt voor Okra Wolvertem en Lisette D’Ours uit Meuzegem komt in de plaats van Louisa Sengers. Marcel Cooreman valt eruit.
    Een bestuur werd dus niet verkozen en de functies blijven dezelfde en werden verdeeld door de algemene vergadering. Dat is statutair niet in orde want de leden van het verkozen bestuur wijzen onder mekaar minimum een voorzitter, secretaris en kasbewaarder aan.
    Voor het project “senioren op straat” wordt initiatief genomen want het was niet duidelijk, wat er met de vragenlijst moest gebeuren.
    Er volgde nog een korte toelichting over het Lokaal Sociaal Beleidsplan, waarna onze afvaardigingen in de andere raden bevestigd werden.
    Ik vroeg een uitwisseling van e-mail adressen, het doorspelen minstens van 1 ex. van de verenigingstijdschriften aan de bestuursleden en aanvulling van de open plaatsen van de onafhankelijken.  De basis van inspraak is correcte informatie!
    De schepen eindigde met een oproep tot samenwerking en bate van alle senioren.

    30-01-2007, 00:00 geschreven door Jef De Cuyper

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    28-01-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ouderenbeleidscoördinator
    Vlaams minister van Welzijn Inge Vervotte wil voor alle 308 gemeenten een ouderenbeleidscoördinator laten opleiden voor de Belgische Vereniging van Steden en Gemeenten.
    We kunnen een ambtenaar of een vrijwilliger inschakelen.  Zij (hij) zorgt voor ouderenparticipatie, ondersteuning lokale ouderenraden, ...  Het doel is de betrokkenheid, de draagkracht en de doeltreffendheid van de maatregelen in het beleid te verhogen, kortom kwaliteitsverbetering.
    Waar staan wij ?  Gerda doet reeds wat hier bedoeld wordt.  Zij moet enkel in het organigram van de gemeente zo genoemd worden.  Onze gemeente is ook voortrekker voor permanente vorming.  Zij zal dan ook wel naar de 10 sessies gestuurd worden.
    Zuster Jeanne De Vos werd bekroond tot "Vijf sterren senior" voor haar 40 jaarontwikkelingswerk in India.  Wij feliciteren haar van harte.
    Morgen vergadert onze ouderenadviesraad met de nieuwe, jonge schepen Marie Jeanne Thaelemans, de dochter van onze afgevaardigde voor ORKA Wolvertem
     

    28-01-2007, 00:00 geschreven door Jef De Cuyper

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
    23-01-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Academie
    Het seniorencentrum Brussel geeft in de K.U.B. wekelijks lezingen.  Het programma kan verkregen worden  bij willy.haelewyn@kubrussel.ac.be .  Ook in Meise is er seniorenacademie bij de verenigingen.  Wij propageren graag deze activiteiten via onze rubriek.
    Er zijn ons ondertussen cijfers bekend van computergebruik bij 50-plussers.  50% van de mannen en 40% van de vrouwen maken er gebruik van  Ons motto is dus : blijf actief bewegen en houd ook uw hersenen actief.  Ik bezocht ondertussen mijn 99-jarige tante Marie.  Je zou versteld staan hoe dynamisch men op die leeftijd nog kan zijn.  De voorbereiding hiervan gebeurt nu.  Daarom is het programma van de Ouderenverenigingen en van de Sportraad aan te bevelen.

    23-01-2007, 00:00 geschreven door Jef De Cuyper

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    16-01-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Speeltuin
    In Duitsland en Finland komen er nieuwe speeltuinen voor senioren.
    Het gaat hier om een kind- en jongerenvrije omgeving waar men rustig van zijn oude dag kan genieten.  De toegang is verboden onder de zestig.  Zoals in kuuroorden komen er reuzenschaakspelen, kaatsbalvelden, badmintonterreinen en ook hoekjes om een kaartje te leggen.  Hopelijk zijn ze de cafetaria niet vergeten.
    Het is dan ook de bedoeling dat de ouderen waardig en veilig hun lichaam en geest in vorm kunnen houden.
    In Finland gaat men meer de avontuurlijke toer op.  Dagelijks bezoek lijkt op grond van een onderzoekal na drie maanden een groter evenwicht, betere lichaamscoördinatie en hogere snelheid op te leveren.
    Maar zijn ze hier niet met getto - vorming bezig.  Ik pleit voor geïntegreerde ouderenzorg.  Daar kan men ook o.a. break - dansende jongeren weghouden.  Maar die hebben toch hun eigen terrein nodig.
    Felicitaties :
    Ik krijg momenteel geen gegevens meer en zal trachten op een andere manier aan de gouden en diamanten echtparen te geraken!
    Onder de toren van St.-Martinus in Meise zorgt K.OKRA, de bijna grootste, maar alleszins  actiefste vereniging, alleszins al voor een gevarieerd en geïntegreerd aanbod voor 55 - plussers.  Mits nog wat kwaliteitsverbetering kan deze 50 jarige als voorbeeld gesteld worden in Vlaanderen.
    Activiteiten :
    Ik zal op de O.a.r. info vragen van alle verenigingen om hun activiteiten via deze rubriek te promoten!
    22.2 K.OKRA Meise koffietafel
    Voor iedereen :
    Aquagym Zwembad maandagen 16.15 u.
    Pimpernel turnen donderdagen 19 u. Sportschuur Wolvertem
    Start to run start opnieuw in maart (Nekker)

    16-01-2007, 10:33 geschreven door Jef De Cuyper

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    07-01-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

    Gen
    Een genvariant heeft positief effect op verschillende aspecten van het verouderingsproces.
    Het zorgt voor een lang leven, omdat het zorgt voor grotere cholesterolpartikels, die de kans op hart – en vaatziekten op hun beurt sterk verminderen. De geneeskunde zou kunnen investeren om dit gen via een medicijn na te bootsen, om ons leven te verlengen. Momenteel zou er slechts één persoon op tienduizend de kaap van de honderd overschrijden.
    Deze gegevens werden onderzocht bij 150 95-plussers en gecontroleerd bij een groep mensen tussen 75 en 85. Het onderzoek werd beschreven in “Neurology” van de American Academy of Neurology.
    In onze bib heb ik “Het maakbare brein” van Sitskoorn gevraagd. Het is er beschikbaar. Het vraagt wel enige kennis van het menselijk brein om het boek te begrijpen. Conclusie : houd je brein actief en je kunt op latere leeftijd even goed ontwikkelen als jonge mensen. Concentratie en discipline zijn wel vereist, zoals bij topsporters.
    Blijf ook in beweging! Onze verenigingen geven jullie kansen genoeg om dit eventueel ook in groep te doen.
    Felicitaties :
    Ik krijg momenteel geen gegevens meer en zal trachten op een andere manier aan de gouden en diamanten echtparen te geraken!
    Activiteiten :
    Ik zal op de O.a.r. info vragen van alle verenigingen om hun activiteiten via deze rubriek te promoten!
    12.2 LBG Koffietafel
    22.2 K.OKRA Meise koffietafel
    Aquagym Zwembad maandagen 16.15 u.
    Pimpernel turnen       donderdagen 19 u. Sportschuur Wolvertem

    07-01-2007, 00:00 geschreven door Jef De Cuyper

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    30-12-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prijzen

    Het trefpunt voor 55 plussers Okra Meise mag voortaan, zoals reeds voorspeld, de titel koninklijk dragen. Zij ontvingen uit de handen van de gouverneur hun koninklijk brevet. Van harte gefeliciteerd voor deze eer!
    Julien De Roover, onafhankelijke oudere, werd door mij voorgedragen bij de Koning Boudewijnstichting voor De Pluim 2006 die ondertussen uitgereikt werd door Ring TV aan iemand die zich onbaatzuchtig inzette voor anderen. Onze kranige 70-tiger werd geselecteerd, maar moest het nipt afleggen tegen een vrijwilliger uit Dilbeek die gehandicapten leert zwemmen. De voorstelling op Ring-TV gebeurde voor onze kandidaat nogal éénzijdig, want hij heeft veel meer in zijn mars dan Natuurpunt. Zijn regelmatige rondleidingen in de natuur voor de kinderen van de plaatselijke scholen werden niet vermeld. Hij is ook de man die voor de Kunstkring altijd paraat staat en die voor de verenigingen de publiciteitspanelen schildert. Hij restaureerde ook het Mariabeeld aan het Chiroheem in Meise en vangt gekwetste dieren op bij hem thuis.
    Onze ouderen uit onze keizerlijke gemeente Meise werden terecht gevierd!

    30-12-2006, 10:15 geschreven door Jef De Cuyper

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    10-12-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

    Inspraak
    Als er een aanpassing van de statuten komt in de OuderenAdviesRaad zijn de desiderata van de onafhankelijke ouderen :

    1. representatieve afvaardiging in verhouding tot de vereniging of aantal leden.
    2. aantal bestuursleden verminderen door o.a. verkozenen voor een bestuursfunctie in mindering te brengen op hun afvaardiging
    3. onafhankelijke ouderen zijn ouderen die geen lid zijn van een ouderenvereniging (in 2006 : 4500 op 5000 55 – plussers in Meise)
    4. geen coöptatie van onafhankelijken, want gelijke kansen betekent dat zij zelf bepalen wie in de O.a.r. zetelt
    5. verenigingen houden het initiatief om hun afvaardiging aan te vullen of te vernieuwen
    6. verkiezing van het bestuur in de algemene vergadering
    7. kandidaturen worden ingediend via een oproep in het gemeentelijk informatieblad bij het schepencollege

    Ik roep alle onafhankelijke ouderen op om via deze rubriek voorstellen tot kwaliteitsverbetering in te dienen.

    10-12-2006, 09:20 geschreven door Jef De Cuyper

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    04-12-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Informatie

    Informatie
    Alle bestuursleden van de O.a.r. zouden gratis de infokrant van de andere ouderenverenigingen moeten krijgen. Dat zou de onderlinge verstandhouding en het wederzijds begrip ten goede komen.
    Er zou ook een vaste rubriek moeten komen in het infoblad van de gemeente, om alle ouderen te informeren over wat reilt en zeilt in hun midden.
    Er kan ook een speciale rubriek of een link gecreëerd worden op de website http://www.meise.be . Belangrijke samenvattingen en besliste punten in de verenigingen kunnen dan on-line ingekeken worden.
    Iemand van het bestuur kan belast worden met de P.R., zodat regelmatig persberichten over de ouderen in Meise kunnen ingestuurd worden naar de persorganen.
    Vele ouderen krijgen het parochieblad. Hierin zou er per parochiefederatie ook een vaste rubriek kunnen komen over de ouderenwerking specifiek in de parochies.

    04-12-2006, 11:04 geschreven door Jef De Cuyper

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    27-11-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

    Deze bijdrage werd mij ingestuurd door een 50 plusser, die nog wenst te werken om voldoende anciënniteit op te bouwen voor zijn pensioen.

    “Ik stel voor dat jullie vandaag de artikelenreeks in de Standaard van vandaag grondig lezen en er als VDAB ook naar handelen aub.
    De titels van de krantenartikels luiden : “ Banen en 55-plussers vinden elkaar niet “ en “ Niet altijd ou(d)t op 55 “.
    Professor Luc Sels van KU Leuven heeft ontdekt dat in drie jaar tijd amper 6700 van alle openstaande banen naar 55-plussers gingen of welgeteld drie procent van alle openstaande banen.
    Lange tijd besteedden arbeidsbemiddelaars weinig aandacht aan de oudere werkzoekenden .
    Hopelijk wordt jullie initiatief van “ Actief 50 + “ met speciale consulenten voor werkzoekende 50-plussers en met ‘ voorbehouden ‘ vacatures een succes.
    Voor ondergetekende die binnenkort 58 jaar oud wordt is het wellicht te laat ? Hoort hij nog bij de lage kansengroep bij VDAB en RVA ???
    Ter info aub als reactie op opmerkingen van werkenden over thuiszittende of rustende vijftigers . In juni 2006 behaalde ik na twee jaren avondstudie & proeflessen ( vier avonden in de week van 18 tot 22u. ) het aggregaat om nog te mogen onderwijzen en zelfs een postuniversitaire vorming van didactiek Nederlands voor anderstaligen ( Universiteit Antwerpen ) .
    Ook in het onderwijs word je als een “ halvegare “ bekeken wanneer je op die leeftijd/ouderdom nog les wil geven ( om o.a. voldoende anciënniteit op te bouwen voor je wettelijk pensioen op 65 ) want dan houden de meeste leraren het voor bekeken."

     

    27-11-2006, 09:29 geschreven door Jef De Cuyper

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    15-11-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Onderzoek
    De eerste resultaten druppelen binnen over de bevraging in Vilvoorde uit 2005.
    Tal van nuttige informatie raakte niet tot bij de senioren.  Er werd ook nagegaan of de senioren actief blijven in sportclubs en culturele verenigingen, hoe ze zich verplaatsen en of ze de weg vinden naar specifieke diensten.  Het aantal ingevulde vragenlijsten was 2200.
    De nood aan een spiksplinternieuwe seniorengids wordt op het voorplan geschoven.
    In Meise hadden wij geen bevraging nodig voor dit initiatief.  Wij hopen dat het grondige werk van wijlen Eric De Loof niet verloren ging in de dienst Cultuur.  Want de computer, waarop de teksten stonden, zou stuk zijn.  Laat ons maar hopen dat we dat werk niet van 0 moeten herbeginnen.
    't Moment, dat privé uitgebaat wordt nam een initiatief voor onze senioren : elke dinsdagnamiddag kaarten.  Wij hopen dat dit uitgebreid wordt in samenwerking met de bibliotheek voor alle senioren : kranten en tijdschriften lezen,  educatieve initiatieven.
    Agenda :
    inheemse bomenwandeling Plantentuin Meise (vertrek aan de imkerstand achteraan)
    elke donderdag Recreatiesport Pimpernel 50+ sportschuur
    9.11 jeugdfilm Madagascar in de Muze om 14 u.
    13.12 jeugdfilm The Polar Express in de Muze 14 u.
    3.12 St.-Elooiviering Hasseltberg

    15-11-2006, 11:13 geschreven door Jef De Cuyper

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    08-11-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Achterban
    Onze vrienden uit Waalre in de Seniorenraad brachten ons op enkele ideeën om de O.a.r. van Meise op een kwalitatief hoger niveau te tillen.
    Wij behartigen de belangen van de onafhankelijke ouderen d.w.z. de ongeveer 4500 ouderen (55 plussers) die niet aangesloten zijn bij een ouderenvereniging.
    In Waalre richten ze regelmatig samenkomsten in met een gespreksleider uit de S.a.r.  Ze noemen dat klankbordgroepen.  In Meise zou dat kunnen in de 8 parochies.  Wij zullen dat voorstellen.
    De inbreng van deze groep in de O.a.r. zou kunnen versterkt worden door een ondervoorzitter.  De voorzitter in Waalre is altijd een onafhankelijke.  Zo ver willen wij niet gaan, maar een ondervoorzitter uit onze groep zou welkom zijn.  Het aantal afgevaardigden in de O.a.r. kan 5 blijven, ev. op te trekken naar 8 (1 per parochie).
    De helft van de senioren in Waalre gebruikt de P.C.  Als dat in Meise ook zo is, wat door de aanwezigheid van Volwassenenonderwijs in Wolvertem niet onwaarschijnlijk is, is deze rubriek een interessant medium voor informatie op een interactieve manier.  Het Seniorennet is een hoogstaand initiatief dat de cursussen aanvult en de nood aan continuïteit lenigt.
    Waalre opent op 1.4.2007 een Zorgboerderij.  De landbouwers uit de gemeente kunnen er terecht om niet radicaal te moeten breken met hun landelijk verleden.
    Ondertussen kregen wij een 'onderzoeksformulier voor senioren' "Senioren op straat".  Dat is te vinden iop www.steunpuntstraten.be .
    Er zou een gerichte actie moetren komen om onze ouderen de kans te geven mee te doen aan deze bevraging.

    08-11-2006, 14:24 geschreven door Jef De Cuyper

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    01-11-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waalre 31.10
    Ons bezoek aan Waalre was uitstekend en verhelderend.
    foto : aankomst met Duvel en boeken
    De ontvangst was , zoals altijd, prima verzorgd en kwalitatief op hoog niveau.  Onze voorzitter Marcel heeft de leden van de Seniorenadviesraad Waalre dan ook uitgenodigd voor een tegenbezoek in de lente.
    Wij kregen eerst koffie in het Zorgcentrum.  Daarop sloot een introductie aan over de samenstelling en de werking van de S.a.r.  In tegenstelling tot bij ons werd het initiatief daar genomen door de onafhankelijken.  De voorzitter is er altijd een onafhankelijke.
    De directeur van de regionale Zorgcentra lichtte ons daarna in over hun ouderenzorg.
    Op het middaguur lunchten wij in het zorgcentrum, waar huisdieren ook welkom zijn.  Dat heeft een aangenaam terapeutisch effect op de inwonenden.
    's Namiddags reden wij naar de Grote kerk in Breda, de bakermat van de Nassau's voor de tentoonstelling en een uiteenzetting over de hertogen van Brabant.  Wij dineerden daarna onder de toren van Breda : lekker en gezellig!  Wij maakten alleszins nieuwe vrienden in onze zustergemeente Waalre.

    01-11-2006, 10:17 geschreven door Jef De Cuyper

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    23-10-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.O.a.r. 23.10
    De Ouderenadviesraad gaat naar Waalre op 31 oktober.  Wie nog mee wil moet snel Gerda De Smedt (022720022) opbellen.  Wij vinden dat elke vereniging zou moeten meegaan met 2 effectieve leden en de 3 onafhankelijken.
    De ophaling van grof huisvuil bij ouderen werd doorverwezen naar het O.C.M.W.  Dat wordt meer administratie en is naast de vraag : 1 X per jaar ophalen.
    De herverkiezing van het bestuur zal gebeuren na de installatie van het nieuwe kollege en de aanduiding van de nieuwe schepen (wellicht op 29.1.2007).  De afvaardigingen in de algemene vergadering (2 per vereniging) blijft in handen van de verenigingen zelf.  Er zal een nieuwe oproep gebeuren voor kandidaturen van onafhankelijken.  Indien er niet meer dan 5 zijn, treden ze automatisch toe.  Als er meer zijn vinden wij dat ze zelf moeten kunnen uitmaken wie de adviesraad vervoegt.
    Ik heb ook gepleit voor kwaliteitsverbetering van de statuten met een redelijke vertegenwoordiging en het effectief invullen van de plaatsen die gereserveerd zijn statutair voor de onafhankelijke ouderen (= niet aangesloten bij een ouderenvereniging).
    Buiten de agenda daagden twee personeelsleden van de dienst Cultuur op om de desiderata voor de Muze te aanhoren.  Alle verenigingen kunnen rechtstreeks op de dienst hun voorstellen formuleren voor het seizoenen 2007-2008 voor het einde van dit jaar.  Aangezien de afgevaardigde van de ouderen in de beheerraad van de Muze ondergetekende  (onafhankelijke oudere) is, kunnen jullie via deze rubriek uw voorstellen overmaken.  Ik geef ze dan door.
    In de varia deed ik een oproep om Julien De Roover te steunen via Ring - TV aangezien hij voorgedragen is voor De Pluim 2006 (initiatief Koning Boudewijnstichting en regionale T.V.-'s).  Als hij geselecteerd wordt verwittig ik voor de start van een intensieve campagne.
    Ik vestigde ook de aandacht op de tekst van onze Ouderenbrochure in de computer van de dienst Cultuur.  Dit titanenwerk van onze betreurde vriend en medelid Eric De Loof mag niet verloren gaan.  Anders kunnen wij later opnieuw van 0 beginnen.
    Onze voorstellen tot kwaliteitsverbetering van de statuten leg ik jullie voor in een volgende aflevering.
    Gelegenheidsfoto : http://be.msnusers.com/torenroepthaan
    Agenda :
    inheemse bomenwandeling Plantentuin Meise
    elke donderdag Recreatiesport Pimpernel 50+ sportschuur
    14-29.10 Jan Wellens in 't Moment
    31.10 afvaardiging O.a.r. wordt ontvangen in Waalre
    3.12 St.-Elooiviering Hasseltberg
    Felicitaties :
    50 jaar samen : goud

    Taverniers - De Pinnewaert A.V.Doorslaerlaan
    Thaelemans - Moreau Amelgemstraat
    60 jaar samen : diamant
    Emmerechts -Marievoet Amelgemstraat

    23-10-2006, 14:50 geschreven door Jef De Cuyper

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    13-10-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.K.OKRA
    De senioren van Meise vroegen het koninklijk statuut aan.
    Dat was een gewoonte bij verenigingen uit ongeveer 1920.  Zo werden de Oud Soldaten uit 1903 : Koninklijke Maatschappij der Gewezen Soldaten van het Belgisch Leger.  De "bond" inspireerde zich waarschijnlijk op het verhaal van deze vereniging, dat ik publiceerde in hun ledenblad.  Fanfares vroegen dat vroeger ook aan.  Vaderlandslievende verenigingen pronken ook met dit voorvoegsel.
    Maar is dat al niet uit de tijd ?  Ouderen voelen daar uiteraard nog iets voor, maar de jonge senioren (medioren) hebben daar zeker geen boodschap aan.
    Eigentijds zou 'presidentieel' beter klinken, naar de minister - president van de Vlaamse regering.  Tijdens de verkiezingen in Antwerpen pakte men ook al uit met die term : presidentiële verkiezingscampagne.
    Zou het dan toch waar zijn dat de royalisten in Meise daar vinden zijn ?

    Agenda :
    inheemse bomenwandeling Plantentuin Meise
    elke donderdag Recreatiesport Pimpernel 50+ sportschuur
    14-19.10 Jan Wellens in 't Moment
    31.10 afvaardiging O.a.r. wordt ontvangen in Waalre
    14-21.10 Bibliotheekweek
    3.12 St.-Elooiviering Hasseltberg


    Wensen bij 50 jaar huwelijk
    Van Opstal - De Boeck, Temsesteenweg
    Van Cutsem - Ricour, Putteveld
    Van Dooren - Van Doorslaer, Kraaienbroeklaan
    De Smedt - Van Buggenhout, Kouterbaan

    13-10-2006, 09:53 geschreven door Jef De Cuyper

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    10-10-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Uitslag verkiezingen
    Veteraan Marcel Belgrado wordt burgemeester van Meise.  Roger Heyvaert moest, niettegenstaande het hoogste aantal voorkeurstemmen, de duimen leggen.  Een troost : in het management is de regel : niet langer dan 7 jaar! 
    Onze senioren deden het in alle partijen voortreffelijk.  Ik zet de verkozenen vet gedrukt.
    Groen! : Vereertbrugghen Joos 360, Cornille André 75, Wijns Jerôme 76, Van Belleghem Martin 66, Schillebeeckx Hilde 100.
    Vlaams Belang : Meyen Ivo 224, Leemans Marie Elise 276, Delan Serge 98, Biesemans Luc 173.
    CD&V - NVA : Belgrado Marcel 1630, Verbesselt Rita 957, Cornelis Herwig 421, Van Hemelrijck - Wijnant Denisze 241, Aerts Pol 422, Van Hoorebeeck Maries 498, Van Schel Louis 749, De Boeck Emiel 1126.
    VLD-SPa-Spirit-Union : Heyvaert Roger 1935, Van Schel Johan 419, Amelinckx Guy 277, Goeman Luc 227, Standaert - Tack Yolande 157.

    10-10-2006, 00:00 geschreven door Jef De Cuyper

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    02-10-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Van Godshuis tot zorgencentrum
    Eindelijk was het zover.  Het O.C.M.W. van Meise opende het nagelnieuw zorgcentrum op zondag 1 oktober 2006 in deelgemeente Wolvertem.  Voorzitter Rita Verbesselt was terecht fier op deze realisatie en er werd dan ook een gedenkplaat ingehuldigd met de namen van de huidige raad.
    De aanwezigen kregen een stuk taart aangeboden in een grote tent.  Daar konden ze rustig keuvelen en wachten op het vertrek van de rondleidingen.  We kregen een keurige brochure met de geschiedenis van het Godshuis, gebouwd via een legaat van mej. Anne Marie Van Horick in 1908 tot de huidige "Residentie Van Horick".  We hebben zeer lang moeten wachten, maar dat loonde de moeite.  De trend in de rusthuizen is zodanig geëvolueerd, dat zij die vroeger bouwden een rusthuis kregen dat veel weg heeft van een hospitaal.  Hier is dat niet zo : verzorgde wooneenheden van 8 personen, maken het wonen er alleszins gezelliger.  De kamers zijn uitgerust met moderene technologie en de architect slaagde erin om het maximum te puren uit de individuele kamers.
    Pastoor Theo De Witte vonden wij in de stille ruimte, die hij ondertussen omvormde tot een stijlvolle kapel.  De gangen werden opgefleurd door Kunstkring Meise en enkele moderne beelden tooien de binnenkoeren.
    Rusthuisdirecteur Peter Peeraer en zijn personeel zullen ervoor zorgen dat de opvang en de begeleiding van onze ouderen optimaal verloopt.  Het kader, waarin dat zal gebeuren, is geschapen.  Ga gerust eens kijken.  Het loont de moeite.

    02-10-2006, 00:00 geschreven door Jef De Cuyper

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
    15-09-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verkiezingen
    Kerk en Leven, beter gekend als het parochieblad, ontdekte de term medioren.  Deze leeftijdscategorie moet echter nog gespecifieerd worden.
    Bij de komende gemeenteraadsverkiezingen bieden zich in Meise heel wat 55-plussers aan voor de kiezer.  We overlopen ze even.  Moest iemand vergeten zijn, corrigeer mij dan snel.  Het is ook niet de bedoeling dat we de kiezers er zouden willen toe aanzetten om enkel voor de ouderen te stemmen.  Ik vind het jammer dat we niet meer mogen panacheren!  Want op elke lijst staan ook bekwame mensen.
    CD&V en NVA : Marcel Belgrado, Rita Verbesselt, Herwig Cornelis, Denise Van Hemelrijck, Pol Aerts, Maries Van Hoorebeeck, Louis Van Schel en Emiel De Boeck.
    Groen! : Vereertbruggen Joost, Cornille André, Wijns Jerôme, Van Bellegem Martin, Hilde Schillebeeckx (vroeger op CVP).
    Vlaams Belang : Marie - Elise Leemans, Ivo Meyen, Serge Delan, Luk Biesemans
    VLD, Spirit, SPa : Heyvaert Roger, Van Schel Johan, Amelinckx Guy, Goeman Luc, Tack Yolande (Union verkozene vroeger).
    Felicitaties voor 50 jaar samen :
    De Meuter - Doms uit Lindenlaan
    Corthouts - Golser uit Anjelierenlaan
    Bogemans - Van Buggenhout uit Robbeekstraat
    Cornelis - Olbrachts uit Nieuwenrodestraat
    Boogmans - Van Ingelgem uit Temsesteenweg
    Peeters - De Leu uit de 's Herenweg
    en 60 jaar samen
    Voet - Van Buggenhout uit de Birrebeekstraat
    EUROSONG FOR KIDS
    !!!!!!! Stem voor Nicolas uit Oppem op 1 oktober !!!!!!!

    15-09-2006, 00:00 geschreven door Jef De Cuyper

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
    04-09-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Round-up Oa.r.
    In Meise zijn 5000 55-plussers.  Als de verenigingen zich richten tot deze leeftijdsgroep betekent dit dat de meerderheid onafhankelijke senioren zijn en dat zij proportioneel zouden kunnen vertegenwoordigd zijn in de Ouderen-adviesraad.  Het aantal afgevaardigden, die statutair voorzien werden door de bonden, moet voor de onafhankelijken dringend ingevuld worden.  Ik zal daartoe de nodige initiatieven nemen.  Echte onafhankelijke senioren kunnen zich bij mij aanmelden.  Ik draag ze dan voor in de O.a.r.  Als niemand opdaagt spreek ik er wel enkele aan.
    Juiste cijfers over het aantal leden van de verschillende verenigingen ontbreken.  Ik raam ze op maximum 500, d.w.z. 10 % van de totale groep.  Zij zijn verdeeld over Okra's ( Meise, Wolvertem en Westrode), KBG Imde,Soc.bond, Liberale bond en NEOS.  Er zijn wel heel wat dubbel getelden en voor de subsidies splitsen ze zich op in nevenafdelingen, waarvan de meesten tweemaal of meer kunnen meetellen.
    Met elk 2 afgevaardigde leden in de O.a.r. komen we aan 14 afgevaardigden, terwijl er voor de onafhankelijken 5 voorzien werden (waarvan 3 effectief).
    Voor de leeftijdsgroep 65 + zijn dat er nog ongeveer 3500.
    Felicitaties :
    x 60 Van Campenhout - Bogaerts St-Elooistraat
    x 50 Blommaert - De Smedt         Potaerdestraat

    04-09-2006, 00:00 geschreven door Jef De Cuyper

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Archief per week
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 27/12-02/01 2022
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 21/12-27/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 21/12-27/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 15/08-21/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 23/05-29/05 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 27/12-02/01 2011
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2010
  • 21/12-27/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 31/08-06/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 22/06-28/06 2009
  • 15/06-21/06 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 23/07-29/07 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 21/05-27/05 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 21/08-27/08 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 15/05-21/05 2006
  • 08/05-14/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 03/04-09/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 06/03-12/03 2006
  • 20/02-26/02 2006
  • 13/02-19/02 2006
  • 30/01-05/02 2006
  • 23/01-29/01 2006
  • 16/01-22/01 2006
  • 09/01-15/01 2006
  • 02/01-08/01 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!