BRECHT
Laat je vrienden meekijken naar de blog. Stuur de link door !!



Nieuwsflitsen van St-Job-in-'t-Goor
15-07-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Afgebrande molen heeft noodkap
Klik op de afbeelding om de link te volgen Arbeiders hebben dinsdag een noodkap gezet op de afgebrande molen van Brecht.

”Zo kan er geen regenwater meer insijpelen”, zegt eigenaar notaris Luc Rochtus. ”Om dezelfde reden zullen we donderdag de openingen in de romp voorlopig dichttimmeren.”

Rochtus heeft inmiddels al de princiepsbeslissing genomen de molen te herbouwen. ”Hoewel ik niet meer van de jongsten ben en een druk leven heb, wil ik deze restauratie toch nog aanvatten. Het zal niet eenvoudig zijn, onder meer omdat ik hoor dat de bouwer van het vorige binnenwerk, de eerstkomende drie jaar al volgeboekt zou zijn en ik dus wellicht iemand anders moet gaan zoeken.”
Bron: http://www.gva.be

15-07-2010, 13:55 geschreven door alain denissen

Reageer (0)

14-07-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Serieverkrachter met voorbindpenis nog niet vervoordeeld
Klik op de afbeelding om de link te volgen De raadkamer  Antwerpen heeft woensdag het dossier van de 40-jarige Gerd M. uit Brecht, die verdacht wordt van drie aanrandingen en een verkrachting opnieuw uitgesteld.

Volgens Mounir Souidi, de advocaat van de verdachte, kan het nog drie tot vier weken duren vooraleer het verslag van de gerechtsdeskundige klaar is.

Intussen blijft de man aangehouden en is er dus nog geen duidelijkheid over internering of doorverwijzing.

Voorbindpenis

De feiten speelden zich tussen oktober 2008 en augustus 2009 af in Schilde en Malle. De dader gebruikte steeds een voorbindpenis en droeg een griezelmasker om zich onherkenbaar te maken.

Begin oktober 2009 liep hij echter tegen de lamp in Antwerpen-Noord. Hij stond daar een jonge vrouw, die hij al enkele weken belaagde, op te wachten aan haar werk. In zijn auto werden de voorbindpenis en het griezelmasker aangetroffen.

Toerekeningsvatbaar?

De man werd psychiatrisch onderzocht door een gerechtsdeskundige om te beoordelen of hij al dan niet toerekeningsvatbaar is en vervolgens opnieuw door de tegenexpert van de verdediging.

Het blijft voorlopig wachten op de mening van de gerechtsdeskundige over het verslag van de tegenexpert.

Bron: http://www.gva.be

14-07-2010, 20:38 geschreven door alain denissen

Reageer (0)

13-07-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fimpje 12 juli Brecht op de Parkhappening
Klik op de afbeelding om de link te volgen Mannen op de Baan :  http://www.youtube.com/watch#!v=qHbhirT_6nM&feature=channel
Bron: http://www.youtube.com gefilmd door Tony Wouters

13-07-2010, 22:50 geschreven door alain denissen

Reageer (0)

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Filmpje 11 juli te Brecht
Klik op de afbeelding om de link te volgen link :   http://viaplaza.onzetv.be/video/2FUPJHYU
Bron: http://www.onzetv.be/

13-07-2010, 22:24 geschreven door alain denissen

Reageer (0)

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoogspanningslijn langs autoweg E19 is prioriteit voor beheerder Iveka
Klik op de afbeelding om de link te volgen Grote vermogens

‘De Kempen ligt aan de rand van het land en dat heeft gevolgen voor de landelijke productie van elektriciteit door warmtekrachtkoppelingen en windmolens', zegt bestuurder Jos Ansoms van Iveka.

‘Die grote vermogens kunnen niet via het bestaande middenspanningsnet naar de schakelpost in Sint-Job gebracht worden. Een hoogspanningsnet tussen Sint-Job en Meer is voor ons prioritair. Zo lang dat er niet is, zullen de warmtekrachtkoppelingen een probleem blijven. De gemeenten langs de E19 zijn voorstander van een ondergronds net. Dat geeft meer mogelijkheden om windmolens te plaatsen.'

Windmolens langs E19

Er zijn verschillende aanvragen lopende voor extra windmolens langs de E19.
Bron: http://www.nieuwsblad.be/

13-07-2010, 15:55 geschreven door alain denissen

Reageer (0)

12-07-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brug 9 volledig afgesloten tijdens bouwverlof
Klik op de afbeelding om de link te volgen

Brug 9 in Sint-Lenaarts over het kanaal Dessel-Turnhout-Schoten is dringend toe aan een opfrisbeurt. nv De Scheepvaart plant schilderwerken aan de brug waardoor de brug volledig afgesloten zal zijn voor alle verkeer gedurende maximum 3 weken.

 

De volledige brugstructuur wordt gezandstraald en voorzien van een nieuw verfsysteem. Voor de werken uitgevoerd kunnen worden, wordt de brug in opstaande positie geplaatst, volledig in de steigers gezet en ingepakt met een krimpfolie. De krimpfolie dient om te vermijden dat er straalstof in het milieu terecht komt en heeft als voordeel dat ook bij slecht weer gewerkt kan worden. Tijdens de werken worden ook beide voetpaden van de brug voorzien van een nieuwe slijtlaag.

 

De start van de werkzaamheden is voorzien op 12 juli 2010. Vanaf dan zal de brug gedurende 3 weken volledig zijn afgesloten voor alle verkeer (ook fietsers en voetgangers!) tot en met vrijdag 30 juli. De eerste week is ook het scheepvaartverkeer deels gestremd. Er wordt een omleiding voorzien voor het wegverkeer. Om de hinder voor het wegverkeer en de scheepvaart tot een minimum te beperken, worden de werken tijdens het bouwverlof uitgevoerd.

 

Info: nv De Scheepvaart, Havenstraat 44, 3500 Hasselt, 011 29 84 00

                                                                                                                                                                    Bron: http://www.brecht.be

12-07-2010, 00:00 geschreven door alain denissen

Reageer (0)

11-07-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eerste premie voor huwelijk of samenwonen
Klik op de afbeelding om de link te volgen Burgemeester Aerts (CD&V) overhandigde aan een Brechtse bruid de eerste premie voor huwelijk of samenwonen.

Vanaf 1 juli 2010 voert het gemeentebestuur van Brecht een nieuwe huwelijks- en wettelijke samenwoningspremie in. De premie bedraagt 25 euro. Deze premie werd zaterdag 3 juli voor de eerste maal toegekend aan een Brechtse bruid. De premies worden uitbetaald door middel van een aankoopbon. De pasgehuwden of samenwonenden kunnen die als betaalmiddel gebruiken bij verschillende zelfstandige ondernemers in Brecht.

Huwelijkspremie

Het gemeentebestuur kent de huwelijkspremie en de premie voor wettelijk samenwonenden toe aan diegenen die op de dag van het huwelijk of de wettelijke samenwoning ten minste 1 jaar ingeschreven zijn in de bevolkingsregisters van Brecht. Bovendien mogen de personen niet eerder getrouwd zijn en niet eerder een verklaring van wettelijke samenwoning afgelegd hebben.

Bron: http://www.nieuwsblad.be

11-07-2010, 11:36 geschreven door alain denissen

Reageer (0)

09-07-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Weer diefstallen !!
Klik op de afbeelding om de link te volgen Onbekenden hebben woensdag een inbraak gepleegd op een woning in de Braambeslaan. De dieven forceerden de deur en gingen aan de haal met enkele duizenden euro's.

Dieven hebben woensdag een automaat van een voedingsautomatenshop in de Brugstraat leeggeplunderd

Bron: http://www.gva.be

09-07-2010, 14:36 geschreven door alain denissen

Reageer (0)

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Parkhappening : Maandag 12 juli 2010 - 20.00 Mannen op de baan
Klik op de afbeelding om de link te volgen

Vorig jaar speelden ze al de pannen van het dak in ons park.

Ze noemen zichzelf de boodschappers van de 'Dutch Rock'. De Mannen zijn, zoals de naam laat vermoeden, altijd en vooral 'graag' onderweg, en brengen met een eigen interpretatie een palet van de meest swingende en mooiste nummers uit het archief van Nederlandstalige rock- en popsongs. 'Mannen op de Baan' zijn: - Jelle Cleymans - Jonas Van Geel - Damian Corlazolli Dave Wyns - Florejan Verschueren - Kristof Aerts - Jan-Kris Vinken

Vingertje in de lucht, bierfles in de hand en alles geven: ambiance verzekerd !

Bron: http://www.parkhappeningbrecht.be/

09-07-2010, 13:30 geschreven door alain denissen

Reageer (0)

08-07-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vlaamse feestdag in Brecht-centrum
Klik op de afbeelding om de link te volgen
BRECHT - Het 11-julicomité van Brecht organiseert zaterdag 10 juli in samenwerking met het gemeentebestuur een viering voor de Vlaamse feestdag in Brecht-centrum. Dat gebeurt ondermeer op de nieuw aangelegde Gemeenteplaats. Alle activiteiten zijn gratis en de handelaars op de Gemeenteplaats voorzien in eet- en drankgelegenheid.

Volgende activiteiten staan op het programma op zaterdag 10 juli 2010: 16.30 uur in kapel Oud Klooster, Gasthuisstraat 42, lezing uit eigen werk door Walter Van den Broeck; 18.00 uur op de parking van het OCMW rusthuis, Gasthuisstraat, openingsrede door het gemeentebestuur; optredens van de LJM-band (muziek), de gilde van Sint Lenaarts (dans) en de Vrije Zwaaiers (vendelzwaaien).

Optocht

Om 19.30 uur is er een optocht naar de Gemeenteplaats met de LJM-band, de LRV Sint Lenaarts (ruiterij), de gilden van Brecht en Sint-Lenaarts, praalwagens en publiek via Gasthuistraat, Venusstraat, Vaartstraat en Schoolstraat.

Gemeenteplaats

Op het podium op de Gemeenteplaats zorgt Ludo Theunissen voor de presentatie en is er muzikale omlijsting met de LJM-band. Om 20 uur brengt burgemeester Luc Aerts (CD&V) de feestrede en volgt het Vlaamse volkslied. Daarna is er kinderanimatie met August en Zonneschijntje en Nicodemus en een optreden van de gilde Sint-Lenaarts met dans en de Vrije Zwaaiers met vendelzwaaien. Vanaf 21 uur volgt Zingend Brecht met Rudi Schrauwen en Be Close.
Bron: http://www.nieuwsblad.be/

08-07-2010, 17:47 geschreven door alain denissen

Reageer (0)

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Camping kost 1,8 miljoen euro
Klik op de afbeelding om de link te volgen Het Antwerpse vastgoedbedrijf Vespa verkoopt camping De Groene Linden in Brecht. Het is een terrein van 4,5 hectare met privéwoonst en horecazaak aan de Schotensesteenweg.

Er zijn 245 plaatsen voor bungalows en caravans. Het eigendom wordt verkocht via bieding onder gesloten omslag. De minimumprijs is 1,8 miljoen euro. Biedingen moeten ten laatste op 17 september om 14u bij Vespa binnen zijn.

Bron: http://www.gva.be/

08-07-2010, 17:42 geschreven door alain denissen

Reageer (0)

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sm-meesteressen weer op vrije voeten na dood klant
Klik op de afbeelding om de link te volgen Sm-meesteres Lucrezia en haar assistente Juno zijn weer op vrije voeten. Hun vrijlating dateert al van 1 juli - een dag na de reconstructie - maar het nieuws raakte nu pas bekend.

De vrouwen worden verdacht opzettelijke slagen en verwondingen met voorbedachtheid te hebben toegebracht aan de 58-jarige Robin Mortimer, met ongewild zijn dood tot gevolg. De Britse miljonair stierf op 22 juni tijdens een bezoek aan een sm-studio in Sint-Job-in-'t-Goor.

De twee meesteressen die bij hem waren verwittigden zelf de hulpdiensten. Aanvankelijk werd gedacht aan een natuurlijk overlijden, maar tijdens de autopsie zou er lachgas in de longen van de man zijn gevonden.

Op 30 juni moesten de meesteressen de onderzoeksrechter en de speurders tijdens een reconstructie tonen hoe de zakenman aan zijn einde kwam. De onderzoeksrechter besliste een dag later dat hun aanhouding niet langer noodzakelijk was voor het onderzoek.

http://www.gva.be/

08-07-2010, 17:23 geschreven door alain denissen

Reageer (0)

07-07-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Openbaar onderzoek 'Klei van de Kempen'
Klik op de afbeelding om de link te volgen De Vlaamse regering heeft op 7 mei 2010 het gewestelijk ruimtelijk uitvoeringsplan gebieden voor oppervlaktedelfstoffenwinning: Klei van de Kempen voorlopig vastgesteld.

Nu wordt een openbaar onderzoek georganiseerd waarbij elke burger zijn opmerkingen, bezwaren of adviezen kan indienen. Het  RUP heeft betrekking op delen van het grondgebied van de gemeenten Brecht, Beerse, Essen, Hoogstraten, Malle, Merksplas, Rijkevorsel en Turnhout. Het openbaar onderzoek loopt tot en met 5 augustus 2010.

Meer informatie over dit RUP vind je :
                    http://www2.vlaanderen.be/ruimtelijk/grup/00250/00294_00001/index.html
Bron: http://www.brecht.be

07-07-2010, 16:01 geschreven door alain denissen

Reageer (0)

06-07-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Boekje bij honderdste verjaardag van De Statie
Klik op de afbeelding om de link te volgen Precies een eeuw geleden werd in de Venusstraat het statige gebouw "De Statie" opgetrokken. Dat viert de huidige eigenaar met een boekje rond het tramverleden van Brecht.

"Op de plek waar nu "De Statie" staat, vinden we in een akte van 1746 "den suijkerbacker" of "suyckerberg"", vertelt heemkundige August Van Minnebruggen, die de geschiedenis bijeenzocht. "De Venusstraat was toen één van de belangrijkste straten van Brecht." Het verbaast dan ook niet dat één van de latere eigenaars van het gebouw, Thomas van der Veken, er een café van maakte en het omdoopte tot De Wildeman.

"Vervolgens is hij er als provincieraadslid voor gaan ijveren dat Brecht een tram zou krijgen. Dat was natuurlijk in zijn eigen belang, want goed voor de zaken in zijn herberg", legt August uit. "Het lukte nog ook, vooral omdat het Belgisch leger een tramlijn wenste van Polygoon in Brasschaat tot aan de schietstand in Overbroek. De verdere afstand naar Brecht was dan maar een peuleschil."

En zo arriveerde op 10 juni 1896 de eerste stoomtram in Brecht. "Hij kwam van Polygoon en Overbroek, reed door de Molenstraat tot aan De Wildeman, draaide links de Venusstraat in, en dan rechts de Gasthuisstraat, waar de terminus was", schetst August de intrede.

De eigenaars van De Wildeman lieten het gebouw in 1910 afbreken en vervangen door een veel groter pand, "De Statie", waar je ook kon eten en logeren. In 1950 kon de tram de concurrentie met de autobus niet meer aan en verdween uit Brecht. Stilaan verliep ook de klandizie van "De Statie" en vanaf 2001 stond het gebouw leeg. Na jarenlange verkrotting is het door de huidige eigenaar Rik Bartholomeeusen gerestaureerd en vorig jaar heropend als hotel-restaurant. Met groot succes: de hotelkamers hebben vandaag een bezetting van 85 procent.

Het geïllustreerde boekje van 48p. verschijnt op 26 juli en is vanaf dan ter plaatse verkrijgbaar.
Bron: http://www.gva.be

06-07-2010, 17:25 geschreven door alain denissen

Reageer (0)

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dinsdagmiddag: Schotensteenweg afgesloten na ongeval
Klik op de afbeelding om de link te volgen Een 55-jarige voetganger werd met levensgevaarlijke verwondingen overgebracht naar het UZA in Edegem, na een verkeersongeval met een motorscooter aan de Schotensteenweg in Brecht.

De vijftiger uit Lokeren werd even na de middag, tijdens het oversteken van de rijbaan, aangereden door de motorscooter. De bestuurster van het voertuig, een vrouw van 46 uit Brecht, ligt zwaargewond in het Sint-Jozefziekenhuis in Malle.

De N115 was tot 15.10 uur in beide richtingen versperd. Het verkeer moest er plaatselijk omrijden via de Bareellaan en Tilburgbaan.

Bron: http://www.gva.be

06-07-2010, 17:20 geschreven door alain denissen

Reageer (0)

04-07-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Parkhappening Brecht: Maandag 5 juli 2010 - 20.00 u DESPERATED COMPANY
Klik op de afbeelding om de link te volgen

Desperated Company is ontstaan in 1967. Van in het begin speelden ze covers van hun favorieten zoals Beatles, Stones, Kinks, Who, Chuck Berry, enz...

De oorspronkelijke bezetting uit die tijd: Ed Maes (zang), Rik Ooms (gitaar en zang), Wim Sterkens (gitaar en zang) en Danny Swaegers (drums).

Begin jaren zeventig werden enkele singles opgenomen waarvan ‘Higher’ een regionale hit werd. Er zijn wellicht weinige podia in de wijde omgeving van de Noorderkempen waar Desperated Company niet gespeeld heeft.

Nu, 43 jaar later, is de band nog steeds één van de meestgevraagde coverbands van de regio. DC brengt onveranderd ambiance. In al die jaren en ook tot op heden speelden ze van Noord tot Zuid in België en Nederland, van café-optredens tot grote festivals, in de kleinste dorpjes en grote steden. Niet zelden speelden ze samen met legendarische namen uit de rockgeschiedenis.

Vandaag bestaat de groep uit: Ed Maes (zang en gitaar), Lea Van den Broeck (zang en percussie), Rik Ooms (gitaar), Mark Bocklandt (toetsen en zang), Johan Bronder (bas) en Lieven Wouters (drums en zang).

Desperated Company werkt onafgebroken aan de kwaliteit van de optredens. Meerdere nummers worden drie- of vierstemmig gebracht en de setlist brengt een vaak verrassende afwisselling tussen rock, pop en ballads. Desperated Company wijkt echter waar mogelijk ook af van reeds betreden paden en tracht in de setlist een eigenzinnige klemtoon te leggen.

Sedert enkele jaren spelen zij ook akoestische optredens die erg goed worden ontvangen door zowel toeschouwers als organisatoren

http://www.parkhappeningbrecht.be/

04-07-2010, 00:00 geschreven door alain denissen

Reageer (0)

03-07-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Met speelkriebels de vakantie in.
Klik op de afbeelding om de link te volgen De gemeentelijke speelpleinwerking gaat deze zomer onder een nieuwe naam door het leven. 'Speelkriebels' is het nieuwe thema. Marva De Kip blijft de mascotte en prijkt in het nieuwe logo.

Speelkriebels vindt plaats aan het Kristus Koning Instituut in Sint-Job-In-'t-Goor (Bethaniënlei 5) en verwelkomt alle kinderen van 6 tot 12 jaar voor spel en plezier. Dit elke weekdag (behalve 21 juli) van 9 tot 16 uur. Vanaf 7.30 uur is er vooropvang voorzien, naopvang is er tot 18 uur. Een speelpleindag kost 1,25 euro, de voor- en naopvang kost 0,75 euro extra. Voor het 2de, 3de,... kind uit hetzelfde gezin is dat 0,50 euro.

BusvervoerZoals vorige jaren wordt er vanuit heel Brecht ook gratis busvervoer voorzien naar Sint-Job-In-'t-Goor.

Bron: http://www.nieuwblad.be

03-07-2010, 00:00 geschreven door alain denissen

Reageer (0)

02-07-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Marathon der Noorderkempen
Klik op de afbeelding om de link te volgen De 4° Marathon der Noorderkempen is een project van Rijkevorsel Leeft. Het was de droom van enkelen onder ons om bij de 5° verjaardag van onze Stratenloop (2007) een Marathon in te richten. Zo moest dit een uitgave worden waar sportiviteit, ambiance en samenhang de grote trefwoorden zijn. Zij besloten de omliggende gemeenten de mogelijkheid te bieden om deel te nemen aan deze organisatie. Dit initiatief werd zeer goed onthaald door de gemeentebesturen en zodoende zou dit evenement plaats hebben op de grondgebieden van Rijkevorsel, Hoogstraten, Merksplas, Beerse, Malle en Brecht.
Verder zijn er ook :
Estafetteloop, Bedrijvenloop, Halve Marathon
Het parcours loopt gedeeltelijk over St-Lenaarts. Parcours is te bekijken op deze link:      http://www.rijkevorsel-leeft.be/kaartfragmenten_45.html

01/04/2010

00u00

Openen

Inschrijving Marathon + Estafetteloop + Bedrijvenloop

30/06/2010

24u00

Sluiten

Inschrijving Marathon + Estafetteloop + Bedrijvenloop 

03/07/2010

12u00

Openen

Kleedkamers + Douches + Parking Sportcentrum de Valk 

03/07/2010

14u00

Openen

Secretariaat Marathon + Estafetteloop + Bedrijvenloop

03/07/2010

16u45

Sluiten

Secretariaat Marathon + Estafetteloop + Bedrijvenloop

03/07/2010

17u00

17u30

Start

Start   Marathon + Estafetteloop + Bedrijvenloop
Start 1/2 Marathon te Beerse

03/07/2010

20u30

Start

Prijsuitreiking Marathon + Estafetteloop + Bedrijvenloop Podium TOP 3 

03/07/2010

22u00

Start

Prijsuitreiking Marathon + Estafetteloop + Bedrijvenloop Klassewinnaars

04/07/2010

12u00

Openen

 Uitslagen via
 http://www.uitslagen.be/


Bron: http://www.rijkevorsel-leeft.be/first.html

02-07-2010, 00:00 geschreven door alain denissen

Reageer (0)

01-07-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zondag 4 juli 2010 : Tour de France
Klik op de afbeelding om de link te volgen Op zondag 4 juli trekt de tour de France door de provincie Antwerpen. Vertrekpunt is Rotterdam, via Antwerpen rijden de renners naar Brussel. Kijken kan op het hele parcours: Putte, Kapellen, Merksem, Kontich, Mechelen.....
Maar wie ergens op tijd moet aankomen kan best even het parcours eens bekijken. Volg deze link:
http://www.letour.fr/2010/TDF/COURSE/fr/100/etape_par_etape.html
Bron: http://www.letour.fr

01-07-2010, 00:00 geschreven door alain denissen

Reageer (0)

30-06-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Willebrorduspad verbindt school en sociale verkaveling in Overbroek.
Klik op de afbeelding om de link te volgen Tussen de kerk en de Zoegweg werd in Overbroek het Willebrorduspad aangelegd. Het pad werd zopas ook officieel ingewandeld.

Dat gebeurde door de kleuters van Klavertje 3. Het nieuwe pad is dan ook specifiek bedoeld om leerlingen uit Overbroek veilig van en naar school te brengen. Op die manier kunnen kinderen het centrum mijden.

Bron: http://www.zoe.fm/

30-06-2010, 16:23 geschreven door alain denissen

Reageer (0)

Archief per maand
  • 10-2013
  • 06-2013
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!