geloofsaangelegenheden
gedachtewisseling in vriendschap
23-01-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Telekinese
Dag Niem,

Je vraagt, wie van ons er ervaring heeft met telekinese.
Nou; ík in ieder geval niet.
In mijn jonge jaren heb ik wel eens meegedaan aan een vreemd experiment, dat wel 'lukte'. Maar aan het slot waren wij allemaal een beetje bang geworden en het is ook nooit meer gebeurd.

En dat is gelijk de kern van de kwestie: je hebt er niets aan, je wordt er ook niet blij van.
2 Thessalonicenzen 2 v 9 zegt dat zo raak:
"De komst van 'de wetteloze', (de antichrist) is het werk van satan en gaat gepaard met groot machtsvertoon en valse (bedrieglijke) tekenen en wonderen".

En Openbaring 13 v 13 zegt nader over die 'bedrieglijke' wonderen:
"Het tweede best, (de antichrist) verrichtte indrukwekkende tekenen, het liet voor de ogen van de mensen zelfs vuúr uit de hemel neerdalen op de aarde".

Je bent geneigd om te zeggen:
"Nou ....èn...!? Goed...hij heeft dan 'macht' over de duivelen, (vuur)...en wat dan nog. Is dat tot opbouw....tot stichting..?...meer het tegendeel, lijkt mij".
Inderdaad; niemand heeft er iets aan.

En onder die noemer valt nou ook telekinese.
In een sessie was er eens iemand, die een vork zich spontaan kon laten ombuigen, zonder dat er iets anders dan gedachtekracht aan te pas kwam. Maar wat dan nog.
Het kenmerkende van satanswerk is de uiteindelijke vruchtenloosheid.

Er zijn wel eens mensen die zeggen:
"Jezus deed ook aan telekinese".
En dan wijzen ze op de uitspraak; Matth 17 v 20:
"....als jullie geloof hebben als een mosterdzaadje, dan zullen jullie tegen die berg zeggen:
'Verplaats je van hier naar daar'
en dan zál hij zich verplaatsen".

Maar dat berust op een foute interpretatie. Jezus had voor het op gang brengen van een gigantische wereldbewegende activiteit- i.c. het Christendom- 3½ jaar van zijn openbare werkzaamheid beschikbaar. Hij besteedde die tijd heel efficient door voortdurend bezig te zijn in de geestelijke wereld en hij bedoelt hier ook, dat 'een geloof als een mosterdzaad', een geloof is, dat niet door uiterlijk vertoon, grote woorden enz. indruk maakt op de toeschouwer, maar door zijn innerlijke kracht, zijn eenvoudige en kinderlijke binding aan God het geheim vormt van grote dingen, de groeikracht heeft van een mosterdzaad, dat, heel klein zijnde, toch een groot gewas geeft.
Jezus gebrukikt ook een kernachtige uitdrukking, een masjaal, om aan te geven dat het geloof dingen kan volbrengen, die helemaal buiten de menselijke macht liggen.
Dat is niet in de letterlijke zin des woords 'bergen verzetten'....dat behoort niet tot de taak van het geloof, maar in geestelijke zin; tegen machten van satan, geestelijke bergen , zeggen:
"Verdwijn".

Overigens weet ik van een geval, dat het in het kader van 'het strijden voor God' nódig was om 'iets ontzaglijk groots' te doen in de zichtbare wereld.
Dat was , toen Jozua dat geweldige deed, waarvan Jozua 10 v 12 en 13 spreken:
"Want op die dag, de dag dat de HEER de Amorieten aan Israel overleverde, had Jozua gebeden tot de HEER. In aanwezigheid van Israel sprak hij:
'Zon....sta stil boven Gideon ...maan...blijf staan boven de vlakte van Ajjalon'.
En de zon stónd stil
en de maan bléef staan,
tot Israel zijn vijanden had 'afgestraft'".

Kijk; als het nodig is voor Gods zaak, dan kan de gelovige ook in de natuurlijke wereld geweldige dingen doen. Dingen, waarbij 'een dansende tafel'  '.peanuts' wordt.

Maar laten jij en ik onze krachten maar geven aan het bestrijden van 'de geestelijke bergen van weerstand', de demonen.

En van al die nutteloze, opzienbarende, toverdingen gaan wij ons verre houden....tóch!?
Een kennis van mij ontdekte eens 'bij toeval', dat hij iets heel opzienbarends kon doen. Hij maakte echt wel een poosje 'de blitz' daarmee, maar hij en de verbijsterde toeschouwers werden uiteindelijk alleen maar bang. Toen hij tot het geloof kwam, deed hij dat nooit meer, kon het ook niet meer.
Satan zal ons soms iets tonen, dat 'als bij toeval' tot ons komt. Afwijzen, zulke bedrieglijke invallen.

Daag
Ger

23-01-2009, 19:04 geschreven door Gerritse

Reageer (0)
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
22-01-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Onbegrijpelijkheden in de bijbel
Dag mensen,

Wat een heerlijke topics gaan hier aan de lopende band open. Nu déze weer. Ik heb mijn hoofdwerk elders en kom er nu pas achter. Maar ik wil op elke incongruentie ingaan.

Hier volgt dan de eerste, waarmee geopend werd:

1 Petrus 3, 22: Jezus Christus die ten hemel opgestegen zetelt aan Gods rechterhand, nadat engelen en machten en krachten aan Hem onderworpen zijn.

Jezus = God. Hoe kan iemand nu aan zijn eigen rechterhand zetelen? Jezus kan dus niet God zijn.

Mijn uitleg:
God is van een andere orde dan wij mensen. Jesaja 55 v 8:
"Mijn plannen zijn niet jullie plannen,
en jullie wegen zijn niet mijn wegen- spreekt de HEER.
9: want zo hoog als de hemel is boven de aarde,
zo ver gaan mijn wegen jullie wegen te boven,
en mijn plannen jullie plannen".

Ik geef nu de mening van een gelovige. Ik heb alle begrip voor niet- gelovigen, dat zij een heel andere mening hebben. Ik ben daar niet hoogmoedig tegenin, nee...ik geef alleen de mening van 'een gelovige' en die mening is ook nog niet eens 'normgevend' voor álle gelovigen.
Daar gaan we dan:

God is voor ons mensen niet te doorgronden. Wij kunnen hem niet eens zíen, anders zouden we sterven bij zijn onbeschrijflijke indrukwekkendheid. Wel komt ooit de tijd dat wij hem, zonder te sterven, zullen kunnen zien, ( 1 Johannes 3 v 2)

God besloot in zijn eeuwigheid dat hij eens op de aarde zou komen als een mens. Hij had al van eeuwigheid in zijn raadsplan staan dat een opstandige engel hem zou gaan weerstreven en al zijn werk zou trachten te bederven. En insgelijks van eeuwigheid had hij zijn plan klaar dat hij die opstandige engel, van 'perfectheid', (Ez 28 tot satan verworden, 'de voet dwars zou zetten' en het onheil in het tegendeel daarvan zou doen verkeren.

Toen God als mens op de aarde kwam, nam hij als mens door zijn offer, alle zonde van alle mensen, die het maar wilden aanvaarden, weg.

En deze overwinnaar, God de Zoon, de tweede Persoon van het Goddelijke wezen, hernam zijn plaats aan de rechterhand van God, daarmede wordt bedoeld: de ereplaats. Maar zoals ik al heb gezegd, het wezenlijke van de dingen van God is niet uit te drukken.
Maar 'God de Zoon' had zich een nieuwe dimensie verworven. Zijn mensheid bleef hem bij. En zo zit er nu een mens op de troon :
- van het heelal
- ...en van de hele onzienlijke wereld, waarin ook alle engelen.

( De drieënige God: ook al zo'n punt, waar de mensen tegenaan hikken. Maar mág God ook ?! Mág hij zijn eigen plan trekken. Ja toch.)

Als je het zo bekijkt als hiervoor, ( het gedeelte tussen haakjes was maar zijdelings), verbleken alle tegenstrijdigheden.

Ik ben van plan alle concreet vermelde ´onbegrijpelijkheden´stuik voor stuk te bespreken. Jullie zijn al toe aan ´die valse profeten uit Ezechiël´. Ik heb dus nog een lange weg te gaan. Maar dat geeft niet.Ik ben gek op dit soort dingen. Ik behandel ze in Nederland, in Californië, in Duitsland ....en nu dus ook hier. Gun mij mijn pleziertjes,
lieve vrienden.

Daag
Ger

22-01-2009, 11:13 geschreven door Gerritse

Reageer (0)
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
21-01-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen......de film van Wilders....
Dag allemaal,

Ja...zo wordt die naam uitgesproken door sommige Islamieten, die zich al aan het warm lopen zijn voor 'D-day'.
"Wieldaas...wieldaas..." roepen ze en verbranden maar weer eens een vlag.

Maar ik heb er déze gedachten over: loodzware hoor, ik waarschuw maar even.

Lucas 21 v 25 en 26 zeggen:
"Dan zullen er tekenen zijn aan de zon en de maan en de sterren , en op aarde zullen de volken sidderen van angst voor het gebulder en het geweld van de zee; de mensen worden onmachtig van angst voor wat er met de wereld zal gebeuren, want de hemelse machten zullen wankelen".

Nu zal jullie eerste reactie zijn:
"Nou nou....wel heel zware taal over een film, die er misschien niet eens komt, die mischien alleen maar een grap zal blijken te zijn, net als toen met die 'nier- t.v.' maar dan veel flauwer.
Ik heb nog nooit zó met een kanon op een mug zien schieten".

Ik ga jullie die zware taal uitleggen.
In het laatst van de dagen,
- wanneer de Antichrist er bijna is
- ....en de Heer Jezus ook al gereed staat voor zijn tweede komst,
zullen veel mensen het zicht op God, op Jezus en op de engelen, die hen allen willen troosten en helpen.....; kwijt raken...( 2 Thess 2 v 3)
want Jezus sprak veel in symbolen, die de mensen van zijn cultuur toen en daar best begrepen, maar waar wij allerlei aardse zaken achter zoeken.
En de zee van wereld-meningen zal in die tijd veel ideeën opschuimen, die de mensen allemaal willen verwerken, terwijl het brein te klein is om die veelheid van tegenstrijdige informatie te bevatten.
En bij al dat gebulder en geweld van de 'meningenzee' zullen mensen sidderen van angst.
"Wat gaat er toch met de wereld gebeuren",
roepen ze uit:
"Alles waar wij op vertrouwden van God en Jezus en de Heilige Geest...het zal er nog wel zijn , maar de zekerheden wankelen in ons hárt vanwege de enorme herrie".

En wat heeft dat nu met 'de film' te maken ?:

Een voorspel van de verwarring en de radeloze ontzetting van de eindtijd is er nu al; dat begon al in 1977 met 'de zure regen' en dat gáat maar door.
- De ene dag ga je slapen, tobbende over het uitsterven van de ijsberen door de klimaatverandering
-.... en de volgende morgen zie je bij het ontbijtnieuws weer, dat onze verhoogde dijken wéer te laag zullen blijken en dat het 'Amersfoort aan Zee' gaat worden, ( en jij woont nou net in Pijnacker).

En in dat kader moet je nu de film zien. Laatst zag ik er een t.v.-program over- 'Rondom tien'- en de mensen werden daar maar steeds onrustiger, want niemand kon zijn vinger nu eens goed achter al die angsten en onbehaaglijkheden dienaangaande krijgen.

En zo gaat het in de toekomst worden. Die 'film van Wilders' is een klein, klein voorproefje van de orkaan, die jullie gaat geselen in de toekomst.

In die orkaan zul je alleen maar stand houden, wanneer je je vastklampt aan de rots Jezus Christus. Wat zal het dan goed zijn om niet alleen bekeerd te zijn, maar ook wedergeboren en gedoopt en vervuld met de Heilige Geest.

Daag
Ger

21-01-2009, 19:07 geschreven door Gerritse

Reageer (0)
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
20-01-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kiest God de mens uit of andersom
Dag Niem,

De bekende vraag:
"Kiest God ons of kiezen wij hem"

Laten wij eerst eens een aantal teksten selecteren, die het woord 'kiezen' bevatten.
Deuteronomium 30 v 19: hier roept Mozes het volk Israel toe:
"Kies voor het leven!!!".
Deze tekst spreekt van een keus die mensen moeten maken.
In dezelfde geest: Jozua 24 v 15
Psalm 25 v 12:
"Aan wie in ontzag voor hem leven
leert de HEER de rechte weg te kiezen".
Hier is sprake van een kiezen dóor mensen. Maar er wordt iets meer gezegd:
- er is een voorwaarde: in ontzag voor God leven
- ...en de HEER is erbij betrokken. Hij helpt wát graag om die weg te vinden.
Johannes 15 v 16:
Jezus zegt hier:
"Jullie hebben míj niet uigekozen, maar ík júllie".
Hier is het weer zo, dat de discipelen misschien door het kort daarvoor uitgesproken woord 'vrienden'(15) zouden denken aan 'wederkerigheid'. Jezus snijdt dit af door te zeggen, dat hij de vrije , eigen keus heeft gemaakt om hen tot apostelen te maken van zijn over enige tijd van start gaande gemeente. Let wel, dat Jezus hier niet spreekt over uitverkiezing tot zaligheid, maar tot een toekomstig ambt in zijn gemeente.

Er zou nog veel meer te zeggen zijn over deze aangelegenheid, maar ik wil tot een slotsom komen. Als er vele vragen komen over het begrip 'uitverkiezing' , dan wil ik daar ruimte voor laten. Mijn postings moeten niet te lang worden.

God heeft alle mensen uitverkoren.Hij wíl niet dat wie dan ook verloren gaat, (2 Petrus 3 v 9).
"Hij wil dat iedereen tot inkeer komt en niemand verloren gaat".
En in Ezechiël 33 v 11 spreekt de Heer zich heel duidelijk uit:
"De dood van een slecht mens géeft mij geen vreugde, ik wil dat hij een andere weg inslaat en in léven blijft".

God heeft zijn Zoon, de Tweede Persoon van het Goddelijk wezen, de wereld in gezonden om alle zonden van alle mensen van alle tijden uit te boeten. Zogezegd is het zo, dat eer God als rechter oordeelt, hij als redder de weg naar hem opent.
God heeft met Pinksteren de derde Persoon van het Goddelijk wezen, de Heilige geest, gezonden om ons terug te leiden op de weg naar zijn vaderhart, aldus het werk volkomen makende:
- Jezus effende de weg van God naar de mens
- De Heilige Geest effent de weg van de mens naar God.

Maar nu roept God de mens toe, evenals Mozes en Jozua dat indertijd al riepen:
"Kies toch voor God...kies toch voor mij!"

En nu is het aan de mens om 'ja' tegen God te zeggen, nu híj zo uitvoerig en niets achterhoudend en niets sparend tegen ons 'ja' gezegd heeft.

Zij die geen ontzag voor God hebben , 'Nee' zeggen en daarbij blíjven, doen dit voor eigen verantwoordelijkheid.
Zij, die ontzag voor God hebben en 'ja' zeggen, doen dit in eerbied, dankbaarheid en aanbidding. Zij roepen in blijde verwondering:
(Jeremia 31 v 1icon_cool.gif
"Bekeer mij, dan zal ik mij bekeren",
wetende dat alles toch uiteindelijk 'genade' is, een gunst van de oneindig hoog geplaatste God ten aanzien van de door hem teer-beminde 'ja-zeggers'.
En hij helpt die ootmoedigen verder.

Daag
Ger

20-01-2009, 15:01 geschreven door Gerritse

Reageer (0)
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
19-01-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoe ziet het opstandingslichaam er uit.
Dag Armandine,

Je vroeg:
"Hoe ziet dat opstandingslichaam er dan uit en wat gebeurt ermee ??".

Mijn antwoord:
Armandine....het leven met Jezus is nog veel heerlijker dan jij je misschien voorstelt. Zeker: hier op aarde kunnen wij al veel vreugde met het geloof in onze Heiland en Zaligmaker beleven, maar je weet het ook wel:
"Het beste komt nog".

Hier op aarde wordt de vreugde van alle mensen toch telkens weer versomberd door al de ongelukken en tegenslagen, die ons overkomen, die -eigenlijk altijd- zijn terug te leiden op de bedervende inmenging van de duivel in de levens van mensen.

Maar genoeg daarover. Wanneer wij de hand van onze Heer Jezus vasthouden en in hem als onze Bevrijder blijven geloven, dan gebeurt vroeg of laat het volgende: we krijgen een 'opstandingslichaam´, dat aan zijn verheerlijkt llichaam gelijk is. En je weet, wat onze Heer na zijn opstanding allemaal kon. In de bijbel staat duidelijk beschreven, hoe hij voedsel tot zich nam als ieder ander, dat hij een tastbaar, stoffelijk lichaam had als ieder ander.

Maar....: hij kon opeens aanwezig zijn in gesloten vertrekken. De drie afmetingen van onze wereld: lengte, breedte en hoogte, hadden voor hem- diepte-mens geworden (Ef 3 v 1Cool- geen betekenis meer.
Hij was soms opeens weg. Dan trad hij naar eigen wil in de wereld van de geest, de onzienlijke wereld , binnen.

En met dit verheerlijkte lichaam gaan wij eeuwig leven.

Denk nu niet aan de eeuwigheid als aan: een miljard jaren....en weer een miljard...en ga zo maar door.
In de eeuwigheid is er geen schepsel meer als de tijd. Die tijd werd geschapen in Genesis 1 v 1, toen God door zijn machtswoord met de schepping, eerst van de onzienlijke wereld,met de engelen, begon. En later is die tijd weer weg.

Het leven met Jezus kan nu al een feest zijn. En dat feest wordt alsmaar méer..

Daag
Ger

19-01-2009, 18:39 geschreven door Gerritse

Reageer (0)
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
Archief per week
  • 11/10-17/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 31/08-06/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 22/06-28/06 2009
  • 15/06-21/06 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 21/05-27/05 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 21/08-27/08 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 15/05-21/05 2006
  • 08/05-14/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 10/04-16/04 2006
  • 03/04-09/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 06/03-12/03 2006
  • 27/02-05/03 2006
  • 20/02-26/02 2006
  • 13/02-19/02 2006
  • 06/02-12/02 2006
  • 30/01-05/02 2006
  • 23/01-29/01 2006
  • 16/01-22/01 2006
  • 09/01-15/01 2006
  • 02/01-08/01 2006
  • 26/12-01/01 2006
  • 19/12-25/12 2005
  • 12/12-18/12 2005
  • 05/12-11/12 2005

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !

    Inhoud blog
  • Mag je predikanten bekritiseren
  • Maar 144000....zo'n beetje.
  • Is vrede op aarde afdwingbaar
  • Wat is er mis met de Christelijke kerken
  • Aardse en hemelse vrede

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!