1 biefstuk van 400 gr. zout versgemalen peper 2 el melk 125 gr. boter
--------------------------------------------
Bestrooi de biefstuk met peper en laat dit even intrekken. Verhit de helft van de boter in een koekenpan tot het schuim is weggetrokken. Leg de biefstuk met de ruitvormig ingesneden kant naar onderen in de pan en bak deze kant op hoog vuur 5 minuten. Schuif de biefstuk tijdens het bakken heen en weer over de bodem van de pan, maar prik niet in het vlees. Voeg als de boter te bruin wordt een klontje boter toe. Keer de biefstuk en bak de andere kant op dezelfde wijze. Neem de biefstuk uit de pan en bestrooi hem met zout. Leg het vlees op een voorverwarmde schaal. Voeg de resterende boter aan de bakboter toe, laat deze bruin worden en schenk de melk erbij. Laat deze even meebruinen en voeg 2 el water toe. Roer alle aanzetsels los van de bodem van de pan en schenk een deel van de jus over de biefstuk. Geef de rest er apart bij.