Kookhistorie
Inhoud blog
  • Voor iedereen een gezond en gelukkig 2024!
  • Wat zal 2023 ons brengen?
  • Wat zal 2022 ons brengen?
  • Hou het vooral gezond in 2021!
  • Voor iedereen een gelukkig en gezond 2020
  • Twee dagen in Nieuwpoort voor de Kerst 20191225
  • Dagschotel 20191223 Zuiderse ragoût & aardappelpuree met olijfolie
  • Lunchen met familie thuis 20191222
  • Lunchen bij De Meating Room in Leuven 20191221
  • Dagschotel 20191220 Stoemp met snijbonen & Tiroler spek
  • Lunchen bij Aachener Brauhaus in Aken 20191219
  • Dagschotel 20191218 Teriyaki kip met shiitake en groenten
  • Dagschotel 20191217 Praagse schnitzel met erwten, sluimererwten en kruidenboter
  • 20191216 Witloof op (bijna) Luikse wijze ;-)
  • Dagschotel 20191215 Hazenrug en bloedworst met rode kool

    Zoeken in blog



    E-mail mij

    Druk oponderstaande knop om mij te e-mailen.


    Kookkunst is het schilderen van een melodie met smaken en geuren.
    13-07-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dagschotel 20190713 Wok met paprika, ui, glasvermicelli en stukjes kippenbout
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Er stonden nog mooie weidechampignons in onze koeling en gisteren had ik in een Turkse supermarkt aan de rand van Antwerpen zachte paprikapasta gekocht waar ik al lang naar op zoek was. Het is zoals tomatenconcentraat maar dan van rode paprika: lichtjes zoet, volle smaak en lichtjes zout en lekker in sauzen en soepen. Het heeft ook een beetje bindkracht zoals tomatenconcentraat. Er is ook een pikante versie van.
    Onze fantasie laten werken...kippenonderbouten van het vlees ontdaan, even gemarineerd in gewone sesamolie met kippenkruiden (Verstegen), afzonderlijk gewokt en opzij gehouden. In dezelfde wok de in plakken gesneden weidechamignons gekieperd met puntpaprika, verse look, ui, laurier en verse tijm. Als dat gebruind was 10cl kippenbouillon erover, 2 eetlepels van de paprikapasta en idem tomatenblokjes "arrabiata" (Aldi). Nog extra gekruid met zwarte peper, salie- en rozemarijnpoeder en een eetlepel suikersiroop en de kip er terug onder gemengd. Vervolgens geweekte glasvermicelli er door en afgewerkt met enkele blaadjes verse koriander.

    لذيذ جدا

    13-07-2019, 13:09 geschreven door WillyVC  

    Reageer (0)

    12-07-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lunchen met familie in taverne-restaurant Tolhuis Veer te schelle 20190712
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Weer op restaurant, de laatste tijd té veel. Voor ons een gekende plaats waar we al jaren komen, waar onze zoon, nu bijna 46, op 18-jarige leeftijd zijn eerste stappen in de restaurantkeuken zette toen het nog een sterrenrestaurant was en waar wij te gast waren op verschillende familie-vieringen.
    Vandaag is het nog steeds goed, de ribbetjes waren veel en lekker, een mooi stuk kabeljauw en 2 Limousin 
    entrecôtes, om U tegen te zeggen, correct bleu-chaud gebakken. De bediening is er nu uiterst vriendelijk, wat in het verdere verleden niet altijd het geval was. Dat is bij deze vergeven.

    12-07-2019, 00:00 geschreven door WillyVC  

    Reageer (0)

    11-07-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dagschotel 20190711 BBQ-chipolata's met groentenslaatje, rösti en wedges
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Een beetje overtrokken weer maar toch buiten op ons terras kunnen eten. Een frisse sla gemaakt van iceberg, paddenstoelen, groene selder, puntpaprika, rode ui, bosui, peterselie en wortel. Daarbij een mosterdvinaigretje met citroen geserveerd. Nog een overschotje van potato wedges en rösti gefrituurd. De BBQ-chipolata's (3 soorten - Lidl) op de grillplaat geroosterd. Vitaminenrijk geluncht.

    11-07-2019, 13:21 geschreven door WillyVC  

    Reageer (0)

    10-07-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lunchen bij restaurant Grand Bazaar in Schoten 20190210
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Met vrienden afgesproken om naar jaarlijkse gewoonte te gaan lunchen. Met tram 3 naar Schoten, maar zoals gisteren weer pech gehad want nu was er een stroomstoring voor de trams op de Bredabaan te Merksem. Dan maar even naar het restaurant gebeld dat we onderweg waren. Gelukkig was dat tram-euvel na een half uurtje hersteld en konden we verder reizen.
    Als starter namen we een schotel gemengde tapas voor 2 die we met ons 4-en oppeuzelden. Er lag voor elk wat wils op: gekookte en gebakken scampi, kippenspiesjes, viskroketjes, bitterballen, gerookte zalm, gedroogde ham, carpaccio, manchegokaas, slaatje - te veel om verder op te noemen en dat alles was lekker.
    Daarna nam wij een (grote) gebakken zeetong en 3x presa Iberico een prima gebraden prachtig stuk vlees van het Spaanse Ibericovarken (foto) opgediend met veel groenten (trostomaat, zeekraal, lamsoor, 3 kleuren bloemkool, broccoli en aardappel-wedges) en een heerlijk truffelsausje. Daarbij een flink glas uitstekende Crianza van de tempranillodruif. De bediening was vriendelijk en zeer gedienstig.
    Uitgezonderd de tramstoring was het een zeer aangename dag met onze vrienden.
    Noot: het Iberico varken is een varkensras uit het Middelandse-zeegebied. Hier kan deze exclusieve varkenssoort rondlopen en zich te goed doen aan gras, planten, bloemen, maar voornamelijk eikeltjes. Presa wordt gesneden uit het deel tussen de nek en de schouder van het Iberico varken. Hij heeft een karakteristieke marmering, smaakt goed door en is heerlijk mals. Verkrijgbaar, vacuum getrokken, bij sommige Delhaize winkels.

    10-07-2019, 00:00 geschreven door WillyVC  

    Reageer (0)

    09-07-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lunchen bij Bistro Rene te Antwerpen 20190709
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Vandaag met het vrouwke naar de solden in Antwerpen met de tram. Dat was de bedoeling maar door een fout in de radioverbinding van de ondergrondse metro reden er geen trams tussen Linkeroever en Antwerpen centrum van 's morgens vroeg tot 17u in de namiddag. De ingeschakelde pendelbus deed er wreed lang over. Zo'n anderhalf uur onderweg geweest voor amper 15km.
    We kwamen pas op de middag aan op de Meir en besloten te lunchen in Bistro Rene. De patron is een vriend van onze jongste zoon.
    We deelden een portie lekker, knapperige en goed afsmakende kaaskroketten en namen daarna een steak-tartaar met friet. Het vlees was handgesneden, super sappig en mals, goed opgemaakt en vergezeld van gekonfijte paprika's, kappers, rode ui en ruccola. Origineel en een aanrader! De bediening is er gedienstig. We genoten terwijl ook van het gezellig terras en de observatie van de kleurrijke voorbijgangers. Rond 18u sloten we ons soldendagje af en hadden elk toch iets op de kop getikt, leuk.

    09-07-2019, 20:55 geschreven door WillyVC  

    Reageer (0)

    08-07-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dagschotel 20190708 Kippenbout uit de oven met paella-recup
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Er was nog paella over van ons zaterdagbezoek. De resterende dikke varkensribben, kip en scampi afgepeld en in stukken gesneden, tomatensaus (Heinz frito) bij de rijst, een scheut water en nog wat piment, gedroogde basilicumblaadjes en zwarte peper. Alles zachtjesaan opgewarmd in de wok. Daarbij een in de oven gebraden kippenbout.
    Overschot doen we nooit weg maar we warmen die maar één keer op.

    08-07-2019, 13:31 geschreven door WillyVC  

    Reageer (0)

    07-07-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wijk-koffieklets 20190707
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Het is bijeenkomst op de oprit van één van onze buren voor een wijk-koffieklets. De tuinstoelen en - tafels worden bijeengezet en ieder gezin dat deelneemt brengt een eigen gebak of dessert mee. Af-en aan van meer dan 10 families. Bijeengekomen om 14u en afgesloten rond 22u met uithaalpizza's voor de harde kern. Het was weer gezelligheid troef.
    Voor onszelf voor de lunch een lichte maaltijd bereid (spinaziesoep gebonden met een blikje bruine linzen en afgewerkt met schijfjes zwan-tv worstjes).
    Voor de wijkbijeenkomst een échte rijstpap op Antwerpse wijze gemaakt, met saffraan en vanillestok zoals de Spanjaarden het naar hier hebben gebracht toen ze ons probeerden te koloniseren in de 16de eeuw.
    Bedankt initiatiefnemers!


    07-07-2019, 00:00 geschreven door WillyVC  

    Reageer (0)

    06-07-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lunchen met familie thuis 20190706
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Leuk om met de familie nog eens te kunnen bijpraten. Een langgerekte lunch met als voornaamste thema Spanje, met eerst huisgemaakte sangria en cuba libre cocktails in het zonnetje.
    Als hapjes en tevens voorgerecht en in die volgorde: toastjes met king krab, mosselspiesjes, bisque van garnaal-mossel-krab. De mosselspiesjes werden opgediend met een aiöli (looksaus), de bisque met een extra scheutje cognac en room. 
    Daarna een rijk gevulde paella, op Portugese wijze (zie eerdere blogs) vooral klaargemaakt in de oven en als afsluiter, in de late namiddag, een gekochte aardbeientaart.
    De mosselspiesjes bestaan uit klassiek gekookte mosselen, 3 op een spiesje, kruidig gepaneerd zoals voor een kroket en afgebakken in een pan met olie. Voor de bisque maakte ik een stevige bouillon van ongepelde grijze garnalen (groenten, pastis, piment, saffraan) en verrijkte deze met het krab- en mosselvocht.
    Veel kook- en eetplezier gehad, in leuk gezelschap, bijgevolg een geslaagde dag.

    06-07-2019, 00:00 geschreven door WillyVC  

    Reageer (0)

    05-07-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dagschotel 20190705 Stoemp met bospeen & Iberico côtelet
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Deze morgen nogal druk met van alles en nog wat en dan maar voor een lunch gekozen die snel klaar. Bospeen in brunoise gesneden en met een ui gebraiseerd in wat boter en kippenbouillon met een laurierblaadje en een klontje suiker, flink wat nootmuskaat en zwarte peper. Zachtkokende aardappels gaargekookt en gestoempt en dan alles ondereen geroerd. Met een Ibérico cotêletje gebakken in échte boter was dit weeral gefixt.

    05-07-2019, 13:57 geschreven door WillyVC  

    Reageer (0)

    04-07-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dineren bij restaurant Motus in Puurs 20190704
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Alles klopte bij deze sublieme eetervaring: interieursfeer, bediening, servies en culinaire hoogstandjes. Een zeer natuurlijke keuken waar alle superverse ingrediënten elkaar aanvullen in een prachtige combinatie van texturen, smaken en geuren. Telkens ook een uitstekend sausje dat de individuele onderdelen van het gerecht in de mond tot een nieuw niveau brengt. Ik kan alleen maar zeggen: genieten van bij de wachtbordjes (3) tot bij de koffiehapjes (3), alles huisgemaakt, origineel en lekker.
    Daartussen gingen we voor het 6-gangen menu @74€ p.p. : zeebaars, sint-jacobsschelp, pieterman, kalfswang, eend en abrikoos. Alle die bereidingen waren perfect gemaakt en gepaird met tal van andere kundig gekozen groenten en kruiden die voor extra smaak, textuurvariatie en kleur zorgden. We kozen zelf onze wijn van de (vrij prijzige) wijnkaart - volgende keer voor ons de aangepaste wijnen aan 7€ per glas en per gang, niet voor de prijs maar wel omdat we het volste vertrouwen hebben gekregen in de keuzes van de jonge topchef.
    Michelin moet daar dringend eens langsgaan want zo'n inzet en resultaat mag echt snel beloond worden met een sterretje!
    P.S. een 4-gangen menu kost 54€.

    04-07-2019, 00:00 geschreven door WillyVC  

    Reageer (0)

    03-07-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dagschotel 20190703 Holsteiner entrecôte met Provençaalse saus en friet
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Het is dan toch geen pasta geworden... De zoon kwam onverwachts lunchen en had vlees en friet meegebracht vermits ik al een zuiders sausje met veel groenten had gemaakt voor bij onze pasta.
    Dat dan maar omgetoverd tot een Provençaalse versie voor 2 personen meer en dat was bijzonder goed gelukt.
    Over de Holsteiner blogde ik hier al op 20141023 en dat vlees is nog steeds mijn favorietje: de gewone melkkoe omgetoverd tot een wreed lekkere vleeskoe en dat aan een democratische prijs te verkrijgen.

    03-07-2019, 00:00 geschreven door WillyVC  

    Reageer (0)

    02-07-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dagschotel 20190702 Pitavlees met gemengde groenten
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Niet veel tijd gehad om te winkelen, dan maar eens zien wat de voorraadkasten bieden. Pitavlees (diepvries), een portie prinsessen, jonge wortelen, een blik flageolets, een ui en een half vetarm kippenbouillonblokje deden de zaak. Daarbij enkele gestoomde vastkokende aardappels. Het was snel klaar en OK. Morgen ook nog zoiets ineensteken, maar met pasta denk ik dan...

    02-07-2019, 20:35 geschreven door WillyVC  

    Reageer (0)

    01-07-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dagschotel 20190701 Mexicaans soepje & witte selder met gehaktballetjes in tomatensaus
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    De witte selder met gehaktballetjes in tomatensaus had ik gisteren al klaargemaakt. De balletjes eerst aangebakken in een overschotje van spekvet van 's morgens en afgewerkt met gesnipperde ui. De tomatensaus, met tomatenstukjes uit blik, had ik opgepept met verse kruiden uit de tuin (salie, lavas, rozemarijn en tijm), een laurierblad, een klontje suiker en een vetarm rundsbouillonblokje.
    Het Mexicaans soepje was een improvisatie: rode paprika's, ui, verse look, verse piment en gesnipperde selder aangestoofd in olijfolie, daarbij een klein blikje zwarte bonen en de nodige Mexicaanse kruiden (paprikapoeder, komijnpoeder, oregano, tijm, laurier) en een litertje runderbouillon. Verder op smaak gebracht met zwarte peper en selderijzout. Na zo'n 40 minuten het geheel gemixt met de staafmixer en er 
    even een garnituur in meegekookt van groene paprika's, selder en rode paprika in kleine blokjes gesneden.
    Noot: peulvruchten (bonen, kekererwten...) 
    met sap en al uit blik, meegekookt in een soepje geven een fluweelachtige binding zonder korreltjes in tegenstelling tot sommige aardappelen.

    01-07-2019, 14:06 geschreven door WillyVC  

    Reageer (0)

    30-06-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BBQ bij de buren 20190630
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Het is weer om te BBQ-en. Bijgepraat met onze buren en lekker gegeten en gedronken. Scampi met lookboter, kippenbrazade, merguez en chateaubriand met een overmaat aan groentenslaatjes en BBQ-sausjes. Lekkere Cabernet Sauvignon "Las Mulas" uit de Colruyt.

    30-06-2019, 00:00 geschreven door WillyVC  

    Reageer (0)

    29-06-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dagschotel 20190629 Spiering met snijbonen en Franceline aardappels
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Na het (te veel) op restaurant gaan tijdens ons verlof vandaag nog maar eens mijn (onze) lievelingsgroenten klaargemaakt: snijbonen. Met een stukje krokant gebakken varkensschouder (spiering) en een vastkokend, gestoomd aardappeltje niet te versmaden.
    Onze maand aan zee hebben wij geprobeerd restaurantjes te vinden met een originele kaart, lekker en met democratische prijzen, toch gemiddeld meer dan 100€ per dag uitgegeven aan eten en drinken met ons 2. Te veel voor wat het was, denk ik dan, toch als je zelf graag thuis kookt.
    Quasi overal op de kaart als starter: tomatensoep, kaaskroketten, garnaalkroketten, carpaccio, scampi, tomaat-garnaal... Als hoofdgerecht: een stuk rundsvlees in diverse vormen, stoverij met bier, vol-au-vent, kabeljauw, zalm, scampi... IJsroom als dessert. 
    Toch een paar keren een originele dagschotel gegeten voor weinig geld. Die zaken zaten dan ook altijd afgeladen vol (De Ark Nieuwpoort, Excelsior Veurne, Sing Inn Westende).
    Uitstekend gedineerd in Marquize in Westende maar er dan ook voor betaald. Op enkele uitzonderingen na toch vrij tevreden geweest over onze keuzes maar het heeft véél Internet research gekost.
    Ook quasi overal te weinig verse groenten gekregen en meestal frieten als standaard vulmiddel. De slaatjes waren meestal weinig origineel.
    Ik zal vermoedelijk als hobby-kok wel te hoge eisen stellen maar vanaf nu: minder op restaurant en enkel de betere n.l. diegenen die een originele kaart kunnen prezenteren - de klassiekers maak ik liever thuis zelf klaar.

    29-06-2019, 00:00 geschreven door WillyVC  

    Reageer (0)

    28-06-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lunchen bij Grand Café Brasserie Brasseur te Zwijndrecht 20190628
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Terug thuis van een maandje zee en onze kinderen toch wat gemist. Snel alles uit de auto geladen en dan gaan lunchen in het restaurant van onze zoon. Eerst maatjes en dan Zeeuwse Jumbo's natuur (met veel ui, peper en groene selder), de kleinzoon ook mosselen, de eega een Italiaanse steak tartaar. Eten om weer eens niet te vergeten...

    28-06-2019, 00:00 geschreven door WillyVC  

    Reageer (0)

    27-06-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lunchen bij Estaminet de Peerdevisscher in Koksijde 20190627
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Voor de 2de maal deze maand gaan genieten van 4 lekkere slibtongen p.p. (maat 7 in 1 kilo) met een klassieke sla met tomaat, mayonaise en lekkere frieten @ 23,5€pp en weer de moeite waard.
    Met een echte trappist Rochefort 8 en 2 koppels vrienden voor en na gekeuveld op het zonnige terras. Gefilosofeerd over ons Bourgondisch leven, de gevolgen er van en de medicatie om alles binnen de perken te houden...
    Bedankt medische wetenschap.

    27-06-2019, 16:40 geschreven door WillyVC  

    Reageer (0)

    26-06-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lunchen bij Chinees restaurant Sing Inn te Westende 20190626
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Vandaag zin in Chinees eten. Even rondegeneusd op het Internet en samen beslist de Sing Inn te Westende eens te proberen. Het interieur is niet echt Chinees ingericht maar sober en netjes. De bediening vriendelijk en efficient. Klassieke kaart van een typisch Chinees restaurant.
    Wij bestelden mini-loempiaatjes bij de apéro en daarna chop-choy met kip, mihoen met scampi en eend met Chinese paddestoelen.
    Alles was zeer verzorgd en lekker klaargemaakt, de eend vers gebakken met een lekker krokant vel. Alle groenten bijtgaar. De mihoen schotel kon m.i. iets pittiger.
    Zonder drank 25€ p.p. dus zeer schappelijk. De meeste klanten (rond 13u zal het bomvol en moest extra toegang geweigerd worden) gingen voor het 3-gangen lunchmenu voor 12,8€ p.p. met een keuze uit 4 voorgerechten, 7 hoofdschotels en 2 desserts en ik merkte geen verschil tussen de schotels van dat menu en die wij van de kaart bestelden, bijgevolg ook een aanrader.

    26-06-2019, 15:41 geschreven door WillyVC  

    Reageer (0)

    25-06-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BBQ met goede vrienden 20190625
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Samen met de anderen een BBQ voorbereid voor een goede vriend. Hapjes, drankjes en als hoodgerecht op de BBQ gambas van het formaat 8 in een kilo en côte à l'ossen van 6 cm dik. Met de nodige bijgerechten: koude groenten, slaatjes, béarnaise, peper- en andere sausjes, de nodige wijnen en een zonnige dag was het weer eens in orde...

    25-06-2019, 00:00 geschreven door WillyVC  

    Reageer (0)

    24-06-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lunchen in Taverne Flamande te Cassel (F) 20190624
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Vandaag nog eens met open kap 145km met de auto gewandeld met zijn 4-en. Een toertje gedaan in de mooie landschappen van Frans-Vlaanderen (o.a. Bergues & Cassel) en op tijd gestopt voor een verfrissing (buiten 30°C) en een aangename lunch op een buitenterras met zicht op de Casselse omgeving. Op de terugweg nog eens afgestapt in Westvleteren voor een 8°...
    Onze lunch voor 2, in Taverne Flamande, bestond uit een Flamiche au Maroille (een gesoufleerd zout oventaartje met de plaatselijk roodschimmelkaas), een Crème de foie de volaille au genièvre (een smeuige terrine van kippenlevers geparfumeerd met plaatselijke jenever), Rognons de veau avec crème de moutarde en Potjesvlees (een streekgerecht van gegeleerde, goed gekruide en met groenten en azijn gekookte kippenbout, konijnenbout en een stuk varkensvlees). De laatste 2 gerechtjes opgediend met lekkere friet. Met drank 55€ voor 2 personen...
    Leuke rit, leuk gezelschap en lekker eten & drinken. Een mooie, doch véél te warme dag.

    24-06-2019, 21:13 geschreven door WillyVC  

    Reageer (0)

    Foto

    Archief per week
  • 18/12-24/12 2023
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 07/12-13/12 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 26/12-01/01 2017
  • 25/07-31/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 21/12-27/12 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 27/12-02/01 2011
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 03/05-09/05 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 15/06-21/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 23/07-29/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 21/05-27/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006

    Mijn favoriete links
  • Mijn "home" page
  • Mijn "kookhistorie" website
  • Mijn "portaaltje"
  • Keukeningrediënten in 7 talen

  • Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!