Als de moed je in de schoenen zakt, ga dan op je kop staan.Gaat het niet zoals het moet, dan moet het maar zoals het gaat. Ik heb alles wel op een rijtje, maar niet in de goede volgorde.Je kan beter een muisarm hebben dan een apestaartje.
Over mijzelf
Ik ben
Ik ben een vrouw en woon in () en mijn beroep is .
Ik ben geboren op 01/03/1945 en ben nu dus 79 jaar jong.
Mijn hobby's zijn: .

De twee " oudjes"

Foto
Mijn favorieten
  • Ani
  • Jos
  • Marisca
  • Albert en Lenie
  • Michelly
  • Myette
  • Folion
    Mijn favorieten
  • Rud
  • Cecile
  • Chrisje
  • Ingrid
  • Jeske
  • Ria
  • Meeuw
  • Redpoppy
  • Patty enFreddy
    Mijn favorieten
  • Jeannine
  • Dion
  • Rita
  • Myriam
  • Maarten
  • Dirk
  • Rebecca
  • Annie
  • Jansen
    Mijn favorieten
  • Roosje
  • Kinrooiradio
  • Monique
  • Ella
  • Klaproosje
  • Monica
  • Vifke
  • Tiny en Ans
    Categorieën
  • Humor (558)
  • Onze jaren in het buitenland A: Mexico (27)
  • Onze jaren in het buitenland B: Venezuela (19)
  • Onze jaren in het buitenland C: Peru (16)
  • Onze jaren in het buitenland D: Nigeria (68)
  • poëzie (163)
  • Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Een interessant adres?
    Blog als favoriet !
    Een interessant adres?
    Een interessant adres?
    voor-blog-2022

    07-10-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Griep

    Laten we ons al inenten tegen de griep of wachten we nog wat?
    We hadden het er vorige week nog over.
    “ Maar de winter moet nog beginnen, dus te vroeg inenten heeft ook geen zin”, was mijn commentaar. Dus lieten we de inentingsplannen nog even in de vrieskast?
    Uitgerekend nu krijg ik toch wel een aanval van dat vervelend ding zeker?
    Ik ging even googelen over het woord griep en vond het volgende:
     Het Nederlands heeft griep in de achttiende eeuw ontleend aan het Frans, maar van oorsprong is het afkomstig uit een Germaanse taal. Griep hoort bij het werkwoord grijpen: het is de ziekte die mensen plotseling grijpt.
    Hewel, die griep heeft mij ook zomaar gegrepen. Normaal ontsnap ik de dans en is mijn wederhelft de eerste die zich laat inpakken door die beestjes maar nu brak ik met de traditie. Nu denk je zo gezond te leven: veel verse groenten en fruit, veel vis, scharrelvlees, veel beweging en veel buitenlucht. En toch weet de griep je te vinden. Hij vloert me uitgerekend op het moment dat we ons klaarmaken om er even tussenuit te gaan.
    Je hebt koorts, er lopen koude rillingen over je rug, je voelt je plots ziek met hoofdpijn, spier- en gewrichtspijn, een rauwe keel, droge hoest, ...Het beste tegen de griep is rust. Sommigen willen uitgerekend dan bepamperd worden, anderen liggen zielig te turen naar het plafond en verdrinken haast in zelfmedelijden. Ikzelf ben op zo’n moment graag gerust gelaten.( dus liefst geen callcenter op dat moment!!).  Laat mij maar doen ik zal wel op tijd en stond mijn drankje of aspirientje nemen.
    Sommigen hadden dat blijkbaar uit mijn vorig logje begrepen en het is ontroerend hoe jullie me " sparen" of zat mijn logje er voor iets tussen? :-?
    Ik ben niet altijd zo " kort van stof " hoor, voor jullie maak ik wel een uitzondering.
    Intussen gaat het al wat beter ( onkruid vergaat niet, zei ons ma altijd!!) Nog een paar dagen rustig aan en dan maar hopen dat ik het voor de rest van de herfst en winter gehad heb!


    PS. Even ter info. Het onderzoek dinsdag van kleindochterje leverde toch iets positiefs op? De gips werd even weggehaald en het knietje was al een stuk ontzwollen . Dus de antibiotica slaat aan. Er werd terug bloed getrokken en de gips terug aangedaan voor nog zo'n 14 dagen, de duur van de antibioticakuur! Dan volgt er weer een scan en dan maar hopen dat het euvel genezen is! Morgen wordt oma 2 geopereerd. We duimen!!


    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie * Very Happy Smile Sad Surprised Shocked Confused Cool Laughing Mad Razz Embarassed Crying or Very sad Evil or Very Mad Twisted Evil Rolling Eyes Wink Exclamation Question Idea Arrow
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (8)

    07-10-2010
    Hoi Natoken
    Hier ben k weer, niet in een dip of zo gewoon te veel an mijn hoofd om te bloggen. De komende dagen wordt het wat rustiger. Bedankt voor de bezoekjes aan mijn blog en de felicitatie ter gelegenheid van de geboorte van Chloé. Ik lees dat je niet stil gezeten hebtI Fijn dat het de goede kantt gaat met je kleindochter. Zo hebben wij altijd wel iets om ons over gerust te maken....... Callcenters bellen mij niet meer ze hebben het opgegeven. Als ik tijd heb en zin in een praatje zorg ik ervoor dat ik de c vragen stel, en niet zij! Daar kunnen ze niet tegen. En soms als ik geen tijd hebn praat ik gewoon tegen ze in het Nederlands ik woon in het Franstalig taalgebied en de meeste bellers (vaak callcenters uit Aziatische contereien) spreken nu eenmaal geen nederlands, waarschijnlijk sta ik dus al lang op een zwarte lijst. Tis maar een tip!!
    Lieve groetjes van mij

    1dinsbbp9.jpg

    07-10-2010 om 19:19 geschreven door Loewiesa


    niemand zit graag in de greep hé Natoken en zeker niet voor lang.... toch al een beetje goed nieuws ook van je kleindochter

    Een aangename avond toegewenst vanwege Amor Fati !


    Als u uw vooroordelen verliezen wilt, moet u reizen

    Reizen is de kunst zich thuis te blijven voelen



     

    07-10-2010 om 18:40 geschreven door Amor Fati


    Donderdaggroetjes uit Terneuzen,liefs ,Lilian en Paolo.

    mooi geschreven en beschreven Natoken,liefs.

    114115agoqg68n.jpg

    07-10-2010 om 12:16 geschreven door paolo


    emoar jongske toch !
    gaat het al wat beter ?
    ik hoop van wel , en kom maar , je zal me niet aansteken , ik zit nog vol antibiotica van in 't zuiden ( ontsteking van een teen en meteen de grove middelen !) en dat callen , daar maak ik zo komaf mee , ik zeg altijd : mijn man knikt al neen mevrouw !!( smile ) ik kan aan geen " zotjes ", 't staat weet mis )liefs van mij voor jouw !

    07-10-2010 om 11:55 geschreven door ani


    *
    Tja, die callcenters, dochterlief heeft ooit twee dagen voor zon callcenter gewerkt, de derde dag is ze niet meer teruggegaan omdat ze al vlug begreep dat dit niets voor haar was. Je krijgt inderdaad een A4tje met wat instructies over het te verkopen product. Geen opleiding, je hoeft zelfs geen enkele taal correct machtig te zijn, en jouw nummer komt inderdaad uit een computer.
    Zelf krijg ik nu al enkele jaren op geregelde tijd een telefoontje van een firma die diepvriesproducten verkoopt. Wanneer ik de tijd heb laat de slechte kant van mijn karakter de persoon aan de andere kant van de lijn zijn hele rimram afdraaien om dan te zeggen dat ik geen diepvries bezit. Zij beslag doen op mijn tijdik dan ook op die van hen, want ze werken op commissie.

    Wat die griep betreft, jij bent er al vroeg bij zene! Hopelijk ben je weer terug beter tegen dat je er effe tussenuit gaat en hopelijk is T dit dan ook nog zodat je er beiden ten volle van kunt genieten.

    En omdat lachen gezond is, hier nog een krokodillenmop:
    Vader krokdil leidt zijn zoon op in het jagen op eten.
    Pa krokodil: Je zwemt tot drie meter van de oever en daar blijf je dan doodstil en half ondergedoken wachten tot er een mens verschijnt. Je schiet vervolgens als een pijl uit een boog uit het water, grijpt je prooi, sleurt die mee het water in, waarna je hem vervolgens oppeuzelt.
    Plots stopt er een Jaguar aan de kant van de oever waar een knappe en goedgebouwde blondine uitstapt en aanstalten maakt om een duik in het water te nemen. Zoonlief ongeduldig zoals elke jonge snaak, maakt zich gereed om meteen aan te vallen, maar vader houdt hem met alle kracht tegen.
    Zoon krokodil: Maar pa, dit was toch een lekker mals hapje, waarom hield je me tegen?
    Pa krokodil: Omdat dit mevrouw Lacoste is jongen!

    Dikke knuffff.

    07-10-2010 om 11:12 geschreven door Petra/Huismusje


    Weer geen tekstvlak, hoop dat het lukt a la Lipske

    Tja, die callcenters, dochterlief heeft ooit twee dagen voor zon callcenter gewerkt, de derde dag is ze niet meer teruggegaan omdat ze al vlug begreep dat dit niets voor haar was. Je krijgt inderdaad een A4tje met wat instructies over het te verkopen product. Geen opleiding, je hoeft zelfs geen enkele taal correct machtig te zijn, en jouw nummer komt inderdaad uit een computer.<BR>Zelf krijg ik nu al enkele jaren op geregelde tijd een telefoontje van een firma die diepvriesproducten verkoopt. Wanneer ik de tijd heb laat de slechte kant van mijn karakter de persoon aan de andere kant van de lijn zijn hele rimram afdraaien om dan te zeggen dat ik geen diepvries bezit. Zij beslag doen op mijn tijdik dan ook op die van hen, want ze werken op commissie.<P>Wat die griep betreft, jij bent er al vroeg bij zene! Hopelijk ben je weer terug beter tegen dat je er effe tussenuit gaat en hopelijk is T dit dan ook nog zodat je er beiden ten volle van kunt genieten.<P>En omdat lachen gezond is, hier nog een krokodillenmop:<BR>Vader krokdil leidt zijn zoon op in het jagen op eten.<BR>Pa krokodil: Je zwemt tot drie meter van de oever en daar blijf je dan doodstil en half ondergedoken wachten tot er een mens verschijnt. Je schiet vervolgens als een pijl uit een boog uit het water, grijpt je prooi, sleurt die mee het water in, waarna je hem vervolgens oppeuzelt.<BR>Plots stopt er een Jaguar aan de kant van de oever waar een knappe en goedgebouwde blondine uitstapt en aanstalten maakt om een duik in het water te nemen.

    Zoonlief ongeduldig zoals elke jonge snaak, maakt zich gereed om meteen aan te vallen, maar vader houdt hem met alle kracht tegen.<BR>Zoon krokodil: Maar pa, dit was toch een lekker mals hapje, waarom hield je me tegen?<BR>Pa krokodil: Omdat dit mevrouw Lacoste is jongen!<P>Dikke knuffff.

    07-10-2010 om 11:10 geschreven door Petra/Huismusje


    Goedenmorgen Nanneke
    Nu goed rusten mateke ...en dan is dat grijp ding zoweg

    en kunnen jullie gezond vertrekken en genieten

    Hier wordt het auto keuring vandaag 
     
    hoop dat de gaatjestang stuk is

    ik wens je een donders goed donderdagje

    geniet ervan



    Image and video hosting by TinyPic

    lieve groetjes en knuff van ons voor jou

    07-10-2010 om 06:49 geschreven door jeske


    Hallo

    Hoe is het met je kleindochtertje haar beentje





    Hoog in de wolken
    waar dromen geboren worden
    en de waarheid verdwijnt.
    Bloeit een heel klein bloemetje
    dat speciaal voor jou verschijnt.
    Liefs xxx



    07-10-2010 om 00:48 geschreven door Athea









    Laatste commentaren
  • Fijn weekend en welkom op mijn nieuwe blog (Jan en Elena )
        op Dat was genieten
  • . . . (Chris)
        op Dat was genieten
  • Regengroetjes op vrijdag !!! Maak er toch een gezellige dag van !!! (Jos Vande Ghinste)
        op Dat was genieten
  • Lieve groetjes (annie)
        op Dat was genieten
  • Aan iedereen een gezellige donderdag en stillekes sluipt het weekend dichterbij !!!!! (Jos Vande Ghinste)
        op Dat was genieten
  • ja ik zag het huis ook , mooi ! en laat mi lopen langst de strate is een van mijn favorieten (ani)
        op Dat was genieten
  • Dag Natoken,, (Ingrid.)
        op Dat was genieten
  • Het huis (Maarten)
        op Dat was genieten
  • Midweek bezoekje (Jan en Elena )
        op Dat was genieten
  • Ik wens al mijn blogvrienden een fijne midweek toe (Jos Vande Ghinste)
        op Dat was genieten
  • E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Archief per jaar
  • 2024
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • 2007

    Archief
  • Alle berichten

    Zoeken in blog



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!