*********************************************** **********************************************
Penne met Broccoli en Mozzerella uit de oven!
Benodigheden: voor 4 personen:
300 gram penne, 400 gram Broccoli in rooosjes, 1 Ui gesnippert, 2 eetlepels Olijfolie, 1 pot Italiaanse Pastasaus, 250 gram Snoeptomaatjes gehalveerd, 2 bollen Mozzerella (á 125 gr.) in plakken, 50 gram Parmenzaanse kaas zelf geschrapt.
Bereiden!
De oven verwarmen op 200 ºC De penne in 10 minuten beetgaar koken en de broccoliroosjes de laatste 4 min. meekoken. De ui zachtjes fruiten in een hapjespan, met olijfolie. De pastasaus met de uitgelekte penne, broccoli, snoeptomaatjes en wat zout en peper, erdoor scheppen. Alles in een ingevette ovenschaal scheppen, en de mozzerella en parmenzaanse kaas, erover verdelen. De schaal in de oven in 20-25 minuten, goudbruin laten kleuren.
Veel kookpezier!
Allemaal een hele fijne dag gewenst!
Liefs en dikke knufff van Annie!!
*********************************************** ***************************************************
05-02-2013 om 09:58
geschreven door Annie
|