*******************************************************************************
*************************************************************************
Koolrabi en Komkommer!
Benodigheden:
Voor 4 personen:
2 koolrabi's (500 gram)
3 el Witte Wijnazijn
150 gram volle yoghurt
1 el Antiqua Mosterd
1 Komkommer
1 zakje Waterkers
2 el extra vierge Olijfolie
Peper en Zout
Bereiden:
Schil de koolrabi en rasp ze met een grove rasp.
Meng de azijn, yughurt en mosterd en breng op smaak,
met peper en zout
Voeg de koolrabi toe
Dek af met vershoudfolie en zet minimaal 30 min.
in de koelkast
Snijd de komkommer met een scherp mes in zeer dunne,
plakjes of gebruik een kaasschaaf
Voeg toe aan de koolrabi en breng eventueel op smaak
met peper en zout
Schep op een schaal verdeel de waterkers erover en,
besprenkel met de olie.
Serveer direct.
Tip: Lekker met gebakken aardappelen
of gekookte aardappelen
Veel kookplezier!
Ik wens jullie een hele fijne dag!
Liefs en een hele dikke knuffel van Annie!!
***************************************************************
**************************************************************************
15-05-2013 om 15:40
geschreven door Annie
|