*************************************************************** ************************************************************
Salade met gebakken paddenstoelen en ham!
Benodigheden: Voor 4 personen:
2 bakjes Paddenstoelen wildmix á 200 gr. 4 el Olijfolie extra vierge 100 gram Coburgerham Peper en Zout 1el Balsamicoazijn 1 teentje Knoflook gepeld 1 zak Rucola á 75 gr. 1 zak bonte Slamix á 300 gr. 1 zak jonge Bladsla á 80 gr. 1 potje Croutons á 20 gr.
Bereiden:
Maak de paddenstoelen schoon, snijd de champignons in, vieren en de rest in stukken. Verhit 1 el olie in een koekenpan met aanbaklaag, en bak de hamlapjes knapperig. Neem ze uit de pan. Bak de paddenstoelen ± 5 min.in het bakvet, breng op smaak met peper en zout en, schep ze uit de pan. Klop een dressing van de olie, de azijn en, peper en zout naar smaak. Pers de knoflook erboven uit. Schep de ruccola, de slamix en de bladsla met, de dressing in een kom door elkaar. Verdeel de sla over 4 borden. Schep het paddenstoelenmengsel erop en, verdeel de hamplakjes en de croutons erover.
lekker met cabattabrood.
Veel kookplezier!
Een hele fijne dag gewenst!!
Liefs en een dikke knuff van Annie!!
************************************************ *********************************************************

11-04-2013 om 11:11
geschreven door Annie
|