****************************************************** ****************************************************
Dit is een Maggi gerecht leek me wel lekker!
Runderstoof met geroosterde Bloemkool en Krieltjes!
Benodigheden: Voor 4 personen!
1 Pot Maggi "Smulpannetje" Draadjesvlees in Goulashsaus, 500 gram Runderlappen, in stukken van 3 cm. 800 gram Krieltjes in de schil, 1 Bloemkool, in plakken gesneden 3 eetlepelskrulpeterselie, gehakt. Olie Zout en Peper.
Bereiden.
Verhit 2 eetlepels olie in de hapjespan en bak het vlees kort aan. Voeg smulpannetje en een halve pot water, toe volgens de aanwijzingen op de verpakking. Laat 2 uur zachtje sudderen met de deksel, op de pan. Verwarm de oven voor op 200 graden. Kook de krieltjes in 15 min. gaar. Bestrijk de bloemkool met een beetje olijfolie, en voeg evt. zout en peper toe. Rooster 10 min. in de oven tot de, plakjes goudbruin zijn. Verdeel de bloemkool over de borden en voeg Peterselie toe. Serveer met de runderstoof en krieltjes.
Veel Kookplezier!
Een beetje van mezelf en een beetje van Maggi!
Ik wens jullie allemaal een hele fijne dag!
Liefs en een dikke knuffel van Annie!
****************************************************** ************************************************************
11-03-2013 om 10:03
geschreven door Annie
|