NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Hallo daar!

31-07-2018
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Safe zone op festivals

Ook in #metoo- tijden kunnen vele "heren der schepping" hun handjes niet thuis houden.  Zo jammer dat er "veilige zones" moeten komen terwijl mensen zich toch gewoon willen amuseren op een leuke manier!? 

Afbeeldingsresultaat voor safe zones festivals  

31-07-2018 om 12:25 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zou ik ook kunnen gebruiken!

In Kortrijk organiseert men een cursus voor senioren "ondergronds parkeren".  Dat zou ik ook kunnen gebruiken!  Ik heb eigenlijk een hekel aan parkeergarages omdat de ruimtes er meestal heel nipt zijn.  Vooral het OLV van Aalst is echt smalletjes!!!  En ik heb mijn rijbewijs gehaald toen een cursus praktijk nog niet verplicht was.  Ik trek mijn plan maar manoeuvreren, ik ben daar eerlijk in, daar ben ik niet zo goed in.  

Afbeeldingsresultaat voor parkeergarages

31-07-2018 om 12:22 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Toppie!

Het criterium van Aalst was, met 65 000 toeschouwers, weer een echte topper!  En Peter Sagan een mooie en verdiende winnaar!

Afbeeldingsresultaat voor criterium Aalst

31-07-2018 om 12:18 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
30-07-2018
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Laffer dan laf!

4 tieners hebben in  Groot-Brittannië een dame met een mentale aandoening besmeurd met bloem en andere vuiligheid en dan een foto op de sociale media gezet.  Ze zijn ondertussen gearresteerd. Hoe laf kun je zijn?  Hoe totaal wars van enige empathie?  Wat gaat er toch om in de geest van sommige mensen?  Ik denk nu ook aan de foto's die "verzorgenden" namen van dementerenden, vernederende foto's.  Wat in mensen drijft hen ertoe op zo'n manier medemensen te vernederen?  Ik snap dat echt niet!  Je wordt er triest en boos van!

Onze maatschappij wordt steeds harder, onmenselijker... Dat is een bangelijk gegeven!  En onze "leiders" geven niet echt het voorbeeld!  Waar is er nog respect?  Je wordt als een "softie" beschouwd aks je niet over lijken gaat en niet alleen maar denkt aan jezelf.  Je wordt vaak bekeken als een hopeloze naïeveling als je stelt dat het algemeen belang soms voorgaat op het belang van een individu.  

Wel, ik ben 1000 x liever een softie, een Gutmensch, een hopeloze naïeve trut dan mee te heulen met de massa ongevoeligen die zich enkel "beter" denken te voelen door anderen naar beneden te trappen.

Afbeeldingsresultaat voor goedheid

Afbeeldingsresultaat voor empathie

30-07-2018 om 17:03 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vluchtmisdrijf

Dank u wel, onbekende, die vanmorgen terwijl ik in de bib was een ferme deuk in mijn auto heeft gemaakt en geen kaartje heeft achtergelaten.  Mijn Fordje is 14 jaar oud en is hier en daar al wat gehavend, maar dat is toch geen reden om gewoon door te rijden!?  Er zijn ergere dingen en ik zal er mijn slaap niet om laten, maar leuk is toch anders

Afbeeldingsresultaat voor gif gedeukte auto

30-07-2018 om 13:51 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Te belachelijk voor woorden

Een cafébazin in Aalst kreeg een opmerking van een agent omwille van een verfrissend badje voor haar hondje.  Het ging om amper een emmer water!  Komaan zeg!  Zorgen voor je dier is géén verspilling!!!  En dat terwijl het WEKEN heeft geduurd en enkel dank zij berichten op facebook van bezorgde en kwade mensen dat verwaarloosde dieren in Meldert werden gered.  Politie en stadsbestuur van Aalst: prioriteiten!!!  

Afbeeldingsresultaat voor gif huisdieren

30-07-2018 om 13:47 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sneu voor het milieu

De meeste mensen weten dat ons milieu er slecht aan toe is en dat er dringend maatregelen moeten worden genomen.  En toch wordt er steeds meer gevlogen naar de verste uithoeken.  Net in het journaal: massa's toeristen op Brussels Airport.  Met "dank" aan de lagekostenmaatschappijen waardoor een ticket maar een habbekrats meer kost.  Noem me een oude zeur, maar moet dat nu echt?  Er zijn dichter bij huis ook veel bezienswaardigheden!  Het vliegverkeer is enorm nefast voor de planeet; iedereen weet het en toch... Een mens moet niet fanatiek zijn, genieten van je vakantie mag en moet, maar denk toch ook eens aan de komende generaties!

Afbeeldingsresultaat voor vliegverkeer

30-07-2018 om 13:44 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
29-07-2018
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Van je familie moet je het hebben

De vader én de halfzus van Meghan Markle klagen steen en been over de houding van Meghan.  Ze voelen zich genegeerd.  En dat wordt dan breeduit geëtaleerd in allerlei tabloids en roddelblaadjes.  Ik kan me niet uitspreken over wie al dan niet gelijk heeft, maar verstandig is hun reactie niet.  Het komt over als een blijk van jaloezie.  Wat ze hiermee hopen te bereiken is me niet klaar, maar een verzoening zal het waarschijnlijk niet zijn.  Ach, families!!!  Je kan ze jammer genoeg niet kiezen!!!

Afbeeldingsresultaat voor familieruzie

29-07-2018 om 12:48 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wablieft?

Een zesjarig meisje wordt sexueel misbruikt in een interneringskamp en moet dan een document tekenen waarin ze verklaart "afstand te zullen nemen van haar belager";  de agressor in kwestie is een oudere jongen in datzelfde kamp.  Hallo!?  Hebben de volwassenen die verantwoordelijk zijn voor dit alles dan absoluut géén geweten?  En steek je niet weg achter " het is mijn job" aub; er is nog zoiets als fundamentele menselijkheid!!!  Dat kind moet beschermd worden, punt uit!  En zonder de verachtelijke praktijken van Trump en co was ze nooit in dat kamp beland!  Mogen ze branden in de hel!!!  

Dat arme kind is getraumatiseerd voor jaren, en zoals zij zijn er nog honderden die weerloos, zonder ouders, overgeleverd zijn aan perverten.  Een absolute schande!!!

Afbeeldingsresultaat voor gif schande

29-07-2018 om 12:43 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
28-07-2018
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.62.500 euro

Zoveel bedragen de kapperskosten van President Macron en zijn echtgenote.  Oftewel € 5208 per maand, oftewel € 173 per dag.  Een mens moet en mag proper voor de dag komen, geen enkel probleem, maar of dit echt nodig is!?

Afbeeldingsresultaat voor Macron en echtgenote

Afbeeldingsresultaat voor kapper

28-07-2018 om 13:56 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Brexit: komt ie er of komt ie er niet?

 Steeds meer Britten beginnen zich te realiseren dat uit Europa stappen zeer zware gevolgen kan/ zal hebben.  En de onderhandelingen zitten muurvast, terwijl de uitstapdatum akelig dichtbij komt.  Een meerderheid van de Britten zou een tweede referendum wensen.  Of daar ook een politiek draagvlak voor is valt vooralsnog af te wachten.  Ik benijd Theresa May niet.  Het is een quasi onmogelijke opdracht waar zij voor staat.  En de grote voorstanders hebben ontslag genomen, als ratten het zinkend schip verlaten... Gemakkelijk!  Dan kan je volop kritiek geven zonder te zoeken naar werkbare alternatieven.

Mijn neef, die in Engeland woont en werkt, maakt zich grote zorgen over zijn toekomst en die van andere expats.

Afbeeldingsresultaat voor Brexit

28-07-2018 om 13:27 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Premier Michel

In de weekendeditie van Het Nieuwsblad las ik een interview met onze premier.  Hij is heel tevreden over het beleid en de resultaten van zijn regering ( valt over te twisten ), vindt dat Trump een vriendelijk en warm persoon is ( Hoe warm was het tijdens dat gesprek? ) en reageert op de kritiek van advocaat Sven Mary dat politici zich steeds meer proberen te moeien met uitspraken van rechters door te zeggen dat "men in België en ook in de rest van Europa geconfronteerd wordt met rechters die het recht willen veranderen".  Raar dat de journalist hier niet verder op ingaat!  Want hier zou ik toch wel wat concrete voorbeelden willen horen: over welke vonnissen gaat het dan?  Volgens mij zijn rechters toch gebonden aan de wet, aan wat in het wetboek als straf wordt voorzien voor een overtreding/ misdrijf.  De scheiding der machten is het fundament van onze rechtsstaat, beste premier.  Nu zijn  er bepaalde pafrtijen in uw coalitie die daar moeite mee hebben, maar dan moeten zij de parlementaire weg bewandelen, zoals in de grondwet is voorzien.  de rest is- pardonnez-moi l'expression- "bullshit"!

Afbeeldingsresultaat voor rechtspraak

28-07-2018 om 13:18 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Smartphones zijn ergerlijk

Steeds meer mensen ergeren zich aan het smartphonegebruik van kennissen, vrienden, partner...  Begrijp ik volkomen!  Als je met iemand samen bent en die zit voortdurend op dat ding te staren is dat eigenlijk zoveel als aangeven dat je gewoon minder interessant bent dan...  En heel veel mensen doen het!!!  Op een terrasje, op restaurant... let er maar eens op; i.p.v. met elkaar te praten zijn mensen vaak op hun eentje met hun toestel bezig.  Ik ben nog zo'n zeldzaam fenomeen: ik heb een doodgewone GSM, geen smartphone.  En anderen vinden dat "raar" en "ouderwets"; kan mij lekker niet schelen!!!  Ik hoef niet zonodig elk moment van de dag bij te blijven met de laatste nieuwtjes.  Als ik op internet wil, zoals nu, ga ik aan mijn bureau zitten met de laptop.  Ik vind computeren leuk maar menselijk contact nog véél leuker!

Afbeeldingsresultaat voor smartphoneverslavi ng

Afbeeldingsresultaat voor gif smartphoneverslaving

28-07-2018 om 13:07 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een flop...

Doodjammer, maar de maansverduistering is aan mij voorbij gegaan.  Veel te bewolkt.  Ben wel meerdere keren gestoken door allerlei insecten.  Sta vol rode boebels.  En jeuken!!!  Er is een Chinese vloek die luidt als volgt: "Ik wens je veel jeuk en korte armpjes".  Begrijp het volkomen!  Maar de temperatuur is vandaag stukken draaglijker.  Het heeft zelfs geregend. En ons ma voelt zich ook beter.  Genieten zolang het duurt, want vanaf maandag zou het kwik weer tot 30° oplopen.

Afbeeldingsresultaat voor insectenbeten

Azijn helpt wel, maar esthetisch is het niet.  

Afbeeldingsresultaat voor gif insecten

De liefde is niet wederzijds!!!

28-07-2018 om 12:58 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
Tags:nq
>> Reageer (0)
27-07-2018
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bakken en braden

Amai, amai, amai!  Wat een hitte!  Ben net naar binnen gevlucht om de sites van de kranten te bekijken en wat toe te voegen aan mijn blog.  Ons ma ( 89 jaar ) was deze namiddag echt mottig, maar het gaat nu beter.  Er viel wat regen, maar veel te weinig en veel te kort om verkoeling te brengen.  Ik denk niet dat ik ga koken: een omeletje en wat tomaatjes en voilà.  Dit weekend wordt wat koeler weer voorspeld, god zij dank.  En vanavond de maansverduistering bewonderen.  Wat een zomer!!!

Afbeeldingsresultaat voor gif hitte

27-07-2018 om 17:27 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.geen ziektedagen opsparen meer voor ambtenaren

Ik heb 43 jaar les gegeven en zoals in het onderwijs mogelijk is had ik 30 "ziektedagen" per jaar die ik kon meenemen naar de volgende jaren.  Ik heb het geluk gehad een robuuste gezondheid te hebben en had dus aan het einde van mijn loopbaan 27 maand "ziektedagen" over.  Ik heb die NIET opgenomen door "ziek te worden" zoals inderdaad heel wat collega's doen.  Waarom niet?  Omdat die dagen bestemd zijn om op te nemen als je echt ziek bent en niet om "uit te bollen".  Voor wie echt ziek wordt is dit een prima systeem, maar zoals overal wordt er misbruik gemaakt en dan is het jammer dat iedereen dit moet bekopen.  A propos, in mijn eerste jaar pensioen heb ik dan darmkanker gekregen.  Indien ik toen nog had gewerkt had ik kunnen thuisblijven met 100% loonbehoud.  Gedurende 1 jaar, want wie boven de 60 jaar is kan niet langer dan 1 jaar lang ziek zijn. En dan wordt je verplicht op pensioen gestuurd. Trouwens, in het onderwijs is het zo- ook voor jongere mensen die vastbenoemd zijn- dat je, als al je ziektedagen verbruikt zijn en je kan nog niet gaan werken je voor een speciale commissie moet komen die dan kan beslissen dat je op pensioen moet.  Een pensioen, berekend op de reeds gewerkte jaren.  Voor een jong iemand die bijvoorbeeld kanker krijgt kan dit een serieuze financiële strop betekenen!

Afbeeldingsresultaat voor ziektedagen ambtenaren 

Maar ik kan het niet laten: de mensen die dit beslissen krijgen een royaal pensioen na véél minder dienstjaren!  Mensen zouden maatregelen zoals deze makkelijker aanvaarden indien de politici ook eens in eigen vel zouden snijden.  Wishful thinking, dat spreekt!!!  Welke politicus denkt nu eerst aan de mensen en dan pas aan eigenbelang?  Er zijn er misschien, maar het zullen witte raven  zijn!

Afbeeldingsresultaat voor witte raven

27-07-2018 om 13:01 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoe een klein land inderdaad klein kan zijn

De militairen die na de aanslag van 22 maart spontaan in actie schoten en mensen hebben gered en verzorgd in afwachting van de hulpdiensten krijgen geen eremedaille.  Hoe kleintjes!  Terwijl dit toch een blijk van waardering zou zijn! 

Afbeeldingsresultaat voor militairen in Zaventem 22 maart 2017 

Dankbaarheid is een mooie deugd!!!

27-07-2018 om 12:43 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
26-07-2018
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Te warm!

Ben net verhuisd naar de living.  Heb ons ma opgehaald uit het dagzorgcentrum en het was ongelooflijk heet buiten!  Niet te doen gewoon!  Ik beklaag iedereen die in  deze hitte moet werken!  Denk dat ik pas om 7 u aan de kookpot ga beginnen en pas ga wandelen met de Carlos na 9 u vanavond.  Goddank slaap ik nog goed; wel wat minder uren dan normaal, maar toch zo'n 7 u continu.  Daarover valt niet te klagen. Heb daarnet gelezen dat er mogelijk onweer komt en kans op wateroverlast en hagelbollen... Wat een zomer!

Afbeeldingsresultaat voor gif hitte

26-07-2018 om 17:24 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Trump-ster vernield

Voor de tweede keer is de ster met Trumps naam erop vernield; deze keer door een man met een pikhouweel.  Ondertussen is de vernielde ster al een toeristische attractie geworden.

Afbeeldingsresultaat voor ster trump vernield

26-07-2018 om 17:18 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Google- ,perikelen

Google heeft dit kwartaal meer winst gemaakt dan ooit.  Fantastisch, zou je dan zeggen.  Niet dus!  Voor het eerst in de geschiedenis van google maken MINDER mensen er gebruik van en dat heeft voor een paniekreactie gezorgd bij aandeelhouders.  Het aandeel is met niet meer dan 20% gezakt, waardoor Google meteen miljarden minder waard is.  Geld is toch een raar beest!!!  En geldzucht nog veel meer!!!

Afbeeldingsresultaat voor aandeel goog;le

26-07-2018 om 17:17 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)


Archief per week
 • 18/03-24/03 2019
 • 11/03-17/03 2019
 • 04/03-10/03 2019
 • 25/02-03/03 2019
 • 18/02-24/02 2019
 • 11/02-17/02 2019
 • 04/02-10/02 2019
 • 28/01-03/02 2019
 • 21/01-27/01 2019
 • 14/01-20/01 2019
 • 07/01-13/01 2019
 • 31/12-06/01 2019
 • 24/12-30/12 2018
 • 17/12-23/12 2018
 • 10/12-16/12 2018
 • 03/12-09/12 2018
 • 26/11-02/12 2018
 • 19/11-25/11 2018
 • 12/11-18/11 2018
 • 05/11-11/11 2018
 • 29/10-04/11 2018
 • 22/10-28/10 2018
 • 15/10-21/10 2018
 • 08/10-14/10 2018
 • 01/10-07/10 2018
 • 24/09-30/09 2018
 • 17/09-23/09 2018
 • 10/09-16/09 2018
 • 03/09-09/09 2018
 • 27/08-02/09 2018
 • 20/08-26/08 2018
 • 13/08-19/08 2018
 • 06/08-12/08 2018
 • 30/07-05/08 2018
 • 23/07-29/07 2018
 • 16/07-22/07 2018
 • 09/07-15/07 2018
 • 02/07-08/07 2018
 • 25/06-01/07 2018
 • 18/06-24/06 2018
 • 11/06-17/06 2018
 • 04/06-10/06 2018
 • 28/05-03/06 2018
 • 21/05-27/05 2018
 • 14/05-20/05 2018
 • 07/05-13/05 2018
 • 30/04-06/05 2018
 • 23/04-29/04 2018
 • 16/04-22/04 2018
 • 09/04-15/04 2018
 • 02/04-08/04 2018
 • 26/03-01/04 2018

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  Foto

  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   


  Inhoud blog
 • Hmmm...
 • Wansmakelijk
 • Klaar voor de stoet
 • Bijna adieu dennenboom
 • Gewoon klikken
 • Oefenen "animaties"
 • Vandaag mag ik zondigen!
 • Boudewijn De Groot
 • Carnaval Wieze
 • Pasen

  Startpagina !

  Categorieën

  Inhoud blog
 • Hmmm...
 • Wansmakelijk
 • Klaar voor de stoet
 • Bijna adieu dennenboom
 • Gewoon klikken
 • Oefenen "animaties"
 • Vandaag mag ik zondigen!
 • Boudewijn De Groot
 • Carnaval Wieze
 • Pasen
 • Start in mineur
 • Dank u, Hilde!
 • GIMP
 • Gruwelijk
 • Kleuters en grensoverschrijdend gedrag
 • Kardinaal Danneels
 • Onmogelijk!?
 • één iemand kan het verschil maken
 • Ons ma
 • R.I.P. Godfried Danneels
 • Vervolg GIMP
 • Iets positiefs
 • Dure rusthuizen
 • Echt niet correct
 • Buikgriep
 • Het mag nu wel even stoppen!
 • Intimidatie
 • "Degoutant"?
 • Beschamend
 • vlotjes
 • Wat een verjaardag!
 • Te vroeg gejuicht
 • Snelle service
 • Levensduurte
 • Een dag om niet snel te vergeten!
 • Vergeten!
 • Gelukkige verjaardag!
 • onvoldoende kennis Nederlands
 • Triestig!
 • Miskleun
 • Onrustwekkende evolutie
 • Geloofwaardig
 • Missie geslaagd!
 • Subsidiëring van religies
 • Het was een ongeluk
 • Het M-decreet
 • Genoten!
 • Nog werk aan de winkel
 • Grappig!
 • Zwarte lijst

  Inhoud blog
 • Hmmm...
 • Wansmakelijk
 • Klaar voor de stoet
 • Bijna adieu dennenboom
 • Gewoon klikken
 • Oefenen "animaties"
 • Vandaag mag ik zondigen!
 • Boudewijn De Groot
 • Carnaval Wieze
 • Pasen
 • Start in mineur
 • Dank u, Hilde!
 • GIMP
 • Gruwelijk
 • Kleuters en grensoverschrijdend gedrag
 • Kardinaal Danneels
 • Onmogelijk!?
 • één iemand kan het verschil maken
 • Ons ma
 • R.I.P. Godfried Danneels
 • Vervolg GIMP
 • Iets positiefs
 • Dure rusthuizen
 • Echt niet correct
 • Buikgriep
 • Het mag nu wel even stoppen!
 • Intimidatie
 • "Degoutant"?
 • Beschamend
 • vlotjes
 • Wat een verjaardag!
 • Te vroeg gejuicht
 • Snelle service
 • Levensduurte
 • Een dag om niet snel te vergeten!
 • Vergeten!
 • Gelukkige verjaardag!
 • onvoldoende kennis Nederlands
 • Triestig!
 • Miskleun
 • Onrustwekkende evolutie
 • Geloofwaardig
 • Missie geslaagd!
 • Subsidiëring van religies
 • Het was een ongeluk
 • Het M-decreet
 • Genoten!
 • Nog werk aan de winkel
 • Grappig!
 • Zwarte lijst
 • De zon mag beginnen schijnen
 • Vliegtuigreizen worden duurder
 • Justin Trudeau
 • Onaanvaardbaar
 • Aswoensdag
 • klacht
 • Hoe dom!
 • Weten wat je buren verdienen
 • 180 km/ uur
 • Spreek de clubs aan!
 • Hopelijk wordt het beter
 • Weer een jaartje goedgekeurd
 • Gelukkig zonder erg!
 • Bizar!
 • klimaatintendant
 • Problematisch
 • Raar!
 • Lui, lui, lui...
 • Vastentijd
 • Minder goed nieuws
 • Oilsjt
 • EK Atletiek Indoor
 • Om kotsmisselijk van te worden
 • Ontkennen heeft geen zin
 • Uitbreiding Efteling
 • Zot zijn doet geen zeer
 • Wablieft?
 • Onbegrijpelijk
 • Foei, Justin Trudeau!
 • Inspraak pleegouders ingeperkt
 • vervolg hamsters
 • Red de hamster!
 • Ze worden irritant!
 • Autoloze dag
 • 't Is maar een suggestie
 • Naar huis
 • oranje gordel
 • Foeilelijk maar peperduur
 • Hypocrisie in het kwadraat
 • Belgische doorbraak?
 • Tegen de lamp
 • Kras!
 • Kun je je niet voorstellen van onze Filip!
 • Niet racistisch
 • Bewonderenswaardig
 • In de kou
 • te weinig psychologen
 • Alcohol in het Parlement
 • Op naar Pasen!
 • En nog maar eens de uitwassen in de modewereld
 • Prioriteiten
 • Trut!
 • Go fuck yourself
 • Teleurstellend
 • Onder bewind gesteld
 • Luiheid
 • Och arme, de stakkers!
 • In nauwe schoentjes
 • Bijna 3 uur per dag
 • Karl Lagerfeld
 • Kussende matroos
 • Met plezier voor de klas
 • Scheidsrechters
 • Zussen vinden elkaar
 • Weer een prachtige dag!
 • Rotkarwei achter de rug
 • Wat een verspilling!
 • Oei!
 • Ironisch!
 • Verwerpelijk!
 • Een eigen woning voor zoveel mogelijk mensen!
 • ons Joke zal niet van honger omkomen
 • De zon schijnt!!!
 • Valentijn
 • Even glimlachen
 • accidentje
 • Toch naar school
 • Wildlife photographer of the year
 • Liever een "afgeborstelde" poenpakker in maatkleding?
 • Doodjammer!
 • Hanne Lore op logement
 • Oefenen in het zonnetje
 • Springen maar!
 • Jan Briers
 • Ed Sheeran
 • Alarm
 • Méér regen graag!
 • Sven De Leijer
 • Lekker lui
 • Geen zin
 • Rustige voormiddag
 • Zwartepietenpull
 • Woorden wel, daden blijkbaar onvoldoende
 • Flop!
 • Spreekverbod voor postbodes
 • In scène gezet?
 • Tragisch
 • Mode-icoon
 • Hasta la vista, Joke!
 • Venezuela ( vervolg )
 • Schauvliege ziet ze vliegen
 • Betty
 • Venezuela
 • Clive Swift
 • En nog maar eens wachtlijsten!
 • 3.7 km
 • Clive Swift
 • 13 februari
 • Geen geld
 • Joepie!!!
 • Eindelijk!
 • Niet lekker!
 • Niet in mijn buurt!
 • Einde kerkasiel
 • Opnieuw sneeuw
 • logeetjes
 • - 32°
 • 476 jaar!
 • Gevonden!
 • Zij niet
 • Lekker!
 • Zieligaards!
 • Profitariaat
 • me too - tijden
 • "Dertigers"
 • Leve de creativiteit!
 • Respectloos
 • Foei, Iljo Keisse !
 • Geen winnaars
 • Is dat echt zo belangrijk?
 • De wijsheid van Yoda
 • 20%
 • "Vriendschapsfraudeurs"
 • Schokkend
 • 8 maart
 • Ondanks regen en wind
 • Onvoorstelbaar toch??
 • Bij Kristof en Veerle
 • Opdracht volbracht
 • Zorgen om ons ma
 • Klimaat
 • Julen
 • Etienne Vermeersch
 • Gelukt!!!
 • Op hoop van zegen
 • 97% !!!
 • ecologische voetafdruk
 • de trein... altijd een beetje reizen
 • 15 cm te klein!
 • Women Power


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!