Bereiding: Verwarm de oven voor op 180° C. verwijder met een appelboor het klokhuis van de appels. Zet de appels in de ovenschaal. Schep in iedere appel anderhalve eetlepel bosbessenjam en vervolgens de basterdsuiker. Steek de kaneelstokjes er als een steeltje in. Bestrooi de appels ruim met het amandelschaafsel. Bak de appels in 40 minuten gaar. Lekker met een schep zure room.
Eet smakelijk!!
Reacties op bericht (5)
24-10-2007
dat is idd een heel lekker dessert!
Prachtig om hier te mogen lezen en rond wandelen, je hebt een fijn blogje en ik heb er weer met volle teugen van genoten!
24-10-2007 om 11:55
geschreven door hartendame2
22-10-2007
dag Cates, telkenmale ik je blog bezoek komt het water me in de mond, knap hoor!
22-10-2007 om 13:44
geschreven door hugo
21-10-2007
Dag Cates die appels zien er heel lekker uit kan niet anders met al die goeie ingredienten, ik wens je nog een fijne avond en ook een......
Liefs Rita
21-10-2007 om 18:42
geschreven door Rita
20-10-2007
het is appelseizoen nu
vandaag nog een hoop appels geplukt om aan de buren te verdelen. Ik zal jou receptje erbij geven. Geniet nog van je weekend Cates.
20-10-2007 om 17:39
geschreven door Alida
groetjes uit Koekelare
Cates, wij komen u een leuk weekend wensen.
Zullen we ook eens moeten klaar maken, appeltjes.
Veel liefs.
20-10-2007 om 09:19
geschreven door Raf en Ginette