Inhoud blog
  • Varkenskoteletten met roquefort en pruimen
  • Escargots farcis à la périgourdine
  • Pruneaux au Sauternes
  • Le repas Savoyard
  • Salade van foie gras met peperkoek
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Foto
    Colombientje
    de sud-ouest
    21-11-2005
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Magret de canard(eendeborstfilet)
    Een magret de canard(eendeborstfilet) kun je klaarmaken in een pan, in de oven, onder de grill en natuurlijk op de bbq.
    Om het even op welke manier je het klaarmaakt, altijd eerst de vetkant van de eendeborstfilet laten smelten in de pan.  Dit vet kun je later gebruiken om bvb aardappelen in te bakken, of de appelen.

    Eénmaal het vet gesmolten laat je de eendeborstfilet aan de andere kant bakken of roosteren en dit gedurende max 5 min.aan iedere kant.  Het vlees moet nog roos zien aan de binnenkant.
    Dit kun je serveren met gebakken patatjes met look en appelen en pruimen. 
    Een andere mogelijkheid is bij de gebakken aardappelen, champignons toe te voegen.



    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail *
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)



    Archief per week
  • 06/02-12/02 2006
  • 30/01-05/02 2006
  • 23/01-29/01 2006
  • 16/01-22/01 2006
  • 09/01-15/01 2006
  • 02/01-08/01 2006
  • 05/12-11/12 2005
  • 28/11-04/12 2005
  • 21/11-27/11 2005
  • 14/11-20/11 2005
  • 07/11-13/11 2005
  • 31/10-06/11 2005

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !

    Klik hier
    om dit blog bij uw favorieten te plaatsen!

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!