Foto
Over mijzelf
Ik ben Erna, Germaine, Ludwina Van Craen
Ik ben een vrouw en woon in Betekom (België) en mijn beroep is verkoopster.
Ik ben geboren op 22/09/1959 en ben nu dus 64 jaar jong.
Mijn hobby's zijn: schilderen met olieverf, glasgraveren, boetseren met klei, ytongstenen uithouwen, airbrushen, tekenen, alle soorten handwerk zoals breien, haken, borduren, naaien.
Ik ben medium, mijn tekeningen en schilderijen zijn als vensters naar de geestelijke wereld.
Foto
Categorieën
  • Beschermengelen (9)
  • Filosoferen (1)
  • Gestelde vragen (55)
  • Mijn boek (2)
  • Mijn kunst (4)
  • om even over na te denken (2)
  • Vervolg boek (20)
  • Foto
    Mijn favorieten
  • http://blog.seniorennet.be
  • http://www.ernavc.be
  • http://www.live-with-style.com
  • http://www.choufkes-wellness.be/
  • http://www.danjelspoppenblog.blogspot.be/
  • http://www.nieuwetijdskind.com/spirituele-betekenis-van-het-dierenrijk/
  • http://www.nieuwetijdskind.com/gnosis-gnostiek/
  • http://www.askrealjesus.nl/node/26
  • http://blog.seniorennet.be/hetbloggershoekje3
  • Foto
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    wardvanjim
    blog.seniorennet.be/wardvan
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    IK WIL IK KAN
    geestelijk evolueren door positief denken en de simpele woorden IK WIL IK KAN
    In dit blog ga ik verder schrijven en vertellen over zaken die ik mee gemaakt heb en vragen die mij gesteld werden na het uitgeven van mijn eerste boek, waardoor ik weer verdere inzichten over de geestelijke wereld verkreeg. Inzichten die ik graag met u wil delen. Hebt u ook vragen? Stel ze me gerust :-)
    13-08-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beschaamd zijn over zaken die je deed, is dat fout?
    Beschaamd zijn over geestelijke zaken die je deed, is dat fout?

    Niemand moet beschaamd zijn over zaken die vroeger geestelijk of door emoties gebeurt zijn.
    Alles wat je ooit deed of mee gemaakt hebt heeft gemaakt wie jij nu bent.
    Dit alles zijn levenslessen, lessen die jij koos om te ervaren en uit te leren.
    Want van onze fouten leren wij het meest.
    Ook ik heb vroeger zaken gedaan waar ik ooit erg beschaamd over was en niet durfde over te spreken, bang om uitgelachen te worden.
    Maar als je alles als een les leert inzien begin je te denken:
    " Ja waarom moet ik daarover nu beschaamd zijn, dit is wie ik ben,
    Had ik dit alles niet mee gemaakt wist ik niet dat het zo fout kon aanvoelen,
    dan had ik nooit het positieve leren kennen, nooit leren vechten enz.
    Dan was ik nu niet wie ik nu ben! "
    Alles is een leerschool om leren in te zien wat juist en fout is

    God blijft iedereen graag zien, eender wat je ooit misdeed, Hij schenkt iedereen vergiffenis.
    Zodat wij elk leven met een schone lei kunnen beginnen om ons karma verder op te lossen.

    Vergiffenis schenken is één van de moeilijkste lessen die wij moeten leren, vooral vergiffenis schenken aan jezelf en diegene die je het hardst kwetste.



    13-08-2013 om 00:00 geschreven door Erna

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (4 Stemmen)
    Categorie:Gestelde vragen
    >> Reageer (0)
    08-07-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Welke muziek mag ik nog beluisteren? Hoe weet ik welke negatief is?
    Welke muziek mag ik nog beluisteren? Hoe weet ik welke negatief is?  

    Wat de meeste muziek betreft, dat kan iedere mens beter voor zich zelf uitmaken door op ons gevoel af te gaan. Elke mens heeft andere muziek geestelijk nodig om tot rust te komen of zich goed en blij te voelen. Omdat elke mens anders is en tot een andere energie niveau is geëvolueerd.
    Probeer in je hart en maag streek te voelen en denk: “Kom ik tot rust met die muziek of net niet, voel ik me gewoon of voel ik me zweverig, word ik er blij van of triest, hoor ik het graag of niet, enz….
    Ben je niet zeker, denk dan IK WIL IK KAN dan neutraliseer jij de negatieve energie die bij je wilt binnen komen, dan zal je automatisch geen zin meer hebben om het te horen.
    Op deze manier deed ik het ook altijd en met de tijd ging ik automatisch alles beter aanvoelen wat goed of slecht is voor mij.
    Alles is een leerproces. Bij het leren van iets kunnen wij fouten maken, maar dat is niet erg hier leren wij het meeste van!  

    Er is natuurlijk ook muziek waarbij ik onmiddellijk geestelijk word aangevallen, gewoonlijk van die hardcore groepen. Deze mensen zijn meestal zwaar gedrogeerd en helemaal bezeten van het negatieve. Dat uit zich in hun gedrag, manier van zingen, soms lijkt hun zang wel een gebulder rechtstreeks uit de hel. Maar ook in hun kleding en de manier waarop zij zich schminken merk je veel. Ze lijken bijna zelf op duivels die uit de hel komen om de mensen mee in hun verderf te sleuren.

    08-07-2013 om 10:44 geschreven door Erna

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Categorie:Gestelde vragen
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nu ik de waarheid inzie, heb ik over alles mijn twijfels? Is dat normaal en hoe weet ik wat ik moet voelen bij alles?
    Nu ik de waarheid inzie, heb ik over alles mijn twijfels! Is dat normaal en hoe weet ik wat ik moet voelen bij alles?  

    Het is heel normaal dat jij nu twijfelt aan van alles en nog wat, dat was bij mij vroeger ook het geval in het aller begin.
    Als je niet goed weet wat te denken van iets, zeg dan eerst IK WIL IK KAN en probeer dan uw gevoel te volgen, voelt het ja of nee dat wil ik niet.
    Het is heel belangrijk dat je terug leert voelen wat positief of negatief is. Dit voel je vooral in je hart en maagstreek.
    Bij iets negatiefs voel ik dat onmiddellijk in mijn maagstreek. Dan word ik zo mottig en misselijk met soms echte braak nijgingen.
    Bij iets positiefs krijg ik een goed, warm gevoel in mijn hartstreek, het voelt gewoon goed. Maar ook door uw eerste gedacht te volgen, want dat is meestal het juiste want het is uw hogere ik dat als eerste door uw gedachten vloeit. Als je begint te twijfelen is dat het negatieve dat u op andere gedachten wil brengen. Zodat jij de verkeerde keuze zou maken.
    Heb geen angst om iets verkeerds te doen want IK WIL IK KAN laat u onbewust de juiste beslissingen nemen voor wat het beste voor u en uw omgeving is.

    08-07-2013 om 10:39 geschreven door Erna

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Categorie:Gestelde vragen
    >> Reageer (0)
    06-07-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoe word ik geestelijk misbruikt zonder dat ik het weet?

    Hoe word ik geestelijk misbruikt, zonder dat ik het weet? Ik heb zoveel zuiveringen, healingen en dergelijke gehad? En toch hangt er nog steeds een negatieve energie rond mij die me aanvalt? Hoe kan dat allemaal?

    Hoe en waarom geestelijk misbruik kan:
    De reden dat ze je kunnen misbruiken is omdat uw geest er voor open staat, zoals bij zoveel mensen tegenwoordig. En jij niet weet of nooit geleerd hebt uw gedachten af te sluiten. Dit komt omdat deze mensen zoals mediums en dergelijke al een hogere geestelijke niveau bereikt hebben, zoals ik al vertelde bij een vorige vraag. Dat komt vooral omdat wij al eeuwen al die leugens en illusies voorgeschoteld krijgen over de geestelijke wereld. Wij hebben nooit een ander verhaal gehoord. Omdat onze maatschappij ons dit alles doet geloven, in boeken word ons verteld hoe en wat te doen om spiritueel te kunnen groeien. Maar heb jij dat ooit in twijfel getrokken? Waarom nemen wij dat alles aan als zoete koek? Zonder te denken: ”Is dat wel waarheid? Mag dat wel?” Waarom gaan wij nooit op ons eerste gevoel af, de impulsen van ons IK, wat zo belangrijk is? Waarom beginnen wij over alles te twijfelen? ….
    Omdat het negatieve in onze gedachten zit natuurlijk en ons iets anders doet denken en geloven. Deze wezens laten ons onbewust alles doen wat goed voor het negatieve is, en afbrekend voor onze positieve ziel.
    Niets of niemand heeft ons ooit geleerd of verteld dat onze gedachten worden gemanipuleerd, laat staan dat wij ze moeten leren afschermen, beschermen van negatieve impulsen, terwijl dit al eeuwen gebeurd zonder ons weten!
    Wij voelen of weten dit alles niet meer, het negatieve heeft dit door de eeuwen heen langzaam maar zeker uit onze gedachten geduwd en vervangen door leugens.
    Bijvoorbeeld zoals je in één van de vorige vragen kon lezen, kreeg ik onlangs zelfs de vraag gesteld: ”Waarom zou zwarte magie per definitie negatieve energie zijn?” Ik kan niet begrijpen dat iemand eraan twijfelt dat zwarte magie negatief is! Sommige mensen voelen gewoon niet meer het verschil tussen positief en negatief, voelen spijtig genoeg niet meer met welke energie ze werken! Als uw gevoel verdwijnt, verdwijnt ook langzaam uw geweten. Zij beseffen niet hoe gevaarlijk dat voor hun ziel is. Terwijl de woorden zwarte magie het zelf zeggen, zwarte=duistere magie=energiekrachten, dus negatief!
    Maar het is en blijft ieder zijn vrije keus om zelf zijn weg te kiezen, voor wat dan ook in hun leven. Ik respecteer dat, het is hun geestelijk zelfgekozen lot. Alles heeft een reden in ons leven voor onze persoonlijke groei. Gods wegen zijn ondoorgrondelijk! Daarbij, iedereen moet toch de gevolgen van zijn keuzes ondergaan, goed of slecht. Het is niet aan mij of anderen om daar over te oordelen, dat gebeurt bij de Wachter aan de engelenpoort en in onze louteringsweg. (zie mijn boek)  

    Het negatieve houd dus al deze positieve, hogere mensenzielen op deze manier in hun greep en hun macht. Zodat zij onbewust mee werken om de aarde steeds negatiever te maken voor het welzijn van het negatieve. Want hun daden laat de negatieve energie werken waardoor deze sterker groeit, niet het positieve zoals ze denken.
    Het ergste van al vind ik, op deze manier kunnen deze hogere mensen hun levenslot niet volbrengen om positief aan hun hogere Ik en de aarde te werken. En dit zouden zij kunnen bereiken door met hun eigen innerlijke energie en positieve gedachten verder te evolueren naar een hogere frequentie. Maar helaas hangen zij in een blinde, bedwelmende roes vast in het negatieve energie web van satan.

    Als al de mediums en anderen die onbewust met die negatieve machten samenwerken, gaan inzien met wat ze bezig zijn en zich geestelijk gaan verzetten om tegen het negatieve te vechten, dan moet het negatieve het onderspit delven, want dan word hun voeding afgesneden, dan verdwijnt hun energetisch snoep, dan mindert hun macht over ons en moeten zij het opgeven. Waardoor al de mensen hun positieve energie terug krijgen en behouden, dan zal de aarde pas terug kunnen herademen, zo zal alles vlugger terug positief worden  

    Waarom al die zuiveringen niet helpen?
    Omdat die zuiveringen geestelijk ook door negatieve wezens worden gedaan! Die mensen die dat doen werken ook onbewust met het negatieve. Het is een vicieuze cirkel waar wij niet uit geraken omdat wij geestelijk blind gehouden worden door die negatieve roes waarin wij allen geplaatst zijn door de eeuwen heen. Daarom ook, dat je bij het inzien ervan helemaal door elkaar geschud wordt om wakker te worden uit die negatieve droomwereld!
    Even een voorbeeld waarom het niet helpt, zo gebeurt het geestelijk:
     -         Het negatieve gooit iets op ons, en wij krijgen het moeilijk.
    -         Wij kunnen het zelf niet oplossen en komen terecht bij een healer of iets dergelijks voor hulp.
     -         Maar deze mensen werken ook onbewust met een negatief wezen.
    -         Deze twee negatieve wezens spannen samen en beslissen om het even te verwijderen. Je voelt je terug goed, bent blij en jij denkt: ”Ik ben er van af”
    -         Een paar dagen later krijg je het terug op u gegooid en je krijgt het terug benauwd
    -         je gaat terug naar daar enz………
    het is een spelletje voor het negatieve dat nooit stopt, zij vinden het leuk om ons zo te zien lijden. En denken vaak: “ Hoe stom zijn de mensen toch!” en lachen ons uit. Deze woorden heb ik vroeger vaak gehoord telkens ik weer terug in één van hun vallen liep.  

    Wij moeten beseffen dat wij zo onbewust, onwetend deze negatieve wezens geestelijk blijven voederen met onze positieve energie. Onze Energie is als snoep voor hen, het laad hen op en zuigt ons leeg. Terwijl wij onze energie afgeven betalen wij ons ook nog blauw aan al die zuiveringen waarbij de healers en dergelijke financieel, dus materialistisch rijker worden. Maar door materialistisch rijker te worden leer je geestelijk niets. Je kunt er geestelijk niet positief door groeien. Materie heeft geestelijk niets van waarde dat je kunt meenemen naar de geestelijke wereld. De gewone mens is op die momenten alles kwijt, onze energie en ons geld. Terwijl we niet geholpen zijn!
    Maar, het negatief mes snijdt helaas langs twee kanten, want die mediums, healers enz. gaan er geestelijk ook niet beter van worden. Zij werken niet met hun energie maar met die van satan. Satan zijn energie groeit en evolueert verder dankzij hen. En hun energie verzwakt en zij leren niets voor hun geestelijke groei waardoor ze blijven vast zitten. Hun leven wordt geleefd door het negatieve, dit leven is niets waard, ze hebben niets geleerd en moeten het overdoen.
    Zo zie je hoe het negatieve zowel de gewone mensen als degene die met hen samenwerken geestelijk uitbuiten. Alle winst gaat naar het negatieve en wij mensen geraken steeds zwakker en geraken steeds dieper vast in deze negatieve sfeer op aarde.  

    Het zal maar eerst stoppen als iedereen het zal inzien en met de woorden IK WIL IK KAN zal gaan werken. Zodat wij ons terug geestelijk vrij kunnen maken.
    Maar je weet ook dat het negatieve zijn prooi niet zomaar los laat, dat zal niet zonder slag of stoot gebeuren! Wij moeten er echt geestelijk tegen vechten.
    Dan vraag je mij: “Hoe moet ik dat doen?”
    Wel de sleutel voor al je antwoorden is: “IK WIL IK KAN”
    Want achter een grote, geestelijke, positieve beschermde deur staan al de oplossingen en vechttechnieken die wij onbewust nodig hebben om ons te beschermen. Als jij de woorden zegt weet je onbewust op dat moment wat te doen om het op te lossen!
    Ik hoor je al denken:” Maar als een negatief wezen deze woorden dan ook zegt?”

    Een negatief energiewezen kan nooit die deur open krijgen! Zelfs niet als zij of hij die woorden zeggen. Hun negatieve energie botst met de positieve waardoor de deur dicht blijft. Deze deur gaat alleen maar open voor positieve zielen in positieve groei met positieve energie.  

    Samen zijn we sterk en elke ziel die het zal inzien versterkt die positieve energie!

    06-07-2013 om 00:00 geschreven door Erna

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (1 Stemmen)
    Categorie:Gestelde vragen
    >> Reageer (0)
    03-07-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Als helderziend zijn fout is zoals u beweert, waarom zijn er dan zoveel?

    Als helderziend zijn fout is zoals u beweert, waarom zijn er dan zoveel?  Mensen die dan met andere energieën gewerkt hebben, kunnen die dat nog recht zetten?

    Ik zeg niet dat helderziend zijn fout is. Het is fout om een ander energie wezen door uw lichaam te laten werken!

    Waarom denk je dat er tegenwoordig zoveel mensen met helderziende praktijken bezig zijn? Omdat er inderdaad steeds meer hogere positieve mensenzielen op aarde zijn die heel wat geestelijke positieve veranderingen zouden kunnen aanrichten als zij hun eigen, positieve, goddelijke kern zouden gebruiken zoals het hoort te zijn.
    Maar dit wil het negatieve niet, deze mensen vormen een gevaar, dus willen zij deze mensen stoppen. Daarom dat zij op de oudere manier deze mensen misleiden. Hen een goed gevoel geven speciaal te zijn, uitverkoren te zijn. Wij mensen zijn vlug beïnvloed en geestelijk verblind door al die negatieve illusies die hier op aarde gecreëerd zijn. En dat is nu net de kracht die het negatieve bezit over de mensen.

    Wij blijven gewoon vast zitten in het negatieve deel van het geloof met onze negatieve gedachten, nemen daarom niet gemakkelijk nieuwe ideeën aan en geloven alles wat het negatieve ons verder wijs maakt. Omdat wij denken met engelen te spreken of met engelenkracht te werken.
    Wij zijn zo negatief beïnvloed in onze gedachten dat wij onmiddellijk zonder aanvoelen en nadenken nee zeggen tegen eender welke positieve verandering of nieuw positief geestelijk inzicht dat men ons aanbied dat tegen de negatieve beïnvloeding ingaat. Het negatieve heeft veel meer invloed op onze gedachten en gedragingen dan wij beseffen.

    Het enige waar zij niet aan kunnen is ons gevoel, deze zone is beschermd door het allerhoogste positief goddelijk wezen. Met de woorden IK WIL IK KAN blokkeer je het negatieve even in uw gedachten en kan je naar je gevoel handelen. Voelt het goed of heb je iets van, nee dat niet. Dat zou onze leidraad moeten worden willen wij het negatieve kunnen overwinnen.

    Mensen die met andere energieën gewerkt hebben kunnen die dat nog recht zetten?

    Ja de meesten onder ons kunnen dat nog, zie maar naar mij. Maar niet iedereen krijgt in dit leven die kans. Bijvoorbeeld mensen die door de invloed van die wezens zelf op het slechte pad zijn geraakt en anderen van alles slecht aangedaan hebben of anderen die onbewust door een inwijding een negatief contract hebben getekend voor dit leven zoals heksen en dergelijke. Bij die mensen lukt het niet meer in dit leven. Misschien in hun volgende als zij op tijd met de juiste inzichten geconfronteerd worden. Eens getekend bij de duivel geraak je niet zo gauw meer van hem vanaf!

    Mensen die tot inzicht komen kunnen hun roer nog altijd omdraaien, wat niet gemakkelijk zal zijn, dat geef ik toe. De meesten zweven geestelijk hoog boven de grond, geestelijk gevangen door het negatieve spinnenweb. Je moet echt geestelijk los gesneden worden waardoor je terug met je voeten op de grond gesmakt word, je gedachten helemaal resetten, terug van nul beginnen. Je zult het gevoel hebben dat de wereld plots onder uw voeten word weggevaagd, je precies niets meer weet, dat alles wat je ooit deed verkeerd was waardoor je een groot schuldgevoel zal hebben. Door plots te beseffen dat jij met negatieve energieën door uw lichaam werkte. Je zult jezelf héél klein en nietig voelen, maar vooral schuldig. Denkend:” Oei, ik heb toch niemand iets misdaan of verkeerd behandeld?” enz… Dan word je kwaad op jezelf omdat jij dit niet zelf aanvoelde of inzag dat je met negatieve krachten hebt meegewerkt

    Maar wees vooral niet boos op uzelf, je moest deze weg gaan om uw inzicht te verkrijgen, het was uw lot. Het negatieve is sterk, maar jij bent nu geestelijk sterker door je inzicht! Door deze geestelijke les met al je fouten die jij maakte leer jij net hetzelfde zoals ik er jaren geleden uit geleerd heb. Bezie het als een geestelijke wedergeboorte, terug van nul beginnen in je gedachten.

    Wees ook niet boos op het negatieve maar vergeef het hen en wees dankbaar en blij voor de les die je kreeg. Je moet ook blij zijn dat het nu in dit leven gebeurde, dat jij nu dit inzicht al hebt ontvangen, dit geeft voor uw volgend leven een grote voorsprong! Want jij hebt het nu al opgelost en moet het niet meer terug beleven!
    En met de woorden IK WIL IK KAN los je uw karma langzaam op dat je door die negatieve gedachten hebt gemaakt, dus niet panikeren! Alles wat je hebt meemaakt had zijn redenen! Anders had jij nooit bereikt wat je nu bereikt hebt aan inzichten!

    Het negatieve zal natuurlijk al zijn kunstjes uit de kast halen om uw gedachten terug in hun handen te krijgen. Door te vertellen dat je verkeerd bezig bent, dat ik slecht ben enz. tot zelfs fysieke aanvallen als laatste kans om u angst aan te jagen, ook ik heb dit allemaal meegemaakt. Maar mijn vertrouwen in Romain was sterker dan wat het negatieve mij vertelde en wilde wijs maken. Ik voelde gewoon het verschil, welke positieve liefdevolle kracht erbij Romain was en hoe de andere wezens geestelijk aanvoelde. Het was een immens verschil!

    Je moet wel weten, de negatieve machten geven niet op zolang wij leven. Het wordt wel rustiger met steeds langere perioden, maar toch proberen ze het steeds terug op de meest onverwachtste momenten. En ik spreek uit ondervinding! Maar wat ze ook proberen ik geef nooit op en dankzij hun aanvallen word ik steeds geestelijk sterker! En daar ben ik het negatieve dankbaar voor!

    03-07-2013 om 00:00 geschreven door Erna

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Gestelde vragen
    >> Reageer (2)
    02-07-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.vragen over heiligenbeeldjes
    Lieve Erna

    Wat doen wij, met foto’s van Sai baba, moeder Amma ,  en die blessings dat ze geven , van Jezus,  Dischas  Oneness University India, en healings, meditaties, meditatief schilderen? En verder is dat allemaal negatief ??????? Gevaarlijk???

    Ik heb een klein tempeltje gemaakt met foto’s van Maria, Jezus, Sai baba, moeder Amma, kutumi el Moria, etc... soms wierook branden, en kaars branden, is dat ok. Of is het beter dat ik dat allemaal weg doe???????

    IK WIL IK KAN

    beste   xx

    Je mag zoveel kaarsen, eender welk kleur of vorm, en wierook branden als je zelf wilt. Hier doe je geen kwaad mee als het met de beste intenties gebeurt.
    Zoals ik al meermaals vertelde: als je een kaars brand dan offert een vuurwezen zichzelf op om in een hogere energie te transformeren. Dit is een heel mooi geschenk dat je kunt geven aan onze overledenen en andere positieve wezens.
    Helaas doe je dit voor een negatief wezen dan geef jij deze mooie energie aan de verkeerde macht en zijn deze vuurwezentjes verplicht zich om te vormen in de negatieve energie, en zo word het negatieve weer sterker en het positieve zwakker.  

    Voor meditaties, meditatief schilderen, enz… moet je oppassen. Want je moet er jezelf geestelijk voor open zetten. Ben je geestelijk niet hoog genoeg blijf je in de lagere sferen hangen, want je kan alleen maar de geestelijke sferen binnen met dezelfde energie uitstraling die uw geest heeft. Het is zeer gevaarlijk als jij je geestelijk openzet om iets te ontvangen. Dan glipt het negatieve bij u binnen zonder jij het weet.
    Ik heb dit ook allemaal doorgemaakt vroeger in het begin van mijn geestelijke aanvallen. Het begint allemaal heel onschuldig, je bent fier omdat jij zogezegd uitverkozen bent om dit werk te mogen doen. Op een bepaald moment geef jij dat wezen de toestemming om door je lichaam te werken, maar langzaam maar zeker krijgen ze meer macht over u en verplichten ze u om te tekenen, te mediteren, enz… wanneer zij er zin in hebben. Naar uw wensen word dan niet meer gekeken en je bent als een marionet in hun handen. Mij maakten ze toen s’nachts ook wakker en sleurden mij uit bed als ik weigerde op te staan om te bidden, te tekenen enz.
    Nu kan dat niet meer, ik ben dankzij IK WIL IK KAN boven het negatieve uitgegroeid door een lang geestelijk leerproces. Ik teken en stop wanneer ik wil. Mijn geest is nu zuiver van hun negatieve doornen die in mijn ziel staken, ik kan en mag in de hemelse rijken onbewust zelf gaan kijken om de engelen te tekenen en geen enkele andere energie als de mijne stroomt door mijn lichaam.  

    Ook bij healings en dergelijke is mijn boodschap: PAS OP!
    Vooral als ze u vragen om u volledig te ontspannen zodat de energie van ik weet niet wie of wat door uw lichaam kan stromen. Christus en zijn gevolg doen echt niet mee aan al die seances, zij moeien zich niet met de mens!! Dat doet het negatieve  

    Foto's en beelden van Jezus, Maria, Michaël en al de engelen, elfen, natuurwezens enz zijn oké.
    Maar bij de namen Sai baba, vooral moeder Amma en al de anderen word ik echt misselijk dus helaas niet goed.

    Bekijk al de mediums en dergelijke met argusogen, al deze mensen die met een ander wezen werken zijn onwetend met negatieve energie bezig, de positieve wezens laten ons echt gerust, komen ons niets vragen of vertellen niet dat wij uitverkozen zijn, werken niet door of met ons met hun energie, alleen het negatieve doet dit om macht over de mensen te krijgen en te behouden.

    Wij moeten zelf onze eigen, innerlijke, goddelijke energie terug in werking zetten met de woorden IK WIL IK KAN om ermee te werken. Want wij zijn goddelijke wezens in positieve groei en hebben die negatieve wezens hun energie feitelijk niet nodig.
    Als iedereen zou stoppen met de negatieve wezens onbewust te helpen zoals het nu overal op dit moment eraan toe gaat, zou het terug een hemel op aarde worden. Want dan zullen de negatieve wezens of wel positief moeten worden of wel gaan vluchten. Want negatief en positief botst geweldig! 

     De meeste mensen tegenwoordig die iets of wat geestelijk open staan of gevoeliger zijn als een ander zijn snel misleid door het negatieve. Deze mensen moeten maar horen dat een engel tot hen spreekt en hen verteld hoe speciaal ze wel zijn zodat zij werden uitverkoren voor de één of andere reden om mensen te helpen, zijn ze verkocht. Geef toe iedereen die spiritueel bezig is zou gecharmeerd zijn met deze woorden, ik was het ook hoor toen ze mij van alles en nog wat wijs maakte en beloofden. Alles wat ze dan vertellen doet je geestelijk zweven, je staat niet meer met je voeten op de grond. Het negatieve weet zo goed hoe zij ons moeten bespelen, hoe zij ons vlug rond hun vinger kunnen draaien. Omdat wij spirituele mensen graag iets meer als een ander willen kunnen om anderen te helpen. En het negatieve verteld ons gewoon dat wat wij graag willen geloven. Eens we toegeven zijn we in hun macht en worden wij geestelijk en lichamelijk misbruikt.
    Deze mensen zijn in wezen niet slecht, want elke mensenziel is in zijn kern positief, deze mensen zijn er echt met alle goede bedoelingen van overtuigd dat zij de mensen helpen. Maar door hun geestelijk onweten zijn zij, zoals iedereen, in hun negatieve val gelopen.

    Op die manier kunnen deze spirituele mensen niets doen tegen het negatieve omdat ze er onwetend mee samen werken, zij blijven geestelijk staan zonder verdere evolutie, dus vormen deze mensen geen gevaar meer voor het negatieve. Op deze manier zitten er heel veel spirituele mensen onwetend geestelijk vast in de materie door het negatieve.
    Deze mensen zouden normaal aan hun positieve groei moeten werken door te vechten tegen het negatieve om in hogere sferen te evolueren, maar helaas is dit stop gezet door de negatieve beïnvloeding en leugens die wij zo graag geloven uit onwetendheid.
    Waardoor al deze mensen niets bij leren om verder te evolueren en zo blijven vastzitten in de momenteel negatieve aardse sfeer van Ahriman en Lucifer.
    Hun levensdoel is teniet gedaan, dus moeten ze terug geboren worden om het terug mee te maken. En zo krijgt het negatieve terug de kans deze mensen verder te manipuleren. Het is een vicieuze cirkel die alleen maar kan stoppen als iedereen zal inzien hoe alles en iedereen op aarde word gemanipuleerd door het negatieve!  

    Ik heb feitelijk, hoe erg ik het ook vind, tot nu toe nog geen positieve website van mediums, channelingen enz. tegen gekomen.
    Soms word ik onmiddellijk aangevallen en soms voelt het eerst goed aan zo van: “ ja ik voel niets, deze zal positiever zijn”, dan zet ik mij minder in de verdediging en dan boem word ik aangevallen.  
    Ik lees wel bepaalde teksten, want steeds staat er wel iets in dat waarheid bevat. Maar juist dit is om ons te misleiden, dan denken wij, ja dat is waar het zal wel het positieve zijn. Als ik ze lees voel ik ook steeds dat negatieve dat erachter schuilt en probeer het dan om te zetten in iets positief.

    02-07-2013 om 21:57 geschreven door Erna

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Categorie:Gestelde vragen
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.En Mantras zingen??? Is dat gevaarlijk?
    En de Mantras zingen is dat gevaarlijk???  

    Mantra zingen dat kende ik niet, ik ben op Google gaan kijken en een site geopend en nee het voelt niet goed aan

    Mantra's zijn oudere gewoontes van vroeger en dat is nu net wat allemaal moet veranderen. Wij moeten leren het oude geloof met zijn rituelen en gedwongen gewoontes los te laten.
    Zoals ik vertel in mijn boek: alle geloven op aarde zijn te hard beïnvloed door het negatieve. Elk geloof heeft een deel oudere positieve invloeden, maar ook een groot deel bijgevoegde negatieve invloeden. Door de eeuwen heen bij opgeschreven door negatief beïnvloede mensen voor eigen belang. Vooral voor degene die leven in hogere rangen, helaas niet voor de gewone mensen, want wij moeten het voetvolk blijven waarover ze kunnen heersen.
    De oude rituelen en gewoontes werken geestelijk helaas niet meer op de juiste manier  voor ons. Omdat wij mensen steeds verder geestelijk positief geëvolueerd zijn door al de lessen die we leerde uit ons karma, wij zijn door onze inzichten er geestelijk hoger door gegroeid naar de sfeer van liefde en vrije wil. Maar dat zint het negatieve niet, dat is tegen hun plan. Daarom dat het negatieve ons via mediums en dergelijke op die oudere manier wil tegenhouden. En dat lukt het negatieve omdat wij mensen niet beter weten en alles devoot blijven geloven wat ons vroeger werd verteld.
    Wij moeten terug gaan naar het ware geloof zonder enige inmenging van het negatieve, zonder rituelen en verplichtingen. Wij moeten echt terug leren onze intuïtie te volgen!
    Het ware geloof dat vinden wij binnen in onze ziel, dat is er al van in het aller begin van ons ontstaan, maar in de vergeethoek geduwd door negatieve machten om over ons te heersen, om ons geestelijk klein te houden. Wij moeten terug leren met ons gevoel te werken, voelen hoe goed en kwaad aanvoelt en er dan naar leven en handelen!
    Want wij mensen hebben een vrije wil en de vrije keus wij kunnen geestelijk en hier op aarde een groot verschil maken met onze gedachten en daden! Iets moeten doen is ons eeuwen opgelegd en afkomstig van het negatieve om ons angst aan te jagen en zo in hun macht te blijven.
    Met de woorden IK WIL IK KAN zetten wij onze ziel onbewust in bescherming voor al de negatieve invloeden waardoor wij onbewust datgene doen wat juist voor ons, al de mensen rond ons en heel de wereld nodig is om allemaal boven het negatieve uit te groeien naar onze sfeer van liefde en vrije wil. Vrij van al die negatieve invloeden en energieën.
    Ik weet dat het geestelijk een zware strijd in onze gedachten is, maar zeker waard te strijden voor het goed van iedereen!

    02-07-2013 om 00:00 geschreven door Erna

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Gestelde vragen
    >> Reageer (0)
    01-07-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.vragen over hartkwalen
    Beste,

    IK WIL IK KAN ,ik zal helpen

    Ik ben helaas geen dokter, daar weet of ken ik niets van, ik kan alleen iets negatiefs geestelijks omzetten in een positieve energie. De dame, die ik geestelijk verder geholpen heb en waarover ik praat op mijn blog, zag en voelde zelf de demonen rond haar die haar aanvielen en haar hartchakra geestelijk hadden verscheurd. Dit was geen lichamelijk letsel, zij voelde alleen die verschrikkelijk geestelijke pijn. Zij had het christusbewustzijn bijna bereikt en werd tegen gehouden door demonen die wij geestelijk overwonnen hebben met ik wil ik kan waardoor de pijn verdwenen was.

    Uw vragen:
    1) Wat met erfelijkheid?
    Erfelijkheid is iets dat in uw genen zit. Wij mensen hebben geestelijke en lichamelijke zaken die wij overerven van onze familie. De geestelijke erfelijkheden kan je oplossen met IK WIL IK KAN. Maar lichamelijke, daar hebben wij dokters voor nodig. Ik kan u wel geestelijk helpen zoals: u geestelijk sterker maken zodat jij alles beter aan kunt en een beter afweer systeem ontwikkeld, ik kan u geestelijk leren vechten tegen negatieve wezens, u geestelijk helpen uw karma op te lossen enz…, MAAR lichamelijke letsels dat kan ik niet.

    2) Waarom zo veel problemen met mijn hartje?
    Ik kan daar moeilijk op antwoorden want ik weet niets over u. Ik ben geen helderziende. Meestal kom ik tot een antwoord als ik met iemand meerdere keren gesproken heb. Door over het probleem te praten valt het mij dan te binnen.

    Inderdaad door het u zo erg aan te trekken word het alleen maar erger. Zeg op die momenten IK WIL IK KAN om u geestelijk rustiger te maken.

    Ons hart is de plek waar ons gevoel zit en als uw hart ook geestelijk uw zwakste plek is kan het zijn dat uw hartje geestelijk en lichamelijk veel te verduren krijgt. Als jij een gevoelige ziel bent die snel gekwetst is en alles snel aantrekt, en dan ook nog uw geestelijk afweer systeem zwak is, dan heeft het negatieve veel kans om u extra te kwetsen waardoor je hart ziek word. Ik kan u geestelijk sterker maken door u onbewust aan te leren hoe jij de aanvallen van deze negatieve wezens kan afweren, hoe jij het zelf moet doen, MAAR ik ben geen wonderdokter. Ik kan u alleen maar geestelijk bijstaan als leraar in uw geestelijke groei.

    Het principe hoe ik werk is: ik leer u onbewust geestelijk aan hoe jij het moet doen, onbewust kunnen wij beter werken dan bewust daarom de woorden IK WIL IK KAN en er verder niet over nadenken om het geestelijke leerproces in gang te zetten. Jij moet het wel zelf doen door geestelijk zelf regelmatig te werken met de woorden IK WIL IK KAN, door ze te zeggen of te denken, eender wanneer jij denkt ze nodig te hebben. Je moet het niet luidop zeggen het werkt even goed als je het denkt want de geestelijke wereld werkt met onze gedachten, niet met aardse zaken. Ik kan het u alleen maar aanleren en u verder helpen als je het moeilijk krijgt. Het geestelijke verwerkingsproces moet je echt zelf onbewust doen, daar leer je uit, word je geestelijk sterker van. Ik kan het voor u wel doen maar daar leer je niets uit en blijf jij zwak waardoor je steeds terug hervalt en dat is niet de bedoeling. Het aller grootste positief wezen, God of hoe we het ook noemen wil dat wij mensen positief omhoog groeien door al de levenslessen die wij krijgen op aarde, door op een vrije positieve manier met alles om te gaan.

    Je moet er ook bewust van worden dat alles wat er gebeurd in ons leven een geestelijke reden heeft. Dat dit alles geen straf is maar dat wij dit zelf kozen voor onze geboorte om geestelijk te groeien en sterker te worden. Dat dit leven een leerschool is in verdere groei. Het waarom over dit alles snappen wij op dit moment niet. Maar vroeg of laat gebeurt er iets waardoor je plots weet waarom je het mee maakte.

    3) Wat met die stents?
    Stents zijn materiele hulpmiddelen gemaakt om mensen te helpen, om ons terug gezond te maken, ze zijn noodzakelijk want zonder deze noodzakelijke ingrepen kunnen mensen sterven. Dokters hun taak is dan ook op aarde om de mensen zo goed mogelijk te helpen genezen zonder al teveel pijn. Stents worden niet zomaar geplaatst hoor, daar is altijd een gegronde medische reden voor.

    01-07-2013 om 00:00 geschreven door Erna

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Categorie:Gestelde vragen
    >> Reageer (0)
    27-06-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nog enkele vragen

    Mag ik mij een paar vraagjes veroorloven?
    Waarom zou zwarte magie per definitie negatieve energie zijn?
    Zijn zielen die niet 'kunnen' overgaan niet eerder zielen die niet 'mogen' overgaan?
    En waarom zou de geestelijke wereld niet meer zoals vroeger werken?
     
    Natuurlijk mag u mij vraagjes stellen, graag zelfs  Smile
    Ik zal er zo duidelijk mogelijk op antwoorden. Het is altijd gemakkelijker als u mijn boek had gelezen zodat u iets meer over mijn geestelijke ondervindingen wist. Daarin heb ik uitvoerig uitgelegd waarom ik er zo over denk. Maar toch ga ik het proberen u verder te helpen.
    Positieve groetjes Erna.

    Vraag 1)Waarom zou zwarte magie per definitie negatieve energie zijn?

    De woorden spreken duidelijk voor zichzelf, zwarte = duistere en magie = energiekrachten dus duistere energiekrachten. Bij mijn weten is dat nog altijd negatief.
    Alleen heksen, tovenaars, magiërs enz… werken met deze magie en rituelen. Deze mensen hebben onbewust zonder zij het beseffen een geestelijk contract getekend met de duivel tijdens hun inwijding om met zijn energie te mogen werken. Maar hierdoor leren zij zelf geestelijks niets en maken alleen maar de duivel sterker. En zoals ik al in mijn boek vertel kan je alleen maar voor goed of kwaad kiezen, er is geen middenweg. En de grens tussen goed en kwaad is flinterdun, wij zijn vlugger negatief dan wij mensen denken. Positieve mensen houden zich niet bezig met magie en rituelen, alleen maar met anderen te helpen met hun eigen zelf opgebouwde energie. Die hebben geen magie nodig. En zoals ik ook in mijn boek vertel zijn rituelen opgelegd door het negatieve. Iets moeten doen is negatief. Het positieve geeft de vrije keus en moeit zich niet met de mens.

    Vraag 2)
    Zijn zielen die niet 'kunnen' overgaan niet eerder zielen die niet 'mogen' overgaan?

    Niet mogen overgaan is een zware beschuldiging. Wij moeten mededogen hebben of anders gezegd, triestig zijn voor deze zielen omdat zij vast zitten in de negatieve energie hier op aarde. En dit door hun negatief denkpatroon. De meeste zielen die niet zijn over gegaan, zijn mensen die veel te vast zitten in de materie dankzij de invloed van Ahriman en Lucifer. Deze zielen willen dat leven niet opgeven voor de één of andere reden en doen al het mogelijke om dat terug te krijgen, maar helaas gaat dat niet. Zij willen niet inzien dat zij het verleden moeten los laten en geestelijk verder moeten gaan, verder evolueren. En zo zitten zij geestelijk vast hier op aarde in de macht van het negatieve.
    Dan zijn er ook nog de zielen die zelfmoord gepleegd hebben en als straf ronddwalen op aarde tot de tijd gekomen is dat ze normaal moesten sterven.
    Iedereen mag overgaan die het zelf wil en aanvaard. Maar eerst kom je voor de wachter aan de engelenpoort te staan en die laat je door in de hemelse sferen als uw ziel zuiver en rein is van negatieve energie, anders stuurt hij u terug om te reïncarneren.

    Vraag 3) En waarom zou de geestelijke wereld niet meer zoals vroeger werken?


    Op mijn blog praat ik over mediums, dus over de helderziendheid die niet meer hetzelfde is als vroeger, niet de geestelijke wereld, die is nog hetzelfde. Om meer hierover te weten en om mij het gemakkelijk te maken, alles staat duidelijk verteld hieronder in de tekst van Hans Stolp.

    Leer onderscheiden tussen oude en nieuwe helderziendheid.

    Van oorsprong was de mens helderziend. Hij kon tot ver in de geestelijke wereld schouwen.
    Langzamerhand begon hij dat vermogen te verliezen, omdat hij steeds materialistischer werd. Het ging alleen nog maar om de aarde, om dit leven.
    Gelukkig waren er toen nog ingewijden, enkelingen, die wel helderziend waren en konden bemiddelen tussen de aardse en de geestelijke wereld. Toen ook zij uitstierven, verloor de mens uiteindelijk elke verbinding met de geestelijke wereld.
    Je zou kunnen zeggen dat sindsdien de mens ronddoolde, zich niet bewust van de zoveel grotere wereld om hem heen.
    In onze tijd begint de mens opnieuw helderziende vermogens te ontwikkelen. Het is in beperkte mate, maar het is een ontwikkeling die niet meer tegen te houden is.
    Er is verschil tussen de oude vorm van helderziendheid en de helderziendheid die we in deze tijd beginnen te ontwikkelen.

    Oude helderziendheid
    De oude helderziendheid was verbonden met de groepsziel.
    Bij volken die in de oerwouden leven en bij nomadische volken vinden we daar nog voorbeelden van.
    De Aboriginals konden uit hun lichaam treden om een stamgenoot te volgen die een bijzondere boodschap aan een andere stam moest brengen. Dit oude helderziende vermogen was mogelijk omdat de Aboriginals op een bepaalde manier nog een eenheid vormden. Ze leefden in de sfeer van een groepsziel. Gedurende de tijd ontwikkelde de mens zich steeds meer tot een individu, een wezen die vanuit eigen kracht leven kan. Hoe meer de mens ‘ik’ leerde zeggen, hoe meer hij die oude helderziende vermogens verloor.
    De oude helderziendheid is dus nauw verbonden met de mens als groepswezen.
    Zo ontleende in oude tijden de mens leiding aan de geestelijke wereld, omdat hij nog niet op eigen benen kon staan.
    Oude helderziendheid was ook gericht op de toekomst: wat gaat de toekomst brengen en wat moet de mens doen om zich op die toekomst voor te bereiden?
    De engelen, de meesters, de ingewijden gaven zo leiding aan het leven op aarde.

    Nieuwe helderziendheid

    De nieuwe helderziendheid respecteert onze vrijheid en doet geen toekomstvoorspellingen.
    Wij zijn geen groepswezens meer, en we hebben ons zover ontwikkeld dat we in staat zijn zelf de nodige beslissingen te nemen.
    We zijn in staat onze beslissingen te nemen door na te denken en ons te bezinnen wat we werkelijk willen en door onze innerlijke stem serieus te nemen. Dat betekent dat de toekomst niet langer voor de volle honderd procent vaststaat: onze toekomst hangt niet alleen af van de geestelijke wereld, maar ook van onze eigen beslissingen.
    Wie dus in onze tijd toekomstvoorspellingen doet, houdt geen rekening met de beginnende vrijheid die de mens zich tegenwoordig eigen maakt.
    Daarnaast nemen toekomstvoorspellingen onze onbevangenheid weg om onze eigen weg te gaan, en beperken ons dus op die manier in onze vrijheid. Overal waar helderziende boodschappen tot een autoriteit worden die iemand verleiden uit zichzelf weg te gaan, in plaats van iemand te helpen naar het diepste zelf te luisteren, behoren tot de oude vorm van helderziendheid en zijn voor deze tijd niet meer passend.
    We moeten in deze tijd leren om met het eigen weten in verbinding te komen en leren al die uiterlijke autoriteiten los te laten. In de huidige tijd mogen en willen de engelen van het Licht ons niet meer op die manier leiden: voor alles respecteren zij onze vrijheid en geven ons daarmee de kans om met vallen en opstaan van onze fouten te leren en zelfstandig te worden.
    En dus beoefenen de engelen van het Licht de kunst van terughoudendheid. Dit helpt ons om in onze tijd de stap van materialistisch denken naar spiritueel denken te maken. Helderziende ervaringen worden steeds vanzelfsprekender en worden meer serieus genomen.
    Er voltrekt zich momenteel een geestelijke revolutie. Steeds meer mensen kijken totaal anders naar het leven dan dertig jaar geleden.
    Ze krijgen weer een innerlijk besef van de geestelijke wereld en worden zich de wereld van hun herkomst meer bewust.

    De essentie van de nieuwe helderziendheid

    De essentie van de nieuwe helderziendheid heeft te maken met het kijken naar je eigen leven en je af te vragen: waarom overkomen mij de dingen die gebeuren? Welke boodschap ligt er verborgen achter alles wat mij van dag tot dag overkomt?
    Helderziendheid betekent in deze tijd helder de verborgen achterkant van je leven leren zien.
    Zicht krijgen op je eigen karakter, op je eigen biografie, op de karmische patronen die je daarin tegenkomt en op de opdracht die je hebt meegenomen naar de aarde toe.
    Dat is het waar het bij de nieuwe helderziendheid om gaat. Zo ontwikkelt zich dus de nieuwe vorm van helderziendheid: het stille, geduldige en onafgebroken werken aan jezelf.
    Het is de voorwaarde voor elke verdere groei en ontwikkeling op dit gebied.
    Dat stille werk loopt uiteindelijk uit op de geboorte van het hoger zelf in ons.

    Hans Stolp

    27-06-2013 om 00:00 geschreven door Erna

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Gestelde vragen
    >> Reageer (0)
    26-06-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een paar vragen beantwoord

    Nu, je weet dat ik met een paar vragen zit, ze zijn eigenlijk allemaal met elkaar verbonden, en ze blijven in men hoofd malen, ik dacht, ik zal ze dan maar gelijk nu opschrijven.

    Vraag 1) Wat te doen als iemand koorden naar je gooit om je energie af te tappen? Hoe verbreek je die? Normaal gezien tot nu toe laat je die weghalen, verbreken door een specialist ter zake meestal een medium, omdat je het zelf niet kan zien.
    Vraag 2) Hoe verbreek je zwarte Magie? Normaal gezien laat je dit verbreken door een specialist ter zake (weer) Medium?
    Vraag  3) Wat met entiteiten (Zielen van overleden mensen die niet kunnen overgaan) Als je daar last van hebt omdat ze rond je hangen, dan contacteer je weerom een Medium die ze naar het licht brengen.

    Snap je Erna, in 3 gevallen heb je normaal gezien een Medium nodig die deze zaken voor je oplost, omdat je het zelf niet kan zien, je voelt het wel maar je weet niet wat het is en je weet niet wat je ermee moet doen.

    Lieve groetjes vanwege XXX  

    Hier de antwoorden op uw vragen

    Vraag 1) Wat te doen als iemand koorden naar je gooit om je energie af te tappen? Hoe verbreek je die? Normaal gezien tot nu toe laat je die weghalen, verbreken door een specialist ter zake meestal een medium, omdat je het zelf niet kan zien.

    Als jij met IK WIL IK KAN begint te werken komt er rond uw lichaam een beschermende positieve, geestelijke hoes waar geen negatieve koorden door kunnen. Dit komt omdat tegengestelde energieën elkaar afstoten. Dezelfde energieën trekken aan. Dus jij bent door een positieve hoes omringd en een negatief wezen gooit een negatief koord naar u. Wat gebeurt er dan, die negatieve koord geraakt niet tot bij u omdat uw positief veld dit wegduwt. Dus hoef jij niemand te vragen dit te verwijderen. Met IK WIL IK KAN leer jij onbewust alles om uzelf te beschermen tegen alle negatieve aanvallen. Wij hebben echt niemand anders nodig om onszelf te beschermen. Dat zijn allemaal fabeltjes van het negatieve om ons geestelijk tegen te houden. Fabeltjes die ons angst aanjagen waardoor we het aantrekken. Angst is een negatieve energie die aantrekt dat waar jij angst voor hebt, eender wat.

    Vraag 2) Hoe verbreek je zwarte Magie? Normaal gezien laat je dit verbreken door een specialist ter zake (weer) Medium?

    Ook weer gewoon IK WIL IK KAN en dan doe jij automatisch onbewust de juiste zet om die negatieve energie af te duwen zoals ik hierboven uitleg. IK WIL IK KAN zet zoveel positieve energie in werking dat het negatieve er echt niet door geraakt als jij hier dikwijls mee werkt. En hoe meer jij er mee werkt hoe groter en sterker uw positief energieveld word.  

    Vraag  3) Wat met entiteiten (Zielen van overleden mensen die niet kunnen overgaan) Als je daar last van hebt omdat ze rond je hangen, dan contacteer je weerom een Medium die ze naar het licht brengen.

    Ook weer IK WIL IK KAN dan geef jij onbewust deze zielen wat ze nodig hebben voor hun verdere geestelijke groei zodat zij verder kunnen gaan Het zijn niet altijd overledenen die dat doen, soms ook negatieve wezens die zich voor mensen uitgeven. Deze krijg je niet zo gemakkelijk weg. Dan moet je ook IK WIL IK KAN zeggen en hen daarna negeren als ze terug uw aandacht trekken. Want deze kwelduivels willen alleen maar uw positieve aandacht. Geef je die niet meer, dan verdwijnen ze na een tijdje omdat ze dan geen positieve aandacht meer krijgen waar zij zich goed mee voelen. Wij moeten niet weten wat wij doen, onbewust doen wij alles zoals het moet gebeuren.

    Feitelijk in deze tijd zijn mediums overbodig omdat we de oude helderziendheid niet meer kunnen gebruiken. De geestelijke wereld werkt niet meer zoals vroeger voor wat helderziendheid betreft. En het negatieve wil dit verleden niet los laten omdat het dan zijn macht over de mens verliest. Nu moeten wij het zelf doen met de woorden IK WIL IK KAN, zo zetten wij onze goddelijke kern in ons hart terug in werking. Wij mensen zijn goddelijker dan we denken, wij kunnen onbegrensd putten uit al de goddelijke gaven die wij tijdens ons levens op aarde en ervoor opgedaan hebben. En wij kunnen echt veel meer dan wij beseffen. Onze gedachten zijn zo beïnvloed door het negatieve dat wij dit niet meer weten of beseffen. Het negatieve werkt door die onwetende mediums die geestelijk misbruikt worden om ons mensen kort te houden. Wij betalen de mediums voor hun werk, maar ...feitelijk heb je last omdat het negatieve in de eerste plaats zorgde voor die last, waarschijnlijk door dat wezen dat door die mediums werkt.
    Dus als je het geestelijk bekijkt, het negatieve zuigt mensen eerst leeg om ze dan terug op te vullen via mediums met hun eigen positieve menselijke energie en daar betaal je dan voor. Dit is pure geestelijke fraude.  

    Daarom dat ik ook de mensen die pas beginnen met de woorden te werken aanbeveel om bij alles en nog wat eerst” IK WIL IK KAN” te denken. Zodat jij al geestelijk beschermd bent voor je in contact komt met iemand anders. Bijvoorbeeld: Er belt iemand aan, de telefoon gaat, je gaat een winkel binnen, je voelt je niet echt goed, je krijgt een misselijk of pijnlijk gevoel ergens zonder reden enz…. Want hoe meer je ze gebruikt, hoe sterker je positief energieveld wordt

    26-06-2013 om 00:00 geschreven door Erna

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Categorie:Gestelde vragen
    >> Reageer (0)
    24-06-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De geestelijke reptielmensen
    De geestelijke reptielmensen!

    http://www.wijwordenwakker.org/content.asp?m=M3&s=M122&ss=P2189&l=NL

    De tekst in de bovenstaande link is geschreven door wetenschappers die de hersenen van mensen bestudeerden. Zij kwamen tot een schokkende ontdekking. Helaas werden hun argumenten van de tafel geveegd door hoog geplaatste mensen die waarschijnlijk door het negatieve beïnvloed zijn.  

    De tekst vertelt duidelijk wat ik al jaren vertel. Dat door ons negatief denken en gedrag er in onze huidige tijd steeds meer mensen zijn die beïnvloed worden door negatieve wezens die dan langzaam hun leven overnemen. Dit komt tot stand vooral door de menselijke machtszucht, egoïsme, hebzucht, enz. Het gebeurt tegenwoordig meer en meer in deze materialistische wereld.
    De mensenzielen die verblind zijn door macht willen het niet inzien dat zij geestelijk verstenen en gevoelloos worden zoals die wezens, demonen enz. Je zou het kunnen vergelijken met uw ziel verkopen aan de duivel voor macht. Want deze mensen vinden hun leven geweldig, zij hebben succes en macht over anderen. Maar beseffen niet hoe laag zij geestelijk gevallen zijn. Als zij het niet op tijd inzien, zijn deze mensen gedoemd om leven na leven verder te leven zonder gevoel. Erger nog zonder kans terug een vrije ziel te worden in hogere groei. Deze mensen belanden dan in Ahrimans en Lucifers leger. Er bestaan al zulke mensen zoals je kunt lezen in de bijgevoegde tekst over “de reptielmensen”. De eerste gevoelloze mensen of robots die Ahriman en Lucifer over de wereld willen laten heersen werken op de hoogste plaatsen. Deze mensen hun hersenen zijn al omgevormd tot psychopathische mensen zonder gevoel. Op die manier kunnen zij gevoelloze beslissingen nemen, zoals er onlangs gebeurde over de hele wereld door de geldmacht, de bankcrisis. Hierdoor komt er veel leed onder het gewone volk, maar dat hindert of raakt hun ziel niet meer, zij denken als machines zonder gevoel voor anderen. Alleen meer macht en geld zijn hun ziekelijke materialistische idealen. Deze onmenselijke evolutie is nu juist wat Ahriman en lucifer in de toekomst willen bereiken met de hele mensheid. Boven aan het roer een elite gevoelloze, machtsbeluste demonen die regeren over het slaafse geworden, lijdende volk dat door al hun negatief denken alle geestelijke waarden verloren heeft. Er zal dan een tijd aanbreken waar geen plaats meer is voor liefde, mededogen, gevoel en alle andere positieve geestelijke impulsen. Zij gaan dan hun macht misbruiken om de mensen hun vrije wil en liefdevolle gevoelens te breken, beter gezegd te vernietigen. Het negatieve wil van ons mensen ijskoude moordenaars maken. Als dit ooit het negatieve zou lukken gaan wij geen robots van staal worden natuurlijk, maar mensen zonder gevoel die over lijken gaan om hun doel te bereiken. En dit onder de geestelijke, gruwelijke invloed en leiding van Ahriman en Lucifer. Dan pas word het een hel op aarde!  

    Maar gelukkig zijn we nog zo ver niet, de toekomst is zo veranderlijk en onvoorspelbaar. En er is al zoveel onheil georakeld dat niet uitgekomen is. En dit omdat de mens anders begon te denken. Wij kunnen er nu zeker nog iets aan veranderen door ons positief denken en de woorden IK WIL IK KAN.  Het zal een zware geestelijke strijd worden maar zeker waard om te strijden.
    Als iedereen dit zou beseffen en zelf beslist om mee te strijden met positief denken, dan heeft Ahriman en Lucifer geen schijn van kans. Wij moeten wel op tijd onze ogen openen voor het te laat is.
    Maar wat er ook gebeurt, dat zal de toekomst uitwijzen door hoe de mensheid op dit alles zal reageren!  

    In de sage van de wandelende jood wordt net hetzelfde verteld.
    Het volksboek vertelt dat de schoenmaker Ahasverus Christus zou weggejaagd hebben, toen Hij met Zijn kruis op weg naar Golgotha even voor diens huis wilde rusten. Daarop zou Christus tot Ahasverus gezegd hebben: "Ik wil rusten, maar gij zult gaan". Zo werd Ahasverus de eeuwige zwerver, die geen rust kan vinden omdat hij Christus afgewezen heeft, en die moet blijven ronddwalen tot aan het einde der aardetijden. Of tot hij de kans neemt om tot inzicht te komen.  

    Ook Rudolf Steiner vertelde er al over in het volgende Citaat
    "Deze belangrijke mythe, een beduidende sage toont ons aan wat mensen kunnen beleven, die te diep onderduiken in het tijdelijke en vergankelijke van een incarnatie. Extreem gesteld, kunnen wij ons dit als volgt voor onze ziel stellen: wij kunnen ons een mens indenken die zegt: ach, wat gaat het míj aan, wat ik in mijn eeuwige wezenskern allemaal overdraag naar een andere incarnatie. Ik wil hier alleen met mijn huidige incarnatie vergroeid zijn, want die bevalt mij, die past mij, en wat er later zal gebeuren, daar bekommer ik mij verder niet om. - Waartoe zou dit leiden, wanneer men deze gezindheid radicaal in toepassing zou brengen? Dat is zoals iemand die aan de wegkant zit waar een groot mensheidsleider voorbijkomt die hem de weg wil wijzen voor de toekomst en deze leraar van de mensheid van zich afstoot: niets wil ik van u weten, omdat gij mijn wezenskern in toekomstige incarnaties wilt leiden naar een weg waarop de mensheid haar vervolmaking zal vinden. Ik wil vergroeien met mijn huidige gestalte, met het leven dat ik nú heb! - Een dergelijk mens die zulk een mensheidsleider afwijst, zal terugkomen in dezelfde gestalte. En wanneer dan diezelfde gezindheid opnieuw in hem is, zal hij ook in de volgende incarnatie de mensheidsleider van zich afstoten, en zal hij altijd opnieuw in dezelfde gestalte verschijnen. En terwijl andere mensen, die naar de grote mensheidsleider luisteren, waardoor zij de eeuwige wezenskern van hun ziel vrijwaren, in een hoger ontwikkeld ras opnieuw verschijnen, zal degene die van de grote leraar niets heeft willen weten, die de grote mensheidsleider wegstoot, altijd opnieuw in hetzelfde ras verschijnen omdat hij de hand van de grootste wereldleider, van Christus, geweigerd heeft. Zo bestaat voor de mens de mogelijkheid om met het wezen van één incarnatie te vergroeien door de mensheidsleider van zich af te stoten, of om te evolueren naar hogere rassen, naar immer hogere vervolmaking. ( )
    Zo zien wij, hoe het daadwerkelijk mogelijk is dat een mens zodanig kan vergroeien met één incarnatie, dat hij als het ware achterblijft in de evolutie. Terwijl zijn andere zielebroeders zich dan op een hoger niveau bevinden, moet die mens dan, wanneer hij in een nieuwe incarnatie terugkomt, opnieuw in een achtergebleven ras terugkeren. Maar voor niemand liggen de wegen nu al zo, dat hij iets niet opnieuw zou kunnen inhalen en daardoor uit de evolutie zou gestoten worden. Maar toch moeten wij ons die mogelijkheid voor ogen houden."
     

    De bijgevoegde tekst in de link, laat duidelijk zien dat er nu al mensen geestelijk vast zitten in de materie zoals Steiner toen al vertelde om ons te verwittigen.  

    Romain vertelde mij jaren geleden al dat de meeste succesvolle artiesten hun succes te danken hebben omdat zij geestelijk geen mensenziel maar een salamander zijn die hun lange tong naar de mensen gooien zodat deze mensen er geestelijk blijven aanplakken. Zij worden dan geestelijk bedwelmd, denken grote fan te zijn en doen dan alles om hen rijk te maken.

    Ook vertelde Romain mij dat sommige mensen geen mensenziel hebben maar negatieve wezens zijn, Isauren genoemd.

    24-06-2013 om 00:00 geschreven door Erna

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Vervolg boek
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hulpkreet

    24-06-2013
    Op 22 juni kreeg ik via mijn blog een hulpkreet van iemand dit was het bericht:

    Titel: ik vraag om hulp

                                             Bericht:

                                            Mijn naam is….. ik ben 44 jaar en heb al een hele lange weg achter de rug. Ben toevallig gisterenavond/nacht op uw site gevallen. Ik zag het niet meer zitten. Ben gedurende 2 uren aangevallen door negatieve energie. Maandag ook al door 3 demonen.
    Wat het gisteren was weet ik niet maar ik krijg het niet volledig weg. Het voelt aan alsof ze je hartchakra dichtschroeven, verkrampen heel pijnlijk. Ik ben echt uitgeput. IK herhaal altijd maar ik ben een kind van god, van christus van Maria enz... maar het lijkt altijd maar minder goed te lukken om ze weg te krijgen. Ik kan me niet goed verplaatsen daar ik fibromyalgie heb. Ik ben nog niet eens begonnen aan men taak, en ik wordt nu al gesaboteerd. Ik weet niet of U me kan of wil helpen.
    U bent daar vrij in. Absoluut. Ik kan echter alleen via de telefoon, daar ik beperkt ben door ziekte.
    Stuur me a.u.b. een mailtje zowel ja of nee. Dat laat ik aan u over. Ik zou U graag willen spreken. Groetjes ……….. toekomstig lichtwerker, als ik het haal. Xxx


    Ik antwoordde onmiddellijk:
    IK WIL IK KAN IK ZAL U HELPEN
    Zeg veel de woorden IK WIL IK KAN ze helpen echt tegen demonen en negatieve wezens, geloof me ik weet waar ik het over heb.

    Ik kan u onbewust leren hoe jij je kunt verdedigen. Het is niet van vandaag op morgen opgelost omdat jij die demonen zelf moet verslaan, daar word je sterk van en daar leer jij geestelijk het meeste van, maar door mijn hulp leer jij hoe ze te verdrijven en verslaan als ze terug komen. Het negatieve geeft niet gauw op, ze komen steeds terug met versterking, maar geen nood, samen zijn we sterk 
    Smile en ik heb al veel strijd geleverd samen met anderen Smile. Ik leer het je onbewust aan en telkens jij IK WIL IK KAN zegt of denkt help ik en anderen u onbewust geestelijk te vechten.
    Je mag me steeds bellen,
    Mijn gsm: ………… ik zet hem liever niet op het net begrip daarvoor A.U.B
    Laat mij je een goede raad geven en noem jezelf geen lichtwerker, want dan plaats jij jezelf onder een super trouper, een grote spot. Hierdoor ben jij heel goed zichtbaar voor al deze negatieve wezens en vallen ze je aan. Dit is ook weer zo een list van het negatieve om hogere zielen wijs te maken om lichtwerker te worden zodat deze hoge zielen zo een gemakkelijke prooi zijn voor het negatieve.
    Ik noem mij een schaduwwerker, ik werk vanuit de schaduw en val geestelijk niet op. Ik straal ook veel licht uit maar onzichtbaar voor het negatieve. Op deze manier kunnen wij beter strijden tegen het negatieve, ze merken niet wat we doen en kunnen hen zo beter overwinnen omdat ze ons niet opmerken
    .
    Bel me maar op of sms mij eender wanneer, ik zal je helpen met je strijd
    Positieve groetjes Erna

     Dezelfde avond belde zij mij, wij hebben uren zitten praten over waarom ze dit alles mee maakte en wat ze er kon tegen doen. Zij kwam terug met haar voeten op de grond, zoals Romain in het begin bij mijn geestelijk zweven gedaan had, het was een grote ontnuchtering voor haar nu ze wist dat alles wat ze ooit spiritueel gedaan had feitelijk één grote leugen was. Een illusie van het negatieve. Zij was, zoals zoveel spirituele mensen die vandaag met van alles en nog wat door hun lichaam werken, een spiegel voor gehouden.
    Zo een ontnuchtering komt hard aan, het is of heel de wereld, die illusie of luchtballon waar je zo op steunde als een kaartenhuis in elkaar valt. Wij moeten op dat moment alles resetten wat wij ooit als waarheid beleefden, en beseffen dan dat dit een illusie van Ahriman en Lucifer is.

    Toen ze mij vertelde over de pijn in haar hartchakra wist ik onmiddellijk dat zij op het punt stond om het Christusbewustzijn te bereiken. Ik vertelde dit haar en ze vroeg mij hoe lang bij mij die pijn geduurd had voor het weg was. Bij mij had het zeker 5 maand geduurd voor het echt weg was.
    De volgende dag stuurde zij mij dit bericht:
    Hallo, Erna Ik wil je nog eens extra bedanken voor je hulp. Ik ben jou echt dankbaar. De pijn in men hartchakra is bijna weg. Dat is een klein wondertje. Ik wil ik kan. Ik heb het al veel herhaald. ……….


    Ik was heel blij te horen dat ik haar had kunnen helpen, maar vooral dat die pijn veel minder was in haar hartchakra, en dit op één nacht! Nu ik er over nadenk, maar natuurlijk bij mij duurde de pijn langer omdat ik het nog zelf moest zoeken en oplossen! Maar als ik het jullie aanleer heb ik de oplossing al! Dan gaat het veel sneller, wow !!
    Nu weet ik echt dat ik het kan net als Romain. Eerst een zwaar gevecht doorstaan, de oplossing zoeken en het dan de anderen aanleren op een eenvoudige manier!!!
    Ik had dit inzicht al gekregen zoals ik in een vorig berichtje vertelde op mijn blog, maar toen wist ik niet echt of ik het wel kon.  

    Ik dank het positieve hogere dat ik dit mag en kan doen voor de mensheid.

    24-06-2013 om 00:00 geschreven door Erna

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Categorie:Vervolg boek
    >> Reageer (0)
    22-06-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.over de chip voor mensen
    20-06-2013

    Laatst kreeg ik in mijn mailbox van mijn vriendin Suzy de 2 teksten over de goedkeuring voor het inplanten van de microchip bij de mensen. De eerste heb ik erbij opgezet, de andere was veel te lang dus hier de website  
    http://www.wijwordenwakker.org/content.asp?m=M5&s=M11&ss=P741&l=NL  

    Zij schreef me:
    Aan mijn lijf komt de duivel niet aan, ik had het gezegd he, volg hem niet, ik wist dit alles al van kinds af aan dat dit allemaal ging gebeuren!
    Suzy  

    Ik antwoordde:  
    Suzy Geen paniek de duivel kan ons nooit te pakken krijgen want ons gevoel en positieve gedachten krijgt hij nooit onder controle, de menselijke geest is positief geestelijk, niet negatief aards zoals ons lichaam. Zelfs al verplichten ze het ons later of dienen het later toe zonder onze wil Dan nog blijven onze gedachten, gevoel en manier van leven volledig van ons. 
    Ons lichaam behoort het negatieve nu toch ook al toe, ons lichaam is aards, dus negatief maar onze geest blijft door ons denken positief. Feitelijk zal er niets veranderen.
    Wij moeten nu ook al geestelijk strijden om al die negatieve impulsen uit onze gedachten te weren.
    Het enige wat wij moeten en kunnen doen is de mensen verwittigen dat de wereld langzaam maar zeker negatiever wordt, dat het negatieve in de toekomst van de mens robots wil maken die slaafs het negatieve volgen.
    Deze chip en al die andere geneesmethodes, zoals pacemakers, nieuwe heupen, ledematen enz.. zijn ook aardse negatieve zaken die ons lichamelijk helpen, al zijn al deze dingen nog maar het begin om de mens langzaam te veranderen in robots. Maar van deze zaken hebben de mensen toch ook geen last, al deze materialistische hulpmiddelen maakt het de mens tot nu toe alleen maar lichamelijk gemakkelijker.
    Ik wil niet zeggen dat ik het goed keur, in tegendeel, bij mij moeten ze ook geen chip plaatsen, maar als het ooit niet anders meer kan, moeten wij er niet over panikeren omdat het negatieve nooit onze wil, onze positieve geest kan veranderen zonder onze toestemming! Ook op ons gevoel en positieve gedachten heeft het negatieve geen vat. Zolang wij dat beseffen en er iets aan doen door positief te denken blijven wij gewoon onszelf.  

    Groetjes Erna    

    FDA keurt verkoop van medicijnen met RFID Microchip goed

    26 augustus 2012.
    Waar Beginning and End voorkwam dat Groot Brittannië het uitschrijven van medicijnen die de RFID microchip bevatten goedkeurde. Heeft United States Food and Drug Administration nu akkoord gegeven voor het gebruik van een soort gelijk opneembare RFID microchip in de Verenigde Staten. 

    De Food and Drug Administration heeft akkoord gegeven voor een opneembare digitale sensor die de lichamelijke gezondheid kan waarnemen met de bewering dat patiënten hun medicijnen regelmatig innemen en een volg apparaat nodig hebben in hun lichaam om ze te assisteren bij hun medische zorg… Proteus Digital Health (PDH) realiseerde het Ingestion Event Marker (IEM) die als eerste goedgekeurd was in Europa. George Savage, mede oprichter en hoofd medisch officier van gezondheid bij PDH beweert dat deze gebruikers zich bevinden in een nieuwe era van digitale medicatie “verschuift het paradigma”. De IEM, zo klein als een zandkorrel, kan ingebed worden in een pil, en ingenomen om de lichamelijke gezondheid van de patiënt te meten. Het apparaat zal metingen verzamelen zoals een hartslag, de positie van het lichaam en de activiteiten. De IEM zend een signaal naar je smartphone; deze zendt de gegevens door naar je arts. Actuele gegevens over je biologische doen en laten kunnen draadloos ontvangen worden. (bron).

    De RFID chip in de pil wordt aangeboden om patiënten te helpen meer efficiënt met hun medicijnen om te gaan. 

    Zoals Beginning and End omschreven hebben, de maatschappij wordt steeds meer geïndoctrineerd in de acceptatie, gebruik en wil om de RFID microchips als een gangbaar  deel van het leven te laten uitmaken. Al hoewel het gevaar van inbreuk op iemands privacy niet mee wordt genomen als een serieuze zaak. Ook al erkennen de voorstanders van het gebruik van de RFID openlijk dat alle privé zaken ook zichtbaar zullen zijn. 

    “Ongeveer de helft van alle mensen nemen hun medicijnen niet in zoals ze zouden moeten doen”, dit verklaarde Erik Topol, directeur van de Scripps Translational Science Institute in La Jolla, California. “Dit apparaat kan een oplossing zijn voor het probleem, zodat doctoren weten wanneer ze een patiënt nog afhankelijker kunnen maken van hun medicatie. Topol is niet aangesloten bij het bedrijf dat de apparaten fabriceert, Proteus Digital Health in Redwood City, California, maar hij omarmt de sensor als het beroep voor de toekomst, zo gezegd te hebben, “het is net Big Brother is watching you of je je medicijn wel neemt”. (bron)

    Nu zal “Big Brother” het complete medische profiel van een patiënt hebben, actuele gezondheids toestand en locatie allemaal opgeborgen op een computernetwerk wat altijd nagegaan kan worden. 

    De Bijbel profetieën die de laatste jaren aangeven voordat Christus voor de tweede keer terugkeert, ook wel bekend als de Grote Verdrukking, bijna de gehele wereld zal gebruik maken van een systeem dat elke bewoner kan achterhalen over de gehele aarde: 

    Verder liet het bij alle mensen jong en oud, rijk en arm, vrije en slaaf, een merkteken zetten op hun rechterhand of op hun voorhoofd. Alleen mensen met dat teken, dat wil zeggen de naam van het beest of het getal van die naam, konden iets kopen of verkopen. Hier komt het aan op wijsheid. Laat ieder die inzicht heeft het getal van het beest ontcijferen; er wordt een mens mee aangeduid. Het getal is zeshonderd zesenzestig. 

    Het merkteken van het Beest zal de ultieme maatschappelijke controle mechanisme zijn en alles zal gecontroleerd en beheerd worden via een “teken” in de rechterhand of voorhoofd. Zonder zal een persoon niet de mogelijkheid hebben om iets te kopen of verkopen nu iedereen zijn financiën nagegaan worden en er zal natuurlijk toestemming zijn om iedereen zijn privé account te checken of te debiteren. Het gemak van aankopen doen, niet langer contant geld of credit kaarten of zelfs zorgen over je pincode maken zullen zeker de gemakken zijn van dit systeem. 

    De RFID pillen worden aangeboden als een oplossing om het “gedoe” van het in de gaten houden van medicijnen en het innemen van verkeerde doses. Hier is een bijlage voor het nieuwe product. http://beginningandend.com/fdapproves-sale-of-pills-with-rfid-mir...

    22-06-2013 om 22:30 geschreven door Erna

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Vervolg boek
    >> Reageer (0)
    20-06-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een onheilspellende tekst
    20-06-2013
    Deze onheilspellende tekst kreeg ik vandaag van Suzy in mijn mailbox  

    Eindtijd kernmerk:  
    De letterlijke Wederkomst van Jezus Christus is weggedrukt of zelfs geheel vervangen door de komst van het 'Christus-bewustzijn' of de 'Messias-geest'. Veel gelovigen beseffen dus niet dat het trans humane streven om 'als God' te zijn reeds diep in de Kerk - de 'tempel'- is doorgedrongen. Laat u door niemand misleiden, op geen enkele manier. De dag van de Heer breekt niet aan voordat velen zich van het geloof hebben afgekeerd en de wetteloze mens verschenen is, hij die verloren zal gaan. Hij zal alles wat goddelijk en heilig is bestrijden en zich erboven verheffen, om in Gods tempel plaats te nemen op de troon en zich voor te doen als God zelf  

    Als ik dit lees word ik weer zo misselijk in mijn maag, en dat zegt voor mij genoeg om te weten dat dit bericht werd doorgegeven van het negatieve!

    Mijn antwoord:
    IK WIL IK KAN
    Suzy niet teveel over nadenken, elke angstige dus negatieve gedachten maakt dit negatieve wezen alleen maar sterker!
    Want wat anderen ook voorspellen door negatieve invloeden om ons angst aan te jagen. Het is nooit zeker dat het ooit zal gebeuren want alles verandert door ons positief denken. Maar ook door al de positieve kinderen die nu volop geboren worden, zij gaan de wereld veranderen op een positieve manier. Maar je weet ook dat er niets kan veranderen zonder iets stuk te maken. Het positieve kan alleen maar herrijzen uit het puin van het negatieve. Als wij het negeren en ”IK WIL IK KAN” denken vechten wij er onbewust tegen met onze positieve gedachten en energie. Dit neutraliseert het negatieve zijn kracht om echt door te breken. Hoe meer mensen met IK WIL IK KAN gaan werken hoe sneller het negatieve het onderspit moet delven! DUS....positief blijven denken over de toekomst en niet in hun val lopen door angstige gedachten te denken is de boodschap  

    Zoals je kunt zien in de tekst zijn ze tegen het christusbewustzijn dat wij nu bereikt hebben. Het negatieve wil ons doen twijfelen aan onze goede intenties zodat wij niet verder doen omdat het dan niet kan zegevieren als iedereen deze geestelijke hoogte bereikt heeft. Wij weten ook dat het Goddelijke in ons zit maar wij zullen nooit onszelf als God bestempelen! Ik zou er nooit aan denken om op zijn troon te willen plaatsnemen, wij zijn maar mensen geen goden! Dat is alleen het doel van Ahriman en Lucifer, zij denken zo! En ja wij verheffen ons boven het negatieve deel van het geloof, maar niet boven het echte ware, zuivere geloof binnen in onze kern! Het negatieve wil de goedgelovige zielen doen angst krijgen om alles in twijfel te trekken. Want zij weten ook als iedereen over dit alles zal nadenken op een vrije manier en met hun gevoel, zij hun macht over deze mensen verliest.

    20-06-2013 om 11:20 geschreven door Erna

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Vervolg boek
    >> Reageer (0)
    06-06-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.reactie op mijn geestelijke hulp

    Vandaag kreeg ik dit berichtje op mijn gsm van iemand die ik geestelijk help. Het doet mij steeds deugd dat mensen mij laten weten dat mijn geestelijke hulp en de woorden IK WIL IK KAN wel degelijk helpen en werken als je er volledig voor gaat. Maar het geeft mij vooral ook veel moed en positieve energie om mijn doel verder te vervolmaken! Razz

    “Jouw tips helpen enorm…. Ik voel me beter en beter ook al weet ik dat we er nog niet zijn, ik weet dat ik groei en onze liefde ook … dus we staan heel sterk… bedankt he Erna”

    06-06-2013 om 11:24 geschreven door Erna

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Vervolg boek
    >> Reageer (0)
    30-05-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Over teksten van mediums
    De laatste tijd krijg ik in mijn e-mail veel teksten van mediums, channelingen enz. Hoe meer ik er lees, hoe meer ik aanvoel dat deze mediums en channelingen geleid worden door negatieve wezens die zich voor doen als positieve. Niet heel de teksten zijn negatief er staan natuurlijk ook waarheden en goede zaken in die ons tot nadenken zetten waardoor wij verdere inzichten verkrijgen over gebeurtenissen. Deze wezens geven met opzet ons die juiste informatie door om ons te misleiden, om geloofwaardig over te komen zodat de mens geen argwaan krijgt. Maar bij sommige beweringen voel ik mij onmiddellijk niet goed bij. Als ik de teksten lees heb ik dikwijls het gevoel van:” Ja dat is waar” maar ook heel vaak:” Nee, dat is niet juist, wat vertellen die nu, wat maken deze wezens de goedgelovige mensen toch wijs!”. Soms open ik een mail, bekijk het nog maar en word al direct geestelijk aangevallen, dan voel ik mij zo misselijk en draaierig. Dan zeg ik onmiddellijk IK WIL IK KAN en verwijder het. Soms heb ik er eerst een goed gevoel bij maar als ik het open en verder lees krijg ik de volle laag. Wij moeten echt leren aanvoelen wat juist of fout is. En niet zomaar alles slikken wat ze ons vertellen. Het is beter deze teksten met argusogen te bekijken en wij alleen datgene uit die teksten halen wat we nodig hebben op het moment, wat goed aanvoelt en het andere wat fout aanvoelt te negeren.

    Enkele voorbeelden
    Bijvoorbeeld in een tekst werd verteld dat wij sinds 12/12/2012 in de vijfde dimensie zijn aangekomen en wij ons DNA gaan veranderen, dat voelt als waarheid aan. Maar verder in de tekst werd verteld dat de mensen die in de zaal de channeling bijwoonde, en degene die het later zouden lezen, de kans krijgen om geestelijk een zuivering te ondergaan waardoor ze geestelijk sneller in hogere sferen en energieën groeien. En dit dankzij de zuivering van de roze vlam van één of andere heilige. Dat klonk al niet goed! Het werd nog duidelijker als die profeet vroeg om onze toestemming, want zonder deze kon de vlam zijn werk niet doen, de vlam moest met onze toestemming door ons lichaam kunnen stromen om ons zo geestelijk te kunnen zuiveren, dat voelt bij mij zeer fout. Daarbij uzelf open zetten voor iets geestelijks is bij mij nog altijd gevaarlijk en fout (zie mijn boek). Daarbij geestelijk evolueren zomaar opeens, zonder enige geestelijke inspanning, dat maak je mij niet wijs. Deze profeet beweerde ook dat bij al de mensen die toestemming gaven voor deze zuivering al hun opgelopen karma zou oplossen en zij geen meer zouden bijmaken in dit leven, zodat iedereen eindelijk zijn zuivere zelf terug zal herwinnen. Dit klinkt allemaal zo mooi. Te mooi om waarheid te zijn. Misschien zou het kunnen lukken voor mensen die al hoger geëvolueerd zijn door al hun geestelijke gevechten. Maar de meesten onder ons zijn bijlange zover nog niet, voor hen lukt dit nog niet in één leven, laat staan zomaar ineens! Hoe in Gods naam kunnen deze mensen dit alles opgelost krijgen als ze zelfs nog niet weten of beseffen hoe de geestelijke wereld werkelijk werkt?
    Die wezens die door deze mediums werken scheppen een illusie voor de mens en zet de goed gelovige mensen op een dwaalspoor. Door op een gemakkelijke manier hun een goed gevoel te geven door alleen maar te zeggen dat ze gratis gezuiverd worden en de kans krijgen zomaar gratis hoger te evolueren. Maar niets is gratis! Voor alles wat je gratis krijgt moet je steeds iets terug geven! Dus sta je in schuld bij die wezens en dan nemen ze uw energie of ziel in de plaats. Want voor wat hoort wat! En zeg nu zelf, je krijgt toch ook geen geld van uw baas zonder er voor te werken? Of het nu fysiek of geestelijk werk is zonder inzet gaat het niet, geraak je niet verder.
    Bijvoorbeeld zoals bij mij, voor ik dit alles kon heb ik ook eerst zware geestelijke gevechten moeten leveren met vallen en opstaan waaruit ik veel bijgeleerd heb. Zware gevechten waardoor ik bij het winnen ervan geestelijk beloond werd voor het harde werk. Die beloningen voelden aan als een  warme liefdevolle energie gloed die door mijn hartstreek vloeide en dit zonder dat ik er toestemming voor moest geven. Het gaf een geweldig euforisch machtig gevoel zo van: “Ja ik ben er geraakt!” waar ik een tijdje kon van nagenieten.
    Ervaar je dat niet dan vind je geen geestelijke houvast of fundering om uw hoger doel te bereiken. Want dan blijf je geestelijk zwak en word je niet sterker, dan leer je niets.
    Deze wezens laten de mensen alleen maar zweven in een luchtbel van negatieve energie, je zit dan geestelijk in een droomwereld en beleeft een illusie, je bent dan in een negatieve roes en slikt devoot alles wat ze je vertellen. Dan ben je in de macht van het negatieve en dat is geestelijk heel fout! Wij moeten met onze voeten op aarde blijven.
    Er zijn nog veel te veel mensen onwetend over de geestelijke wereld. Aanvaarden nog niets over al het geestelijke. Deze mensen zitten nog veel te vast in de materie. En denken, nog steeds vast overtuigd door het negatieve deel van het geloof, dat engelen met de mensen komen praten. Waardoor zij deze wezens geloven die hun contacteren. Maar zoals ik in mijn boek al vertel, en niet genoeg kan herhalen, de positieve wezens laten de mens gerust die weten dat het verboden is zich te moeien met de mens. Omdat wij, alle mensen, geestelijk een andere weg kozen die van liefde en vrije wil. Wij mensen zijn geen engelen die devoot volgen en luisteren naar God. Wij zijn een andere schepping van het hogere Al, met een heel ander, verder geëvolueerd doel van evolutie en groei. Daarom moeten al de positieve wezens ons gerust laten, wij moeten onze vrije keuzes maken om ons doel te bereiken met vallen en opstaan. Hier leren wij het beste door. De reden waarom, op een andere manier uitgelegd, kan je lezen in een tekst van Hans Stolp: "Oude en nieuwe helderziendheid, wat is het verschil". Wij moeten zeker niet doen wat geestelijke wezens ons opleggen, want dit remt onze evolutiegroei alleen maar af. Daar leren wij niets van. De positieve wezens weten dat zij dan hun hoge gradatie, waar ze eeuwen aan gewerkt hebben, zullen verliezen. Alleen de negatieve wezens verlagen zich tot dat niveau.
    De meeste mensen die het lezen of horen van anderen, denken dan wellicht: ”Goed om weten, vanaf nu maakt het niet meer uit wat ik doe, nu de roze vlam door mijn lichaam is gegaan is mijn karma opgelost en ik maak er geen meer bij tijdens dit leven” wat natuurlijk onmogelijk is, want een ander kan uw karma niet oplossen dat moet je zelf doen en door te leven maak je altijd karma aan, goed of slecht! Zij denken dat wat die profeet verteld waarheid is en beginnen er losbandig op los te leven zonder waarden of zeden. Maar op die manier maken ze nog meer karma bij. Dus nog meer levens te gaan, waardoor zij nog vaster in de materie, de wereld van Lucifer geraken. Lucifer wil niets liever en zal dit graag horen!

    Naar mijn gevoel, en ik blijf erbij, moet ieder mens door vele levens heen een geestelijke weg bewandelen met ups en downs om op eigen tempo te kunnen groeien. Men moet alles eerst zelf ondervinden, ondergaan en aanvoelen alvorens men weet hoe het voelt, zodat men dit een ander niet meer kan aandoen.
    Stel nu even dat het waar zou zijn wat deze negatieve wezens vertellen, dat iedereen door die vlam zijn volledig karma in één keer oplost, al die pijnlijke gevoelens en ellende in één keer moeten doorstaan dat is verschrikkelijk, dan belanden wij plots in de hel op aarde.
    Zelfs als we er één leven zouden over doen zou dit nog een geestelijke zware emotionele weg zijn die zonder einde lijkt waardoor de mensheid zwaar depressief geraakt en uiteindelijk velen zichzelf van het leven zullen beroven om eruit te geraken. Misschien is dit wel het plan van deze negatieve wezens?
    Maar zelfmoord is geen oplossing zoals ik ook al in mijn boek vertelde! Door zelfmoord te plegen faal je in je uitgekozen lot! Maar ik kan het niet genoeg vertellen aan de mensen. Vooral nu ik in deze tijd steeds vaker hoor dat mensen, vooral jongeren, zelfmoord plegen. Mensen alsjeblief denk goed na voor je deze egocentrische daad pleegt, want niemand beseft nog wat ze zichzelf en hun familie geestelijk aandoen! Iedereen moet echt gaan beseffen, maar vooral weten dat je hiervoor geestelijk extra beboet word. Iemand vermoorden is en blijft een zware geestelijke overtreding, of het nu een ander of uzelf is, dat blijft hetzelfde!
    Bij zelfmoord geraak je niet van je leed vanaf zoals de meesten onder ons waarschijnlijk denken, die onopgeloste bagage neem je gewoon mee, door zelfmoord te plegen los je niets op! In tegendeel je maakt het alleen maar erger door deze negatieve daad. Je blijft als straf dan ook geestelijk aan je aards vergankelijke lichaam hangen in deze aardse negatieve sfeer tot het tijdstip komt wanneer je normaal zou sterven, zoals het in uw levenslot bepaald en opgeschreven staat. Of zoals ze zeggen:” Zoals het in de sterren staat geschreven”.
    Het is ook veel moeilijker die last geestelijk op te lossen als we dood zijn. Hier op aarde in een lichaam kunnen wij meer geestelijk oplossen en verwerken dan als ziel in de geestelijke wereld. Daarom kiezen wij ook steeds weer om terug geboren te worden om ons geestelijk doel te bereiken. Plegen we zelfmoord dan moeten wij steeds weer opnieuw geboren worden en alles terug meemaken, soms nog erger door het bij opgelopen karma, tot het ons lukt om alles opgelost te krijgen.
    Maar nog erger is dat zelfmoord, deze negatieve daad een geestelijke familievloek, een geestelijke erfenis verwekt. Deze vloek - erfenis wordt automatisch overgeërfd door de kinderen. Hebben zelfmoordenaars geen kinderen dan gaan deze wezens in hun familie op zoek naar een ander geschikt slachtoffer, want het is een familievloek. Iedereen kan in aanmerking komen: ouders, zus, broer, tante, oom, neven, nichten enz. Hebben ze één of meerdere slachtoffers gevonden dan zullen deze vloekduivels in hun gedachten komen, maar ook van alles laten gebeuren om hen te overtuigen om zelfmoord te plegen.
    Deze vloek is maar eerst opgelost als er ooit door de generaties heen één familielid sterk genoeg is om deze duivelse gedachten te negeren en met de woorden IK WIL IK KAN het zo weet recht te zetten in een positieve energie.
    En dit alles is niet de bedoeling van het hogere goddelijke maar van Lucifer of Ahriman. Zij willen heel graag dat de mensen over heel de wereld zichzelf vervloeken en zo steeds vaster geraken in de materie, hun negatieve sfeer hier op aarde, zodat zij kunnen blijven teren op al deze positieve energieën van die mensen.

    Een ander voorbeeld dat mij onmiddellijk opviel in één van die teksten waardoor ik voelde en wist dat het niet klopte.
    Een medium krijgt aartsengel Michaël door bij een sessie, deze zaal zit vol mensen die hem geestelijk volgen en luisteren naar zijn woord, en Michaël begint te spreken met: “Lieverdjes….” Ik moest onmiddellijk lachen Laughing en dacht: ”Dat is Michaël niet!” dat voel en weet ik gewoon, zo begint hij niet tegen ons te spreken. Hij is de heldhaftige leider van het leger van Christus, de aartsengel die met zijn zwaard de draak verslaat, die op dat moment spreekt tegen mensen die geestelijk met hem vechten tegen het kwaad, dan hoor ik hem niet lieverdjes tegen deze mensen zeggen. Nee in mijn gevoel hoor ik hem ons aanspreken met:” Beste strijdmakkers…” ja, dat klinkt veel beter, dat voelt véél beter aan!


    30-05-2013 om 00:00 geschreven door Erna

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Vervolg boek
    >> Reageer (0)
    16-05-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ingeving van vorige vraag

    Nu ik zo nadenk over de vorige vraag of iemand hetzelfde als ik mee zal maken door het lezen van mijn boek. Moet ik denken aan mijn overleden leraar Romain Van Damme. Ook hij maakte geestelijk zware gevechten door en overwon ze net zoals ik. Maar daarna leerde hij het ons onbewust zodat wij hem geestelijk konden volgen naar een hoger stadium in onze geestelijke groei. Voor mij en al de anderen die bij hem op consultatie kwamen was het dan gemakkelijk om de oplossing geestelijk te verkrijgen. Wij hadden het niet zwaar om dat gevecht te winnen. In tegendeel, zelf ondervonden wij er weinig of niets van en groeiden samen met hem. Dus waarom zou dat ook niet kunnen met mijn gevechten? Ik maak het zwaar door, leer het onbewust verder aan anderen zodat iedereen het Christusbewustzijn op een eenvoudige wijze kan bereiken met de woorden IK WIL IK KAN.

    16-05-2013 om 11:33 geschreven door Erna

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Vervolg boek
    >> Reageer (0)
    15-05-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mensen vragen mij:
    Mensen vragen mij:” Als ik uw boek lees trek ik dan ook die negatieve machten aan? Dat maakt mij wel bang.”

    Nee natuurlijk moet je niet bang zijn om mijn boek te lezen. Dit was mijn karma. Ik heb deze negatieve macht omgezet in een positieve.
    Om meer uitleg over waarom ik dit geestelijk gevecht moest meemaken en iemand anders niet kan je lezen in één van Rudolf Steiners teksten die geplaatst zijn op de website van de Belgische Antroposofische beweging.
    Hieronder vind je de tekst:

    Om de hiernavolgende dingen in hun juiste context te zien, lijkt het aangewezen om vooraf een korte samenvatting te geven van enkele gebeurtenissen die zich sedert het Mysterie van Golgotha op aarde en in de geestelijke wereld afgespeeld hebben.

    In de eerste eeuwen na Christus waren er twee verschillende groepen christenen ontstaan. De ene groep stond onder het kerkelijk Rooms gezag, de andere groep vertegenwoordigde mensen die hun christen-zijn vroom en rein wilden beleven. Maar dezen werden door de Kerk als ketters beschouwd (onder hen behoorden o.a. de Manicheeërs en de Katharen) en mettertijd werden zij onderdrukt door, of onderworpen aan het Ahrimanisch geworden kerkelijk Christendom. Maar het verlangen om hun godsdienst op een waarachtige en zuivere manier te belijden, doofde niet uit in de zielen van deze "ketters".

    In de vroege middeleeuwen stond de mensheid nog grotendeels onder de invloed van de "kosmische intelligentie" die door de aartsengel Michaël beheerd werd; m.a.w. instinctief werden de mensen nog geleid door de raadsbesluiten die de hemelse hiërarchieën hun dicteerden. De mensheid moest echter haar volle vrijheid kunnen verwerven en Michaël moest afstand doen van het beheer over de kosmische intelligentie; de intelligentie daalde af naar de aarde en werd daar het exclusief bezit van de mensen, maar tegelijk verloor zij haar spiritueel karakter.

    En Ahriman, die lang tevoren al zijn invloed op aarde had doen gelden, zag in deze nieuwe ontwikkeling een uitgelezen kans om de mensheid nu definitief in zijn greep te krijgen. Micha
    ël die tot elke prijs de intelligentie spiritueel wil houden, merkte vanuit de zonnesfeer wat er op aarde aan het gebeuren was, en om de Ahrimanische invloed tegen te gaan verzamelde hij in de 15e eeuw in de geestelijke wereld een groot aantal toen niet-geïncarneerde mensenzielen rond zich. Het waren juist die (ketterse) zielen die altijd een groot verlangen naar het ware christendom hadden gehad, die hij bij zich riep. En in die bovenzinnelijke school onderrichte Michaël hen over de aan gang zijnde evolutie op aarde, hoe de kosmische intelligentie op aarde neergedaald was en daar een Ahrimanisch karakter aangenomen had. Hij liet hen bezinnen over de toekomst, over het nieuwe Michaëltijdperk dat in 1879 zou aanbreken, want vanaf dan zou het mogelijk worden om de aards geworden intelligentie een spirituele impuls te geven. In het begin van de 19e eeuw vond er nog eens, ook onder Michaëls leiding, zo een conferentie plaats in de geestelijke wereld.

    Michaël wil niets anders van de mensenzielen die die bovenzinnelijke scholen bijgewoond hebben, dan dat zij zich tijdens hun volgende incarnatie in zijn dienst stellen om de intelligentie op aarde te vergeestelijken.

    Alle echte antroposofen, heeft Rudolf Steiner gezegd, hebben aan tenminste één van die bovenzinnelijke bijeenkomsten deelgenomen:
    "Wie werkelijk een drang naar antroposofie heeft, die heeft tegenwoordig - nu nog onbewust, nu beseft men daar nog niets van, maar men zal het wel leren kennen - de nawerking in zijn ziel van het feit dat hij toen in de kring rond Micha
    ël de hemelse antroposofie die aan de aardse voorafging, opgenomen heeft. Want de leer van Michaël was van dien aard dat daardoor voorbereid werd wat op aarde antroposofie zou worden."

     
    Het is hoegenaamd geen simpele opdracht die Michaël van de antroposofen verlangt. Maar de impulsen van Michaël zijn zo sterk, zegt Rudolf Steiner, dat zij vanuit het geestelijke tot in de ganse mens doorwerken. Zij werken vanuit het geestelijke naar de ziel, en van daar uit tot in het lichamelijke. Precies om die Michaëlische impuls, die als het ware in de antroposofenziel ingegrift is, roept hij de antroposofen op om hun karma moedig en oprecht te dragen:
    "... Mensen die behoren tot de Antroposofische Vereniging, zijn ronduit voorbestemd om hun karma zwaarder te beleven dan anderen. En als men voorbijgaat aan dit zware lot, als men zijn karma op een gemakkelijke manier wil beleven, dan wreekt zich dat op één of andere manier. Een antroposoof moet zijn lot oprecht kunnen dragen; een echte antroposoof moet opmerkzaam zijn voor zijn lotsbestemming. De wens om het karma gemakkelijk te willen beleven, leidt er juist toe dat dit zich wreekt in ziektes, ongevallen en dergelijke." 

    Ik ben er dan ook vast van overtuigd dat ik zo een geestelijke conferentie met Michaël heb mee gemaakt. Daarom dat ik al deze zware gevechten doorstond met volle moed en overgave. Mijn taak was om een bepaald deel van het negatieve te overwinnen en te overstijgen. Mijn boek schrijven was één van mijn geestelijke doelen om de mensheid de juiste inzichten te geven aangaande de geestelijke wereld zonder inmenging en invloeden van het negatieve. Zodat iedereen de kans krijgt om geestelijk boven het negatieve uit te groeien. Daarom mensen, wees niet bang om mijn boek en dit blog te lezen, het enige dat je eraan overhoud of van terug krijgt is positieve energie.

    15-05-2013 om 22:15 geschreven door Erna

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Vervolg boek
    >> Reageer (0)
    11-02-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoe je het Christusbewustzijn kan bereiken
    Hoe je het Christusbewustzijn kan bereiken  

    Ik weet niet goed waar te beginnen, ik heb zoveel meegemaakt de voorbije 25 jaar. In 1988 is mijn lange geestelijke, soms zware strijd begonnen. Toen wist ik nog niet wat mijn geestelijk doel was. Met veel vallen en opstaan, door al die jaren heen, ben ik sinds februari 2013 te weten gekomen waarom ik dit alles moest doorstaan. Het werd mij ook maar met mondjesmaat duidelijk. Ik weet nu dat mijn levensdoel was om de geestelijke weg te vinden om het Christusbewustzijn te behalen en te ervaren. Waardoor ik het nu aan anderen onbewust geestelijk kan verder leren zodat iedereen de kans krijgt om bovenuit deze negatieve wereld te groeien. Zodat iedereen de kans krijgt de sfeer van LIEFDE EN VRIJE WIL te betreden. Christus was de stichter van deze hiërarchie voor alle mensen. Omdat wij mensen de enige goddelijke wezens worden met een vrije wil moest er een nieuwe sfeer gecreëerd worden. En dit was Christus zijn taak om ons mensen naar die sfeer te begeleiden.  

    In al die jaren heb ik geestelijk leren vechten met de woorden IK WIL IK KAN om een negatieve macht om te zetten in een positieve energie. In het begin was ik geestelijk niet sterk genoeg en verloor vaak die geestelijk strijd, met als lichamelijk gevolg: blauwe plekken, zwellingen aan vingers en ledematen, en bij één zwaar gevecht zelfs een hernia … maar ik gaf het nooit op.
    Ik heb angsten doorstaan en geleerd om ze te negeren en anders in te zien.
    Ik heb er ook veel inzichten en gaven door verkregen. Sommige inzichten waren zo schokkend en soms heel moeilijk te aanvaarden om ze onmiddellijk als waarheid aan te nemen. Maar steeds als ik er een tijdje over nadacht begon ik het beter in te zien doordat die negatieve sluier langzaam verdween.  

    Inzichten zoals:

    -          Dat alles wat er gebeurt in ons leven een reden heeft zowel de goede als de slechte gebeurtenissen. Wij kiezen voor alles zelf vlak voor onze geboorte. Omdat we dit nodig hebben voor onze geestelijke evolutie. Hierdoor leren wij hoe pijnlijk het is en kunnen wij dit een ander niet meer aandoen. Dus moeten wij leren denken: “Hoe voelt het als ik dit een ander aandoe?”  

    -          Wij moeten leren vergiffenis schenken, het maakt niet uit voor wat. Dus elke lichte of zware gebeurtenis of geestelijk probleem aangericht door een ander, eender welk het maakt niet uit, waardoor je geestelijk ineen zakt, het niet meer ziet zitten, er een eind wil aan maken en als we uiteindelijk denken:” Het hoeft niet meer voor mij, ik heb er genoeg van, ik geef het op, trek allemaal uw plan”, besef dan, op dat moment, dat het een geestelijke les is waardoor jij je gradatie kan behalen om los te geraken van deze negatieve sfeer. Het maakt niet uit hoe je het beleefd, de gevoelens zijn allemaal hetzelfde, maar aangepast aan de door u uitgekozen levensweg. Op dat moment, hoe moeilijk ook, moet je kunnen denken:” Ik heb hier zelf voor gekozen om mijn gradatie te behalen. Al deze mensen die mij pijn en leed bezorgde hebben mij hierbij geholpen. Zonder deze gebeurtenissen kon ik dit nooit ervaren. Daarom vergeef en dank ik hen met alle liefde in mijn hart”. Door vergiffenis te schenken en dit te denken met volle overtuiging verdwijnt je haat gevoel en krijg jij terug gemoedsrust. Het verlicht uw ziel waardoor we geestelijk positief evolueren.  

    -          Dat iedereen een vrije wil heeft en zelf verantwoordelijk is voor zijn geestelijke evolutie. Wij moeten niet altijd proberen een ander zijn problemen op te lossen. Iedereen moet het zelf doen anders leren zij niets.  

    -          Dat wij niet mogen oordelen over anderen omdat iedereen zijn weg volgt die het beste bij zijn groei-evolutie past. Ook al is dat in onze ogen de verkeerde weg. Wij kunnen hen er enkel op wijzen of verwittigen, maar het blijft hun keuze. Soms hebben deze mensen dit negatief pad nodig om het positieve beter te kunnen ervaren en zo hun fouten in te zien.  

    -          Aanvaard de ander zoals jij zelf wil aanvaardt worden  

    -          Ik had het moeilijk in het begin om te aanvaarden dat wij ons boven alle geloven op aarde moeten zetten. Wij alles hierover in twijfel moeten trekken. En dat heb ik gedaan. Als je alles goed bekijkt is er in elk geloof wel iets dat je moet doen, en iets moeten doen is negatief. Zo heb ik het toch ondervonden. Want elk geloof, het maakt niet uit: katholiek, protestant, islam, hindoeïsme, soefisme enz…. alles heeft een deel positief maar vooral een deel negatieve invloeden door de eeuwen heen verkregen door ons materialistische denken van de mens. Al de zo gezegde heilige geschriften opgeschreven door mensen zijn onbewust beïnvloed door het negatieve hier op aarde. Want alles wat wij kennen aangaande geloof en spirituele ingevingen zijn ingegeven door het negatieve dat zich voor doet als een positieve energie of positief wezens. En dat heb ik aan den lijve kunnen ondervinden, zoals ik in mijn boek vertel. Dat is hun tactiek om ons tegen te houden in onze geestelijke groei zodat wij nooit ons doel zouden kunnen bereiken. Je kunt het zien als een strijd tussen Lucifer en Christus. Hier op aarde is het Lucifers rijk en zijn wij in zijn macht, wij doen onbewust wat hij wil. Wij zitten geestelijk vast in een bedwelmende negatieve roes. En zolang wij dit niet inzien blijven wij waar we zijn. Zien wij dit in dan verliest Lucifer zijn macht over ons en kunnen wij langzaam maar zeker eindelijk deze negatieve sfeer overstijgen. Dan ontwikkelen wij ons Christus bewustzijn en kunnen eindelijk onze echte geestelijke sferen betreden de goddelijke sfeer van Christus: de sfeer van

    LIEFDE EN VRIJE WIL 
     
    -          Je moet alles zelf doen, beleven en doorstaan om het Christus bewustzijn te kunnen bereiken. Niemand anders kan dit voor je doen, geen mens, engel of ander wezen heeft die mogelijkheid, kracht of laat staan de macht. Dat zijn illusies die het negatieve ons al eeuwen wijsmaakt. Alle engelen hebben ook al eeuwen hard, positief gewerkt aan en met hun energie, waardoor zij hun hoge gradatie hebben bereikt. Laat ons daar een voorbeeld aan nemen. Je kunt niet verlangen dat jij die energie van de engelen zomaar krijgt. Dat is pas dom, gemakzuchtig en erg lui, om zoiets te denken. Wij moeten alles zelf leren, zelf opbouwen met onze gedachten. Want alle leerprocessen zitten en gebeuren allemaal in onze gedachten. Maar je moet wel inzien dat niet elke gedachten van uzelf is. Niemand weet dat onze gedachten dikwijls geleid en misleid worden door het negatieve. Iemand anders gaf er de naam “onze dualiteit” aan, hij bedoelde: ons lichaam bestaat uit ons ego en onze geest. Ons lichaam of ego is aards dus negatief en onze geest is geestelijk dus positief. Denk maar aan vroeger toen ze ons vertelden dat er op onze schouders een engeltje en een duiveltje zitten die ons doen twijfelen aan van alles en nog wat. Het is dan aan ons om het juiste gevoel te volgen.  

    Gaven ontwikkeld zoals:
    -          Mededogen
    Wat is mededogen hebben nu juist?

    Een vriendin zij ooit tegen mij:   ”Mededogen is deernis hebben, het is een vorm van medelijden maar het is niet hetzelfde”.  
    Romain zei vroeger ooit: “Medelijden is niet goed, wij moeten niet mee gaan lijden met de mensen want dan zinken wij mee naar beneden in hun emotionele put van verdriet. Het is beter dat wij mede voelen met hen, dan blijven wij boven aan de rand van hun put staan en kunnen wij hen zo terug mee naar boven trekken. Probeer niet kwaad te worden want zo kan je er beter afstand van nemen waardoor je er geestelijk boven komt te staan. Toch kunnen sommige mensen, bepaalde gebeurtenissen of zelfs als jij ziet wat anderen elkaar aandoen u toch nog diep raken. Op dat moment voelen wij ons dan triest. Dit alles is mededogen hebben en dat is veel beter dan medelijden hebben”. 

    -          Christus bewustzijn ervaren
    Wat is dat? Hoe ervaar je dat nu? Hoe weet je dat je zover bent geraakt?

    Als Romain nog leefde vertelde hij altijd hoe we geestelijk evolueerde, wat we bereikt hadden en zoveel meer. Zulke dingen weet ik niet, ik heb die gave niet, dus vroeg ik mij de laatste tijd vaak af:” Hoever ben ik nu al geestelijk geraakt? Enkele dagen geleden kreeg ik van een vriendin een email gestuurd. Terwijl ik deze las dacht ik telkens:” Hé zo denk ik ook!”. Het was door deze email dat ik besefte dat ik het Christusbewustzijn had bereikt. Toen op dat moment voelde ik de warme positieve energie door mijn hartstreek vloeien en wist onmiddellijk dat het waar was.
    Als je de geestelijke wereld een vraag stelt krijg je vroeg of laat, op de één of andere manier altijd een antwoord.
    De site was deze: http://www.askrealjesus.nl/node/26 Het was een tekst met 9 bijgevoegde delen. Samen vormden ze één geheel  

    Wel je hebt het Christus bewustzijn bereikt als je:
    -  Op een moment beseft dat wij beïnvloed worden door het negatieve. Dat je zelf merkt dat sommige gedachten niet in overeenstemming zijn met wat je gevoel je influistert. Vanaf dat moment kijk je door hun maskers heen, voel je gewoon het negatieve rond u als ze er zijn. Dan komen al uw haren op uw rug en armen omhoog als waarschuwende antennes. Zoals het bij de dieren ook is als ze zich belaagd voelen door een vijand.
    -  Van het moment jij je één voelt met alles en iedereen op aarde
    -  Van het moment dat jij boven alle geloven van deze aarde staat. En weet wat echt geloven is. Echt geloven is puur en zuiver zonder verplichtingen en zonder opgelegde rituelen. Want niets moet alles mag uit vrije wil. Echt geloven is één zijn met alles en iedereen, respect hebben voor elke mens eender welk ras, religie of cultuur ze hebben. Respect voor de dieren, planten, kortom alles hier op aarde.
    -  Van het moment jij zelf voelt wat je een ander aandoet.
    -  Van het moment jij een ander aanvaard zoals je zelf wilt aanvaard worden.
    -  Van het moment jij een ander aanvaard zoals hij of zij is
    -  Van het moment jij je vijand vergiffenis kunt schenken en zonder haatgevoelens over hem denkt. Beseffen dat deze mensen niet beseffen wat ze doen. Zoals Jezus ons voor deed op het kruis met de legendarische woorden: “Vader vergeeft het ze want zij weten niet wat ze doen” Je niet kwaad maken in die persoon maar je alleen triestig voelen te weten dat hij onwetend, onbewust gemanipuleerd wordt door het negatieve.
    -  Van het moment jij niet meer kan haten
    -  Van het moment je mededogen hebt ontwikkeld,
    -  Van het moment jij jezelf kan zien als een spiritueel, goddelijk wezen dat werkt aan zijn geestelijke groei in een aards lichaam
    -  Van het moment je dit allemaal beseft en naleeft voel je voor enkele minuten een warme positieve gloed van positieve energie door je hartstreek vloeien.  

    Ik weet nu dankzij die teksten dat mijn geest tot het Christusbewustzijn is opgeheven. Maar ik weet ook dat ik steeds blijf verder evolueren. Want ons geestelijk groeiproces is oneindig. Al is het nu rustig in mijn hoofd, toch zal ik ook op mijn  hoede moeten blijven voor de misleidende gedachten die het negatieve mij influisteren. Ik zal ze steeds moeten in twijfel blijven trekken zolang ik leef op aarde. Want het negatieve geeft nooit op zolang wij op aarde verblijven.

    11-02-2013 om 00:00 geschreven door Erna

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Vervolg boek
    >> Reageer (0)
    07-02-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.7 februari 2013

    7 februari 2013  

    Vandaag kreeg ik deze website door gemaild van een vriendin om te lezen. Er staat één tekst met negen aparte delen (linken) bij die samen één geheel vormen.  

    http://www.askrealjesus.nl/node/26  

    Als ik het begon te lezen zag ik veel overeenkomsten met mijn manier van voelen en denken. Het gaf me een voldaan, goed gevoel, zo van ja dat is waar, dat weet ik ook. Zo voel ook ik het Christus bewustzijn aan. Deze teksten beschrijven  net hetzelfde wat ik voel en bedoel. Wat ik de mensen wil vertellen zoals in mijn boek en in dit blog, maar vanuit een heel andere invalshoek bekeken. Het is op een heel andere manier beschreven, maar het komt op hetzelfde neer. Deze teksten en mijn boek sporen de mensen aan om anders te denken, maar vooral door terug op ons gevoel leren af te gaan. Zo van ja dat voelt goed of nee dat is niets voor mij. Want door ons gevoel, onze intuïtie terug te volgen kunnen wij de juiste weg vinden om Christus geestelijke, spirituele weg na te streven. Maar ook dat wij ons boven elk geloof op aarde moeten leren zetten en ons hart moeten volgen. Omdat al de heilige geschriften niet God’s wil is. Maar geschreven door egocentrisch, machtsbeluste ego’s van sommige mensen die onbewust onder invloed stonden van de antichrist.

    07-02-2013 om 19:56 geschreven door Erna

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Foto

    Gastenboek
  • Lieve groetjes Nikki
  • Kiekeboe
  • goeiemorgen Erna
  • kiekeboe
  • kiekeboe

    Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


     Welkom bij Het Bloggershoekje

    Welkom bij Het Bloggershoekje

    U kan mij vinden op blogplaats 126


    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Foto

    Blog als favoriet !

    Foto

    Archief per jaar
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012

    Foto

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Foto

    Zoeken in blog


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Gastenboek
  • Lieve groetjes Nikki
  • Kiekeboe
  • goeiemorgen Erna
  • kiekeboe
  • kiekeboe

    Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!