Toen ik jong was (18de verjaardag) kreeg ik een moto als verjaarsdagsgeschenk.  Na enkele maanden had ik er een zware val gedaan met mijn BMW.  En geloof me of niet, maar de straat werd niet afgezet, mijn vader belde (toen nog van die draaitelefoons) naar de oudijzerhandelaar om de rest van die BMW te komen opladen.  Er werd geen diepgaand onderzoek ingesteld.  Geen enkele gazet heeft er ooit één woord  aan vuil gemaakt.  Seg Jos wat heeft dat nu met dit geval te zien ? Wel Walter, ik ga het zeggen. Als er vroeger een dode aan te pas kwam werd daar een objektief verslag over in de krant geschreven. Je moet het onderstaande eens goed lezen.  Eerst zeg ik erbij als een 'blanke'  zoiets voor heeft komt daar nù ook geen letter van in de gazetten. Maar owee als er kleurtje aanzit, zit er meestal een geurtje aan. Mijn gedacht , ook hier. Zou het kunnen dat die vrouw haar kleinkindje meevoerde en omver gestoten werd toevallig ook in Oisterwijk en dat dit de aanloop is geweest van " genoeg is genoeg" ?   Mocht u erop rekenen dat u alles op het filmpje zal zien. Gien sanse zeggen ze in Gent.  Filmlas is gebroken. TOEVALLIG 

VIDEO: Vrouw in brand na ongeluk met brommer; kleindochter (10) breekt arm

UPDATEOISTERWIJK - Een vrouw is vrijdagmiddag ernstig gewond geraakt door een ongeluk op de Scheepersdijk in Oisterwijk. De vrouw reed met haar kleindochter op een brommer. Door nog onbekende oorzaak sloeg de brommer over de kop. De vrouw werd gedeeltelijk bedekt onder benzine. De brommer en de kleren van de vrouw vlogen in brand. De kleindochter wist aan het vuur te ontsnappen.

Het ongeluk gebeurde op de Scheepersdijk. De vrouw reed over die weg en sloeg door nog onbekende oorzaak over de kop. Daardoor kwam het meisje in de berm van de weg terecht. Zij heeft vermoedelijk haar arm gebroken. 

Tekst loopt door onder de foto.

Volledig scherm
De vrouw werd in eerste instantie door omstanders en daarna door hulpverleners verzorgd. © Toby de Kort

Haar oma kwam er slechter vanaf. Een deel van haar lijf werd door het ongeluk BEDEKT  overgoten? met brandstof. Toen het voertuig in brand vloog, vatten ook de kleren van de vrouw vlam. Zij werd door omstanders geblust en gekoeld. Daarmee kon niet voorkomen worden dat de vrouw ernstige brandwonden opliep. Waar de vrouw verbrand is, is nog niet bekend. Het zou gaan om vierdegraads brandwonden.

De toegesnelde brandweer heeft de brommer geblust. Brandweermannen hebben zich ook ontfermd over de vrouw. Een trauma-arts heeft de vrouw geholpen. Zij is daarna met spoed naar het ziekenhuis gebracht.

De politie heeft de Scheepersdijk afgesloten voor onderzoek