NIEUW: Blog reclamevrij maken?
nopoco
Huidige situatie
27-07-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DUISTERE VERHALEN DUISTERE GAZET

Alweer zo'n verhaal over de ' verrijkers'. Een zeer duister verhaal. Waarom?

Wie een oogopslag werpt op de foto van de dode blanke man WILLY MICHIELS genaamd twijfelt een ogeblik of de duistere foto ons een pint of een revolver laat zien. Een revolver kan het onmogelijk zijn want bij nader toezien is de tekst in de gazet van alla veel te klein  Uiteraard is de reden nog onbekend en kunnen de politide alweer hun hobby toepassen; in het donker tasten. Maar dat is voor mijn part enkel voor de heren schrijvelaars voor de gazet van alla.  Die gazet zou zo stilaan moeten weten dat meer dan 65% van ( zelfs hun lezers) er geen yota meer van geloven.  En toch blijven ze volharden in de boosheid. We kunnen ze bijna als moedige joernalisten bestempelen. Ik ben geen journalist maar zulke dwaasheden zou ik nooit uit mijn toetsbord krijgen. 

En naar loffelijke gewoonte moet het slachtoffer eerst dood zijn, dan pas worden zulke akkefietjes in hun gazet gezet.  Ze hebben dus geen geluk in de korangazet.  Namen niet vernoemen van dat gespuis is al meer dan voldoende om te weten over welke soort het gaat. Dus laat dat maar zitten. We hoeven zelfs niet te weten of ze spoorloos zijn of niet want die lopen al lang weer los, zelfs die man "uit aalst" met misschien wel 5 op de kleurenkaart van 5 tot 10.  

ZEKER GEEN OPSTEKER VOOR ALLA ZIJN KORANKRANT .

ppsstt; de overval daateert van vele maanden geleden. Jammer dat het slachtoffer overleden is ,maar indien dat niet het geval ware haddden we vanzelfsprekend van niets geweten . Waarom Jos ? Omdat zulke vechtpartijen (zelfs met later dodelijke afloop) nooit meer in de media komt, bij gebrek aan papier en zendtijd Walter .                                  

Twintigers slaan man in elkaar: slachtoffer overlijdt aan zijn verwondingen

Twintigers slaan man in elkaar: slachtoffer overlijdt aan zijn verwondingen

In Aalst is een zestigjarige man overleden na een dodelijke vechtpartij. De feiten dateren van 16 juli, maar het slachtoffer is gisteren bezweken aan zijn verwonding. De twee mannen (27 en 29) sloegen het slachtoffer in elkaar, waarna hij in coma belandde.

De vechtpartij ontstond bij een café in Aalst. Om nog onbekende reden kreeg het slachtoffer het aan de stok met twee twintigers. Zelfs als hij op de grond lag bleven ze op hem inbeuken. Na de feiten lieten ze hem voor dood achter. De man belandde in een coma en vocht tot gisteren voor zijn leven.

De twee verdachten zijn intussen opgepakt en voorgeleid bij de onderzoeksrechter in Dendermonde. Die besliste om de twee mannen aan te houden. Het betreft een 27-jarige man van wie de verblijfsplaats onbekend is en een 22-jarige man uit Aalst.  woeha  !!!

27-07-2017 om 19:58 geschreven door jos

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (5 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
Facebook censureert kritiek op islam, maar laat Jodenhaat blijft gewoon staan. 

Censuur met terugwerkende kracht: ook blokkades vanwege jarenoude berichten - Antisemitische spook dat leidde tot de Holocaust is weer keihard terug bij onze Oosterburen

 
Mark Zuckerbergs 'People First’ lijkt inmiddels vooral voor politiek-correcte, linkse mensen te gelden. (2)

Bij Facebook Duitsland is sinds deze maand te zien waar op zeker moment ook wij Nederlanders hoogstwaarschijnlijk mee te maken gaan krijgen: steeds strakker wordende censuur van niet gewenste, niet-politieke berichten, meningen, reacties en zelfs losse woorden. Daarbij wordt vooral het massa immigratie en islamisering beleid van de regering Merkel in ‘bescherming’ genomen tegen iedereen die daar kritiek op uit. Volgens Merkels extreemlinkse ‘Stasi censuurcommissaris’ Anetta Kahane worden alleen ‘haatberichten’ (= rechtse, conservatieve en ‘populistische’ meningen) verwijderd, maar vreemd genoeg (?) mogen oproepen van Arabische migranten en moslims om de Joden weer naar de gaskamers te sturen, gewoon blijven staan.

 

Lees meer...    

Marc zuckerberg is een zeer onvoorzichtige jongen . Hij heeft er niet aan gedacht dat er in Israël nog een rekening open staat .  Hij moet het zelf maar weten ; met een duitser heb ik in het minst compassie.  Hij heeft enkele weken geleden niet goed geluisterd naar Netanyahu. Die heeft nochtans zeer duidelijk gezegd dat er weer een etse tegen zijn volk, de joden wordt gevoerd, ook in europa (op duitsland doelend) en dat hij dat zeer jammer vindt. Maar voegde er even duidelijk aan toe dat hij de joden geen tweede keer in Dachau laat ombrengen ( vergassen). Slimme marc zou moeten rekening houden met het feit dat Israël ( dat klein landje) een land als Duitsland (vele malen groter) in enkele minuten van de kaart veegt. Mac zal met zijn clubje waarschijnlijk een zeer nare ddroom gehad hebben. Maar geloof me meneer zukkerberg . Duitslaand is geen partij voor Israël.  En mogen we ook weten waarom u zo graag en dwaas in beeld komt. Meelopertje met tante angele en merdogan ?

27-07-2017 om 16:00 geschreven door jos

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (5 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VAN TJENNE

.Daar bestaat een interessant boek over waarvan ik de titel terug eens zal proberen te vinden. Het waarom een zeer groot deel albanezen in kosovo terecht zijn gekomen. Te danken aan olie en gas en waardoor de amerikanen meenden servïe te moeten platleggen. Uit menslievendheid werd toen gezegd. We zagen toen heelder stoeten "dutskes" met volgeladen karren en vooral schreiende kindjes, opgejaagd door de serven.  Tot op het gepaste moment liet amerika begaan. Ze wachtten tot de laatste traan die zogezegd de emmer deed overlopen van een schreiend kindje welke het amerikaanse hart deed breken. De oliezuipers in NY konden het niet meer aanzien en legden de cruciale punten in Servïe plat. Vandaag weten we wel beter . En dàt gespuis is welkom bij de glazen-toren-toppers ?? Dat zegt meer over die zgn 'heren' dan het gespuis dat eraan komt. Want als je van tuig spreekt: DAT IS TUIG !

met dank aan tjenne. 

brussel/albanïe en de rest.

Gisteren door te zappen bij de OOOO beland met Tom Waes die een reis door Albanië maakte. Mam, man, wat een onderontwikkeld land,  waar familie-moorden en eerwraak nog steeds in hun codex staat. Waar duizenden tonnen marihuana geteeld word en waar de maffia het voor het zeggen heeft. Dat land staat ook klaar om bij de EU te komen. Ik denk dat de rand van Brussel al vergeven zit van deze Albanezen die hier de prostitutie, de drugstrafieken en afrekeningen voor hun rekening mogen nemen en zo ook de politie te grazen neemt. 

  geschreven door TJENNE

deel 2 van tjenne

U zal merken dat tjenne van veel zaken op de hoogte is. Van lepe in alle geval. (reactie op transgenders)

en bij ons??
Gisteren gehoord op Radio 1 De transgenders moeten zich nu niet meer laten ombouwen en een operatie ondergaan om aanvaardbaar te zijn in de groep die ze liefst hebben. Dus nu mag ik in mijne blote flikker in de kleedkamers van de dames vertoeven en met te zeggen dat ik mij vrouw voel is het ok.

27-07-2017 om 12:22 geschreven door tjenne

vraagske aan tjenne:

stel u voor dat ze u verplichten samen met onkeldinks, zwarte lola en homans  in zo'n kleedkamer of sauna duwen ! Krijgen we dan weer dezelfde reactie ?

 

27-07-2017 om 14:22 geschreven door jos

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (6 Stemmen)
>> Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.EVEN HERINNEREN AAN/

Ieder Vlaming met een hart betreurt de dood van Mark Grammens die enkele maanden geleden ons verliet.  Een journalist, die in het begin "links" neigde en de laatste jaren vond dat links ons naar het kerkhof voerde . Hij draaide dààrom de laatste levensjaren meer naar rechts (Vlaams Belang).   Dat getuigen de vele colums en tijdschriften die hij ons bijna dagelijks voorschotelde en waarmee met onszelf werden geconfronteerd.   Vandaar misschien wel zijn uitspraak die samen met hem de geschiedenis zal ingaan: de goede journalist is niet links of rechts, maar bovenal, de goede journalist is dwars”. Hij kan dan wel gelijk hebben maar ik had hem liever aan mijn dan aan de overkant. Hij blijft in mijn herinnering als een keiharde maar eerlijke bekwame journalist, zoals we er véééééél te weinig hebben. Hij overleed in Liedekerke op 24juli 2017.

X

27-07-2017 om 13:35 geschreven door jos

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.MET GROEN...

Bent u op de juiste weg :

 

Kerkhof > “We zijn op de goede weg” – De Groenen

En dat geldt voor de ganse eu. Als we die groene eu-kip zonder kop niet vlug begraven maken we de ramp van de 21 eeuwen mee. U leest goed; van de 21 eeuwen. Niet alleen de 21ste.  Grotere domoren hebben onze europese landen nog nooit bestuurd. Ik druk me zeer voorzichtig uit want ik heb het niet over moordenaars.

X

27-07-2017 om 12:54 geschreven door jos

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (5 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VERDRAAGZAAM ZIJN

Vooraleer ik het zou vergeten ; mijn dank gaat naar frau Merde die zo goed was om al die clans in Duitsland binnen te laten.  Maar ik moet er onmiddellijk bijvermelden dat mijn geestelijke toestand nie meer is wat hij was. Ik verwar de zaken nogal gemakkellijk. Daarom; opnieuw. !

Er zijn een honderdtal vleesgeworden duivels en heksen die zich als mens voordoen en de wereld op eender welke manier in rep en roer trachten te zetten. Daarbij hoort de volgende tekst waarin u zal merken dat merkel het niet meer kan schaffen. Het loopt duidelijk uit de hand in duitsland. Dat is nu de derde keer maar waarschijnlijk met meer ernstige gevolgen. Maar als er nu een wapenconflict uitbreekt zoals die stoere kwibus vraagt; "wees man en vecht met echte wapens" hebben het laatste (ook hier ) nog niet gezien. Het wordt bovendien de hoogste tijd dat de vlaamse regering met boer zwa  ( nBa ) zijn volk bewapend dat we ons tenminste kunnen verdedigen. Want zijn troep is  totaal tot niets in staat. Zels niet om eigen volk te verdedigen. Integendeel ons te laten afslachten. En berg nu maar vlug de paraplu "van verdraagzaamheid maar op.  Of wil u het liever op uw graf tussen al die vlamingen:

 "Ik was een zeer verdraagzaam man"

ppsstt: ik denk te weten hoe het komt dat ik nogal eens de dingen verwar.  Er was een tijd dat ik trachtte " verdraagaam" te zijn maar zie vandaag hoever we daarmee al gekomen zijn en nog zullen komen. IK bedank er al een tijdje voor !

Dresden: strijd tussen buitenlandse rapper-gang en Miri-clan dreigt te escaleren

Screenshot_115

(Vertaling: E.J. Bron)

De politie in de hoofdstad van de Duitse deelstaat Sachsen, Dresden, is na een vechtpartij bij het hoofdstation in staat van hoogste paraatheid. Gisteren observeerden agenten met kogelwerende vesten het plein voor het hoofdstation aan de Bayerische Straße. Want in een nabijgelegen casino met een bar komen de reeds eerder veroordeelde rappers van de “KMN-Gang”en hun vrienden bij elkaar. De in Dresden opererende rappers van buitenlandse herkomst kwamen nu in conflict met leden van de beruchte Miri-clan uit Berlijn. Hun chef, Ahmad “patroon” Miri, zou hier vorige week tijdens een ruzie gewond zijn geraakt aan de neus. Op internet kondigde hij zijn terugkeer aan: “Jullie vechten als pussies. Draag toch een keer een echt wapen, wees een echte man.”

Lees verder

27-07-2017 om 00:00 geschreven door jos

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
>> Reageer (0)


Inhoud blog
 • WIST U....
 • VOOR DIE
  Zoeken in blog

  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   
  Archief per week
 • 11/09-17/09 2017
 • 04/09-10/09 2017
 • 28/08-03/09 2017
 • 21/08-27/08 2017
 • 14/08-20/08 2017
 • 07/08-13/08 2017
 • 31/07-06/08 2017
 • 24/07-30/07 2017
 • 17/07-23/07 2017

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  Blog als favoriet !

  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   

  Hoofdpunten blog vroeger
 • De Kuisheidsgordel
 • Meisje stierf in Busje vol Migranten
 • Alweer een Bloedbad in School
 • Scholierenstaking (Fictie)
 • 5 Jaar Cel met Uitstel voor Moordpoging
 • Verschonen van Luiers
 • 'Verward'
 • Over Holebi's en Transgenders
 • The Suicide of Europe
 • Over Integratie van Migranten

  Archief per dag
 • 15-09-2017
 • 14-09-2017
 • 13-09-2017
 • 12-09-2017
 • 11-09-2017
 • 10-09-2017
 • 09-09-2017
 • 08-09-2017
 • 07-09-2017
 • 04-09-2017
 • 03-09-2017
 • 02-09-2017
 • 01-09-2017
 • 31-08-2017
 • 28-08-2017
 • 27-08-2017
 • 26-08-2017
 • 25-08-2017
 • 23-08-2017
 • 22-08-2017
 • 21-08-2017
 • 20-08-2017
 • 18-08-2017
 • 16-08-2017
 • 13-08-2017
 • 12-08-2017
 • 11-08-2017
 • 10-08-2017
 • 08-08-2017
 • 07-08-2017
 • 02-08-2017
 • 01-08-2017
 • 31-07-2017
 • 30-07-2017
 • 29-07-2017
 • 28-07-2017
 • 27-07-2017
 • 26-07-2017
 • 25-07-2017
 • 24-07-2017
 • 23-07-2017
 • 22-07-2017
 • 21-07-2017
 • 20-07-2017
 • 19-07-2017
 • 18-07-2017


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!