NIEUW: Blog reclamevrij maken?
nopoco
Huidige situatie
03-09-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bart De Wever wil bodycams voor agenten in Antwerpen

N-VA-voorzitter Bart De Wever wil zo snel mogelijk bodycams voor agenten. Dat zei hij vandaag in een gesprek met VTM Nieuws. De Wever reageert daarmee op de heisa rond een politie-interventie in Antwerpen, waarbij agenten aangevallen zouden zijn.

Afgelopen dagen is het een over- en weergediscussieer over wat er nu precies gebeurd is tijdens een politie-interventie. Agenten van de fietsbrigade zouden bij een achtervolging aangevallen zijn door omstaanders, maar nieuwe beelden zouden dat tegenspreken.

"Dit is een kaakslag voor de agenten. Zij zijn deel van het fietsteam, dus geen zware jongens. Ze worden aangevallen, lopen kneuzingen op en worden nu leugenaars genoemd. Dat is echt nefast", steekt De Wever van wal. Hij ziet dan ook maar één oplossing: "Wij willen zo snel mogelijk bodycams. Ik hoop dat het parlement dit snel goedkeurt, zodat we dit soort nonsens niet meer meemaken."

http://www.hln.be/hln/nl/957/Binnenland/article/detail/3249644/2017/09/03/De-Wever-wil-snel-bodycams-bij-politie.dhtml

Bodycams = camera op het lichaam

Meneer De Wever denkt dat hij een reuze idee heeft. Hij gaat de politie fototjes laten trekken van bandieten. Zelf vind ik het niet zo verstandig, maar ja wie ben ik? Hé? De politieman moet dus het bewijsmateriaal leveren, wat zelden toekomt op het gerecht. Maar de kans bestaat dat de jugepée zich daar niet veel van aantrekt. Waarom Walter? Awel, ik ga het u zeggen. Omdat die foto's tegenwoordig allemaal kunnen bijgewerkt en vervalst worden.

Maar intussen loopt die politieman groot gevaar en dat schijnt meneer De Wever niet te beseffen. Die zal erna afkomen: "had ik dat moeten weten!". De duitsers zeggen daartegen: "Das haben wir nicht gewusst!" of zoiets in dienen aard. De brave blanke politieman ligt al drie dagen in de coma, want dat crapuul had die man eerder in de gaten. Men vreest voor zijn leven.

De Wever is diep geschokt want dat had hij natuurlijk niet verwacht. Geen camera's niet meer op de politie hun tenue. Enfin. Het was dus de keerzijde van de medaille. Als ik meneer De Wever een raad mag geven, zou ik dat anders opvatten. Mannen die hun gezicht onherkenbaar maken, moeten gesignaleerd worden naar het leger. Die man moet opgevolgd worden en het leger krijgt het juiste adres, pakken de man op en nemen zijn (eventueel) tweede paspoort af, om te beginnen. Want de sociale kassen worden voor die man volledig gesloten. Zijn madam en de kindjes mogen blijven, maar kunnen niet meer genieten van sociale voordelen.

Daarnaast moet er eens een SERIEUS klapke gedaan worden met de regering, dit samen met een regering van bijvoorbeeld Hongarije. De grenzen zullen enkel open blijven voor christelijke mensen, geen moslims meer. Want daar hebben we al te veel lessen uit moeten leren. Er moet eens een eindpunt gezet worden omwille van ons kinderen en kleinkinderen. We zijn die moslims meer dan kotsbeu. Gij ook meneer De Wever?

03-09-2017 om 20:45 geschreven door jos

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
>> Reageer (8)
02-09-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DAT MAG...

in ALLE ZANDBAK- en boomkruiperslanden maar AfD heeft overschot van glijk.  Voor het Vlaams Belang evenmin. Die willen er de kopvod in het straatbeeld ook kwijt. Er bestaan hier genoeg winkels die pararaplu's verkopen . Als ik mag vragen

VLAMINGEN DOE WAT

N B A  BELOOFT/DURF

Verkiezingsposter AfD

Screenshot_14

“De islam?” Past niet bij onze keuken. DURF Duitsland!

XX

02-09-2017 om 21:20 geschreven door jos

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.JANTJE ZAG HET ZITTEN

Pardon, hij ziet het weer zitten.'t Hoort niet bij de grote kuis in Molenbeek, waar je niets over hoort in de gazetten.Wel bij Xander en EJ Bron, blog die de waarheid nog durven schrijven en de bevolkingg die luider en luider begint te protesteren en niet meer gediend zijn van beloftes tegen 2020...! Ze beginnen meer en meer de landen als Hongarije en....gelijk te geven .Zij moeten het gelul van zatte fles junker niets meer horen en zeggen en schrijven hem da vlakaf. Wij in het noorden zijn het ook beu om naar zever te luisteren van het soort janbom en ons dat gescreend zelf te doen betalen. 'k Heb daar een vraag over voor jbom:  er komen jaarlijks tienduizenden screenkandidaten bij: hoe ga je die gasten herkennen en vooral wie gaat dat faktuurke betalen?  Nog wa langer werken?  op zijn cypriotisch....de banken verplichten met mondjesmaat centen te lossen ? Ons laten bedelen aan de glazen stevige deuren van de banken?  -10% ? Afijn, sinds WO 2 hebben we geen grotere belovers en een slechtere regering gekend.  Dit land is er sinds de karrekeerders er zich mee moeien nog op verslecht. Dat kon dus toch nog. En voor de rest n Ba'ers , meelopers met de duitsers; heeft u er weet van dat duitsland voor de derde keer een wereldoorlog helpen in mekaar knutselen met (hitler x 10) merdogan Maar jammer voor u meneer jan, ge gaat Netanyahu op uw weg tegenkomen.  Die heeft daar nog een onbetaalde rekening liggen voor de duitsers in de eerste plaats en van hen de Israël trachten aan te vallen. Hitler x 10 schijnt dat alleen niet aan te durven, geef hem eens ongelijk. En Duitsland samen met turkije al evenmin. Verder heb ik er geen weet van hoe maar 'k zou er toch rekening mee houden. Zelf zal ik het niet meer meemaken want de papieren voor (soort) euthanasie zijn in orde gebracht. Met mijn reeds  8 jaar durende ziekte was dat geen probleem. Want ik wil de gevolgen voor mijn familie( als het uit de hand loopt) niet meemaken. Dat was de enige reden van blogs, soms nogal brutaal maar steeds eerlijk. Een leugen zal je in geen van mijn teksten vinden.Ik ben tenslotte geen  nva>  n B a 'er.   Ik was wel niet op ijzerwake maar hernieuw hier mijn 'trouw aan Vlaanderen' tot mijn laatste adem.

02-09-2017 om 14:59 geschreven door jos

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

Pardon, hij ziet het weer zitten.'t Hoort niet bij de grote kuis in Molenbeek, waar je niets over leest in de gazetten.Wel bij Xander en EJ Bron, blog die de waarheid nog durven schrijven en de bevolking die luider en luider begint te protesteren en niet meer gediend zijn van beloftes tegen 2020...! Ze beginnen meer en meer de landen als Hongarije en....nu laatst de maffia in Italië anders te bekijken. Ze schoten doodgewoon 120 issisers door de kop  .Zij moeten het gelul van zatte fles junker niets meer horen en zeggen en schrijven hem da vlakaf. Wij in het noorden zijn het ook beu om naar zever te luisteren van het soort janbom en ons dat gescreend zelf te doen betalen. 'k Heb daar een vraag over voor jbom:  er komen jaarlijks tienduizenden screenkandidaten bij: hoe ga je die gasten herkennen en vooral wie gaat dat faktuurke betalen?  Nog wa langer werken?  op zijn cypriotisch....de banken verplichten met mondjesmaat centen te lossen ? Ons laten bedelen aan de glazen stevige deuren van de banken?  -10% of wat meer ? Afijn, sinds WO 2 hebben we geen grotere belovers en een slechtere regering gekend.  Dit land is er sinds de karrekeerders er zich mee moeien nog op verslecht. Dat kon dus toch nog. En voor de rest n Ba'ers , meelopers met de duitsers; heeft u er weet van dat duitsland voor de derde keer een wereldoorlog helpen in mekaar knutselen met merdogan Maar jammer voor u meneer jan, ge gaat Netanyahu op uw weg tegenkomen.  Die heeft daar nog een onbetaalde rekening liggen voor de duitsers in de eerste plaats en van hen die Israël trachten aan te vallen. Goede raad: boer swa hou er uw mond over en moei er u niet tussen of Vlaanderen is op een paar luttele minuutjes opgekuis, hopelijk nemen de taak van jantje mee over in molenbeek en omstreken zijn op  Verder heb ik er geen weet van hoe maar 'k zou er toch rekening mee houden. Zelf zal ik het niet meer meemaken want de papieren voor (soort) euthanasie zijn in orde gebracht. Met mijn reeds 8 jaar durende ziekte was dat geen probleem. Want ik wil de gevolgen voor mijn familie( als het uit de hand loopt) niet meemaken. Dat was de enige reden van mijn blogs, soms nogal brutaal maar steeds eerlijk. Een leugen zal je in geen van mijn teksten vinden.Ik ben tenslotte geen  nva>  n B a 'er.

.

http://www.standaard.be/cnt/dmf20170902_03049339

XXX

02-09-2017 om 14:42 geschreven door jos

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
01-09-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

      

 Amsterdamse deradicaliseringsambtenaar op weg naar cliënt

Natuurlijk ineens een aangepast soort familie-amfibie , komt waarschijnlijk goedkoper in massafabricage. Zonder versnellingsbak éénzelfde richting met max snelhei volgens de regels van de waterwegen. Richting wordt steeds bijgestuurd vanop een vurtoren  

Pas die vuilbakken aan op maat met een 4.0-tal cm in de breedte, 1,8 m in de hoogtr en een 1 meter in  de hoogte en zet de poort wagewijd open De fotocel doet de deur dichtklappen en de speciale hefwagen komt om de srie dagen de boel opruimen. De opvangbak vanop afstand richtbaar uiteraard.  Binnnin moeten er genoeg kusssens voorzien worden. We willen geen mensen kwetsen, wel wegvoeren een laten wegdrijven als de wind in de goede richting zit.

 Amsterdamse deradicaliseringsambtenaar op weg naar cliënt

X

01-09-2017 om 16:37 geschreven door jos

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
>> Reageer (0)
31-08-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

         

Door:
Gerard de Boer

Ik laat het Gerard zeggen want mij gelooft toch geen mens..Maar net toevallig precies hetzelfde wat ik tegen mijn doktores gezegd heb. We hebben een tiental minuten met mijn ziekte bezig geweest en hoe we (zonder euthanasie) er de beste oplossing kunnen aan geven en  daar ga ik het niet verder over hebben.Ik probeer het met een zachtere methode om haar , man en kinderen nog een kans te geven om van gespuis af te raken. Misschien kan de italiaanse maffia een handje toesteken alleen maar door te verwittigen (dank u Lieve voor dat mooi artikel). Maar als clown franscircus zich permitteert om als goede raad 6 miljard mensen van de aardbodem te vegen, zal het op een paar honderd nietsnutten niet meer aankomen. Dus niet doen alsof VB een ruwe partij is , want om racistische moord te kunnen uit de hoek te halen moeten ze (de media) al hun uiterste best en er minstens één keer per jaar een herdeningsdag inlassen. Voor de soort waarover men liefst niet spreekt zijn de gazetten te dun en de kalender ontoereikend .Ik weet niet of de isla een "heiligen"-kalender heeft maar dat moet een zeer lijvig boek heeft.

 Afijn ik vond dat artikel van "ons Lieve" een om in te kaderen.  (googl  schoolperikelen -vroeger)

Oh ja: ik heb zwaar aangedrongen om mijn doktor te overhalen om VB te stemmen. Ik haar gezegd dat "het bolleke kleuren of aanklikken den eerste keer de moeilijkste keer is.   Een goede remedie is denken aan de toekost van uww knderen.   Ze moest me gelijk geven als ik haar vroeg welke serieuze problemen meneer de wever en zijn kliek al hadden opgelost. NIETS behalve veel beloven nikske geven (doet de gek....) , behalve zijn kar keren.   'kan mij onmogelijk voorstellen dat u (toen nva) nu nba aanhangt.  Ze moest toegeven det de bende boer swa er niets van gebakken heeft, behalve ons alle dagen een beetje meer belastingen doen betalen omdat collega franken teo dan wel doet alsof hij bijna iedereen teruggescopt heeft naar de bossen en zandbakken. Maar itussen weet iedereen dat teo een even grotere leugenaar is dan de rest van de karrekeerders. "poco-karrekeerders" zijn vanzelfsprekend leugenaars en volksbedriegers. Vandaag zeggen ze wit , morgen roze want zwart is hun ogen een verwijt.

XX

31-08-2017 om 16:56 geschreven door jos

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
>> Reageer (0)
28-08-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

 

YouTube: te ongemakkelijke Ron Paul wordt “economisch gecensureerd”

Screenshot_152

(Door: Marco Maier – Vertaling: E.J. Bron)

Het YouTube-kanaal van de voormalige Amerikaanse Congresafgevaardigde en Libertarische eigengereide denker Ron Paul wordt als “niet passend voor alle reclameklanten” gemarkeerd.

Contra magazine

Lees verder

Ik ben er mij van bewust dat dit beeld op dit blogske niet zeer veel ( weinig) aarde aan de dijk zet. Maar waar ik nog meer van overtuigd ben:  willen we werk maken van dat gelul van multikul en van de profifiteurs van "vul" mijn zakken , stuur dan dit beeld naaar idereen die jee kan bereiken. Wij vlamingen beginnen goed te beseffen daat het moment van demonstreren gekomen is. Meer dan 65% wenst die zogezegde godsdienst naar een planeet , miljoenen lichtjaren ver weg van hier. Maar als we zelf laten begaan zullen we de gevolgen dragen. Laat Barcelona een voorbeeld zijn !

Barcelona: De wijsheid van de velen

Screenshot_150

(Door: “Eugen Prinz” – Vertaling: E.J. Bron)

500.000 demonstreerden tegen terreur en geweld

In Barcelona demonstreerden 500.000 mensen tegen terreur en geweld! Wat een signaal werd daar afgegeven! En minstens een miljard mensen werden er via de televisie getuigen van toen dit waarschuwende signaal werd afgegeven. Ze hebben de beelden ontroerd in zich opgenomen en voelden ook een klein stukje van de wijsheid van de velen. Vanaf nu wordt alles anders!

28-08-2017 om 17:40 geschreven door jos

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

We kunnen de Libiërs enigszins begrijpen, maar dan niet alleen voor de negers maar vooral voor de navo en de ganse valse troep tegen te houden. Ze hebben in tripoli en andere steden hun lesje wel geleerd.  En je zal verder lezen dat het een paar slokken op een borrel scheelt. Er komen veel minder tertoeristen afgezakt. Of het er komt valt af te wachten. Het zijn mijn zaken niet. maar waar ik me wel zou tegen verzetten wanneer de stroom boven de 220 V op opgedreven terwijl wij hier zitten te zagen dat we deze winter wel eens  een stroomonderbreking zouden kunnen kennen. En uiteindelijk betaamt het niet om mensen onder stroom te zetten. Ik heb me laten vertellen dat men met fotocellen veel gerichter kan werken. Wat er dan precies gebeurt wou die man niet zeggen. De geviseerde probeert het maar één keer schijnt.

Libië wil elektrisch hek bouwen om negers af te weren

Screenshot_141

(Door: “Chevrolet” – Vertaling: E.J. Bron)

Een voorstel dat meer tegenspraak dan samenwerking ten deel zal vallen

Hekken beschermen grenzen en mensen en hun culturen – dat weten we sinds de wakkere Hongaren ermee begonnen een grenshek langs de grens met Servië te bouwen om een einde te maken aan het ongecontroleerde binnendringen van zogenaamde vluchtelingen uit de hele wereld via Hongarije naar Europa. Andere moedige landen sloten zich bij Hongarije aan, tot groot ongenoegen van Merkel en haar marionetten-EU.

Lees verder

28-08-2017 om 09:24 geschreven door jos

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
>> Reageer (0)


Inhoud blog
 • WIST U....
 • VOOR DIE
  Zoeken in blog

  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   
  Archief per week
 • 11/09-17/09 2017
 • 04/09-10/09 2017
 • 28/08-03/09 2017
 • 21/08-27/08 2017
 • 14/08-20/08 2017
 • 07/08-13/08 2017
 • 31/07-06/08 2017
 • 24/07-30/07 2017
 • 17/07-23/07 2017

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  Blog als favoriet !

  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   

  Hoofdpunten blog vroeger
 • Erdogan-aanhangers belagen Pers en Politie
 • 100.400 euro ingezameld voor Omstreden Haatprediker
 • Onderduiken in de illegaliteit
 • Arrogante Moslimmeisjes
 • "Gij hebt iets tegen Migranten"
 • Waarom Merkel en Seehofer ons belazerd hebben waar we bij stonden
 • Aanval op de Nederlandse Taal
 • Het Welbevinden van de Leerling
 • "Neger"
 • Vluchtelingen aan de Universiteit

  Archief per dag
 • 15-09-2017
 • 14-09-2017
 • 13-09-2017
 • 12-09-2017
 • 11-09-2017
 • 10-09-2017
 • 09-09-2017
 • 08-09-2017
 • 07-09-2017
 • 04-09-2017
 • 03-09-2017
 • 02-09-2017
 • 01-09-2017
 • 31-08-2017
 • 28-08-2017
 • 27-08-2017
 • 26-08-2017
 • 25-08-2017
 • 23-08-2017
 • 22-08-2017
 • 21-08-2017
 • 20-08-2017
 • 18-08-2017
 • 16-08-2017
 • 13-08-2017
 • 12-08-2017
 • 11-08-2017
 • 10-08-2017
 • 08-08-2017
 • 07-08-2017
 • 02-08-2017
 • 01-08-2017
 • 31-07-2017
 • 30-07-2017
 • 29-07-2017
 • 28-07-2017
 • 27-07-2017
 • 26-07-2017
 • 25-07-2017
 • 24-07-2017
 • 23-07-2017
 • 22-07-2017
 • 21-07-2017
 • 20-07-2017
 • 19-07-2017
 • 18-07-2017


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!