NIEUW: Blog reclamevrij maken?
nopoco
Huidige situatie
22-07-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DOET ME DENKEN........

Wat deze foto met U doet kan ik alleen maar veronderstellen. Bij mij roept het het beeld op van een commandant van de SS-troepen van Hitler. Schulz kan er niet aan doen, hij heeft gelukkig zichzelf niet gemaakt. Het ware na wat u gaat lezen (hoop ik) nog veel erger geweest.  De opgepakte Joden mogen nog enigszins van geluk spreken , alhoewel er IN DE GROOTSTE SCHANDE VAN DE 20STE EEUW niet van geluk gesproken kan worden, dat schulz het destijds niet voor het zeggen had. Schulz is zoals Hitler een socialist en met sossen niks dan miserie. Nu weer. Merkel ook bloedrood stouwt gans Oost en West Duitsland vol soldaten van allah om zich hier eerst te komen vetmesten, roven, verkrachten en moorden en er nog voor betaald worden ook. Maar dat is in nog andere landen, o.a. Vlaanderen ook het geval. En zij die duitse weg niet volgen of liever die van schulz worden zwaar bestraft als het van martin afhangt. Daarmee weet u dat we in een unie leven opbasis van samenwerking, solidarität, ...in een soort demotactuur. Hongarije heeft dat goed begrepen en anwoordt per kerende.  MOEI U MET UW EIGEN ZAKEN.  ! Vrolijke vrolijke vrienden , dat wel !

Schulz hitst op tegen Hongarije, Boedapest countert: “Je kunt je beter met je eigen partij bezighouden.”

Screenshot_143

(Vertaling: E.J. Bron)

De Duitse kanselierskandidaat Martin Schulz (SPD) heeft zijn beschuldigingen tegen Polen en Hongarije hernieuwd. Tijdens een voordracht aan de Parijse hogeschool Sciences Po ging hij nu tekeer dat er in veel landen van Europa sprake zou zijn van een toenemend “ultra-nationalisme”: “We maken de ondermijning van de democratie en haar instellingen mee, niet alleen voor de grenzen van de EU in Turkije, maar in de kern van onze unie in Hongarije en Polen.”

Lees verder

22-07-2017 om 19:52 geschreven door jos

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.EU IS DOOD

De EU is dood” !  Dt waren de woorden van MLP op 16/7/2011 En inderdaad. La douce france staat op rand van het failliet, toen al. Het was toen (2011) bijna gelukt om Jean Marie Le Pen de genadeslag te geven. Maar verstandig als JM was gaf hij het roer over aan zijn pas afgestudeerde dochter, Marine, door de geven. Marine deed Frankrijk terug leven. De fransen kregen weer hoop want waren de bende Sarkozy en co kotsmoe.  Marine schoot ze in een mum van tijd allemaal voorbij. En daar was Marine op het gevaarlijk punt gekomen. De volgende kiezing moesten er weer postjes uitgedeeld worden. Maar apart kon geen enkele partij op tegen het FN ! Daarom één tegen allen. Van zuiver-liberaal tot supercommunist.  Niets had nog met programma's te maken. Jawel; Marine Le Pen breken. Ze ( den overschot) zegt dat ze een glansrijke overwinning hebben gehaald. Ja hoor ! Ze hebben een president-communist. Proficiat franse nullen.Maar Marine heeft (voorlopig) geluk gehad. Kuis die rommel maar eens op. En zeggen dat macro het niet onder stoelen of banken steekt: hij gaat er nog een grotere puinhoop van maken.

E.J. BRON - 16 JULI 2011

Zo spreekt rechts. Grootdoenerij of bedreiging? Marine Le Pen over uitstappen uit de EU, islamisering en haar bondgenootschap met de Oostenrijkse FPÖ. De cheffin van het Front National in een interview met news.at.

Het partijbureau van het Front National ligt daar, waar Parijs langzaam uitrafelt, in het niets tussen rijtjeshuizen en benzinestations. Van hieruit ging Jean-Marie Le Pen tientallen jaren lang tekeer tegen buitenlanders en immigratie. Sinds januari is zijn jongste dochter Marine de nieuwe chef van de partij.

 

De afgestudeerde advocate, moeder van drie kinderen en afgevaardigde in het Europese Parlement, is het nieuwe gezicht van ultrarechts in Frankrijk: charmanter, tammer en onberekenbaarder. Volgend jaar doet ze mee aan de presidentschapverkiezingen en staat in peilingen nu al voor op Nicolas Sarkozy. Wie is deze vrouw en waar staat ze voor?

 

Ze staat NEWS een zeldzaam exclusief interview toe, nodigt uit in haar verduisterde kantoor en praat over een “Europa aan de afgrond”, over een “immigratie tot er oorlog op volgt” en over haar alliantie met “meneer Strache”.

 

NEWS: Mevrouw Le Pen, is het verboden om aan u te vragen wat u vindt van het afnemen van het ereburgerschap van Adolf Hitler in veel Oostenrijkse gemeentes?

Marine Le Pen: Helemaal niets is verboden.Alleen heb ik mij daarover destijds tijdens de persconferentie met meneer Strache uitvoerig over uitgelaten en dat vind ik voldoende.

 

NEWS: De FPÖ heeft heel lang geen bondgenoot op EU-niveau gevonden, omdat zelfs rechtse partijen zoals Lega Nord in Italië of de Nederlander Geert Wilders niets te maken wilden hebben met de “bruine bijsmaak” van de partij. Vormt uw Front National wat dat betreft een kleiner risico?

Marine Le Pen: Er kan geen sprake zijn van een isolering. Veel partijen begrijpen elkaar beter, anderen minder goed. Wij onderhouden naast de FPÖ bijvoorbeeld ook contacten met het Vlaams Belang in België. Wat tegenwoordig in Europa niet meer functioneert, is het verguizen van onze partijen – daar hebben de mensen al lang doorheen geprikt.

 

NEWS: Wat verbindt u dus met de FPÖ?

Marine Le Pen: Met de FPÖ delen we een gemeenschappelijke visie op veel problemen van onze tijd: een massa-immigratie, een op haar laatste benen lopende, aan de Sovjet-Unie herinnerende, totalitaire EU en nog veel meer. Daarom heeft het zin om met gelijkgezinden van mening te wisselen, gemeenschappelijke referenda op Europees niveau te plannen en om in de toekomst een sterkere alliantie te vormen.

 

NEWS: Maar waarom moet dat allemaal nog, terwijl u zegt dat de EU “sowieso al dood” is?

Marine Le Pen: Heel eenvoudig, omdat we moeten nadenken over het Europa van morgen. De huidige EU is volkomen mislukt, en dat vanaf het begin: zonder de burgers erbij te betrekken ontstaan, ontworpen door op macht beluste elites, een constructie, die door geld bijeen werd gehouden, maar dat is nu ook weg. Wij zijn niet tegen Europa, maar wij zijn tegen deze EU. Wij willen sterke nationale staten, die daar, waar het zin heeft, met elkaar samenwerken.

 

NEWS: U wilt dus, wanneer u aan de macht zou komen, uit de EU en de euro stappen?

Marine Le Pen: Laat me heel duidelijk zijn: de euro is dood! Hebt u dat nog niet in de gaten? Zelfs de Duitsers, het tijdschrift “Der Spiegel”, schrijven dat. Kijkt u zelf (haalt de vorige uitgave van het tijdschrift te voorschijn, met als titel “Gedenkrede voor een gemeenschappelijke munteenheid”).

 

NEWS: Maar Griekenland is gered en de euro staat heel sterk tegenover de dollar.

Marine Le Pen: Gered? De mensen voelen al lang, dat het huidige systeem niet meer functioneert, dat de politici alleen nog maar hulpeloos zijn en dat Griekenland, Ierland en Portugal steeds dieper wegzinken in hun schulden. Maar nog is het punt niet bereikt waarop de elites het systeem veranderen. Ik pleit ervoor om enkele maanden de tijd te nemen om over het overeenstemmende vertrek van meerdere landen uit de euro te onderhandelen. Dat is onze enige redding. Lukt dat niet, dan beschouw ik het als mijn verantwoordelijkheid om Frankrijk alleen uit de euro te leiden. In Frankrijk bestaat een spreuk in het restaurant: wie het laatst vertrekt, betaalt.

 

NEWS: Hoe ziet het Europa van uw dromen er dus uit? Opnieuw met grenscontroles, nationale munteenheden, zonder bewegingsvrijheid voor burgers?

Marine Le Pen: Wat werd ons allemaal wel niet beloofd? Bijvoorbeeld dat de EU tot het jaar 2010 het sterkste economische gebied ter wereld zou worden – formidabel mislukt. Nu wordt het tijd om te anticiperen op datgene dat onvermijdelijk is geworden: voor Frankrijk is de euro veel te sterk, hij verzwakt de concurrentiepositie van onze economie. Ik zie een Europa met nationale munteenheden, die het ieder land mogelijk maken de geschikte weg te kiezen. De EU brengt ons meer schade toe dan zij nuttig is, ze beperkt op massieve wijze de nationale soevereiniteit. Ik pleit voor een “Europa à la carte”: dus samenwerking daar waar het zinnig is, bijvoorbeeld bij de strijd tegen drugs en bij de milieubescherming – en dat is het.

 

NEWS: U zou daarbij in Rusland de belangrijkste bondgenoot van Frankrijk zien. Hebt u een autoritaire staat liever dan een democratie zoals Duitsland?

Marine Le Pen: We zijn veel te afhankelijk van de VS. President Sarkozy is toch niets anders dan een verdere bevelsontvanger van de Amerikanen. Dat moet veranderen. En daarom is mijn voorstel een geprivilegieerd partnerschap met Rusland, een cultureel Europese staat, die voor ons strategisch en economisch gezien uiterst belangrijk is, juist ook wat betreft de energieverzorging. Dat betekent niet minder Duitsland en meer Rusland, maar minder VS.

 

NEWS: Toen uw vader nog leider van het Front National was, was het voor de grote meerderheid van de Fransen ondenkbaar om op hem te stemmen. Nu is volgens peilingen het Front National voor 30% van de Fransen in ieder geval een optie bij verkiezingen. Allemaal uw verdienste?

Marine Le Pen: De mensen zien momenteel, dat datgene is ingetreden waarvoor wij 20 jaar lang hebben gewaarschuwd: de globalisering, de buiten haar oevers getreden massa-immigratie, de oneerlijke verdeling van de welvaart. Dat is er allemaal. De andere partijen hebben dit genegeerd en wij zijn nog steeds de enigen, die hierover verontwaardigd en boos zijn.

 

NEWS: Het lag dus niet aan de ophitsende, op nationaalsocialistisch lijkende leuzen van uw vader?

Marine Le Pen: Weet u: een in 1968 geboren Marine Le Pen kan men niet zo gemakkelijk demoniseren als haar vader. Omdat de partij zo enorm verguisd werd, wisten de mensen helemaal niet eens waar wij politiek voor stonden. Maar deze mechanismes van de elites en de aan hen gehoorzame media krijgen steeds minder grip.

 

NEWS: Maar u levert toch ook geen antwoorden. Er is sprake van veel bangmakerij, veel provocatie. U hebt het er zelfs over, dat “multiculti in oorlog zal eindigen”. Meent u dat serieus?

Marine Le Pen: Ja. Het volstaat om in de geschiedenis terug te kijken om dit te herkennen: in Libanon, op de Balkan en gedeeltelijk ook in België. De vraag is, hoe het moet lukken dat volledig verschillende culturen op hetzelfde territorium samenleven, zonder dat de ene zal proberen de ander haar wil op te leggen.

 

NEWS: In Zwitserland functioneert dat prima.

Marine Le Pen: Ja, omdat Zwitserland sterke kantons heeft, waarin geen van de volksgroepen probeert de overhand te krijgen. Maar als we het over multiculturalisme hebben, bedoelen wij op dit moment iets anders: namelijk de massale immigratie van moslims naar Europa. Een aanzienlijk deel van deze mensen leeft volledig in tegenspraak met onze cultuur, onze tradities, onze waarden; hun gelovigen blokkeren onze straten. En dat leidt tot een enorme toespitsing, omdat de elites de immigratie blijven forceren. Ik vraag me intussen af of dit een vooropgezet doel is, dat de uitwisseling van de Franse bevolking tot doel heeft.

 

NEWS: Maar wat is uw strategie? Geboorten beperken, mensen deporteren? Want alleen de Fransen stimuleren om meer kinderen te krijgen, schijnt immers niet voldoende te zijn.

Marine Le Pen: Heel eenvoudig: de massa-immigratie moet gestopt worden. In een land zoals Frankrijk met 5 miljoen werklozen hoeft niemand nog extra werkloze buitenlanders te importeren. Ten tweede zou ik het recht op staatsburgerschap willen aanpassen: niet iedereen die in Frankrijk wordt geboren, zou automatisch de Franse nationaliteit moeten krijgen. Pas zo wordt het mogelijk om mensen van andere komaf die crimineel worden en zich niet aan onze cultuur aanpassen, ook uit te zetten. Ten derde is het nodig om het sociale misbruik van diegenen te bestrijden, die in en voor Frankrijk niets presteren. En ten vierde: prikkels door de staat voor de geboortestijging van de Fransen.

 

22-07-2017 om 17:24 geschreven door jos

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.N I E T V E R G E T E N......

   

                                     

                                          Afbeeldingsresultaat voor ijzerwake 2017

  Klik even op "ijzertreffen , ijzerwakedorp, ijzerfolk...

22-07-2017 om 16:59 geschreven door jos

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.POCO'...

Het ergste wat een land, "ons land" Vlaanderen,kan overkomen . We kunnen daar namen op plakken maar dat doe ik deze keer nie. Ze zijn allemaal even laf want ze werken hun eigen volk in de grond. Het zijn (vandaag nog) zij waar je de hoed moet voor afnemen, niettegenstaande er geen schurftiger volk rondloopt dan dit soort. We moeten er bovendien nog voor betalen om hun dure lonen en gouden handdrukken te betalen, terwijl meer dan 75% van de bevolking hen een schop tussen hun benen zou willen geven telkens ze de politiek correcte nog eens uithangen of nog een blik belastingen opentrekken om ruigaards die hier ziektes binnenbrengen het hen naar wens te kunnen maken.Werken ? Zot zeker? Stelen , drughandelaars, moordenaars, verkrachters, kindergeld, sociale voorzieningen ; op een paar procenten na die hier eerlijk hun brood verdienen. En zeggen dat deze poco-regering zo goed als kan hen de hand boven het hoofd houdt en onze meer dan verdiende euro's te grabbel gooien aan dat ander soort pensioenbezorgers.

Maar voorlopig slaapt de vlaming nog of doen alsof, hoewel het in de buurlanden begint te roeren en waar het wel eens tot een aardbeving zou kunnen komen.  Maar poco's/verraders zoals er hier ronddwalen?  Nee, dank u wel !

22-07-2017 om 16:55 geschreven door jos

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DE BEUZAKKEN WEER

Dit is de titel : " Dronken  ???? bestuurster botst, pleegt vluchtmisdrijf, keert terug en rijdt dan in op vrouw."

Ik ben de schandaard meer beu dan een slijmbal.  Daarom geef ik enkel de titel en kan u zelf indien u een verwrongen verhaal wil lezen bij die sukkels terecht.

Ik schrijf wel degelijk "sukkels" want het moet voor die schrijvelaars een enorm moeilijke taak zijn om steeds maar weer iets uit de pen te krijgen om het de burger te doen geloven.  Maar ja , andere mensen moeten ook harder en harder en langer werken om al die mljoenen "hoge gasten" te ontvangen.

X

22-07-2017 om 13:51 geschreven door jos

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (5 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.HULP HULP

STEUN AUB

FOTOSHOPPER Michelle Obama (2)

screenshot_141

“Ik ben de moeder van een zwart gezin en we werden enkele maanden geleden uit ons wit  huis gezet door een blank gezin. Help alstublieft.”

 

22-07-2017 om 13:24 geschreven door jos

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

We kunnen er niet blijven om lachen. Het is in-triest.  Zie je uw kinderen en / of kleinkinderen in zo'n tenten al lopen ?  Om te schreien. Kunt gij het u voorstellen dat er ouders of grootouders stemmen op een partij die een dergelijke "godsdienst" aanhangen ? Ikzelf niet, daarom stem ik op een partij die hier tegenop komt : HET VLAAMS BELANG !

Ik vind echter de cartoon van Gerard De Boer een schitterende vondst.  Misschien maakt hij weer een pak slapende nederlanders en vlamingen wakker 

Er is geen sprake van islamisering . . .

Door:
Gerard de Boer

22-07-2017 om 12:49 geschreven door jos

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
>> Reageer (0)


Inhoud blog
 • WIST U....
 • VOOR DIE
  Zoeken in blog

  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   
  Archief per week
 • 11/09-17/09 2017
 • 04/09-10/09 2017
 • 28/08-03/09 2017
 • 21/08-27/08 2017
 • 14/08-20/08 2017
 • 07/08-13/08 2017
 • 31/07-06/08 2017
 • 24/07-30/07 2017
 • 17/07-23/07 2017

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  Blog als favoriet !

  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   

  Hoofdpunten blog vroeger
 • Waarom Merkel en Seehofer ons belazerd hebben waar we bij stonden
 • Aanval op de Nederlandse Taal
 • Het Welbevinden van de Leerling
 • "Neger"
 • Vluchtelingen aan de Universiteit
 • Kinderarmoede
 • Verloedering van het Onderwijs
 • Langer Werken
 • Leerlingen ge´ndoctrineerd door Oxfam
 • Meer Menselijkheid?

  Archief per dag
 • 15-09-2017
 • 14-09-2017
 • 13-09-2017
 • 12-09-2017
 • 11-09-2017
 • 10-09-2017
 • 09-09-2017
 • 08-09-2017
 • 07-09-2017
 • 04-09-2017
 • 03-09-2017
 • 02-09-2017
 • 01-09-2017
 • 31-08-2017
 • 28-08-2017
 • 27-08-2017
 • 26-08-2017
 • 25-08-2017
 • 23-08-2017
 • 22-08-2017
 • 21-08-2017
 • 20-08-2017
 • 18-08-2017
 • 16-08-2017
 • 13-08-2017
 • 12-08-2017
 • 11-08-2017
 • 10-08-2017
 • 08-08-2017
 • 07-08-2017
 • 02-08-2017
 • 01-08-2017
 • 31-07-2017
 • 30-07-2017
 • 29-07-2017
 • 28-07-2017
 • 27-07-2017
 • 26-07-2017
 • 25-07-2017
 • 24-07-2017
 • 23-07-2017
 • 22-07-2017
 • 21-07-2017
 • 20-07-2017
 • 19-07-2017
 • 18-07-2017


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!