NIEUW: Blog reclamevrij maken?
nopoco
Huidige situatie
30-07-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

Het ziet er daar al niet beter uit da bij ons met het gerecht. De politie wordt bedreigd door een moslim(?)-extremist die hier gezocht werd en in frankrijk zal berecht worden voor deze zaak Die gangster ligt in 't hospitaal een bed te bevuilen in afwachting. Ze hebben er met die schone president al evenveel medelijden mee als hier. Leg zulke gevallen toch hooguit in de gang of in de inkom. Afijn ! En net zoals hier, de agent verdedigt zich en mag het gaan uitleggen. De wereld op zijn kop of beter nog een schietkraam in een zothuis.

Politieagent schiet op geseinde man aan Frans-Belgische grens

| Bron: BELGA

De Frans-Belgische grens in Moeskroen (archiefbeeld). Foto: Photo News

In de nacht van zaterdag op zondag heeft aan de Frans-Belgische grens in Moeskroen een schietpartij plaatsgevonden. Een agent van Moeskroen had gevuurd op een man, die zich later aanbood in een ziekenhuis in Tourcoing, waar hij door de Franse politie werd ingerekend. In Frankrijk was tegen de man een aanhoudingsbevel uitgevaardigd. In België werd hij gezocht in een andere zaak. De agent die had geschoten, is verhoord door de Franse autoriteiten.

Een patrouille van de Belgische politie had een verdacht voertuig opgemerkt aan de grens en wou een controle uitvoeren. ‘Het voertuig reed hard en opzettelijk naar een agent, die het vuur opende’, aldus de woordvoerder van de politie.

Met twee voertuigen zette de politie de achtervolging in op het verdachte voertuig, met daarin drie personen. De auto stak de grens over. Het verdachte voertuig reed op een van de politiewagens, waarop de drie inzittenden te voet wegvluchtten. Een Belgische agent opende het vuur toen hij voor een van de verdachten kwam te staan en verwondde die aan de arm. Toen die verdachte zich aanbood in het ziekenhuis, werd hij opgepakt door de Franse politie.

De verdachte is gekend bij de politie van Moeskroen en werd gezocht voor verhoor in een ander onderzoek in België. In Frankrijk was tegen hem een aanhoudingsmandaat uitgevaardigd. Zijn kompanen zijn niet teruggevonden.

De agent uit Moeskroen die in Frankrijk het vuur opende, is ter beschikking gesteld van het parket van Rijsel. Hij zei zich bedreigd te voelen en uit wettelijke zelfverdediging te hebben gehandeld.

Politieagent schiet op geseinde man aan Frans-Belgische grens
 

30-07-2017 om 19:56 geschreven door jos

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.GEEN ASIELZOEKER

Mocht u soms enken dat enkel aaangespoelden hier herrie komen maken of vrouwen verkrachten en erger dan hebt u het mis.  Het staat te lezen in de gazet als vlolgt:

De schutter was een 34-jarige Irakees, die al langere tijd in Konstanz woonde. Hij was geen asielzoeker, aldus de politie.  

Zo zit dat dus . Of ze nu vandaag of deze week overgezwommen  zijn, het speelt geen rol. Het is en vooral het blijft een gevaarlijke soort lees ik uit het vorige.  Het is een vervolg van de schietpartij in Kontanz.  DIt maakt de ganse "integratie-grap" nog gevaarlijker dan ze al is. Zelfs de geïntegreerden met of zonder job zijn voor geen haar te vertrouwen.  Er verdraait zich een hersenkronkel(die er al was) en hupsakee. Meneer neemt zijn geweer en gaat erop los. Wat zegt diezelfde gazet keer voor keer ? Oorzaak onbekend terwijl stilaan het kleinste kind er van weg probeert te blijven omdat het weet waarom. En als ik vragen mag. Wat blijft  die Irakees in Duitsland doen. Daar , of ik vergis me; is het nu toch een stuk veiliger. Nog maar eens een bewijs ; we zijn hier en we blijven hier.....als we ze zelf niet naar huis schoppen of eender hoe . Als ze maar weg zijn.

 

30-07-2017 om 18:44 geschreven door jos

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (5 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.HOELANG NOG ?

De volgende tekst staat me enorm aan met de vraag  " Hoelang laten we ons nog regeeren door angst. Ik ga nu de tekst zelf lezen!

Hoe lang laten we ons nog regeren door de angst?

Screenshot_22

(Door: Lenie Meiman)

Waarom laten politici zich zo beïnvloeden door de islam. Is het angst, zijn ze bang? Alles wat de islamieten doen, wordt goed gevonden. Ze worden nergens voor bestraft. Vrouwen en kinderen verkrachten, stelen, brand stichten, de messen los in hun handen en vernielingen aanrichten. Betalen hoeven ze niet, dat hebben we in Rotterdam gezien. Alles mag, omdat het bij hun cultuur hoort. Dat soort mensen laten we nog steeds binnenkomen. Boten vol met jonge Afrikanen, waaronder veel moslims, laat Italië binnenkomen. Nu beklaagt Italië zich over de hoge schuld die ze hebben en het wil dat de migranten verdeeld worden over heel Europa.

Lees verder

Ja we:(( lees de regeringen)  en dat zijn de regering in vele eu-landen die de burger proberen onder de knoet te houden met wetten, straffen, boeten alnaar de kleur die ze hebben. en dat zijn dan zij die ons 'racist' noemen terwijl de échte racisten in diezelfde regeringen zitten en eigen volk proberen de schuld in de schoenen te schuiven. Bewijzen zijn er bij duizenden.  Er moet zoals laatst maar een treinramp enkele doden en vele tientallen gewonden gebeuren door weet ik wie , hoe zij en dat doet de media ons trchten zand in de ogen te strooien. Messengevechten, hoeveelvan daat soort samen met hier en daar een dode onder de mat ? Over verkrachtingen wordt voor 90% den bek dicht gehouden.  We worden door "eigen media  " tegengewerkt. En zo komt het dat de bange blanke mens zich laat beïnvloeden door die snergodsdienst met hun van bbloed druipend boek; de koran. Er worden zelfs spionnencentra opgericht om te zien of te horen of we niets verkeerds over dat soort zeggen. Kom mij niet vertellen dat de regeringen daar niets kunnen aan doen. Neen , ze zijn te laf om vaarwel tegen het misbaksel eu te zeggen. Ze zuigen liever hun burgers ui om dr zandstuivers en boomkruipers rijkelijk te voorzien en om al hun wensen in vervulling te laten gaan. Maar trop is trop zei vandenboeynants  en dat zien we vandaag stilaan in Italë ; Zweden en de oostbloklanden beginnen. Ze mogen er in de glazen toren mee stoppen en op een nacht als eniemand aanwezig is, invliegen.

30-07-2017 om 17:37 geschreven door jos

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (6 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SEG ASTUBLIEF ZULLE.....

Deze schiet-moorpartij had absoluut niets met de islam te maken. Er zijn slechts 2 doden.Dt wou de gazet toch speciaal eens laten weten. De " man"  handelde helemaal alleen zoals er tegenwoordig zeeeeer velen zijn , dus niet als moslim-of andere extremist kunnen benoemd worden. Z-Een doodgewone moordenaar zoals er hier in W-eu rondzwalpen, zich lopen te vervelen en af en toe een schot lossen. En    nota bene ; er nog miljoenen gereed staan om over te steken, las ik laatst. We zijn er wel mee nu trut merkel het nier meer kan schaffen.  Maar bij deze loon wolf is men naar de diepere motieven aan het zoeken, zeg maar een studie van aan het maken door een gespecialiseerdeprof.  Jaja, dat hebben we dankzij die zandbakspelers er jobs (dure) bij gekregen. Een winstpunt op 't eerste zicht maar nogal duur zo'n nietsoplossende studies. Daar kan  de heer jan die perfesser niet aan doen. Hij kan enkel trachten wat middelen aan te reiken en proberen goede raad te even. Twee zulke studies en de perfesser zijn jaar is goed. 

Foto: AFP

Twee doden en meerdere gewonden in Duitse discotheek

Politie: schietpartij Konstanz geen terrorisme

4 uur geleden

KONSTANZ - UPDATE 11.46 - De schietpartij zondagochtend in een discotheek in het Duitse Konstanz in Baden-Württemberg had geen terroristische achtergrond. Dit meldde de politie na een eerste onderzoek naar de gebeurtenissen. Een schutter doodde een    twee personen bij de disco en verwondde drie anderen.

Foto: AFP

De schietpartij vond plaats in een uitgaansgelegenheid op een industrieterrein vlak bij de Zwitserse grens. De dader begon volgens de politie rond half vijf in de nacht te schieten bij de disco. Hij werd na het verlaten van de nachtclub in een vuurgevecht met de politie uitgeschakeld en overleed later. Een van de agenten raakte ook gewond, maar is niet in levensgevaar.

Volgens ooggetuigen probeerde een uitsmijter de dader tegen te houden, maar die zou toen met een machinegeweer zijn gaan schieten.

Volgens de politie zijn drie mensen zwaar gewond geraakt. „Andere bezoekers konden ontkomen door te vluchten of zich te verstoppen”, zei een politiewoordvoerder. Over een motief voor de schietpartij is nog niets bekend. „De motieven van de man, die alleen handelde, zijn onduidelijk maar we sluiten een terroristisch motief uit”, aldus een woordvoerder.

De schutter was een 34-jarige Irakees, die al langere tijd in Konstanz woonde. Hij was geen asielzoeker, aldus de politie.

De politie rukte massaal uit naar de discotheek op een industrieterrein nadat ze een aantal noodmeldingen had gekregen.

30-07-2017 om 13:52 geschreven door jos

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (5 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.MAG HET SWA ?

Zelf zou ik het misschien bij halfslachtig weer nog kunnen gebruiken tot aan mijn voordeur. Ik heb goesting om een uitvinding te doen met een  vlaamse leeuw erop. Met een vlaamse leeuw jos.Ja Walter want anders kopen de linksen en de halfslachtigenen dat ook en dat is niet de bedoeling. Voor Nederland de foto van Geert Wilders, Fankrijk Marine Le Pen en Oostenrijk had ik er graag Heinz Strache op gezien.  Welk wonder zou dat nu weer kunnen zijn vraagt Walter zich af !  Wel walter alle details kan ik helaas niet verklappen. Het is een soort paraplu dat u in de eerste plaats beschermt tegen   de regen. Da's évident had Martens gezegd. Ten tweede zou ik hem kogelvrij maken als ik mag vanboerke swa. En ten derde wordt er een soort klasnikov ingebouwd die je nooit misbruikt. Paraplu's van 60 tot 200cm doormeter. Van kleine tot normale kalasnikovkes. Die je enkel gebruikt in de zogenaamde no-go-zones Walter als het echt nodig iss. Wat denken die koppesnellers wel?  Dat in mijn Vlaamse land .Zones zijn waar we niet meer kunnen of durven komen? Idem in alle eu-landen waar zo van die plaatsen bestaan. Natuurlijk moet hier een zeer degelijke kogelvrije kleding aangeschaft worden.  Het grote voordeel daarbij; geen werkloosheid meer. Dopgeld kan afeschaft worden.  We zetten alle doppers hoe ze ook getint zijn aan het werk. Zij moeten zorgen dat alle fabrieken er proper bij liggen. De getinten worden gecontroleerd door getinten; de blanken door de blanken.  Geen discriminatie want dat wordt zo geregeld opdat die lui(aards)mekaar zouden verstaan. Maar er komen geen getinte handen aan de toestellen want de afval moet tijdig verwijderd worden. Het gaat hier om miljoenen regen- en andere bescherming.  In Vlaanderen stijgt het VB  tot boven de 50% , idem in alle eu-landen.

Als ons eigen land ons niet kan beschermen moeten we er maar zelf iets aan doen. Zust hé boerzwa, jan janbom, jan peu-vlaams-mans, teo en bart ? Seg Francinneke zou de Jos dat nu écht menen ? 'kweet het niet zegt Walter, ik twijfel maar 't is ne rare zulle!

30-07-2017 om 13:12 geschreven door jos

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.MEULENBEIK

Enkele welen zou jan janbom molenbeek eens gaan uitkuisen. Ik geef  toe na wat opzoekigen te hebben gedaan dat dit geen gemakkelijke klus is, gezien vanuit het standpunt Vlaanderen. Maar 't is jan toch al aardig geluktomdaar meer dan 50 vlamingen te doen inpakken.

Even er wikipedia bijgehaald en we komen aan 25% buitenlanders op ongeveer 75000 inwoners. Sinds de laatste 4 jaar zijn er volgens die bron ongeveer 100.000 bjgekomen .Dus komen we op ongeveer op 850.000 vreemdelingen . Wil"vreemdelingen" nu zeggen "Dat was het dan".  Nog lang niet want nu beginnen we pas aan de gevaarlijkste stroom. De bommen en gordelfabrieken in meulabecca. Tussen die eerse reeks va 25% schat men de koppesnellers op "slechts" hoogstens 5%  In de laatst aangetreinde, getramde of gefietste, (3 stuks),  bed-gemaakte ligt dat getal veel joger. OP die 100.000 zitten er alvast 65% in de koekjeskasten te smullen . De rest is spoorloos. Dat is de grootste club in den beleiek. Zich eerst laten inschrijven om in een andere parochie zich nog maar eens hun poot in de inkt te doppen. Nu is Jantje druk bezig en 'k heb ergens gelezen, verbeter jij me als ik fout ben, dat hij er al 19 bij de kraag heeft gevat maar met te weinig bewijzen volgens de juge-pee; met het gekende gevolg. Geef me nog maar ne schep couscous bij de vrienden. Ondertussen zijn spannende verhaal verellend en waar zijn wapens al 14 dagen opgeborgen zitten

'k Stop;ermee want janneman jan zo wel bezig blijven en koppig (leesdwaas) nog altijd voorstander is van dweilen met de kraan en grenzen open.

Buitenlanders 24,97% (01/01/2013)

30-07-2017 om 11:16 geschreven door jos

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
>> Reageer (0)
29-07-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.vanavond krijgen Conny en Dana Winner hier een plaats

...Dana Winner nodigde toen Conny uit om samen dit liedje te brengen.  Jammer is Conny , nog zo jong, overleden.  Aan Dana een eerbetoon, voor conny een jammerlijke herdenking.

29-07-2017 om 20:12 geschreven door jos

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DROMEN

 Ik heb enkele uren op mijn bed liggen nadenken en slapen ipv op de pc te zitten lullen. Dat rusten kan deugd doen. Ook nu weer want ik heb ongeveer 2 uur kunnen slapen spijts de pijn van die smerige zona in mijn gezicht. Dat laatste was voor een beetje medelijden op te wekken. Maar ook goed als u dat niet raakt. Je kan niet alle pijn van de wereld opnemen zoals wij niet alle 'pensioenverrijkers' kunnen opnemen want er is nu al werk te weinig. En ja tussen die paar uurtjes heb ik dààrvan gedroomd.  Ik hoorde de ene na de andere zeggen; 't is overal wa . 'k Ik ook de zona gehad. Heb ik u dat laten weten ? Nee dus !  Scherp gezien maar veel had ik daar niet aan. Juist en gelukkig sloeg mijn droom over waarmee niet ik niet alleen maar vele miljoenen mensen de kop mee breken. Oorlog met de islam.  Ik droomde dat ik in een lach schoot als ik zo  een stoet zwarte luizen met isisvlaggen zag marcheren op de Keizerlei die zinnens waren het station met bomgordeldommeriken te vernielen. Plots kwamen russsische tanks aangereden en walsten gewoon over man en vlag en keken nog belange niet achterom . Eer reeks tanks kwamen van het Hendrika plein, een deel uit het station. In een paar  rijenvan  4 van dat zwaar en zeer snel geschut konden de stoerdoeners verrassen en allemaal verpletteren ende tanks reden naar de Groenplaats op de terassen een pintje drinken. 't Was lang geleden dat ik zo een mooie droom had gedroomd. Van mij moeten dromen niet altijd bedrog zijn. Oh ja , niet in Antwerpen alleen : overal over de gehele wereld mag het !

29-07-2017 om 19:43 geschreven door jos

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (5 Stemmen)
>> Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.TRUMP en co

Er mag wel al stilaan positief over Trump worden gesproken, want de gazetten en zeker niet cnn zal er in de toekomst nog één goed woord en niets dan leugens over vertellen. Van mij mag Trump als dat zou kunnen al dat links gazettegedoe verbieden. Tot daar . Het wordt in de plaats een strijd om te overleven. Maar wees gerust cnn heeft hier niet met een links kleurlingsske te doen dat in Kenya uit een boom is gevallen.

Wie is stafchef John Kelly?

Screenshot_186

President Donald Trump en zijn nieuwe stafchef John F. Kelly.

(Door: “Manna”)

Gisteravond werd bekend dat Reince Priebus zijn ontslag had ingediend bij president Trump. Priebus’ opvolger is de huidige minister van Binnenlandse Veiligheid (Homeland Security), John F. Kelly. Maar wie is John Kelly?

In feite valt hier weinig te vertellen. Wat eigenlijk het mooiste aan het verhaal is. Kelly heeft zich eigenlijk nooit op politiek vlak geroerd, was van jongs af aan in dienst van het leger en heeft zich hier opgewerkt tot generaal, waarna hij met pensioen ging. Tot president Trump een beroep op hem deed. Gewoon een old guard traditionele Amerikaan. En als de president een beroep op je doet, is er geen keuze: you have to serve your country.

Zo anders was Reince Priebus: van jongs af aan in de politiek, zich hierbinnen opgewerkt, vanaf 2000 voorzitter van de Republikeinse Partij. Een appeaser. Maar wel één die het klappen van de zweep binnen de politieke arena kende en er gebruik van maakte.

Hoewel ik meer waardering heb voor de kwaliteiten van Kelly mogen de verdiensten van Priebus niet onderschat worden, zowel voor als na de verkiezingen. Priebus zorgde ervoor dat de Republikeinen en Trump het in hoofdlijnen met elkaar eens waren. En anders dan de MSM u willen doen geloven, er zijn reeds bergen verzet en de economie groeit als kool.

Priebus is echter nooit echt een stafchef geworden, maar altijd politicus gebleven. Hierdoor hebben de verschillende (belangen)groepen in het witte Huis zich tot nu toe niet kunnen verenigen. En waren er veel informatielekken, velen ook toegeschreven aan Priebus zelf. Gisteren werd op Fox gekscherend gezegd dat het enige dat niet gelekt was het ontslag van Priebus op donderdag was… Om deze reden was zijn houdbaarheidsdatum verstreken.

Tijd voor structuur. Tijd voor orde. Time to join forces. En John Kelly is hiervoor de geschikte man op het juiste moment. Een patriot, net als Trump.

Door:
“Manna”

29-07-2017 om 16:23 geschreven door jos

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

Als alles klopt wat hierna geschreven staat ,;een zeer bemoedigend artikel. Ik voeg er niets aan toe want ik voel me te zwak maar met veel hoop voor mijn kleinkinderen.Want van die sukkels hier in de regeringen moet je NUL, nul verwachten

Islamitische terreuroorlog tegen Europese bevolking barst in september los`

‘Diefstal van grote aantallen wapens en explosieven door migranten geheim gehouden’ - Geruchten over witte vrachtwagens met militairen, en bevrijding door de Russen

 
(Vanwege de onrustbarende inhoud van dit artikel stellen wij met nadruk dat het hier om vooralsnog onbevestigde berichten van Duitse en Oostenrijkse alternatieve nieuwssites en – bronnen gaat.)

Een hooggeplaatste Duitse officier van Justitie zou zich na het genot van enkele glazen alcohol hebben laten ontvallen dat de overheid erop rekent dat in september een islamitische opstand/terreuroorlog tegen de autochtone bevolking uitbreekt, en dat de complete samenleving hierdoor zal instorten. Berlijn zou er bewust voor gekozen hebben om hier niets tegen te ondernemen. Andere bronnen, die dit scenario al jaren voorspellen, zeggen echter dat de bevolking, politie en het leger als reactie op de bloedige terreuroorlog massaal in opstand zullen komen, en behalve de moslims ook de huidige elite in politiek, justitie en media definitief ‘verwijderd’ zullen worden.

 

Lees meer...   (40 reacties)

29-07-2017 om 12:37 geschreven door jos

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (5 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.te mooi :

Meer ga ik er niet aan toevoegen in de hoop dat de russen ons (en voor mijn part de duitsrs ook en zeker de nederlanders van dat tuig bevrijden. Dan hebben we de morele plicht om de eu als een baksteen te laten vallen en samen te werken met de Russen in  alle nafhankelijkheid als Vlamingen.

Maar hou er rekening mee; dit artikel is onder voorbehoud.

Te mooi om waar te zijn :en bevrijding door de russen

Islamitische terreuroorlog tegen Europese bevolking barst in september los

Diefstal van grote aantallen wapens en explosieven door migranten geheim gehouden’ - Geruchten over witte vrachtwagens met militairen en bevrijding door de Russen

 
(Vanwege de onrustbarende inhoud van dit artikel stellen wij met nadruk dat het hier om vooralsnog onbevestigde berichten van Duitse en Oostenrijkse alternatieve nieuwssites en – bronnen gaat.)

Een hooggeplaatste Duitse officier van Justitie zou zich na het genot van enkele glazen alcohol hebben laten ontvallen dat de overheid erop rekent dat in september een islamitische opstand/terreuroorlog tegen de autochtone bevolking uitbreekt, en dat de complete samenleving hierdoor zal instorten. Berlijn zou er bewust voor gekozen hebben om hier niets tegen te ondernemen. Andere bronnen, die dit scenario al jaren voorspellen, zeggen echter dat de bevolking, politie en het leger als reactie op de bloedige terreuroorlog massaal in opstand zullen komen, en behalve de moslims ook de huidige elite in politiek, justitie en media definitief ‘verwijderd’ zullen worden.

 

Lees meer...   (40 reacties)

29-07-2017 om 12:04 geschreven door jos

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ZEER NORMAAL

U kan hierna lezen dat er meer en meer mensen zich zullen verdedigen. De staat faalt schrijft een duits lid van AFP.  Hier schijnt dat ook een verboden wapen te zijn en verboden. Je zou bijna denken dat die roepers van landsverdediging ,vandeputte van binnen en buitenlandse zaken sterren zin; teo en jan. Dikke nullen die trachten zoveel mogelijk de meubelen te redden. Luister daarbij naar de grootste comediant van den nBA, de wever en u spoedt zich achter upperspray. Gelukkig hebben ze nog de media achter hen of dat partijtje stond waar het 11 jaar geleden stond. Hun enige prestatie is; het VB een stuk naar beneden te halen, maar dat zal maar tijdelijk zijn.  Ik hoef geen pepperspray of wapen want ik loop op mijn laatste benen. Maar ik zal zeker nog voor een paar jaaar me een+ mijn lidgeld betalen want VB is de ALLERenigste partij die mijn nakomelingen zal proberen te helpen. Ik ben hen daaar dankbaar voor. Ik heb zelffs de wens dat velen een steunabonnement nemen. Met geld koop je de boter. Tot daar.

Benieuwd hoe meere merkel op dat artikel zal reageren . Ik denk zelfs dat miljoenen duitsers zich aan het berwapenen zijn. In Serviê gaan ze als koekebroodjes over de toog. Laat ze maar komen zeggen ze daar ! Ons broekkakkertjes probere de vlamingen met wetten, roepen, beloven ons nog machteloos te houden. Laat ze aar eerst al eens beginnen met mollobecca op te kuisen met onze janneman. 't Schijn dat hij al 51 extremisten heeft opgepakt. 't zulle misschien VB-etremisten bij want moslim krijgt hij niet uit eijn pen

Lees nu maar rustig verder  hoe het er in duitsland aan toe gaat ;

De mensen kopen alleen maar pepperspray, omdat de staat gefaald heeft

Screenshot_175

(Vertaling: E.J. Bron)

Over het bericht van “TAG24” met de titel “Steeds meer politieacties; wanneer pepperspray een wapen wordt”, verklaart de woordvoerder Binnenlandse Zaken van de fractie van de AfD in het deelstaatparlement van Sachsen, Sebastian Wippel, het volgende:

journalistenwatch

Lees verder

29-07-2017 om 11:13 geschreven door jos

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (5 Stemmen)
>> Reageer (0)
28-07-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.HELENE FISCHER

voor het ogenblik de populairste zangeres van Duitsland. Zij kan zich beter als de volgende Bondskanselarin voorstellen. Alle populaire vrouwen en mannen kiezen voor die bloedmooie zangeres en duitsland wordt xeer een normaal land als ze zich laatt omringen door wijze vrouwen/mannen /populisten. Zelf kan ik dan wel een populist zijn maar meer doen dan haar laten zingen zit er niet in . En het is twijfelachtig want you tube speelt me parten.

28-07-2017 om 20:35 geschreven door jos

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

Ze zullen hen nooit leren bij dat stukje wc-papier-gazetje de schandaard.  Er vallen tientallen gewonden waaronder verschillene in levensgevaar.  En verwonderd als ze altijd zijn bij zulke "ONGEVALLEN" stelt daar een slaper bij de gazet zelf de vraag " hoe is die stootblok" daar gekomen waarop de trein is gebotst. We moeten er zelfs geen raadseltje van maken want polleke uit het 5de lager ,de voorlaatste van de klas, wist het al te vertellen. Hij moest vluchten want de meerderheid in zijn klas zit op de kleurenkaart zwart/wit boven de 5/0p10. Hij zocht bij de direkteur bescherming maar die was toevallig met belangrijkere zaken bezig. Polleke ligt nu in het hospitaal te vechten voor zijn leven. Maar bij de schandaard zijn ze nogal conservatief en breken ze niet rap met hun oude gewoontes. Als 't over krapuul gaat wat ze in becherming nemen is de gazet te klein, aandersom stellen ze zich de vraag; hoe is die stootblok daar in hemelsnaam gekomen of verplaatst ? Wel verhoeven als de tweede domsten van de 5de klas weet wie de daders waren, is mijn laatste greintje respekt voor u verdwenen. Maar wees gerust , het was al een tijdje weg.  en eerijkheidhalve moet ik erbij zeggen; de direkteur van de school is zich gaan verontschuldigen . Hij moest toegeven dat zich niet omwille van een belangrijk dossier was tussengekomen maar uit schrik voor de overmacht. Maar, vertelde hij erbij om de ouders wat moed in te spreken.  Er komt stilaan verandering in de allahzonenze zijn zich stilaan goed aan 't integreren (lees; nestelen) maar ja, er komen er alle dagen bij en de moeders kweken volop voort.

Vriendelijk bedankt voor de inlichtingen meneer den direkteur.   Maar nog een laatste vraagje. In elk eindstation staan toch stootblokken? Zou het hier niet gaan over een stootblok die werd weggenomen. Wil u nu mijn buro vertlaten mijnheer en mevrouw? Ik heb het zeer druk met eenspeciaal dossier van een gevecht met messen!  

 1. Treinongeval in druk station in Barcelona: zeker 54 gewonden

 

Minstens 54 mensen zijn vrijdagochtend gewond geraakt bij een treinongeluk in Barcelona. Dat melden Spaanse hulpdiensten.

Het ongeval vond plaats in station de Francia in de Spaanse kuststad, tijdens het spitsuur. Een regionale trein uit Sant Vicenç de Calders heeft daar een metalen stootblok geramd. Hoe dat is kunnen gebeuren, is nog niet duidelijk. De trein remde niet tijdig af bij het binnenrijden van het station.

Zeker één iemand van de 54 gewonden is er erg aan toe. Zeker achttien gewonden zijn naar het ziekenhuis. De bestuurder van de trein zou onder de gewonden zijn.

Estación de Francia is het op één na drukste station van Barcelona. Het is een eindstation.

28-07-2017 om 19:25 geschreven door jos

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DAT ZAGEN WE VANDAAGAL

Amsterdam: veel vragen, geen antwoorden, zelfs geen suikerziekte

Man afgeslacht in metro Amsterdam: veel vragen, geen antwoorden, zelfs geen suikerziekte

Screenshot_136

(Door: Bert Brussen)

Honderden getuigen, toch geen enkel signalement

Dat klopt maar geeeltelijk hoor walter. Dat geel lijntje is bedoeld als raadseltje.  Kan iemand me vertellenwaarom niemand een signalement gaf ?

28-07-2017 om 17:46 geschreven door jos

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

We zijn hier met ons vervolgverhaal van alle dag in ALLE westerse landen.  Ik moet er aan toevoegen dat we naar 't schijnt zullen beperkt worden tot één feit per dag wat 'pschysisch gestoorden of loon wolfs betreft. Vanzelfsprekend wanneer het een aanslag betreft zullen de redactoren van de gazetten wel verplicht zijn om het te melden, als er voldoende doden mee gemoeid zijn. Als Trump getelefoneerd zou hebben met Putin worden de gazetten aangevuld met minstens 11 bladzijden veronderstellingen. Over de meer dan 40.000 mails van de first hoer van amerika en haar hoereloper geen woord , wat ze ook doen.Enkele dagen nog geleden de 57 ste moord (als ik me niet vergis) op een hoge officier op weg naar  gerecht die dat schoon koppel eens in hun blootje zou zetten. God ,hebbe ook zijn ziel. Maar het gaat hier over nog maar eens een moord van " een man" uit de bond zonder naam, als je begrijpt wat ik bedoel  en hoogstwaarschijnlijk een moslim.  Mag ik vragen om het verder te lezen hierna , dank u !

Man afgeslacht in metro Amsterdam: veel vragen, geen antwoorden, zelfs geen suikerziekte

Man afgeslacht in metro Amsterdam: veel vragen, geen antwoorden, zelfs geen suikerziekte

Screenshot_136

(Door: Bert Brussen)

Honderden getuigen, toch geen enkel signalement

Een 38-jarige Amsterdammer is, naar het schijnt, zomaar voor de lol vanuit het niets afgeslacht in een volle Amsterdamse metro. De dader, een 27-jarige Amsterdammer, is opgepakt. Verder weten we nog helemaal niets. Maar dan ook echt helemaal niets.

Daarom hier alvast wat vragen voor het (Amsterdamse) journaille dat in deze komkommertijden toch al zo beperkt is qua personeel. Zie het maar als wat handige wenken en richtlijnen voor een naar antwoorden hongerend publiek dat graag eens feiten zou zien in plaats vage, politiek-correcte aanwijzingen die steeds helemaal niets zeggen:

Lees verder>>>

28-07-2017 om 16:41 geschreven door jos

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VAN BRILLEN

Veel mensen durven niet meer zien wat er rondom hen gebeurt ;

de linkse klasse permitteert zich dan zo'n soort ocmw-bril-model:

Afbeeldingsresultaat voor brillen

De goedgelovige klasse geeft dan de voorkeur aan de roze paardebril :

Afbeeldingsresultaat voor paardenbril

 

28-07-2017 om 16:35 geschreven door jos

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VERVELEND

Het plaatje winter/zomer,  het staat in de rechterkolon van mijn blog grijs gedraaid  Het begint duidelijk te vervelen. We weten dat het enorme sommen opbrengt en deels in sommige zakken verdwijnt.  De rest , nog steeds een enorme som dient voor 'liefdadigheidswerk'  Daarom zou ik voorstellen om er de volgende poll te plaatsen .Kijk je uit naar de moslims die nog gaan komen

of vindt u dat er nu al teveel zijn?

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

Het gaat erom zelf na een loopbaan van max43 jaar, zélf van een deglijk pensioen te kunnen genieten.

Velen zeggen dat we ze hier niet kunnen buitenjaassen of toelaten.  O jawel , een fluitje van een cent.Ik geef daar later nog wel eens uitleg over .

Maar onderschrijf maar al eerst mijn poll. Want alleen sta ik totaal machteloos.

ik denkdat dezelfde poco-poll ook op uw pc voorkomt 

28-07-2017 om 14:35 geschreven door jos

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
>> Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

Dit geldt evengoed voor Vlaanderen.  Maar hier staat men er volledig achter. Herinner U wat de wever reeds lang geleden zei:  België zal mettertijd opgaan in de eu . Hij krijgt gelijk. Hij moet dan nog minder doen dan dat hij al deed. We krijgen de gelegenheid om samen met nederland een petitie te ondertekenen.   ....doen" bart ! 

Red de democratie. Teken voor een referendum over TTIP en CETA!

Teken de petitie

Petitie
Achtergrond

Aan de Nederlandse regering en de Tweede Kamer:

“Ik ben deel van een groeiende groep ongeruste burgers die kritisch is over het TTIP- en CETA-verdrag.

Deze verdragen bedreigen de democratie, geven te veel macht aan grote bedrijven en hebben grote gevolgen voor de nationale arbeids-, sociale, milieu-, privacy- en consumentenstandaarden. Ik als burger heb het nakijken.

Ik vraag u met klem TTIP en CETA drastisch te herzien of van tafel te halen. Mocht dat niet gebeuren, wil ik het laatste woord. Da​n wil ik een referendum.”

28-07-2017 om 13:26 geschreven door jos

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.berichtje

Ik kon vandaag nog geen tekst schrijven vanwege een ziekte die erbij gkomeen is! De zona ! En ik kan u verzekeren dat het behoorlijk pijn doet. Ik zit nu aan 18 pillen per dag.  Maar zo lang als hij kan zal de leeuw klauwen en doen we verder.

28-07-2017 om 13:09 geschreven door jos

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (5 Stemmen)
>> Reageer (0)
27-07-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DUISTERE VERHALEN DUISTERE GAZET

Alweer zo'n verhaal over de ' verrijkers'. Een zeer duister verhaal. Waarom?

Wie een oogopslag werpt op de foto van de dode blanke man WILLY MICHIELS genaamd twijfelt een ogeblik of de duistere foto ons een pint of een revolver laat zien. Een revolver kan het onmogelijk zijn want bij nader toezien is de tekst in de gazet van alla veel te klein  Uiteraard is de reden nog onbekend en kunnen de politide alweer hun hobby toepassen; in het donker tasten. Maar dat is voor mijn part enkel voor de heren schrijvelaars voor de gazet van alla.  Die gazet zou zo stilaan moeten weten dat meer dan 65% van ( zelfs hun lezers) er geen yota meer van geloven.  En toch blijven ze volharden in de boosheid. We kunnen ze bijna als moedige joernalisten bestempelen. Ik ben geen journalist maar zulke dwaasheden zou ik nooit uit mijn toetsbord krijgen. 

En naar loffelijke gewoonte moet het slachtoffer eerst dood zijn, dan pas worden zulke akkefietjes in hun gazet gezet.  Ze hebben dus geen geluk in de korangazet.  Namen niet vernoemen van dat gespuis is al meer dan voldoende om te weten over welke soort het gaat. Dus laat dat maar zitten. We hoeven zelfs niet te weten of ze spoorloos zijn of niet want die lopen al lang weer los, zelfs die man "uit aalst" met misschien wel 5 op de kleurenkaart van 5 tot 10.  

ZEKER GEEN OPSTEKER VOOR ALLA ZIJN KORANKRANT .

ppsstt; de overval daateert van vele maanden geleden. Jammer dat het slachtoffer overleden is ,maar indien dat niet het geval ware haddden we vanzelfsprekend van niets geweten . Waarom Jos ? Omdat zulke vechtpartijen (zelfs met later dodelijke afloop) nooit meer in de media komt, bij gebrek aan papier en zendtijd Walter .                                  

Twintigers slaan man in elkaar: slachtoffer overlijdt aan zijn verwondingen

Twintigers slaan man in elkaar: slachtoffer overlijdt aan zijn verwondingen

In Aalst is een zestigjarige man overleden na een dodelijke vechtpartij. De feiten dateren van 16 juli, maar het slachtoffer is gisteren bezweken aan zijn verwonding. De twee mannen (27 en 29) sloegen het slachtoffer in elkaar, waarna hij in coma belandde.

De vechtpartij ontstond bij een café in Aalst. Om nog onbekende reden kreeg het slachtoffer het aan de stok met twee twintigers. Zelfs als hij op de grond lag bleven ze op hem inbeuken. Na de feiten lieten ze hem voor dood achter. De man belandde in een coma en vocht tot gisteren voor zijn leven.

De twee verdachten zijn intussen opgepakt en voorgeleid bij de onderzoeksrechter in Dendermonde. Die besliste om de twee mannen aan te houden. Het betreft een 27-jarige man van wie de verblijfsplaats onbekend is en een 22-jarige man uit Aalst.  woeha  !!!

27-07-2017 om 19:58 geschreven door jos

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (5 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
Facebook censureert kritiek op islam, maar laat Jodenhaat blijft gewoon staan. 

Censuur met terugwerkende kracht: ook blokkades vanwege jarenoude berichten - Antisemitische spook dat leidde tot de Holocaust is weer keihard terug bij onze Oosterburen

 
Mark Zuckerbergs 'People First’ lijkt inmiddels vooral voor politiek-correcte, linkse mensen te gelden. (2)

Bij Facebook Duitsland is sinds deze maand te zien waar op zeker moment ook wij Nederlanders hoogstwaarschijnlijk mee te maken gaan krijgen: steeds strakker wordende censuur van niet gewenste, niet-politieke berichten, meningen, reacties en zelfs losse woorden. Daarbij wordt vooral het massa immigratie en islamisering beleid van de regering Merkel in ‘bescherming’ genomen tegen iedereen die daar kritiek op uit. Volgens Merkels extreemlinkse ‘Stasi censuurcommissaris’ Anetta Kahane worden alleen ‘haatberichten’ (= rechtse, conservatieve en ‘populistische’ meningen) verwijderd, maar vreemd genoeg (?) mogen oproepen van Arabische migranten en moslims om de Joden weer naar de gaskamers te sturen, gewoon blijven staan.

 

Lees meer...    

Marc zuckerberg is een zeer onvoorzichtige jongen . Hij heeft er niet aan gedacht dat er in Israël nog een rekening open staat .  Hij moet het zelf maar weten ; met een duitser heb ik in het minst compassie.  Hij heeft enkele weken geleden niet goed geluisterd naar Netanyahu. Die heeft nochtans zeer duidelijk gezegd dat er weer een etse tegen zijn volk, de joden wordt gevoerd, ook in europa (op duitsland doelend) en dat hij dat zeer jammer vindt. Maar voegde er even duidelijk aan toe dat hij de joden geen tweede keer in Dachau laat ombrengen ( vergassen). Slimme marc zou moeten rekening houden met het feit dat Israël ( dat klein landje) een land als Duitsland (vele malen groter) in enkele minuten van de kaart veegt. Mac zal met zijn clubje waarschijnlijk een zeer nare ddroom gehad hebben. Maar geloof me meneer zukkerberg . Duitslaand is geen partij voor Israël.  En mogen we ook weten waarom u zo graag en dwaas in beeld komt. Meelopertje met tante angele en merdogan ?

27-07-2017 om 16:00 geschreven door jos

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (5 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VAN TJENNE

.Daar bestaat een interessant boek over waarvan ik de titel terug eens zal proberen te vinden. Het waarom een zeer groot deel albanezen in kosovo terecht zijn gekomen. Te danken aan olie en gas en waardoor de amerikanen meenden servïe te moeten platleggen. Uit menslievendheid werd toen gezegd. We zagen toen heelder stoeten "dutskes" met volgeladen karren en vooral schreiende kindjes, opgejaagd door de serven.  Tot op het gepaste moment liet amerika begaan. Ze wachtten tot de laatste traan die zogezegd de emmer deed overlopen van een schreiend kindje welke het amerikaanse hart deed breken. De oliezuipers in NY konden het niet meer aanzien en legden de cruciale punten in Servïe plat. Vandaag weten we wel beter . En dàt gespuis is welkom bij de glazen-toren-toppers ?? Dat zegt meer over die zgn 'heren' dan het gespuis dat eraan komt. Want als je van tuig spreekt: DAT IS TUIG !

met dank aan tjenne. 

brussel/albanïe en de rest.

Gisteren door te zappen bij de OOOO beland met Tom Waes die een reis door Albanië maakte. Mam, man, wat een onderontwikkeld land,  waar familie-moorden en eerwraak nog steeds in hun codex staat. Waar duizenden tonnen marihuana geteeld word en waar de maffia het voor het zeggen heeft. Dat land staat ook klaar om bij de EU te komen. Ik denk dat de rand van Brussel al vergeven zit van deze Albanezen die hier de prostitutie, de drugstrafieken en afrekeningen voor hun rekening mogen nemen en zo ook de politie te grazen neemt. 

  geschreven door TJENNE

deel 2 van tjenne

U zal merken dat tjenne van veel zaken op de hoogte is. Van lepe in alle geval. (reactie op transgenders)

en bij ons??
Gisteren gehoord op Radio 1 De transgenders moeten zich nu niet meer laten ombouwen en een operatie ondergaan om aanvaardbaar te zijn in de groep die ze liefst hebben. Dus nu mag ik in mijne blote flikker in de kleedkamers van de dames vertoeven en met te zeggen dat ik mij vrouw voel is het ok.

27-07-2017 om 12:22 geschreven door tjenne

vraagske aan tjenne:

stel u voor dat ze u verplichten samen met onkeldinks, zwarte lola en homans  in zo'n kleedkamer of sauna duwen ! Krijgen we dan weer dezelfde reactie ?

 

27-07-2017 om 14:22 geschreven door jos

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (6 Stemmen)
>> Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.EVEN HERINNEREN AAN/

Ieder Vlaming met een hart betreurt de dood van Mark Grammens die enkele maanden geleden ons verliet.  Een journalist, die in het begin "links" neigde en de laatste jaren vond dat links ons naar het kerkhof voerde . Hij draaide dààrom de laatste levensjaren meer naar rechts (Vlaams Belang).   Dat getuigen de vele colums en tijdschriften die hij ons bijna dagelijks voorschotelde en waarmee met onszelf werden geconfronteerd.   Vandaar misschien wel zijn uitspraak die samen met hem de geschiedenis zal ingaan: de goede journalist is niet links of rechts, maar bovenal, de goede journalist is dwars”. Hij kan dan wel gelijk hebben maar ik had hem liever aan mijn dan aan de overkant. Hij blijft in mijn herinnering als een keiharde maar eerlijke bekwame journalist, zoals we er véééééél te weinig hebben. Hij overleed in Liedekerke op 24juli 2017.

X

27-07-2017 om 13:35 geschreven door jos

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.MET GROEN...

Bent u op de juiste weg :

 

Kerkhof > “We zijn op de goede weg” – De Groenen

En dat geldt voor de ganse eu. Als we die groene eu-kip zonder kop niet vlug begraven maken we de ramp van de 21 eeuwen mee. U leest goed; van de 21 eeuwen. Niet alleen de 21ste.  Grotere domoren hebben onze europese landen nog nooit bestuurd. Ik druk me zeer voorzichtig uit want ik heb het niet over moordenaars.

X

27-07-2017 om 12:54 geschreven door jos

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (5 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VERDRAAGZAAM ZIJN

Vooraleer ik het zou vergeten ; mijn dank gaat naar frau Merde die zo goed was om al die clans in Duitsland binnen te laten.  Maar ik moet er onmiddellijk bijvermelden dat mijn geestelijke toestand nie meer is wat hij was. Ik verwar de zaken nogal gemakkellijk. Daarom; opnieuw. !

Er zijn een honderdtal vleesgeworden duivels en heksen die zich als mens voordoen en de wereld op eender welke manier in rep en roer trachten te zetten. Daarbij hoort de volgende tekst waarin u zal merken dat merkel het niet meer kan schaffen. Het loopt duidelijk uit de hand in duitsland. Dat is nu de derde keer maar waarschijnlijk met meer ernstige gevolgen. Maar als er nu een wapenconflict uitbreekt zoals die stoere kwibus vraagt; "wees man en vecht met echte wapens" hebben het laatste (ook hier ) nog niet gezien. Het wordt bovendien de hoogste tijd dat de vlaamse regering met boer zwa  ( nBa ) zijn volk bewapend dat we ons tenminste kunnen verdedigen. Want zijn troep is  totaal tot niets in staat. Zels niet om eigen volk te verdedigen. Integendeel ons te laten afslachten. En berg nu maar vlug de paraplu "van verdraagzaamheid maar op.  Of wil u het liever op uw graf tussen al die vlamingen:

 "Ik was een zeer verdraagzaam man"

ppsstt: ik denk te weten hoe het komt dat ik nogal eens de dingen verwar.  Er was een tijd dat ik trachtte " verdraagaam" te zijn maar zie vandaag hoever we daarmee al gekomen zijn en nog zullen komen. IK bedank er al een tijdje voor !

Dresden: strijd tussen buitenlandse rapper-gang en Miri-clan dreigt te escaleren

Screenshot_115

(Vertaling: E.J. Bron)

De politie in de hoofdstad van de Duitse deelstaat Sachsen, Dresden, is na een vechtpartij bij het hoofdstation in staat van hoogste paraatheid. Gisteren observeerden agenten met kogelwerende vesten het plein voor het hoofdstation aan de Bayerische Straße. Want in een nabijgelegen casino met een bar komen de reeds eerder veroordeelde rappers van de “KMN-Gang”en hun vrienden bij elkaar. De in Dresden opererende rappers van buitenlandse herkomst kwamen nu in conflict met leden van de beruchte Miri-clan uit Berlijn. Hun chef, Ahmad “patroon” Miri, zou hier vorige week tijdens een ruzie gewond zijn geraakt aan de neus. Op internet kondigde hij zijn terugkeer aan: “Jullie vechten als pussies. Draag toch een keer een echt wapen, wees een echte man.”

Lees verder

27-07-2017 om 00:00 geschreven door jos

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
>> Reageer (0)
26-07-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

https://doorbraak.be/het-gevaar-ligt-in-de-gehele-koran/?utm_source=newsletter-50&utm_medium=email&utm_campaign=Dagelijkse+Dosis+Doorbraak

Ik geef de link naar 'Doorbraak' terwijl de titel van het stuk :

" HET GEVAAR ZIT IN DE GANSE KORAN" luidt.

Wanneer u ook het stuk bij doorbraak leest valt er mij iets op  dat de toekomst mischien zal blootleggen.  Hirsi Ali wil ons doen geloven dat er toch een soort moslims bestaat die afwijkt van de eerste en misschien in de toekomst vatbaar voor rede. .  Maar nog eens; de toekomst wijst het wel uit. Zij zou zeker niet de eerste moslim zijn die ons om de tuin probeert te leiden. Maar toch heeft ze nog altijd het voordeel van de twijfel.  Lees daarom het ganse stuk.

Het gevaar ligt in de gehele Koran

(Door: Sonja Dahlmans)

“Mekkaanse” versus “Medinese” islam

Ik heb er in Doorbraak eerder al op gewezen, en via Ayaan Hirsi Ali hebben de begrippen wereldwijd weerklank gekregen: de Mekkaanse en Medinese periode in de islam, en respectievelijk het verschil tussen de Koran-verzen die werden geopenbaard in Mekka enerzijds en in Medina anderzijds. Ik heb betoogd dat de islam leert dat de gewelddadige Koran-verzen die Mohammed in Medina heeft ‘ontvangen’ voorrang hebben op vredelievende Koran-verzen uit de Mekkaanse periode. Hirsi Ali breekt een lans voor de grote groep vredelievende wat zij noemt ‘Mekkaanse’ moslims. Ze wil hen overhalen om een levensnoodzakelijke hervorming van de islam te accepteren, waarbij de intolerante en gewelddadige islamitische fundamenten worden verworpen. De Nederlandse theologe Sonja Dahlmans betoogt echter dat het verkeerd is om te stellen dat de Mekkaanse Koran-verzen vredelievend zijn, en derhalve concludeert ze dat ‘het gevaar in de gehele Koran ligt’. Hieronder legt ze uit waarom. [Sam Van Rooy]

 Lees verder>>>

26-07-2017 om 19:39 geschreven door jos

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (7 Stemmen)
>> Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.PIJNLIJK HE JANNEMAN

Volgens mij kan jan jambon best nog een paar stevige lappen hesp eten en zijnen toer de molenbeek nog eens herbeginnen. Misschieb duidt die commisaris de gevaarlijkste plaats eens aan.   Nu weten we tenminste zeker dat de samenwerking met beue jan van nBa en de politie van Molenbeek een lachtertje is. Waarom vroeg jan niet die inlichtingen aan Johan De Becker.  Dat ware toch meer dan 5 stappen vooruit.  En waarom komt De Becker nù pas met dat nieuws.  Daar is stront aan de knikker tussen de politiek en de politie. Daar zou men best eens de onderste steen naar boven halen.  'k Denk dat we toch nog eens zouden verschieten. Jongens wat een land !!!!

Brusselse politiecommissaris vertelt waarheid over ‘hellhole’ Molenbeek


Screenshot_72

Johan De Becker: neemt afscheid als korpschef van de Brusselse terreur-wijk Molenbeek.

(Door: Bert Brussen)

‘Horeca wordt door buurt onder druk gezet om geen alcohol te serveren’

“Kom je ergens met een politiewagen voor een interventie, dan staan er meteen vijftig jongeren rond. Sommigen doen dat uit nieuwsgierigheid, maar er zijn altijd een paar snotneuzen die met blikjes, flessen of stenen beginnen te gooien en onze politiewagens beschadigen

Vorig jaar zijn twee politiewagens in brand gestoken omdat drugsbaronnen die in die wijken opereren willen dat wij er wegblijven. Grote hoeveelheden drugs worden uit Marokko geïmporteerd en hier in de straten verkocht. Dealers hitsen de jongeren op om het de politie moeilijk te maken, zodat hun handel in de wijk kan bloeien.

Er moeten al héél lang meer middelen komen voor de Brusselse kanaalzone. Niet alleen voor Molenbeek, maar voor alle wijken rond het kanaal met veel kansarmoede en jeugddelinquentie.

We gaan op zoek naar clandestiene moskeeën in garages en opslagplaatsen – van de 43 moskeeën op ons grondgebied blijken er maar 5 erkend. We lichten theehuizen en verenigingen door die banden hebben met extremisme. In Molenbeek blijken er 102 waarvan een bestuurslid aan drugs- of wapenhandel gelinkt kan worden, en bij 51 zijn er banden met radicalisme en terrorisme.”

Lees verder>>>

X

26-07-2017 om 18:15 geschreven door jos

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (5 Stemmen)
>> Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.AAII !!

Oei , aaaiii !  Nu zou ik een vlieg willen zijn om een kijkje te gaan nemen bij de transgenders zélf en de ganse linkse troep. Die dansen op hunnen kop denk ik.  Weer een reden om Trump proberen af te zetten. Maar Trump is een man die met normale 'mensen' en niet met 'watjes, zoals wij hier, wil werken. Hij heeft geen nood aan mensen die eigenlijk niet weten wat ze willen want daavoor is soldaat zijn in VS een veel te harde job. Ik denk dat er samen met mij velen van 't zelfde gedacht zijn.  Al die toegevingen zijn de zwakheid van de eu-landen. Hier hoeven slechts een tiental abnormalen met een vlag op straat te komen, wat winkels en auto's in brand te steken en de transsgenders zitten in de kazernes. En de beslissing van Trump zal 'links' weer op straat brengen: zet uw wagen ver uit de buurt en scherm uw bedrijf stevig af zou ik Uncle Sam zeer aanraden want tegen een massa tuig van de richel zou het wel eens uit de hand kunnen lopen. 

Zélf had ik het anders gedaan;

Eerst alle transgenders samen brengen,  één grote slaaapzaal en tijdens de  diensturen de trappen schuren met tandenborstels. Na de 9 uren werkdag kan een beetje ontspanning geen kwaad en kregen ze een mooie sportzaal, speciaal voor hen ingericht. Dan kon links den boom in en geen reden tot roepen,tieren enz....

Trump staat transgenders niet toe in strijdkrachten VS

Screenshot_71

De Amerikaanse regering zal onder geen beding transgenders toelaten op welke post dan ook in de strijdkrachten.

“Ons militaire apparaat moet gercht zijn op beslissende en overweldigende overwinningen en kan niet worden geremd door de enorme medische kosten en de ontwrichting die transgenders in het leger met zich mee zouden brengen”, meldt de president woensdag via Twitter. Trump schrijft dat hij de beslissing heeft genomen na overleg met zijn militaire experts en generaals. Er zouden momenteel ruim 250 medewerkers van de Amerikaanse strijdkrachten in het proces van een geslachtsverandering zitten.

Lees verder>>>

26-07-2017 om 17:27 geschreven door jos

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
>> Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.LIEVER VOLLEDIGE APARTHEID

Dit is een puur onderwerp voor ons Lieve. Ik kan me echter niet laten er eventjes op in te gaan;

1.  Dat noemen ze dus integratie

2.  Heeft NL geen ruimte om al dat gekleurd volk samen te pompen. Het soort apartheid van Zuid Afrika, waar de linksen nu voor zijn hier en ginder met de grond gelijk hebben gemaakt ! Ook met slachtpartijen.  

Maar dan volledig gescheiden. Niet meer met mekaar in aaanraking komen en zeker nooit op dezelfde wc's. Miljarden betalen en nog betalen om te integreren en de gevaren om de besmettelijke ziektes te vermijden waarover we de laatst tijd zoveel lezen. De gevolgen zijn al zeer goed zichtbaar, behalve voor de cowboys van de regering in NL zowel als bij ons in Vlaanderen.  Wie nog voor om het even welke poco partij stemt moet het zelf weten en niet klagen als ze op de blazen zitten na een wc-bezoek van één van de 140 nationaliteit die ons pensioen gaan bezorgen .......

 ik denk dat erop deze man zijn achtste al blazen staan aan zijn lichaamstaal te zien.Zust Patriek?
                          

                   Islamitische school mag openen in Amsterdam                

               1 uur geleden         


                         Den Haag -                      Amsterdam krijgt een islamitische middelbare school. Na jarenlang getouwtrek heeft de Raad van State geoordeeld dat de staatssecretaris Sander Dekker (Onderwijs) de omstreden school voor mavo, havo en vwo moet financieren.      

De gemeente Amsterdam en de rijksoverheid hebben jarenlang geprobeerd om de omstreden school tegen te houden. Een belangrijk obstakel vormde één van de ex-bestuursleden, het Haagse raadslid Abdoe Khoulani van de islamitische Partij voor de Eenheid, die zich in 2014 op Facebook positief uitliet over de barbaren van IS.

Ook de betrokkenheid van bestuurders van de wegens wanbeleid gesloten Islamitisch College Amsterdam was een reden om de nieuwe school tegen te houden. Ook zou de school moeilijk doen over controles door de Onderwijsinspectie.

De Raad van State veegt de argumenten van staatssecretaris Dekker van tafel en wijst er onder andere op dat het bestuur van de school aangifte heeft gedaan tegen Khoulani en zich heeft gedistantieerd van elke vorm van extremisme of terrorisme. Het Haagse raadslid heeft vervolgens het bestuur verlaten. De hoogste bestuursrechter heeft besloten dat Dekker voor 1 augustus een besluit moet nemen over de islamitische school en de bekostiging niet mag weigeren.

26-07-2017 om 13:00 geschreven door jos

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BERELIEF

Even hou ik eraan mijn overleden vrouw in de bloemekes te zetten. Dat beertje op de voorpagina heeft zij met de hand gemaakt onder de naam " berelief". Dat was het !

26-07-2017 om 12:24 geschreven door jos

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

Antwoord aan Merkel . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron

Dat wist elk weldenkend mens.
 

Geplaatst in Merkel | Een reactie plaatsen

Screenshot_52

voor dat "niet weldenkend mens" hierboven

26-07-2017 om 11:17 geschreven door jos

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

Als alles klopt wat over die clintons gezegd en geschreven wordt, moet je niet aarzelen om hen met vuiligheid te overladen en mee te geven met het GROOT vuil . En laat de molen op de camion maar extra lang draaien. Hoeveel mensen heeft die vuile soort al op hun geweten sinds het afstappen van o-drama; nog zo enen.

De brave Ebrwein zou eens gaan vertellen hoe de vork aan de stel zit bij de clinton's foundation.  Zeer af te raden lezen we hier. En wil je het toch doen, fluister dan maar vertel het nooit luidop. Het is dat soortje dat commentaar heeft op het beleid van de heer Trump en alles in het werk stelt om hem af te danken en de volgende republikein waarschijnlijk met de money van zijn foudation naar hun kant toe te trekken .  Misschien wel herkiezen en  frauderen à volonté? In dat geval stuikt Amerika als een kaartenhuis in mekaar. Niet weer zo'n schoon volk als de voorganger . Van die getinte boer of zijn soort , de heks zonder bezem, geen eieren meer !

Het laatste slachtoffer van de Clintons?

Screenshot_49

(Door: “Manna”)

Klaus Eberwein (foto), een voormalige Haïtiaanse overheidsambtenaar die 18 juli de omvang van de corruptie en wanpraktijken van de Clinton Foundation openbaar zou maken, werd 12 juli in Miami dood gevonden. Hij was 50 jaar oud. Eberwein zou verschijnen voor de Haïtiaanse Ethics and Anti Corruption Senaatscommissie waar hij verwacht werd te getuigen tegen de Clinton-foundation inzake verduistering van internationale donaties voor de aardbeving in Haïti.

Lees verder

26-07-2017 om 10:16 geschreven door jos

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
>> Reageer (0)
25-07-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SCHRIK NIET VAN DE FOTO

       De volledige tekst kan u lezen bij EJ Bron . Aan de manier waarop die graaier werkt wens ik geen woorden vuil te maken. Aan hemzelf wil ik kwijt dat hij reeds duizenden en tienduizenden mensenlevens op zijn geweten heeft. De opstoker en sponser in Oekraïne. Het is alleen doodjammer dat hij niet op de stalen vuist van Putin is gelopen. Waarschijnlijk heeft Vladimir nog een beetje medelijden met een 86-jarige. Maar wanneer we die vleesgeworden satan volgen ware het een zege geweest voor de massa slachtoffers welke dit uitschot heeft gemaakt. Hoeveel gezinnen hij in de armoede heeft gestort. Jammer Vladimir, doodjammer ! Moge de goede god deze man tot zich roepen. Meer woorden ga ik er niet aan vuil maken.

XX

25-07-2017 om 21:09 geschreven door jos

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (6 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.EU ?? NODIG ????

Dat de banken en de muktinationals de eu dankbaar mogen zijn is een vaststaand feit. Hier lezen we in de titel al meer dan voldoende. In Italië staat het er voor burger eveneens dankzij dat monster veel minder goed voor. Elk land begint of zou zich moeten beginnen afvragen of we wel een europese unie nodig hebben en of het niet hoogdringend ttijd wordt dat we die miserie vaarwel en voor goed vaarwel zeeggen. Of gaan we liever allemaal gezamelijk ten onder.

Maar als u de tekst hierna volledig doorleest en doortrekt met het apenland van eysj-kens stel ik me de vraag. Wie van beide landen leeft procentueel gezien in de slechtste omstandigheden als u weet dat in den belziek nu al meer dan 15% van de bevolking onder de armoedegrens leeft ?  OOk met dank aan al die regeringen , parlementen, minisers en secretarissen met hun hoop (stront)vliegen errond  ...! Wie dit niet wil inzien is een linkse van slechte wil. Dat soort boelmakers op maniftaties die winkels beroven en kapotslaan maar zelf geen poot hebben uitgestoken, aanhangers van de moslims meestal. Zover staan we dus in de eu, duitsland op kop.  En dàt gaan we onze kinderen nalaten !  De poco-demo's moesten door de grond zinken van schaamte.

Italië: armoede binnen tien jaar verdrievoudigd

Screenshot_43

Voor steeds meer Italianen dagelijkse gang van zaken: in Milaan zoeken mensen in het afval van een supermarkt naar levensmiddelen.

(Vertaling: E.J. Bron)

Het aantal Italianen dat in absolute armoede leeft, bereikte in het jaar 2016 de hoogste stand sinds meer dan tien jaar. Dat berichtte het Italiaanse Nationale Instituut voor Statistiek. Vooral de jongere generatie is hiervan het slachtoffer.

RT

Lees verder

25-07-2017 om 20:15 geschreven door jos

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (5 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UIT AMERIKA...

Trump heeft de kans nog niet gehad bewijs van bekwaamheid te tonen of de gazetten tv cnn in de eerste plaats halen hem al onderuit. Zélf hebben ze ten tijde van obama hun uiterste best gedaan om Amerika te ruïneren. Als Trump op om het even welke manier wordt uit het Witte Huis wordt gezet is de burgeroolog niet te vermijden.  De linkse amerikanen zijn slecchte veriezers .Meer nog gespuis van de bovenste plank !

Vorige CIA directeur roept op tot staatsgreep tegen Trump

Fox News en Congreslid waarschuwen voor in gang gezet plan om Donald Trump af te zetten – ‘Wicca’ heksen vervloeken opnieuw president Trump en zijn regering

 

Wordt Donald Trump binnenkort inderdaad het slachtoffer van een ‘Deep State’ staatsgreep of moordaanslag? (4)(5)

Voormalig CIA directeur John Brennan heeft bij CNN feitelijk opgeroepen om een staatsgreep tegen Trump te plegen. Een congreslid waarschuwt dat er inderdaad een plan bestaat om Trump af te zetten. Kortom: de door de Democraten en neocons gerunde ‘Deep State’ globalistische schaduwregering is beslist geen complottheorie, maar werkt actief aan het ten val brengen van Trump, wat vooraf of juist achteraf gepaard kan gaan met het uitbreken van een nieuwe Amerikaanse burgeroorlog.

Lees meer...   (9 reacties)

25-07-2017 om 18:46 geschreven door jos

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gisèle
Klik op de afbeelding om de link te volgen

Het rijmsel dat nu volgt is er een uit de oude doos toen een zekere Gisèle , kleurcode W/z 9/10 , hier door MR (mangain) tot staatssecretaresse werd gebombardeerd. 't Mens was er écht nie goed van .U kan het lezen als u goesting hebt door op het beeld te klikken en te vergroten :

25-07-2017 om 14:53 geschreven door jos

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gisèle
Klik op de afbeelding om de link te volgen

25-07-2017 om 14:39 geschreven door jos

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DROEVIG ONGEVAL

Wie hier regelmatig komt lezen, weet dat jos tegen geweld is en elke dode er één teveel. Daar wil ik het bij houden want er zijn uitzonderingen. Ik had eigenlijk beter was ipv is geschreven. De lezer moet zich daarbij eens afvragen; hoe zou dat gekomen zijn. Niemand kan blij zijn dat een jonge soudanees op die manier aan zijn einde komt. Ik ook niet. Maar het is mijn taak  , nee eerder het nieuws opzoeken dat u meestal niet in de gazetten vindt ( dit misschien wel). Ik lees in de onderstaande tekst : "Volgens Betty Batoul, een Belgisch-Marokkaanse mensenrechtenactiviste...." een postje van onze schijn-marokkaanse-vrienden want je weet maar nooit dat het de bewuste partij niet snoep onder de vorm van kiezers oplevert. Dat wordt bij elke partij zowat de gewoonte. Ik ga niet weer zagen over dat dubbel paspoort, u kent mijn gedacht.   Ik stel de vraag die madam batoel eigenlijk al beantwoordde. De jongen zoekt een beter leven. Waarom ging hij dan niet naar de saoudi's? Die zijn stinkend rijk en hadden de jonge sodanees  waarschijnlijk ook een moslim, vet betaald. Daar kan ik niets met zekerheid over schrijven want 't schijnt dat die gouden olifanten geen vreemden binnenlaten behalve om te werken en eens het werk gedaan snel huiswaarts keren.Ik zal daar later eens iets over vertelen wat een vriend van mij ginder meemaakte . Afijn de soudanese jonge man heeft een verkeerde keuze gemaakt en madam betty kan het zich niet laten om ons deels de schuld daarvan te geven.  Nog één vraagske ! Hoe is bettie en door wie is ze op dat postje gesukkeld?  

Slachtoffer dat verpletterd werd onder bus is jonge migrant uit Soedan

Slachtoffer dat verpletterd werd onder bus is jonge migrant uit Soedan
Foto: Filip De Smet

Een jonge migrant is zaterdag aan het Brusselse Noordstation overreden door een bus. De chauffeur wist niet dat de tiener zich onder zijn bus had verstopt. Het slachtoffer was afkomstig uit Soedan en niet ingeschreven in ons land. Dat werd bevestigd door het Brusselse parket.

Volgens de eerste vaststellingen had de jongeman, geboren in 1999, zich verstopt onder een bus die richting Calais reed. Hij hoopte allicht van daaruit in Groot-Brittannië te geraken. 

Toen de bus vertrok, zou hij een honderdtal meter voortgesleept zijn op de grond voordat hij viel ter hoogte van de Simon Bolivarlaan, vlakbij het Maximiliaanpark. De bus is doorgereden en verpletterde de jongeman. 'Het slachtoffer werd in ernstige toestand overgebracht naar het ziekenhuis, waar hij in de late namiddag is overleden', zegt het parket.

Advertentie

De chauffeur van de bus parkeerde zich op een rustplaats op de autosnelweg in Middelkerke nadat de politie hem had gecontacteerd. Hij was niet onder invloed van alcohol of verdovende middelen. Na verhoor is de chauffeur weer vrijgelaten. Hij zou zou niet geweten hebben dat iemand onder zijn bus was omgekomen. 

Het onderzoek naar de omstandigheden van het ongeval loopt verder. De bus was van de maatschappij Flixbus.

'Omar wou leven'

Het slachtoffer zou afkomstig zijn uit Soedan en was niet ingeschreven in België. Volgens Betty Batoul, een Belgisch-Marokkaanse mensenrechtenactiviste, gaat het om de 17-jarige Omar. 'Hij wou gewoon leven', schrijft ze in een open brief op Facebook. 'Hij was slechts 17 jaar, en kwam naar België in de hoop een beter leven te vinden. Dat lukte niet, dus wou hij naar Groot-Brittannië. Maar zijn reis draaide uit op een drama. Omar zijn dood liet iedereen onverschillig, en dat in Brussel, de hoofdstad van Europa.'

Vluchtelingenorganisaties vrezen al een tijdje voor een tweede Calais ter hoogte van het Maximiliaanpark. Wie de mensen in het park zijn en wat hun plannen zijn, is niet zo duidelijk. Woensdagavond, als Dokters van de Wereld er een consultatieronde houden, zijn er vooral mensen afkomstig uit de Hoorn van Afrika.

Na de vluchtelingencrisis in 2015 heeft ons land alle expertise in huis voor een onthaalcentrum, benadrukken de vluchtelingenorganisaties Vluchtelingenwerk, Dokters van de Wereld en Ciré. De WTC-gebouwen waar twee jaar geleden de pre-opvang plaats vond, zouden ze graag opnieuw geopend zien. ‘We kunnen niet doen alsof deze mensen niet bestaan’, zegt Pierre Verbeeren directeur van Dokters van de Wereld. ‘In Frankrijk is de overheid wakker geworden toen de situatie in Calais en Grande-Synthe niet langer houdbaar was. Vandaag is het Maximiliaanpark nog een beheersbaar probleem. Laten we een Belgisch Calais samen vermijden.’

ppsstt: eigenlijk hebben wij een tegenslag ! Dat was er nu eens eentje van de weinigen wat gekomen was om te werken. Waarschijnljk een automekanieker.

X

25-07-2017 om 14:09 geschreven door jos

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2 meelopertjes

Boerswa gaat Vlaanderen aantrekkelijker maken voor ISIS om te nemen ( stelen, moorden, branden. Rutte geeft het voorbeeld . Maar wij daarentegen gaan minder belastingen betalen met heel veel dank aan boerke swa  !

      Afbeeldingsresultaat voor bourgeois geert

  

  

Geplaatst door:
E.J. Bron

Geplaatst door:
E.J. Bron

XXXXX

25-07-2017 om 10:29 geschreven door jos

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

Geplaatst door:
E.J. Bron
 

En als u daarbij doordenkt zult u beseffen dat er een grens is (was) met bijna alle Vlaamse provincies dan weet u dat we stilaan in de rode zone zitten . Met het kruim waardoor we bestuurd worden ziet het er hier ook niet al te goed uit. Ook Vlaaams Brabant zal niet gespaard blijven . Die provincie zit opgescheept met IS-bommengordel-fabriekEN.  We zullen er nog meer dan ons lief is kunnen over schrijven als die hel losbreekt. En zeggen dat er nog (r)overheden zoals de vlaamse, dat soort geen stro in de weg leggen. Te laf denk ik !  

25-07-2017 om 10:01 geschreven door jos

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De gazetten en belziek

Ik wil er bewust geen naam op plakken want die bepaalde gazet waarik de mosterd haalde zou wel denken zéér belangrijk te zijn, terwijl ze bij de top 3 van de liegebeesten zit te ahoeren.  Het gaat over de groei of niet groei van Zaventem, wat zij graag Brussels Airways noemen, hoewel we reeds 3 officiële talen hebben kan er nog eentje bij , wat zeg ik, 145 talen ( lees : geluiden) bij. Maar we passen ons wel aan. Daar kan Lieve beter iets over schrijven. Hier gaat het over jobs die er gaan bijkomen in Zaventem . Een doorn in het oog van de vlaamse gazetten die er onderduims alles aan doen om jobs naar de walen te helpen verhuizen. Daar kent men geen geluidsnormrn bijvoorbeeld. Rond Zaventem herrie met de regelmaat van de klok met de brusselse profiteurs. Nu weer en als u het wil lezen dan is het zeker niet moeilijk om vinden. Mag ik daarbij aanraden de laatste aliiea te lezen want daar komt als naar gewoonte de aap uit de mouw en wordt de vraag of "brussels airways" ook jobs naar belziek brengt ! Ik heb er een raadseltje voor beginnners van gemaakt !

25-07-2017 om 09:40 geschreven door jos

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
>> Reageer (0)
24-07-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.MINDERJARIGEN

Seg Raf Van Mechelen, daar in Leuven, gij valt ons dik tegen zulle.  Normaal krijgen we in de schandaard een uitgebreid verslag . Als er eens eentje neergestoken wordt krijgen we tot in detais een uitleg waardoor u zich een duidelijk beeld van de feiten kunt vormen. Meestal zijn ze voortvluchtig maar dan weten wet tenminste. Met het adres van de buurman en nummer van dat huis. en gij komt hier aandraven met uw gezever over minderjarigen, die achteraf bijna 20 blijken te zijn. Wat zegt uwen baas verhoeven, u weet wel, die met zijne rattekop, daarvan ? De stand op de kleurenkaart wit/zwart van 0 / 10 hoeft u ons nie te laten weten, want het was een nogal regenachtige dag en dan vergist ne mens nogal eens in de kleurrijke streek van Leuven tot Brussel l

Afijn, de volgende keer een beetje beter bij de les blijven. O ja, hadden ze allemaal een tintje want gij zijt echt karig hoor met uw nieuws...en dàt in de schandaard !

Jongen neergestoken bij vechtpartij station Leuven

Jongen neergestoken bij vechtpartij station Leuven
Archieffoto. Foto: BELGA

Een minderjarige is zondag omstreeks 16.30 uur gewond geraakt bij een vechtpartij aan het station van Leuven. Het slachtoffer werd overgebracht naar het ziekenhuis. Ondertussen werd er ook een minderjarige dader gearresteerd.

Aan het station van Leuven raakte een groep jongeren zondag in de late namiddag slaags. Bij die schermutselingen raakte een minderjarige gewond door een messteek.

De politie en de hulpdiensten snelden ter plaatse en het slachtoffer werd meteen overgebracht naar het ziekenhuis in Leuven. Hij verkeert niet in levensgevaar.

Advertentie

Ondertussen werd ook bevestigd dat er minstens een persoon werd opgepakt. Het gaat om een minderjarige dader die de messteken heeft toegebracht. De zaak wordt ondertussen onderzocht door de politie van Leuven en het parket.

Omdat het gaat om minderjarigen wordt er niet verder over de zaak gecommuniceerd’, klonk het zondagavond bij het Leuvense parket.

24-07-2017 om 20:17 geschreven door jos

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DRINGEND VREDE GEVRAAGD

De mensen bekampen mekaar tot de dood

met wapens uit zeer grote bedrijven

waar de enen verdienen er dik belegd brood

waar de anderen op slagvelden blijven

___________________________________

doch rustig slapen de machthebbers voort

heel ver van het bloedbad verwijderd

waar een bommengeluid nooit werd gehoord

en een aanslag er steeds wordt verijdeld

___________________________________

zo linksen als rechtsen we kijken ernaar

we doen  nog een nutteloze bede

we vragen van leiders een héél klein gebaar

maar macht rijmt hoegenaamd niet op vrede

___________________________________

zo blijft dan het slagveld met doden bezaaid

aan weerszijden onschuldige mensen

het grootste geweld als de zege verdraaid

door lieden die nooit vrede wensen

24-07-2017 om 19:12 geschreven door jos

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

Ik heb stilaan de buik vol van de manier waarop we bestuurd worden. Daardoor stel ik me meer eN meer vragen. Domme vragen bestaan niet zei mijn wijze vader altiJd; vooruit dan maar !  

Hebben we eigenrijk een particratie vandoen ?  Moet er nog wel gestemd worden en zeker niet verplicht?  Ik dacht van niet. Hoeveel ministers en staatssecreatarissen hebbEn wij en hoeveel zouden we er kunnen gebruiken. Over de senatoren gaan we het in zoverre hebben dat er al jaaaaaren gepalaverd wordt om die zetelligers naar huis te sturen en de laatste het licht te laten uitdoen.Wat zegt wroeter ancjootje: zijn loon is aan de lage kant, neem zijn neusdoek een gaat wenend naar huis. Maar goed 't gaat hier om de ganse staatstruktuur die op geen ballen trekt. Er moet op een nieuw blad herbegonnen worden . Hoe Jos ? Wel Walter. Laat ons beginnen met een oplijsting te maken van de regering (vlaamse). Niet u en ik maar minstens 75% ziet dat ze er niets van gebakken hebben want de volgende kiezing komt eraan en krijgt die coalitie andere prioriteiten. Mekaar in de wielen rijden o.a. Dat deden ze al heel die tijd. Dus deze dames en heren kunnen we gerust al naar huis sturen .

Bij de volgende kiezing , nu nog tijd genoeg, om bekwame mensen cursussen te doen volgen in de tak waarin ze denken goed te zijn. Politiekers die nog niet aan bod kwamen kunnen enkel meedoen. Zij die waarvan we hun kunnen en kunsten gezien hebben mogen thuisblijven. Hun partijen mogen blijven bestaan maar worden uitgesloten. Daar hoeven we geen uitleg bij te geven. Niemand die dat beter zullen begrijpen dan zij.

De proeven voor de nieuwe regering zijn afgelopen en de antwoorden op nogal wat netelige vragen zijn aafgegeven. Vragen van hoe zal u de vlaamse schulden ombuigen in winst ?  Hoe staat u tegenover de immigratie ? Kan het 2 paspoortensysteem behouden blijven ?  En nog zo enkele delikate punten. Het volk kan de zitting bijwonen en een copy krijgen van ieders antwoord dat als 'verplicht uit te voeren' geldt .  Maandelijks wordt een verslag van  elke minister of  staatssecretaris bij de controlecommissie afgegeven en ter inzage van geïnteresseerden. Daaruit wordt na enkele maanden besloten of de vrouw/man haar of zijn werk heeft gedaan.Mits tegenspraak ! We willen een écht modeldemocratie zijn. Niet goed gewerkt ? Zonder pardon stuurt de rechter van staatszaken de betrokkenen naar huis.Ander en misschien nog slechter maar ook kans op beter. Dus een legislatuur van x jaren kunnen we beter afschaffen. Wie goed werkt moet goed beloond worden en daar beslist de burger over : democratischer is moeilijk mogelijk. En onthoudt daarbij:

            WIJ ZIJN HET VOLK

24-07-2017 om 16:19 geschreven door jos

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (5 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SCHAF AF DIE TROEP

Ze maken het mij makkeijk vandaag.!  Ze zitten nog altijd te kankeren over de "brexit".  Het moet hen dus wel zwaar op de maag liggen. Ik vraag mij af wat de schrijvelaars gaan bedenken als het cicus in mekaar stort.  Het beste wat ze kunnen doen is zichzelf mee begraven. Dan zijn we toch al van die leugenaars af. Daarna de tv's met hun politieke zever. Dit alles te verbieden bij wet en een boete die telt PER WOORD als het over politiek gaat. De ganse media is één van de grootste verantwoordelijken voor uw en mijn gezondheid ! Leugens, verdraaiingen, bangmakerij...

Ik voeg er zelfs het artikel waarover het zou moeten gaan niet bij. Ik begrijp alleen niet hoe het komt dat daar zijn die, zij het hoe langer hoe minder, daarnog één euro willen aan uitgeven.

24-07-2017 om 13:46 geschreven door jos

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BEVESTIGING

Hierbij zeg ik enkel dat Xander en EJBron precies hetzelfde verhaal hebben met andere personen en op andere plaatsen. Ik ga enkel het schunnige in geel kleuren.

Europese pro-migranten magazines en video’s beloven gratis wonen, auto’s, geld en seks

Steeds meer migranten naar Europa die in hun thuislanden een zeker bestaan met een baan, een huis, een auto en genoeg geld opgeven omdat hier alles gratis zou zijn

 
Op weg naar gratis woningen, banen, auto’s, geld en seks – zaken die na aankomst een fata morgana blijken te zijn. (3)

Eén van de voornaamste redenen waarom er almaar meer migranten naar Europa komen is de propaganda die mensensmokkelaars, maar ook reguliere media, linkse magazines en video’s verspreiden, waarin welkomstpremies van duizenden euro’s, hoge uitkeringen, snelle auto’s en gratis woningen met meubels en een zwembad worden beloofd, en als klap op de vuurpijl naar seks hunkerende rijke Europese vrouwen die in één magazine zelfs ‘sugar mama’s’ worden genoemd. Voor veel vluchtelingen die eenmaal in een Europees AZC terechtkomen is de realiteit dan ook een bittere pil.

 

Lees meer...   (35 reacties)

24-07-2017 om 12:53 geschreven door jos

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.EINDE VAKANTIE...

Het bouwverlof loopt teneinde . Het kan niet blijven duren dat feesten, zuipen en in de zon liggen in de zandstuiverslanden. Het wordt nu de beurt aan de zandstuivers om hier in een bed te geraken. Hoe? Dat zien we dan wel weer. Als het van de rovers van de (r)overheid afhangt zouden we nog wel eens raar kunnen opkijken.Afijn, we zijn nog zo ver niet. Misschien houdt de sympathieke franken teo "den hulk" ze wel allemaal tegen. 'k Zit op een zijspoor.  "ZWART" WISSELWEEKEND.  Dat "ZWART" staat me helemaal niet aan en minder nog dat wisselweekend.  Komen de zwarten weer naar hier dit weekend. Ik zou dat niet durven schrijven mocht de fabeltjesgazet me hier niet toe aan zou zetten. Hoe noemen ze zoiets in het nieuw woordenboek "stigmatiseren" ?  En dat wisselen moet de brave blanke man maar voor lief nemen. Hooguit met een pattatenschiller van moeder de vrouw tegen zwarte mannen met kalashnikov's als ik het ook zo mag schrijven.

Nee , ik had de tekst niet helemaal gelezen. Mijn oge waren gevallen op dat woord " zwart " maar het gaat over het verkeer en dat wordt nu als " zwart" weekend aangeduid. Vroeger sprak men van "een zwarte zondag. en vandaar dat ik er een beetje op let want die komt weldra weer "

Opgelet: eerste zwarte wisselweekend op de weg op komst

Opgelet: eerste zwarte wisselweekend op de weg op komst

    

Brussel -            

Het eerste zwarte weekend van deze zomervakantie komt er volgend weekend aan. Dat blijkt uit de verkeersprognoses van mobiliteitsorganisaties Touring en VAB. Alle grote vakantieassen zijn dan te vermijden. Vooral op zaterdag moeten terugkerende of vertrekkende reizigers rekening houden met monsterfiles - zelfs op alternatieve wegen worden files verwacht.

        
                    

In België eindigt het bouwverlof op vele plaatsen, en in Zuid-Nederland begint die vakantieperiode net. In ons land zal de verkeersdrukte in beide richtingen voelbaar zijn: het hele weekend keren zowel heel wat landgenoten als Nederlanders terug uit vakantie, maar die terugkeer zal erg verspreid worden. Als het mooi weer wordt, komt daar druk verkeer bij op de snelwegen naar en van de kust.

Op zaterdag is Frankrijk te vermijden: al om 7 uur zullen in de Rhônevallei lange files staan naar het zuiden. Rond het piekmoment, om 13 uur, worden meer dan 700 km files verwacht - ter vergelijking: vorig weekend bedroeg de piek bij de zuiderburen 556 km file. Ook vrijdag en zondag zullen er files staan in Frankrijk.

Omdat de schoolvakanties in zowel Baden-Württemberg als Beieren dit weekend beginnen, worden daar de grootste moeilijkheden verwacht. De grootste verkeersknelpunten bevinden zich sowieso in die deelstaten. Bovendien wordt op verschillende belangrijke Duitse vakantieassen gewerkt.

In Zwitserland wordt zaterdag een donkerrode dag, vanwege de nationale feestdag op 1 augustus. Aan de Gotthardtunnel, richting Italië, kan de vertraging oplopen tot meer dan twee uur. (in de andere richting 4 dagen met wat geluk !)

24-07-2017 om 11:53 geschreven door jos

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
>> Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.HEI....

Er zijn nog vlamingen in de schandard. Uiteraard zet de schandaard er geen " " bij, wel nogal duistere foto's. In een andere gazet stelde men de vraag " kent u deze 6 vlamingen. Tiens ! Vlamingen begot ! En of ik ze ken. Jazeker ik ken ze alle 6. Maar ik moet uiterst vooezichtig zijn met de privacy. Dat heb ik van de schandaard geleerd;

1. Mohamed H

2. Amad F.

3. Youssef C4.

4. mohamed G

5. elyf K

6. sadam P

Zijn er nog vragen ? Neen ? Dank u voor de aandacht en de inlichting was graag gedaan ! Of toch ! Zitten de vlamingen in de cel voor één nacht ?

'k Weet het niet zeker maar denk van niet

Zes Vlamingen opgepakt na zwempartij in kanaal Venetië

door

Zes Vlamingen opgepakt na zwempartij in kanaal Venetië
Foto: rr

Zes Vlamingen, tussen 21 en 23 jaar, zijn zondagochtend opgepakt in het centrum van Venetië. Ze zijn van een brug in het kanaal gesprongen, en dat is verboden. Politieagenten kregen de toeristen rond 6 uur ’s ochtends in de mot, via beelden van een bewakingscamera.

'Hebbes', tweette Luigi Brugnaro, de burgemeester van de Italiaanse stad. 'Jongeren die naar Venetië komen, moeten weten dat ze hier plezier mogen maken, maar wel met respect voor de stad en de regels.' 

Brugnaro zal dan ook een nota over het voorval sturen naar de Belgische ambassade in Rome. Hij wil het incident aangrijpen om een bewustmakingscampagne te lanceren. 'De jongeren hebben nu een strafblad, voor een domme stunt. Dat is niet nodig.'

De burgemeester vroeg in zijn Twitterbericht om niet mals te zijn, en de Vlamingen een nacht in de cel te stoppen. Of dat gebeurd is, is nog niet duidelijk.

24-07-2017 om 11:10 geschreven door jos

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VOLGEND STAPJE

In uw plaats zou ik niet al te veel moeite doen , er tijd of/en geld aan verprutsen. Binnen 5 jaar eten we zeker geen varkenskotteletjes meer of misschien uit de diepvries als u niet uit uw huis werd gezet of halal geslacht. In mijn vorige bijdrage schreef k over honderdduizenden die nog zullen afzakken, maar het gaat over honderden miljoenen.  Dacht u meneer boer swa dat u dan nog wetten te stellen zult hebben. Vergeet dat maar simpele jongen.  Want dan ben ik er zeker van dat u in geen velden meer zult te bespeuren vallen; dood of levend. U vraagt er zelf om want we blijven aan de walen en de moslims plakken. Dus doe nie huil nie, doe nie treur nie als die isis-kerels onverwacht voor je deurtje staan. En eten de varkens verkeerd voedsel ? Jawadde , we verteren zelfs een regering zoals die van u, dankzij een goeie schelle hesp, boer swa . Ik zal het nog maar eens zeggen : we staan alweer een stapje dichter bij het verbod van varkens om de moslims te plezieren, lafaards !

Varkens krijgen al vier jaar omstreden medicijn  ( en wij al tientallen jaren laffe politiekers)

Varkens krijgen al vier jaar omstreden medicijn

Foto: GPD

Belgische biggen krijgen al sinds 2013 een omstreden medicijn toegediend dat volgens experts schadelijk is voor mens en milieu. De Europese Unie heeft onlangs alle lidstaten teruggefloten die het gebruik van zinkoxide toestaan. Ons land twijfelt echter nog of het zinkoxide meteen verbiedt, of of het de varkenssector nog vijf jaar respijt geeft. Dat schrijven Het Laatste Nieuws en De Morgen maandag.

Toenmalig minister van Volksgezondheid Laurette Onkelinx (PS) gaf de farmabedrijven in september 2013 een vergunning om zinkoxide in te voeren als geneesmiddel in de veeteelt. Dat medicijn is nochtans omstreden, omdat zink via de varkensmest in de bodem sijpelt en voor vervuiling zorgt. Bovendien is er een risico dat het bacteriën resistent maakt tegen antibiotica.

Advertentie

De EU besliste onlangs om zinkoxide als geneesmiddel te verbieden. Iedere lidstaat heeft echter de vrijheid om meteen in te grijpen of nog vijf jaar te wachten.

“Wij zijn teleurgesteld dat de EU ons standpunt niet heeft gevolgd”, klinkt het op het kabinet van minister van Volksgezondheid Maggie De Block (Open VLD). “België was voorstander van een verbod, maar dan wel met een uitdoofperiode die voor iedereen gelijk is.”

Voor de Boerenbond is een onmiddellijk verbod uit den boze.

24-07-2017 om 09:40 geschreven door jos

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ZONDER EU GAAT HET BETER

U leest het niet, u ziet het niet in de gazetten of op de hersenspoelbuis .  Landen die zich afkeren van het stelend monster EU gaan allemaal vooruit. Wij, de slaapkoppen betalen de rekeningen.Zwitserland  was al altijd een welvarend land maar door al de rommel in die zogenaamde europese unie kunnen Engeland en Zwitserland nog hoger scoren.   Waarom blijven wij dan midden op de mesthoop zitten ?   Omdat we altijd haantje vooruit zijn als er te geven valt aan de verkeerden. Straks valt Italië door zijn poten en jammer voor de italianen, maar dat kan onze redding worden want gaat de eu mee de ravijn in. Italië heeft zomaar eventjes 2,3 biljoen euro schulden ( 2.300.000.000.000 euro). Nooit meer in te halen, tenzij alle andere grootbanken tussenkomen.  Of die kans bestaat weet ik niet. Wat ik regelmatig hoor van jonge mensen dat het onmogelijk, zelfs met een evenwaardige in-pandstelling kan u slechts max. 25000 euro lenen. Ofwel sparen die banken de euro's op om  Italië te redden ofwel is de toestand hier al even belabberd en staat er ons nog wat te wachten. En niet alleen van de zogenaamde vluchtelingen, die , als we niet bewapend worden ,ons zonder commentaaar uit onze huizen zetten of in het slehtste geval vermoorden.Het wordt tijd dat burgers zonder strafblad een wapen mogen bezitten want de lammelingen van de vlaamse staat maken ons nog machteloos bovendien . Beter ware nog boven de politieke  partijen, gezamelijk uit de eu te stappen. De walen zullen wel zelf hun plan trekken want moe zullen ze zeker niet zijn.

Zwitserland: zonder de EU sterke opleving van de economie!

Screenshot_164

(Door: Marilla Slominski – Vertaling: E.J. Bron)

Wie heeft de EU eigenlijk nodig. Zwitserland doet het voor! Daar liet de export dit jaar een nieuw record zien. Vooral de farmaceutische industrie beleeft een sterke opleving – ook in Groot-Brittannië een essentiële economische tak. Zwitserland is door zijn lidmaatschap van de Europese Vrijhandelsassociatie (EFTA) deel van de EU-binnenmarkt – een model waar ook Groot-Brittannië na de Brexit naar streeft.

journalistenwatch

Lees verder

24-07-2017 om 09:03 geschreven door jos

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
>> Reageer (0)


Inhoud blog
 • WIST U....
 • VOOR DIE
  Zoeken in blog

  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   
  Archief per week
 • 11/09-17/09 2017
 • 04/09-10/09 2017
 • 28/08-03/09 2017
 • 21/08-27/08 2017
 • 14/08-20/08 2017
 • 07/08-13/08 2017
 • 31/07-06/08 2017
 • 24/07-30/07 2017
 • 17/07-23/07 2017

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  Blog als favoriet !

  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   

  Hoofdpunten blog vroeger
 • Onderduiken in de illegaliteit
 • Arrogante Moslimmeisjes
 • "Gij hebt iets tegen Migranten"
 • Waarom Merkel en Seehofer ons belazerd hebben waar we bij stonden
 • Aanval op de Nederlandse Taal
 • Het Welbevinden van de Leerling
 • "Neger"
 • Vluchtelingen aan de Universiteit
 • Kinderarmoede
 • Verloedering van het Onderwijs

  Archief per dag
 • 15-09-2017
 • 14-09-2017
 • 13-09-2017
 • 12-09-2017
 • 11-09-2017
 • 10-09-2017
 • 09-09-2017
 • 08-09-2017
 • 07-09-2017
 • 04-09-2017
 • 03-09-2017
 • 02-09-2017
 • 01-09-2017
 • 31-08-2017
 • 28-08-2017
 • 27-08-2017
 • 26-08-2017
 • 25-08-2017
 • 23-08-2017
 • 22-08-2017
 • 21-08-2017
 • 20-08-2017
 • 18-08-2017
 • 16-08-2017
 • 13-08-2017
 • 12-08-2017
 • 11-08-2017
 • 10-08-2017
 • 08-08-2017
 • 07-08-2017
 • 02-08-2017
 • 01-08-2017
 • 31-07-2017
 • 30-07-2017
 • 29-07-2017
 • 28-07-2017
 • 27-07-2017
 • 26-07-2017
 • 25-07-2017
 • 24-07-2017
 • 23-07-2017
 • 22-07-2017
 • 21-07-2017
 • 20-07-2017
 • 19-07-2017
 • 18-07-2017


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!