nopoco
Huidige situatie
26-07-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

https://doorbraak.be/het-gevaar-ligt-in-de-gehele-koran/?utm_source=newsletter-50&utm_medium=email&utm_campaign=Dagelijkse+Dosis+Doorbraak

Ik geef de link naar 'Doorbraak' terwijl de titel van het stuk :

" HET GEVAAR ZIT IN DE GANSE KORAN" luidt.

Wanneer u ook het stuk bij doorbraak leest valt er mij iets op  dat de toekomst mischien zal blootleggen.  Hirsi Ali wil ons doen geloven dat er toch een soort moslims bestaat die afwijkt van de eerste en misschien in de toekomst vatbaar voor rede. .  Maar nog eens; de toekomst wijst het wel uit. Zij zou zeker niet de eerste moslim zijn die ons om de tuin probeert te leiden. Maar toch heeft ze nog altijd het voordeel van de twijfel.  Lees daarom het ganse stuk.

Het gevaar ligt in de gehele Koran

(Door: Sonja Dahlmans)

“Mekkaanse” versus “Medinese” islam

Ik heb er in Doorbraak eerder al op gewezen, en via Ayaan Hirsi Ali hebben de begrippen wereldwijd weerklank gekregen: de Mekkaanse en Medinese periode in de islam, en respectievelijk het verschil tussen de Koran-verzen die werden geopenbaard in Mekka enerzijds en in Medina anderzijds. Ik heb betoogd dat de islam leert dat de gewelddadige Koran-verzen die Mohammed in Medina heeft ‘ontvangen’ voorrang hebben op vredelievende Koran-verzen uit de Mekkaanse periode. Hirsi Ali breekt een lans voor de grote groep vredelievende wat zij noemt ‘Mekkaanse’ moslims. Ze wil hen overhalen om een levensnoodzakelijke hervorming van de islam te accepteren, waarbij de intolerante en gewelddadige islamitische fundamenten worden verworpen. De Nederlandse theologe Sonja Dahlmans betoogt echter dat het verkeerd is om te stellen dat de Mekkaanse Koran-verzen vredelievend zijn, en derhalve concludeert ze dat ‘het gevaar in de gehele Koran ligt’. Hieronder legt ze uit waarom. [Sam Van Rooy]

 Lees verder>>>

26-07-2017 om 19:39 geschreven door jos

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (7 Stemmen)
>> Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.PIJNLIJK HE JANNEMAN

Volgens mij kan jan jambon best nog een paar stevige lappen hesp eten en zijnen toer de molenbeek nog eens herbeginnen. Misschieb duidt die commisaris de gevaarlijkste plaats eens aan.   Nu weten we tenminste zeker dat de samenwerking met beue jan van nBa en de politie van Molenbeek een lachtertje is. Waarom vroeg jan niet die inlichtingen aan Johan De Becker.  Dat ware toch meer dan 5 stappen vooruit.  En waarom komt De Becker nù pas met dat nieuws.  Daar is stront aan de knikker tussen de politiek en de politie. Daar zou men best eens de onderste steen naar boven halen.  'k Denk dat we toch nog eens zouden verschieten. Jongens wat een land !!!!

Brusselse politiecommissaris vertelt waarheid over ‘hellhole’ Molenbeek


Screenshot_72

Johan De Becker: neemt afscheid als korpschef van de Brusselse terreur-wijk Molenbeek.

(Door: Bert Brussen)

‘Horeca wordt door buurt onder druk gezet om geen alcohol te serveren’

“Kom je ergens met een politiewagen voor een interventie, dan staan er meteen vijftig jongeren rond. Sommigen doen dat uit nieuwsgierigheid, maar er zijn altijd een paar snotneuzen die met blikjes, flessen of stenen beginnen te gooien en onze politiewagens beschadigen

Vorig jaar zijn twee politiewagens in brand gestoken omdat drugsbaronnen die in die wijken opereren willen dat wij er wegblijven. Grote hoeveelheden drugs worden uit Marokko geïmporteerd en hier in de straten verkocht. Dealers hitsen de jongeren op om het de politie moeilijk te maken, zodat hun handel in de wijk kan bloeien.

Er moeten al héél lang meer middelen komen voor de Brusselse kanaalzone. Niet alleen voor Molenbeek, maar voor alle wijken rond het kanaal met veel kansarmoede en jeugddelinquentie.

We gaan op zoek naar clandestiene moskeeën in garages en opslagplaatsen – van de 43 moskeeën op ons grondgebied blijken er maar 5 erkend. We lichten theehuizen en verenigingen door die banden hebben met extremisme. In Molenbeek blijken er 102 waarvan een bestuurslid aan drugs- of wapenhandel gelinkt kan worden, en bij 51 zijn er banden met radicalisme en terrorisme.”

Lees verder>>>

X

26-07-2017 om 18:15 geschreven door jos

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (5 Stemmen)
>> Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.AAII !!

Oei , aaaiii !  Nu zou ik een vlieg willen zijn om een kijkje te gaan nemen bij de transgenders zélf en de ganse linkse troep. Die dansen op hunnen kop denk ik.  Weer een reden om Trump proberen af te zetten. Maar Trump is een man die met normale 'mensen' en niet met 'watjes, zoals wij hier, wil werken. Hij heeft geen nood aan mensen die eigenlijk niet weten wat ze willen want daavoor is soldaat zijn in VS een veel te harde job. Ik denk dat er samen met mij velen van 't zelfde gedacht zijn.  Al die toegevingen zijn de zwakheid van de eu-landen. Hier hoeven slechts een tiental abnormalen met een vlag op straat te komen, wat winkels en auto's in brand te steken en de transsgenders zitten in de kazernes. En de beslissing van Trump zal 'links' weer op straat brengen: zet uw wagen ver uit de buurt en scherm uw bedrijf stevig af zou ik Uncle Sam zeer aanraden want tegen een massa tuig van de richel zou het wel eens uit de hand kunnen lopen. 

Zélf had ik het anders gedaan;

Eerst alle transgenders samen brengen,  één grote slaaapzaal en tijdens de  diensturen de trappen schuren met tandenborstels. Na de 9 uren werkdag kan een beetje ontspanning geen kwaad en kregen ze een mooie sportzaal, speciaal voor hen ingericht. Dan kon links den boom in en geen reden tot roepen,tieren enz....

Trump staat transgenders niet toe in strijdkrachten VS

Screenshot_71

De Amerikaanse regering zal onder geen beding transgenders toelaten op welke post dan ook in de strijdkrachten.

“Ons militaire apparaat moet gercht zijn op beslissende en overweldigende overwinningen en kan niet worden geremd door de enorme medische kosten en de ontwrichting die transgenders in het leger met zich mee zouden brengen”, meldt de president woensdag via Twitter. Trump schrijft dat hij de beslissing heeft genomen na overleg met zijn militaire experts en generaals. Er zouden momenteel ruim 250 medewerkers van de Amerikaanse strijdkrachten in het proces van een geslachtsverandering zitten.

Lees verder>>>

26-07-2017 om 17:27 geschreven door jos

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
>> Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.LIEVER VOLLEDIGE APARTHEID

Dit is een puur onderwerp voor ons Lieve. Ik kan me echter niet laten er eventjes op in te gaan;

1.  Dat noemen ze dus integratie

2.  Heeft NL geen ruimte om al dat gekleurd volk samen te pompen. Het soort apartheid van Zuid Afrika, waar de linksen nu voor zijn hier en ginder met de grond gelijk hebben gemaakt ! Ook met slachtpartijen.  

Maar dan volledig gescheiden. Niet meer met mekaar in aaanraking komen en zeker nooit op dezelfde wc's. Miljarden betalen en nog betalen om te integreren en de gevaren om de besmettelijke ziektes te vermijden waarover we de laatst tijd zoveel lezen. De gevolgen zijn al zeer goed zichtbaar, behalve voor de cowboys van de regering in NL zowel als bij ons in Vlaanderen.  Wie nog voor om het even welke poco partij stemt moet het zelf weten en niet klagen als ze op de blazen zitten na een wc-bezoek van één van de 140 nationaliteit die ons pensioen gaan bezorgen .......

 ik denk dat erop deze man zijn achtste al blazen staan aan zijn lichaamstaal te zien.Zust Patriek?
                          

                   Islamitische school mag openen in Amsterdam                

               1 uur geleden         






                         Den Haag -                      Amsterdam krijgt een islamitische middelbare school. Na jarenlang getouwtrek heeft de Raad van State geoordeeld dat de staatssecretaris Sander Dekker (Onderwijs) de omstreden school voor mavo, havo en vwo moet financieren.      

De gemeente Amsterdam en de rijksoverheid hebben jarenlang geprobeerd om de omstreden school tegen te houden. Een belangrijk obstakel vormde één van de ex-bestuursleden, het Haagse raadslid Abdoe Khoulani van de islamitische Partij voor de Eenheid, die zich in 2014 op Facebook positief uitliet over de barbaren van IS.

Ook de betrokkenheid van bestuurders van de wegens wanbeleid gesloten Islamitisch College Amsterdam was een reden om de nieuwe school tegen te houden. Ook zou de school moeilijk doen over controles door de Onderwijsinspectie.

De Raad van State veegt de argumenten van staatssecretaris Dekker van tafel en wijst er onder andere op dat het bestuur van de school aangifte heeft gedaan tegen Khoulani en zich heeft gedistantieerd van elke vorm van extremisme of terrorisme. Het Haagse raadslid heeft vervolgens het bestuur verlaten. De hoogste bestuursrechter heeft besloten dat Dekker voor 1 augustus een besluit moet nemen over de islamitische school en de bekostiging niet mag weigeren.

26-07-2017 om 13:00 geschreven door jos

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BERELIEF

Even hou ik eraan mijn overleden vrouw in de bloemekes te zetten. Dat beertje op de voorpagina heeft zij met de hand gemaakt onder de naam " berelief". Dat was het !

26-07-2017 om 12:24 geschreven door jos

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

Antwoord aan Merkel . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron

Dat wist elk weldenkend mens.
 

Geplaatst in Merkel | Een reactie plaatsen

Screenshot_52

voor dat "niet weldenkend mens" hierboven

26-07-2017 om 11:17 geschreven door jos

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

Als alles klopt wat over die clintons gezegd en geschreven wordt, moet je niet aarzelen om hen met vuiligheid te overladen en mee te geven met het GROOT vuil . En laat de molen op de camion maar extra lang draaien. Hoeveel mensen heeft die vuile soort al op hun geweten sinds het afstappen van o-drama; nog zo enen.

De brave Ebrwein zou eens gaan vertellen hoe de vork aan de stel zit bij de clinton's foundation.  Zeer af te raden lezen we hier. En wil je het toch doen, fluister dan maar vertel het nooit luidop. Het is dat soortje dat commentaar heeft op het beleid van de heer Trump en alles in het werk stelt om hem af te danken en de volgende republikein waarschijnlijk met de money van zijn foudation naar hun kant toe te trekken .  Misschien wel herkiezen en  frauderen à volonté? In dat geval stuikt Amerika als een kaartenhuis in mekaar. Niet weer zo'n schoon volk als de voorganger . Van die getinte boer of zijn soort , de heks zonder bezem, geen eieren meer !

Het laatste slachtoffer van de Clintons?

Screenshot_49

(Door: “Manna”)

Klaus Eberwein (foto), een voormalige Haïtiaanse overheidsambtenaar die 18 juli de omvang van de corruptie en wanpraktijken van de Clinton Foundation openbaar zou maken, werd 12 juli in Miami dood gevonden. Hij was 50 jaar oud. Eberwein zou verschijnen voor de Haïtiaanse Ethics and Anti Corruption Senaatscommissie waar hij verwacht werd te getuigen tegen de Clinton-foundation inzake verduistering van internationale donaties voor de aardbeving in Haïti.

Lees verder

26-07-2017 om 10:16 geschreven door jos

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
>> Reageer (0)
25-07-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SCHRIK NIET VAN DE FOTO

       De volledige tekst kan u lezen bij EJ Bron . Aan de manier waarop die graaier werkt wens ik geen woorden vuil te maken. Aan hemzelf wil ik kwijt dat hij reeds duizenden en tienduizenden mensenlevens op zijn geweten heeft. De opstoker en sponser in Oekraïne. Het is alleen doodjammer dat hij niet op de stalen vuist van Putin is gelopen. Waarschijnlijk heeft Vladimir nog een beetje medelijden met een 86-jarige. Maar wanneer we die vleesgeworden satan volgen ware het een zege geweest voor de massa slachtoffers welke dit uitschot heeft gemaakt. Hoeveel gezinnen hij in de armoede heeft gestort. Jammer Vladimir, doodjammer ! Moge de goede god deze man tot zich roepen. Meer woorden ga ik er niet aan vuil maken.

XX

25-07-2017 om 21:09 geschreven door jos

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (6 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.EU ?? NODIG ????

Dat de banken en de muktinationals de eu dankbaar mogen zijn is een vaststaand feit. Hier lezen we in de titel al meer dan voldoende. In Italië staat het er voor burger eveneens dankzij dat monster veel minder goed voor. Elk land begint of zou zich moeten beginnen afvragen of we wel een europese unie nodig hebben en of het niet hoogdringend ttijd wordt dat we die miserie vaarwel en voor goed vaarwel zeeggen. Of gaan we liever allemaal gezamelijk ten onder.

Maar als u de tekst hierna volledig doorleest en doortrekt met het apenland van eysj-kens stel ik me de vraag. Wie van beide landen leeft procentueel gezien in de slechtste omstandigheden als u weet dat in den belziek nu al meer dan 15% van de bevolking onder de armoedegrens leeft ?  OOk met dank aan al die regeringen , parlementen, minisers en secretarissen met hun hoop (stront)vliegen errond  ...! Wie dit niet wil inzien is een linkse van slechte wil. Dat soort boelmakers op maniftaties die winkels beroven en kapotslaan maar zelf geen poot hebben uitgestoken, aanhangers van de moslims meestal. Zover staan we dus in de eu, duitsland op kop.  En dàt gaan we onze kinderen nalaten !  De poco-demo's moesten door de grond zinken van schaamte.

Italië: armoede binnen tien jaar verdrievoudigd

Screenshot_43

Voor steeds meer Italianen dagelijkse gang van zaken: in Milaan zoeken mensen in het afval van een supermarkt naar levensmiddelen.

(Vertaling: E.J. Bron)

Het aantal Italianen dat in absolute armoede leeft, bereikte in het jaar 2016 de hoogste stand sinds meer dan tien jaar. Dat berichtte het Italiaanse Nationale Instituut voor Statistiek. Vooral de jongere generatie is hiervan het slachtoffer.

RT

Lees verder

25-07-2017 om 20:15 geschreven door jos

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (5 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UIT AMERIKA...

Trump heeft de kans nog niet gehad bewijs van bekwaamheid te tonen of de gazetten tv cnn in de eerste plaats halen hem al onderuit. Zélf hebben ze ten tijde van obama hun uiterste best gedaan om Amerika te ruïneren. Als Trump op om het even welke manier wordt uit het Witte Huis wordt gezet is de burgeroolog niet te vermijden.  De linkse amerikanen zijn slecchte veriezers .Meer nog gespuis van de bovenste plank !

Vorige CIA directeur roept op tot staatsgreep tegen Trump

Fox News en Congreslid waarschuwen voor in gang gezet plan om Donald Trump af te zetten – ‘Wicca’ heksen vervloeken opnieuw president Trump en zijn regering

 

Wordt Donald Trump binnenkort inderdaad het slachtoffer van een ‘Deep State’ staatsgreep of moordaanslag? (4)(5)

Voormalig CIA directeur John Brennan heeft bij CNN feitelijk opgeroepen om een staatsgreep tegen Trump te plegen. Een congreslid waarschuwt dat er inderdaad een plan bestaat om Trump af te zetten. Kortom: de door de Democraten en neocons gerunde ‘Deep State’ globalistische schaduwregering is beslist geen complottheorie, maar werkt actief aan het ten val brengen van Trump, wat vooraf of juist achteraf gepaard kan gaan met het uitbreken van een nieuwe Amerikaanse burgeroorlog.

Lees meer...   (9 reacties)

25-07-2017 om 18:46 geschreven door jos

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.GisĆØle
Klik op de afbeelding om de link te volgen

Het rijmsel dat nu volgt is er een uit de oude doos toen een zekere Gisèle , kleurcode W/z 9/10 , hier door MR (mangain) tot staatssecretaresse werd gebombardeerd. 't Mens was er écht nie goed van .U kan het lezen als u goesting hebt door op het beeld te klikken en te vergroten :

25-07-2017 om 14:53 geschreven door jos

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.GisĆØle
Klik op de afbeelding om de link te volgen

25-07-2017 om 14:39 geschreven door jos

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DROEVIG ONGEVAL

Wie hier regelmatig komt lezen, weet dat jos tegen geweld is en elke dode er één teveel. Daar wil ik het bij houden want er zijn uitzonderingen. Ik had eigenlijk beter was ipv is geschreven. De lezer moet zich daarbij eens afvragen; hoe zou dat gekomen zijn. Niemand kan blij zijn dat een jonge soudanees op die manier aan zijn einde komt. Ik ook niet. Maar het is mijn taak  , nee eerder het nieuws opzoeken dat u meestal niet in de gazetten vindt ( dit misschien wel). Ik lees in de onderstaande tekst : "Volgens Betty Batoul, een Belgisch-Marokkaanse mensenrechtenactiviste...." een postje van onze schijn-marokkaanse-vrienden want je weet maar nooit dat het de bewuste partij niet snoep onder de vorm van kiezers oplevert. Dat wordt bij elke partij zowat de gewoonte. Ik ga niet weer zagen over dat dubbel paspoort, u kent mijn gedacht.   Ik stel de vraag die madam batoel eigenlijk al beantwoordde. De jongen zoekt een beter leven. Waarom ging hij dan niet naar de saoudi's? Die zijn stinkend rijk en hadden de jonge sodanees  waarschijnlijk ook een moslim, vet betaald. Daar kan ik niets met zekerheid over schrijven want 't schijnt dat die gouden olifanten geen vreemden binnenlaten behalve om te werken en eens het werk gedaan snel huiswaarts keren.Ik zal daar later eens iets over vertelen wat een vriend van mij ginder meemaakte . Afijn de soudanese jonge man heeft een verkeerde keuze gemaakt en madam betty kan het zich niet laten om ons deels de schuld daarvan te geven.  Nog één vraagske ! Hoe is bettie en door wie is ze op dat postje gesukkeld?  

Slachtoffer dat verpletterd werd onder bus is jonge migrant uit Soedan

Slachtoffer dat verpletterd werd onder bus is jonge migrant uit Soedan
Foto: Filip De Smet

Een jonge migrant is zaterdag aan het Brusselse Noordstation overreden door een bus. De chauffeur wist niet dat de tiener zich onder zijn bus had verstopt. Het slachtoffer was afkomstig uit Soedan en niet ingeschreven in ons land. Dat werd bevestigd door het Brusselse parket.

Volgens de eerste vaststellingen had de jongeman, geboren in 1999, zich verstopt onder een bus die richting Calais reed. Hij hoopte allicht van daaruit in Groot-Brittannië te geraken. 

Toen de bus vertrok, zou hij een honderdtal meter voortgesleept zijn op de grond voordat hij viel ter hoogte van de Simon Bolivarlaan, vlakbij het Maximiliaanpark. De bus is doorgereden en verpletterde de jongeman. 'Het slachtoffer werd in ernstige toestand overgebracht naar het ziekenhuis, waar hij in de late namiddag is overleden', zegt het parket.

Advertentie

De chauffeur van de bus parkeerde zich op een rustplaats op de autosnelweg in Middelkerke nadat de politie hem had gecontacteerd. Hij was niet onder invloed van alcohol of verdovende middelen. Na verhoor is de chauffeur weer vrijgelaten. Hij zou zou niet geweten hebben dat iemand onder zijn bus was omgekomen. 

Het onderzoek naar de omstandigheden van het ongeval loopt verder. De bus was van de maatschappij Flixbus.

'Omar wou leven'

Het slachtoffer zou afkomstig zijn uit Soedan en was niet ingeschreven in België. Volgens Betty Batoul, een Belgisch-Marokkaanse mensenrechtenactiviste, gaat het om de 17-jarige Omar. 'Hij wou gewoon leven', schrijft ze in een open brief op Facebook. 'Hij was slechts 17 jaar, en kwam naar België in de hoop een beter leven te vinden. Dat lukte niet, dus wou hij naar Groot-Brittannië. Maar zijn reis draaide uit op een drama. Omar zijn dood liet iedereen onverschillig, en dat in Brussel, de hoofdstad van Europa.'

Vluchtelingenorganisaties vrezen al een tijdje voor een tweede Calais ter hoogte van het Maximiliaanpark. Wie de mensen in het park zijn en wat hun plannen zijn, is niet zo duidelijk. Woensdagavond, als Dokters van de Wereld er een consultatieronde houden, zijn er vooral mensen afkomstig uit de Hoorn van Afrika.

Na de vluchtelingencrisis in 2015 heeft ons land alle expertise in huis voor een onthaalcentrum, benadrukken de vluchtelingenorganisaties Vluchtelingenwerk, Dokters van de Wereld en Ciré. De WTC-gebouwen waar twee jaar geleden de pre-opvang plaats vond, zouden ze graag opnieuw geopend zien. ‘We kunnen niet doen alsof deze mensen niet bestaan’, zegt Pierre Verbeeren directeur van Dokters van de Wereld. ‘In Frankrijk is de overheid wakker geworden toen de situatie in Calais en Grande-Synthe niet langer houdbaar was. Vandaag is het Maximiliaanpark nog een beheersbaar probleem. Laten we een Belgisch Calais samen vermijden.’

ppsstt: eigenlijk hebben wij een tegenslag ! Dat was er nu eens eentje van de weinigen wat gekomen was om te werken. Waarschijnljk een automekanieker.

X

25-07-2017 om 14:09 geschreven door jos

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2 meelopertjes

Boerswa gaat Vlaanderen aantrekkelijker maken voor ISIS om te nemen ( stelen, moorden, branden. Rutte geeft het voorbeeld . Maar wij daarentegen gaan minder belastingen betalen met heel veel dank aan boerke swa  !

      Afbeeldingsresultaat voor bourgeois geert

  

  

Geplaatst door:
E.J. Bron

Geplaatst door:
E.J. Bron

XXXXX

25-07-2017 om 10:29 geschreven door jos

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

Geplaatst door:
E.J. Bron
 

En als u daarbij doordenkt zult u beseffen dat er een grens is (was) met bijna alle Vlaamse provincies dan weet u dat we stilaan in de rode zone zitten . Met het kruim waardoor we bestuurd worden ziet het er hier ook niet al te goed uit. Ook Vlaaams Brabant zal niet gespaard blijven . Die provincie zit opgescheept met IS-bommengordel-fabriekEN.  We zullen er nog meer dan ons lief is kunnen over schrijven als die hel losbreekt. En zeggen dat er nog (r)overheden zoals de vlaamse, dat soort geen stro in de weg leggen. Te laf denk ik !  

25-07-2017 om 10:01 geschreven door jos

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De gazetten en belziek

Ik wil er bewust geen naam op plakken want die bepaalde gazet waarik de mosterd haalde zou wel denken zéér belangrijk te zijn, terwijl ze bij de top 3 van de liegebeesten zit te ahoeren.  Het gaat over de groei of niet groei van Zaventem, wat zij graag Brussels Airways noemen, hoewel we reeds 3 officiële talen hebben kan er nog eentje bij , wat zeg ik, 145 talen ( lees : geluiden) bij. Maar we passen ons wel aan. Daar kan Lieve beter iets over schrijven. Hier gaat het over jobs die er gaan bijkomen in Zaventem . Een doorn in het oog van de vlaamse gazetten die er onderduims alles aan doen om jobs naar de walen te helpen verhuizen. Daar kent men geen geluidsnormrn bijvoorbeeld. Rond Zaventem herrie met de regelmaat van de klok met de brusselse profiteurs. Nu weer en als u het wil lezen dan is het zeker niet moeilijk om vinden. Mag ik daarbij aanraden de laatste aliiea te lezen want daar komt als naar gewoonte de aap uit de mouw en wordt de vraag of "brussels airways" ook jobs naar belziek brengt ! Ik heb er een raadseltje voor beginnners van gemaakt !

25-07-2017 om 09:40 geschreven door jos

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
>> Reageer (0)
24-07-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.MINDERJARIGEN

Seg Raf Van Mechelen, daar in Leuven, gij valt ons dik tegen zulle.  Normaal krijgen we in de schandaard een uitgebreid verslag . Als er eens eentje neergestoken wordt krijgen we tot in detais een uitleg waardoor u zich een duidelijk beeld van de feiten kunt vormen. Meestal zijn ze voortvluchtig maar dan weten wet tenminste. Met het adres van de buurman en nummer van dat huis. en gij komt hier aandraven met uw gezever over minderjarigen, die achteraf bijna 20 blijken te zijn. Wat zegt uwen baas verhoeven, u weet wel, die met zijne rattekop, daarvan ? De stand op de kleurenkaart wit/zwart van 0 / 10 hoeft u ons nie te laten weten, want het was een nogal regenachtige dag en dan vergist ne mens nogal eens in de kleurrijke streek van Leuven tot Brussel l

Afijn, de volgende keer een beetje beter bij de les blijven. O ja, hadden ze allemaal een tintje want gij zijt echt karig hoor met uw nieuws...en dàt in de schandaard !

Jongen neergestoken bij vechtpartij station Leuven

Jongen neergestoken bij vechtpartij station Leuven
Archieffoto. Foto: BELGA

Een minderjarige is zondag omstreeks 16.30 uur gewond geraakt bij een vechtpartij aan het station van Leuven. Het slachtoffer werd overgebracht naar het ziekenhuis. Ondertussen werd er ook een minderjarige dader gearresteerd.

Aan het station van Leuven raakte een groep jongeren zondag in de late namiddag slaags. Bij die schermutselingen raakte een minderjarige gewond door een messteek.

De politie en de hulpdiensten snelden ter plaatse en het slachtoffer werd meteen overgebracht naar het ziekenhuis in Leuven. Hij verkeert niet in levensgevaar.

Advertentie

Ondertussen werd ook bevestigd dat er minstens een persoon werd opgepakt. Het gaat om een minderjarige dader die de messteken heeft toegebracht. De zaak wordt ondertussen onderzocht door de politie van Leuven en het parket.

Omdat het gaat om minderjarigen wordt er niet verder over de zaak gecommuniceerd’, klonk het zondagavond bij het Leuvense parket.

24-07-2017 om 20:17 geschreven door jos

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DRINGEND VREDE GEVRAAGD

De mensen bekampen mekaar tot de dood

met wapens uit zeer grote bedrijven

waar de enen verdienen er dik belegd brood

waar de anderen op slagvelden blijven

___________________________________

doch rustig slapen de machthebbers voort

heel ver van het bloedbad verwijderd

waar een bommengeluid nooit werd gehoord

en een aanslag er steeds wordt verijdeld

___________________________________

zo linksen als rechtsen we kijken ernaar

we doen  nog een nutteloze bede

we vragen van leiders een héél klein gebaar

maar macht rijmt hoegenaamd niet op vrede

___________________________________

zo blijft dan het slagveld met doden bezaaid

aan weerszijden onschuldige mensen

het grootste geweld als de zege verdraaid

door lieden die nooit vrede wensen

24-07-2017 om 19:12 geschreven door jos

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

Ik heb stilaan de buik vol van de manier waarop we bestuurd worden. Daardoor stel ik me meer eN meer vragen. Domme vragen bestaan niet zei mijn wijze vader altiJd; vooruit dan maar !  

Hebben we eigenrijk een particratie vandoen ?  Moet er nog wel gestemd worden en zeker niet verplicht?  Ik dacht van niet. Hoeveel ministers en staatssecreatarissen hebbEn wij en hoeveel zouden we er kunnen gebruiken. Over de senatoren gaan we het in zoverre hebben dat er al jaaaaaren gepalaverd wordt om die zetelligers naar huis te sturen en de laatste het licht te laten uitdoen.Wat zegt wroeter ancjootje: zijn loon is aan de lage kant, neem zijn neusdoek een gaat wenend naar huis. Maar goed 't gaat hier om de ganse staatstruktuur die op geen ballen trekt. Er moet op een nieuw blad herbegonnen worden . Hoe Jos ? Wel Walter. Laat ons beginnen met een oplijsting te maken van de regering (vlaamse). Niet u en ik maar minstens 75% ziet dat ze er niets van gebakken hebben want de volgende kiezing komt eraan en krijgt die coalitie andere prioriteiten. Mekaar in de wielen rijden o.a. Dat deden ze al heel die tijd. Dus deze dames en heren kunnen we gerust al naar huis sturen .

Bij de volgende kiezing , nu nog tijd genoeg, om bekwame mensen cursussen te doen volgen in de tak waarin ze denken goed te zijn. Politiekers die nog niet aan bod kwamen kunnen enkel meedoen. Zij die waarvan we hun kunnen en kunsten gezien hebben mogen thuisblijven. Hun partijen mogen blijven bestaan maar worden uitgesloten. Daar hoeven we geen uitleg bij te geven. Niemand die dat beter zullen begrijpen dan zij.

De proeven voor de nieuwe regering zijn afgelopen en de antwoorden op nogal wat netelige vragen zijn aafgegeven. Vragen van hoe zal u de vlaamse schulden ombuigen in winst ?  Hoe staat u tegenover de immigratie ? Kan het 2 paspoortensysteem behouden blijven ?  En nog zo enkele delikate punten. Het volk kan de zitting bijwonen en een copy krijgen van ieders antwoord dat als 'verplicht uit te voeren' geldt .  Maandelijks wordt een verslag van  elke minister of  staatssecretaris bij de controlecommissie afgegeven en ter inzage van geïnteresseerden. Daaruit wordt na enkele maanden besloten of de vrouw/man haar of zijn werk heeft gedaan.Mits tegenspraak ! We willen een écht modeldemocratie zijn. Niet goed gewerkt ? Zonder pardon stuurt de rechter van staatszaken de betrokkenen naar huis.Ander en misschien nog slechter maar ook kans op beter. Dus een legislatuur van x jaren kunnen we beter afschaffen. Wie goed werkt moet goed beloond worden en daar beslist de burger over : democratischer is moeilijk mogelijk. En onthoudt daarbij:

            WIJ ZIJN HET VOLK

24-07-2017 om 16:19 geschreven door jos

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (5 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SCHAF AF DIE TROEP

Ze maken het mij makkeijk vandaag.!  Ze zitten nog altijd te kankeren over de "brexit".  Het moet hen dus wel zwaar op de maag liggen. Ik vraag mij af wat de schrijvelaars gaan bedenken als het cicus in mekaar stort.  Het beste wat ze kunnen doen is zichzelf mee begraven. Dan zijn we toch al van die leugenaars af. Daarna de tv's met hun politieke zever. Dit alles te verbieden bij wet en een boete die telt PER WOORD als het over politiek gaat. De ganse media is één van de grootste verantwoordelijken voor uw en mijn gezondheid ! Leugens, verdraaiingen, bangmakerij...

Ik voeg er zelfs het artikel waarover het zou moeten gaan niet bij. Ik begrijp alleen niet hoe het komt dat daar zijn die, zij het hoe langer hoe minder, daarnog één euro willen aan uitgeven.

24-07-2017 om 13:46 geschreven door jos

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
>> Reageer (0)


Inhoud blog
  • WIST U....
  • VOOR DIE
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Archief per week
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Hoofdpunten blog vroeger
  • Eerst presteren, daarna welbevinden
  • Hubert Brouns en Zoon
  • Serkan Bozyigit: "Ik ben 100 procent Vlaming"
  • De Tweede Kans van Conner Rousseau
  • Suikerfeest
  • Lieviaans Verzinseltje: Herziening Schoolplicht
  • Vluchtelingen brengen besmettelijke Ziekten mee
  • Zweedse Voetbalsupporters Doodgeschoten
  • SyriĆ«r valt Meisje aan met Mes
  • Paasfeest in Vlaanderen

    Archief per dag
  • 15-09-2017
  • 14-09-2017
  • 13-09-2017
  • 12-09-2017
  • 11-09-2017
  • 10-09-2017
  • 09-09-2017
  • 08-09-2017
  • 07-09-2017
  • 04-09-2017
  • 03-09-2017
  • 02-09-2017
  • 01-09-2017
  • 31-08-2017
  • 28-08-2017
  • 27-08-2017
  • 26-08-2017
  • 25-08-2017
  • 23-08-2017
  • 22-08-2017
  • 21-08-2017
  • 20-08-2017
  • 18-08-2017
  • 16-08-2017
  • 13-08-2017
  • 12-08-2017
  • 11-08-2017
  • 10-08-2017
  • 08-08-2017
  • 07-08-2017
  • 02-08-2017
  • 01-08-2017
  • 31-07-2017
  • 30-07-2017
  • 29-07-2017
  • 28-07-2017
  • 27-07-2017
  • 26-07-2017
  • 25-07-2017
  • 24-07-2017
  • 23-07-2017
  • 22-07-2017
  • 21-07-2017
  • 20-07-2017
  • 19-07-2017
  • 18-07-2017


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!