nopoco
Huidige situatie
25-07-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2 meelopertjes

Boerswa gaat Vlaanderen aantrekkelijker maken voor ISIS om te nemen ( stelen, moorden, branden. Rutte geeft het voorbeeld . Maar wij daarentegen gaan minder belastingen betalen met heel veel dank aan boerke swa  !

      Afbeeldingsresultaat voor bourgeois geert

  

  

Geplaatst door:
E.J. Bron

Geplaatst door:
E.J. Bron

XXXXX

25-07-2017 om 10:29 geschreven door jos

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

Geplaatst door:
E.J. Bron
 

En als u daarbij doordenkt zult u beseffen dat er een grens is (was) met bijna alle Vlaamse provincies dan weet u dat we stilaan in de rode zone zitten . Met het kruim waardoor we bestuurd worden ziet het er hier ook niet al te goed uit. Ook Vlaaams Brabant zal niet gespaard blijven . Die provincie zit opgescheept met IS-bommengordel-fabriekEN.  We zullen er nog meer dan ons lief is kunnen over schrijven als die hel losbreekt. En zeggen dat er nog (r)overheden zoals de vlaamse, dat soort geen stro in de weg leggen. Te laf denk ik !  

25-07-2017 om 10:01 geschreven door jos

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De gazetten en belziek

Ik wil er bewust geen naam op plakken want die bepaalde gazet waarik de mosterd haalde zou wel denken zéér belangrijk te zijn, terwijl ze bij de top 3 van de liegebeesten zit te ahoeren.  Het gaat over de groei of niet groei van Zaventem, wat zij graag Brussels Airways noemen, hoewel we reeds 3 officiële talen hebben kan er nog eentje bij , wat zeg ik, 145 talen ( lees : geluiden) bij. Maar we passen ons wel aan. Daar kan Lieve beter iets over schrijven. Hier gaat het over jobs die er gaan bijkomen in Zaventem . Een doorn in het oog van de vlaamse gazetten die er onderduims alles aan doen om jobs naar de walen te helpen verhuizen. Daar kent men geen geluidsnormrn bijvoorbeeld. Rond Zaventem herrie met de regelmaat van de klok met de brusselse profiteurs. Nu weer en als u het wil lezen dan is het zeker niet moeilijk om vinden. Mag ik daarbij aanraden de laatste aliiea te lezen want daar komt als naar gewoonte de aap uit de mouw en wordt de vraag of "brussels airways" ook jobs naar belziek brengt ! Ik heb er een raadseltje voor beginnners van gemaakt !

25-07-2017 om 09:40 geschreven door jos

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
>> Reageer (0)
24-07-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.MINDERJARIGEN

Seg Raf Van Mechelen, daar in Leuven, gij valt ons dik tegen zulle.  Normaal krijgen we in de schandaard een uitgebreid verslag . Als er eens eentje neergestoken wordt krijgen we tot in detais een uitleg waardoor u zich een duidelijk beeld van de feiten kunt vormen. Meestal zijn ze voortvluchtig maar dan weten wet tenminste. Met het adres van de buurman en nummer van dat huis. en gij komt hier aandraven met uw gezever over minderjarigen, die achteraf bijna 20 blijken te zijn. Wat zegt uwen baas verhoeven, u weet wel, die met zijne rattekop, daarvan ? De stand op de kleurenkaart wit/zwart van 0 / 10 hoeft u ons nie te laten weten, want het was een nogal regenachtige dag en dan vergist ne mens nogal eens in de kleurrijke streek van Leuven tot Brussel l

Afijn, de volgende keer een beetje beter bij de les blijven. O ja, hadden ze allemaal een tintje want gij zijt echt karig hoor met uw nieuws...en dàt in de schandaard !

Jongen neergestoken bij vechtpartij station Leuven

Jongen neergestoken bij vechtpartij station Leuven
Archieffoto. Foto: BELGA

Een minderjarige is zondag omstreeks 16.30 uur gewond geraakt bij een vechtpartij aan het station van Leuven. Het slachtoffer werd overgebracht naar het ziekenhuis. Ondertussen werd er ook een minderjarige dader gearresteerd.

Aan het station van Leuven raakte een groep jongeren zondag in de late namiddag slaags. Bij die schermutselingen raakte een minderjarige gewond door een messteek.

De politie en de hulpdiensten snelden ter plaatse en het slachtoffer werd meteen overgebracht naar het ziekenhuis in Leuven. Hij verkeert niet in levensgevaar.

Advertentie

Ondertussen werd ook bevestigd dat er minstens een persoon werd opgepakt. Het gaat om een minderjarige dader die de messteken heeft toegebracht. De zaak wordt ondertussen onderzocht door de politie van Leuven en het parket.

Omdat het gaat om minderjarigen wordt er niet verder over de zaak gecommuniceerd’, klonk het zondagavond bij het Leuvense parket.

24-07-2017 om 20:17 geschreven door jos

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DRINGEND VREDE GEVRAAGD

De mensen bekampen mekaar tot de dood

met wapens uit zeer grote bedrijven

waar de enen verdienen er dik belegd brood

waar de anderen op slagvelden blijven

___________________________________

doch rustig slapen de machthebbers voort

heel ver van het bloedbad verwijderd

waar een bommengeluid nooit werd gehoord

en een aanslag er steeds wordt verijdeld

___________________________________

zo linksen als rechtsen we kijken ernaar

we doen  nog een nutteloze bede

we vragen van leiders een héél klein gebaar

maar macht rijmt hoegenaamd niet op vrede

___________________________________

zo blijft dan het slagveld met doden bezaaid

aan weerszijden onschuldige mensen

het grootste geweld als de zege verdraaid

door lieden die nooit vrede wensen

24-07-2017 om 19:12 geschreven door jos

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

Ik heb stilaan de buik vol van de manier waarop we bestuurd worden. Daardoor stel ik me meer eN meer vragen. Domme vragen bestaan niet zei mijn wijze vader altiJd; vooruit dan maar !  

Hebben we eigenrijk een particratie vandoen ?  Moet er nog wel gestemd worden en zeker niet verplicht?  Ik dacht van niet. Hoeveel ministers en staatssecreatarissen hebbEn wij en hoeveel zouden we er kunnen gebruiken. Over de senatoren gaan we het in zoverre hebben dat er al jaaaaaren gepalaverd wordt om die zetelligers naar huis te sturen en de laatste het licht te laten uitdoen.Wat zegt wroeter ancjootje: zijn loon is aan de lage kant, neem zijn neusdoek een gaat wenend naar huis. Maar goed 't gaat hier om de ganse staatstruktuur die op geen ballen trekt. Er moet op een nieuw blad herbegonnen worden . Hoe Jos ? Wel Walter. Laat ons beginnen met een oplijsting te maken van de regering (vlaamse). Niet u en ik maar minstens 75% ziet dat ze er niets van gebakken hebben want de volgende kiezing komt eraan en krijgt die coalitie andere prioriteiten. Mekaar in de wielen rijden o.a. Dat deden ze al heel die tijd. Dus deze dames en heren kunnen we gerust al naar huis sturen .

Bij de volgende kiezing , nu nog tijd genoeg, om bekwame mensen cursussen te doen volgen in de tak waarin ze denken goed te zijn. Politiekers die nog niet aan bod kwamen kunnen enkel meedoen. Zij die waarvan we hun kunnen en kunsten gezien hebben mogen thuisblijven. Hun partijen mogen blijven bestaan maar worden uitgesloten. Daar hoeven we geen uitleg bij te geven. Niemand die dat beter zullen begrijpen dan zij.

De proeven voor de nieuwe regering zijn afgelopen en de antwoorden op nogal wat netelige vragen zijn aafgegeven. Vragen van hoe zal u de vlaamse schulden ombuigen in winst ?  Hoe staat u tegenover de immigratie ? Kan het 2 paspoortensysteem behouden blijven ?  En nog zo enkele delikate punten. Het volk kan de zitting bijwonen en een copy krijgen van ieders antwoord dat als 'verplicht uit te voeren' geldt .  Maandelijks wordt een verslag van  elke minister of  staatssecretaris bij de controlecommissie afgegeven en ter inzage van geïnteresseerden. Daaruit wordt na enkele maanden besloten of de vrouw/man haar of zijn werk heeft gedaan.Mits tegenspraak ! We willen een écht modeldemocratie zijn. Niet goed gewerkt ? Zonder pardon stuurt de rechter van staatszaken de betrokkenen naar huis.Ander en misschien nog slechter maar ook kans op beter. Dus een legislatuur van x jaren kunnen we beter afschaffen. Wie goed werkt moet goed beloond worden en daar beslist de burger over : democratischer is moeilijk mogelijk. En onthoudt daarbij:

            WIJ ZIJN HET VOLK

24-07-2017 om 16:19 geschreven door jos

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (5 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SCHAF AF DIE TROEP

Ze maken het mij makkeijk vandaag.!  Ze zitten nog altijd te kankeren over de "brexit".  Het moet hen dus wel zwaar op de maag liggen. Ik vraag mij af wat de schrijvelaars gaan bedenken als het cicus in mekaar stort.  Het beste wat ze kunnen doen is zichzelf mee begraven. Dan zijn we toch al van die leugenaars af. Daarna de tv's met hun politieke zever. Dit alles te verbieden bij wet en een boete die telt PER WOORD als het over politiek gaat. De ganse media is één van de grootste verantwoordelijken voor uw en mijn gezondheid ! Leugens, verdraaiingen, bangmakerij...

Ik voeg er zelfs het artikel waarover het zou moeten gaan niet bij. Ik begrijp alleen niet hoe het komt dat daar zijn die, zij het hoe langer hoe minder, daarnog één euro willen aan uitgeven.

24-07-2017 om 13:46 geschreven door jos

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BEVESTIGING

Hierbij zeg ik enkel dat Xander en EJBron precies hetzelfde verhaal hebben met andere personen en op andere plaatsen. Ik ga enkel het schunnige in geel kleuren.

Europese pro-migranten magazines en video’s beloven gratis wonen, auto’s, geld en seks

Steeds meer migranten naar Europa die in hun thuislanden een zeker bestaan met een baan, een huis, een auto en genoeg geld opgeven omdat hier alles gratis zou zijn

 
Op weg naar gratis woningen, banen, auto’s, geld en seks – zaken die na aankomst een fata morgana blijken te zijn. (3)

Eén van de voornaamste redenen waarom er almaar meer migranten naar Europa komen is de propaganda die mensensmokkelaars, maar ook reguliere media, linkse magazines en video’s verspreiden, waarin welkomstpremies van duizenden euro’s, hoge uitkeringen, snelle auto’s en gratis woningen met meubels en een zwembad worden beloofd, en als klap op de vuurpijl naar seks hunkerende rijke Europese vrouwen die in één magazine zelfs ‘sugar mama’s’ worden genoemd. Voor veel vluchtelingen die eenmaal in een Europees AZC terechtkomen is de realiteit dan ook een bittere pil.

 

Lees meer...   (35 reacties)

24-07-2017 om 12:53 geschreven door jos

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.EINDE VAKANTIE...

Het bouwverlof loopt teneinde . Het kan niet blijven duren dat feesten, zuipen en in de zon liggen in de zandstuiverslanden. Het wordt nu de beurt aan de zandstuivers om hier in een bed te geraken. Hoe? Dat zien we dan wel weer. Als het van de rovers van de (r)overheid afhangt zouden we nog wel eens raar kunnen opkijken.Afijn, we zijn nog zo ver niet. Misschien houdt de sympathieke franken teo "den hulk" ze wel allemaal tegen. 'k Zit op een zijspoor.  "ZWART" WISSELWEEKEND.  Dat "ZWART" staat me helemaal niet aan en minder nog dat wisselweekend.  Komen de zwarten weer naar hier dit weekend. Ik zou dat niet durven schrijven mocht de fabeltjesgazet me hier niet toe aan zou zetten. Hoe noemen ze zoiets in het nieuw woordenboek "stigmatiseren" ?  En dat wisselen moet de brave blanke man maar voor lief nemen. Hooguit met een pattatenschiller van moeder de vrouw tegen zwarte mannen met kalashnikov's als ik het ook zo mag schrijven.

Nee , ik had de tekst niet helemaal gelezen. Mijn oge waren gevallen op dat woord " zwart " maar het gaat over het verkeer en dat wordt nu als " zwart" weekend aangeduid. Vroeger sprak men van "een zwarte zondag. en vandaar dat ik er een beetje op let want die komt weldra weer "

Opgelet: eerste zwarte wisselweekend op de weg op komst

Opgelet: eerste zwarte wisselweekend op de weg op komst

    

Brussel -            

Het eerste zwarte weekend van deze zomervakantie komt er volgend weekend aan. Dat blijkt uit de verkeersprognoses van mobiliteitsorganisaties Touring en VAB. Alle grote vakantieassen zijn dan te vermijden. Vooral op zaterdag moeten terugkerende of vertrekkende reizigers rekening houden met monsterfiles - zelfs op alternatieve wegen worden files verwacht.

        
                    

In België eindigt het bouwverlof op vele plaatsen, en in Zuid-Nederland begint die vakantieperiode net. In ons land zal de verkeersdrukte in beide richtingen voelbaar zijn: het hele weekend keren zowel heel wat landgenoten als Nederlanders terug uit vakantie, maar die terugkeer zal erg verspreid worden. Als het mooi weer wordt, komt daar druk verkeer bij op de snelwegen naar en van de kust.

Op zaterdag is Frankrijk te vermijden: al om 7 uur zullen in de Rhônevallei lange files staan naar het zuiden. Rond het piekmoment, om 13 uur, worden meer dan 700 km files verwacht - ter vergelijking: vorig weekend bedroeg de piek bij de zuiderburen 556 km file. Ook vrijdag en zondag zullen er files staan in Frankrijk.

Omdat de schoolvakanties in zowel Baden-Württemberg als Beieren dit weekend beginnen, worden daar de grootste moeilijkheden verwacht. De grootste verkeersknelpunten bevinden zich sowieso in die deelstaten. Bovendien wordt op verschillende belangrijke Duitse vakantieassen gewerkt.

In Zwitserland wordt zaterdag een donkerrode dag, vanwege de nationale feestdag op 1 augustus. Aan de Gotthardtunnel, richting Italië, kan de vertraging oplopen tot meer dan twee uur. (in de andere richting 4 dagen met wat geluk !)

24-07-2017 om 11:53 geschreven door jos

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
>> Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.HEI....

Er zijn nog vlamingen in de schandard. Uiteraard zet de schandaard er geen " " bij, wel nogal duistere foto's. In een andere gazet stelde men de vraag " kent u deze 6 vlamingen. Tiens ! Vlamingen begot ! En of ik ze ken. Jazeker ik ken ze alle 6. Maar ik moet uiterst vooezichtig zijn met de privacy. Dat heb ik van de schandaard geleerd;

1. Mohamed H

2. Amad F.

3. Youssef C4.

4. mohamed G

5. elyf K

6. sadam P

Zijn er nog vragen ? Neen ? Dank u voor de aandacht en de inlichting was graag gedaan ! Of toch ! Zitten de vlamingen in de cel voor één nacht ?

'k Weet het niet zeker maar denk van niet

Zes Vlamingen opgepakt na zwempartij in kanaal Venetië

door

Zes Vlamingen opgepakt na zwempartij in kanaal Venetië
Foto: rr

Zes Vlamingen, tussen 21 en 23 jaar, zijn zondagochtend opgepakt in het centrum van Venetië. Ze zijn van een brug in het kanaal gesprongen, en dat is verboden. Politieagenten kregen de toeristen rond 6 uur ’s ochtends in de mot, via beelden van een bewakingscamera.

'Hebbes', tweette Luigi Brugnaro, de burgemeester van de Italiaanse stad. 'Jongeren die naar Venetië komen, moeten weten dat ze hier plezier mogen maken, maar wel met respect voor de stad en de regels.' 

Brugnaro zal dan ook een nota over het voorval sturen naar de Belgische ambassade in Rome. Hij wil het incident aangrijpen om een bewustmakingscampagne te lanceren. 'De jongeren hebben nu een strafblad, voor een domme stunt. Dat is niet nodig.'

De burgemeester vroeg in zijn Twitterbericht om niet mals te zijn, en de Vlamingen een nacht in de cel te stoppen. Of dat gebeurd is, is nog niet duidelijk.

24-07-2017 om 11:10 geschreven door jos

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VOLGEND STAPJE

In uw plaats zou ik niet al te veel moeite doen , er tijd of/en geld aan verprutsen. Binnen 5 jaar eten we zeker geen varkenskotteletjes meer of misschien uit de diepvries als u niet uit uw huis werd gezet of halal geslacht. In mijn vorige bijdrage schreef k over honderdduizenden die nog zullen afzakken, maar het gaat over honderden miljoenen.  Dacht u meneer boer swa dat u dan nog wetten te stellen zult hebben. Vergeet dat maar simpele jongen.  Want dan ben ik er zeker van dat u in geen velden meer zult te bespeuren vallen; dood of levend. U vraagt er zelf om want we blijven aan de walen en de moslims plakken. Dus doe nie huil nie, doe nie treur nie als die isis-kerels onverwacht voor je deurtje staan. En eten de varkens verkeerd voedsel ? Jawadde , we verteren zelfs een regering zoals die van u, dankzij een goeie schelle hesp, boer swa . Ik zal het nog maar eens zeggen : we staan alweer een stapje dichter bij het verbod van varkens om de moslims te plezieren, lafaards !

Varkens krijgen al vier jaar omstreden medicijn  ( en wij al tientallen jaren laffe politiekers)

Varkens krijgen al vier jaar omstreden medicijn

Foto: GPD

Belgische biggen krijgen al sinds 2013 een omstreden medicijn toegediend dat volgens experts schadelijk is voor mens en milieu. De Europese Unie heeft onlangs alle lidstaten teruggefloten die het gebruik van zinkoxide toestaan. Ons land twijfelt echter nog of het zinkoxide meteen verbiedt, of of het de varkenssector nog vijf jaar respijt geeft. Dat schrijven Het Laatste Nieuws en De Morgen maandag.

Toenmalig minister van Volksgezondheid Laurette Onkelinx (PS) gaf de farmabedrijven in september 2013 een vergunning om zinkoxide in te voeren als geneesmiddel in de veeteelt. Dat medicijn is nochtans omstreden, omdat zink via de varkensmest in de bodem sijpelt en voor vervuiling zorgt. Bovendien is er een risico dat het bacteriën resistent maakt tegen antibiotica.

Advertentie

De EU besliste onlangs om zinkoxide als geneesmiddel te verbieden. Iedere lidstaat heeft echter de vrijheid om meteen in te grijpen of nog vijf jaar te wachten.

“Wij zijn teleurgesteld dat de EU ons standpunt niet heeft gevolgd”, klinkt het op het kabinet van minister van Volksgezondheid Maggie De Block (Open VLD). “België was voorstander van een verbod, maar dan wel met een uitdoofperiode die voor iedereen gelijk is.”

Voor de Boerenbond is een onmiddellijk verbod uit den boze.

24-07-2017 om 09:40 geschreven door jos

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ZONDER EU GAAT HET BETER

U leest het niet, u ziet het niet in de gazetten of op de hersenspoelbuis .  Landen die zich afkeren van het stelend monster EU gaan allemaal vooruit. Wij, de slaapkoppen betalen de rekeningen.Zwitserland  was al altijd een welvarend land maar door al de rommel in die zogenaamde europese unie kunnen Engeland en Zwitserland nog hoger scoren.   Waarom blijven wij dan midden op de mesthoop zitten ?   Omdat we altijd haantje vooruit zijn als er te geven valt aan de verkeerden. Straks valt Italië door zijn poten en jammer voor de italianen, maar dat kan onze redding worden want gaat de eu mee de ravijn in. Italië heeft zomaar eventjes 2,3 biljoen euro schulden ( 2.300.000.000.000 euro). Nooit meer in te halen, tenzij alle andere grootbanken tussenkomen.  Of die kans bestaat weet ik niet. Wat ik regelmatig hoor van jonge mensen dat het onmogelijk, zelfs met een evenwaardige in-pandstelling kan u slechts max. 25000 euro lenen. Ofwel sparen die banken de euro's op om  Italië te redden ofwel is de toestand hier al even belabberd en staat er ons nog wat te wachten. En niet alleen van de zogenaamde vluchtelingen, die , als we niet bewapend worden ,ons zonder commentaaar uit onze huizen zetten of in het slehtste geval vermoorden.Het wordt tijd dat burgers zonder strafblad een wapen mogen bezitten want de lammelingen van de vlaamse staat maken ons nog machteloos bovendien . Beter ware nog boven de politieke  partijen, gezamelijk uit de eu te stappen. De walen zullen wel zelf hun plan trekken want moe zullen ze zeker niet zijn.

Zwitserland: zonder de EU sterke opleving van de economie!

Screenshot_164

(Door: Marilla Slominski – Vertaling: E.J. Bron)

Wie heeft de EU eigenlijk nodig. Zwitserland doet het voor! Daar liet de export dit jaar een nieuw record zien. Vooral de farmaceutische industrie beleeft een sterke opleving – ook in Groot-Brittannië een essentiële economische tak. Zwitserland is door zijn lidmaatschap van de Europese Vrijhandelsassociatie (EFTA) deel van de EU-binnenmarkt – een model waar ook Groot-Brittannië na de Brexit naar streeft.

journalistenwatch

Lees verder

24-07-2017 om 09:03 geschreven door jos

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
>> Reageer (0)
23-07-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.walgelijk....

De kosovaar, één van de ruigste mensen op deze failliete aardbol, staat in Zwitserland terecht. U zal merken waarom als u de tekst leest. Wat het vonnis wordt weet ik niet. Gebeuren hier niet dagelijks zulke gevalen ONGESTRAFT met geiten. Dat wordt onder de noemer KOELTOER weggemoffeld.

Met boksbeugel bewapende Kosovaar breekt in koeienstal in  E.J. Bron

Screenshot_177

(Vertaling: E.J. Bron)

Een bijzonder walgelijk geval van dierenmishandeling in verbinding met andere delicten is op dit moment het onderwerp van een strafproces in Zwitserland. Zoals de “Thurgauer Zeitung” bericht, staat een 59-jarige Kosovaar wegens meervoudige huisvredebreuk, meervoudige dierenmishandeling evenals delicten tegen de wapenwet voor de districtsrechtbank See-Gaster. Tijdens de zitting van de rechtbank bleek dat de aangeklaagde ´s avonds een stal van een boer in het kanton St. Gallen was binnengeslopen en daar driemaal geslachtsverkeer met een jonge koe had.

ongecensureerd.at

Lees verder

23-07-2017 om 19:53 geschreven door jos

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.HONDERDEN MILJOENEN

Ik heb het deze keer niet over euro's, maar over kleurlingen van code 10 op de lijst van wit/zwart.U leest het straks zelf wel en begin toch maar al te huiveren. Ik heb daarover een vraag. Wanneer gaat frontex zijn werk doen waarvoor het veel te dik betaald wordt. Stel u even voor of misschien krijgt u een nachtmerrie, maar honderdduizenden die gereed staan om naar west-europa te komen. 'k Ben te oud maar ik immigreerde naar Afrika.  Is dit de erfenis die we onze kinderen gaan nalaten ? Waarom horen,lezen of zien we dat niet op die ruige media , die zoals ik in een vorig artikel las, er zelfs aan meewerkt en er reclame voor maakt. Het artikeltje ( de reactie) hieronder is een bevestiging van een andere reactie op dezelfde tekst, dus kan voor waarheid aangenomen worden. We worden door het schuim van de straat voorgelicht. Dit is al geen leugen of verdraaiing om bestwil en ook geen nopoco-woordje. . Dit is puur aanzetten tot  oorlog wat . Krapuleus. De mens die FPÖ verwijten stuurt is mede verantwoordelijk als straks een oorlog uitbreekt.

Een schandaal, dat geen is: FPÖ-strateeg Mölzer ziet zijn “negerconglomeraat” bevestigd

Screenshot_176

(Vertaling: E.J. Bron)

De voormalige parlementariër van het Oostenrijkse en Europees Parlement, Andreas Mölzer, die nog steeds als het strategisch hoofd van de FPÖ geldt, zorgt opnieuw voor politiek correcte ontsteltenis. Op zijn homepage heeft hij in een tekst het woord “negerconglomeraat” gebruikt.

Duits - Zuerst

Lees verder

23-07-2017 om 18:26 geschreven door jos

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SCHANDALIG

Ikgeef de reactie zonder verder commentaar. Ieder moet er maar zijn eigen mening over vormen !

Bert op 23-07-2017 14:19

Dit verhaal klopt, ik werk als taxi chauffeur en kom veel op azc's, ik moet dan syrische mensen naar bijv. een ziekenhuis brengen en dan hoor ik van hen dezelfde verhalen. Twee dagen geleden vertelde een syrische man mij dat hij thuis een klein bedrijfje had, meubelmakerij met zijn broers en ze hadden het best goed. Ze zaten niet echt in het oorlogsgebied, dus ook niet echt in gevaar. Wel moesten ze natuurlijk uitkijken als ze vijftig km verderop gingen want daar werd wel gevochten. Maar, hij vertelde, er kwamen bij hen keurig in pak geklede mannen en die deelden folders uit van de EU en ze werden uitgenodigd om naar een informatieavond te komen, daar werd hen wat boven in het artikel wordt verteld, gezegd, en daarop besloot deze man om naar Europa te komen. Via Turkije, Duitsland was hij naar Nederland gekomen en zat nu bijna twee jaar in het AZC en was enorm teleurgesteld om dat van alle beloftes niets waar was gebleken. Hij miste zijn familie en wilde eigenlijk weer terug naar Syrie om daar zijn leven weer op te gaan pakken. Maar let op: hij vertelde dus dat er mensen in dienst van de EU daar folders uitdelen om hen te lokken om naar West Europa te komen.

23-07-2017 om 17:23 geschreven door jos

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

Europese pro-migranten magazines en video’s beloven gratis wonen, auto’s, geld en seks

Steeds meer migranten naar Europa die in hun thuislanden een zeker bestaan met een baan, een huis, een auto en genoeg geld opgeven omdat hier alles gratis zou zijn

 
Op weg naar gratis woningen, banen, auto’s, geld en seks – zaken die na aankomst een fata morgana blijken te zijn. (3)

Eén van de voornaamste redenen waarom er almaar meer migranten naar Europa komen is de propaganda die mensensmokkelaars, maar ook reguliere media, linkse magazines en video’s verspreiden, waarin welkomstpremies van duizenden euro’s, hoge uitkeringen, snelle auto’s en gratis woningen met meubels en een zwembad worden beloofd, en als klap op de vuurpijl naar seks hunkerende rijke Europese vrouwen die in één magazine zelfs ‘sugar mama’s’ worden genoemd. Voor veel vluchtelingen die eenmaal in een Europees AZC terechtkomen is de realiteit dan ook een bittere pil.

 

Lees meer...   (13 reacties)

Van waar blijven ze komen, heb ik me dikwijls afgevraagd en waarom ? 't Schijnt dat domme vragen niet bestaan, maar dit puur voor mezelf. Dit zijn gekende antwoorden. Maar de details zoals Xanders ons hier meegeeft die kende ik grotendeels niet. Wie hen beweegt om naar hier de overtocht te maken wisten we ook wel dat de mensensmokkelaars hun uiterste best doen. Maar het gaat veel verder. Ik zeg er direkt bij; en zijn veel gemakkelijker aanspreekbaar door de eu-staten. Als een tijdschrift daarvoor reclame maakt: schaf dat dan gewoona of haal het uit de rekken zoals verofstat deed met het tijdschrift "PAF" na 9 nummers , die ik zorgvuldig bewaar.  Waarom kan hij dat nu  niet ? Of een andere "hoogwaardigheidsbekleder" in syrië of een dergelijk zandstuiverland ?  Nee, natuurlijk niet !   Ze zijn ze ginder liever kwijt dan rijk.  En hier in eu/glazentorenmaffia speelt de kaart van de globalistie graag mee maar zijn op Trump gebotst. Poetin ook en ofwel speelt hij onder één hoedje met de trurken ofwel dwarsboomt hij merdogan met zijn droom naar een islamitische wereldmacht . Want ik kan nauwelijks gelovigen het tot een goed einde brengt voor een moslim en zeker niet als het om macht, grond of geld gaat. Daar zit dus meer achter. Valse merdogan denkt door wapens te kopen bij Putin dat deze zijn ziel zal verkopen . Daarvoor zal hij andeere truuks uit zijn mouw moeten schudden. De navo ( Amerika.... ) is witgloeiend en daar moet kinkel merdo niet meer op rekenen. Het zou nog wel eens kunnen dat hitler x10 nog eens alleen komt te staan en dan wil ik voor geen geld in turkije verblijvn. Niet wonen, niet op vakantie.

Hoe de vluchtelingenstroom verder opgedreven wordt legt Xander u verder uit.

23-07-2017 om 17:10 geschreven door jos

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.OVER BEDRIEGERS EN AFLUIZERS

Eventjes buiten de lijntjes ! Rechts op uw scherm wordt de vraag gesteld :

Kijk je uit naar de zomer?

Mijn antwoord daarop. We kennen die truken van de foor. Ik kijk naar niets uit want er volgt altijd een rekening in de bus afhaankelijk van de meeste stemmen . Da zal dan wel mooi weer zijn en zitten we de " opwarming van de aarde" wat ook al een mooie duit in't zakje van de staat en gore al heeft nagelaten.  En in de winter slaat de energie op, riskeren we zonder stroom te vallen. En zo weten de clowns/bestuurders er altijd wel een mouw ( rekening) aan te passen

 

23-07-2017 om 15:42 geschreven door jos

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (5 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.MACROOTJE GEEN KADOOTJE

Populariteit president Macron nu al tanende

39
Bewerkt door: ib
23/07/17 - 03u30  Bron: Belga
De Franse president Emmanuel Macron krijgt na amper drie maanden op post al te maken met dalende populariteitscijfers. © reuters.

De Franse president Emmanuel Macron moet in de derde maand van zijn ambtstermijn al meteen fors aan populariteit inboeten. Dat blijkt uit een peiling van het instituut Ifop, dat vandaag in de Journal du Dimanche verschijnt. 54 procent van de Fransen zijn tevreden over de jonge president, in juni was dat nog 64 procent.

De meeste Fransen (47 procent) zijn nog altijd "grotendeels tevreden" met de president, al was dat cijfer in juni wel nog 54 procent. 7 procent is "erg tevreden", een daling met 3 procentpunt sinds vorige maand. Het aantal "erg ontevredenen" is gestegen van 12 naar 15 procent, 28 procent is "grotendeels ontevreden", in juni was dat 23 procent.

Ook premier Edouard Philippe is in hetzelfde bedje ziek. Hij ziet zijn populariteit in juli dalen van 64 naar 56 procent.

Ifop ondervroeg bijna 2.000 Fransen voor de enquête. De resultaten hebben betrekking op de periode van 17 tot 22 juli.

 

23-07-2017 om 15:29 geschreven door jos

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.RIJK MAAR DOM

Hij bezit 5 miljard euro. Hij heeft dat vanzelfsprekend veilig bewaard in een kluis van hier tot ginder. Uit vorige lektuur hebt u vernomen dat we op het randje van WO3 staan.  Wat nu gedaan ?  Oh, geen probleem zegt zijn lieveling we hebben toch geld genoeg. We bouwen een bunkerhuis onder de grond, precies hetzelfde als waar we nu in wonen. We kopen een diepvries en proppen hem vol etenswaar en drank. Dan zijn we toch op ons gemak; want lang zal de oorlog niet duren als ze met wapens vechten waarover ze beschikken.  Juist liefste gaf Amedee zijn Honorineke gelijk. Supersnel werd de ondergrondse villa gebouwd met lood omringd om straling af te schermen. En inderdaad, de oorlog  heeft precies één uur en tien minuten geduurd.  De aannemer had het koppel aageraden van minstens 3 weken ondergronds te blijven. Ze hebben alle richtlijnen zorgvuldig opgevolgd hoewel ze zaten te popelen om hun woning en het dorp weer te zien. Het moment was aangebroken . Ze konden hun stralingsvrij ondergronds huisje verlaten en hoera weer naar de vertrouwde omgeving. Groot was de verbazing want de uitgang was met een nogal zwaar deksel afgesloten .Alleen de elecititeit om het deksel omhoog te steken was niet meer . De oorlog had alles verwoest. Geluk van God; Amedee was een oersterke kerel, nog enen van voor de vorige oorlog . Spijts zijn 80 jaar nog een reus van ne vent. Hij was nog uitdager geweest op de kermis om tegen te worstelen. Vanwaar dan al dat geld kwam is tot op vandaag nog een raadsel. Boze tonge beweren dat hij een sjeik voor de keuze gesteld heeft ; dood of 6 miljard euro. Maar hij kreeg met veel moeite het deksel weggeduwd.  Wauw  was 't eerste dat uit zijn verbaasde koker kwam. Hij viel in de armpjes van zijn Honorieneke en 't mens zakte door haar oude knoken.  Daar lagen ze dan .  Amedee heeft de ramp overleefd, maar zijn Honorinke is na een uur of drie overleden. Ze hadden nochtans een ambulance gebeld, maar die bleef maar weg.  Amedee is na al die tijd, want zijn liefste is in zijn armen gestorven, toch naar de (on)bewoonde wereld gekropen. Tot zijn verbazing stond zijn container en zijn 6 miljard er niet meer. Er was gewoon een hoopje as overgebleven. Amedee is terug naar zijn Honorineke  gegaan en niemand heeft nooit nog van het koppeltje gehoord......want er was niemand meer !

Superrijken kopen massaal bunkers voor mogelijke wereldramp

Forbes Magazine publiceert kaart van gespleten en deels ondergelopen Verenigde Staten

 
De toekomstige kaart van de Verenigde Staten? (3)

Het begon enkele jaren geleden al, en anno 2017 gaan er steeds meer toe over: de superrijken der aarde die massaal ondergrondse en vaak luxueuze bunkers kopen of voor zichzelf laten (om)bouwen. Het prestigieuze Forbes Magazine (2) wijdt er een heel artikel aan, en plaatst een kaart van de Verenigde Staten die na zo’n ‘cataclysmische’ gebeurtenis zijn gespleten en voor een heel groot deel zijn ondergelopen. ‘Wat weten zij over een mogelijke wereldramp wat wij niet weten?’ vragen commentatoren zich af. Wellicht heeft het te maken met de recente berichten over een eventuele uitbarsting van de Yellowstone supervulkaan, waar ook wij recent aandacht aan besteedden.

 

Lees meer...   (38 reacties)

23-07-2017 om 12:22 geschreven door jos

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (5 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.OVER VALSE UNO-LEDEN

Waar komen we dan terecht ? Bij de duitse angele merkel , di hard haar best doet om europa te vernietigen, integenstelling tot hitler die poogde er ddas dritte Reicch van te maken. Maar we zwijgen nu over die 2  duitse mislukkelingen.  Het gaat over merdogan die zich permitteert een ander navo-lid te bedreigen en met gemotoriseerde zwevende kermiskramen Griekenland te bedreigen, tot zelfs de president van Griekenland toe. Maar koopt zijn legermateriaal bij de Russen, de tegenhanger van de navo.  Tot nu was mijn achting voor Putin mateloos om zijn geduld na de zoveelste uitdaging. Met deze handel is mijn achting een stuk gezakt. Het zal me niet verwonderen als we straks lezen dat turkije zich onder de vleugels van de russen heeft geplaatst. Ofwel blijft het voor Putin om het even vanwaar de money komt. In elk geval komen we in een gevaarlijke fase wanneer de turken hun moderne afweerraketten (2018) binnen hebben. Hoogtijd dus dat de amerikanen de eu met de modernste middelen bevoorraadt ( als ze dat nog willen na al dat commentaar op Trump en de houding van duitsland ten opzichte van Amerika) of we zijn allemaal ten dode opgeschreven.  En laat de Israëlisch zich intussen met het midden-oosten bezig houden. We kunnen niet achter de gordijnen kijken een weten niet welke afspraken er reeds werden gemaakt. Maar én ding weten wee wel. Voor de eu ziet het er niet goed uit !

Is het u al opgevallen ? De turken kopen de moderne wapens bij de russen met de 6 miljard euro van de eu waarmee ze beloofden geen vreemdelingen meer door te laten. Is er iets van in huis gekomen ?  We kunnen nog maar eens vaststellen dat we opgescheept zitten met een bende onbekwame bange blanke charlatans !  En vooral dank aan de collabo's van de media !

NAVO-lid Turkije provoceert Griekenland, koopt Russische afweerraketten, verraadt Amerikaanse bases in Syrië


Stokoude Turkse F-4 gevechtsvliegtuigen drongen gisterenochtend enige tijd de Griekse Vluchtinformatie Regio binnen. (4)

De spanningen tussen NAVO-leden Griekenland en Turkije lopen op na een serie provocaties van het Turkse leger, waarbij zelfs de helikopter van de Griekse president werd bedreigd. Diens reactie: ‘Provocaties, vooral zonder reden, zijn een typisch signaal van zwakte en onzekerheid. Wat de geschiedenis en onze voorouders onze leerden is ‘Molon Labe’ (vrij vertaald ‘kom maar op als je durft’).’ Dictator-president Erdogan ontlokte ook in Washington woedende reacties nadat hij via de media de locaties van acht geheime Amerikaanse bases in het noorden van Syrië verklapte, en daarnaast ook nog eens voor miljarden hypermoderne Russische S-400 afweerraketten aanschaft.

 

Lees meer...   (40 reacties)

23-07-2017 om 10:04 geschreven door jos

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (6 Stemmen)
>> Reageer (0)


Inhoud blog
  • WIST U....
  • VOOR DIE
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Archief per week
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Hoofdpunten blog vroeger
  • Zelenskiaans Tussendoortje en de Gulle Geldschieters
  • Centrale Toetsen Vlaams Onderwijs
  • Golf van Gewelddadige Tienerdoden in Frankrijk
  • Vogels voor de Kat
  • Terreur op Franse Scholen
  • Eerst presteren, daarna welbevinden
  • Hubert Brouns en Zoon
  • Serkan Bozyigit: "Ik ben 100 procent Vlaming"
  • De Tweede Kans van Conner Rousseau
  • Suikerfeest

    Archief per dag
  • 15-09-2017
  • 14-09-2017
  • 13-09-2017
  • 12-09-2017
  • 11-09-2017
  • 10-09-2017
  • 09-09-2017
  • 08-09-2017
  • 07-09-2017
  • 04-09-2017
  • 03-09-2017
  • 02-09-2017
  • 01-09-2017
  • 31-08-2017
  • 28-08-2017
  • 27-08-2017
  • 26-08-2017
  • 25-08-2017
  • 23-08-2017
  • 22-08-2017
  • 21-08-2017
  • 20-08-2017
  • 18-08-2017
  • 16-08-2017
  • 13-08-2017
  • 12-08-2017
  • 11-08-2017
  • 10-08-2017
  • 08-08-2017
  • 07-08-2017
  • 02-08-2017
  • 01-08-2017
  • 31-07-2017
  • 30-07-2017
  • 29-07-2017
  • 28-07-2017
  • 27-07-2017
  • 26-07-2017
  • 25-07-2017
  • 24-07-2017
  • 23-07-2017
  • 22-07-2017
  • 21-07-2017
  • 20-07-2017
  • 19-07-2017
  • 18-07-2017


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!