NIEUW: Blog reclamevrij maken?
nopoco
Huidige situatie
24-07-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.MINDERJARIGEN

Seg Raf Van Mechelen, daar in Leuven, gij valt ons dik tegen zulle.  Normaal krijgen we in de schandaard een uitgebreid verslag . Als er eens eentje neergestoken wordt krijgen we tot in detais een uitleg waardoor u zich een duidelijk beeld van de feiten kunt vormen. Meestal zijn ze voortvluchtig maar dan weten wet tenminste. Met het adres van de buurman en nummer van dat huis. en gij komt hier aandraven met uw gezever over minderjarigen, die achteraf bijna 20 blijken te zijn. Wat zegt uwen baas verhoeven, u weet wel, die met zijne rattekop, daarvan ? De stand op de kleurenkaart wit/zwart van 0 / 10 hoeft u ons nie te laten weten, want het was een nogal regenachtige dag en dan vergist ne mens nogal eens in de kleurrijke streek van Leuven tot Brussel l

Afijn, de volgende keer een beetje beter bij de les blijven. O ja, hadden ze allemaal een tintje want gij zijt echt karig hoor met uw nieuws...en dàt in de schandaard !

Jongen neergestoken bij vechtpartij station Leuven

Jongen neergestoken bij vechtpartij station Leuven
Archieffoto. Foto: BELGA

Een minderjarige is zondag omstreeks 16.30 uur gewond geraakt bij een vechtpartij aan het station van Leuven. Het slachtoffer werd overgebracht naar het ziekenhuis. Ondertussen werd er ook een minderjarige dader gearresteerd.

Aan het station van Leuven raakte een groep jongeren zondag in de late namiddag slaags. Bij die schermutselingen raakte een minderjarige gewond door een messteek.

De politie en de hulpdiensten snelden ter plaatse en het slachtoffer werd meteen overgebracht naar het ziekenhuis in Leuven. Hij verkeert niet in levensgevaar.

Advertentie

Ondertussen werd ook bevestigd dat er minstens een persoon werd opgepakt. Het gaat om een minderjarige dader die de messteken heeft toegebracht. De zaak wordt ondertussen onderzocht door de politie van Leuven en het parket.

Omdat het gaat om minderjarigen wordt er niet verder over de zaak gecommuniceerd’, klonk het zondagavond bij het Leuvense parket.

24-07-2017 om 20:17 geschreven door jos

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DRINGEND VREDE GEVRAAGD

De mensen bekampen mekaar tot de dood

met wapens uit zeer grote bedrijven

waar de enen verdienen er dik belegd brood

waar de anderen op slagvelden blijven

___________________________________

doch rustig slapen de machthebbers voort

heel ver van het bloedbad verwijderd

waar een bommengeluid nooit werd gehoord

en een aanslag er steeds wordt verijdeld

___________________________________

zo linksen als rechtsen we kijken ernaar

we doen  nog een nutteloze bede

we vragen van leiders een héél klein gebaar

maar macht rijmt hoegenaamd niet op vrede

___________________________________

zo blijft dan het slagveld met doden bezaaid

aan weerszijden onschuldige mensen

het grootste geweld als de zege verdraaid

door lieden die nooit vrede wensen

24-07-2017 om 19:12 geschreven door jos

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

Ik heb stilaan de buik vol van de manier waarop we bestuurd worden. Daardoor stel ik me meer eN meer vragen. Domme vragen bestaan niet zei mijn wijze vader altiJd; vooruit dan maar !  

Hebben we eigenrijk een particratie vandoen ?  Moet er nog wel gestemd worden en zeker niet verplicht?  Ik dacht van niet. Hoeveel ministers en staatssecreatarissen hebbEn wij en hoeveel zouden we er kunnen gebruiken. Over de senatoren gaan we het in zoverre hebben dat er al jaaaaaren gepalaverd wordt om die zetelligers naar huis te sturen en de laatste het licht te laten uitdoen.Wat zegt wroeter ancjootje: zijn loon is aan de lage kant, neem zijn neusdoek een gaat wenend naar huis. Maar goed 't gaat hier om de ganse staatstruktuur die op geen ballen trekt. Er moet op een nieuw blad herbegonnen worden . Hoe Jos ? Wel Walter. Laat ons beginnen met een oplijsting te maken van de regering (vlaamse). Niet u en ik maar minstens 75% ziet dat ze er niets van gebakken hebben want de volgende kiezing komt eraan en krijgt die coalitie andere prioriteiten. Mekaar in de wielen rijden o.a. Dat deden ze al heel die tijd. Dus deze dames en heren kunnen we gerust al naar huis sturen .

Bij de volgende kiezing , nu nog tijd genoeg, om bekwame mensen cursussen te doen volgen in de tak waarin ze denken goed te zijn. Politiekers die nog niet aan bod kwamen kunnen enkel meedoen. Zij die waarvan we hun kunnen en kunsten gezien hebben mogen thuisblijven. Hun partijen mogen blijven bestaan maar worden uitgesloten. Daar hoeven we geen uitleg bij te geven. Niemand die dat beter zullen begrijpen dan zij.

De proeven voor de nieuwe regering zijn afgelopen en de antwoorden op nogal wat netelige vragen zijn aafgegeven. Vragen van hoe zal u de vlaamse schulden ombuigen in winst ?  Hoe staat u tegenover de immigratie ? Kan het 2 paspoortensysteem behouden blijven ?  En nog zo enkele delikate punten. Het volk kan de zitting bijwonen en een copy krijgen van ieders antwoord dat als 'verplicht uit te voeren' geldt .  Maandelijks wordt een verslag van  elke minister of  staatssecretaris bij de controlecommissie afgegeven en ter inzage van geïnteresseerden. Daaruit wordt na enkele maanden besloten of de vrouw/man haar of zijn werk heeft gedaan.Mits tegenspraak ! We willen een écht modeldemocratie zijn. Niet goed gewerkt ? Zonder pardon stuurt de rechter van staatszaken de betrokkenen naar huis.Ander en misschien nog slechter maar ook kans op beter. Dus een legislatuur van x jaren kunnen we beter afschaffen. Wie goed werkt moet goed beloond worden en daar beslist de burger over : democratischer is moeilijk mogelijk. En onthoudt daarbij:

            WIJ ZIJN HET VOLK

24-07-2017 om 16:19 geschreven door jos

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (5 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SCHAF AF DIE TROEP

Ze maken het mij makkeijk vandaag.!  Ze zitten nog altijd te kankeren over de "brexit".  Het moet hen dus wel zwaar op de maag liggen. Ik vraag mij af wat de schrijvelaars gaan bedenken als het cicus in mekaar stort.  Het beste wat ze kunnen doen is zichzelf mee begraven. Dan zijn we toch al van die leugenaars af. Daarna de tv's met hun politieke zever. Dit alles te verbieden bij wet en een boete die telt PER WOORD als het over politiek gaat. De ganse media is één van de grootste verantwoordelijken voor uw en mijn gezondheid ! Leugens, verdraaiingen, bangmakerij...

Ik voeg er zelfs het artikel waarover het zou moeten gaan niet bij. Ik begrijp alleen niet hoe het komt dat daar zijn die, zij het hoe langer hoe minder, daarnog één euro willen aan uitgeven.

24-07-2017 om 13:46 geschreven door jos

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BEVESTIGING

Hierbij zeg ik enkel dat Xander en EJBron precies hetzelfde verhaal hebben met andere personen en op andere plaatsen. Ik ga enkel het schunnige in geel kleuren.

Europese pro-migranten magazines en video’s beloven gratis wonen, auto’s, geld en seks

Steeds meer migranten naar Europa die in hun thuislanden een zeker bestaan met een baan, een huis, een auto en genoeg geld opgeven omdat hier alles gratis zou zijn

 
Op weg naar gratis woningen, banen, auto’s, geld en seks – zaken die na aankomst een fata morgana blijken te zijn. (3)

Eén van de voornaamste redenen waarom er almaar meer migranten naar Europa komen is de propaganda die mensensmokkelaars, maar ook reguliere media, linkse magazines en video’s verspreiden, waarin welkomstpremies van duizenden euro’s, hoge uitkeringen, snelle auto’s en gratis woningen met meubels en een zwembad worden beloofd, en als klap op de vuurpijl naar seks hunkerende rijke Europese vrouwen die in één magazine zelfs ‘sugar mama’s’ worden genoemd. Voor veel vluchtelingen die eenmaal in een Europees AZC terechtkomen is de realiteit dan ook een bittere pil.

 

Lees meer...   (35 reacties)

24-07-2017 om 12:53 geschreven door jos

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.EINDE VAKANTIE...

Het bouwverlof loopt teneinde . Het kan niet blijven duren dat feesten, zuipen en in de zon liggen in de zandstuiverslanden. Het wordt nu de beurt aan de zandstuivers om hier in een bed te geraken. Hoe? Dat zien we dan wel weer. Als het van de rovers van de (r)overheid afhangt zouden we nog wel eens raar kunnen opkijken.Afijn, we zijn nog zo ver niet. Misschien houdt de sympathieke franken teo "den hulk" ze wel allemaal tegen. 'k Zit op een zijspoor.  "ZWART" WISSELWEEKEND.  Dat "ZWART" staat me helemaal niet aan en minder nog dat wisselweekend.  Komen de zwarten weer naar hier dit weekend. Ik zou dat niet durven schrijven mocht de fabeltjesgazet me hier niet toe aan zou zetten. Hoe noemen ze zoiets in het nieuw woordenboek "stigmatiseren" ?  En dat wisselen moet de brave blanke man maar voor lief nemen. Hooguit met een pattatenschiller van moeder de vrouw tegen zwarte mannen met kalashnikov's als ik het ook zo mag schrijven.

Nee , ik had de tekst niet helemaal gelezen. Mijn oge waren gevallen op dat woord " zwart " maar het gaat over het verkeer en dat wordt nu als " zwart" weekend aangeduid. Vroeger sprak men van "een zwarte zondag. en vandaar dat ik er een beetje op let want die komt weldra weer "

Opgelet: eerste zwarte wisselweekend op de weg op komst

Opgelet: eerste zwarte wisselweekend op de weg op komst

    

Brussel -            

Het eerste zwarte weekend van deze zomervakantie komt er volgend weekend aan. Dat blijkt uit de verkeersprognoses van mobiliteitsorganisaties Touring en VAB. Alle grote vakantieassen zijn dan te vermijden. Vooral op zaterdag moeten terugkerende of vertrekkende reizigers rekening houden met monsterfiles - zelfs op alternatieve wegen worden files verwacht.

        
                    

In België eindigt het bouwverlof op vele plaatsen, en in Zuid-Nederland begint die vakantieperiode net. In ons land zal de verkeersdrukte in beide richtingen voelbaar zijn: het hele weekend keren zowel heel wat landgenoten als Nederlanders terug uit vakantie, maar die terugkeer zal erg verspreid worden. Als het mooi weer wordt, komt daar druk verkeer bij op de snelwegen naar en van de kust.

Op zaterdag is Frankrijk te vermijden: al om 7 uur zullen in de Rhônevallei lange files staan naar het zuiden. Rond het piekmoment, om 13 uur, worden meer dan 700 km files verwacht - ter vergelijking: vorig weekend bedroeg de piek bij de zuiderburen 556 km file. Ook vrijdag en zondag zullen er files staan in Frankrijk.

Omdat de schoolvakanties in zowel Baden-Württemberg als Beieren dit weekend beginnen, worden daar de grootste moeilijkheden verwacht. De grootste verkeersknelpunten bevinden zich sowieso in die deelstaten. Bovendien wordt op verschillende belangrijke Duitse vakantieassen gewerkt.

In Zwitserland wordt zaterdag een donkerrode dag, vanwege de nationale feestdag op 1 augustus. Aan de Gotthardtunnel, richting Italië, kan de vertraging oplopen tot meer dan twee uur. (in de andere richting 4 dagen met wat geluk !)

24-07-2017 om 11:53 geschreven door jos

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
>> Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.HEI....

Er zijn nog vlamingen in de schandard. Uiteraard zet de schandaard er geen " " bij, wel nogal duistere foto's. In een andere gazet stelde men de vraag " kent u deze 6 vlamingen. Tiens ! Vlamingen begot ! En of ik ze ken. Jazeker ik ken ze alle 6. Maar ik moet uiterst vooezichtig zijn met de privacy. Dat heb ik van de schandaard geleerd;

1. Mohamed H

2. Amad F.

3. Youssef C4.

4. mohamed G

5. elyf K

6. sadam P

Zijn er nog vragen ? Neen ? Dank u voor de aandacht en de inlichting was graag gedaan ! Of toch ! Zitten de vlamingen in de cel voor één nacht ?

'k Weet het niet zeker maar denk van niet

Zes Vlamingen opgepakt na zwempartij in kanaal Venetië

door

Zes Vlamingen opgepakt na zwempartij in kanaal Venetië
Foto: rr

Zes Vlamingen, tussen 21 en 23 jaar, zijn zondagochtend opgepakt in het centrum van Venetië. Ze zijn van een brug in het kanaal gesprongen, en dat is verboden. Politieagenten kregen de toeristen rond 6 uur ’s ochtends in de mot, via beelden van een bewakingscamera.

'Hebbes', tweette Luigi Brugnaro, de burgemeester van de Italiaanse stad. 'Jongeren die naar Venetië komen, moeten weten dat ze hier plezier mogen maken, maar wel met respect voor de stad en de regels.' 

Brugnaro zal dan ook een nota over het voorval sturen naar de Belgische ambassade in Rome. Hij wil het incident aangrijpen om een bewustmakingscampagne te lanceren. 'De jongeren hebben nu een strafblad, voor een domme stunt. Dat is niet nodig.'

De burgemeester vroeg in zijn Twitterbericht om niet mals te zijn, en de Vlamingen een nacht in de cel te stoppen. Of dat gebeurd is, is nog niet duidelijk.

24-07-2017 om 11:10 geschreven door jos

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VOLGEND STAPJE

In uw plaats zou ik niet al te veel moeite doen , er tijd of/en geld aan verprutsen. Binnen 5 jaar eten we zeker geen varkenskotteletjes meer of misschien uit de diepvries als u niet uit uw huis werd gezet of halal geslacht. In mijn vorige bijdrage schreef k over honderdduizenden die nog zullen afzakken, maar het gaat over honderden miljoenen.  Dacht u meneer boer swa dat u dan nog wetten te stellen zult hebben. Vergeet dat maar simpele jongen.  Want dan ben ik er zeker van dat u in geen velden meer zult te bespeuren vallen; dood of levend. U vraagt er zelf om want we blijven aan de walen en de moslims plakken. Dus doe nie huil nie, doe nie treur nie als die isis-kerels onverwacht voor je deurtje staan. En eten de varkens verkeerd voedsel ? Jawadde , we verteren zelfs een regering zoals die van u, dankzij een goeie schelle hesp, boer swa . Ik zal het nog maar eens zeggen : we staan alweer een stapje dichter bij het verbod van varkens om de moslims te plezieren, lafaards !

Varkens krijgen al vier jaar omstreden medicijn  ( en wij al tientallen jaren laffe politiekers)

Varkens krijgen al vier jaar omstreden medicijn

Foto: GPD

Belgische biggen krijgen al sinds 2013 een omstreden medicijn toegediend dat volgens experts schadelijk is voor mens en milieu. De Europese Unie heeft onlangs alle lidstaten teruggefloten die het gebruik van zinkoxide toestaan. Ons land twijfelt echter nog of het zinkoxide meteen verbiedt, of of het de varkenssector nog vijf jaar respijt geeft. Dat schrijven Het Laatste Nieuws en De Morgen maandag.

Toenmalig minister van Volksgezondheid Laurette Onkelinx (PS) gaf de farmabedrijven in september 2013 een vergunning om zinkoxide in te voeren als geneesmiddel in de veeteelt. Dat medicijn is nochtans omstreden, omdat zink via de varkensmest in de bodem sijpelt en voor vervuiling zorgt. Bovendien is er een risico dat het bacteriën resistent maakt tegen antibiotica.

Advertentie

De EU besliste onlangs om zinkoxide als geneesmiddel te verbieden. Iedere lidstaat heeft echter de vrijheid om meteen in te grijpen of nog vijf jaar te wachten.

“Wij zijn teleurgesteld dat de EU ons standpunt niet heeft gevolgd”, klinkt het op het kabinet van minister van Volksgezondheid Maggie De Block (Open VLD). “België was voorstander van een verbod, maar dan wel met een uitdoofperiode die voor iedereen gelijk is.”

Voor de Boerenbond is een onmiddellijk verbod uit den boze.

24-07-2017 om 09:40 geschreven door jos

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ZONDER EU GAAT HET BETER

U leest het niet, u ziet het niet in de gazetten of op de hersenspoelbuis .  Landen die zich afkeren van het stelend monster EU gaan allemaal vooruit. Wij, de slaapkoppen betalen de rekeningen.Zwitserland  was al altijd een welvarend land maar door al de rommel in die zogenaamde europese unie kunnen Engeland en Zwitserland nog hoger scoren.   Waarom blijven wij dan midden op de mesthoop zitten ?   Omdat we altijd haantje vooruit zijn als er te geven valt aan de verkeerden. Straks valt Italië door zijn poten en jammer voor de italianen, maar dat kan onze redding worden want gaat de eu mee de ravijn in. Italië heeft zomaar eventjes 2,3 biljoen euro schulden ( 2.300.000.000.000 euro). Nooit meer in te halen, tenzij alle andere grootbanken tussenkomen.  Of die kans bestaat weet ik niet. Wat ik regelmatig hoor van jonge mensen dat het onmogelijk, zelfs met een evenwaardige in-pandstelling kan u slechts max. 25000 euro lenen. Ofwel sparen die banken de euro's op om  Italië te redden ofwel is de toestand hier al even belabberd en staat er ons nog wat te wachten. En niet alleen van de zogenaamde vluchtelingen, die , als we niet bewapend worden ,ons zonder commentaaar uit onze huizen zetten of in het slehtste geval vermoorden.Het wordt tijd dat burgers zonder strafblad een wapen mogen bezitten want de lammelingen van de vlaamse staat maken ons nog machteloos bovendien . Beter ware nog boven de politieke  partijen, gezamelijk uit de eu te stappen. De walen zullen wel zelf hun plan trekken want moe zullen ze zeker niet zijn.

Zwitserland: zonder de EU sterke opleving van de economie!

Screenshot_164

(Door: Marilla Slominski – Vertaling: E.J. Bron)

Wie heeft de EU eigenlijk nodig. Zwitserland doet het voor! Daar liet de export dit jaar een nieuw record zien. Vooral de farmaceutische industrie beleeft een sterke opleving – ook in Groot-Brittannië een essentiële economische tak. Zwitserland is door zijn lidmaatschap van de Europese Vrijhandelsassociatie (EFTA) deel van de EU-binnenmarkt – een model waar ook Groot-Brittannië na de Brexit naar streeft.

journalistenwatch

Lees verder

24-07-2017 om 09:03 geschreven door jos

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
>> Reageer (0)


Inhoud blog
 • WIST U....
 • VOOR DIE
  Zoeken in blog

  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   
  Archief per week
 • 11/09-17/09 2017
 • 04/09-10/09 2017
 • 28/08-03/09 2017
 • 21/08-27/08 2017
 • 14/08-20/08 2017
 • 07/08-13/08 2017
 • 31/07-06/08 2017
 • 24/07-30/07 2017
 • 17/07-23/07 2017

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  Blog als favoriet !

  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   

  Hoofdpunten blog vroeger
 • Terugkeer IS-Kinderen
 • “Racistische en islamofobe opinies” = "Pure laster"
 • Engelse Politie verliest Controle over Steden
 • Bijscholing om de islam te begrijpen
 • Meisje bekogeld met Stenen
 • Suikerfeest en Offerfeest in Schoolbrochure?
 • Juncker Straalbezopen op NAVO-Top
 • De Verkrachtingscultuur van Migranten
 • De Boerkini
 • Genitale Verminking bij Kleine Meisjes

  Archief per dag
 • 15-09-2017
 • 14-09-2017
 • 13-09-2017
 • 12-09-2017
 • 11-09-2017
 • 10-09-2017
 • 09-09-2017
 • 08-09-2017
 • 07-09-2017
 • 04-09-2017
 • 03-09-2017
 • 02-09-2017
 • 01-09-2017
 • 31-08-2017
 • 28-08-2017
 • 27-08-2017
 • 26-08-2017
 • 25-08-2017
 • 23-08-2017
 • 22-08-2017
 • 21-08-2017
 • 20-08-2017
 • 18-08-2017
 • 16-08-2017
 • 13-08-2017
 • 12-08-2017
 • 11-08-2017
 • 10-08-2017
 • 08-08-2017
 • 07-08-2017
 • 02-08-2017
 • 01-08-2017
 • 31-07-2017
 • 30-07-2017
 • 29-07-2017
 • 28-07-2017
 • 27-07-2017
 • 26-07-2017
 • 25-07-2017
 • 24-07-2017
 • 23-07-2017
 • 22-07-2017
 • 21-07-2017
 • 20-07-2017
 • 19-07-2017
 • 18-07-2017


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!