NIEUW: Blog reclamevrij maken?
nopoco
Huidige situatie
23-07-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.walgelijk....

De kosovaar, één van de ruigste mensen op deze failliete aardbol, staat in Zwitserland terecht. U zal merken waarom als u de tekst leest. Wat het vonnis wordt weet ik niet. Gebeuren hier niet dagelijks zulke gevalen ONGESTRAFT met geiten. Dat wordt onder de noemer KOELTOER weggemoffeld.

Met boksbeugel bewapende Kosovaar breekt in koeienstal in  E.J. Bron

Screenshot_177

(Vertaling: E.J. Bron)

Een bijzonder walgelijk geval van dierenmishandeling in verbinding met andere delicten is op dit moment het onderwerp van een strafproces in Zwitserland. Zoals de “Thurgauer Zeitung” bericht, staat een 59-jarige Kosovaar wegens meervoudige huisvredebreuk, meervoudige dierenmishandeling evenals delicten tegen de wapenwet voor de districtsrechtbank See-Gaster. Tijdens de zitting van de rechtbank bleek dat de aangeklaagde ´s avonds een stal van een boer in het kanton St. Gallen was binnengeslopen en daar driemaal geslachtsverkeer met een jonge koe had.

ongecensureerd.at

Lees verder

23-07-2017 om 19:53 geschreven door jos

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.HONDERDEN MILJOENEN

Ik heb het deze keer niet over euro's, maar over kleurlingen van code 10 op de lijst van wit/zwart.U leest het straks zelf wel en begin toch maar al te huiveren. Ik heb daarover een vraag. Wanneer gaat frontex zijn werk doen waarvoor het veel te dik betaald wordt. Stel u even voor of misschien krijgt u een nachtmerrie, maar honderdduizenden die gereed staan om naar west-europa te komen. 'k Ben te oud maar ik immigreerde naar Afrika.  Is dit de erfenis die we onze kinderen gaan nalaten ? Waarom horen,lezen of zien we dat niet op die ruige media , die zoals ik in een vorig artikel las, er zelfs aan meewerkt en er reclame voor maakt. Het artikeltje ( de reactie) hieronder is een bevestiging van een andere reactie op dezelfde tekst, dus kan voor waarheid aangenomen worden. We worden door het schuim van de straat voorgelicht. Dit is al geen leugen of verdraaiing om bestwil en ook geen nopoco-woordje. . Dit is puur aanzetten tot  oorlog wat . Krapuleus. De mens die FPÖ verwijten stuurt is mede verantwoordelijk als straks een oorlog uitbreekt.

Een schandaal, dat geen is: FPÖ-strateeg Mölzer ziet zijn “negerconglomeraat” bevestigd

Screenshot_176

(Vertaling: E.J. Bron)

De voormalige parlementariër van het Oostenrijkse en Europees Parlement, Andreas Mölzer, die nog steeds als het strategisch hoofd van de FPÖ geldt, zorgt opnieuw voor politiek correcte ontsteltenis. Op zijn homepage heeft hij in een tekst het woord “negerconglomeraat” gebruikt.

Duits - Zuerst

Lees verder

23-07-2017 om 18:26 geschreven door jos

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SCHANDALIG

Ikgeef de reactie zonder verder commentaar. Ieder moet er maar zijn eigen mening over vormen !

Bert op 23-07-2017 14:19

Dit verhaal klopt, ik werk als taxi chauffeur en kom veel op azc's, ik moet dan syrische mensen naar bijv. een ziekenhuis brengen en dan hoor ik van hen dezelfde verhalen. Twee dagen geleden vertelde een syrische man mij dat hij thuis een klein bedrijfje had, meubelmakerij met zijn broers en ze hadden het best goed. Ze zaten niet echt in het oorlogsgebied, dus ook niet echt in gevaar. Wel moesten ze natuurlijk uitkijken als ze vijftig km verderop gingen want daar werd wel gevochten. Maar, hij vertelde, er kwamen bij hen keurig in pak geklede mannen en die deelden folders uit van de EU en ze werden uitgenodigd om naar een informatieavond te komen, daar werd hen wat boven in het artikel wordt verteld, gezegd, en daarop besloot deze man om naar Europa te komen. Via Turkije, Duitsland was hij naar Nederland gekomen en zat nu bijna twee jaar in het AZC en was enorm teleurgesteld om dat van alle beloftes niets waar was gebleken. Hij miste zijn familie en wilde eigenlijk weer terug naar Syrie om daar zijn leven weer op te gaan pakken. Maar let op: hij vertelde dus dat er mensen in dienst van de EU daar folders uitdelen om hen te lokken om naar West Europa te komen.

23-07-2017 om 17:23 geschreven door jos

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

Europese pro-migranten magazines en video’s beloven gratis wonen, auto’s, geld en seks

Steeds meer migranten naar Europa die in hun thuislanden een zeker bestaan met een baan, een huis, een auto en genoeg geld opgeven omdat hier alles gratis zou zijn

 
Op weg naar gratis woningen, banen, auto’s, geld en seks – zaken die na aankomst een fata morgana blijken te zijn. (3)

Eén van de voornaamste redenen waarom er almaar meer migranten naar Europa komen is de propaganda die mensensmokkelaars, maar ook reguliere media, linkse magazines en video’s verspreiden, waarin welkomstpremies van duizenden euro’s, hoge uitkeringen, snelle auto’s en gratis woningen met meubels en een zwembad worden beloofd, en als klap op de vuurpijl naar seks hunkerende rijke Europese vrouwen die in één magazine zelfs ‘sugar mama’s’ worden genoemd. Voor veel vluchtelingen die eenmaal in een Europees AZC terechtkomen is de realiteit dan ook een bittere pil.

 

Lees meer...   (13 reacties)

Van waar blijven ze komen, heb ik me dikwijls afgevraagd en waarom ? 't Schijnt dat domme vragen niet bestaan, maar dit puur voor mezelf. Dit zijn gekende antwoorden. Maar de details zoals Xanders ons hier meegeeft die kende ik grotendeels niet. Wie hen beweegt om naar hier de overtocht te maken wisten we ook wel dat de mensensmokkelaars hun uiterste best doen. Maar het gaat veel verder. Ik zeg er direkt bij; en zijn veel gemakkelijker aanspreekbaar door de eu-staten. Als een tijdschrift daarvoor reclame maakt: schaf dat dan gewoona of haal het uit de rekken zoals verofstat deed met het tijdschrift "PAF" na 9 nummers , die ik zorgvuldig bewaar.  Waarom kan hij dat nu  niet ? Of een andere "hoogwaardigheidsbekleder" in syrië of een dergelijk zandstuiverland ?  Nee, natuurlijk niet !   Ze zijn ze ginder liever kwijt dan rijk.  En hier in eu/glazentorenmaffia speelt de kaart van de globalistie graag mee maar zijn op Trump gebotst. Poetin ook en ofwel speelt hij onder één hoedje met de trurken ofwel dwarsboomt hij merdogan met zijn droom naar een islamitische wereldmacht . Want ik kan nauwelijks gelovigen het tot een goed einde brengt voor een moslim en zeker niet als het om macht, grond of geld gaat. Daar zit dus meer achter. Valse merdogan denkt door wapens te kopen bij Putin dat deze zijn ziel zal verkopen . Daarvoor zal hij andeere truuks uit zijn mouw moeten schudden. De navo ( Amerika.... ) is witgloeiend en daar moet kinkel merdo niet meer op rekenen. Het zou nog wel eens kunnen dat hitler x10 nog eens alleen komt te staan en dan wil ik voor geen geld in turkije verblijvn. Niet wonen, niet op vakantie.

Hoe de vluchtelingenstroom verder opgedreven wordt legt Xander u verder uit.

23-07-2017 om 17:10 geschreven door jos

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.OVER BEDRIEGERS EN AFLUIZERS

Eventjes buiten de lijntjes ! Rechts op uw scherm wordt de vraag gesteld :

Kijk je uit naar de zomer?

Mijn antwoord daarop. We kennen die truken van de foor. Ik kijk naar niets uit want er volgt altijd een rekening in de bus afhaankelijk van de meeste stemmen . Da zal dan wel mooi weer zijn en zitten we de " opwarming van de aarde" wat ook al een mooie duit in't zakje van de staat en gore al heeft nagelaten.  En in de winter slaat de energie op, riskeren we zonder stroom te vallen. En zo weten de clowns/bestuurders er altijd wel een mouw ( rekening) aan te passen

 

23-07-2017 om 15:42 geschreven door jos

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (5 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.MACROOTJE GEEN KADOOTJE

Populariteit president Macron nu al tanende

39
Bewerkt door: ib
23/07/17 - 03u30  Bron: Belga
De Franse president Emmanuel Macron krijgt na amper drie maanden op post al te maken met dalende populariteitscijfers. © reuters.

De Franse president Emmanuel Macron moet in de derde maand van zijn ambtstermijn al meteen fors aan populariteit inboeten. Dat blijkt uit een peiling van het instituut Ifop, dat vandaag in de Journal du Dimanche verschijnt. 54 procent van de Fransen zijn tevreden over de jonge president, in juni was dat nog 64 procent.

De meeste Fransen (47 procent) zijn nog altijd "grotendeels tevreden" met de president, al was dat cijfer in juni wel nog 54 procent. 7 procent is "erg tevreden", een daling met 3 procentpunt sinds vorige maand. Het aantal "erg ontevredenen" is gestegen van 12 naar 15 procent, 28 procent is "grotendeels ontevreden", in juni was dat 23 procent.

Ook premier Edouard Philippe is in hetzelfde bedje ziek. Hij ziet zijn populariteit in juli dalen van 64 naar 56 procent.

Ifop ondervroeg bijna 2.000 Fransen voor de enquête. De resultaten hebben betrekking op de periode van 17 tot 22 juli.

 

23-07-2017 om 15:29 geschreven door jos

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.RIJK MAAR DOM

Hij bezit 5 miljard euro. Hij heeft dat vanzelfsprekend veilig bewaard in een kluis van hier tot ginder. Uit vorige lektuur hebt u vernomen dat we op het randje van WO3 staan.  Wat nu gedaan ?  Oh, geen probleem zegt zijn lieveling we hebben toch geld genoeg. We bouwen een bunkerhuis onder de grond, precies hetzelfde als waar we nu in wonen. We kopen een diepvries en proppen hem vol etenswaar en drank. Dan zijn we toch op ons gemak; want lang zal de oorlog niet duren als ze met wapens vechten waarover ze beschikken.  Juist liefste gaf Amedee zijn Honorineke gelijk. Supersnel werd de ondergrondse villa gebouwd met lood omringd om straling af te schermen. En inderdaad, de oorlog  heeft precies één uur en tien minuten geduurd.  De aannemer had het koppel aageraden van minstens 3 weken ondergronds te blijven. Ze hebben alle richtlijnen zorgvuldig opgevolgd hoewel ze zaten te popelen om hun woning en het dorp weer te zien. Het moment was aangebroken . Ze konden hun stralingsvrij ondergronds huisje verlaten en hoera weer naar de vertrouwde omgeving. Groot was de verbazing want de uitgang was met een nogal zwaar deksel afgesloten .Alleen de elecititeit om het deksel omhoog te steken was niet meer . De oorlog had alles verwoest. Geluk van God; Amedee was een oersterke kerel, nog enen van voor de vorige oorlog . Spijts zijn 80 jaar nog een reus van ne vent. Hij was nog uitdager geweest op de kermis om tegen te worstelen. Vanwaar dan al dat geld kwam is tot op vandaag nog een raadsel. Boze tonge beweren dat hij een sjeik voor de keuze gesteld heeft ; dood of 6 miljard euro. Maar hij kreeg met veel moeite het deksel weggeduwd.  Wauw  was 't eerste dat uit zijn verbaasde koker kwam. Hij viel in de armpjes van zijn Honorieneke en 't mens zakte door haar oude knoken.  Daar lagen ze dan .  Amedee heeft de ramp overleefd, maar zijn Honorinke is na een uur of drie overleden. Ze hadden nochtans een ambulance gebeld, maar die bleef maar weg.  Amedee is na al die tijd, want zijn liefste is in zijn armen gestorven, toch naar de (on)bewoonde wereld gekropen. Tot zijn verbazing stond zijn container en zijn 6 miljard er niet meer. Er was gewoon een hoopje as overgebleven. Amedee is terug naar zijn Honorineke  gegaan en niemand heeft nooit nog van het koppeltje gehoord......want er was niemand meer !

Superrijken kopen massaal bunkers voor mogelijke wereldramp

Forbes Magazine publiceert kaart van gespleten en deels ondergelopen Verenigde Staten

 
De toekomstige kaart van de Verenigde Staten? (3)

Het begon enkele jaren geleden al, en anno 2017 gaan er steeds meer toe over: de superrijken der aarde die massaal ondergrondse en vaak luxueuze bunkers kopen of voor zichzelf laten (om)bouwen. Het prestigieuze Forbes Magazine (2) wijdt er een heel artikel aan, en plaatst een kaart van de Verenigde Staten die na zo’n ‘cataclysmische’ gebeurtenis zijn gespleten en voor een heel groot deel zijn ondergelopen. ‘Wat weten zij over een mogelijke wereldramp wat wij niet weten?’ vragen commentatoren zich af. Wellicht heeft het te maken met de recente berichten over een eventuele uitbarsting van de Yellowstone supervulkaan, waar ook wij recent aandacht aan besteedden.

 

Lees meer...   (38 reacties)

23-07-2017 om 12:22 geschreven door jos

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (5 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.OVER VALSE UNO-LEDEN

Waar komen we dan terecht ? Bij de duitse angele merkel , di hard haar best doet om europa te vernietigen, integenstelling tot hitler die poogde er ddas dritte Reicch van te maken. Maar we zwijgen nu over die 2  duitse mislukkelingen.  Het gaat over merdogan die zich permitteert een ander navo-lid te bedreigen en met gemotoriseerde zwevende kermiskramen Griekenland te bedreigen, tot zelfs de president van Griekenland toe. Maar koopt zijn legermateriaal bij de Russen, de tegenhanger van de navo.  Tot nu was mijn achting voor Putin mateloos om zijn geduld na de zoveelste uitdaging. Met deze handel is mijn achting een stuk gezakt. Het zal me niet verwonderen als we straks lezen dat turkije zich onder de vleugels van de russen heeft geplaatst. Ofwel blijft het voor Putin om het even vanwaar de money komt. In elk geval komen we in een gevaarlijke fase wanneer de turken hun moderne afweerraketten (2018) binnen hebben. Hoogtijd dus dat de amerikanen de eu met de modernste middelen bevoorraadt ( als ze dat nog willen na al dat commentaar op Trump en de houding van duitsland ten opzichte van Amerika) of we zijn allemaal ten dode opgeschreven.  En laat de Israëlisch zich intussen met het midden-oosten bezig houden. We kunnen niet achter de gordijnen kijken een weten niet welke afspraken er reeds werden gemaakt. Maar én ding weten wee wel. Voor de eu ziet het er niet goed uit !

Is het u al opgevallen ? De turken kopen de moderne wapens bij de russen met de 6 miljard euro van de eu waarmee ze beloofden geen vreemdelingen meer door te laten. Is er iets van in huis gekomen ?  We kunnen nog maar eens vaststellen dat we opgescheept zitten met een bende onbekwame bange blanke charlatans !  En vooral dank aan de collabo's van de media !

NAVO-lid Turkije provoceert Griekenland, koopt Russische afweerraketten, verraadt Amerikaanse bases in Syrië


Stokoude Turkse F-4 gevechtsvliegtuigen drongen gisterenochtend enige tijd de Griekse Vluchtinformatie Regio binnen. (4)

De spanningen tussen NAVO-leden Griekenland en Turkije lopen op na een serie provocaties van het Turkse leger, waarbij zelfs de helikopter van de Griekse president werd bedreigd. Diens reactie: ‘Provocaties, vooral zonder reden, zijn een typisch signaal van zwakte en onzekerheid. Wat de geschiedenis en onze voorouders onze leerden is ‘Molon Labe’ (vrij vertaald ‘kom maar op als je durft’).’ Dictator-president Erdogan ontlokte ook in Washington woedende reacties nadat hij via de media de locaties van acht geheime Amerikaanse bases in het noorden van Syrië verklapte, en daarnaast ook nog eens voor miljarden hypermoderne Russische S-400 afweerraketten aanschaft.

 

Lees meer...   (40 reacties)

23-07-2017 om 10:04 geschreven door jos

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (6 Stemmen)
>> Reageer (0)


Inhoud blog
 • WIST U....
 • VOOR DIE
  Zoeken in blog

  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   
  Archief per week
 • 11/09-17/09 2017
 • 04/09-10/09 2017
 • 28/08-03/09 2017
 • 21/08-27/08 2017
 • 14/08-20/08 2017
 • 07/08-13/08 2017
 • 31/07-06/08 2017
 • 24/07-30/07 2017
 • 17/07-23/07 2017

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  Blog als favoriet !

  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   

  Hoofdpunten blog vroeger
 • Meisje stierf in Busje vol Migranten
 • Alweer een Bloedbad in School
 • Scholierenstaking (Fictie)
 • 5 Jaar Cel met Uitstel voor Moordpoging
 • Verschonen van Luiers
 • 'Verward'
 • Over Holebi's en Transgenders
 • The Suicide of Europe
 • Over Integratie van Migranten
 • ‘Allahu Akbar’ in Parijs

  Archief per dag
 • 15-09-2017
 • 14-09-2017
 • 13-09-2017
 • 12-09-2017
 • 11-09-2017
 • 10-09-2017
 • 09-09-2017
 • 08-09-2017
 • 07-09-2017
 • 04-09-2017
 • 03-09-2017
 • 02-09-2017
 • 01-09-2017
 • 31-08-2017
 • 28-08-2017
 • 27-08-2017
 • 26-08-2017
 • 25-08-2017
 • 23-08-2017
 • 22-08-2017
 • 21-08-2017
 • 20-08-2017
 • 18-08-2017
 • 16-08-2017
 • 13-08-2017
 • 12-08-2017
 • 11-08-2017
 • 10-08-2017
 • 08-08-2017
 • 07-08-2017
 • 02-08-2017
 • 01-08-2017
 • 31-07-2017
 • 30-07-2017
 • 29-07-2017
 • 28-07-2017
 • 27-07-2017
 • 26-07-2017
 • 25-07-2017
 • 24-07-2017
 • 23-07-2017
 • 22-07-2017
 • 21-07-2017
 • 20-07-2017
 • 19-07-2017
 • 18-07-2017


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!