NIEUW: Blog reclamevrij maken?
nopoco
Huidige situatie
26-07-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

https://doorbraak.be/het-gevaar-ligt-in-de-gehele-koran/?utm_source=newsletter-50&utm_medium=email&utm_campaign=Dagelijkse+Dosis+Doorbraak

Ik geef de link naar 'Doorbraak' terwijl de titel van het stuk :

" HET GEVAAR ZIT IN DE GANSE KORAN" luidt.

Wanneer u ook het stuk bij doorbraak leest valt er mij iets op  dat de toekomst mischien zal blootleggen.  Hirsi Ali wil ons doen geloven dat er toch een soort moslims bestaat die afwijkt van de eerste en misschien in de toekomst vatbaar voor rede. .  Maar nog eens; de toekomst wijst het wel uit. Zij zou zeker niet de eerste moslim zijn die ons om de tuin probeert te leiden. Maar toch heeft ze nog altijd het voordeel van de twijfel.  Lees daarom het ganse stuk.

Het gevaar ligt in de gehele Koran

(Door: Sonja Dahlmans)

“Mekkaanse” versus “Medinese” islam

Ik heb er in Doorbraak eerder al op gewezen, en via Ayaan Hirsi Ali hebben de begrippen wereldwijd weerklank gekregen: de Mekkaanse en Medinese periode in de islam, en respectievelijk het verschil tussen de Koran-verzen die werden geopenbaard in Mekka enerzijds en in Medina anderzijds. Ik heb betoogd dat de islam leert dat de gewelddadige Koran-verzen die Mohammed in Medina heeft ‘ontvangen’ voorrang hebben op vredelievende Koran-verzen uit de Mekkaanse periode. Hirsi Ali breekt een lans voor de grote groep vredelievende wat zij noemt ‘Mekkaanse’ moslims. Ze wil hen overhalen om een levensnoodzakelijke hervorming van de islam te accepteren, waarbij de intolerante en gewelddadige islamitische fundamenten worden verworpen. De Nederlandse theologe Sonja Dahlmans betoogt echter dat het verkeerd is om te stellen dat de Mekkaanse Koran-verzen vredelievend zijn, en derhalve concludeert ze dat ‘het gevaar in de gehele Koran ligt’. Hieronder legt ze uit waarom. [Sam Van Rooy]

 Lees verder>>>

26-07-2017 om 19:39 geschreven door jos

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (7 Stemmen)
>> Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.PIJNLIJK HE JANNEMAN

Volgens mij kan jan jambon best nog een paar stevige lappen hesp eten en zijnen toer de molenbeek nog eens herbeginnen. Misschieb duidt die commisaris de gevaarlijkste plaats eens aan.   Nu weten we tenminste zeker dat de samenwerking met beue jan van nBa en de politie van Molenbeek een lachtertje is. Waarom vroeg jan niet die inlichtingen aan Johan De Becker.  Dat ware toch meer dan 5 stappen vooruit.  En waarom komt De Becker nù pas met dat nieuws.  Daar is stront aan de knikker tussen de politiek en de politie. Daar zou men best eens de onderste steen naar boven halen.  'k Denk dat we toch nog eens zouden verschieten. Jongens wat een land !!!!

Brusselse politiecommissaris vertelt waarheid over ‘hellhole’ Molenbeek


Screenshot_72

Johan De Becker: neemt afscheid als korpschef van de Brusselse terreur-wijk Molenbeek.

(Door: Bert Brussen)

‘Horeca wordt door buurt onder druk gezet om geen alcohol te serveren’

“Kom je ergens met een politiewagen voor een interventie, dan staan er meteen vijftig jongeren rond. Sommigen doen dat uit nieuwsgierigheid, maar er zijn altijd een paar snotneuzen die met blikjes, flessen of stenen beginnen te gooien en onze politiewagens beschadigen

Vorig jaar zijn twee politiewagens in brand gestoken omdat drugsbaronnen die in die wijken opereren willen dat wij er wegblijven. Grote hoeveelheden drugs worden uit Marokko geïmporteerd en hier in de straten verkocht. Dealers hitsen de jongeren op om het de politie moeilijk te maken, zodat hun handel in de wijk kan bloeien.

Er moeten al héél lang meer middelen komen voor de Brusselse kanaalzone. Niet alleen voor Molenbeek, maar voor alle wijken rond het kanaal met veel kansarmoede en jeugddelinquentie.

We gaan op zoek naar clandestiene moskeeën in garages en opslagplaatsen – van de 43 moskeeën op ons grondgebied blijken er maar 5 erkend. We lichten theehuizen en verenigingen door die banden hebben met extremisme. In Molenbeek blijken er 102 waarvan een bestuurslid aan drugs- of wapenhandel gelinkt kan worden, en bij 51 zijn er banden met radicalisme en terrorisme.”

Lees verder>>>

X

26-07-2017 om 18:15 geschreven door jos

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (5 Stemmen)
>> Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.AAII !!

Oei , aaaiii !  Nu zou ik een vlieg willen zijn om een kijkje te gaan nemen bij de transgenders zélf en de ganse linkse troep. Die dansen op hunnen kop denk ik.  Weer een reden om Trump proberen af te zetten. Maar Trump is een man die met normale 'mensen' en niet met 'watjes, zoals wij hier, wil werken. Hij heeft geen nood aan mensen die eigenlijk niet weten wat ze willen want daavoor is soldaat zijn in VS een veel te harde job. Ik denk dat er samen met mij velen van 't zelfde gedacht zijn.  Al die toegevingen zijn de zwakheid van de eu-landen. Hier hoeven slechts een tiental abnormalen met een vlag op straat te komen, wat winkels en auto's in brand te steken en de transsgenders zitten in de kazernes. En de beslissing van Trump zal 'links' weer op straat brengen: zet uw wagen ver uit de buurt en scherm uw bedrijf stevig af zou ik Uncle Sam zeer aanraden want tegen een massa tuig van de richel zou het wel eens uit de hand kunnen lopen. 

Zélf had ik het anders gedaan;

Eerst alle transgenders samen brengen,  één grote slaaapzaal en tijdens de  diensturen de trappen schuren met tandenborstels. Na de 9 uren werkdag kan een beetje ontspanning geen kwaad en kregen ze een mooie sportzaal, speciaal voor hen ingericht. Dan kon links den boom in en geen reden tot roepen,tieren enz....

Trump staat transgenders niet toe in strijdkrachten VS

Screenshot_71

De Amerikaanse regering zal onder geen beding transgenders toelaten op welke post dan ook in de strijdkrachten.

“Ons militaire apparaat moet gercht zijn op beslissende en overweldigende overwinningen en kan niet worden geremd door de enorme medische kosten en de ontwrichting die transgenders in het leger met zich mee zouden brengen”, meldt de president woensdag via Twitter. Trump schrijft dat hij de beslissing heeft genomen na overleg met zijn militaire experts en generaals. Er zouden momenteel ruim 250 medewerkers van de Amerikaanse strijdkrachten in het proces van een geslachtsverandering zitten.

Lees verder>>>

26-07-2017 om 17:27 geschreven door jos

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
>> Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.LIEVER VOLLEDIGE APARTHEID

Dit is een puur onderwerp voor ons Lieve. Ik kan me echter niet laten er eventjes op in te gaan;

1.  Dat noemen ze dus integratie

2.  Heeft NL geen ruimte om al dat gekleurd volk samen te pompen. Het soort apartheid van Zuid Afrika, waar de linksen nu voor zijn hier en ginder met de grond gelijk hebben gemaakt ! Ook met slachtpartijen.  

Maar dan volledig gescheiden. Niet meer met mekaar in aaanraking komen en zeker nooit op dezelfde wc's. Miljarden betalen en nog betalen om te integreren en de gevaren om de besmettelijke ziektes te vermijden waarover we de laatst tijd zoveel lezen. De gevolgen zijn al zeer goed zichtbaar, behalve voor de cowboys van de regering in NL zowel als bij ons in Vlaanderen.  Wie nog voor om het even welke poco partij stemt moet het zelf weten en niet klagen als ze op de blazen zitten na een wc-bezoek van één van de 140 nationaliteit die ons pensioen gaan bezorgen .......

 ik denk dat erop deze man zijn achtste al blazen staan aan zijn lichaamstaal te zien.Zust Patriek?
                          

                   Islamitische school mag openen in Amsterdam                

               1 uur geleden         






                         Den Haag -                      Amsterdam krijgt een islamitische middelbare school. Na jarenlang getouwtrek heeft de Raad van State geoordeeld dat de staatssecretaris Sander Dekker (Onderwijs) de omstreden school voor mavo, havo en vwo moet financieren.      

De gemeente Amsterdam en de rijksoverheid hebben jarenlang geprobeerd om de omstreden school tegen te houden. Een belangrijk obstakel vormde één van de ex-bestuursleden, het Haagse raadslid Abdoe Khoulani van de islamitische Partij voor de Eenheid, die zich in 2014 op Facebook positief uitliet over de barbaren van IS.

Ook de betrokkenheid van bestuurders van de wegens wanbeleid gesloten Islamitisch College Amsterdam was een reden om de nieuwe school tegen te houden. Ook zou de school moeilijk doen over controles door de Onderwijsinspectie.

De Raad van State veegt de argumenten van staatssecretaris Dekker van tafel en wijst er onder andere op dat het bestuur van de school aangifte heeft gedaan tegen Khoulani en zich heeft gedistantieerd van elke vorm van extremisme of terrorisme. Het Haagse raadslid heeft vervolgens het bestuur verlaten. De hoogste bestuursrechter heeft besloten dat Dekker voor 1 augustus een besluit moet nemen over de islamitische school en de bekostiging niet mag weigeren.

26-07-2017 om 13:00 geschreven door jos

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BERELIEF

Even hou ik eraan mijn overleden vrouw in de bloemekes te zetten. Dat beertje op de voorpagina heeft zij met de hand gemaakt onder de naam " berelief". Dat was het !

26-07-2017 om 12:24 geschreven door jos

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

Antwoord aan Merkel . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron

Dat wist elk weldenkend mens.
 

Geplaatst in Merkel | Een reactie plaatsen

Screenshot_52

voor dat "niet weldenkend mens" hierboven

26-07-2017 om 11:17 geschreven door jos

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

Als alles klopt wat over die clintons gezegd en geschreven wordt, moet je niet aarzelen om hen met vuiligheid te overladen en mee te geven met het GROOT vuil . En laat de molen op de camion maar extra lang draaien. Hoeveel mensen heeft die vuile soort al op hun geweten sinds het afstappen van o-drama; nog zo enen.

De brave Ebrwein zou eens gaan vertellen hoe de vork aan de stel zit bij de clinton's foundation.  Zeer af te raden lezen we hier. En wil je het toch doen, fluister dan maar vertel het nooit luidop. Het is dat soortje dat commentaar heeft op het beleid van de heer Trump en alles in het werk stelt om hem af te danken en de volgende republikein waarschijnlijk met de money van zijn foudation naar hun kant toe te trekken .  Misschien wel herkiezen en  frauderen à volonté? In dat geval stuikt Amerika als een kaartenhuis in mekaar. Niet weer zo'n schoon volk als de voorganger . Van die getinte boer of zijn soort , de heks zonder bezem, geen eieren meer !

Het laatste slachtoffer van de Clintons?

Screenshot_49

(Door: “Manna”)

Klaus Eberwein (foto), een voormalige Haïtiaanse overheidsambtenaar die 18 juli de omvang van de corruptie en wanpraktijken van de Clinton Foundation openbaar zou maken, werd 12 juli in Miami dood gevonden. Hij was 50 jaar oud. Eberwein zou verschijnen voor de Haïtiaanse Ethics and Anti Corruption Senaatscommissie waar hij verwacht werd te getuigen tegen de Clinton-foundation inzake verduistering van internationale donaties voor de aardbeving in Haïti.

Lees verder

26-07-2017 om 10:16 geschreven door jos

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
>> Reageer (0)


Inhoud blog
 • WIST U....
 • VOOR DIE
  Zoeken in blog

  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   
  Archief per week
 • 11/09-17/09 2017
 • 04/09-10/09 2017
 • 28/08-03/09 2017
 • 21/08-27/08 2017
 • 14/08-20/08 2017
 • 07/08-13/08 2017
 • 31/07-06/08 2017
 • 24/07-30/07 2017
 • 17/07-23/07 2017

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  Blog als favoriet !

  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   

  Hoofdpunten blog vroeger
 • "Gij hebt iets tegen Migranten"
 • Waarom Merkel en Seehofer ons belazerd hebben waar we bij stonden
 • Aanval op de Nederlandse Taal
 • Het Welbevinden van de Leerling
 • "Neger"
 • Vluchtelingen aan de Universiteit
 • Kinderarmoede
 • Verloedering van het Onderwijs
 • Langer Werken
 • Leerlingen ge´ndoctrineerd door Oxfam

  Archief per dag
 • 15-09-2017
 • 14-09-2017
 • 13-09-2017
 • 12-09-2017
 • 11-09-2017
 • 10-09-2017
 • 09-09-2017
 • 08-09-2017
 • 07-09-2017
 • 04-09-2017
 • 03-09-2017
 • 02-09-2017
 • 01-09-2017
 • 31-08-2017
 • 28-08-2017
 • 27-08-2017
 • 26-08-2017
 • 25-08-2017
 • 23-08-2017
 • 22-08-2017
 • 21-08-2017
 • 20-08-2017
 • 18-08-2017
 • 16-08-2017
 • 13-08-2017
 • 12-08-2017
 • 11-08-2017
 • 10-08-2017
 • 08-08-2017
 • 07-08-2017
 • 02-08-2017
 • 01-08-2017
 • 31-07-2017
 • 30-07-2017
 • 29-07-2017
 • 28-07-2017
 • 27-07-2017
 • 26-07-2017
 • 25-07-2017
 • 24-07-2017
 • 23-07-2017
 • 22-07-2017
 • 21-07-2017
 • 20-07-2017
 • 19-07-2017
 • 18-07-2017


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!